Találatok a következő kifejezésre: 16 hetesen kg-ot híztam (4 db)

AZ nagyon durva hogy 16 hetesen már 4-5 kg-ot híztam a kezdetektől?

a véd?n?m egy hárpia ,nem merek elmenni hozzá a szokásos konzultációra mert sztem le fog tolni,pedig nem is zabálok,annyit változott az étkezési szokásom hogy reggelizem is.mi lesz kés?bb egy tank lesz bel?lem?

Legjobb válasz: Nehogy azt hidd, hogy a 30kg annyira lehetetlen. Barátnõm 52 kg-ról indult , 20 hetesen már 10 kg plusszal volt itthon (külföldön él) és +28 kg -val ment szülni. És még ma is szenved +8-10 kgval ami rajta maradt.:S Biztos alkati kérdés is, de sajnos akkor hatványozottabban kell odafigyelned az étkezésre.

Nehogy azt hidd, hogy a 30kg annyira lehetetlen. Barátnõm 52 kg-ról indult , 20 hetesen már 10 kg plusszal volt itthon (külföldön él) és +28 kg -val ment szülni. És még ma is szenved +8-10 kgval ami rajta maradt.:S Biztos alkati kérdés is, de sajnos akkor hatványozottabban kell odafigyelned az étkezésre.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy nem lehetetlen 30 kilót hizni, nem az elsõ terhességem ez, de most feltûnt hogy lehet hogy sok az eddigi 4 kg.volt terhességem már terhességi diabétesszel is, amikor durva diétán voltam(azthittem éhen halok), és volt amikor ehettem bármit, mindkettõnél ugyanannyit hiztam a végére.....nem tudom miért és hogyan.de egyik terhességemnél sem hiztam az elsõ trimeszterben ennyit.ezért aggódom egy kicsit de nem gondoom hogy 30 kg-al nehezebb leszek a végére.
Nem mindegy, hogy mennyirõl indulsz. Én extra soványról indultam, én már a 10.héten ennyi hízásnál tartottam, de direkt! Most elvileg a héten szülök és +18 kilónál tartok, de abszolút nem látszik rajtam. Persze ha eleve duciról indulsz, akkor jobban kell figyelned.
Szerintem is attól függ hogy hány kg al kezdted a terhességet. Én pl 49 kg ról, és az elsõ három hónapban pl semmit nem híztam, aztán mikor jobban lettem akkor beindult, most tartok 13 kg nál, de olya mintha csak pocim lenne. Rajtam elfér, és még szerintem 2 kg biztosan jön is rám szülésig, ha nem több. Most vagyok 33 h km
Szerintem sem sok!
szénhidrtátot, édességeket fogd vissza mert ha igy folytatod 30 kilot felszedsz
A kérdező hozzászólása: 69 kg volt a kezdõ súlyom.volt terhességem amit 76-ról kezdtem....ahhoz képest most jó vagyok.
Tényleg jó lenne tudni, hogy mennyi volt a kezdõ súly. Én elég duci vagyok, 86 kg-ról indultam, eddig 1 kg jött fel az én mérlegem szerint (digitális, reggel mérem, 1 héten 1-szer), a védõnõnél lévõ mérleg szerint fél kiló. Ennek ellenére cukor van a vizeletemben, és valamiért megugrott az eddig teljesen normális vérnyomásom. A vékony, sovány, normális súlyú kismamiknak sokkal több hízás engedett, de még nekem is azt mondta az elején a védõnõ, hogy 9-12 kilónál azért ne legyen több hízás. Én most kezdem a 16. hetet. :) Fel a fejjel, nem hiszem, hogy tank leszel a végére!
Szerintem sem sok, ha nem túl ducinak kezdted a terhességet. Én is a 16. héten járok, 4 kilót szedtem fel, én 46 kg-ról indultam. Én sem eszem sokkal többet, csak valahogy jobban rajtam marad, mert eddig meg hízni nem tudtam:)
Szia! Én a 16. hétre 5, 5 kg-ot híztam, de a 12. hétig jött fel a 4, 5. 17+4 kismama
szerintem meg egyáltalán nem sok!
szerintem annyira nem vészes. nem tudom eddig hogyan étkeztél, de esetleg inkább azért is lenne érdemes odafigyelni az étkezésedre, nehogy terhességi diabétesz alakuljon ki. bár ez sokszor nem a felkapott kilóktól függ, sokkal inkább a hajlamtól. érdemes többször kevesebbet enni, kerülni a fehérlisztet, fehérkenyér helyett teljeskiörlésût enni, kerülni a cukrot löttyöket, helyette ásványvíz, durumtésztát használni az ételekhez. stb. és a legkevésbé a védõnõddel foglalkozz. ha lehetne a magyar terhesgondozásból õket teljesen kiiktatnám. de ez már csak az én személyes véleményem és tapasztalatom.
A kérdező hozzászólása: kenyeret, tésztát, cukrot, csokoládét nem eszem..nem tudom mit kellene ezen felül visszafognom?azért a 30 kg szerintem durva de azért köszi az elrettentést.
16 hetes vagyok 66kg. Én is már híztam 5kg én is sokallom már most kövérnek érzem magam. Szörnyû mi lesz még a végére.

