Találatok a következő kifejezésre: 16 vagyok. sok minden (25 db)

A 15-16 évesek ugyanúgy vágynak a szexre, mint a 14-15 évesek vagy sokkal jobban?

Legjobb válasz: 14-15 évesek még nem nagyon vannak felkészülve a szex-re. 16 talán. 17/F

14-15 évesek még nem nagyon vannak felkészülve a szex-re. 16 talán. 17/F
egyénfüggõ pl én még nemigazán vágyok rá de a bnõim meg már mind alig várják az elsõt..én meg úgy vagyok vele h ah majd eljön az igazi akinek nemcsak annyira kelek akk lefekszek vele és kész:) 15/L
baromi nagy korkülönbséget írtál... 14-15-16 ugyanúgy vágyik a szexre, ill. inkább a szexuális dolgok megismerésére
Ahogy idõsödsz egyre inkább vágysz a szexre, fõleg míg szûz vagy, hiszen hajt a kíváncsiság. Azonban addig ne tedd meg, amíg nem vagy benne biztos, hogy azzal az adott személlyel, akkor és ott igen..
Én kb olyan 21-22 éves koromtól éreztem magam késznek a szexre. Az elsõ pettingem 21 éves koromban volt, de majd belehaltam, annyira féltem, végül persze élveztem, de nem éreztem még rá magamat késznek. Mostmár OK minden, de ha nekem tizenévesen valaki azt mondta volna, hogy szexeljünk, fel is pofozom. Nagyon csodálkozom, hogy milyen koraérettek a mai tizenévesek. 24/L
Ugyanúgy. Én 15 évesen vesztettem. Ebbõl közel 5 év ( késõbb élettársi)kapcsolat lett. Ettõl függetlenül tudom ajánlani, hogy minél tovább várjanak a fiatalok... Veszíteni biztosan nem veszítenek ezzel. 21/L
*vesztettem el
én erre igazán nem tudok értelmes választ adni, ezekben a korokban kéne kérdezgetned barátaidat, barátnõidet. 16 leszek és már eléggé "feszít" a dolog, kíváncsi vagyok rá persze, de elsietni nem akarom :)

Nem sokkal több, mint fél év után szakítottunk a barátnőmmel. A probléma az, hogy évfolyamtársak vagyunk, gyakorlatilag minden nap látjuk egymást. Hogyan lenne könnyebb a továbblépés? 16/F

Legjobb válasz: Nem tudom :) de ha ez vigasztal, mi 3 év, 7 hónap és 25 nap után szakítottunk (3 nappal ezelõtt) 24F - és persze én sem tudom, hogy fogok továbblépni... de sajnos az élet megy tovább. Próbáld meg lekötni magad.

Nem tudom :) de ha ez vigasztal, mi 3 év, 7 hónap és 25 nap után szakítottunk (3 nappal ezelõtt) 24F - és persze én sem tudom, hogy fogok továbblépni... de sajnos az élet megy tovább. Próbáld meg lekötni magad.
Menj át másik suliba vagy rúgasd ki õt.

Szeretnék kedveskedni egy lánynak csak nem tudom hogy mit tegyek? 16 éves lányról van szó, 25 vagyok, sokan pedofilnak tartanak, pedig nem is csináltam semmi rosszat, és ez annyira rosszul esik, énekelgetek meg minden.

Arra gondoltam, hogy szerenádozok de csak 3 verziót tudok, segítsetek melyik a jobb: 1. Az éneklésem, linkelem is:

Legjobb válasz: Gáz mindhárom.

Gáz mindhárom.
2.
mekkora láma vagy
mintha egy zetor traktor zümmögését hallgatnám xD
Van egy javaslatom neked: magas fa, rövid kötél.
A kérdező hozzászólása: Bocs! Utolsó mondatot elírtam : Akkor valóban megállok a növekedésben :D
nem

16 vagyok. És sok minden miatt ideges, ha beveszek 1 rivotrilt mi bajom lehet tőle?

