Találatok a következő kifejezésre: 16 hetes vagyok és még mindig (15 db)

Ki hany hetes koraig aludt hason? En 16 hetes vagyok es meg mindig birok hason aludni

Legjobb válasz: Én nem bírtam egyáltalán már a legelejétõl. Embere válogatja :)

Én nem bírtam egyáltalán már a legelejétõl. Embere válogatja :)
én 16 éves és még mindig tudok hason aludni
elsö babával 12. hétig, másodikkal sokkal tovább, lehet a 20. hétig is, pedig szintén nagy hasam volt.
Én csak a mellfájdalom miatt nem tudtam hason aludni, féloldalasan alszom.
kb. félidõig vígan aludtam hason. nem volt kényelmetlen és jól tudom, hogy a babát nem lehet összenyomni.
én 38. hétig simán aludtam hason után meg félig hason:)

Meddig kell szedjem az Elevitet? Ma nem tudtam megkérdezni az orvosom, mert műtétre szaladt.3. hónapig? Most 16 hetes vagyok és még mindig szedem, jó ez?

Legjobb válasz: dr.czeizer épp ma reggel mondta a televízióban, hogy az elsõ 3hónapban érdemes szedni valamilyen magzatvédõ vitamint.de azért kérd ki az orvosod véleményét is.

