Találatok a következő kifejezésre: 16 hetesen a babóm a (108 db)

16 hetes terhes vagyok. A védönő kiírt afp-re. A nőgyógyásznál viszont nem csináltak ultrahangot és most nem értem mi van. Elküldtek afp-re/az aszisztens/. Most azt sem tudom hogy jól van-e a babám. Normális hogy nem volt ultrahang?

Legjobb válasz: jövõ héten én is 16 hetes leszek, múlt héten voltam orvosnál, és nem csinált UH-t, sõt megmondta hogy jövõ héten se fog, csak AFP-re küld majd el. nem tudom én se hogy mi van, miért olyan nagy dolog egy UH-t csinálni, de szerintem ne idegeskedj, annál rosszabb. én is úgy vagyok vele, hogy nekem semmi bajom nincs, hát biztos a babámnak sincs :)

jövõ héten én is 16 hetes leszek, múlt héten voltam orvosnál, és nem csinált UH-t, sõt megmondta hogy jövõ héten se fog, csak AFP-re küld majd el. nem tudom én se hogy mi van, miért olyan nagy dolog egy UH-t csinálni, de szerintem ne idegeskedj, annál rosszabb. én is úgy vagyok vele, hogy nekem semmi bajom nincs, hát biztos a babámnak sincs :)
Szia. Igen normális. Probléma mentesség esetén a 12-ik heti uh után a következõ a 18-ik héten van, ahová az afp eredménnyel kell menni. Minden jót! 25 hetes pocakos.
Teljesen normális szerintem. Az AFP eredményével csinálnak újabb szûrés jellegû komoly UH-t. Ne idegeskedj ezen, nem érdemes. A babád biztosan teljesen jól van:-)
Normális. A 16. heti AFP szûrés kontrollvizsgálata a 18. heti UH. A babód meg jól van ne izgulj :)
Azért kell a 16 hetes AFP után az ultrahang, mert a kettõ összefügg.A vérvétel genetikai vérvétel, és ennek az eredményével csinálják a 18 hetes genetikai ultrahangot.Itt kromoszóma és más rendellenességet szürnek.

16 hetes várandós vagyok. A párom elhagyott, a babánk az utolsó együtt töltött hétvégénken fogant. Próbálok erős lenni, meg a babára figyelni, de időnként rámjön a sírás. Mit tegyek?

A szüleim mellettem állnak, a testvérem is ápolgatja a lelkemet... Szerinte menjek társaságba, ismerkedjek, örüljek az életnek... Alapvet?en optimista vagyok, meg mosolygós, de nagyon nehéz ez az id?szak. Elmondtam a (volt) páromnak, hogy babánk fogant...de azóta felém se néz... (nem egy helyen lakunk) Volt néhány telefon és kész...

Legjobb válasz: Szia! Õszintén nagyon sajnálom ami veled/veletek történik. Én is 16 hetes vagyok és érzelmileg kicsit amugy is labilisabb mint szoktam. Én azt tenném a helyedben, hogy amilyen gyorsan és ahogy csak lehet arra koncentrálnék hogy kiverjem a fejembõl. Õ nem érdemli meg hogy gondolj rá, hogy szenvedj miatta. Fókuszálj arra hogy egy csodálatos új élet növekszik benned, akinek egy boldog anyukára van szüksége. Õk megérzik ezt. Tehát ne szomorkodj, és vesd bele magad vmi olyan tevékenységbe, ami leköt, és nem gondolsz rá. Sok sikert, és Boldog babavárást! 16 hetes kismami

