Találatok a következő kifejezésre: 16 napja hőm (14 db)

Clostyt szedtem ebbe a hónapba, a 16. napon leesett a hőm 36, 2-re, másnap reggel felugrott 36, 8-ra és azóta is 36, 8-36, 9 a hőm. Ma vagyok a 21 napon. Volt peteérésem?

Legjobb válasz: Eddig úgy néz ki, hogy igen. Ha jól számolom akkor a 32. napon nem kéne megjönnie a mensidnek. Tehát ha a 32. napon még mindig ilyen magas akkor biztosan volt PÉ-ed, ill. nagy valószínûséggel terhes is vagy! Drukkolok!

Eddig úgy néz ki, hogy igen. Ha jól számolom akkor a 32. napon nem kéne megjönnie a mensidnek. Tehát ha a 32. napon még mindig ilyen magas akkor biztosan volt PÉ-ed, ill. nagy valószínûséggel terhes is vagy! Drukkolok!
Jaj nem bocs, rosszul számoltam, a 30. napon nem kéne megjönnie a mensidnek. Reggel van még! :)

Vajon volt peteérésem? A 12. napon nyúlósan tojásfehérjéztem, viszont ma reggel mértem a hőm (16. napon vagyok) csak 36.8

Nem szoktam méregetni a h?met, de nem kevés ez a 36.8? A tünetek alapján volt ovuláció, de azt hallottam, hogy utána a h? 37 kölött van.

Legjobb válasz: Nem keves,nekem terhesen is 36.8 a hom.

Nem keves, nekem terhesen is 36.8 a hom.
nekem a fogigátló után rendesen beállt, a múlt hónapban (az volt a 6. hónap, hogy abbahagytam) meg a 32. napon volt pé-m és a 45. napon jött meg.
szóval csak annyit akartam mondani, hogy nincs baj, ne aggódj. ja, és még lehet pé-d ebben a hónapban is.

A hőm eddig: 13.nap 38, 14.nap 38, 15.nap 36.6, 16. nap 36.8, 17.nap 37.1 Szerintetek volt pém, és mikor?

Legjobb válasz: Ebbõl nem lehet megmondani. A 38 az már tényleg láz! Egyébként tudnunk kellene, hogy mennyi volt a 13. nap elõtti hõd, hiszen az emelkedés számít.A 38 az már nagyon "emelkedett",de kérdés volt-e kevesebb és mikor. Ha nem méred végig a ciklusban akkor az egész mit sem ér.

Ebbõl nem lehet megmondani. A 38 az már tényleg láz! Egyébként tudnunk kellene, hogy mennyi volt a 13. nap elõtti hõd, hiszen az emelkedés számít.A 38 az már nagyon "emelkedett", de kérdés volt-e kevesebb és mikor. Ha nem méred végig a ciklusban akkor az egész mit sem ér.
Bocsi, de nem írtad el? 38? Az már láz. Pontosíts körlek, utána biztos nyilatkozik valaki.

Ma vok a 28. napon. Ha a pé. kb:a 15, 16. napon volt akkor később jön meg? Ma de. a hőm 37 volt. Akkor most mi van?

Legjobb válasz: Szia! azt nem írtad, hogy ma a ciklusod hányadik napján vagy? A mensturáció elsõ napja - 14 nap az a peteérés dátuma.

Szia! azt nem írtad, hogy ma a ciklusod hányadik napján vagy? A mensturáció elsõ napja - 14 nap az a peteérés dátuma.
illetve látom.. bocsi :) ))
szóval a menstruáció elsõ napja -14 nap az a peteérés dátuma. Ha biztosan a 15. napon volt pé, akkor a 29. napon jön meg és így tovább....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor várok még!

Lehet baba? Reménykedjek még? Reggeli hőm 37.3, előtte 4 napig 37 volt. A cicim oldalt fáj inkább ott a hónalj mellett, folyásom van, és 16 nap telt el a pé óta de a reggeli tesztem negatív lett.

Mégsincs baba vagy van rá esélyem? A fejem fáj, eddig volt megjön érzés és derékfájás, de már nem igazán van, csak néha egy picit, nagyon fáradt vagyok, és hol melegem van, hol meg ráz a hideg. A nadrág meg eléggé nyomja a hasamat, kényelmetlen, a puffadás miatt. Mi lehet?

Legjobb válasz: Lehet,h még nem termel a szervezet.elég hcg-t.2-3 nap múlva ha nem jön akkor ujra teszt.Már megkelett volna jönnie?Hány naposak a ciklusaid?

