Találatok a következő kifejezésre: 16 hetes vagyok a (348 db)

Ma 16 hetes + 1 napos vagyok. Most akkor mely dolgok vonatkoznak rám? A 16 hetes vagy a 17 hetes?

A neten vannak olyan oldalak, ahol el lehet olvasni, hogy a kicsi bizonyos héten hol tart a fejl?désben, stb. Viszont nem tudom, hogy mely hetet is kell néznem.

Legjobb válasz: mindig a betöltött hetet nézd!

mindig a betöltött hetet nézd!
A 16 hetes vonatkozik rá!De én ha pl 16hét 6 napnál már a 17 heteset nézem!
Második válaszolóval érek egyet. Én 24+6 napos vagyok, de 25- hetesnek mondom magam már.
Szia! Én csak azért írok, mert pontosan ugyanott járunk :) Én is éppen ma vagyok 16 hetes és 1 napos :) Gratulálok és boldog babavárást!
Nekem is volt gyulladásom igaz 6-7 hetesen, de nekem Clion D 100-at írt fel!Használt!17 hetes kismama
Ha kezelik, akkor nem lesz tõle baja a babának. A gond a kezeletlen fertõzésekbõl van, ami felszállhat a hüvelyen át, megfertõzheti a magzatvizet, koraszülést okozhat, meg mindenféle problémákat a babánál, ha a hüvelyi szülkésig nincs kikezelve. De te ne aggódj, mert felfedezték, és kezelnek. Fekjlõdési rendellenességet NEM OKOZ. Ahhoz küéönben is késõ, a baba minden szerve kialakul 12 hetes korra, ez után már nem alakul ki fejlõdési rendellenesség.

Miket tud 16 hetes vagy a körüli babátok hogy telik a napotok és milyen nagyok vagytok?

Legjobb válasz: Szia! Mi ma vagyunk 15 hetesek, Lukács fiam 3 hósan volt mérve: 64 cm és 6,7 kg. Lelkesen gurulgat a hátáról az oldalára és vissza :) ezerrel magyaráz és mosolyog, fõleg, ha én vagy Apa szólunk hozzá. Meg is fog dolgokat, de ez még véletlen nála és fogalma sincs, hogy az a valami a kezében van :) A kezét szereti nézegetni és az öklét enni :) Nálatok mi a helyzet?

Szia! Mi ma vagyunk 15 hetesek, Lukács fiam 3 hósan volt mérve: 64 cm és 6, 7 kg. Lelkesen gurulgat a hátáról az oldalára és vissza :) ezerrel magyaráz és mosolyog, fõleg, ha én vagy Apa szólunk hozzá. Meg is fog dolgokat, de ez még véletlen nála és fogalma sincs, hogy az a valami a kezében van :) A kezét szereti nézegetni és az öklét enni :) Nálatok mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Mi 7 kilosok vaygunk és 62 cm kisfiu és anyatejes.mi is sokat nevetünk magyarázunk mi még nem nagyon forgolodunk de mi már nyulunk dolgok után rázzuk a csörgött és mindent meg és megenni.imádom!köszönöm hogy írtál.


15-16 hetes vagyok a doki szerint, most jövök Tőle. Kontraktilis méhet állapított meg és megrövidült méhnyakat. Volt más is aki ennyi idős terhesen ilyen diagnózist kapott? Nem lett baj, végig kihúztátok az időt?

3x2 MagneB6-ot és 3x1 Valerianat kell szednem +sok fekvés.

Legjobb válasz: Szia! Egyet értek az elsõ válaszolóval. A Megnesii Citrici sokkal többet ér,mint a MgB6. Felírja a házidoki is, de recept nélkül is kapható. 10 db van egy dobozban, reci nélkül 250 körül van. Elõzõ babámnál 3*1 volt az adagom, túlhodtam a babát, úgy indították a szülést. Nem nagyon pihentem.... Most a 9.héttõl 2110 a cervix indexem... 18 hetes vagyok, remélem kihúzzuk a 36.hétig legalább. A Valerinana nyugtató hatású... Nekem most a kórházban az ügyeletes doki nyugtatót,altatót írt fel. Még szerencse,hogy nem szedhetem mert olyan összetevõje van, amire érzékeny vagyok. Utána a saját nõgyógyászomnak elmondtam, hogy nem vagyok hajlandó nyugtatót szedni, és egyet értett vele. Fõleg,hogy van egy 15 hós kisfiam, aki mellett nyugtatón élni... Meghát amúgy is... Pihenj, Mg Citrici és sok folyadék!!!