Szia! Õszintén nagyon sajnálom ami veled/veletek történik. Én is 16 hetes vagyok és érzelmileg kicsit amugy is labilisabb mint szoktam. Én azt tenném a helyedben, hogy amilyen gyorsan és ahogy csak lehet arra koncentrálnék hogy kiverjem a fejembõl. Õ nem érdemli meg hogy gondolj rá, hogy szenvedj miatta. Fókuszálj arra hogy egy csodálatos új élet növekszik benned, akinek egy boldog anyukára van szüksége. Õk megérzik ezt. Tehát ne szomorkodj, és vesd bele magad vmi olyan tevékenységbe, ami leköt, és nem gondolsz rá. Sok sikert, és Boldog babavárást! 16 hetes kismami
Nagyon sajnálom a történteket. én is átéltem. igaz, évekkel ezelõtt. Az akkori párom 7 hónapos terhesen hagyott el, a most ötéves kislányom a szülésko látta õt utoljára. Borzasztóan nehéz idõszak volt. Hiába mondták, hogy nyugodjak meg, próbáljak meg nem rá gondolni, a baba miatt fõleg, de én csak sírni tudtam és azt gondoltam, ebbõl nincs kiút. Aztán megszületett a picilány és átértékelõdött minden. A szüleim, testvérem segített, a barátaim is mellettem voltak. Hogy mit tegyél? Erre sajnos nem lehet elég jókat, elég hatásos dolgokat tanácsolni. Talán annyit, hogy légy erõs. Vigyázz magatokra és örülj, hogy megtörtént.
Megkérdezhetem hogy hány éves vagy?
szia, Probald meg osszeszedni magad, elhiszem, hogy nem lehet egyszeru. Amikor par eve babysitter voltam kulfoldon egy elvalt anyukanal szegeny pszichologushoz hordta a gyereket, mert nem volt hajlando megszolalni 3 evesen, arra vezettek vissza, hogy amikor terhes volt vele megtudta, hogy a ferje megcsalta es elvaltak... szoval a baba miatt muszaj erosnek lenned, nem mindegy, o hogy indul az eletben. Szegeny nem tehet rola... sok erot kivanok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztató szavakat! Nagyon jólesik... Boldog vagyok a baba miatt... Tényleg Õ a legfontosabb... Minden jót Nektek!
Még hozzátenném, hogy a barátnõmet kb1éve hagyta el a férje 1 éves kisfiával, és féléve nagyon boldog párkapcsolatban él egy olyan pasival, aki álmai férfia, és imádja a barátnõm fiát!!! Fel a fejjel! Sokkal jobb férjed lesz!
Szia, én is nagyon sajnálom a történteket, és tényleg jót tenne a társaság, persze nem a bulik, hanem a barátnõs sütizés, kirándulás, séta, és sok sok jókedv, mert a babóca nem tehet róla, hogy ilyen apja van, neki kell a jó kedvü anyuka, csak rá koncentrálj, és arra, hogy még mindig szépek a virágok, és süt a nap... tudom ezek közhelyek, de hidd el segít ha mindenben a jót találod meg...ha pedig sírhatnékod van, hát sírd csak ki az is jót tesz! Nekem a nõvérem járt pontosan így, az apa hallani sem akart a gyerekrõl, de a nõvérem akarta, megis tartotta...közben apukánk meghalt, ez is nagy trauma volt neki, mégis makk egészségesen jött világra a kislánya...azóta az apa elismerte lányának, és bár nem jöttek újra össze mégis boldog a nõvérem, hogy a kiscsajszi van neki...semmi pénzért nem tett volna másképp!! Nagyon sok boldogságot, és erõt kívánok a babádhoz!!! Õk a legnagyobb kincs a világon!!!
Szia! Nagyon szomorú, hogy így alakult.Mindenképp meg akarad tartani, habár gondolom igen.Én is azt javasolnám, hogy próbálj meg társaságba menni és ismerkedni.Hátha találkozol olyan emberrel aki elfogad így és boldog lesz a babavárásod.
A nõvérem is ilyen helyzetbe került, még 16 évvel ezelõtt. Õ is nagyon el volt kenõdve az elsõ idõszakban, de rájött, hogy az olyan férfi, akinek sem õ, sem a születendõ gyermeke nem jelent semmit, egyszerûen nem érdemli meg és csakis a babára koncentrált, neki örült. Egy gyönyörû kislánya született, akinek ma már apja is van (a nõvéremnek pedig a férje). Tudom, hogy ez az idõszak nehéz Neked, de fel a fejjel, az élet még elõtted áll, nagyon sok szépet és jót tartogat Neked - az elsõ ilyen pont Benned nõ! :)