dr.czeizer épp ma reggel mondta a televízióban, hogy az elsõ 3hónapban érdemes szedni valamilyen magzatvédõ vitamint.de azért kérd ki az orvosod véleményét is.
Az úgynevezett magzatvédõ vitaminoknak az összetétele úgy van összeállítva, hogy a várandósok illetve a szopatós kismamák szükségleteihez illeszkedjen. Más az összetétele arányaiban, mint a "sima" vitaminkészítményeknek. Szedése a tervezett terhesség elõtt három hónappal, a terhesség alatt és a szoptatás ideje alatt ajánlott. Persze minden orvosnak más-más a véleménye. Ahány orvost kérdezel annyi választ fog adni. De gondolj bele: a mai gyümölcsök, zölségek már nem tartalmaznak annyi vitamint mint régebben..pláne ha messzirõl jn, leszedik nyersen és úgy érlelik...
Ha valóban így táplálkozol akkor szedd. Én a vírusos idõszakban naponta szedtem még 4-5 hónaposan is.. (épp akkorra esett). Aztán meg heti 2 ettem, míg el nem fogyott. Durván a 28.ik hétig. De igazából csak egy 100 szemest ettem meg. Szóval nem is tudom hogy osztottam szét. :) Bár más jellegû vitamint azt eszek. Amiben szintén megvan mindenféle vitamin, csak ez most már nem magzatvédõ. Plusz én a vas miatt eszem ezt is, ez egy áfonyaital, és a székletemen nem keményíti meg. Ajánlom, az Elevit után! 34 hetes kismamai
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Legközelebb a 18. heti UH-ra megyek, ott mindenképp rákérdezek, addig is szedem szerintem tovább, mert amúgy nem táplálkozom vmi vitamindúsan, alig vannak pl. még friss gyümölcsök. Sajnos.
A reklámban is úgy van, hogy szedje a terhesség elõtt, alatt, után!:o) Bár szernitem ez picit túlzás.De ártani bizti nem árt!
Szia! Én úgy tudom, hogy a szülés után a szoptatás ideje alatt is javasolják a szedését.
A harmadik hónap(12.hét) végéig mindenképp érdemes egy 100 szemes doboz elég, mert addig fejlõdnek a fontos idegek stb, ha utána is szeded bajt nem okoz a felesleges vitamin kiürül , kivéve egy kettõt ezért mást mellé nem indokolt szedni, mert túladagolható: hypervitaminózis!!
Én a Hip natalt iszom és én is 16 hetes vagyok, mellette folsavat és Magne B6, ezeket még fogom is szedni szerintem, de nem tudom, meddig, ártani nem árt, csak hát elég költséges.
Én a 12. hétig mindennap szedtem egyet, azóta csak heti egyet. Nekem így mondta a dokim. Boldog babavárást!:) 33 hetes kismami
Szia!Én is azt szedem, én 15 hetes vagyok, és napi 1-et szedek már a kezdetek óta.Ha ártana, akkor nem mondanák azt, hogy szedheti az ember terhesség alatt, és szoptatás alatt is
A vernyomasnak nincs koze mert nekem mindig alacsony es nekem elmult 12 het utan..Lehet neked hosszabb ideig tart.
Ne aggódj, nem mindenkinél múlik el. Én 15 hetes 2 napos vagyok és a mai napig hányingerem van, ha nem is minden nap, de hányok, a vérnyomásom meg 102/61, bár mindig is alacsony volt. Az alacsony vérnyomás amúgy fáradtságot okoz, úgyhogy próbálj meg minél többet pihenni. A terhesség is kemény munka a szervezetnek. Egyél sok gyümölcsöt, igyál sok folyadékot, a pihenés mellett próbálj meg azért mozogni is, sétálni.
Ha az alacsony vernyomas faradekonysagot produkal akkor en 80/50es vernyomassal miert nem tudok aludni?Nem iszok terhessegem ota se kavet sem kolat, sot harsfateat kell igyak hogy legalabb valamit aludni tudjak.Ezert nem kotnem a vernyomashoz..
Az elsõ hozzászólónak üzenném, hogy olvasson már utána a vérnyomásértékeknek és a szervezetre gyakorolt hatásainak.
En tapasztalatbol irtam!Sokkal kisebb a vernyomasom mint neketek es 10-12 hetem ota nincs mar az almossag, faradekonysag!sot!
Én meg a munkám folytán (orvosi mûszereket és eszközöket forgalmazok a vattától az ultrahangig)eléggé járatos vagyok vérnyomásmérésben és a a vérnyomásmérõk világában is. Sõt, a munkámhoz tartozik, hogy tisztában legyek a vérnyomásértékek szervezetre gyakorolt hatásának. Nekem is világ életemben alacsony volt a vérnyomásom, általában 100/60 körül, néha kevesebb. Akinek ilyen "gondja" van nem biztos, hogy reálisan tudja megítélni, hogy alaphelyzetben mennyire fáradékony. A lényeg, hogy az alacsony vérnyomás egyebeken kívül fáradékonyabbá teszi a szervezetet. Ezzel légyszi ne vitatkozzatok. Bár inkább legyen alacsony, mint magas. Viszont mivel az elmúlt 2 hétben az idõjárás is elég változó volt ez is okozhatja a fáradékonyságot, úgyhogy több kisebb dologból tevõdik össze. És persze nem is mindenkinek múlik el a rosszulléte a 12. hét után, mint ahogy én is a halálomon vagyok ma is, pedig 15 hetes vagyok.
Vérnyomás ide vagy oda, nekem világ életemben a béka popsia alatt vegetált valahol, most 16 hetes vagyok és át tudnám aludni a napot! Remélem egyszer tényleg elmúlik!
Én 18 hetes vagyok, szintén nagyon alacsony a vérnyomásom, és még mindig rengeteget tudnék aludni...és alszom is. Most ennek van itt az ideje. Aztán egy jó darabig úgysem alhatunk nyugodtan...

16 hetes terhes vagyok és még mindig reggeli rosszullétek vannak. Napközben is elöfordul és este is. Tabletta sem segít. Meg tudnátok mondani meddig tart?

Legjobb válasz: ez teljesen egyéni, én az elsõvel a 7. hónapig hánytam napi szinten, a másodikkal az 5. hónapig, más meg egyáltalán nem hány, sõt még nem is émelyeg nem lehet megmondani, hogy nálad meddig fog tartani