16 hetesen 2 kg-ot híztam. Az sok?

Legjobb válasz: Dehogy sok!! Az nem csak a baba súlya, meg a zsír amit felszedtél, hanem víz, méhlepény, mellek mérete miatt stb. Tök jó, de ha 18 kg-ig mész a végére az sem baj.

Dehogy sok!! Az nem csak a baba súlya, meg a zsír amit felszedtél, hanem víz, méhlepény, mellek mérete miatt stb. Tök jó, de ha 18 kg-ig mész a végére az sem baj.
En is 16 hetes vagyok es ma voltam a vedononel, en 2 is ket kilot hiztam, pedig nem is latszik, vekony alkatu vagyok.
egy frászt sok! :)
Nem sok!!!!! Én 30 hetes vagyok és 6 kilot hiztam eddig! :)
Egyáltalán nem sok, örülj neki. Én épp ma tettem fel egy kérdést a hízással, illetve annak elviselésével kapcsolatban, ugyanis én most vagyok 15 hetes és már négy kilót híztam. MIndezt úgy, hogy az elmúlt egy hónapban semmit, mind a négy az elsõ 10-11 hétben jött fel. Szóval én kétségbe vagyok esve néha, olyankor ez a depis állapot tart egy-két napig, majd ismét jól érzem magam a bõrömben. Mondjuk menteni tudom magam rendesen: ebbõl a négy kilóból nagyrészt minden a mellemre ment, és a hasamra és lett egy kis úszógumim, de kis toldással a pocimon én ugyanúgy a régi szûk farmeremet hordom és minden régi gatyóm jó rám. Csak a mellben és a hason szûk dolgokkal van bajom. Amúgy a hízásban az is segített, hogy egyáltalán nem volt hányós idõszakom, sõt, farkasétvágyam volt elsõ hetektõl kezdve, ráadásul a cigit is négy hetesen raktam le, amikor megtudtam, hogy baba van. A cigiszünetekben meg pótolnom kellett valamivel a hiányt, maradt az evés. A kollegák azzal vigasztalnak, hogy más baba nélkül is többet hízik dohány-stop után. Én meg hagyom magam meggyõzni. Fõleg, hogy a féktelen hízást tényleg ügyesen megfékeztem az elmúlt hónapban, megpróbálok sokkal jobban odafigyelni. Szóval én irigyellek a két kilód miatt! :-)
Szia! Nem sok a 2 kiló! Én is 16 hetes terhes vagyok és 4 kilót fogytam és az is teljesen jó! A legjobbakat!

16 hetes terhes vagyok, 6 kg-ot híztam. Az sok?

Legjobb válasz: Nézd, ne törödj vele, jó oda kell figyelni, de nem lehet fogyózni.Van aki az elején felszed több kilót,van aki csak a 20. hét után, de behozza.Az a lényeg egyél amit kívánsz,csak mértékkel,nem lesz baj.A szülés után úgyis leadjuk.

