Találatok a következő kifejezésre: 16 hetesen a babóm (108 db)

Ha elmúlt 4 hónapos. Nem 16 hetes, hanem 4 hónapos.
A kérdező hozzászólása: Csak idõpontot kérdeztem nem kioktatást :) nem bírtad ki, hogy ne szólj be? :)
Ha ennyire tudod, akkor miért itt kérdezõsködsz???
A kérdező hozzászólása: Úgy vélem, hogy az anyatejjel való táplálás minél tovább tart, annál jobb. Ez tény. De az otthon termelt növények, gyümölcsök semmivel sem rosszabbak, mint régen. Tapasztalatból írtam, hogy sok anyatejes baba ugyanúgy allergiás, mint más. A védõnõm is megmondta, hogy 10 éve mást mondott, mint most...mást kellett. Szerintem 20 év múlva térjünk vissza erre a kérdésre itt.. :)
Csak aztán majd ne csodálkozz, ha felnõ a gyereked és huszonévesen már emésztõ szervrendszeri problémákkal küzd, mint ahogyan nagyon sok fiatal. És ki tudja, hogy nem-e azért, mert mindent kaptunk ideje korán, amit nem kellett volna...
Nem az emésztõrendszerünk változott meg, hanem az élelmiszerek összetétele a sok vegyi anyagtól. De ez persze a Te döntésed. Gondolom kizárólag textilpelust használsz, mint 40-50 éve, jó ötletnek tartod a babapúdert és még véletlenül sem veszel orrszívót, mert azt is megoldották régebben az nélkül is. Az meg hogy a 6 hónapig szoptatott babák allergiásabbak lennének, egyenesen hülyeség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Közben rákérdeztem szüleim, és nagyszüleim emlékére is. Emlékeik szerint 12 hét. Ment a bocitej is. Ismerõsöknél, akik betartották a szigorú 6 hónapot, azok gyermekei sokan allergiában szenvednek. Én sem hiszem, hogy 30-50 év alatt megváltozott volna az emésztõrendszerünk. Kell a pénz a gyógyszer és bébitáp iparnak.
Én 13 hetesen kezdtem el kóstoltatni, 1 hónapig hiába való próbálkozásaim voltak, nem kellett neki semmi. Majd 2 hét szünet után szépen evett mindent.
A négy hónapos kortól a tápszeres babákra vonatkozik és a betöltött negyedik hónaptól. Ugyanez anyatejes babáknak 6 hónap.
ha szopik akkor én megvárnám a fél évet, sok baba gyomra nem érett még ilyennkor egyéb táplálékra és ez késöbb okozhat étel intoleranciát avgy allergiát, még akkor is ha az elvileg korának megfelelõ ételt adsz neki.
4. hónapot betölti, akkortól. De ne üveges bébiétellel kezdj. Elõször kóstoltass, és mire már püréket eszik majd, már kaphat üvegest IS!
Így van, ahogy az elsõ írja. 4 hónapos kortól. Tehát amikor már betöltötte a 4 hónapot. Mert nem az van ráírva, hogy 4. hónaptól és sehol se 4. hónaptól van a hozzátáplálás, hanem 4 hónapos kortól. Vagyis amikor már 4 hónapos a gyerek. Tehát betöltötte.
Egyébként nem az emésztõrendszerük változott és nem is feltétlen az élelmiszerek összetétele hanem a tudomány is. Ha egy babánál akinél hamarabb kezdték el a hozzátáplálást és problémája lett jobban ki tudták vizsgálni mint régen, hamarabb megtalálták a probléma forrását. Bár az is tény hogy egészségesebb volt amiket õk terlmetek növényeket, tenyésztettek húsokat. Szerintem egyszerûen pont az elmúlt 40-50év tapasztalatai miatt mások az étkezési szokások, nem csak a babákra nézve. Amúgy meg hogy a kérdésre válaszoljak ha úgy gondolod kipróbálod adsz neki almát ha nagyon elutasítja nem kell erõltetni várni lehet vele akár 3-4napot és újra probálni. Ha meg megeszi és nincs semmi baja tõle akkor lehet apránként növelni az adagot is.