Osztást neem kérek.

Legjobb válasz: Inkább valami homeopátiás bogyót keress, nehogy hozzászokj ilyen fiatalon.

Inkább valami homeopátiás bogyót keress, nehogy hozzászokj ilyen fiatalon.
sziasztok. a rivotrilt én is szedem napi 2xfelet, reggel és este, 0, 5-böl. elég szorongos tipus vagyok, pedig 10-éve boldog házasságban élek két szép egészséges gyermekünk van. a házi orvosom ajánlotta a rivotrilt, és jó hatása van, sajnos olvasom a többi oldalakat is, hogy mindenki rossz véleményel van róla, pedig nem igy van, mindenki maga érzi a hatást, , persze én nagyon keveset szedek és nem is szeretném sokáig szedni, kb:FÉL ÉV:) én érzem, hogy jól vagyok töle , nincs mellékhatása sem.
Miért nem beszélsz anyukáddal?Biztos segitene.Szerintem egy 16évesnek nincs szüksége nyugtatók szedésére.
Sedatif PC. Ez egy homeopátiás bogyó, nem árt , nem gátol semmiben, nem okoz függõséget. Gyomorideget teljesen megszünteti és lenyugtat. Recept nélkül kapható gyógyszertárban, kb. 700 Ft.
a Rivotril arra pont nemjó :p egyébként vényköteles gyógyszereket ne szedj magadtól
jah, mellékesen egy szem gyógyszer nem fog semmit megoldani, másnap ugyanolyan ideges leszel tõle, max pár óráig leszel jól, vagy amíg fel nem ébredsz (elõzõ hsz)
most jól lefognak pontozni, de leszarom:) egy szem gyógyszertõl nem leszel függõ.. nekem is xanaxot és rivotrilt írt ki anno az orvosom, de pár hónap alatt le tudtam vele állni, mert rájöttem, h ezek a gyógyszerek szarok. ha minden áron le akarsz nyugodni, szerintem ne rivóval kezdd, mert ha véletlenül érzékeny vagy rá, eléggé meglepõdhetsz (én pl egyszer egy ismeretlen gyógyszertõl, amit haveromnak írtak ki, teljesen lezsibbadtam).
Hozzászokhatsz és függõvé válhatsz. Inkább bioboltban nézz valami nyugtató teát vagy kérdezd meg az eladót, hogy mit ajánl.
Szia en szedtem..Nem ajanlom, ha nem akarsz gyogyszer fuggove valni. Ma mar vannak sokkal modernebb szorongascsokkentok, amitol nem alszol el es nem leszel agressziv...
A kérdező hozzászólása: de mi bajom lehet?
"Osztást neem kérek." Mintha csak a régi önmagamat hallanám. Én is ilyen nagyokos voltam, aztán jól megszívtam a hozzászokás miatt. Tudod, hogy mit kockáztatsz? Fogalmad sincs! Válasz a kérdésedre: Ha a hozzászokás veszélyét leszámítom, nemigen lehet komolyabb bajod.

Minden férfinak megnő a farka? Már mint úgy értve hogy nem maradt 4 cm hosszú, 1, 5 vastag, és a golyói is 2 cm senkinek? 16/F vagyok, és elég kicsi, már fanszőrzetem alakul, de a hónaljamon nincs. Vagyis nőhet még sokat?

Úgy hallottam a hónaljsz?r sokat befolyásol, mihelyst elkezd n?ni a pénisz is n?.