ez teljesen egyéni, én az elsõvel a 7. hónapig hánytam napi szinten, a másodikkal az 5. hónapig, más meg egyáltalán nem hány, sõt még nem is émelyeg nem lehet megmondani, hogy nálad meddig fog tartani
A kérdező hozzászólása: Értem. Sajnos nekem ez az elsö pocaklakom. Akor nincs màs teendöm csak vàrok. Sokan mondjàk hogy ha megmozdul akkor elmulik. De a mozgàsàt sem érzem :( :(
erre szabály nincs van aki sajnos végig rosszul van. több ilyet is ismerek aki végig hányt. egyén és terhesség függõ.
Jelentem 23 hetesen még mindig rosszul vagyok. Szerintem nem is fog változni, hiába monják, hogy elsõ megmozdulás után majd, mert az már a 16.héttõl van :(
Én mindig akkor voltam rosszul, ha éhes voltam. Akár a 38. héten is rámjött a hányinger meg mindenféle rosszullét, ha éheztem. Elég volt két keksz, és már el is múlt. A terhesvitemintól is rosszul voltam reggelente, mindig émelyegtem tõle, ezért áttértem az esti szedésre, utána kicsit jobb lett.

Normális az, hogy lassan 16 hetes terhes vagyok, és még mindig nem nagyon kívánok semmi kaját?

Azazhogy néha-néha megkívánok valamit, de nem vagyok az az ölni tudnék érte típus ? Se savanyúságot semmit. Jól van ez így ?

Legjobb válasz: Én egész végig nem voltam kívánós, a 20-21. héten volt éjjeli kajarohamom, de se elõtte sem utána, és akkor is olyant ettem volna, ami pont nem volt otthon, így ettem másból keveset és kész. nem biztos, hogy rádtörnek az ilyen dolgok, de ha igen, akkor majd a 20. hét után, amikor már rendesen mocorog a baba.

Én egész végig nem voltam kívánós, a 20-21. héten volt éjjeli kajarohamom, de se elõtte sem utána, és akkor is olyant ettem volna, ami pont nem volt otthon, így ettem másból keveset és kész. nem biztos, hogy rádtörnek az ilyen dolgok, de ha igen, akkor majd a 20. hét után, amikor már rendesen mocorog a baba.
Igen! Szerintem legalábbis! Én is vártam annakidején a jó kis sztereotípiáknak megfelelõen, hogy hányós meg kívánós legyek... De nem lettem egyik sem. Már a 30. héten járok, és még mindig nem volt egy "kipakolom a hûtõt" vagy "közlöm a családdal, hogy nagyon ennék ezt - vagy azt" rohamom sem. Nekem ez jutott, de nem is baj, mindeb terhesség más. Amúgy is volt rendesen túlsúlyom, így nem is híztam sokat. A doki szerint a bébi a tartalékaimból kiválóan válogathat... : ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam.
nem törvény h egy kismama kívánós. Ennyi erõvel akkor a hányás-vizesedés-hízás is "kötelezõ" :) Ez nem olyen mint a filmekben az éjszaka közepén kíván a kismama garnéla rákot :) én 26 hetes vagyok, az elején kívántam a savanyút, de szerintem a vitamin miatt. Én eddig mindent úgy ettem, h elképzeltem ahogy eszem, milyen íze van és ha összefutott a nyál a számban akkor azt ettem/kértem/rendeltem/csináltam :) egyszer böktem ki este: ennék gesztenyepürét :) boldog babavárást

16 hetes terhes vagyok és még most is olyan a hasam, mintha zsírréteg lenne rajta! Nem olyan szép összefüggő mint a hasonló korú kismamáknak! Más is így van vele? Mikor kezd el nőni a pocakom?

Legjobb válasz: nekem is hasonló volt," lógott lefelé". Most vagyok 36 hetes és nagyon szép kerek lett.kb 28-30 hetesen kezdtem el formásodni! Ne aggódj szép pocid lesz!!!!

