Találatok a következő kifejezésre: 16 hetesen kilót (11 db)

Aki 16 hetesen 3kg hizott, az a vegere hany kilot hizott?

Legjobb válasz: 14 kilót híztam a terhesség alatt, a végén híztam sokat, amire haza értem 2 kiló többlet maradt, aztán szépen visszaszedtem még egyet hozzá:) Most összesen a terhesség elõtti súlyomhoz képest vagyok 3 kilóval több. A lányom most 14 hóanpos és kezd rendesen járni, hát nincs gondom a kilókkal, nem hiszem, hogy fogyózni fogok nyár elõtt, nem lesz rá szükségem. Szerintem az a fontos, hogy egészségesek legyetek. Nem kell édességet enni, sok gyümi és zöldség és nem lesz gond a kilókkal. Annyira sok energiát kivesznek a lurkók az emberbõl, ha nem eszik egész nap akkor nem olyan könnyû mellettük meghízni késõbb sem, csak nem kell mindig a maradékot csipegetni utánuk. Szerintem inkább a terhesség után híznak el a nõk jobban.

14 kilót híztam a terhesség alatt, a végén híztam sokat, amire haza értem 2 kiló többlet maradt, aztán szépen visszaszedtem még egyet hozzá:) Most összesen a terhesség elõtti súlyomhoz képest vagyok 3 kilóval több. A lányom most 14 hóanpos és kezd rendesen járni, hát nincs gondom a kilókkal, nem hiszem, hogy fogyózni fogok nyár elõtt, nem lesz rá szükségem. Szerintem az a fontos, hogy egészségesek legyetek. Nem kell édességet enni, sok gyümi és zöldség és nem lesz gond a kilókkal. Annyira sok energiát kivesznek a lurkók az emberbõl, ha nem eszik egész nap akkor nem olyan könnyû mellettük meghízni késõbb sem, csak nem kell mindig a maradékot csipegetni utánuk. Szerintem inkább a terhesség után híznak el a nõk jobban.
Én 11kg-t híztam a terhesség alatt és -8 kg-val jöttem ki a kórházból, de már az a 3 kg is lement, ami volt, most 5 hónapos a kisfiam.
Szia! én még nem vagyok a végén, de ugyanannyit híztam 16. hétre, mint te.Ma vagyok 28+2, és 10 kilónál járok.Egy picit beindul az evés ( legalább is nálam) a 20. hét után, mikor a baba hízik. Ne félj, a szülés után lemegy, és ne feledd!!! Az aktuális súlytöbbletedben bele kell számolnod, hogy a babának is van súlya, a magzatvíznek is, és a méhlepényednek is.A jelenlegi súlytöbbleted teljesen normális, és ideális. Csak így tovább!! Én 50 kg.-mal kezdtem, 165 cm vagyok, 98-as pocim van. Jó egészséget kívánok, és könnyû szülést!!
Szia Én eddig 6 kilónál járok 17. hetes vagyok! Vékony vagyok, így elfértek a kilók! Nem eszek sokat, mégis jönnek de minden eredményem jó eddig, cukrom, vérnyomás, vér minden! A végére mennyit fogok hízni...passz! :)
16ik hétig fogytam, onnantól kezdtem el hízni és a végére feljött 18kiló, igaz abból a 36ik héten 5 kilóvíz, mert annyira vizesedtem!

16 hetesen + 3 kiló! Ti mennyit híztatok 16 hetesen?

