Találatok a következő kifejezésre: 16 múltam, még (8 db)

16 múltam, és még nem csókolóztam! Ez nagyon gáz?

Legjobb válasz: Nem. Majd csókolózol. Ráérsz, nem?

Nem. Majd csókolózol. Ráérsz, nem?
Nem gáz. Én is 16 múltam (lány vagyok) amikor elõször csókolóztam és emlékszem, én is gáznak éreztem, mert az osztálytársaim "természetesen" már mind csináltak komolyabb dolgokat is. De jó volt ez így, ahogy volt. Ne zavarjon, mert NEM GÁZ. (ja, aztán utána a srác akivel jártam, 2 évvel volt idõsebb nálam és õ pl velem csókolózott elõször- sztem az sem volt gáz.)
ne aggódj nem gáz. én is 15 évesen csókolóztam elõször (most is annyi vagyok, de pár hónappal ezelött) és szerintem én sem késtem le semmirõl. nekem alkalmam simán lett volna rá, de nem tettem, mert a para túl nagy volt bennem. legelsõ komoly kapcsolatomban csókolóztam elõször (most is tart) és vele sem mindjárt az elsõ napon, hanem kb 1 hónappal késöbb :D szal semmi gáz ne aggódj. fog az menni és eljön majd a TE idõd is :)
elõszõ hsz: "... vagy nagyon hüllye..." aha, de éppen te írtad még a HÜLYE szót is rosszul... húú, te nagyon gáz vagy. ÉS nagyon hülye is :S változtass, nehogy így öregedj meg!!!!
Nem gaz, amugy annak a marha inteligens emberkenek meg annyit, hogy arra nem gondolsz, hogy rohadt szep lanyrol van szo, csak meg nem volt erre alkalma? Lehet, hogy nem olyan fiuk akartak vele egyutt lenni, mint amilyet megerdemelne.. ugy utalom az ilyen bunko mebereket, nem tudjak a korulmenyeket, de maris osztjak az eszt...
Nem gáz, csak nekem furcsa, hogy hogyhogy még nem volt rá alkalom, vagy nem voltál még olyan helyzetben. De mindegy, majd leszel. Ez egészen addig nem gáz, amíg téged nem zavar.
én 15 éves vagyok, és még én sem csókolóztam...nem azért mert nem lett volna lehetõségem rá, hanem mert vhogy nem úgy sikerült.. általában nem engedtem, mert nem volt szimpi a srác.. vagy mert féltem...szal nem gáz, csak van sok bunkó aki azt hiszi ettõl lesz vmi menõ..
Nem gaz, nem maradsz le semmirol!
itt mind irhatják '' nyugi nem gáz szöveget''...de kurvára az...te vagy nagyon csúnya vagy vagy nagyon hüllye...hja még nem h egy barátod nem volt, hanem még csak nem is nyaltál...sztem húzz bele...míg megöregszel...
egyértelmû hogy minden kedves ember azt fogja írni hogy neeem nem gáz. Én nem a gáz szót használnám amúgy rá, furcsa. én 17 éves vagyok de már 12 évesen csókolóztam lány vagyok és egyátalán nem kurva . Már túl vagyok a sexen is, mert szerelmes voltam. Szerintem azért maradsz le amiatt dolgokról hogy még nem csókolóztál, mert kétlem hogy felszabadult vagy, mert ha már itt megkérdezed hogy gáz-e szorongassz miatta. szóval bulira fel igyál valamit és csókolózz valakivel. nem nagy dolog ess túl rajta. :)
sztem nem gáz...csak...hát nem is tudom. na jo mégis az. Vmi nem lehet rendben veled. vagy nem kellesz senkinek vagy nem tudom. jo , ha tényleg magadba nézel meg tükörbe és arra jutsz h nem azért nem csokoloztál mert ronda, louser vagy akkor nem gáz....de ennyi idõsen a kockák, a louserek, és a fogszabályzós szörnyek nem csokoloztak. szoval ezt neked kell eldöntened.
Szia. En 15 voltam mikor elore csokoloztam, lett volna ra alkalmam mar 11 eves koromban is de nem akartam. Szerintem egyaltalan nem gaz. Tudom most ugy erzed, hogy lemaradtal a tobbiektol, de ne felj eljon meg a te idod is:)
Mindenki másképp érik. Az elõzõ írónak is igaza van. Ne foglalkozz a dologgal, amíg nem fogod kívánni. Ráérsz akkor :-) Arra készülj, hogy ha már elég érett leszel hozzá, akkor valami csodálatos érzés lesz, úgyhogy biztos sajnálni fogod, hogy nem kezted korábban. De "korábban" még nem érdemes kezdeni... ha még nem kívánod... arra meg, hogy kívánod-e már, elég hamar rá fogsz jönni: ha ránézel a fiúra, és le kell ülnöd :-)
én se. de nem is vágyom rá. ha megcsókolna valaki, kiröhögném a belem:D... tudom, éretlen vagyok, de szerintem annyival fontosabb dolgok vannak az életben, minthogy csak azért járjak meg csókolózzak valakivel, mert gáz, ha eddig nem tettem...
Szia, én 16 éves vagyok fiú és még én sem csókoloztam... szerintem NEM GÁZ!
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok!Köszönöm szépen!Megnyugodtam:)
én is 16 múltam mikor 1. csókolóztam!sztem 1általán nem gáz csak lehet furcsa lesz az"elsõ":) legalábbis nekem az volt kicsit:$de utána majd 1re jobban bele jössz!nem lesz itt gond!szorítok h sikerüljön:)
Miért kérdezed meg, ha csak a pozitv válaszokat fogadod el? Én 14 voltam mikor elöször csokoloztam, most 16, 5 vagyok. MOst nem azt mondom, h gáz, mert nem itélhetem azt, viszont aki nálunk az évfolyamon nem smártol még.. hát. frucsa. te dolgod! Mondjuk mostmár rég nem az a téma, h ki csokolozott már, és ki nem, hanem az h ki szexel kivel. Én nem itéllek el, sztem nem is gáz, de én már szüz sem vagyok és párkapcoslatom van több mint egy éve.
A kérdező hozzászólása: 3. hozzászóló felvilágosítanálak, hogy lány vagyok és nem valószínû, hogy valaha is nyalni "fogok." Ne hidd, hogy most nagyon "tökös" gyerek vagy, mert ha nem lennél ilyen primitív bunkó tudnád, hogy az õszinteség intelligencia nélkül puszta durvaság. Köszönöm a többi hozzászólónak!
Szia! Én egy 15 éves lány vagyok és még nem csókoloztam soha, és szerintem egyáltalán nem gáz. Én nem is szeretnék még, a szexxel is úgy vagyok, hogy elõször a férjemmel a nászéjszakán. Én teljesen megértem és elfogadom, hogy más mást gondol. Én ezt gondolom, és nekem ez így jó. Az a fontos, hogy Te ne érezd emiatt rosszul magad! Ha szeretnél csókolozz, ha nem, akkor ne! És szerintem a Te döntésed legyen, ne befolyásoljon az, ha valaki szerint nagyon gáz. Egy 15 éves lány

