Találatok a következő kifejezésre: 16 hetes vagyok. A párom ha (4 db)

16 hetes terhes vagyok. A párom ha hallgatja a hasam akkor valami bugyborékolást hall. Az lehet, hogy a baba mozog?

Legjobb válasz: Szia! Én is 16 hetes terhes vagyok vagyok és az én párom is ezt hallja esténként! :-)

Szia! Én is 16 hetes terhes vagyok vagyok és az én párom is ezt hallja esténként! :-)
Én azt olvastam, hogy ha nagyon csönd van , akkor hallhatja a baba szívverését. A párom-igaz én csak 9 hetes vagyok- csak a bélmozgásom hallja. Ha megmozdult a babád, és érzed, és párodnak "ügyes" füle van , akár hallhatja is:-)
igen a babat hallja, en a vege fele mikor aludt azon paraztam miert nem mozog, ilyenkor a ferjem meghallgatta hogy ver e a szive.en a tesomnak szoktam hallgatni igen jol kilehet venni, foleg mikor csuklik.majd ha nagyobb lesz erezni fogod a ritmikus osszerandulasokat, ilyenkor a magzatvizbol nyel es aztan csuklik, jo moka

A párom ált. iskolában tanít és mondta, hogy vannak kiütéses gyerekek az osztályokban. Nem tudják, hogy milyen betegség. Én 16 hetes terhes vagyok, mennyi esélyem van elkapni, ha gyerekkoromban egyik himlőn sem estem át?

Legjobb válasz: van rá esélyed, ha még nem voltál himlõs akkor nincs védettséget. De pl ha a párod volt, akkor õ már nem kaphatja el. Viszont hogy a vírust hazahurcolhatja e azt nem tudom. Mindenesetre kérdezz meg egy dokit v védõnõt, hogy megnyugodj.

van rá esélyed, ha még nem voltál himlõs akkor nincs védettséget. De pl ha a párod volt, akkor õ már nem kaphatja el. Viszont hogy a vírust hazahurcolhatja e azt nem tudom. Mindenesetre kérdezz meg egy dokit v védõnõt, hogy megnyugodj.
Ha a párod volt, akkor nem viszi haza, akkor lenne gáz, ha még nem és rajta nem is jelentkeznek tünetek, mert akkor hordozó.

16 hetes terhes vagyok. Arthat a babanak ha par kilometert visznek motorral?

Legjobb válasz: Nem hiszem, csak el ne boruljatok!!!!!!

Nem hiszem, csak el ne boruljatok!!!!!!
Terep motorozni nem mennék, de normális úton, óvatosan igen.
A kérdező hozzászólása: Nem terepmotor. Az ocsem vinne, igazabol vasarolni megyunk, csak azt mondja motorral konnyebben kap helyet es nem kell annyit allnunk a dugoban.Csak mert rengetege vannak vasarnap ott ahova megyunk. Na ezt jol el magyaraztam...


Szerintem bármilyen név passzol hozzá ami mássalhangóval kezdõdik. http://www.babazo.hu/9honap/index.html ennek az oldalnak a legalján van egy babanév keresõ opció. Katt rá és ott megadhatod a vezetéknevét születendõ babádnak és kidob ötleteket. Szerintem jópofa. Biztos találtok olyat, amelyik mindkettõtöknek tetszik :)
nekem a máté és a márk jutott eszembe
Krisztán, Viktor, Tamás
Boldizsár, Bendegúz, Benedek, Bertalan nekem ezek tetszenek, de mivel tényleg nem tömegnév a vezetékneve lehet egyszerûbb a keresztnév pl: Péter
Mindenképpen mássalhangzóval kezdõdõ. A Bálint tényleg gyönyörûen cseng vele. Esetleg még a Dávid. Boldog babavárást!
Bence, Balázs
Balázs, mi ezt adtuk volna(lány lett)
Dániel(Danika), de szerintem az Ádám is illik hozzá.Ha kislány?
Bálint???
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek! A Bálint tényleg jól cseng. Hogy õszinte legyek a "régi" nevek nem nagyon jönnek be. Ha kislány van a pocakomban, akkor Lilien szeretnénk! Szerintem ez szép név és véleményem szerint még passzol is. (?!)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!