Találatok a következő kifejezésre: 16 vagyok. sok (163 db)

A 15-16 évesek ugyanúgy vágynak a szexre, mint a 14-15 évesek vagy sokkal jobban?

Legjobb válasz: 14-15 évesek még nem nagyon vannak felkészülve a szex-re. 16 talán. 17/F

14-15 évesek még nem nagyon vannak felkészülve a szex-re. 16 talán. 17/F
egyénfüggõ pl én még nemigazán vágyok rá de a bnõim meg már mind alig várják az elsõt..én meg úgy vagyok vele h ah majd eljön az igazi akinek nemcsak annyira kelek akk lefekszek vele és kész:) 15/L
baromi nagy korkülönbséget írtál... 14-15-16 ugyanúgy vágyik a szexre, ill. inkább a szexuális dolgok megismerésére
Ahogy idõsödsz egyre inkább vágysz a szexre, fõleg míg szûz vagy, hiszen hajt a kíváncsiság. Azonban addig ne tedd meg, amíg nem vagy benne biztos, hogy azzal az adott személlyel, akkor és ott igen..
Én kb olyan 21-22 éves koromtól éreztem magam késznek a szexre. Az elsõ pettingem 21 éves koromban volt, de majd belehaltam, annyira féltem, végül persze élveztem, de nem éreztem még rá magamat késznek. Mostmár OK minden, de ha nekem tizenévesen valaki azt mondta volna, hogy szexeljünk, fel is pofozom. Nagyon csodálkozom, hogy milyen koraérettek a mai tizenévesek. 24/L
Ugyanúgy. Én 15 évesen vesztettem. Ebbõl közel 5 év ( késõbb élettársi)kapcsolat lett. Ettõl függetlenül tudom ajánlani, hogy minél tovább várjanak a fiatalok... Veszíteni biztosan nem veszítenek ezzel. 21/L
*vesztettem el
én erre igazán nem tudok értelmes választ adni, ezekben a korokban kéne kérdezgetned barátaidat, barátnõidet. 16 leszek és már eléggé "feszít" a dolog, kíváncsi vagyok rá persze, de elsietni nem akarom :)

16 vagyok, még is sokan 18-nak néznek. Baj? 16/L

Legjobb válasz: Attól függ, hogy Neked baj-e... Miért tõlünk kérdezed?!

Attól függ, hogy Neked baj-e... Miért tõlünk kérdezed?!
16 vagyok és huszonévesnek néznek ez baj? nem minden esetben szerintem.. bár ha odajön hozzám buliba egy harmincas pasi akkor már kicsit kelletlen..:D fõleg neki mikor megmondom hogy még csak 16 vagyok :D
Dehogy baj. :D Engem 16-nak néznek, pedig 14 vagyok.
Engem mindig is sokkal fiatalabbnak néztek, mint amennyi voltam. Most 18 körülinek látszom. 27/L.
A kérdező hozzászólása: uh koszi a valaszokat.de azert kivancsi vagyok, h 18evesen mennyinek fognak majd nezni...(:
én meg vagyok 19 és 16-17nek néznek..srácként..akkor én most bújjak el szégyenemben?:D mindenhová odakészítem a személyim ha veszek olyan dolgot és azt kívánom bárcsak olyan szerencsés lennék hogy ha nem is idõsebbnek, legalább a koromnak megfelelõen kinéznék :(
neeem:D én 14vagyok és 16-17-nek néznek
örülj neki :D
Nekem 14 évesen is bármit kiadtak...:) engem mindig idõsebbnek néztek a koromnál, most 18 évesen kezdenek annyinak nézni amennyi vagyok, de azért az átlag így is 20-22-nek néz.
A kérdező hozzászólása: csak szamomra nevetseges h az uzletekben barmit kiadnak nekem, nem kernek szemelyit...
Szerintem nem baj. Bár én úgy gondolom, hogy a 16 & a 18 éves lányok között nincs túl nagy különbség külsõre, vagy nem tudom.:)
Szerintem 14-18-ig a lányok többsége ugyanúgy néz ki, nem igazán lehet senkirõl megállapítani, hogy hány éves pontosan. Csak úgy nagyjából, a korosztályát.

Ha 1993-ban születtem (igaz decemberben) akkor 2009-ben már dolgozhatok? Hiszem 2009-1993=16 (vagy az hogy december nagyon sokat számít?

Legjobb válasz: Nem az év számít, hanem a nap, amikor betöltöd a 16-ot. Legalábbis én így tudom.