Legjobb válasz: kb 18 hetesen mértek és akkor volt +4kg

kb 18 hetesen mértek és akkor volt +4kg
Nekem már 16 éve volt... 27 kg-ot híztam a 9 hónap alatt, az elsõ 3-ban szedtem fel ennek majdnem a felét:)
én most tértem vissza a kezdõ súlyomhoz...az elején lement 1, 5 kg...
Semennyit nem híztam 16 hetesen. Kevesebb voltam akkor 5 kilóval mint a terhesség elött. Most 23hetes vagyok, és ebbõl az 5 leadott kilóból visszajött 3, azaz 2-vel vagyok még így is kevesebb mint terhesség elött. Ezen ne aggódj, mindenkinél más!
Szia! Én 16 hetesen 2 kilót híztam, aztán a 20. heti mérleg meg már 4 kilóval mutatott többet a kezdõ súlyomnál. Le is törtem, hogy 4 hónap alatt kettõ, aztán meg egy hónap alatt 2, de a védõnõ azt mondta ez normális, ne aggódjak. :-)
Most vagyok 18+3 és 3 kiló jött fel.mondjuk én elég vékony voltam elõtte. 16 hetesen 2 kilónál tartottam.
Igaz, még csak 15 hetes leszek 2 nap múlva, de eddig 4kg-ot fogytam. Nem hányok, csupán az elején szinte semmit sem bírtam megenni, mostanában meg fõleg zöldséget, gyümölcsöt kívánok szerencsére. Bár én túlsúllyal kezdtem, még most is van rajtam jócskán felesleg, így örülök a fogyásnak.
12 éve szültem a fiam, összesen 32kg-ot híztam! Mire 2 éves lett 50kg-ra fogytam le, úgy, hogy nem koplaltam, csak futottam a gyerek után! :) )) A 3kg nem is sok, de nem is kevés. Amíg te jól érzed magad és a baba is szépen fejlõdik nincs ok az aggodalomra. Élvezd ki a terhességet sajnos hamar elrepül az a 9 hónap! Gratulálok a babához!

16 hetesen hany kilo hizas normalis? Ki mennyi kilot hizott?

Legjobb válasz: Szia Szerintem ez alkat fuggo, en a huszadik hetig semmit sem hiztam...de azota potolgatom :D Sok boldogsagot 28 hetes pocakos

Szia Szerintem ez alkat fuggo, en a huszadik hetig semmit sem hiztam...de azota potolgatom :D Sok boldogsagot 28 hetes pocakos
az utolsó elõtti válaszadónak: azért egészséges mértékben figyelni kell az embernek a súlyára - attól, hogy terhes vagyok még nem akarok a kelleténél többet hízni, mert nehéz lesz leadni szülés után vannak ismerõseim, akik alig várták, hogy jöjjön a baba - hú na most aztán szabad zabálni kétpofára és 22-25 kg-ot híztak, amit baromi nehéz lefogyni késõbb - aztán ne csodálkozzanak, ha a férjük nem kívánja õket
Szia! Én csak annyit tudok neked mondani, hogy a terhesség végéis 22 kg-ot híztam. Nov 4-én szültem, és 15 kg-al vagyok kevesebb. A hízás mértéke nagyban függ attól, hogy ki mennyire vizesedik. A víz a szülés után pikk-pakk leugrik. Bár engem személy szerint kissé felháborít, aki a testsulyával foglalkozik a babája egészsége helyett. Az ne vállaljon babát...
én a 16. hétig 2, 5 kg-ot, most a 22. héten tartok 5, 5 kg-nál, de a poci és cicinövekedésen kívül semmi hízás nem látszik rajtam
Én a 20.hétig 8 kilót híztam. Most már összesen 13-14-nél tartok, de csak a hasam és a mellem nõtt. Üdv, 37h.
25, 4 hetesen 12 kiló.. az orvosom morog, de engem nem erdekel, amig nem art a babanak, majd leadom utana, elso a baba. amugy nem eszek sokat, es sokat mozgok, szoval nem ertem mitõl, de ez van :D csak a baba egeszseges legyen!
szia, én a 20. hétig híztam 0, 5-1 kilót, most vagyunk 26 hetesek és összesen 4 kiló jött rám, de az is mind a pocimra:) !
Szia! Én a 16. hét végére egy kilóval voltam több, mint az elõtte lévõ hetekben. De én úgy gondolom, abszolút alkati kérdés is az egész, de ijedj meg. A szülés után bõven lesz ideje mindnek lemenni rólunk. :)
Nekem azt mondta a védõnõ, hogy az elsõ trimeszterben havi 0, 5; a 2.-ban havi 1; a 3.-ban pedig havi 2, így jön össze a 10kg, ami a normális, de kevés embert hallottam, aki csak ennyit hízott.


16 hetesen normális az, hogy csak egy kicsit nőtt a hasam és csak 2, 5 kilót híztam?

Az ismer?seim azt mondják, hogy ?k ilyenkorra már legalább 10 kg híztak és jó nagy hasuk volt.