Legjobb válasz: a péniszed nõ, kb 18 éves korodig. 4 centi semmiképpen sem fog maradni. ha 16 évesen még szõröd sincsen, a fanszõröd is csak most kezd el alakulni, akkor neked még bõven fog nõni a péniszed, kicsit késõn érõ típus vagy, még 18 éves korod után is fog nõni valszeg.

a péniszed nõ, kb 18 éves korodig. 4 centi semmiképpen sem fog maradni. ha 16 évesen még szõröd sincsen, a fanszõröd is csak most kezd el alakulni, akkor neked még bõven fog nõni a péniszed, kicsit késõn érõ típus vagy, még 18 éves korod után is fog nõni valszeg.
Elõször beszélj apukáddal (tudom, nem könnyû), lehet, hogy genetikai örökség a miniméret, ebben az esetben ne aggódj, hiszen apukád is talált párt magának, te is megszülettél. Ha apu átlagos méretû, és másról sem tud a családban ilyen méretekkel, akkor nyugodtan menj(etek) el orvoshoz, elõször a gyerekorvosodhoz, õ jó esetben (hacsak nem költöztetek ti vagy õ) csecsemõkorod óta ismer, pontos képe van az eddigi fejlõdésedrõl. Õ majd tovább küld, valószínûleg endorkinológushoz. A méreteid valóban el vannak kissé maradva a korod átlagához képest, viszont a szõrösödés arra utal, hogy már javában beindult a pubertásod. Ne halogasd az orvost, mert szükség esetén (ezt majd a vizsgálatok után az orvos eldönti) megfelelõ kezeléssel még teljesen átlagossá fejlõdhetsz!
4 cm merev állapotban, vagy nyugalmi állapotban? 1, 5 cm az átmérõje, vagy a sugara, vagy az egész kerülete? Jó lenne ha jobban kifejtenéd és így könnyebb válaszolni is!
a heréid túl picik itt sajnos valami gebasz van menj el vele orvoshoz tudom, hogy félelmetes, de meg kell tenned, ha normális felnõtt férfi akarsz lenni suliorvos is jó, vagy urulógus és ne halogasd, csak magaddal szúrsz ki
Szerintem ez megérne egy kört egy endokrinológusnál...
A mikro vagy makro pénisz nem normális. 16 évesen 4-5 centi az abnormális. Ennyi idõs korban már igen csak a tizenegynéhány centi a jellemzõ.
Ez tényleg nem normális dolog! Vannak ilyenek, csak ritkák! A szõrnövekedés jelentheti azt, hogy tombolnak a hormonok és kezdesz férfivá érni! Bár 16 évesen, már lassan de biztosan kezd vége lenni a pubertás kornak, na jó 18 éves korra, de a 16 már közel van hozzá! Annyi biztos, hogy még nõni fog, sztem várd meg a végét és lehet minden rendben lesz, de azért tudom kicsit kellemetlen, de menj el dokihoz és találjatok ki vmit!
A kérdező hozzászólása: hát 16 éves leszek májusban, tehát nincs messze! remélem minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: alap állapot: 3-3, 5 cm, mereven: 4-6cm, mint a babáknak kicsit nagyobb max. A fanszõröm 13 éves korom óta van, már kezdenek olyan 4-5 cm-s szõrszálak is lenni. A golyóm viszont 1, 5cm hosszú, és a pénisz 1, 5 cm átmérõjû, állva 2, 5cm. Lábamon is kezdenek kis szõrszálak megjelenni, a hónaljamon viszont nincs.
Van akinek akkora marad, bár ritka, valószínûleg a tiéd is nõni fog még.
véletlenül nem Ázsiai vagy? azoknak életük végéig kicsi a farkuk^^
Utolsónak. Te lüke vagy. Honnan veszed, hogy az Ázsiaiaknak kicsi a farkuk. Ez épp oly tévhit, mint ahogy a feketéknek oriási. Nem mindegyiknek nagy, és nem mindegyik Ázsiainak kicsi. Már megint az általánosítás.
Na, 4 év után mi a helyzet?