Szia! Egyet értek az elsõ válaszolóval. A Megnesii Citrici sokkal többet ér, mint a MgB6. Felírja a házidoki is, de recept nélkül is kapható. 10 db van egy dobozban, reci nélkül 250 körül van. Elõzõ babámnál 3*1 volt az adagom, túlhodtam a babát, úgy indították a szülést. Nem nagyon pihentem.... Most a 9.héttõl 2110 a cervix indexem... 18 hetes vagyok, remélem kihúzzuk a 36.hétig legalább. A Valerinana nyugtató hatású... Nekem most a kórházban az ügyeletes doki nyugtatót, altatót írt fel. Még szerencse, hogy nem szedhetem mert olyan összetevõje van, amire érzékeny vagyok. Utána a saját nõgyógyászomnak elmondtam, hogy nem vagyok hajlandó nyugtatót szedni, és egyet értett vele. Fõleg, hogy van egy 15 hós kisfiam, aki mellett nyugtatón élni... Meghát amúgy is... Pihenj, Mg Citrici és sok folyadék!!!
Szia! Bocs hogy ezt irom, de a magne b6 ennél a diagnózisnál nagyon keveset ér, plusz egy rakás pénz... Irass fel magnesii citricit, annak a legnagyobb mg hasznos felszivódása.Nekem a 16. héten rövidült meg a méhnyakam, 36. hétig húztam ki.
szia. nézed még a krédéseid? kérlek jelentkezz ha igen, nekem ugyanazek a panaszaim és szeretnék tanácsot kérni.köszönöm
A kérdező hozzászólása: Szia! Hanyadik hétben jársz? Neked mit írt fel a dokid? Én még azóta nem voltam orvosnál, holnap megyek a szokásos havi vizsgálatra. Most 20 hetes vagyok. Holnap már többet fogok tudni, hogy alakult a helyzet...remélem stagnált és nem nyílt ki a méhszáj. A sok magnéziumtól megszûntek a haskeményedések.
Kérlek holnap mondd el , mit mondott a doki! és 14+3 hetes vagyok. zárt méhszáj, C2000. kissé aggódom, és kíváncsi vagyok, Te hogy vagy holnap a diagnózis szeritn.TE pihentél egyébként? dolgoztál tovább? mire ügyeltél? annyi annyi kérdséem lenne... ha egyetértesz, írunk privátba egymásnak? köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Lehet csak szerdán tudok jönni, de akkor biztosan. Itt az email címem: [email protected]

Aggódom, feleslegesen? 16 hetes vagyok a 2. babámmal, de még nem érzem, hogy rugna. Az elsővel már a 15. héten éreztem. Nagyon félek, ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Szia! Sok kismama jóval késöbb, mint a 16. hét érzi a baba mozgását! Ne, aggodj még bõven van idõ!

Szia! Sok kismama jóval késöbb, mint a 16. hét érzi a baba mozgását! Ne, aggodj még bõven van idõ!
egy babám van, mellsõ fali lepényem volt, és csak a 21-22. héten éreztem elõször
Nincs baj, én sem éreztem ebben a korban a mozgást pedig a második babám volt. 22-23 hetes korban kezdtem érezni.

16 hetes vagyok, a reggeli órákban pár napja nagyobb mennyiségü folyásom van, ez normális vajon?

A wc papiron fehéres szinü,de a fehérnemün,betéten kissé sárgás.Panaszom nincsen,nem viszketek,nem csip,csak csúnya.