Legjobb válasz: Én 14 hetes vagyok és még nem híztam semmit, 52 kg-val kezdtem a terhességet, most 52,5 kg vagyok. / igaz az elsõ 3 hónapban lefogytam kb 4 kilót. A pocakom is most kezd kicsit gömbölyödni. Nyugi lesz még akkora a hasad, hogy nem gogod tudni a zoknidat felvenni:)

Én 14 hetes vagyok és még nem híztam semmit, 52 kg-val kezdtem a terhességet, most 52, 5 kg vagyok. / igaz az elsõ 3 hónapban lefogytam kb 4 kilót. A pocakom is most kezd kicsit gömbölyödni. Nyugi lesz még akkora a hasad, hogy nem gogod tudni a zoknidat felvenni:)
Nekem se nagyon látszott szinte semmi 16 hetesen, és olyan 5-6 kilót híztam addigra.Olyan egy hete indult neki nagyon a pocaknövekedés, no meg a súlygyarapodás is, és a védõnõ leszúrt, h már hét kilónál járok, majdnem 18 hetesen, merth az sok.:SDe ebben én annyira nem vagyok biztos hiszen sosem voltam egy botsáska.
Elméletileg már voltál néhány ultrahangos vizsgálaton, sõt 18-20 hetesen is fogsz menni...ha a dokid rendben találja a babád, korának megfelelõek a méretek, megfelelõ mennyiségû a magzatvíz, akkor ne törõdj senkivel! Mindenki a saját terhességébõl indul ki, és sokan azt hiszik, ha a másiknak nem olyan akkor ott gáz van. Ez nem igaz! Minden terhesség más, már a koraterhes tünetek is, sõt még egyénenként is minden terhesség más! A babád 16 hetesen kb 85 gramm + magzatvíz+ méhlepény, ezek összesen nyomhatnak vagy 30-40 dekát!!
Szia.Én 16 hetesen nem hiztam hanem fogytam másfél kilot!Most 38 hetes vagyok és eddig 11 kilot hiztam!Nyugodj meg nemlesz semmi baj!Ja és nekem az utolsó 3 hónapban kezdett csak igazán nõni a pocim!Testalkattol is függ ki mennyit hízik, és kin mennyire látszik!
Nekem elõször 20 hetesen kezdett el nõni a hasam, és összesen 9 kg-ot híztam szülésig. Második terhességemnél 13kg-ot. Általában az elsõ terhességnél (és azon szerencséseknél, akiknek késõbb is feszes a hasfaluk), késõbb látszik a gömbölyödés. (Mellesleg 16 hetesen 10 kg az elég durván hangzik, persze alkat kérdése - állítólag a vékony nõk többet híznak.)
A helyedben nem aggódnék, nem vagyunk egyformák.. :) Sztem az sokkal nagyobb gond, ha vki 16 hetesen +10 kilónál tart, mint aki csak 2, 5-nél. :) Én a 23. hétben vagyok, eddig 3 kilót híztam. Viszont a pocakom már a 10-12 hétben konkrétan látszott, azóta is csak nõ, mások ekkora hassal már szülni készülnek.. Igaz, a "versenysúlyomhoz" képest némi túlsúllyal indultam a terhességnek és volt egy kis tartalékom, nem voltam/vagyok kívánós, nem zabálok/-tam össze mindent, ráadásul az elsõ 3 hónapban olyan émelygõs voltam, hogy néha rá se bírtam nézni a kajára. Egyébként pedig sokaknál az utolsó 1-2 hónapban jönnek fel a kilók. A sógornõm +18 kg-al zárt, abból 12 az utolsó 6 hétben ugrott fel rá..

Hány kilót híztatok 16. hetes kismamás korotokig?

Legjobb válasz: Én 2 kg-ot(az elején a rosszulléteim miatt még fogytam néhány kilót).

