Találatok a következő kifejezésre: 16 hetes vagyok. És nagyon kivánom (2 db)

16 hetes terhes vagyok. És nagyon kivánom a szexet, de a párom fél. Mit tegyek?

El?lfekv? lepényem miatt a doki vagy no szex, vagy óvatos szexre utalt. De én nagyon kivánom, a párom meg fél, hogy kárt okoz.

Legjobb válasz: szia.szerintem akkor nagyon vigyázz a babádra!ha orvos "tilt"tölle.és semmi kép ne eröltesd rá a párod a szeretkezésre.tapasztalatbol mondom nálunk igaz forditva van a dolog,én nem akarom miota babás vagyok mert "féltem"a babám!boldog babavárást.és legyél türelmes a pároddal.

szia.szerintem akkor nagyon vigyázz a babádra!ha orvos "tilt"tölle.és semmi kép ne eröltesd rá a párod a szeretkezésre.tapasztalatbol mondom nálunk igaz forditva van a dolog, én nem akarom miota babás vagyok mert "féltem"a babám!boldog babavárást.és legyél türelmes a pároddal.
Természetes, hogy félt.Nélunk minden rendben volt, mégis féltett az elejétõl.Hiába beszéltük át, hogy nem árt a picinek, mégis.Én naponta többször igényeletem volna, õ meg heti egyszer innentõl.Akkor is folyamatosan vigyázott rám és kérdezte nem fáj e, vagy nem e ér el valamit.Ha az orvos sem nagyon ajánlja, akkor tényleg vigyázzatok.Behetolás hejett válasszatok más módszert szerintem egy darabig.Akár szájjal, akár pettinggel is el lehet érni a kívánt hatást.Kb a 30. hét után álltam vissza a régi mennyiség kívánására.Így csak naponta vagy 2 naponta lenne rá igényem, de õ még mindig félt.Tudom, hogy nem a megváltozott külsõm zavarja, de rossz, hogy így elritkultak az együttlétek.35 hetes kismami
Ha elöl van a lepény, valóban veszélyesebb, mert könnyen vérzés okoz, nekem is ezért volt 3X. ÓVatosan lehet szexelni, amíg nem vérzel, de ha igen, akkor tényleg jobb elkerülni a szexet, mi is el lettünk tiltva. Ha ez fennál, akkor maradjatok inkább csak az orális szexnél, általában maga az orgazmus nem okoz bajt, bár ez is elõfordul. Amíg meg nincs baj, óvatosna lehet szexelni, ha nem is minden nap:-)
A kérdező hozzászólása: És ha nem hatol be attól még az orgazmus és a méhösszehúzódás nem okoz kárt?
A kérdező hozzászólása: Ohh értem :((( Ok, köszönöm a válaszokat!

Normális az, hogy lassan 16 hetes terhes vagyok, és még mindig nem nagyon kívánok semmi kaját?

Azazhogy néha-néha megkívánok valamit, de nem vagyok az az ölni tudnék érte típus ? Se savanyúságot semmit. Jól van ez így ?

Legjobb válasz: Én egész végig nem voltam kívánós, a 20-21. héten volt éjjeli kajarohamom, de se elõtte sem utána, és akkor is olyant ettem volna, ami pont nem volt otthon, így ettem másból keveset és kész. nem biztos, hogy rádtörnek az ilyen dolgok, de ha igen, akkor majd a 20. hét után, amikor már rendesen mocorog a baba.

Én egész végig nem voltam kívánós, a 20-21. héten volt éjjeli kajarohamom, de se elõtte sem utána, és akkor is olyant ettem volna, ami pont nem volt otthon, így ettem másból keveset és kész. nem biztos, hogy rádtörnek az ilyen dolgok, de ha igen, akkor majd a 20. hét után, amikor már rendesen mocorog a baba.
Igen! Szerintem legalábbis! Én is vártam annakidején a jó kis sztereotípiáknak megfelelõen, hogy hányós meg kívánós legyek... De nem lettem egyik sem. Már a 30. héten járok, és még mindig nem volt egy "kipakolom a hûtõt" vagy "közlöm a családdal, hogy nagyon ennék ezt - vagy azt" rohamom sem. Nekem ez jutott, de nem is baj, mindeb terhesség más. Amúgy is volt rendesen túlsúlyom, így nem is híztam sokat. A doki szerint a bébi a tartalékaimból kiválóan válogathat... : ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam.
nem törvény h egy kismama kívánós. Ennyi erõvel akkor a hányás-vizesedés-hízás is "kötelezõ" :) Ez nem olyen mint a filmekben az éjszaka közepén kíván a kismama garnéla rákot :) én 26 hetes vagyok, az elején kívántam a savanyút, de szerintem a vitamin miatt. Én eddig mindent úgy ettem, h elképzeltem ahogy eszem, milyen íze van és ha összefutott a nyál a számban akkor azt ettem/kértem/rendeltem/csináltam :) egyszer böktem ki este: ennék gesztenyepürét :) boldog babavárást

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!