Találatok a következő kifejezésre: 16 hetes vagyok az normális dolog (3 db)

16 hetes terhes vagyok az normális dolog hogy nagyon fáj a derekam?

Legjobb válasz: Szia! Igen, normális, hogy fáj, hiszen a baba minél nagyobb, annál jobban foglalja a helyet a pocidban, és annak az a következménye, hogy a szerveid felfelé torlódnak és terhelik a gerincet, azért érzed azt, hogy fáj a derekad. ha nem bírod, akkor pihenjj le kicsit, attól jobban leszel.

Szia! Igen, normális, hogy fáj, hiszen a baba minél nagyobb, annál jobban foglalja a helyet a pocidban, és annak az a következménye, hogy a szerveid felfelé torlódnak és terhelik a gerincet, azért érzed azt, hogy fáj a derekad. ha nem bírod, akkor pihenjj le kicsit, attól jobban leszel.
Szia, igen, én is ezzel kínlódom, nekem a keresztcsontomnál akar leszakadni.Ha tehetem pihenek, tedd Te is ezt.

16 hetes kismama vagyok! Normális dolog az hogy fáj a hátam meg a derekam?

Legjobb válasz: Igen ez sûrûn elõfog fordulni:)Bár inkább ez késöbb szokott jönni..nekem legalább is mikor már nagy pocakom volt.

Igen ez sûrûn elõfog fordulni:) Bár inkább ez késöbb szokott jönni..nekem legalább is mikor már nagy pocakom volt.
hát én egyébként is derékfájós vagyok, nekem is fáj sajnos (16 hetes vagyok én is) valamennyire szerintem természetes dolog. tornázni kellene, én ezen gondolkodom.
szia! Én is 16 hetes vagyok nekem is sokat fáj fõleg ha sokat állok a mosogatás is érdekesen szokott zajlani :) Mondjuk nekem az orvos is azt mondta hogy ahhoz képest hogy 16 hetes vagyok nagy a pocim!(nem puffadás mert már reggel is nagy)Amúgy éreztek már valami mozgás félét??

16 hetes terhes vagyok, egy büfében dolgozom, és egyre jobban idegesitenek az emberek. Ez normális dolog?

folytathatom igy a munkát vagy ezzel ártok a babának?

Legjobb válasz: eddig sem szerettem a rosszindulatu embereket(mondjuk ki szereti) de mostanában el is sirom magam mert nagyon bántanak.Amugy a munkát birom,nem szeretnék még otthon maradni,de némelyik ember olyan gonosz.

A kérdező hozzászólása: eddig sem szerettem a rosszindulatu embereket(mondjuk ki szereti) de mostanában el is sirom magam mert nagyon bántanak.Amugy a munkát birom, nem szeretnék még otthon maradni, de némelyik ember olyan gonosz.
Meséld csak el, az segít! Vagy legyen 1-2 nap a héten, amikor valamelyik jó barátnõdnek vagy anyukádnak elmeséled ezeket az eseteket egy süti vagy gyümitál mellett és jókat nevettek a hülye (bocsánat!) embereken! Ez hidd el, segít. A nevetés nagyonnagyon jó dolog, és a babád is érezni fogja! Meg neked is könnyebb lesz! Kellemes babavárást!:) Anyuka+5hetes terhes
A kérdező hozzászólása: már ez sokat segitett hogy ilyen aranyosak vagytok.utolag röhögök rajtuk..., csak akkor rossz. tényleg köszönöm..majd ha felhuznak jövök ide dühöngeni:) ))
ha lehet akkor ne idegeskedj.mert igy ténleg ártasz a picinek.
a vevõkre gondolsz? hogy érted, hogy gonoszak?
sz...le....öket.tudom, hogy könnyû mondani de mindig arra gondolj, hogy egyik retek sem ér ennyit.pláne azok a tipikus gonosz emberek.legyél pozitiv, boldog és magadban gondolj amit csak akarsz.
A kérdező hozzászólása: probálom letojni õket, de nehezen megy... Tudom h érzékenyebb vagyok, de mindennek van határa.Most is túl vagyok egy paraszton, de ha elmesélném mibe kötnek bele....el se hinnétek..
Szia, én is vendéglátásban dolgozok, és néha annyira felidegesít egy két delikvens hogy volt már olyan is hogy leüvöltöttem a fejét - pedig tudom ez nem tesz jót az üzletnek:) - de nem bírtam magammal. Próbálok mostanában már semmit fel nem venni, elengedem a fülem mellett, és csak a pocakomba lévõ csodára gondolok - mostanában kezd beválni, nem idegesítenek fel annyira:) Boldog Babavárást! Üdv: 15 hetes kismama
Elõzõ vagyok, na tessék épp most tépte majdnem le az egyik "kedves vendég" az ünnepi dekorációmat, ugyhogy kapásból gyakorolhattam az önmegtartóztatást:) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!