Én 2 kg-ot(az elején a rosszulléteim miatt még fogytam néhány kilót).
szia, en a falasi rohamok miatt az elejen 5 kilót (meg szerintem foleg amiatt, hogy abbahagytam a rendszeres edzest), aztan jott az etvagytalansag, fogytam 2 kilót most 19 hetesen az elmult harom hetben hiztam 2 kilót. tehat 16 hetes koromig kb 3kiló plussz de igazan nem szamit, ne meregesd magad, meg ne parazz rajta, mert egysreszt alkati, masreszt meg ez a dolog ezzel jár. kb a 18. hettol fel-1 kiló hetente normális/elfogadott. ja, en is 20 kilós sulyfelesleggel kezdtem, és baba elott szerettem volna tizet fogyni, de igy alakult. Sok dologban nem hatrany némi sulyfelesleg, valszeg a kismamók is ezert hiznak :D majd szoptatasnal, meg a gyerekkel valo rohangalastol lejon, plussz akkor ujra csinalhatunk csomo mindent (ha lesz ra idonk :) ) amit most nem. ne aggodj emiatt.
elõzõ vagyok, bocsi annak örülnék ha NEM sok maradna rajtam!
szia! én a 16. hétig 2 kg-ot híztam! pont ma mértem magam, és ugyan annyi vagyok, azóta 2 hét telet el! én alapból súlyfelesleggel kezdtem, és nagyon nem örülnék neki, ha sok maradna rajtam! boldog babavárást! szió
Én 4-et. Most a 31.héten 10.kilónál tartok. Üdv
Szia Én a 16. hétig 3kg-ot.Most a 23 nál tartok és összesen 6 nál tartok. Viszont én egyltalán nem voltam rosszul az elején sem. Figyelj oda mit eszel, hamar jönnek a kilok. És ezután jön csak a java. Viszont azt hallottam hogy a 2.trimesztertöl heti 0.5kg a normális Boldog babavárást 23 hetes kismama
Szia! Én a 20. hétig nem híztam semmit, vagyis az elején fogytam 1 k-ot, ami visszajött. Most a 40. hét végén kb. 13 kg-nál tartok. nagyon odafigyelek, na meg 150 g-os cukorbeteg diétán vagyok, szóval így nem nehéz...:D. Pedig teljesen normál, inkább vékony alkat voltam a szülés elõtt.
Szia!Én 8-at, azóta 5-öt 32 hetes
En 4 kilot.Most a 33 heten 10 kilo plussznal tartok de semmi nem latszik, sot meg a bordaim is kilatszanak..(magas vagyok)
szia! én a 20.hétig semmit nem híztam. aztán a 20 és 24.hét között feljött 10 kg.nem egyenletesen hízik az ember, nyugi. nekem azt mondta a védõnõ, hogy diétázzak, az orvos pedig kifejezetten megtiltotta.azt mondta, hogyha genetikailag ilyen vagyok, akkor éhezhetek is, akkor is fogok hízni, készül a szervezetem a szoptatásra. Amúgy pedig egyáltalán nem látszik. hatalmas a hasam, a mellem is 2 számot nõtt. ne törõdj vele, ki mit mond és semmi esetre se diétázz, az nem tesz jót a bébinek. nyugi, majd szülés után lemennek a kilók, vagy legkésõbb szoptatás után
Én 2-õt. A 20. hétre 3-at. A 24.-re pedig 5-öt.
Szia! Én a 20.hétig semmit, és most a 26. héten 2.5 kg-val jelenleg 62 vagyok. Nem figyeltem a kajára, egyszerûen csak nem vagyok kívánós. :-) Minden jót!
Én a 18 hétig 3kg-t híztam.
én csak 1 kg-t
Ez nem baj nekem is így volt én is majd megvesztem mikor nõ már majd olyan 20 hetesen már látszott a pici pocakom:-)
Van egy ismerõsünk, akivel a szülõszoba látogatáson futottunk össze, kb. olyan alkat, mint Te. Azt hittük még csak a terhessége elején tart, de mikor megkérdeztük, leesett az állunk, mert közölte, hogy 36!!! hetes! De minden a legnagyobb rendben volt vele is és a babával is! Ne aggódj!
Szia, nekem kb 22 hetesen kezdett növögetni a hasam. Akkor a haskörfogatom is 10 cm-t megugrott, azóta összesen 2 cm-rel lett nagyobb. Most 32 hetes vagyok. Ilyen alkat vagyok és kész :)

16 hetesen három kilót híztam. Nem túl sok?

Légyszi írjatok hogy ki mennyit hízott mert én ezt elég soknak találom már így az elején pedig nem eszem túl sokat én úgy érzem.

Legjobb válasz: Szia én még csak 14 hetes vagyok eddig 1 kg híztam! De a következõ méréskor már szerintem még 1-el többet fog mutatni a mérleg. Szerintem egyátalán nem sok pont jó! De ha kételkedsz kérdezd meg a védõnöd!