Kismamik! Sokat idegeskedek, szinte minden nap a párom miatt. Nem túl megértő amióta kismama vagyok. Lehet baja a babának? 16 heteske

Legjobb válasz: Huu masodik valaszolo, igy lattatlanban ennyire modortalanul velemenyt nyilvanitani nem vall okos dontesre! Nem tudom mennyire vigasztal teged, hogy en veselyeztetett terheskent napi 10 orat dolgozom - most szabin vagyok ezert tudok itt lenni - nem ulomunkat vegzek. Igaz, nekunk meg csak az elso jon, de azert nekem van egy draga segitom egy jo masfel eve aki eljon es kitakaritja a lakasunkat es ki is mos ha szukseges heti egyszer. Igenis minden Kismamanak kijar a szeretet! Igenis, meg kellene erteni hogy mas allapotban vagyunk. Ami nem tart orokke, de most nem konnyu nekunk. Miert faj ez? A kerdezo egylatalan nem hisztizett itt vagy ilyesmi. a hormonok meg nem viccelnek es mindenki MAS. En pl. 30 hetes vagyok de ma reggel is hanytam. A ferjem viszont ha hazaer az elso neki az, hogy megolel es megszeretget. Varja a Kicsit ugy ahogy en es nagyon buszke ram. Pedig o is sokat dolgozik es nem oltony-nyakkendo komboban tolti a napjait...Nem nevet ki ha elbogom magam total idiota helyzetekben - tegnap egy siro ujszulott latvanya - es tudja szuksegem van arra, hogy megertsen. Megha nem is ert, legalabb ugy csinal! En azt mondom, beszelj a ferjeddel. Mondd el neki amit erzel. Hogy szukseged van tobb torodesre. Remelem megerti!

Huu masodik valaszolo, igy lattatlanban ennyire modortalanul velemenyt nyilvanitani nem vall okos dontesre! Nem tudom mennyire vigasztal teged, hogy en veselyeztetett terheskent napi 10 orat dolgozom - most szabin vagyok ezert tudok itt lenni - nem ulomunkat vegzek. Igaz, nekunk meg csak az elso jon, de azert nekem van egy draga segitom egy jo masfel eve aki eljon es kitakaritja a lakasunkat es ki is mos ha szukseges heti egyszer. Igenis minden Kismamanak kijar a szeretet! Igenis, meg kellene erteni hogy mas allapotban vagyunk. Ami nem tart orokke, de most nem konnyu nekunk. Miert faj ez? A kerdezo egylatalan nem hisztizett itt vagy ilyesmi. a hormonok meg nem viccelnek es mindenki MAS. En pl. 30 hetes vagyok de ma reggel is hanytam. A ferjem viszont ha hazaer az elso neki az, hogy megolel es megszeretget. Varja a Kicsit ugy ahogy en es nagyon buszke ram. Pedig o is sokat dolgozik es nem oltony-nyakkendo komboban tolti a napjait...Nem nevet ki ha elbogom magam total idiota helyzetekben - tegnap egy siro ujszulott latvanya - es tudja szuksegem van arra, hogy megertsen. Megha nem is ert, legalabb ugy csinal! En azt mondom, beszelj a ferjeddel. Mondd el neki amit erzel. Hogy szukseged van tobb torodesre. Remelem megerti!
Az idegeskedéstõl magától nem de nem érdemes. túl szép idõszak ez ahhoz hogy végig rágódj meg idegeskedj. miért nem megértõ? kevés neki a szex, nem tetszik valami? kicsit bõvebben......
Mi az, hogy nem túl megértõ? Nem kell hisztizni, a terhesség természetes állapot! Én mindhárom terhességem alatt végig dolgoztam a munkahelyemen, elláttam otthon a háztartást, és nem vártam el, hogy a férjem körülugráljon!
A kérdező hozzászólása: Kedves második!Nem szokásom a hiszti nem vagyok egy olyan típusú nõ.Én sajnos nem tudok az elejétõl dolgozni nem mindenki olyan szerencsés mint te!Veszélyeztetett terhes vagyok! Kedves elsõ válaszoló!Igazából mind a ketten terveztük ezt a babát és vártuk, de amióta az áldott állapotban vagyok megváltozott a párom, olyan mintha benne nem tudatosulna, hogy babát várok, kevesebb figyelmet fordít rám egyre késõbb jár haza ha a bébirõl beszélek neki, hogy megmozdult ilyesmi nem látom rajta az érdeklõdét, válaszra se méltat.Elõtte teljesen más volt a kapcsolatunk, de ezt szerintem egy ember érzi ha terhes ha nem.Nem tudom mit kéne tennem, hogy olyan legyen minden mint rég?!Lehet megijedt a felelõsségtudattól, nem tudom mi a baj.
A pasik késõbb veszik tudomásul hogy apák lesznek! Valaki csak szülés után! Beszélj vele, és mond el neki te is érzékenyebb vagy a kelleténél (a hormonok miatt) és legyen türelemmel, de értse meg azt hogy több odafigyelés kell egy kismamának mint amugy...! ÉS ezt értse meg! Az én párom is amugy ilyen...! Õ már kezd belerázódni! Ha látom hogy rossz napja van akkor én kényesztetem, de ha látom hogy minden oké, akkor meg én kérem magamnak a törõdést! AMugy képzeld csak el micsoda felelõsség van rajta...Ugy kell dolgoznia hogy minden meglegyen, hogy fel tudjatok neveleni egy kis csöpp emberkét! Egy kicsit képzeld magad az õ helyzetébe! Én már megtettem és teljesen másképp nézek a páromra!! Kitartást Üdv 32 hetes pocis

