Találatok a következő kifejezésre: 16 hetes vagyok. Hol (6 db)

Hol helyezkedik el most a babám? A hasam aljánál vagy már a köldök körül van? 16 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia!Kb most a köldök környékén lehet egy picivel lejebb! Üdv:egy szakmabeli!

Szia!Kb most a köldök környékén lehet egy picivel lejebb! Üdv:egy szakmabeli!
És nekem 23 hetes vagyok? Elnézést a kérdezõtöl, hogy kérdezõsködök!
Utolsó hozzászóló vagyok. Ezt találtam neked: -6. héten tyúktojásnyi -8. héten lúdtojásnyi -10. héten nõi ökölnyi -12. héten férfi ökölnyi -16. héten csecsmõfejnyi -20. héten két ujjal a köldök alatt -24. héten a köldök magasságában -28. héten a köldök felett két ujjal -32. héten a köldök és a mellcsont között középen -36. héten a mellcsont alatt 2 ujjal -40. héten a méh fundusa lesüllyed, a gyomorgödörben tapintható.
Kedves hozzászolók! Azt mondtam kb a köldök magasságában vagy alatta! Tudom a könyvek mit írnak és én is ezt tanultam, de mivel nincs két egyforma terhesség!? Kb ott helyezkedik el!
Nem, még nincs a köldök körül. 12. héten hagyja el a szeméremcsont vonalát, 24 hetesen éri el a köldökvonalat. Úgyhogy a tiéd a kettõ között van kb. féltávolságon, vagy az alatt valamivel. Ilyenkor még mindig nem túl nagy, nekem a 14-15. héten írták a papíromra, hogy ökölnagyságú a méhem. A második válaszolónak viszont már köldökmagasságban kell lennie a méh tetejének.

16 hetes terhes vagyok és sokszor érzem, hogy hol a bal, hol a jobb oldalán a méhemnek, hol középen megjelenik egy 2 cm átmérőjű csomó, keményedés. Már a baba porcikáját érzem, vagy ilyen a méhfal megkeményedés? Első terhességem.

Legjobb válasz: Inkább a baba lehet. A keményedés egészen másmilyen, olyankor a has alja totál bekeményedik (mintha fel lennél fújódva) és feszül is. Elég kellemetlen érzés. Eleinte én is "csak" kis puklikat láttam a pocakomon, amik eltûntek, ha hozzájuk értem, én is a babóra gondoltam. Most már mozog is... Szerintem neked is kinyomja valamijét, a popsiját vagy a kobakját.

Inkább a baba lehet. A keményedés egészen másmilyen, olyankor a has alja totál bekeményedik (mintha fel lennél fújódva) és feszül is. Elég kellemetlen érzés. Eleinte én is "csak" kis puklikat láttam a pocakomon, amik eltûntek, ha hozzájuk értem, én is a babóra gondoltam. Most már mozog is... Szerintem neked is kinyomja valamijét, a popsiját vagy a kobakját.
16 hetesen szerintem korai, hogy ilyen formában érezd a babát. Nekem is van egy puklim, amit sokáig 'dédelgettünk' a férjemmel, aztán kiderült, hogy csak egy izomcsomó a méh falán, ártalmatlan mióma. Most nem azt mondom, hogy neked is ez van, csak korainak gondolnám az ilyen tüneteket.
Szia, nekem is pont ilyesmi volt amit leírtál, fõleg reggel, kemény kis gömb, de nem éreztem amúgy semmit, csak a kezemmel tudtam kitapintani, és én is 16-17 hetes voltam. Sõt nekem volt olyan ha odatettem a kezem "elvándorolt", szerintem a baba lesz az, mert a keményedés nem megy át egyik helyrõl a másikra, de nagyon furi volt nekem is! Boldog Babavárást! 22 hetes kismama

16+3 hetes kismama vagyok és nappali tagozatos hallgató. Jelenleg árvaságit kapok. Ha továbbra is nappalin folytatom a tanulmányaim, kaphatom a gyest és az árvaságit egyszerre? Vagy hol kell utánakérdeznem?

23 éves vagyok, ezen kívül még 1 félévem van hátra. Gyes alatt maradhatok nappalin? Vagy ez lehetetlen? És akkor az árvaságit elveszik tőlem? ( 1 tanárral van már csak órám, és azt mondta csak vizsgázni járjak be. )

Legjobb válasz: Sya, Szerintem kérdezz rá a védõnõnél. Õ biztos tud segíteni! Boldog babavárást!