Legjobb válasz: nyugi,akkor biztos nincs gond,ez a terhességgel jár,és a végefelé lehet mégtöbb lesz.nekem már nagyon sok 1nap 3-4 drb.tisztasági betétet elhasználok.keneteim negativak.de néha ijesztöen sok a folyásom 35 hetes kismama

nyugi, akkor biztos nincs gond, ez a terhességgel jár, és a végefelé lehet mégtöbb lesz.nekem már nagyon sok 1nap 3-4 drb.tisztasági betétet elhasználok.keneteim negativak.de néha ijesztöen sok a folyásom 35 hetes kismama
Ha már sárgás akkor nem normális , gyulladást jelent. Saját tapasztalatból tudom, nem kell megvárni a kellemetlenebb tüneteket. a mennyiséggel kapcsolatosan egyetértek az elsö válaszolóval, egyre több és több :(( 32h km.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, Viszont nekem mindig sárgás a szine ált, a wc papiron fehér.A doki sosem csinál vele semmit, ez idegesit.
15 hetes vagyok, és nekem is minden reggel ez okoz fejtörést. Szinte érzem amikor kibuggyan. Egész nap semmi, vagy kevés, de reggel elég nagy menniség távozik . Átlátszó, picit fehéres, néha sürübb néha hígabb.
ezzel én is igy vagyok néha amikor felálok az ágybol, olyan mintha bepisiltem volna!!!30+1hetes
Van speciális is én nivea soft-tal kenem.
én bebe olajjal
Én a dm-es baba-mama krémmel kentem. Kimondottan erre van. Nagyon jó szerintem, és nem egy vagyon. Talán 1000Ft volt egy tubus, és az nekem elég volt végig. Bár ez már egy éve volt:)
Én Weleda olajat vettem a Brendonban, nagyon jó volt!
Szia! Nagy tégelyes körömvirág krémmel (gyógynövényházban vett) és utána Q10-es n*vea, vagy roszmanos Q10-et tartalmazó testápolóval kenegettem. Utóbbi 2-nél nem volt lényegi különbség - max az árában.
DM-es rózsaszín kismama olaj, este fürdés után kend be, szép lesz a bõröd, nem engedi kiszáradni. Nekem egyetlen egy csíkom nem lett :-)
Szia! A válaszokból láthatod mindenki másra esküszik. Szerintem egy sima testápolón kívül érdemes befektetni terhességi csík elleni krémbe is. És még így is elõfordulhat, hogy csíkos leszel, hiszen ez genetika is. Én a Milupa terhességi csík elleni krémét használom reggelente, este fürdés után pedig babolajjal(J&J) használok.Az okosak azt mondják, hogy ilyenkor a bõrnek fontos az E-vitamin, lehetõleg olyan krémet válassz, ami tartalmaz ilyet.
En is a dm-es mama massage kremet es a mama olajat ajänlom!En felvältva hasznälom a kettöt es nagyo jok!
Én is a Dm-es baba-mama masszázs krémet használom. (esténként apa krémezgeti) :) Amúgy nekem a kozmetikusom ajánlotta, hogy használjak heti egyszer testradírt a pocimra, csípõmre, combomra s akkor sokkal jobban beszívódnak a krémek. Mióta aloe verás bõrradírt is használok szint teljesen megszûnt a viszketés. 18 hetes kismami

16 hetes vagyok, a doki azt írta, hogy mellső fali lepény. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: A méhlepény a legkülönfélébb helyeken tapadhat meg a méhben. Megtapadhat a hátsó falon (a méh gerinc felé esõ részén), a mellsõ falon (a hasfal felõli részen), a fundusban (a méh teteje), valamint fedheti a méhszájat is (vagy részben vagy egészben) A baba szempontjából semmi jelentõsége nincs, hogy hátul, elõl vagy felül tapad meg a méhlepény. A mellsõ falon tapadó méhlepény esetén elõfordulhat, hogy az anyuka csak késõbb érzi meg az elsõ magzatmozgásokat.A mellsõ fali tapadás egyetlen hátránya, hogy ha császármetszésre kerül a sor, akkor a sebésznek oda kell rá figyelni, hogy bele ne vágjon a lepénybe a mûtét során.