16 éves multam. Nincs még menszeszem. Anyu vett Bioextra E vitamin kapszulát.20 db. Használlthat? Eléglessz? Vagy 1 doboz nem lessz elég? Napi 1et kell elvileg bevenni.

Legjobb válasz: Szia! Sajnos nem tudom a kérdésre a választ, de szeretném megkérdezni, hogy voltatok-e már nõgyógyásznál a problémáddal? Ha nem, akkor azt javaslom, mindenképp tegyétek meg! Genetika ide vagy oda el kell menned. Nem vagy esetleg túl sovány, vékony? Lehet az is az oka. Írd meg kérlek, hátha tudok segíteni:) Anyukám egy magán nõgyógyász asszisztense, megkérdezem ezt a vitamint tõle ha hazaért, de még dolgozik:S 16L

Szia! Sajnos nem tudom a kérdésre a választ, de szeretném megkérdezni, hogy voltatok-e már nõgyógyásznál a problémáddal? Ha nem, akkor azt javaslom, mindenképp tegyétek meg! Genetika ide vagy oda el kell menned. Nem vagy esetleg túl sovány, vékony? Lehet az is az oka. Írd meg kérlek, hátha tudok segíteni:) Anyukám egy magán nõgyógyász asszisztense, megkérdezem ezt a vitamint tõle ha hazaért, de még dolgozik:S 16L
A kérdező hozzászólása: De sajnos nagyon sovány vagyok. 36 kg :( De nem tudok hízni. semmit. ehez 160 cm Nagyon jó lenne ha megkérdeznéd anyukádat! Megköszönném
A kérdező hozzászólása: Nõgyógyásznál még nem voltunk
Na megkérdeztem anyut...Azt mondta, hogy azért nem jött még meg, mert nagyon nagyon sovány vagy. Mindenképp menj el anyukáddal egy nõgyógyászhoz. Valószínûleg nem fog megvizsgálni "rendesen", tehát nem lesz kellemetlen. Biztosan csinál vérvizsgálatot, hormonvizsgálatot. Majd ad vitamint, hogy megerõsödj kicsit. De elõtte mindenképpen ki kell deríteni az esetleges bajt. A legjobb ha maszek mész, õ többet meg fog tenni érted, bár kicsit drága is lesz. Anyukám orvosa, akinél dolgozik 10000-15ezret kér egy nagyobb vizsgálatért, de anyum azt mondta, vannak, akik jóval kevesebbért is megcsinálják:) Ja és ne félj elmenni, minden rendben lesz:)
Ahhoz, hogy peteérésed és menstruációd legyen, kell egy bizonyos mértékû testzsír, ami Neked nagyon kevés van! Próbálj valahogy olyan ételeket enni, ami hizlal.
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy megkérdezted anyud. :) a bogyóra mondott valamit? A második válaszolónak is köszönöm. C:
Annyit mondott, hogy mikor elmentek nõdokihoz kérdezzétek meg errõl a véleményét. Mondjátok el mikor már alaposan kivizsgált, hogy megvettétek ezt a vitamint és mi a véleménye róla. Anyukám azt mondta, õk még sosem írták ezt fel egy páciensüknek sem, így nem tud róla véleményt mondani. Ha hozzájuk valaki 16 év felett ilyen panasszal fordul hozzájuk, akkor B6 vitamint ajánlanak, egészséges bõséges táplálkozást. De h valaki már nagyon "el van késve" akkor végsõ esetben hormontartalmú készítményt ír fel az orvos. A korától függ, hogy milyen erõset. 2 héttel ezelõtt egy 17 éves lány ment hozzájuk, akinek még sohasem volt menzesze. Õ nem vékony, csak hiányzik az a hormon a szervezetében, ami kell ahhoz, hogy valakinek megjöjjön. Neki ezért gyógyszert írtak fel, amit 3 hónapig kell szednie, majd felírnak neki egy gyengébbet, plusz utána fogamzás gátlót, mivel már él nemi életet.
- 1 hozzájuk, bocsi:)
A kérdező hozzászólása: Aha, értem. Hát azért köszönöm szépen :)