nekem is hasonló volt, " lógott lefelé". Most vagyok 36 hetes és nagyon szép kerek lett.kb 28-30 hetesen kezdtem el formásodni! Ne aggódj szép pocid lesz!!!!
Én a 16. héten már nem igazán tagadhattam volna le, hogy babás vagyok. :) Pedig nekem is van felesleg a pocimon. Én még mindig van így a 20. héten. Bár már most formásabb. Mindenkinek változó, mikor nõ a pocija. Az a legfontosabb, hogy a picurka szépen elfér benne, akármekkora is. :)
Nekem a 18.héttõl kezdett alakulni, bár már elõtte is látszott csak akkor tényleg úgy látszott mintha kicsit többet ettem volna.Nem vagyunk egyformák, aki vékonyabb, izmosabb annak már az elején feszesebb a pocija, akin van egy ici-pici felesleg késõbb úgy a 20-24.hét körül kerekedik jobban ki.A mikor az elsõ babámmal voltam kismama, végig ali gvolt hasam, magamban kérdeztem is , hogy ugyan hol fér el a baba, de ahhoz képest egészséges 3kg25dkg kislányom született.Úgyhogy fel a fejjel, nem a méret és a forma a lényeg.Boldog babavárást! 19 hetes kismami
Az én hasamon meg semmi zsírfelesleg nincs, mégsem nagyon növöget. :( Ha hanyatt fekszem, akkor látszik hogy már nem horpad be a hasam. Régen hanyatt fekve ugyanis a csípõcsontomnál mélyedés volt mindkét oldalon, most már nincs. De a dudorodást is fõleg inkább háton fekve érzem csak. Ha felállok semmi. Ja és már betöltöttem a 15.hetet és nem is híztam még.
Szia, Egy kolléga nem tudta, hogy babázok, és 12hetesen azt hitte, hízok, 14hetesen vette csak észre, hogy az a pocak nem a kaja mûve, hanem baba. Valahogy kimaradt a babázós beszélgetésekbõl. 16hetesen nem néznek annyinak, mert jóval nagyobb a pocim, mint más mamáknak... Szép hathónapos pocival mászkálok:) amúgy nagyon vékony voltam/vagyok 180/67kg, nem volt hasam eddig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tudom, hogy nem a méret és a forma a lényeg, csak kicsit félek, hogy nehogy baj legyen. Nincs pocim az nálam egyenlõ, hogy v.mi baj van. Vagyis van pocim, csak mikor leülök, akkor még mindig gyûrödik a "pici" hájam! :-)Ma megyek uh.-ra biztos azért vagyok így megijedve.Általában uh. elõtt szoktam parázni!:-) Boldog babavárást Nektek!

Az baj, h.16 hetesen nem látszik még a pocakom? Igaz duci vagyok, 169 cm és 74 kg. Elég sokat hányok, de nem fogytam miatta, azért valami mindig marad bennem.16hkm

Legjobb válasz: Elég vékonyka alkat vagyok. Kb. 20 hetesen kezdett el domborodni a pocakom, a végén meg azt kérdezték a barátok, miért dugdosok ilyen sok dinnyét. Hatalmas volt a hasam. Ne izgulj, növekszik õ.

Elég vékonyka alkat vagyok. Kb. 20 hetesen kezdett el domborodni a pocakom, a végén meg azt kérdezték a barátok, miért dugdosok ilyen sok dinnyét. Hatalmas volt a hasam. Ne izgulj, növekszik õ.
szia! sokat olvasom itt, hogy elsõ babánál nehezen nõ a pocak! szerintem ne idegeskedj! olvastam már az is, hogy valakinek a külvilág számára csak 30!!! hetesen volt szembeötlõ! mindenkinél más!
én is 16 hetes vagyok és nem látszik..pedig nekem 3. baba. én 175cm és 74 kg vagyok.

Hétvégén leszek 16 hetes és még mindig érzem ha a mensimnek meg kéne jönnie! Ez normális? Meddig fogom érezni? Vagy a méhem nő és attol érzem ezeket a mensis kis görcsöket?

Legjobb válasz: Szia. Nyugodj meg, ez teljesen normális. Én végig éreztem a terhesség alatt, ez azért van, mert nõ a méh, nyúlnak a szalagok. Amíg nincs görcs, nincs vérzés, ne aggódj. Üdv 2 hetes kisfiú anyukája

Szia. Nyugodj meg, ez teljesen normális. Én végig éreztem a terhesség alatt, ez azért van, mert nõ a méh, nyúlnak a szalagok. Amíg nincs görcs, nincs vérzés, ne aggódj. Üdv 2 hetes kisfiú anyukája
Szia! Normális, én kb. az 5. hónapig éreztem. Nyugodj meg:) 34 hetes

16 hetes vagyok, még mindig két és fél kilóval kevesebb, mint az induló súlyom. Mikor várhatom, hogy elkezdek hízni?