Szia!Én is jártam 4 éve!6 hetes terhes voltam amikor elhagyott!Azt mondta, hogy kifizeti az abortusz dupláját is csak ne tartsam meg a babát!Azóta sem kíváncsi rá!5 hónapos volt a lányom mikor megismerkedtem a férjemmel!Száz százalékosan elfogadta a lányomat, imádj és a lányom is õt!Ha nem is rögtön, de biztos találsz valakit!Aki ezt teszi veled és a közös gyereketekkel az menjen a fenébe!Kitartás!!
Ha elmúlt 4 hónapos. Nem 16 hetes, hanem 4 hónapos.
A kérdező hozzászólása: Csak idõpontot kérdeztem nem kioktatást :) nem bírtad ki, hogy ne szólj be? :)
Ha ennyire tudod, akkor miért itt kérdezõsködsz???
A kérdező hozzászólása: Úgy vélem, hogy az anyatejjel való táplálás minél tovább tart, annál jobb. Ez tény. De az otthon termelt növények, gyümölcsök semmivel sem rosszabbak, mint régen. Tapasztalatból írtam, hogy sok anyatejes baba ugyanúgy allergiás, mint más. A védõnõm is megmondta, hogy 10 éve mást mondott, mint most...mást kellett. Szerintem 20 év múlva térjünk vissza erre a kérdésre itt.. :)
Csak aztán majd ne csodálkozz, ha felnõ a gyereked és huszonévesen már emésztõ szervrendszeri problémákkal küzd, mint ahogyan nagyon sok fiatal. És ki tudja, hogy nem-e azért, mert mindent kaptunk ideje korán, amit nem kellett volna...
Nem az emésztõrendszerünk változott meg, hanem az élelmiszerek összetétele a sok vegyi anyagtól. De ez persze a Te döntésed. Gondolom kizárólag textilpelust használsz, mint 40-50 éve, jó ötletnek tartod a babapúdert és még véletlenül sem veszel orrszívót, mert azt is megoldották régebben az nélkül is. Az meg hogy a 6 hónapig szoptatott babák allergiásabbak lennének, egyenesen hülyeség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Közben rákérdeztem szüleim, és nagyszüleim emlékére is. Emlékeik szerint 12 hét. Ment a bocitej is. Ismerõsöknél, akik betartották a szigorú 6 hónapot, azok gyermekei sokan allergiában szenvednek. Én sem hiszem, hogy 30-50 év alatt megváltozott volna az emésztõrendszerünk. Kell a pénz a gyógyszer és bébitáp iparnak.
Én 13 hetesen kezdtem el kóstoltatni, 1 hónapig hiába való próbálkozásaim voltak, nem kellett neki semmi. Majd 2 hét szünet után szépen evett mindent.
A négy hónapos kortól a tápszeres babákra vonatkozik és a betöltött negyedik hónaptól. Ugyanez anyatejes babáknak 6 hónap.
ha szopik akkor én megvárnám a fél évet, sok baba gyomra nem érett még ilyennkor egyéb táplálékra és ez késöbb okozhat étel intoleranciát avgy allergiát, még akkor is ha az elvileg korának megfelelõ ételt adsz neki.
4. hónapot betölti, akkortól. De ne üveges bébiétellel kezdj. Elõször kóstoltass, és mire már püréket eszik majd, már kaphat üvegest IS!
Így van, ahogy az elsõ írja. 4 hónapos kortól. Tehát amikor már betöltötte a 4 hónapot. Mert nem az van ráírva, hogy 4. hónaptól és sehol se 4. hónaptól van a hozzátáplálás, hanem 4 hónapos kortól. Vagyis amikor már 4 hónapos a gyerek. Tehát betöltötte.
Egyébként nem az emésztõrendszerük változott és nem is feltétlen az élelmiszerek összetétele hanem a tudomány is. Ha egy babánál akinél hamarabb kezdték el a hozzátáplálást és problémája lett jobban ki tudták vizsgálni mint régen, hamarabb megtalálták a probléma forrását. Bár az is tény hogy egészségesebb volt amiket õk terlmetek növényeket, tenyésztettek húsokat. Szerintem egyszerûen pont az elmúlt 40-50év tapasztalatai miatt mások az étkezési szokások, nem csak a babákra nézve. Amúgy meg hogy a kérdésre válaszoljak ha úgy gondolod kipróbálod adsz neki almát ha nagyon elutasítja nem kell erõltetni várni lehet vele akár 3-4napot és újra probálni. Ha meg megeszi és nincs semmi baja tõle akkor lehet apránként növelni az adagot is.