Nézd, ne törödj vele, jó oda kell figyelni, de nem lehet fogyózni.Van aki az elején felszed több kilót, van aki csak a 20. hét után, de behozza.Az a lényeg egyél amit kívánsz, csak mértékkel, nem lesz baj.A szülés után úgyis leadjuk.
Utolsónak: Szerintem a kérdezõ azóta már babázik...:) ))
Én 16 hetes vagyok, eddig 4 kg mínusz...és eszek rendesen, de szerintem ez mindenkinél más. Ha nem eszed ki a hûtõt, akkor nem gáz, ha sokat eszel, akkor pedig vissza kell venned belõle! Elsõ hallásra sok a 6 kg, de hát lehet, hogy te olyan alkat vagy.
én 16 hetes vagyok és szintén 6 kg nál tartok ami egyáltalán nem zavar. a lányommal 30 at hiztam és 3820grammal született 1 hónap mulva semmi nem volt rajtam.viz volt a fele én most is erre számitok sajnos alkati kérdés 16 hetes km
Nagyon vigyázz mennyit hízol!!! Azt pedig ne hidd el, hogy szülés után fogyni fogsz. Közel sem biztos! Én szülés óta is híztam 8 kilót, pedig szoptatok, és egy 9 és fél kilós babyt emelgetek. AZ PEDIG NAGY HAZUGSÁG, HOGY A SZOPTATÁS FOGYASZT!!!! NE HIDD EL!!! HA MOST NEM VIGYÁZOL, KÉSÕBB NAGYON KELLEMETLENÜL FOGOD MAGAD ÉREZNI. Szoptatás mellett, hiába nem eszek kenyeret, rizst, krumplit, tésztát, sokat mozgok (séta, elipszistréning) NEM TUDOK FOGYNI EGY DEKÁT SEM!!!!! MOST VIGYÁZZ!!! MOST MÉG IDÕBEN VAGY!!!!
Szia! 58-kg kezdtem a terhességem 81-el szültem. Most 54-kg vagyok igaz két éves a fiam.Egyed meg azt amit megkívánsz.Nem magadtól veszed el hanem a babától!
Én 14 hetes vagyok, és eddig 1 kg-ot híztam, de volt rajta, 6-10 kg felesleg, amit már a terhessé elõtt magamra szedtem. Most ugy nézek ki, mint egy 6-7 hónapos kismama, de nem érdekel, mert nem tudok mit tenni, koplalni képtelen vagyok, és szeretek enni. Remélhetõleg lemegy a szülés után.
én 19hetesen most tartok 1.5kgnál.
Nekem egyébként sem ártanam híznom, de a 18. hétig még csak 1 kg-t sikerült. Sztem a 6 kg, sok. Valószínû nem a mennyiséggel van a baj, mert enni azt kell, csak talán minõségibbet (gondolok itt több zöldségre és gyümölcsre).
Én is 16 hetes vagyok, és én 7 kilót híztam már.Az én védõnõmnek sem tetszett, de nem foglalkoztam vele.Most meg már két hete nem szedtem fel semmit, és az étvágyam is kisebb lett.Az elején pedig állandóan ettem, ezért ugrott meg.Szerintem van aki az elején szed fel többet, van aki a végén.Persze a rengeteg édességet én sem támogatom, pedig imádom.Ne aggódj, és ne foglalkozz a szerencsésekkel!:)
én 18 hetesen 1 kg-ot híztam. igaz, volt rajtam 15-20 kg felesleg.
Szia!Én 15 hetes vagyok, de még mindig nem hiztam, sõt 1-2 kg minusz, pedig nem koplalok, csak az elején nem tudtam enni, most már tudok.Sõt este a legjobb.Ne foglalkozz semmivel.amit megkivánsz edd is.Biztos én is most már fel fele megyek, de nem baj.A baba fontosabb!!jo babavárást!
Szia, 18 hetesen és egy naposan lassan meghaladom az 5 kilót...sajnos. De ezt is csak a mérleg miatta tudom.Én midnig deréktól lefele híztam a hasam tök lapos volt, és érdekes módón lassan rajtam van 6 kg a hasamon a cicimen és az arcomon kívül sehol nem látszik.Testalkat kérdése, hogy hová kell rakódni annak a plusz jótékony zsírnak...persze nem mind az. Nekem is rossz, hogy a barátnõm aki egy hónappal elöttem jár még csak 3 kg-t hízott, de rajta alapból volt vagy 10-15 kg felesleg.Ne izgulj, a csokikat kerüld, bár én is ezt teszem mégis hízok.Inkább utána fogyózz mint most... Üdv
Szia! Én 9 hetes vagyok, és 5 kg-nál tartok. Úgyhogy nálad mindenképp viszem a pálmát:) De az a lényeg, hogy ne koplalj. Eszem ágában sincs koplalni, és az is baj, hogy kívánós vagyok. De muszáj ennem, mert éhen pusztulok. Amúgy is hízékony vagyok, de most mégjobban rajtam van a kajázás. Majd ha már nagyon sok lesz, majd szól a doki. Boldog babavárást!
Szia !A kismamadiéta butaság!Azt mondta a dokim a kismamatestsúlyának 20%-a a normál amit tehesség altt fellehet szedni.plusz-minusz 3-4 kg.Úgyhogy nyugi.
Szia. Én 16 hetesen 4, 5-5 kg-nál tartottam, aztán 3 hétig semmit nem szedtem fel. Még a védõnõ is megkérdezte, hogy ugye nem fogyókúrázom :-). Pedig eszem ágában sincs. Most tartok 6-7 kg-nál 21 hetesen. Nem törvényszerû, hogy minden héten vagy hónapban hízzunk. A terhesség elején a hormonok is nagy szerepet játszanak ebben. Nyugi, lényeg hogy jól érezd magad a kilók meg majd lemennek szülés után
Én 26 hetes vagyok és mostanra 7 kilónál tartok és azt mondta a védõnõ erre, hogy nagyon megugrott a súlyom(egy hónap alatt most feljött egy kilo), ezért diétázzak. Nos! Tudják mikor!!!! Én nem fogom zöldségen és almán kihordani a babámat. Majd lefogyok utána... De azért te 10 héttel visszább vagy, jobb ha odafigyelsz. Nem kell koplalni, Sõt! De azért ne egyél meg mindint amit megkívánsz!!! Kivéve ha gyümölcs!! ;))) Boldog babavárást!
Szerintem sok. Ráadásul késõbb majd kényelmetlen is lesz, mert alig bírod majd vonszolni magad. Én is "hétfõtõl" kezdek diétázni - módjával - mert nem lesz jó vége.
szia 16 hetes vagyok és össz 2 kilót híztam eddig