Más sem érzi mindig terhesnek magát 16 hetesen? Õ a harmadik babám, de ilyen érzésre nem emlékezem a többinél. Néha talán már éreztem hogy mocorog, de nem mindig.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is furcsa volt, mikor azt mondták, hogy a második gyerkõcöt jobban fogom és hamarabb érezni!!! De én elõször csak szinte 18 hetesen éreztem, az elsõt meg már 12 hetesen. De most vagyok 22 hetes és már érzem....de rendesen....Ne aggódj...én is így voltam.... Most viszont már sokkal jobban érzem mint a kisfiamat éreztem! :-) Üdv: 22 hetes kismami

Szia! Nekem is furcsa volt, mikor azt mondták, hogy a második gyerkõcöt jobban fogom és hamarabb érezni!!! De én elõször csak szinte 18 hetesen éreztem, az elsõt meg már 12 hetesen. De most vagyok 22 hetes és már érzem....de rendesen....Ne aggódj...én is így voltam.... Most viszont már sokkal jobban érzem mint a kisfiamat éreztem! :-) Üdv: 22 hetes kismami
Épp utánad írtam ki egy kérdést, hogy nincs se hasam se semmi. A hányingerem is lassan múlóban. Remélem minden oké odabent. Nekem elsõ baba és még semmit nem érzek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Megnyugodtam kicsit. Lehet hogy én is túl parázom a dolgot, de volt két elhalt terhességem és ez elõtt és félek kicsit. Eddig minden rendben volt a dokinál , láttam mocorogni és hallottam dobogni a szívét is.Jövõ héten szerdán megyek az orvoshoz, már nagyon várom!
A kérdező hozzászólása: 34 éves vagyok.Csak a kötelezõ vizsgálatokon kell részt vennem.Nem tudom, hogy részt vennék-e a magzatvíz vizsgálaton.Szerintem megbeszélném az orvosommal, és ha õ azt mondaná szükséges azt hiszem hallgatnék rá!

Nem vagyok biztos abban hogy a babámat érzem mozogni! Legalább is nem merem biztosra mondani! Mikor fogom érezni rendesen és honnan fogom tudni hogy ő az? 16 hetes vagyok és az elsö baba!

Legjobb válasz: Szerintem õt érzed, az elsõ babámat én is 16 hetesen éreztem elõször. Pici finom mozgás, mintha a beleid mozognának, de meg lehet különböztetni. Én most a 2. babámat várom 12 hetes vagyok és most kezdtem el olyan kis finom mozgást érezni és ez biztosan õ, csak mivel még pici, nem nagyon lehet érezni, de ha tényleg figyeled te is akkor fogod tudni, hogy ez a babád. Boldog babavárást!

Szerintem õt érzed, az elsõ babámat én is 16 hetesen éreztem elõször. Pici finom mozgás, mintha a beleid mozognának, de meg lehet különböztetni. Én most a 2. babámat várom 12 hetes vagyok és most kezdtem el olyan kis finom mozgást érezni és ez biztosan õ, csak mivel még pici, nem nagyon lehet érezni, de ha tényleg figyeled te is akkor fogod tudni, hogy ez a babád. Boldog babavárást!
Szia! Az elsõ babámat én is 15 hetesen kezdtem érezni, a 16. héten már a párom is határozottan érezte, sõt, kívülrõl is látszott! ( mondjuk a súlyom vetekedett egy etióp menekültével akkoriban, annyit hánytam ) Most a második babát várom, és én is a 12 héttõl érzem mozogni, mint ahogy elõttem írta valaki. Úgyhogy minden lehetséges!
20-22 hét körül fogod majd biztosra mondani. még egy kicsit korai bár van aki megérzi.
A kérdező hozzászólása: Érzem néha de nem vagyok benne teljesen biztos! A védönö azt mondta hogy figyeljem és jegyezzem meg de ha nem vagyok benne biztos hogy õt érzem akkor mit csináljak?
Szia! Valószínû ÕT érzed. Én a 15. héten éreztem elõször, olyan volt mintha pici finom kis "pillangók repkedtek" volna.Én is izgatottan és kicsit hitetlenkedve fogadtam, de bizony Õ volt már akkor is! :)

Január ötödikén megyek AFPre, ha a babám igazából még nincs 16 hetes és tegyük fel nem jó az eredmény mit szoktak csinálni?

Legjobb válasz: Szia! Ha még nem vagy 16 hetes,ne menj.Nálunk BETÖLTÖTT 16.héten kell menni.Nekem pl. 15 hét 4 naposan vették le a vért,de nem volt jó ,így 3 nap múlva levették újra,az már oké volt.

