Találatok a következő kifejezésre: 16 hetesen lehet ha (15 db)

16 hetes terhes vagyok. A párom ha hallgatja a hasam akkor valami bugyborékolást hall. Az lehet, hogy a baba mozog?

Legjobb válasz: Szia! Én is 16 hetes terhes vagyok vagyok és az én párom is ezt hallja esténként! :-)

Szia! Én is 16 hetes terhes vagyok vagyok és az én párom is ezt hallja esténként! :-)
Én azt olvastam, hogy ha nagyon csönd van , akkor hallhatja a baba szívverését. A párom-igaz én csak 9 hetes vagyok- csak a bélmozgásom hallja. Ha megmozdult a babád, és érzed, és párodnak "ügyes" füle van , akár hallhatja is:-)
igen a babat hallja, en a vege fele mikor aludt azon paraztam miert nem mozog, ilyenkor a ferjem meghallgatta hogy ver e a szive.en a tesomnak szoktam hallgatni igen jol kilehet venni, foleg mikor csuklik.majd ha nagyobb lesz erezni fogod a ritmikus osszerandulasokat, ilyenkor a magzatvizbol nyel es aztan csuklik, jo moka

16 hetesen mitől lehet ha kicsit olyan mintha görcsölne a hasam ott ahol a baba van? Gond lehet? Pici szurkálásokat érzek.

Legjobb válasz: szia!nekem is ugyan ezek a tünetek,én pedig csak 10 hetes vagyok,de azt mondjak hogy ez normalis,mert a pici növekszik nyúlnak a szalagok,ezért van,de énis inkabb megkerdem a dokit,õ biztosabbat mond.De remélem nincs mit aggodni:) kellemes babavárást 10hetes kismama

szia!nekem is ugyan ezek a tünetek, én pedig csak 10 hetes vagyok, de azt mondjak hogy ez normalis, mert a pici növekszik nyúlnak a szalagok, ezért van, de énis inkabb megkerdem a dokit, õ biztosabbat mond.De remélem nincs mit aggodni:) kellemes babavárást 10hetes kismama
Szia! Valószinüleg nõ a pocakod. A méhet, petefészkeket a hasadban szalagok rögzítik.Ezek a pocak növekedésével nyúlnak, rövid nyilaló, szurkáló érzésekkel. Magne B6 javasolt, segíti az izmok ernyedését. El fog múlni, ha erõsödnének feltétlenül szólj róla orvosodnak tanácsadáson.
Ne aggódjatok, nincsen semmi baj.Biztosra tudom, hogy nyúlnak a szalagok, változik a test.Semmi ok aggodalomra.A doki is ezt fogja mondani. 20 hetes pocakos, akinek ugyan ezek voltak a bajai az elején.Boldog babavárást nektek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, sokat segítettetek! jó egészséget mindenkinek, és boldog babavárást, és sok kitartást!

Lehet e gond a babámmal ha van folyásom? 16 hetes kismama vagyok és nem olyan rendes ez a folyás okkersárga és sürü zselé szerü?

valakinek esetleg hasonlo, mit kellene szednem hogy elmuljon??nem viszketek meg semmi egyéb szaga sincs...egyszerüen cska van

Legjobb válasz: Én 27 hetes kismamaként szinte folyamatosan tapasztalom ezt a fajta folyást amit te is írsz a terhességem alatt, természetesen mindig kérek tenyésztést is a dokitól (kb. 3-4 hetente ellenõriz)- de a legutóbbi eredmény szerint sincs benne semmi kóros elváltozás. Egyszerûen a terhesség miatti hormonváltozás okozza. Ezt tanácsolom neked is, amint orvoshoz jutsz kérj egy kenetvételt. Látatlanba én a helyedben nem szednék rá semmit. Ha hosszabb ideig tartózkodsz külföldön, akkor próbálj meg mindenképp találni ott egy dokit akinek mielõbb megmutathatod magad. Jó egészséget és boldog babavárást!