15 évesen ellehet menni állatmenhelyre önkéntesnek, vagy már ott is 16 év a korhatár, mint sok helyen?

Budapesten

Legjobb válasz: Szia! Noé Állatotthon-nál 16-18 év közt szülõi engedély kell. Székesfehérváron A " HEROSZ" Állatotthon-nál már 14 évesen is lehet vki önkéntes.

Szia! Noé Állatotthon-nál 16-18 év közt szülõi engedély kell. Székesfehérváron A " HEROSZ" Állatotthon-nál már 14 évesen is lehet vki önkéntes.
A kérdező hozzászólása: aha, csak sajna budapesti vagyok, de azért köszi :)
Budapesten is van Herosz.
A Budapesti Herosz oldalán, az Önkéntesség menüpontjában ezt találtam: 18 év alatti önkéntesek számára szülõi meghatalmazás szükséges, 12 év alatt a felnõtt felügyelet kötelezõ.
Budapesti Heroszba lehet jönni 15 évesen önkénteskedni csak a szülõi beleegyezés kell.Én is ott önkénteskedem. :)
A kérdező hozzászólása: köszii, és az mi hogy szülõi beleegyezés? irnia kell egy papirt vagy mi?
A kérdező hozzászólása: de azt is irja a honlapon, hogy önkéntesnek 16 éves kortol várnak embereket. most akkor hogy van?
ír egy papírt, h engedi h ott önkénteskedsz és aláírja:) KÉSZ:)
Tudod, van egy olyan rejtett oldala az embernek, amit NEM ismer... csak akkor ha belekerül az adott szituációba. Kívánom, hogy ne járj úgy.. õszintén.
Csak nehogy megbánjad késõbb. A szélsõségek mindig rossz választások.. (szerintem)
Nem b...meg írom
gondolod?
Az elhízásnak nõknél 2 fajtája van. alma és körte alakú az alma alakú nagyon veszélyes és ronda is. Általában az okozza, hogy sok lány mikor hízik szûk nadrágban van. ilyenkor a hasukra híznak ami eléggé leterheli a szivet és a többi belsõ szervet is. Elkerülhetõ ha hízás közben haskötõt hordassz mert akk nem tudsz a hasadra sokat felszedni és nem veszel fel szûk nadrágot. a körte alakú kissebb kockázattal jár. A belsõ szerveket sokkal jobban kíméli. Ez a fajta elhízás nem okoz se rövidebb se hosszabb élettartamot sem. És ez a forma pedig sokkal szexibb mint az alma alakú.
ez valami vicc?
az elsõ képeken lévõk is bõven hajlamosabbak lesznek keringési problémákra, ízületi és mozgásszervi panaszokra, cukorbetegségre... a testet minden esetben megviseli a sok zsír. még a sumo birkózókat is, pedig azok keményen sportolnak közben.
Azzal semi gond nem lesz ha így nézel ki http://3.bp.blogspot.com/_nbUcYbJ6G04/TGnBgQCCm0I/AAAAAAAAAA.. vagy így http://37.img.v4.skyrock.net/37e/plumpprincess/pics/27391978.. vagy így http://www.youtube.com/watch?v=n38c-Qbi-RA csak arra figyelj oda, hogy így ne nézz ki mert ez ronda is és egészségtelen is http://img.ffffound.com/static-data/assets/6/8ed378c6b8cb3bd..
errõl mindenkinek eszébe jut gondolom ez: http://www.youtube.com/watch?v=LRXdTsMbqC8
A lényeg az, hogy az alma alak egészségtelen és ronda.