Más sem érzi mindig terhesnek magát 16 hetesen? Õ a harmadik babám, de ilyen érzésre nem emlékezem a többinél. Néha talán már éreztem hogy mocorog, de nem mindig.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is furcsa volt, mikor azt mondták, hogy a második gyerkõcöt jobban fogom és hamarabb érezni!!! De én elõször csak szinte 18 hetesen éreztem, az elsõt meg már 12 hetesen. De most vagyok 22 hetes és már érzem....de rendesen....Ne aggódj...én is így voltam.... Most viszont már sokkal jobban érzem mint a kisfiamat éreztem! :-) Üdv: 22 hetes kismami

Szia! Nekem is furcsa volt, mikor azt mondták, hogy a második gyerkõcöt jobban fogom és hamarabb érezni!!! De én elõször csak szinte 18 hetesen éreztem, az elsõt meg már 12 hetesen. De most vagyok 22 hetes és már érzem....de rendesen....Ne aggódj...én is így voltam.... Most viszont már sokkal jobban érzem mint a kisfiamat éreztem! :-) Üdv: 22 hetes kismami
Épp utánad írtam ki egy kérdést, hogy nincs se hasam se semmi. A hányingerem is lassan múlóban. Remélem minden oké odabent. Nekem elsõ baba és még semmit nem érzek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Megnyugodtam kicsit. Lehet hogy én is túl parázom a dolgot, de volt két elhalt terhességem és ez elõtt és félek kicsit. Eddig minden rendben volt a dokinál , láttam mocorogni és hallottam dobogni a szívét is.Jövõ héten szerdán megyek az orvoshoz, már nagyon várom!
A kérdező hozzászólása: 34 éves vagyok.Csak a kötelezõ vizsgálatokon kell részt vennem.Nem tudom, hogy részt vennék-e a magzatvíz vizsgálaton.Szerintem megbeszélném az orvosommal, és ha õ azt mondaná szükséges azt hiszem hallgatnék rá!

2, 65 lett a 16 hetes AFP-m. A nyitott gerincet másnap UH-n kizárták. Lehetséges, hogy elszámoltak időben? Ugyanis a baba értékei egy 20 hetes babának megfelelő értékek!

Legjobb válasz: Sziasztok! Az is lehet,h. elszámolták sõt nagyon valószinû ha 20 hetes méreteitek vannak de az is lehet,h. egyszerûen csak fals eredmény jött ki mert ilyen ez az AFP. Nekem alacsony lett, majdnem biztos,h. kisebb volt még babuci amikor levették. Azóta már 100 helyen olvastam meg itt is kb.100-an írták,h. semmit nem jelent mi az eredmény. Sztem a nyitott gerincet meg stb-t ami a magas AFP-bõl következtethetõ simán látják UH-n. Úgyhogy nyugi, ne foglalkozz vele, baromság az egész.

Sziasztok! Az is lehet, h. elszámolták sõt nagyon valószinû ha 20 hetes méreteitek vannak de az is lehet, h. egyszerûen csak fals eredmény jött ki mert ilyen ez az AFP. Nekem alacsony lett, majdnem biztos, h. kisebb volt még babuci amikor levették. Azóta már 100 helyen olvastam meg itt is kb.100-an írták, h. semmit nem jelent mi az eredmény. Sztem a nyitott gerincet meg stb-t ami a magas AFP-bõl következtethetõ simán látják UH-n. Úgyhogy nyugi, ne foglalkozz vele, baromság az egész.
Én meg azt mondom, hogy semmi se biztos. Csak akkor mondhatják, hogy baja van a babának ha biztosan látják ultrahangon, vagy ha megszületik és akkor látni. Az AFP se tuti, és hát a dokik is simán el tudják számolni magukat. A mai világban annyi hülyeséggel tömik a kismamikat, hogy csoda ha egészséges baba születik. :S
neked is értesítést küldtek, hogy kiegészítõ vizsgálatra van szügség? én ma kaptam meg, hogy csütörtökön menjek be azt hogy melyik csütörtökön dátumra azt már nem. a védõnõm azt mondta meg akarják szüntetni de hát beleestem. most meg kétségbe, hogy mi van :(
A kérdező hozzászólása: Nekem 17 héten csinálták a vizsgálatot, eredményt a védõnõhöz küldtek.Õ szólt, hogy menjek el UH-ra, hogy kizárják a nyitott gerincet.Azt kizárták.Szerintem ne aggódj, kérdezd meg konkrétan a védõnõt, hogy miért kell menned!

16 hetes kismama vagyok. A 12. heti és a 18. heti uh között olyan sok idő van, Ti hogy bizonyosodtatok meg arról, hogy a Babával minden rendben van?