Szia én még csak 14 hetes vagyok eddig 1 kg híztam! De a következõ méréskor már szerintem még 1-el többet fog mutatni a mérleg. Szerintem egyátalán nem sok pont jó! De ha kételkedsz kérdezd meg a védõnöd!
Én most 8 hetes vagyok egy héttel ezelött 3, 2 kilóval voltam több mint mint eredetileg (158 cm / 53 kg).Látszik is elég rendesen a pocakom:) Szerintem 16 hetesen egyáltalán nem sok, azt mondják a havi 1-1, 5kg plusz a normális.Ja és én sem eszem többet mint eddig, sõt.
A 3 kg az nem sok.Lessz az még több is. van aki többet hízik van aki kevesebbet.Èn sajnos vigyáztam nagyon, hogy mit eszek és mennyit, most ugye annak vége, és ele´g rendesen hi´zok.Ne aggódj majd a szülés uta´n leadod.Ha sok lessz, úgy is szólni fognak. 23hetes kismama.
Én 16 hetesen túl voltam a 10 kilón. Csinos vagyok így is, majd lemegy. Mostmár figyelek és jobb.. Cseszeget is mindenki:)
Én 12 hetesen vagyok szinte 3 kg-al több, igaz mikor éhes vagyok eszem, mert ha nem rosszul vagyok. Szerintem nyugodtan egyél, legalábbis nekem mindenki ezt mondja, és én is így érzem. Azt nézd meg, hogy mit eszel. Én nagyon sok gyümölcsöt és tejterméket fogyasztok és nyugodt lelkiismerettel. Majd lemegy a szülés után :-)
Szerintem nem sok, én összesen 28 kilót híztam az elsõvel, most 2 hét van még szülésig és 13 kiló a "plusz". A védõnõ szerint már ez is sok! Szerintem normális, általában 14-15 kiló ami átlagosan feljön egy terhesség alatt.
Szia, én 23 hetes vagyok és a 8. kilónál tartok, igaz vizesedek is rendesen. Az elején nem is ettem, hanem faltam, de ennek vége és a kilók is lassabban jönnek. Egyébként ne izgulj, szülés után úgyis hamar le megy!!

Duci Kismamák! Mikor kezdett nõni a pocakotok? Elég nagy hasam van, és még nem látszik semmi . Lesz nekem valaha is gömbölyû vagy inkább csak kifeszül a zsír? 89 kiló, 166 centi vagyok, és 16 hetes .

Legjobb válasz: szia nagy súlyom van és nekem a 21. héttõl kezd látszódni hogy szépen kerekszik a pocim :) én is féltem hogy nem lesz de most már rohamosan nõ :) 24hkm

szia nagy súlyom van és nekem a 21. héttõl kezd látszódni hogy szépen kerekszik a pocim :) én is féltem hogy nem lesz de most már rohamosan nõ :) 24hkm
Szia. Nekem is nagy volt a hasam, nekem olyan 20. héttõl látszott rendesen.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor majd csak elkezd nekem is kerekedni. :) Köszönöm Nektek!!
Szia èn 165 79kg vagyok 16 hetesen màr èn ès a pàrom làtta, mert kemènyebb volt ès olyan formatartóbb màs mèg nem vette èszre, vagy nem szólt, de elöl van a mèhlepèny....
tesom hasonlo alkatu mint te. rajta 26 hetesen mar egyértelmüen latszott hogy ott bizony baba van. én magasabb vagyok és inkább fenekes combos alkat de 85 kg. rajtam is csak a 20 hét utan kezdett latszanai hogy nem csak belaktam. most 29 hetesen egyértelmû de egy bõ felsõben nem látszik. nem mondanam meg h már a 3/4énél jarok. Szoval alkat függö. ja nekem is elöl van a lepény.
Neked is ugyanúgy lesz gömbölyû pocakod, de csak még fiatal a terheséged még. 20-23. hétõl gömbölyödsz majd babátol
A kérdező hozzászólása: Hát remélem :) Köszii :)

16 hetes vagyok, még mindig két és fél kilóval kevesebb, mint az induló súlyom. Mikor várhatom, hogy elkezdek hízni?

160 cm és jelenleg 57,5 kg vagyok. Mikor kezdtetek el hízni, f?leg azok, akik el?tte fogytak?

Legjobb válasz: 162 cm és 52 kg-al maradtam terhes.Visszafogytam 49 re,és most a 19.hétre vagyok 53.