persze a túlsúly azért tényleg nem a legegészségesebb de ha mellé vki sportol valószínûbb, hogy nem lessz baj a szívével
éppen egy slimfites fogyasztószeres idiótát próbálok normális gondolkodásra buzdítani, nem akarok itt is belemenni egy olyanba, hogy nincs helyi zsír leadás, sem helyi hízás. ezek testalkati dolgok, amikkel születni kell. lehet hogy te tudsz valamit, de akkor azzal egyedül vagy, szívesen meghallgatom, eddig is olvastam mindent amit írtál, de talán te írtad hogy 16 éves vagy (ha nem te voltál akkor bocsi). na most 16 évesen nem biztos hogy vitatkozni kéne az Aczéllal, de mint írtam ebbe most nem mennék bele, nem érinti a kérdést, fölösleges is volt rákérdeznem.
jóvan csak gondolj bele ha valaki pl szûk nadrágot hordd akk azé nem tud oda hízni. És ha már ez a csaj kövér akar lenni akk legalább az egészségesebbet válassza. Persze minden ilyennek vannak egészségügyi kockázatai de az inkább a szélsõségeknél.
és én nem vitatkozni akartam csak elmondtam amit tok
hát ha te úgy leszel boldog. Szerintem ez iolyan mint aki minden áron fogyni akar. az is egészségtelen egy határon túl. egyébként mennyire akarsz BBW lenni? linkelnél képet?
Richard, nem tudod jól. ennyi idõsen én se tudtam. semmi probléma, nem azért írtam hogy nem kéne vitatkozni, nagyon jól teszed hogy leírod a véleményedet, tedd is így! csak mellette tartsd nyitva az elméd, és tanuljál ha valamiben kijavítanak. én például bármikor kifejtem neked, hogy külsõ nyomás mennyire nincs hatással a zsírszövet raktározódására, mert rengeteget olvasok a témában.
Figyu..nem vagy egyedül....én 14 éves vagyok, 120 kg. hízni akarok még sokat és sokat, mert szerintem nagyon izgató az, ha minél többet hasítasz ki a világegyetembõl. vegyél aloe vera lét:igyál reggeli elõtt, és vacsi elõtt féldecit, nagy étvágyad lesz.+ keveset mozogj, gyakran egyél gyoséttermi kajákat, plusz ha pl TV-zel, akkor egyél tábla csokit, vagy bármit ami hízlal.ha olyan akarsz lenni mint egy BBW, akkor sok hájat kell felszedned.viszont ahogy elõttem is írták már, azzal tényleg számolnod kell hogy sokkal nehezebben fogsz mozogni, de akkor is a sport tabu.
Ez már teljesen kihalt kérdés?
Én 16 vagyok és mégis sokat tudok az étkezésrõl és az egészséges kajákról.
A kérdező hozzászólása: nem
A kérdező hozzászólása: nem hiszem hogy megbánnám erre vágok már egy ideje
A kérdező hozzászólása: vágyok
A kérdező hozzászólása: ne próbáljatok lebeszélni. inkébb segítsetek lécci hogy mondjam el szüleimnek
Nekem ez ellenkezik az elveimmel, ne haragudj. Ebben nem tudok segíteni.
A kérdező hozzászólása: eddig mindenbe támogattak lehet jövõ héten megmondom