Baj ha 16 hetesen nem hiztam csak 1 kg-ot vagy annyit sem?

a pocim mar nöl

Legjobb válasz: Szia! Semmi baj. én pl. a rosszullétek miatt az elején 2kg fogytam is , de aztán "hamarosan" bepótoltam...:) Az a lényeg , hogy edd, ami jól esik! :) "Igazi" hízás csak késõbb várható , úgy 1-2 hónap múlva. (de ez alkatfüggõ is egyébként) 36 hetes kismami

Szia! Semmi baj. én pl. a rosszullétek miatt az elején 2kg fogytam is , de aztán "hamarosan" bepótoltam...:) Az a lényeg , hogy edd, ami jól esik! :) "Igazi" hízás csak késõbb várható , úgy 1-2 hónap múlva. (de ez alkatfüggõ is egyébként) 36 hetes kismami
Szia!a 16.hétig én sem híztam igaz nem voltam kívános, napi 10 órát dolgoztam és küzdöttem a hányingerrel. Változó, hogy ki mennyit hízik, de a védõnõ úgyis ellenõrzi majd.Ahogy a baba növekszik a Te súlyod is változni fog. Az én lányom két hete született, átlagban 1-1, 5 kg jött fel rám, a kórházból 7-8 kg plusszal jöttem ki.
Szia. 16.hétig rajtam is csak +1.5 kiló volt Most 1 héttel késõbb +3.5 kiló, pedig nem ettem szinte semmit és odafigyelek. Nem nasizok stb. De nem foglalkozom vele, mert a baba a lényeg. Persze nem akarok 20 kiló fölösleget, de ha a sztárokat sem izgatta a 30kg felesleg, akkor ez a pár kiló engem sem fog. Utána meg úgyis le tudom adni, a sógorom személyedzõ, majd segít. :) Örülj neki hogy eddig csak ennyi jött föl, és azért vigyázz a továbbiakban is. Ja, és a pocim nekem is nagyon nõ és az a pár kiló szerintem inkább hasra és cicire jött, mert tegnap mondták anyukámék hogy milyen jót tartom magam. :) Boldog babavárást!
Én a 20. hétig sem híztam, azóta nem tudom, mert nem méreckedtem. Pedig eszem mindent!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!