Ezt miért csinálhatta? Van egy csaj aki nagyon tetszik és multkor amikor kicsit be voltam rúgva (16 vagyok) megírtam neki msn-en h. nagyon tetszik meg minden és utána lévő napokban elkezdtünk msn-en beszélgetni és tök "összemelegedtünk"

és tegnap találkoztunk és tök csöndes meg tartózkodó volt pedíg azt mondta hogy ha nem lenne fiúja akkor még járna is velem.

Legjobb válasz: Mert kis tyúk, és hízelgett neki, hogy tetszik neked. És most hülyít téged is, meg a párját is, mert nem képes nemet mondani senkinek, akinek tetszik. Szted mit várhatsz tõle, ha a mostani barátját így átvágja, hogy veled flörtöl, miközben vele jár? Komolytalan...

Mert kis tyúk, és hízelgett neki, hogy tetszik neked. És most hülyít téged is, meg a párját is, mert nem képes nemet mondani senkinek, akinek tetszik. Szted mit várhatsz tõle, ha a mostani barátját így átvágja, hogy veled flörtöl, miközben vele jár? Komolytalan...
Hagyd ott, nem õ az egyetlen nõ !
Hagyd a fenébe. Hidd el, úgysem fog szakítani a mostani párjával... maximum mindkettõtökkel egyszerre fog kavarni. Egyszerûen NEM ÉRI MEG.
Nem fog a nyakadba ugrani, ha még tart a kapcsolata.Bár sztem komolytalan a lány.Én is jártam már úgy hogy lebuktattam a párom miközben fûzögetett egy másik lányt msn-en.Az eredmény: õ lekoptatta a csajt, nem érdekelte igazán, csak jólesett neki hogy valakit hülyíthetett.

Holnap nézem meg néhány barátnõmmel az Éhezõk Viadala 2. részét, de beengednek ha nem múltam el 16?

Tudom hogy korábban már valaki megkérdezte ezt, de én még csak 13 vagyok és egy barátnõmmel már volt hogy nem engedtek be minket a 18-as Carrie-re, és attól tartok hogy erre sem fognak, szóval tuti hogy bemehetünk, vagy felejtsem el?

Legjobb válasz: Gondolom a Carrien felnõtt nélkül mentetek. Egyébként mindenkit be kell(ene) engedniük, mert a korhatár besorolást ajánlják. Mondjuk a HG-ben szerintem nincs olyan jelent, ami indokolná, hogy ne menjetek be. Szóval menjetek nyugodtan. :)