Én 27 hetes kismamaként szinte folyamatosan tapasztalom ezt a fajta folyást amit te is írsz a terhességem alatt, természetesen mindig kérek tenyésztést is a dokitól (kb. 3-4 hetente ellenõriz)- de a legutóbbi eredmény szerint sincs benne semmi kóros elváltozás. Egyszerûen a terhesség miatti hormonváltozás okozza. Ezt tanácsolom neked is, amint orvoshoz jutsz kérj egy kenetvételt. Látatlanba én a helyedben nem szednék rá semmit. Ha hosszabb ideig tartózkodsz külföldön, akkor próbálj meg mindenképp találni ott egy dokit akinek mielõbb megmutathatod magad. Jó egészséget és boldog babavárást!
A terhesség alatt lehetséges bõségesebb hüvelyváladék. Mindenesetre egy kenetvételre érdemes lenne elmenni. Ha esetleg gombára gyanakodsz, akkor Canestent bármikor lehet használni. Gondolom zárt a méhszájad, úgyhogy a baba elméletileg nincs veszélyben, de mindenképp jelezd a dolgod a nõgyógyásznak!
mindneképp menj el nögyógyászhoz mert nagyon gyakori a hüvely gomba és fertõzés terhesség alatt mivel megváltozik a hüvely PH. ha telejsen zárt a méhszáj akkor nem jut fel a babához és semmi baja nem lesz tõle.
Csodálkozom, hogy itt kérdezõsködsz, ahelyett, hogy elmennél az orvoshoz.Mivel vetélhetsz is ha felhúzódik a fertõzésed.
16 hetes terhes nõ ha már volt annyi esze, hogy külföldön legyen terhes, akkor legyen annyi esze, hogy orvoshoz megy ilyen esetben. Egyébként a tüneteid erõteljesen nem gombára, hanem trichomonasz nevû fertõzésre utalnak. Terhesség alatti bõvebb folyás, hófehér, szagtalan, teljesen tiszta. A tiéd bõségeysen nem ilyen.
talán ha az orvosadat kérdeznéd kedves...
A kérdező hozzászólása: csodálkozol?? én azon csodálkozom hogy minek ir olyan akinek nincs normális hozzáfüzni valója....., eggyértelmü hogy van annyi eszem hog orvossal kell beszélnem csak sajnos jelen pillanatban nem áll módom külföldi tartozkodás miatt ..nem olyan egszerü orvoshoz menni mint leirni értelmes tanácsként. azt hittem ez egy olyan oldal ahol fel lehet tenni akár egy ilen jellegü kérdést de látom ...... felesleges volt
na, kaptál értelmes választ, hisztiske?
Az 1./8.-s válaszolóval ne foglalkozz! :) Egy "troll". Értelmes választ nem tud adni, csak piszkálódik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a vàlaszokat ... igen kedves kaptam értelmes vàlaszokat igaz nem tõled .... az inteligencia hànyadosoddal nem itt kellen büszkélkedni !!!!mert pont nem a te haszontalan vàlaszodra voltam kivàncsi !!!képzeld el hogy nem külföldön lettem terhes.nyilvàn otzhon tudom a menetét hiszen nem az elsõ gyermekem vàrom!!!! Arrol nem beszélve a vizsgàlatok sem ugyan azok mint magyaro-n !!!! Tehàt mégegyszer köszönöm .....azért tettem fel a kérdésem mert megvannak az idõpobtjaim természetesen a vizsgàlatokra de nem a közel jövõben.. .....

16 hetes terhes vagyok vérezgetek, barnázgatok, 3 hete, már voltam korházba is vele! Ha ez vetélés hány napig, hétig huzodik el? Mi lehet a vége?

Legjobb válasz: ennyi idõsen már ritka a vetélés, szerintem menj el dokihoz ismét és ha mégis vetélés úgy tudom hogy még visszafordítható, a 12 hetes uh rendben volt minden?