Szia! Ha még nem vagy 16 hetes, ne menj.Nálunk BETÖLTÖTT 16.héten kell menni.Nekem pl. 15 hét 4 naposan vették le a vért, de nem volt jó , így 3 nap múlva levették újra, az már oké volt.
jó lesz az eredmény miért ne lenne az...nem baj ha nem vagy még 16 hetes jobb elõbb mint késõbb....na de ha nem lenne jó....akkor elhívnak genetikai tanácsadásra meg menj el 4d s uhra....de ha kombinált tesztet csináltattál s az jó lesz meg genetika is akkor ezzel se valszínû h gond lenne
Szia! Nekem sem volt jó az elsõ AFP-m, viszont nálam nem is lehetett teljesen pontosan megmondani, mikor is eshettem teherbe. (Különbözõ gyógyszerekkel sikerült csak és a 13. cn-on még semmi jele nem volt pé-nek.) Egy hét után megismételtük a vizsgálatot, ami már jó lett és a tanácsadáson is azt mondták, minden oké. De igaza van az elsõ hozzászólónak, ne idegeskedj elõre!!! Szép babavárást és kellemes ünnepet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat. Hála égnek (még) nem idegeskedem csak érdekelt. Több várandós barátnõm mesélte, hogy beparáztatták az orvosok feleslegesen mert az elsõ eredmény nem volt jó. Azt is hallottam, hogy nyugaton ezt a vizsgálatot már nem csinálják mert nem ad megbízható eredményt.
Én is úgy tudom, hogy betöltött 16. héttel kell menni. Ha tudsz menni késõbb (nem utazol el, nincs semmi halaszthatatlan) akkor minek többször szuratni magadat és több vizsgálatot csinálni? Ha hamarabb veszik le, akkor valószínûleg alacsonyabb AFP lesz. Nekem jókor vették le, de alacsony lett, genetikai tanácsadásra kellett menni, ami egy újabb napi macera. Ahol az eredmény alapján, a tökéletes ultrahangtól függetlenül, magzatvízvizsgálatot ajánlottak, amit mi nem kértünk.
szia! én is január 5.-én megyek AFPre. én akkor leszek betöltött 17. hetes. igazából 2 ünnep között kellene mennem, de elutazunk, így csak akkor tudok elmenni. azt mondta a védõnõ, nagyon sokszor mutat tévesen rossz eredményt. ilyenkor továbbküldenek még vizsgálatokra és kb. 4 hétig még izgulhatsz mi a helyzet. szóval én is parázok kicsit. remélem mindkettõnknek minden rendben lesz az eredményeivel. boldog babavárást és kellemes ünnepeket.

16 hetes terhes vagyok. A védönő kiírt afp-re. A nőgyógyásznál viszont nem csináltak ultrahangot és most nem értem mi van. Elküldtek afp-re/az aszisztens/. Most azt sem tudom hogy jól van-e a babám. Normális hogy nem volt ultrahang?

Legjobb válasz: jövõ héten én is 16 hetes leszek, múlt héten voltam orvosnál, és nem csinált UH-t, sõt megmondta hogy jövõ héten se fog, csak AFP-re küld majd el. nem tudom én se hogy mi van, miért olyan nagy dolog egy UH-t csinálni, de szerintem ne idegeskedj, annál rosszabb. én is úgy vagyok vele, hogy nekem semmi bajom nincs, hát biztos a babámnak sincs :)

jövõ héten én is 16 hetes leszek, múlt héten voltam orvosnál, és nem csinált UH-t, sõt megmondta hogy jövõ héten se fog, csak AFP-re küld majd el. nem tudom én se hogy mi van, miért olyan nagy dolog egy UH-t csinálni, de szerintem ne idegeskedj, annál rosszabb. én is úgy vagyok vele, hogy nekem semmi bajom nincs, hát biztos a babámnak sincs :)
Szia. Igen normális. Probléma mentesség esetén a 12-ik heti uh után a következõ a 18-ik héten van, ahová az afp eredménnyel kell menni. Minden jót! 25 hetes pocakos.
Teljesen normális szerintem. Az AFP eredményével csinálnak újabb szûrés jellegû komoly UH-t. Ne idegeskedj ezen, nem érdemes. A babád biztosan teljesen jól van:-)
Normális. A 16. heti AFP szûrés kontrollvizsgálata a 18. heti UH. A babód meg jól van ne izgulj :)
Azért kell a 16 hetes AFP után az ultrahang, mert a kettõ összefügg.A vérvétel genetikai vérvétel, és ennek az eredményével csinálják a 18 hetes genetikai ultrahangot.Itt kromoszóma és más rendellenességet szürnek.

