Találatok a következő kifejezésre: 16 napja a (553 db)

Elvileg már a 16. jó volt, de mi a biztonság kedvéért 5 napig végig próbáltuk úgy sikerült.
elsõ vagyok . Sõt még annyit, hogy a 16.-ai spermák tudnAK ám bent várni 1-2 napot ugyhogy szerintem jó lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, remélem összejön, ez a második clostys hónapom és azért izgulok már!

16 napja a hőm 36, 2 és 36, 4 között van. Lehet, hogy ebben a hónapban nem lesz peteérésem, vagy nem fogok menstruálni?

Legjobb válasz: ha a menzid 28 napos akkor nem lessz peteérésed. de ha 32 akkor majd lesz csak késõbb.

ha a menzid 28 napos akkor nem lessz peteérésed. de ha 32 akkor majd lesz csak késõbb.
Még megugorhat, nyugi! Nem vagyunk könyvek, hogy 28 napos legyen... :)
Nekem is 28naposak a ciklusaim de a mult honapban a mensi elott 5 nappal volt a peteeresem igy meg is nyult a ciklus hossza 12 nappal.en is azt hittem nem lesz peteeres de volt csak kesobb es igaza van az elottem szolonak nem vagyunk konyvek hogy minden eloirasszeruen tortenjen.
Szerintem nem, sõt az sem, ha ultrahangos követés nélkül szedetnek veled Clostit.
Szia! Én is clostis kúrán vagyok(már a 2. hónap), de nem voltak fájdalmaim.Szerintem az erõs fájdalom nem ok, mindenképp beszélj az orvosoddal(1. hónapban nekem sem kellett UH-ra mennem, 2.-tól igen!)Amire még gondolok: talán a peteérést érzed ennyire? DE lehet, hogy ez hülyeség...
A Closti okozhat cisztát! Menj dokihoz hogy csináljon egy ultrahangot. Én is szedtem clostit 3 ciklusig s utána sikerült a baba , de nekem uh-ra kellet járnom és nem fájt soha. Mondjuk ma lennék 13 hetes de szerdán el kellett vetetnem mert beteg volt a baba, gyógyíthatatlan. Mondjuk azt mondták nem a Closti miatt lett beteg.Más baj volt de a Closti segített a babát összehozni.
Szia!Én most vagyok a 3-dik clostys hónapban.Eddig semmi problémám nem volt, most pedig félidõben elkezdtem barnázni.Tegnap voltam dokinál, csinált ultrahangot és azt mondta 7 tüszõm van.Nagyon fáj a petefészkem és a derekam.Lehet, hogy nálad is sok a tüszõ.Mindenképp menj dokihoz és nézesd meg. Egyébként épp az elõbb írtam ki kérdésnek, hogy ez normális-e.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! 2. Válaszolónak : Nekem is azt mondta az orvos hogy majd a 2.nál uh. ha ez nem sikerül. Igazából nem nagyon volt peteérésem a szülésem óta- azaz 3 éve - és lehet hogy ezért érzem ilyen intenziven ? Én erre gondoltam, de......nem tudom. Peteérés elvile megvolt a 12 - 13. napon.

Magas az LH szintem, lesz még 1labor a 23. napon. Korai volt a 2. Vérv. Ezért olyan magas? A ciklusom 30 napos, rendszeres, sztem 1 nappal az ovu elõtt volt a 16. napi vérv.29 é. vok, 7 h-ja letettem a fogg-ot. Nincs tüszõérésem? Vagy ovuláciom?

3. nap:LH:4,24 (1.60-7.90 mIU/ml),FSH: 6.55 (3.30-11.30 mIU/ml),

Legjobb válasz: Miért küldetek 16. napon vérvételre? 3. napon és a ciklus 2. felében szokták, ált. a 21. napon, de ha igazán pontosan akarnak lenni, akkor ovu után 7 nappal. Azért ilyen magas az LH-d, mert jó eséllyel akkor volt ovud.