ennyi idõsen már ritka a vetélés, szerintem menj el dokihoz ismét és ha mégis vetélés úgy tudom hogy még visszafordítható, a 12 hetes uh rendben volt minden?
Szia! Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni! Én is véreztem 13 hetesen kaptam rá gyógyszert sok pihenés és semmi bajunk! Az volt életem egyik legrosszabb élménye de mára tényleg jól vagyunk! Igaz azóta is mindent túl reagálok és néha meg ilyedek. Pihenj sokat és menj el orvoshoz megint, már elég nagya baba. Sokan véreztek a terhességük alatt és egészséges babájuk született! 26 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: igen rendbe volt minden 2 helyen is nézettem, a kötelezön, meg magánon is voltam, 3hete kezdte tartott 5-6napig aztán abba hagyta most szerda ota megint, barna aztán vérzés aztán megint barna, ce idegileg nem könnyu, hol a hasam fáj, tegnap ota meg a derekam is hozzá jön az is fáj, pihenek sokat fekszem szinte egész nap
Vetélés ilyen korban már nincs, csak magzatelhalás. De ha attól megnyugszol, akkor menj el UH-ra 2 naponta. Nekem volt egy ismerõsöm, aki a 6. héttõl a 12. hétig folyamatosan vérzett, barnázott. Állandóan feküdnie kellett, és 2 naponta nézték Uh-n. Ma már 20 hetes terhes, és a 12. héten megszûntek a vérzései. A baba pedig egészséges és gyönyörû. :)
Utolsó vagyok, "nem túl jó kockázat" -ezt akartam írni.
Én is ilyen voltam, túl aggódtam magam. Minden rendben lesz ne izgulj.
Szerintem is minden rendben lesz! Egyébként én azt hallottam, hogy gondolkodnak, hogy eltörlik ezt az AFP vizsgálatot! Ne aggódj!
Nem lesz rossz az eredmény, de még ha pici eltérés is volna, semmit sem jelent. Az AFP egy elavult, gagyi vizsgálat, sokszor fals eredményt mutat. De szerintem jó lesz az eredményed, ezen nehogy görcsölj
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok, csak annyi rémtörténetet hall az ember a fals eredményekrõl, hogy én is attól félek, hogy ha rossz eredmény fog kijönni, akkor én megõrülök, hogy lehet, hogy mégis beteg lenne, pedig tényleg láttam, hogy szépen mozog, a szonográfus azt mondta, minden rendben van vele. Próbálok nem aggódni, de nehéz.
Nekem rossz lett az afp-m, pedig elõtte minden rendben volt. Viszont a dokim is mondta, hogy sok-sok fals eredmény születik az afp-n, és ha elõtte jók voltak az uh eredmények, akkor aztán ne aggódjak! Lányom 2 éves, makk egészséges, köszöni nagyon jól van! :) Az afp arra jó, hogy kikergesse a kismamákat a világból, úgyhogy bármilyen eredmény is lesz, akkor se aggódj, hiszen eddig minden uh tökéletes volt!
Ne haragudj, de ez nem garancia, hogy jó afp lesz.DE remélem, hogy igen és ezt is kívánom.:D Mert jól fel tudnak vele hergelni.Ugyanebben a cipõben járok, minden oké, 16 hetesen 4D, ahol minden ok, aztán a 18 hetes UH-on is minden rendben, de a hülye afp miatt nem túl (bár negatív) kockázat...és magzatvízvétel.Ez utóbbi természetesen az én döntésem volt.Tényleg nem rémisztésként írom.Ne haragudj 20 hkm

Észre lehet veni ha szivárog a magzatvíz? 16 hetes khm

Legjobb válasz: Igen, észre lehet venni, de ha úgy gondolod, hogy szivárog, akkor menj el az orvoshoz és õ majd megvizsgál. A terhességem végén én is azt gondoltam, hogy a magzatvíz szivárog, de megvizsgáltak és nem az volt.