16 hetes várandós vagyok. A párom elhagyott, a babánk az utolsó együtt töltött hétvégénken fogant. Próbálok erős lenni, meg a babára figyelni, de időnként rámjön a sírás. Mit tegyek?

A szüleim mellettem állnak, a testvérem is ápolgatja a lelkemet... Szerinte menjek társaságba, ismerkedjek, örüljek az életnek... Alapvet?en optimista vagyok, meg mosolygós, de nagyon nehéz ez az id?szak. Elmondtam a (volt) páromnak, hogy babánk fogant...de azóta felém se néz... (nem egy helyen lakunk) Volt néhány telefon és kész...

Legjobb válasz: Szia! Õszintén nagyon sajnálom ami veled/veletek történik. Én is 16 hetes vagyok és érzelmileg kicsit amugy is labilisabb mint szoktam. Én azt tenném a helyedben, hogy amilyen gyorsan és ahogy csak lehet arra koncentrálnék hogy kiverjem a fejembõl. Õ nem érdemli meg hogy gondolj rá, hogy szenvedj miatta. Fókuszálj arra hogy egy csodálatos új élet növekszik benned, akinek egy boldog anyukára van szüksége. Õk megérzik ezt. Tehát ne szomorkodj, és vesd bele magad vmi olyan tevékenységbe, ami leköt, és nem gondolsz rá. Sok sikert, és Boldog babavárást! 16 hetes kismami

Szia! Õszintén nagyon sajnálom ami veled/veletek történik. Én is 16 hetes vagyok és érzelmileg kicsit amugy is labilisabb mint szoktam. Én azt tenném a helyedben, hogy amilyen gyorsan és ahogy csak lehet arra koncentrálnék hogy kiverjem a fejembõl. Õ nem érdemli meg hogy gondolj rá, hogy szenvedj miatta. Fókuszálj arra hogy egy csodálatos új élet növekszik benned, akinek egy boldog anyukára van szüksége. Õk megérzik ezt. Tehát ne szomorkodj, és vesd bele magad vmi olyan tevékenységbe, ami leköt, és nem gondolsz rá. Sok sikert, és Boldog babavárást! 16 hetes kismami
Nagyon sajnálom a történteket. én is átéltem. igaz, évekkel ezelõtt. Az akkori párom 7 hónapos terhesen hagyott el, a most ötéves kislányom a szülésko látta õt utoljára. Borzasztóan nehéz idõszak volt. Hiába mondták, hogy nyugodjak meg, próbáljak meg nem rá gondolni, a baba miatt fõleg, de én csak sírni tudtam és azt gondoltam, ebbõl nincs kiút. Aztán megszületett a picilány és átértékelõdött minden. A szüleim, testvérem segített, a barátaim is mellettem voltak. Hogy mit tegyél? Erre sajnos nem lehet elég jókat, elég hatásos dolgokat tanácsolni. Talán annyit, hogy légy erõs. Vigyázz magatokra és örülj, hogy megtörtént.
Megkérdezhetem hogy hány éves vagy?
szia, Probald meg osszeszedni magad, elhiszem, hogy nem lehet egyszeru. Amikor par eve babysitter voltam kulfoldon egy elvalt anyukanal szegeny pszichologushoz hordta a gyereket, mert nem volt hajlando megszolalni 3 evesen, arra vezettek vissza, hogy amikor terhes volt vele megtudta, hogy a ferje megcsalta es elvaltak... szoval a baba miatt muszaj erosnek lenned, nem mindegy, o hogy indul az eletben. Szegeny nem tehet rola... sok erot kivanok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztató szavakat! Nagyon jólesik... Boldog vagyok a baba miatt... Tényleg Õ a legfontosabb... Minden jót Nektek!
Még hozzátenném, hogy a barátnõmet kb1éve hagyta el a férje 1 éves kisfiával, és féléve nagyon boldog párkapcsolatban él egy olyan pasival, aki álmai férfia, és imádja a barátnõm fiát!!! Fel a fejjel! Sokkal jobb férjed lesz!
Szia, én is nagyon sajnálom a történteket, és tényleg jót tenne a társaság, persze nem a bulik, hanem a barátnõs sütizés, kirándulás, séta, és sok sok jókedv, mert a babóca nem tehet róla, hogy ilyen apja van, neki kell a jó kedvü anyuka, csak rá koncentrálj, és arra, hogy még mindig szépek a virágok, és süt a nap... tudom ezek közhelyek, de hidd el segít ha mindenben a jót találod meg...ha pedig sírhatnékod van, hát sírd csak ki az is jót tesz! Nekem a nõvérem járt pontosan így, az apa hallani sem akart a gyerekrõl, de a nõvérem akarta, megis tartotta...közben apukánk meghalt, ez is nagy trauma volt neki, mégis makk egészségesen jött világra a kislánya...azóta az apa elismerte lányának, és bár nem jöttek újra össze mégis boldog a nõvérem, hogy a kiscsajszi van neki...semmi pénzért nem tett volna másképp!! Nagyon sok boldogságot, és erõt kívánok a babádhoz!!! Õk a legnagyobb kincs a világon!!!
Szia! Nagyon szomorú, hogy így alakult.Mindenképp meg akarad tartani, habár gondolom igen.Én is azt javasolnám, hogy próbálj meg társaságba menni és ismerkedni.Hátha találkozol olyan emberrel aki elfogad így és boldog lesz a babavárásod.
A nõvérem is ilyen helyzetbe került, még 16 évvel ezelõtt. Õ is nagyon el volt kenõdve az elsõ idõszakban, de rájött, hogy az olyan férfi, akinek sem õ, sem a születendõ gyermeke nem jelent semmit, egyszerûen nem érdemli meg és csakis a babára koncentrált, neki örült. Egy gyönyörû kislánya született, akinek ma már apja is van (a nõvéremnek pedig a férje). Tudom, hogy ez az idõszak nehéz Neked, de fel a fejjel, az élet még elõtted áll, nagyon sok szépet és jót tartogat Neked - az elsõ ilyen pont Benned nõ! :)
Szia!Én is jártam 4 éve!6 hetes terhes voltam amikor elhagyott!Azt mondta, hogy kifizeti az abortusz dupláját is csak ne tartsam meg a babát!Azóta sem kíváncsi rá!5 hónapos volt a lányom mikor megismerkedtem a férjemmel!Száz százalékosan elfogadta a lányomat, imádj és a lányom is õt!Ha nem is rögtön, de biztos találsz valakit!Aki ezt teszi veled és a közös gyereketekkel az menjen a fenébe!Kitartás!!