Miért küldetek 16. napon vérvételre? 3. napon és a ciklus 2. felében szokták, ált. a 21. napon, de ha igazán pontosan akarnak lenni, akkor ovu után 7 nappal. Azért ilyen magas az LH-d, mert jó eséllyel akkor volt ovud.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszod! Most egy kicsit megnyugodtam, en is ezzel biztatom magam! Nem tudom miért küldött el ilyen hamar, de rem. a hétfõinek már jó lesz az eredménye! Csütörtökön tudom meg az eredményt. Az elsõnél minden rendben volt, a tesztoszteron alacsonyabb egy kicsit! Az nagy baj? Neked is volt hasonló eredményes? Köszi a válaszod!
A kérdező hozzászólása: Voltam tegnap vévételen, aminek csak csüt. lesz eredménye, de csinált egy UH-ot, minden rendben van bent, nincsenek cystáim, aminek nagyon örülök. Szóval a polycystás betegség kilõve, ami még felmerült bennem a korai petefészek kimerülés, de arra azt mondta, hogy az bizti nem, mert az azért nagyon korai lenne még 29 évesen. Viszont az LH-t is megkérdeztem, hogy talán azért olyan magas, mert akkor ovulaltam, de azt mondta, hogy az akkor is max 12 körül lenne es nem 55 es lehet hogy hypofizis vagy valami mas a probléma. Szerintetek? El vagyok keseredve! Ihatok a következõ ciklustól cickafark-palastfû teát szerintetek?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Jézusom, ennyi baromságot hogy hordhat össze egy doki? Attól, mert 29 éves valaki még simán lehet korai petefészek kimerülése. 20 évesen is lehet. A 3. napi LH és FSH aránynak kb. 1-nek kell lennie. Ha az Lh magasabb, akkor az utalHAT PCO-ra, ha az FSH magasabb, akkor a korai petefészek kimerülésre. Ez nálad nagyjából jó, de én már nézetnék ennél az aránynál egy AMH-t, az mutatja meg igazán, hogy még mennyi van azokban a petefészkekben. A 16. napi LH szint szerintem nagyon jó, a vizeletes tesztek is 25-ösök, 25 felett kell lennie az LH-nak tüszõrepedés elõtt. Azért kíváncsi lettem volna az ovuláció utáni 7. napi progeszteronodra, mert az mutatja meg, hogy ténylegesen megtörtént-e a tüszõrepedés és megfelelõen termelõdik-e a sárgatest és a progeszteron, ami kell a beágyazódáshoz. Remélem azért összejött a baba, ezeket csak azért írtam le, hátha más is ide téved, a dokiknak sokszor nem szabad elhinni amit mondanak ill. 2-3 dokit megkérdezni ugyanarról, mert mind mást mond, aztán döntsd el te kinek hiszel.

Szerintetek az peteérés lehetett a 16. napon?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: 16. napon pozi lehetett az LH teszted, másnap vagyis 24-36 órán belûl pedig ovu ! ;)

16. napon pozi lehetett az LH teszted, másnap vagyis 24-36 órán belûl pedig ovu ! ;)
Lehet, hogy tevedek de szerintem nem is volt-meg-ovud. :-(
Én az utolsóval értek egyet eddig még nem biztos az ovu. Ha holnap még magasabbra megy a hõd és 6-7 napig nem esik le akkor valószínûsíthetõ az ovu, de így még nem lehet megmondani.
A kérdező hozzászólása: Ma 36, 6 volt, 1-2 hónapja igy van, h lassan megy fel, elõtte sokkal láthatóbb volt, m felugrott O, 5-O, 6-ot is, nem tudom miért van.
Ha ma 36, 6 volt, akkor lehet megkockaztatom a 17-18.-dik napot (tehat dec.16-17) de ehhez mindenfelekeppen fent kell maradnia min.4 napig.
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom, h fent kell, h maradjon. Remélem fent is fog. Az a 14.ei együttlét szerinted esélyes lehet? Na nem mintha ez számitana, m volt már, h aznap voltunk együtt mikor leesett a hõ és mégsem sikerült. Amúgy PCOS-ám van, ezért örülök annak, h egyáltalán van peteérésem. Elõször azt hittem, h ott a 1O.napon már volt ovu, de utána leesett sajnos a hõm.
Az, hogy eselyes lehet-e azt csak akkor tudod majd meg ha fentmaradt a höd, elöbb nem. Valamelyik kerdesnel valaki bemasolt egy statisztikat, hogy ha rendben is van veled minden es peteeresed is van es aznap vagytok együtt, akkor is "csak" kb 30% esely van a megtermekenyülesre. Persze utana meg ott van az a jopar nap a nemvartig: megtermekenyül vagy nem, megtapad-e vagy nem, ha igen, hol?, beagyazodik-e vagy sem...szoval, nem is olyan egyszerü.:-)
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos nem.....jó annak, akinek ez könnyen megy.