Nem az év számít, hanem a nap, amikor betöltöd a 16-ot. Legalábbis én így tudom.
A kérdező hozzászólása: de az a pár honap miért nem mindegy?
Mert valahol meg kell húzni a határt.
A kérdező hozzászólása: és miért nem jó a 15 éves gyerek?
Miért akarsz te még dolgozni ilyen korán? Olyan fiatal vagy még! Ha meg muszáj akkor is ajánlom, hogy amint teheted tanulj is mellette, hogy majd tudj elõre haladni! 16 éves kortól lehet csak dolgozni. Ez a törvény, ez van.
Azért nem jó a 15 éves, mert ma Magyarországon a tankötelezettség alapesetben a 16 -dik életév betöltésekor szûnik meg
szülõi beleegyezéssel 15éves kor fölött lehet diákmunkát vállalni.
õ 93-as szal õ már a 18. évéig tanköteles. a 97/98 as tanéveseknél még 16 a limit a 98/99 ben kezdetteknek meg már 18. És igen ahogy mondták: írj levelet a politikusoknak, hogy te egy munkaszeretõ diák vagy, és a keresett pénbõl vett termékekel fizetett adóval szeretnéd gazdagítani az országot.


Milyen hdd-t érdemes venni? Én 7200rpm-re és 16mb cache -re gondoltam sata3-as csatlakozóval.15 ezret szeretnék max költeni. Kell 7200 vagy bőven elég 5400rpm is? A 16 mb sok vagy kevés? És milyen márkát vegyek?

Legjobb válasz: Ha háttértárnak lesz és nem arról futnak a programok és a rendszer, akkor az 5400-as olcsóbb és általában tovább is bírja a kisebb igénybevétel miatt. Rendszernek meg nem árt ha gyorsabb. Ehhez az is hozzátartozik, hogy a lemezmérettõl jobban függ a sebesség, mint a fordulatszámtól, tehát egy régebbi 7200-es HDD simán lehet sokkal lassabb egy zsír új 5400-nél.

Ha háttértárnak lesz és nem arról futnak a programok és a rendszer, akkor az 5400-as olcsóbb és általában tovább is bírja a kisebb igénybevétel miatt. Rendszernek meg nem árt ha gyorsabb. Ehhez az is hozzátartozik, hogy a lemezmérettõl jobban függ a sebesség, mint a fordulatszámtól, tehát egy régebbi 7200-es HDD simán lehet sokkal lassabb egy zsír új 5400-nél.

16 éves lánynak jók ezek a méretek, vagy nagyon kevés, vagy sok /156cm 42kg 70/b mell/?

Legjobb válasz: Az én lányom 160 cm,47kg,szerintem jó,soknak semmiképp nem mondanám.Attól függ hogy érzed így magad?Õ vékony,de csinos.

Az én lányom 160 cm, 47kg, szerintem jó, soknak semmiképp nem mondanám.Attól függ hogy érzed így magad?Õ vékony, de csinos.
Vékony DE csinos? Mit tesz ott az a DE?!
Azt jelenti hogy az átlaghoz képest vékonyabb de szerintem csinos.
2 év... szerinted sok?
ha 17 éves létedre csak egy fél mondattal tudtál elõrukkolni, akkor sok
ez a 2 éves korkülönbség a fiú javára kb alap mostanság...
ezt a szüzes/nemszüzes témát azért hoztad fel, hogy kicsi-e ahhoz, hogy megdugd ? :D bocs, így éjszaka kicsit pikírt vagyok... amúgy nem sok, 13, 5 évesen volt egy pasim aki elmúlott 16, de még nemvolt 17. együtt voltunk, mert szerinte nem olyan voltam mint egy másik 7.es... szóval ha érettnek érzed magadhoz, akkor nem, nem sok :) :) 14/L
gondoltam, proba cseresznye... akkor feltehetnem a kerdest, h mit kezdjek egy 6-7 evvel fiatalabb lannyal:D
jackd azért annyira még nem rajongok érted:P
oke, akkor privatban kuldd el a szamodat es/vagy az msn-cimed;)
jackd akkora faz$ vagy úgy imádlak =DDDDDD L/16
huu, ez most valami matekpelda? izgalmas, abbol sosem volam jo...:D vagy valami nyelvhelyessegi jatek? tok jo...
egyáltalán nem sok :) ha szereted semmi gond nincs.mondjuk ha õ 11, te meg 15 lennél akkor lenne mert nagyon más az érdeklõdési kör akkor még, de ennyi idõsen már nem igazán. nálunk az van h 17 leszek dec.-be barátom 21 lesz szept.-be és mikor összejöttünk akk 15 lettem dec.-be õ meg 19 szept.-be és ez okt.-be vt, immáron mindjárt 2 éve :)
Hááát nem.:D De leisfeküdtök? ^^.