Gondolom a Carrien felnõtt nélkül mentetek. Egyébként mindenkit be kell(ene) engedniük, mert a korhatár besorolást ajánlják. Mondjuk a HG-ben szerintem nincs olyan jelent, ami indokolná, hogy ne menjetek be. Szóval menjetek nyugodtan. :)
Be kell engedniük, mert ahogy a Cinema City GYIK-ében is írják, a korhatár csak besorolás. Még mindig nem vagyok 16, és az Éhezõk viadala elsõ részét is nálam fiatalabbakkal néztem. A Másnaposok 2-n megkérdezték, tudunk-e a 16-os korhatárról, mondom persze, erre egy szó nélkül adott jegyet :) A 18-ast lehet komolyabban veszik, fõleg, hogy még 14 alatt is vagy, szerintem a 16-ossal nem lesz gond, nekem legalábbis soha nem volt még.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, már nagyon várom! Hatalmas rajongó vagyok! :-) Boldog Viadalt!
Második vagyok :) Én holnap megyek, de alig várom, jó szórakozást :D
Én tegnap láttam, nagyon jóó volt :) Valóban be kell engedniük, nálunk nyáron itt volt az öcsém , aki 14éves , és a Családi üzelmeket megnézte velünk :D Kérdeztük is , hogy bejöhet -e ? ... :) Bejöhetett.
A kérdező hozzászólása: Húú nagyon jó volt! Még az elsõnél is jobb volt! :) Elõször azt hittem hogy a felirat miatt "ki fog sülni" a szemem, de szinte észre sem vettem. :) Mindenkinek ajánlom, és mindenkinek jó szórakozást kívánok! :)
Nem kell egyik sem.
Beteg vagy?
Ha csak egy vizsgálatra mész, akkor nem, de ha pl. abortuszt szeretnél, akkor igen, kell.

Ha airsoftot rendelek úgy, hogy még nem múltam 16 se, akkor nekem is olyan színes szart küldenek?

Láttam videókban, hogy mikor kiskorúak mutatnak be airsoftokat, színesek az alkatrészek (pl. piros-zöld-kék stb.) Máskor olyat láttam, hogy még a piros jelzés sincs a fegyver végén. Ez mit?l függ?

Legjobb válasz: Nem tudom, te miket láttál, lehet hogy Amerikában így megy, nálunk nem. Olyat kapsz, amit megrendelsz és ennyi. Ha szivárványszínût rendelsz, akkor olyat kapsz.

Nem tudom, te miket láttál, lehet hogy Amerikában így megy, nálunk nem. Olyat kapsz, amit megrendelsz és ennyi. Ha szivárványszínût rendelsz, akkor olyat kapsz.
Ilyet tuti nem fogsz kapni, ez egy nagy vicc, sztem csak néhány USA-beli államban kötelezõ így használni az airsoftokat. Ha HongKong-ból rendelsz, vagy ha itthon veszel, akkor normál végût kapsz. http://www.gunnerairsoft.com/catalog/index.php?language=en
Attól függ amúgy, hogy az eladó honnan szerzi be a fegyvert. Ha Amerikába szánt airsoft-ot árul akitõl venni akarsz, akkor valószínüleg piros végût kapsz, mert Amerikában ez elõírás.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Amerikából akarnék rendelni. Itt egy videót amiben olyan amirõl beszéltem: http://www.youtube.com/watch?v=fy8H6bTXfD0&feature=related U.i.: Hong-Kongban is piros a végük? :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!! Jó oldal! Sztem olcsók a cuccok! Rendeltél már innen? Ha igen, mennyiért hozták ki??

15-16 hetes terhes vagyok, ma voltam védőnőnél ismét, és most 145/perc-t vert a kis szíve a Picikémnek! Múltkor, (első talin) még 160/p, majd 152/p volt? Normális ez, hogy minél nagyobb egyre "kevesebbet" ver?

Mármint a 12.heti els? talin, 160-at vert, rá két hétre, a Down sz?réses UH-on, 152, és most 15-16. hetesen 145-öt !Én azt hittem tartani fogja a 160 körülit, tudom a 140-160 közötti a normális, és nekem normális, de ahogy növekszik majd, úgy fog egyre kevesebb "er?befektetéssel" verni ?

Legjobb válasz: Normális. Mire megszületik már 120-140 között lesz. Állítólag a fiúknak magasabb a frekvenciája amúgy.

Normális. Mire megszületik már 120-140 között lesz. Állítólag a fiúknak magasabb a frekvenciája amúgy.
Szia! Ezt találtam a neten, mint tud. magyarázat: "Megszületik" a szív A szív fejlõdésének elsõ szakaszában egy csõszerû képletként jelentkezik, melyben a finom pulzáció megfelelõ eszközökkel már a fogamzást követõ 21. napon felismerhetõ. Rutin ultrahang-vizsgálattal általában a hatodik terhességi héten (a fogamzást követõ 4. héten) ismerhetõ fel a szívmûködés. A szívfrekvencia a legkorábbi stádiumban 80-90/min. körüli érték, mely a 10. hétig 180-190/min. értékig változik, majd a terhesség folyamán fokozatosan, lassan csökken. A szülést megelõzõ hetekben a normális magzati szívfrekvencia 120-160/min."
A kérdező hozzászólása: Most amúgy vissza gondolok, ismerõsökre, akik nem rég szültek, és lányuk lett, õk is mind lódobogást említettek :) , az szívhang hallgatások után :) ! Remélem...így lesz !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!