Mens. Után 16. napon egy csepp piros vér.32 napos ciklusnál lehet beágyazódás jele, ha a peteérés a ciklus elején van?

Dec. 26-án kellene megjönnie, de már most egy héttel hamarabb fájnak a melleim. Együtt voltunk a ciklus elején elég s?r?n. A vérzés után egy héttel próbálkoztam a teszteléssel (gondoltam beágy. volt és eltelt egy hét mért ne), de negatív lett. Reménykedhetek még?

Legjobb válasz: Nem teljesen világos: menzi elsõ napja utáni 16. nap? Mert akkor inkább ovuláció. De ha 26. körül jönne meg, akkor késõbb vagy 32 napos ciklussal, akkor meg lehet beágyazódás. Teszt szemponjából mindkét esetben nagyon korai volt.

Nem teljesen világos: menzi elsõ napja utáni 16. nap? Mert akkor inkább ovuláció. De ha 26. körül jönne meg, akkor késõbb vagy 32 napos ciklussal, akkor meg lehet beágyazódás. Teszt szemponjából mindkét esetben nagyon korai volt.
A kérdező hozzászólása: Igen mens. elsõ napjától számolva a 16.napon volt egy pici vér együttlét után. Dec 26-án kellene megjönnie. Olvastam, h. ha ciklus elején van pé akkor lehetett beágyazódás. Ilyen még soha nem fordult elõ ovu-kor, ezért gondoltam, h. talán inkább beágyazódás, mert nem igazán figyeltem még mikor van pé-m. Legalábbis nagyon szeretném ha babóca lenne.
A 32 napos ciklussal így méginkább ovunak tûnik. De így sincs veszve semmi, sõt! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat. Esetleg ha van valaki akinek hasonló tapasztalata volt szívesen fogadnám az üzijét.

19 napja szedek Novynette fogamzásgátlót, és kb.16 napig vérezgettem. Az elmúlt 3 napban már nem volt semmi és azalatt az idő alatt nem feküdtünk le a párommal. Ma miután szeretkeztünk kicsit mégis véreztem. Ez normális?

És így hogy 16 napig vérezgettem meg fog jönni rendesen 2 nap múlva mikor szünetet kell tartanom?

Legjobb válasz: Szia4 Való igaz, hogy a gyógyszerek okozhatnak kisebb nagyobb menstruáció kavarodást az elsõ hónapokban, de 16 nap az azért sok. Vérveszteség szempontjából is veszélyes ha több, mint két hétig van meg a menstruációd, fõleg ha még szex után is. Menj vissza az orvosodhoz és közöld vele a problémát. Amennyiben úgy ítéli meg, hogy nem lesz vele gond, akkor szedd tovább, de szerintem gyógyszer fog váltani. Szerintem meg fog jönni most is, ami még több vérveszteséget jelent. Ha nincs idõd elmenni a nõgyógyászhoz akkor legalább egy telefont. Remélem semmi gond nincs :)

Szia4 Való igaz, hogy a gyógyszerek okozhatnak kisebb nagyobb menstruáció kavarodást az elsõ hónapokban, de 16 nap az azért sok. Vérveszteség szempontjából is veszélyes ha több, mint két hétig van meg a menstruációd, fõleg ha még szex után is. Menj vissza az orvosodhoz és közöld vele a problémát. Amennyiben úgy ítéli meg, hogy nem lesz vele gond, akkor szedd tovább, de szerintem gyógyszer fog váltani. Szerintem meg fog jönni most is, ami még több vérveszteséget jelent. Ha nincs idõd elmenni a nõgyógyászhoz akkor legalább egy telefont. Remélem semmi gond nincs :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Elõször is köszönöm a válaszod. Igazából nem nevezném menstruációnak az egész 16 napot. Kb 7-8 nap volt ami rendes volt, a többi nagyon gyenge vérzés (a végefelé inkább barnás folyás) Ezzel kapcsolatban azt hallottam, hogy normális, és hogy sok lánynak volt ilyen vérzése novynette-tõl. Engem inkább az zavar, hogy így 3 nap semmi után most újra pici vérzést tapasztaltam.
Szia! Biztos hogy ennek a gyógyszerhez van köze? Néha én is szoktam picit vérezni szex után, fõleg ha már rég nem szexeltem elõtte. :D Jókor kezdted el szedni a tabit? (A ciklus 5. napján asszem) Én 6 éve szedem a Novynette-t és nagyon bevált, mármint jók a mellékhatásai - szép bõr, rövid vérzés, fájdalom semmi.
A kérdező hozzászólása: A ciklus 1. napján kellett elkezdeni, akkor is kezdtem. Lehet, hogy tényleg nincsen köze a vérzésnek a tabihoz, mret azóta voltunk együtt és semmi vérzés nem volt. Ezalatt az 1 hónap alatt én annyi mellékhatását tapasztaltam, hogy jelentösen nõttek a melleim (barátom örömére:D) meg picit hangulatingadozó lettem.. Egyébként neked a 7 napos szünet hanyadik napján szokott megjönni?