Sya, Szerintem kérdezz rá a védõnõnél. Õ biztos tud segíteni! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Megkerestem a jogszabályt! Igen kapni fogom továbbra is, csak ne menjek addig férjhez. :D És ha passzívra rakatom magam is kapom majd! :)
Szia Gyest biztos fogsz kapni a sulitól függetlenül. (én is kaptam, egyéni tanrendes voltam, mégis kaptam ösztöndíjjat, szoctámogatást és Gyest is) Az árvaságit nem tudom.. Ezt kérdezd meg a folyósító szervtõl, az a legbiztosabb.
Kaphatod mind a kettõt, ha nappalin maradsz. Ha nem elveszted az árvaságit.
A kérdező hozzászólása: Maradok nappalin, 1 tárgyam lesz, és a tanárom nagyon megértõ volt :)


16 hetes kismami vagyok, és nagyon szeretnék már 4D-s uh-ra menni. Zalaegerszegen hol csinálnak ilyet, és már ebben a korban is megcsinálják? Mennyibe kerül ez a vizsgálat?

Legjobb válasz: A kórházzal szemben magándrendelõben tudom ajánlani Dr Czinder Csaba -t. Mi 21. hét környékén voltunk, nagyon jó idõpontban. http://www.orvoskatalogus.hu/index.php?lap=lista&szakma_id=1.. A kórházban is lehet, a földszinten uhangnál ki van írva az ajtóra ezzel kapcsolatban.

A kórházzal szemben magándrendelõben tudom ajánlani Dr Czinder Csaba -t. Mi 21. hét környékén voltunk, nagyon jó idõpontban. http://www.orvoskatalogus.hu/index.php?lap=lista&szakma_id=1.. A kórházban is lehet, a földszinten uhangnál ki van írva az ajtóra ezzel kapcsolatban.
Attól függ hogy miért akarsz menni!! A 16 hetesen végzett 4d azért nagyon jó mert ekkor sok olyan rendellenességet ki tudnak szûrni amit a 18. héten már "késõ" kiszûrni. Ha babamozi miatt akarsz menni akkor a 25-30. hét között a legjobb menni. (orvosom mondta). Mi jövõhét szombaton megyünk, akkor leszünk 27+4 hetesek.
Szia! Igaz én Budán csináltattam de "megbántam" hogy korán mentem (én is ennyi idõs terhes voltam)mert még elég picike.Ha már nagyobb jobban ki van fejlõdve és jobb az egész.Szerintem.Nekünk 12000 volt de abban benne volt a 30 perces dvd, plusz kaptunk egy cd.-t amin a képek vannak rajta, egy fotót és leletet.Amúgy már a 12. héttõl csinálják ezt a vizsgálatot.Ja és lehetséges hogy még nem is látszik majd hogy fiú lesz e vagy lány.Én csak egy tanácsot adok hogy várj még.Lehet hogy mi is megyünk mégegyszer. Boldog babavárást!
Én 18 hetesen voltam, akkor még kis csontos a baba. Késõbb szed magára zsírt és így olyan kis vékonyka semmilyen volt :) De 18 hetesen már 70%-ra megmondják a nemét. Nekem az is lett. Inkább olyan 24 hetesen kéne menni.

Egerben hol veszik le a vért 16 hetesen (AFP)? A laborban vagy a csigalépcsős épületben?

esetleg valaki tudja Dr.Nagy Péter tarifáját a magánrendelésén?

Legjobb válasz: Nagy Péter tarifájáról semmit sem tudok, de az AFP-t a laborban leveszik! Melyik a csigalépcsõs épület?? :)

Nagy Péter tarifájáról semmit sem tudok, de az AFP-t a laborban leveszik! Melyik a csigalépcsõs épület?? :)
A kérdező hozzászólása: Szia!A labor melletti részen lehet bemenni(a gyermekosztály felé kell elsétálni)!Köszönöm a választ:)
A kérdező hozzászólása: Amúgy egyszer ott is vettek tõlem vért amikor meg kellett ismételni egy ellenanyag szûréses vérvételt!
Ja, akkor a Véradóra gondolsz! :) Így már értem. :)
És szívesen! ;)
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi mégegyszer:)

16 hetes terhes vagyok. Hol lehetne Kecskeméten olyan munkahely, ahova még felvesznek így?

nem tudtok valami munka helyet mert nincs biztositásom? Probálkozta már de nem vesznek fel terhes nöket. Ti nem tudtok semmit kecskeméten?

Legjobb válasz: szerintem reménytelen. de gondolj bele: miért vennének fel egy terhes nõt? õk sem hülyék!

szerintem reménytelen. de gondolj bele: miért vennének fel egy terhes nõt? õk sem hülyék!
hogyhogy csak most kaptál észbe? miért nem hamarabb kezdtél munkahelyet keresni? ez nagy felelõtlenség volt...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!