Legjobb válasz: én magándokihoz is járok plusszba,igy 4 hetente megyek hozzá,plusz a kötelezõkre.igy vagyok nyugodt,megbizhato kezekben vagyok és még képet is kapok,meg pontos felvilágositást is igy nem félek. Boldog Babavárást! 17 hetes Kismami

én magándokihoz is járok plusszba, igy 4 hetente megyek hozzá, plusz a kötelezõkre.igy vagyok nyugodt, megbizhato kezekben vagyok és még képet is kapok, meg pontos felvilágositást is igy nem félek. Boldog Babavárást! 17 hetes Kismami
Én úgy, h 4 hetente járok az orvosomhoz, tehát 16. héten is voltunk.
Nekem is rengeteg idõnek tûnt. De szerencsére 16 hetesen éreztem elõször a mozgását, utána minden nap. Ez megnyugtató volt.
Én is ezen rágódom!!! 15 hetes vagyok, pont egy olyan határon, amikor már nem feszülget, szúrogat annyira a méhem, sem környéke, de van akkora, hogy más helyzetben készülve kiemelkedni a hasüregbe, amiktõl szinte anatómiailag nem is annyira "látványos" a terhesség mint az elõzõ hetekben. Mivel még nem érzem Õt és magát a terhesség fizikai tüneteit is egyre gyengébben, csak simogatni tudom a pocakomat és kérdezgetni, hogy "rendben vagy-e". Illetve ahogy a párom esténként a nagy tenyerével körülöleli a tájékot, melegség fogja el... Hát sajnos csak ennyi. Viszont. Félreteszek pénzt, ahogy tudok és kicsit korábban elmegyek 4D uh-ra. Terhességem története során találtam egy kellemes/kedves helyet, ahova szívesen megyek és nincs csillagászati ára. Jövõhéten ott leszek, hogy végre tudjam, mi lehet a kicsivel. Az SZTK-ban biztos, hogy elküldenének, mert csak úgy nem néznek rá, mert csupán kérem.
Elso terhessegem alatt sajnos volt gondunk a 12. heten, igy utana sok ellenorzes volt. En inkabb kihagytam volna, ebben a formaban nem volt jo dokihoz jarni es hetrol hetre izgulni. A masodik terhessgemnel az elso uh 13 hetesen volt, inkabb az tunt hosszu idonek (elmaradt mensi napjan, negy hetesen derult ki a terhesseg, bo 9 hetet vartunk uh-ra). De igazabol az is elment, a 14. hettol meg mar mozgott a baba, igy konnyen kibirtuk a 20. hetig.
Én a 12. heti után 13. héten elmentem 4D-re, aztán 18. hétig én is aggódtam néha, legszívesebben elmentem volna még egy 4D-re, de elõtt voltam sok ultrahangon, gondoltam, inkább nem viszem túlzásba. Meg úgy a 16. hét környékén én is elkezdtem érezni a babát. Szerintem, ha aggódsz, akkor elmehetsz egy 4D-re addig is. De ugye nem járhatsz arra minden nap:)
Én a 16. héten elmentem 4D-re. Ott megnyugtattak, hogy egészséges (genetikai vizsgálatot csináltak, megmértek mindent, ellenõrizték a pociját, az agyát, stb.), így az AFP-re is nyugodtabban mentem. Most 18 hetes vagyok, jövõ héten megyek a kötelezõ genetikaira (betöltött 19. héten). De a 16. héten megmozdult a picurkám, azóta minden nap érzem, így azért nyugodtabb vagyok.

16 hetesen nem kicsi a babám, ha a BPD: 31mm, AC: 97mm, FL: 17mm, OFD: 41, GRAM 135g, HUM: 17mm?