Igen, észre lehet venni, de ha úgy gondolod, hogy szivárog, akkor menj el az orvoshoz és õ majd megvizsgál. A terhességem végén én is azt gondoltam, hogy a magzatvíz szivárog, de megvizsgáltak és nem az volt.
Én észrevettem, mert nem tudtam visszatartani, és folyamatosan jött. De az is lehetséges, hogy valaki nem veszi észre. Ha gyanú merül fel benned, akkor vegyél lakmuszpapírt a patikában, az elszínezõdik ha magzatvíz szivárog, illetve irány az orvos, aki megnéz! Nagyon gyakori a bõvebb folyás is a terhesség alatt, amit sokan összekevernek a magzatvízzel, de azért van különbség a kettõ között.
Naná, hogy észre lehet venni. Nem kell pisilned, mégis folydogálsz átlátszót (víz szerû folyadék). Ha ilyened van, menj kórházba.
A feje lehet
A kérdező hozzászólása: A mensi szerint számolva még csak szombaton lettem volna 15 hetes de mikor voltam a kötelezö 12 hetes uh-n akkor azt mondták hogy 13 hetes vagyok! Tegnap voltam nögyógyásznál és azt mondta hogy bizony 16 hetes vagyok mert egy héttel fejletebb a babám:D! És ma voltam Afp-n is!
En pont Mikulaskor ereztem ilyesmit(tiz eve), mikorra vagy kiirva?A fiam aprilis 16-an szuletett, a 39 heten.
Igen, ez a babád lesz! :) ) És hétrõl-hétre egyre erõsebben fog rugdalni már. Irtó klassz érzés! :)
szia Én is 16 hetesen éreztem elõször mintha buborékok durrantak volna szét a pocimba sokan meglepõdtek hogy elsõ babánál ilyen hamar érzem de kb egy hét múlva már párom is érezte mikor erõsebbeket rúgott
szia, Ahhoz meg gyenge, hogy határozott rúgásokat érezz, de a mozgását érezheted! Boldog babavárást kívánok.
Lehet hogy ö az, elsöre én sem voltam benne biztos. volt olyan hogy nem éreztem, de láttam hogy féloldalas a hasam, föleg ha zuhanyzok odanyomja magát. most 19hetes vagyok ás még mindig csak ritkán érzem a mozgását. boldog babavárást. üdv:Anita
Egy picit pontosabban leírhatnád, hogy mit érzel, mert azt hogy furcsát, az elég tág fogalom és nem lehet ebbõl megállapítani, hogy baba van-e a dologban.
Szia igen igen az a babád rajtam is nagyon sokan csodálkoztak hogy már érzem a 16. héten. Most pedig már elég nagyokat rugdos és én ettõl repülök a boldogságtól:-) én is május 23.-án születtem majd drukkolok nektek. Az én babám április 15.-én fog megszületni, ha minden igaz.
A 16 het mikortol van szamitva?Az utolso mensitol?
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy 1 honappal elöbb szülnék? Az sok idö, nem?
A kérdező hozzászólása: Oké:D! Köszi szépen;)
Akkor jegyezd meg az aprilis16-ot es majd lehet meg beszelgetunk.Sok boldogsagot!!!
A kérdező hozzászólása: Én május 23-a vagyok kiirva:D!
A kérdező hozzászólása: Olyan érzés mintha mocorogna! Eddig ilyet nem éreztem még! A férjem azt mondja hogy õ biztos nem a baba még! Nem rugásokat érzek hanem kicsi apro mozgásokat!
A kérdező hozzászólása: Akkor azt mondjátok hogy már a babámat érzem?:D
Biztos a baba, én a 15. héten éreztem elõször és senki sem akarta elhinni, pedig én ilyet nem éreztem még.De most már tudják hogy õ.21 heteske

Lehet baj abból, ha 16 hetesen egy picit nehezet emeltem, vagy csak az első trimeszterben kell ezzel különösen vigyázni?

Nem óriási súlyra gondolok: egy teli szemetesvödröt emeltem meg, volt ugyan súlya, de már nem bírtam vele megvárni a páromat. Térdet hajlítva emeltem, de egy picit így is meghúzódott. Most meg szidom itt magam... :)

Legjobb válasz: Aranyos vagy, hogy ennyire aggódsz! De nyugodj meg, normális terhesség sem az elsõ, sem a többi trimeszterben nem sérül csak azért, ert megemelsz valamit. Gondolj bele, hány kismama dolgozik nehéz fizikai munkát is a terhessége egész ideje alatt, hányna van kicsi gyereke, mikor a 2. babát várja... legtöbbjüknek nem lesz semmi baja. Akkor kell jobban vigyázni, ha korán kezd nyílni a méhszáj vagy rövidül a méhnyak, erre az orvosod felhívta volna a figyelmed. Egy szemetesvödör nem a világ, ennyi bõven belefér... én 8hónapos kismamaként krumplit szedtem...a férjem külföldön, így nem volt, aki megcsinálja...veszni meg nem hagyhattam :) A kislányom és én is teljesen egészségesek vagyunk, még korábban se jött, pedig 4. baba.