ez ilyen: apa, anya, bu.zi vagyok O_o nem, mondjuk normális szülõt ez nem zavar, mert természetes dolog. mármint.. elõfordul természetesen. de az "anya, apa, zsíros akarok lenni" már macerább, mert szimplán betegségre utal. de bizonyára egy érett gondolkodású ember, esetleg pszichológus segíthet. amúgy nem leírtam mit kell enned, hogy hízz? még étrend tippet is linkeljek? ha lusta voltál végig olvasni amit fent írtam, akkor evéshez sem lesz elég kitartásod. ami nem baj..
Na kezdjük ott mi az a BBW? amúgy meg sehogy...
na megvan mi az, aszittem valami kocsi:D:D ez kérem hülyeség, felejtsd el, majd elmúlik
Hüüülye vagy bazzeg ! Avval számolj hogy nem igen lesz pasid és minden dologban majd segíteni kell neked pl fürdés elmenni a boltba és még sorolhatnám . Ez azért durvább a buuuzinál is ! Szerintem anyudék ennek hallatán visznek a dokihoz !
Önt hamarosan Darwin díjra jelölik. A lány aki halálra zabálta magát, mert hülye. Tuti megnyered, zabálni fogják a szavazók.
A kérdező hozzászólása: ok de nem halálra csak hogy legyen valami
ebbe úgy sem szólhatunk bele, nyilván megtalálja a módját hogyan lehet hízni (sokak ismerik eme titkot..) :D és ha nem most, hát felnõtt korában senki nem állíthatja meg. de azért egy ilyet megérdemel a téma: http://9gag.com/gag/1590169
Ez a témát elég hosszadalmasan lehetne írni. Én speciel tudatosan táplálkozom, és tudnék neked segíteni hogy lehetsz egyszerre kövér és egészséges. Küldd el msn címedet a [email protected] -ra és akk elmondom msn-en a részleteket. Sok sikert kívánok :)
Vagy küldd el msn címedet privát üzenetben.
Segítene a kevés sport és a hízlalós kaják pl:a chips+a meki de majd csak akk mond el a szüleidnek ha már felszedtél néhány(5-10)kilót és jó hangulatban vannak meg van jó híred is.Ja meg ha fekszel és úgy eszel illetõleg ha este 6után is illetve ételek:kolbász ami fehérjében és zsírban kazdag étel.De 1-szerûbb lenne ha felraknál 1 képet meg új adatokat.

Az baj, h.16 hetesen nem látszik még a pocakom? Igaz duci vagyok, 169 cm és 74 kg. Elég sokat hányok, de nem fogytam miatta, azért valami mindig marad bennem.16hkm

Legjobb válasz: Elég vékonyka alkat vagyok. Kb. 20 hetesen kezdett el domborodni a pocakom, a végén meg azt kérdezték a barátok, miért dugdosok ilyen sok dinnyét. Hatalmas volt a hasam. Ne izgulj, növekszik õ.

Elég vékonyka alkat vagyok. Kb. 20 hetesen kezdett el domborodni a pocakom, a végén meg azt kérdezték a barátok, miért dugdosok ilyen sok dinnyét. Hatalmas volt a hasam. Ne izgulj, növekszik õ.
szia! sokat olvasom itt, hogy elsõ babánál nehezen nõ a pocak! szerintem ne idegeskedj! olvastam már az is, hogy valakinek a külvilág számára csak 30!!! hetesen volt szembeötlõ! mindenkinél más!
én is 16 hetes vagyok és nem látszik..pedig nekem 3. baba. én 175cm és 74 kg vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!