11 hetesen az uh-án azt mondta a dokim hogy 12+2 hetesnek felel meg a babám.16 hetessen megyek vérvételekre de valójában csak 15 hetes leszek. Ez befolyásolhatja az eredményeket?

talán el?bb is fogok szülni mint a kiírt id?pont?teljessen összezavarnak a hetek!

Legjobb válasz: 16 hetes vérvételnél befolyásolja az eredményt! De a doki uh szerinti kort számolja nem?

16 hetes vérvételnél befolyásolja az eredményt! De a doki uh szerinti kort számolja nem?
A kérdező hozzászólása: igen az uh szerint.azt mondja hogy az a mérvadó nem az utolsó menszesz, mert ahogy írtam is bõ egy héttel elõre vagyok a baba fejlõdése szerint.
mindig az uh-hoz igazodj! ne a menstr. vedd alapul, fõleg, ha nem 28 naposak voltak a ciklusaid!

16 hetesen megmozdult a babam mozt 17 het fele jarok de azota miota azt a kigyoerzest ereztem azota nem erzem csak ojan mintha izomoszehuzodast erznek es eleg sokszor erzem es furcsa erzes kicsit faj vajon a baba mococrog es en igy erzem?

Legjobb válasz: Szia! Mióta elkezdtem érezni mocorogni a babát azóta nekem is fájdogál a hasam, azt mondta doki nõ a méhem meg hát csak mocorog odabent a kis manó, attól is feszülhet kicsit. Én is 16 hetesen éreztem elõször aztán alig-alig a 18. héttõl meg szinte minden nap. Ha nagyon nyugtalanít a fájdalom akkor inkább menj és nézesd meg mert nem tesz jót ha idegeskedsz. Boldog babavárást 20hkkm

Szia! Mióta elkezdtem érezni mocorogni a babát azóta nekem is fájdogál a hasam, azt mondta doki nõ a méhem meg hát csak mocorog odabent a kis manó, attól is feszülhet kicsit. Én is 16 hetesen éreztem elõször aztán alig-alig a 18. héttõl meg szinte minden nap. Ha nagyon nyugtalanít a fájdalom akkor inkább menj és nézesd meg mert nem tesz jót ha idegeskedsz. Boldog babavárást 20hkkm
hát ilyenkor még csak épp hogy éreztem valamit , mintha buborékok mozogtak volna a hasamban, mert még nagyon pici a baba. Az hogy fáj , lehet hogy attól van hogy nyúlnak a szalagok, vagy a hasfal. Ha sokat érzed azért majd kérdezd meg a dokidat.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszaitokat!puszi mindenkinek

Szerintetek megtudják mondani ha 16 hetesen megyek UH-ra a babám nemét?