A méhlepény a legkülönfélébb helyeken tapadhat meg a méhben. Megtapadhat a hátsó falon (a méh gerinc felé esõ részén), a mellsõ falon (a hasfal felõli részen), a fundusban (a méh teteje), valamint fedheti a méhszájat is (vagy részben vagy egészben) A baba szempontjából semmi jelentõsége nincs, hogy hátul, elõl vagy felül tapad meg a méhlepény. A mellsõ falon tapadó méhlepény esetén elõfordulhat, hogy az anyuka csak késõbb érzi meg az elsõ magzatmozgásokat.A mellsõ fali tapadás egyetlen hátránya, hogy ha császármetszésre kerül a sor, akkor a sebésznek oda kell rá figyelni, hogy bele ne vágjon a lepénybe a mûtét során.
Az én papíromon ez állt:A méhlepény a mellsõ falon tapad, jó helyen, úgyhogy ne aggódj!

16 hetes vagyok? A héten mintha érezném már a babámat?

de csak ilyen kutyorgás formájában...késöbb ugye nem ilyenek leszek?

Legjobb válasz: Nem, késõbb határozottan fogod érezni, még azt is tudni fogod, hogy épp a kezével, vagy a lábával bökdös-e. :) Sõt... nekem volt olyan, hogy látni lehetett kívülrõl, ahogy átfordult egyik oldalról a másikra. Csak úgy hullámzott a hasam! Rémisztõ látvány! :D

Nem, késõbb határozottan fogod érezni, még azt is tudni fogod, hogy épp a kezével, vagy a lábával bökdös-e. :) Sõt... nekem volt olyan, hogy látni lehetett kívülrõl, ahogy átfordult egyik oldalról a másikra. Csak úgy hullámzott a hasam! Rémisztõ látvány! :D
Hát még amikor a popsiját tolja ki :D 35+2 hkm
tegnap töltöttem a 16.hetet és tegnap óta én is érzem a babámat. Tegnap még nem mondtam volna 100%-ra, de ma már igen :)
Én épp ma vagyok 16 hetes és tegnap óta érzem azt hiszem de nem kutyorgást hanem mintha néha mondjuk az egyik lábával megrúgná a hasam de csak egy pillanat az egész. És egész nap érzem ezért nem vagyok benne biztos, hogy Õ az. Csak fél órákat aludna? Ajajj! Nekem már második baba egyébként ezért tudom, hogy lesz olyan is a vége felé, hogy azt hiszed lerúgja a vesédet. :) De jóó! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) )
12+5 hetes kismama voltam amikor elõször határozottan kidudorodott:) Holnap leszek 16 hetes, már nagyon nagyon látványos amit "csinál". Mondjuk annyira még nem érzem, csak ha nagyon figyelem, de látványosan dudorodik:) )

16 hetes vagyok, a védőnő szerint már a párom hallhatja a baba szívverését füllel. Van valami mód, amivel fel lehet erősíteni a hangot, hogy biztosan hallja?

Olyanok jutottak eszembe, hogy egy poharat rakjon a hasamra:))Elég viccesen hangzik, de kiváncsi vagyok, fel lehet -e vmivel er?síteni a hangját.

Legjobb válasz: Én úgy olvastam, hogy 27.héttõl lehet kihallani a szívverést. De az én férjem még a 39.héten sem hallotta, pedig próbálkoztunk rendesen... Üdv, 13 napos baba anyukája

Én úgy olvastam, hogy 27.héttõl lehet kihallani a szívverést. De az én férjem még a 39.héten sem hallotta, pedig próbálkoztunk rendesen... Üdv, 13 napos baba anyukája
Lehet kapni valami szívhangfigyelõt, nem tudom pontosan a nevét. Szerintem a védõnõ nagyon aranyos, de marha nagy szerencse kell hozzá, hogy igaz legyen is az, amit mond. Mi 29 hetesek vagyunk, de a páromnak még sosem sikerült hallania az apróság szívverését.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!