Aranyos vagy, hogy ennyire aggódsz! De nyugodj meg, normális terhesség sem az elsõ, sem a többi trimeszterben nem sérül csak azért, ert megemelsz valamit. Gondolj bele, hány kismama dolgozik nehéz fizikai munkát is a terhessége egész ideje alatt, hányna van kicsi gyereke, mikor a 2. babát várja... legtöbbjüknek nem lesz semmi baja. Akkor kell jobban vigyázni, ha korán kezd nyílni a méhszáj vagy rövidül a méhnyak, erre az orvosod felhívta volna a figyelmed. Egy szemetesvödör nem a világ, ennyi bõven belefér... én 8hónapos kismamaként krumplit szedtem...a férjem külföldön, így nem volt, aki megcsinálja...veszni meg nem hagyhattam :) A kislányom és én is teljesen egészségesek vagyunk, még korábban se jött, pedig 4. baba.
7:09-es vagyok.És kedves kérdezõ, nem rád értettem, hogy túl misztifikálod a terhességet, és nem is negatív értelemben írtam.Vannak ilyen kismamák.Nekem is elsõ baba, és én is aggódom.Nekem is furcsa minden.De nem fogok búra alatt élni 9 hónapig, és éjjel-nappal azon agyalni, hogy mibõl lehet baj.Én sem emelek 2 kilónál nehezebb dolgot, és attól még vigyázok magamra, és ugyanúgy féltem a babát, mint bárki más.Ezt is csak általánosságban írtam, nem rád értettem, nem kötözködni akarok.Boldog babavárást Nektek!
Szerintem semmi baj nem lesz, ha eddig nem történt. Azért egy ellenpéldát is írok. Nagymamám anno 7 hónapos terhesen próbált arrébb húzni nehezebb tárgyat, és bevitték koraszüléssel, szerencsére minden rendben van a nagynénimmel:) De az emelgetésekkel vigyázni kell, akárki akármit mond. Soha nem lehet tudni, hogy a te szervezeted hogyan bírja az ilyesmit.
Utolsó, Te tuti az elsõ babádat várod! Tudod aki már a többedikkel terhes, nehezen teheti meg, hogy néha ne emelje meg a gyereket, aki álltalában több mint 3 kg! Ha meg már neked is van gyereked ezt tudnod kéne, vagy nem emelgeted, mert elárulhatnád hogy csinálod! Mert már nekem is nehezen esik felemelni, de ha sír, hogy ana öjébe, hát mi a frászkarikát tegyek!
Köszi annak, aki lepontozott! majd, ha lesz 2., 3. babád, azt se fogod felemelni, mert terheseknek nem szabad 3 kilónál többet emelni? Na, ne már! Egy teli bevásárlószatyor több, mint 3 kiló! Vagy csak akkor mész a boltba, ha a párod otthon van és elvisz, hazaviszi! Ennyire ne dramatizáljuk már túl a kismamaságot! Ajánlom figyelmedbe a következõ cikket, csak okulásként! http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-al..
Én nem pontoztam le senkit, nem szokásom. Ha a szakemberek, szakirodalom nem ajánlja az emelést, akkor nem emelek, ha tehetem. Igen, akinek van már gyereke, nehéz megoldani. A bevásárlást is nehéz, ha nincs valakinek autója, mert autóval könnyebb, egy-egy szatyorba kevesebbet kell pakolni és egyesével-kettesével behordani. Nem az volt a kérdés, hogy emeltek-e a terhesség alatt vagy sem, hanem az, hogy kell-e vigyázni az elsõ trimeszterben ezzel, és igen, különösen az elsõ trimeszterben kell vigyázni. Ez van. Elhiszem, hogy sokan emelgetnek és nincs baj, de ez változó. Én nem ajánlanám. És senkit nem pontoztam le, csak válaszoltam.
Senki nem tanácsolta a kérdezõnek, hogy emelgessen!Itt mindössze egy szemeteszsákról volt szó, ami tényleg nem egy nagy kaland.Attól, hogy kiviszi a kukába, nem lesz semmi baja! Nem kell ennyire túl misztifikálni a terhességet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én mindenesetre próbálom kerülni a hajolgatásokat, emeléseket, mivel ahogy írtam is, elég problémásan indult a terhességem. Csak ezért misztifikálom túl. Ráadásul elsõ baba, most még megtehetem, a másodiknál már más lesz a helyzet. Akkor már nem tudom elkerülni, ráadásul reményeim szerint tapasztaltabb leszek, és nem csinálok majd minden furcsa, és számomra szokatlan érzésbõl, kisebb fájdalomból problémát. Köszönöm mégegyszer, szép napot mindenkinek!