Erős görcsök a 16. napon? Beágyazódás? (előtte 3, 8 és 10 nappal voltam együtt a párommal)

Estefelé azt vettem észre, hogy iszonyatosan görcsölök. Szó szerint alig bírtam járni, azt hittem meg?rülök a fájdalomtól. Aztán egy fájdalomcsillapító és egy hasmelegít? megtette a hatását, úgyhogy mire lefeküdtem már nem voltak különösebb fájdalmaim.

Legjobb válasz: sztem inkább felfáztál.beágyazódás nem okoz erõs görcsöket,fõleg nem a 16. napon.

sztem inkább felfáztál.beágyazódás nem okoz erõs görcsöket, fõleg nem a 16. napon.
A kérdező hozzászólása: Elõtte 1-1, 5 héttel volt petefészek gyulladásom, ami a 16. napra már el kellett hogy múljon. Vagy lehet hogy mégis ez zavart be?

A Jupiter Callisto nevű holdja 1, 887x10akilencediken méter sugarú kör alakú pályán kering az anyabolygó körül. Keringési ideje 16 nap 16 óra 32 perc. Állapítsa meg a Jupiter tömegét ezekből az adatokból?

Legjobb válasz: Kepler 3. törvénye alapján körülbelül 4*π^2*R^3/T^2/G ≈ 4*3.14^2*(1.887*10^9 m)^3/(16 days + 16 hours + 32 mins)^2/(0.865 cm^3/gram/hour^2), amit Wolframalphába beírva ( http://www.wolframalpha.com/input/?i=4*3.14^2*%281.887*10^9+.. ) kijön, hogy körülbelül 1.9*10^27 kg.

Kepler 3. törvénye alapján körülbelül 4*π^2*R^3/T^2/G ≈ 4*3.14^2*(1.887*10^9 m)^3/(16 days + 16 hours + 32 mins)^2/(0.865 cm^3/gram/hour^2), amit Wolframalphába beírva ( http://www.wolframalpha.com/input/?i=4*3.14^2*%281.887*10^9+.. ) kijön, hogy körülbelül 1.9*10^27 kg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen

Babát szeretnék de a menzim hol 28 napra hol pedig 16 napra jön meg. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Eloszor is be kell allitani a ciklusodat, mert a 16 nap egyaltalan nem normalis, ott nincs peteeres, az tuti. En erre a celra baratcserje cseppeket ittam, de inkabb onzultalj dokival, hogy o mit ajanl.

Eloszor is be kell allitani a ciklusodat, mert a 16 nap egyaltalan nem normalis, ott nincs peteeres, az tuti. En erre a celra baratcserje cseppeket ittam, de inkabb onzultalj dokival, hogy o mit ajanl.
Igen, ez tipikusan rendszertelen vérzés. Mihamaranbb menj orvoshoz, ne húzd az idõt. Beállítja, és utánna minden rendben lesz!
Hát ez szomorú. Lehet hogy akkor omlott össze a rendszer. tényleg keress másik orvost, akiben meg tudsz bízni. Nem tudom hol laksz. Szegeden Dr. Molnár G. Béla!
Szia. Hormonproblémának tûnik, menj nõdokihoz, aki valószínû, elfog küldeni hormonvizsgálatra, és beállítják a gyógyszereket, de mint írták is, ne halogasd, mert a gyógyszernek is kell idõ...Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Tavaly volt egy 17 hetes vetélésem azóta van ez a problémám. Az itteni orvosokban nem bízom mert egy bakteriális fertõzés okozta a vetélést amit õk smmivel nem kezeltek. ajánlat?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!