Legjobb válasz: szerintem nem!!! De van egy jó honlap. ahol kiírja az átlagos adatokat. Nem tudom ismered-e. Bár szeritnem nagy adatokat ír ki. De azért összehasonlíthatod. De ne lepõdj meg ha nem stimmel minden adat, mert tudod az ilyen adatközlések a nagy átlag!!! Szerintem minden baba más-más ütemben fejlõdik. Van aki 2500 grammal születik de nincs baja azért mert kisebb a súlya, holott van aki meg 4500-al. szerintem nincs miért aggódni! ;) 19 hetes kismama itt a link :) http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator

szerintem nem!!! De van egy jó honlap. ahol kiírja az átlagos adatokat. Nem tudom ismered-e. Bár szeritnem nagy adatokat ír ki. De azért összehasonlíthatod. De ne lepõdj meg ha nem stimmel minden adat, mert tudod az ilyen adatközlések a nagy átlag!!! Szerintem minden baba más-más ütemben fejlõdik. Van aki 2500 grammal születik de nincs baja azért mert kisebb a súlya, holott van aki meg 4500-al. szerintem nincs miért aggódni! ;) 19 hetes kismama itt a link :) http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator
Szia! Nekem a 17 hetesen a következõ adatokat mérték: BPD:41mm, OFD:49mm, AC:122mm, FL:26mm, a baba súlya 230g +- 10 %. Megnéztem ezeket egy táblázaton, ami szerint tényleg 17 hetes vagyok. A BPD és AC alapján 15 hetes terhes vagy a táblázat szerint. Itt utána nézhetsz te is. http://WWW.mamanet.hu.

16 hetes terhes vok, a 3 éves lányom skarlátos lett. Mennyire veszélyes ez rám és a babára?

Legjobb válasz: Akkor ha te még nem voltál skarlátos veszélyes , biztosat az orvosod mondhat.

Akkor ha te még nem voltál skarlátos veszélyes , biztosat az orvosod mondhat.
A kérdező hozzászólása: még nem voltam
Szia!Ezt találtam, mert a lányom ovijában is tombol a skarlát.Majdnem rosszul lettem amikor az oviban kiírták az ajtóra.(13+5 hetes vagyok, még én sem voltam skarlátos)
Szintén az elõzõ vagyok.Talán ez megnyugtatóbb. http://www.vital.hu/themes-inter/doktor/1349.htm
Miért nem szabad?
Én eszem már az elejétõl, semmi bajunk. 36+5 hetes
Sztem egyél, csak ne vidd túlzásba. Én is ettem, amikor megkívántam.
ne ezt egyél állandóan, de ha néha megkívánod, akkor egyél.én ettem a terhesség alatt, most van egy makk egészséges 7 hetes kisfiam.
Nyugodtan egyed, gondolom nem kilószámra etted:-)))Én állandóan a füstölt kolbászt eszem, pedig elvileg azt lenne szabad.
azt se lenne szabad azt akartam irni:-)
Nekem még a védõnõm is azt mondta ha valamit megkívánok egyek persze ne rengeteget de minimum egy falatot mert már volt az õ munkája alatt 3 kismama aki így ájult el. Szóval csak nyugodtan!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, kicsit megnyugodtam.Nem kilószámra ettem, de megettem egy egész camambertet(kb 250g), de akkor elvileg ez még belefért.

16 hetesen ártok-e a babának ha hason alszok? Nem nyomom nagyon?

Általában oldat alszok el, de volt, hogy arra ébredtem, hogy hason fekszem.

Legjobb válasz: nem ártasz, mert még van bõven helye, és a magzatvíz védi, amikor már nagyobb lesz a pocód, hidd el akármilyen mélyen is alszol nem fogsz hason ébredni:) tapasztalat:):)egy 4 hós baba anyukája

nem ártasz, mert még van bõven helye, és a magzatvíz védi, amikor már nagyobb lesz a pocód, hidd el akármilyen mélyen is alszol nem fogsz hason ébredni:) tapasztalat:) :) egy 4 hós baba anyukája
Deh is.Addig aludj úgy, ameddig tudsz és élvezd is ki, mert utána egy jó darabig le kell róla mondanod.Elõször, mert nagy a pocid, utána, mert nagy a melled:) Én olyan 28 hetes lehettem, amikor álmomban hasrafordultam.Azt a kétségbeesett rúgkapálást, amit odabent levert a kisasszony.Nem lett semmi baja.Hidd el, védve van odabent nagyon!
Nem ártpttál neki, de ha teheted, ne feküdj már hason.
Nyugodj meg, artani nem arthatsz vele...a babo ugy sem engedi h hason aludj ha neki sem kenyelmes... En 24 hetes vagyok es meg van h hason alszom, marmikor az urfi engedi...attol fugg h o is odabent h helyezkedik...van mikor az oldalamon fekszem es az sem tetszik neki... Nyugi, erezni fogod mikor mar egyiotoknek sem lesz jo es kenyelmes!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!