Lehet, h még nem termel a szervezet.elég hcg-t.2-3 nap múlva ha nem jön akkor ujra teszt.Már megkelett volna jönnie?Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: http://ciklus.hu/images/diagramok/4ab6d59a8952aace3b4ee02977.. Itt a diagrammom, de szerintem nem akkor volt pém mikor berajzolta. Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszod! Elvileg kb most kéne megjönnie. Tegnap-ma. Azért írtam hogy a pé óta 16 nap telt el, mert kb 2 napja fejezõdhetett be a beágyazódás ha van baba... vagy nem? Szóval tanácstalan vagyok.
Szia! A beágyazódás 5-7 nap esetleg 10. Ha mostanában kellene megjönnie, akkor várj 2-3 napot, és tesztelj reggeli, elsõ vizeletbõl. Akkor már általában kimutatja a tszt a terhességet.DE ha esetleg még nem akkor se kell elkeseredni, mert lehet, hogy még akkor sem mutatja, akkor várj még egy-két napot, és ha nem jön meg tsztelj újra. És az akkori eredménytõl függetlenül, ha nem jön meg , menj orvoshoz. Mert ha pizitív, akkor elküld ultrahangra :) !!! Ha negatív, megkeresi mitõl nem jött meg!!! SOK SIKERT A POZITÍV TESZTHEZ! :)

3 hónapja hagytam abba a fogamzasgatlot amit 11 hónapig szedtem! Ebben a hónapban mérem a hőmet, de most a 16. napon is csak 36, 3 lehet, hogy nincs is peteeresem?

A ciklusom a múlt hónapban 24. napos volt előtte való hónapban pedig 28 napos!Hasonló helyzetben volt valaki?

Legjobb válasz: ...vagy késõbb van peteérés, 18-20. Napon

...vagy késõbb van peteérés, 18-20. Napon
Mi újság? Sikerült összehozni a babát? Volt peteérésed?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem, de aztán kiderült, miért nem sikerült.

Ha mondjuk 16. napomon lesz ovulációm, tehát a 17. -en meg már megemelkedik a hőm és 15. napon este együtt vagyunk, akkor úgy nagy eséllyel sikerülhet a baba?

Legjobb válasz: Akkor úgy megvan mind a lehetséges 20% esélyetek. Tökéletes idõzítéssel ennyi a statisztikája egészséges pároknál a fogamzásnak.

Akkor úgy megvan mind a lehetséges 20% esélyetek. Tökéletes idõzítéssel ennyi a statisztikája egészséges pároknál a fogamzásnak.
én is az ovuláció elõtt 1 nappal voltam együtt a párommal, és szerencsénk volt, mert rögtön meg is fogant. de ez nem jelenti azt, hogy mindenkinél elsõre összejön. sok sikert!
Szia! Szerintem igen, nagy esélyetek van rá, legalábbis ebben a ciklusban ekkor a legnagyobb! Bár én már hallottam olyat is, hogy a megemelkedett nagyon kell együtt lenni, de mindenki mást mond. Lényeg, hogy drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a drukkolást! Azért kérdeztem, mert pont elõtte gondoltam vagy 3-4 nap szünetet tartani hogy sikerüljön, és akkor gondolom így jó lesz, ha 15. este meg együtt leszünk! És azután meg 2 naponta 1-szer.

Ma vagyok a 19. napon és a hőm alapján még nem volt peteérésem. Pedig a múlt hónapban a 16. napon volt és akkor nagyon fájt is a hasam. De most semmi. Már nem is lesz akkor?

Legjobb válasz: Vagy már babás vagy? Csak azért mert én mindig megérezttem ha peteérésem van,egyik hónapban ki maradt,volt is minden bajom,de akkor jött a baba,ezért nem éreztem mert amikor peteérésem volt már ott vártak rá a "fiúk" igy ideje nem volt a petének érnie..... : )

Vagy már babás vagy? Csak azért mert én mindig megérezttem ha peteérésem van, egyik hónapban ki maradt, volt is minden bajom, de akkor jött a baba, ezért nem éreztem mert amikor peteérésem volt már ott vártak rá a "fiúk" igy ideje nem volt a petének érnie..... : )
szerintem lehet még... nekem az elmúlt hónapvan a 31. napon (mensi helyett) volt. és arra 14 nappal jött csak meg.
A kérdező hozzászólása: Remélem, mivel pont most kezdene beállni a ciklusom.múlthónapba 33 napra jött meg, de elõtte 39-40 naposak voltak a ciklusaim.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem.legalábbis nincsenek tünetek.
Nekem sem voltak... drukkolok

Ha a pé utáni 16. napon vagyok és leesett a hom, már kizárt a terhesség?

Nincsen egyèbkènt semmiféle màs terhessègi tunetem,enyhe mellfàjdalom,de az pé-tol mensiig màskor is jellemzo.Kb. màrc. 26-27 volt ovum,utànna felment a hom 36.6-36.9-re,tegnap màr csak 36.5,ma reggel 36.4 Nincs megjon èrzèsem,màskor elotte szokott lenni.Az alaphom egyébként elég alacsony,36.2 koruli.Làttatok màr olyan esetet mikor leesett a ho,mègis baba volt a dologban? Ugy szeretnèm màr,de nem akar jonni...:( (Tudom,teszteljek...:) Fogok is,de a vèlemènyekre kivàncsi vagyok.Koszi!)

Legjobb válasz: Jártam így pár hoval ezelott és bizony késéssel megjott de még az sem fájt.sok volt rendesen megjott de késétt.

Jártam így pár hoval ezelott és bizony késéssel megjott de még az sem fájt.sok volt rendesen megjott de késétt.
A hõ nem eshet, ha baba van! De van, hogy a nemvárt körül egy napra leesik, és utána megint felugrik, akkor lehet még esély!
Elõfordul olyan, hogy leesik a hõ, mégis van baba. De ritka. Szerintem ne éld bele magad:( Ha pár napon belül nem jön meg, akkor teszt. Szurkolok azért:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!