162 cm és 52 kg-al maradtam terhes.Visszafogytam 49 re, és most a 19.hétre vagyok 53.
Szia!Én 79, 4-gyel kezdtem a terhességet, majd lefogytam 3 kg-ot.Most 23 hetes vagyok és ma mértek, 80, 5 kg vagyok.Szerintem nem gond, ha nem hízol.
22 dik hét, után, addig én is minusz 2 nál tartottam, de most bõségesen behoztam:) 29 hetzes km
Én is fogytam az elején 2 kilót, nemrég értem utól magam a 16. hét végére. Most a 19. hetet kezdtem, de azóta is maradt a súlyom. Én inkább örülnék, ha nem jönnének a kilók! Állítólag a 30. héttõl lehet nagyon sokat hízni!
Én 2 kilót fogytam az elsõ trimeszterben. Aztán a 22. héttõl kezdtem el hízni. Most 31 hetes vagyok, eddig összesen 5 és fél kg-ot híztam. tehát az indulási(fogyás elõtti ) súlyomhoz képest 3, 5 kilóval vagyok több. 65-el kezdtem és 166 cm vagyok.
Szia, én 82 kg-val kezdtema terhességet, 4 kg-t fogytam, most 34 hetesen vagyok +1 kg-nál.
A kérdező hozzászólása: köszi, nem is aggódom, már a háziorvosom is csak rálegyintett, hogy, ha jól nézek ki, jól érzem magam, akkor nincs baj. Nem bánnám, ha nem híznék sokat

16 hetesen minusz két kiló normális?

Nincs hányás, se hányinger és rendesen eszek.

Legjobb válasz: De jó neked! Ez volt az elsõ ami az eszembe jutott:-). De különben lassan azért visszaszedhetnéd meg még pluszba is egy kicsit. Én ilyenkorra már híztam vagy 5 kg-t. Ami viszont kicsit sok csak gondoltam megírom. Védõnõhöz jársz? Mit szólt hozzá? Vagy a dokid? Ha azt mondják nem baj akkor nem baj. Relativ ez a hízás dolog terhesség alatt. Attól is függ,pl. hogy mennyivel kezdtél. Valakinek kifejezetten megtiltják, hogy hízzon, valakinek meg nem szólnak +25 kg-ért sem.

De jó neked! Ez volt az elsõ ami az eszembe jutott:-). De különben lassan azért visszaszedhetnéd meg még pluszba is egy kicsit. Én ilyenkorra már híztam vagy 5 kg-t. Ami viszont kicsit sok csak gondoltam megírom. Védõnõhöz jársz? Mit szólt hozzá? Vagy a dokid? Ha azt mondják nem baj akkor nem baj. Relativ ez a hízás dolog terhesség alatt. Attól is függ, pl. hogy mennyivel kezdtél. Valakinek kifejezetten megtiltják, hogy hízzon, valakinek meg nem szólnak +25 kg-ért sem.
Én is fogytam 2 terhességem elején a háromból.Egyikkel 11 kg-ot, a másikkal 3-at.Semmi bajom nem volt, és én sem hánytam.A végére bõven visszaszedtem.Végülis a baba miatt jelentõsebben a 25hét után indul meg a hízás.Én a 30-ik hét után híztam mindig a legtöbbet.Ha semmi bajod ne aggódj. Boldog babavárást.
Ez a hízás dolog tényleg eléggé relatív dolog. Kérdés, mennyivel kezdi a kismama, mert ha sokkal, akkor egyáltalán nem is kell, hogy hízzon. A baba mindig a mamától veszi el, ami kell neki a fejlõdéshez. Aztán kérdés még az is, hogy ha hízik is a mama, mitõl. Mert ha csak nassol egész nap, édességet, vagy zsíros ételeket eszik, akkor attól még jobban lehet hízni, de lehet egyáltalán nincs is rá szükségük. Aztán lehet, valaki egészségesen táplálkozik, és alig hízik valamit, mert az nem rakódik le pluszban, csak a baba elveszi ami kell neki, a többi meg átmegy simán az emésztõrendszeren. Aggódni nem kell, a lényeg, hogy a baba rendben van, és fejlõdik.
És az elsõ trimeszterben sem volt? A mérleg is tuti jó?
A kérdező hozzászólása: Igen, jó és aggódom. Nem volt hányás , hányinger az elején se és sokat is eszek, mondjuk mindig keveset inkább.
Én is fogytam a terhesség alatt, -6kg az indulo súlyból aztán 2kg visszajött! Amíg a nõdoki nem mondja hogy gáz addig nincs baj, nekem nem mondta mert a baba szépen fejlödött!
Én 21 hetes vagyok és az elején fogytam 6-7 kilót és abból még csak 2-3 kiló jött vissza, de nagyon félek, hogy sokat fogok még hízni. Az elején abszolút nem hánytam, csak nem tudtam enni és most is sokszor abszolút nem vagyok éhes, mondjuk nincs kis súlyom egyébként sem, úgyhogy éhen nem fogok halni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!