Hízni szeretnék úgy kb.10kg -ot! Hogyan tudnék? Sokat eszek és mégse.16 vagyok

Legjobb válasz: Ilyen az alkatod, fogadd el. :) Inkább sportolj és akkor izmosabb leszel. Sok lány mindent megtesz azért, hogy vékony legyen, neked meg szerencséd van egy ilyen karcsú alkattal. :) 17/L

Ilyen az alkatod, fogadd el. :) Inkább sportolj és akkor izmosabb leszel. Sok lány mindent megtesz azért, hogy vékony legyen, neked meg szerencséd van egy ilyen karcsú alkattal. :) 17/L
Ússzál, fussál, tornázzál, legyél sokat a levegõn, mert akkor gyakrabban megéhezel.

Én 16 vagyok (L) ő 21 (F) sok a korkülönbség szerintetek?

Legjobb válasz: nem annyira de szerintem kicsit sok

nem annyira de szerintem kicsit sok
Szerintem nem olyan sok. Bár nem tudom, hogy te mennyire vagy érett gondolkodású. Sokszor egy 21 éves fiú már másra vágyik, mint egy 16 éves lány. Bár ez nem törvényszerû. KÖztünk a férjemmel 8 év van. 19 voltam, mikor megismerkedtünk, õ 27.
kettõtökön kívül ez senkire nem vonatkozik... döntsetek ti
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Elég érett és tudatosan magabiztosan tudok dönteni tudom mit szabad engedni és mit nem, ha erõszakoskodik ennyi volt...
Biztos az intellektuális kisugárzásod miatt van veled. Egy 16 éves lány ugyanis pont azt a színvonalat képviseli, amit egy 21 éves férfi elvár... ...illetve nem igazán.
Nem, szerintem egyáltalán nem sok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Már most rontja a helyesírásod!
Inkább füvezz, annál jobb nincs!
heti 2 sörtõl sztem nem lesz bajod. Alkalmanként egy üveggel iszol? Fiu vagy lány vagy?
havi 1x 0.5 vagy 1g feszültség oltás :) nah az bejön :D atto lsokkal jobban levezetheted a feszültégeket :D alkoholtol feszültebb is lehetsz
16 évesen mitõl vagy feszült? egyébként meg napi fél liter sör még egészséges, ugyanúgy, mint napi 2 deci bor (nem tablettás), vagy egy feles házipálinka, vagyis ha most iszol heti 1-2 sört azzal nem ártasz

Van egy srác aki 21 éves, én 16 vagyok. Ha meglát állandóan néz, de nem olyan átlagosan hanem nagyon, sokat szoktunk szemezni, de még nem beszélgettünk soha. Igazából mit szeretne?

Párszor volt olyan, h el?re engedett a liftnél én megköszöntem ? meg nagyon szép hangon hatalmas mosollyal mondta, h szívesen. vagy volt még egy példa kajáltunk a barátn?immel ? meg pont arra jött és mondta, h jó étvágyat, meg rengeteg ilyen apró jel van. de akkor mért nem lép? köszönhetne vagy vmi... én nem kezdeményezhetek... vagy mégis? vagy hogy? Segítsetek!

Legjobb válasz: és, h kezdeményeztél? vagy hogy zajlott? :)

A kérdező hozzászólása: és, h kezdeményeztél? vagy hogy zajlott? :)
hát az tuti h bejössz neki, de 21 évesen már lehetne annyira érett h kezdeményezzen :| ha mégse teszi, akkor te is megteheted az elsõ lépést... mondod h párszor már beszéltetek de csak ilyen udvarias formulákat. mi lenne ha mikor legközelebb találkoztok valahol melléállnál és szimplán megkérdeznéd hogy hogy vagy? :)
"de 21 évesen már lehetne annyira érett h kezdeményezzen" Ez aranyos volt. Igazából sok srác nagyon szégyellõs meg félõs ilyen szempontból. :D Tudom, mert párom is ennyi idõs volt, mikor megismertem, õ sem mert kezdeményezni. :) Én is csak nehezen mertem, de jó lett. :P
Most nem azért, hogy lemondjaka, de látod, h neked is és a többi lánynak is (aki ilyen helyzetben van)mekkora gondot jelent az 1. lépés.Ne gondold, h a pasiknál más a helyzet. Gondolom a srác attól fél, h elutasítod, de neked nem kell ettõl félni, hiszen tudod, h bejösz a srácank, tehát könnyû dolgod van.Mondjuk ha találkoztok mosolyogj rá és szemezz vele, ezek után õ is tudni fogja, h van esélye nálad és nem lessz félõs.Ha meg ezek után sem teszi meg az elsõ lépést, akkor te jösz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!