07:09 A szemetes is lehet nehéz. Bár nekünk külön kis konyhaszekrényben van, maga a szemét tároló elég nagy és ha sok a szemét benne, én nem merem kivinni, tényleg nem könnyû. Mindenki maga dönti el, mit vállal be. Én azért írtam, amit írtam, mert én vigyázok és ahogy láttam a kérdezõ is, ezért javasoltam. Abból nem lehet gond, ha valaki jobban vigyáz, mint talán kellene, bár szerintem az óvatósság sosem árt.
Én akkor is azt vallom, hogy jobb félni, mint megijedni. Nem ajánlott a terhes nõknek 3 kg-nál többet emelni. Pont. Mindig vannak olyanok, akik ellátnak jó tanácsokkal, nyugodtan emelj, én is emeltem/emelek és semmi bajom. Aztán, ha történik valami, mert más a szervezeted, akkor persze ez a te hibád lesz.
Én ma a nyakamba cipeltem haza a 12, 5 kg-os lányomat a zöldségestöl kb fél km-en keresztül, mert nem bírt gyalogolni. :) ) 16 hetes vagyok és semmi bajunk, gondolom a picinek sem mert épp most érzem ahogy ficánkol a hasmaban! ::) )
"nem tudod majd élvezni"...bocs, elírtam.Minden szépet és jót!!
A kérdező hozzászólása: Igen, nem kísértem a Sorsot. Azért továbbra is óvatosan!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, aranyosak vagytok!
Azért persze vigyázz magadra, de ebbõl nem lesz baj :) Én a 40. héten még lakást újítgattam a férjemmel -gletteltem, csiszoltam, csempét vertem:) - olyan gyönyörû várandósságot kívánok Neked amilyen az enyém volt :)
Kislányom egy éves és lassan 10 kiló. És 12 hetes vagyok a kistesóval. Emelgetem rendesen a nagyot! :)
A kérdező hozzászólása: Igazatok van.. Csak sajnos nem indult a dolog problémamentesen, és így most egy kicsit jobban félek. De tényleg csak túllihegem, most már csak mosolygok magamon :)
Nem kell aggódnom, nem lesz semmi baj.Nem vagy veszélyeztetett?Feltételezem nem:) Akkor nem kell félni:) ) Más nagyobbakat emelget, sõõt gondolj bele, hogy aki már a 2. babát várja is emelgetheti a babát, a kocsit stb:) ) Szóval ne félj:) )
A kérdező hozzászólása: Tudom!!! Éreztem is a válaszodból, hogy nem rám céloztál, csak ez a szó pont odaillett. És teljesen igazatok van, minden válaszolónak: jobb az elõvigyázatosság, de túlparázni sem kell. :)
Nem.
Én 29 hetes vagyok mult héten voltam ultrahangon (4d-n) és ott azt mondta a doki hogy hosszú a nyakáig leérõ haja van a babának. Megis mutatta a 2d-s és a 4d-s ultrahang felvételen hogy melyik rész a haja. Nagyon kíváncsi leszek ha kibújik tényleg hajasbabám lesz e!
Szia!16 hetesen nem nõ a haja még, az a méhlepény lehetett amit láttál. Utolsó válaszoló:nem lesz hajasbaba, mert a 8.hónapban jó része elhullik a haja a babának, hogy könnyebben megszülethessen, ez a természet rendje.
Nekem egy késõi, azt hiszem 36. heti uh-n mutatta a doki a haját.Én persze nem hittem neki, aztán mikor megszületett a lányom nagyot néztem, :) az összes csecsemõs nõvér az õ séróját igazgatta.

Lehet a babám jelez? Hason alszok, de már csak úgy kényelmes ha az egyik lábamat felhúzom, mert ha teljesen hason fekszem akkor elkezd vm belülről szurkálni.16 hetes vagyok.

Nem nyomom össze véletlenül sem ugye? Nappal még nem éreztem Õt, vagy nem tudom hogy Õt érzem-e, de este lehet Õ volt? Els? baba.

Legjobb válasz: Bizony õ lehetett és szerintem nem kényelmes úgy neki. Úgyhogy ideje leszoknod, a hason alvásról. Amúgy én is így jártam.

Bizony õ lehetett és szerintem nem kényelmes úgy neki. Úgyhogy ideje leszoknod, a hason alvásról. Amúgy én is így jártam.
A kérdező hozzászólása: Igyekszem már úgy feküdni hogy kitámasztom a lábammal magamat, úgy jó, de ha véletlenül is teljesen hason vagyok akkor érzem ezt. Akkor rögtön váltok, és már sokat vagyok oldalt. Nagyon köszönöm a választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!