Tudom azon is múlik,hogy hogyan fekszik éppen. Magánorvoshoz megyek hétf?n,akkor leszek 16 hetes. Szeretném már tudni a babám nemét. Van közöttetek olyan akinek megmondták 16 hetesen 100%-ra a nemét?

Legjobb válasz: Nekem elsõ babánál 16 hetesen nem igazán tudták megmondani, pedig 4D volt. Azt mondták lehet fiú, de inkább lány, végül lány lett. Másodiknál az doki nem is mondott tippet sem mert azt mondta kétesélyes. Mindkét esetben 19 hetesen a sima genetikai uh-n mondták meg 100%-ra.

Nekem elsõ babánál 16 hetesen nem igazán tudták megmondani, pedig 4D volt. Azt mondták lehet fiú, de inkább lány, végül lány lett. Másodiknál az doki nem is mondott tippet sem mert azt mondta kétesélyes. Mindkét esetben 19 hetesen a sima genetikai uh-n mondták meg 100%-ra.
Nekem is csak annyit mondott arra a kérdésemre, hogy látszik-e már a kuksija, hogy az csak akkor látszódna ha fiú:) . Azt mondta, hogy inkább most még kislány, de várjuk meg a 20 hetest! Hétfõn megyek, majd megírom mi lett:)
Az elsõ babám nemét (fiú) 14 hetesen mondták meg, a másodikét (lány) 16 hetesen.
nekem mindket gyerkocnel 12 hetesen megmondtak a nemuket. egyik lany, masik fiu. jo esellyel meg fogod te is tudni. :-)
Nekem is 12 hetes megmondták, hogy fiú, azóta sem változott :-) persze majd ha megszületik, akkor biztos, de én is láttam már, hogy mire mondják :-)
nekünk 16+5 hetesen megmondták 4 D-n, hogy fiú amit most 19+4 hetesen meg is erõsítettek genetikai UH-n!:) 20hkm
Ha o is akarja, akkor igen. Az en kisfiam igen csak nagy terpeszbe vagta a labait nekunk es buszken mutogatta a kukacat a 17.heten :) szoval latszani mar fog, ha ugy helyezkedik. boldog babavarast! 24 hkm
A kérdező hozzászólása: Kököszönöm. Már csak 3 nap és remélem kiderül :-) bízom benne hogy megmutatják magát.
Én a másodikkal voltam 4D-n (14+5) mikor azt mondták, hogy lehet, hogy fiú, az is lett. Most a harmadikat várom, 15+5-nél voltam szintén 4D uh-n, azt mondták 70% hogy fiú, de 100% nem meri mondani. 2 hét múlva megint uh akkor talán kiderül. :)

Lehetséges? Most vagyok 11 hetes. Néha kis fura érzéseim vannak mint az előző terhességemnél amikor megéreztem a babám mozgását! Akkor 16 hetes voltam. Talán most ilyen korán érezni?

Legjobb válasz: Én is a 2. babámat várom és a 12. héten már éreztem apró "mozgásokat", bugyborékolásszerût. Szerintem leht a babád! Boldog babavárást! 17 hetes kismama

Én is a 2. babámat várom és a 12. héten már éreztem apró "mozgásokat", bugyborékolásszerût. Szerintem leht a babád! Boldog babavárást! 17 hetes kismama
Szia! Én a 3.babát várom és 12 hetes vagyok.Én is érzek apró moccanásokat, de még nem vagyok biztos benne, hogy Õ az.Csak hanyatt fekve érzem esténként. Statisztikám gyerekenként:17 hét, 13 hét, ?
A kérdező hozzászólása: Szia 2. hozzászóló!Köszi a válaszodat, akkor bizti én is a babámat érzem.Nekem is õ a harmadik!Az elsõt 18, a másodikat 16 hetesen éreztem.Õt meg 11?Akkor valószínû!Boldog babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!