160 cm és jelenleg 57,5 kg vagyok. Mikor kezdtetek el hízni, f?leg azok, akik el?tte fogytak?

Legjobb válasz: 162 cm és 52 kg-al maradtam terhes.Visszafogytam 49 re,és most a 19.hétre vagyok 53.

162 cm és 52 kg-al maradtam terhes.Visszafogytam 49 re, és most a 19.hétre vagyok 53.
Szia!Én 79, 4-gyel kezdtem a terhességet, majd lefogytam 3 kg-ot.Most 23 hetes vagyok és ma mértek, 80, 5 kg vagyok.Szerintem nem gond, ha nem hízol.
22 dik hét, után, addig én is minusz 2 nál tartottam, de most bõségesen behoztam:) 29 hetzes km
Én is fogytam az elején 2 kilót, nemrég értem utól magam a 16. hét végére. Most a 19. hetet kezdtem, de azóta is maradt a súlyom. Én inkább örülnék, ha nem jönnének a kilók! Állítólag a 30. héttõl lehet nagyon sokat hízni!
Én 2 kilót fogytam az elsõ trimeszterben. Aztán a 22. héttõl kezdtem el hízni. Most 31 hetes vagyok, eddig összesen 5 és fél kg-ot híztam. tehát az indulási(fogyás elõtti ) súlyomhoz képest 3, 5 kilóval vagyok több. 65-el kezdtem és 166 cm vagyok.
Szia, én 82 kg-val kezdtema terhességet, 4 kg-t fogytam, most 34 hetesen vagyok +1 kg-nál.
A kérdező hozzászólása: köszi, nem is aggódom, már a háziorvosom is csak rálegyintett, hogy, ha jól nézek ki, jól érzem magam, akkor nincs baj. Nem bánnám, ha nem híznék sokat

16 hetes vagyok, hogyan nyugtassam meg magam, hogy a kisbabámmal minden rendben van és mozog ő, csak még én nem érzem? Néha rossz gondolataim vannak, és ezt nem szeretném a jövőben!

Aggódom, hogy nem érzem még és emiatt olyan is megfordul a fejemben, hogy, mi van, ha már nem is mozog? :(((

Legjobb válasz: Szia! Én a 15-dik héten éreztem elõször! De ne aggódj! Én azt is észrevettem hogyha gondolatban kértem akkor jelzett. De csak tedd oda a kezed és ne dörzsizd. :) Sok sikert kívánok neked!

A kérdező hozzászólása: Ja, és mozgás elõtt pillangókat, buborékokat is lehet érezni. Nos, én még ezeket sem érzem.
A kérdező hozzászólása: 14:06-os válaszolónak: Én is pont így érzek. De megpróbálom azt, amit az elõtte lévõ tanácsolt, hogy ráteszem a kezem a hasamra. Hátha érzem legalább a bubikat :)
Szia! Én a 15-dik héten éreztem elõször! De ne aggódj! Én azt is észrevettem hogyha gondolatban kértem akkor jelzett. De csak tedd oda a kezed és ne dörzsizd. :) Sok sikert kívánok neked!
A kérdező hozzászólása: Igen, én is a 19-20 hét környékére várom a mozgást, és igen, elsõ baba. :) A védõnõm mondta, hogy legközelebb meghallgatja a szívhangot. (és ez a héten lesz) És talán amiatt vagyok kissé betojva, hogy sokan írták, hogy már a 15-17 héten megérezték az elsõ!!! babánál a mozgást. Én még semmit.
Na én csak 24 hetesen éreztem igazán mozogni a babót. Mivel amúgy is lustácska, kaptam szívhanghallgatót és azzal csekkoltam, olyankor teljesen megnyugodtam. 36 hetesek vagyunk és most sem az a kimondott mozgékony Baba, de azért éppen annyira mozog amennyire kell. De a Tiéd még lehet akár kis ficánka is, nagyon sok ideje van még arra, hogy beinduljon. És ne hagyd, hogy mások felidegesítsenek. Amikor eljön az idõ, beköszön majd Neked a babád!
Ne aggódj, elsõ babánál nagyon korai a 16. héten érezni a mozgásokat. (Sokan szeretik belemagyarázni, egyértelmûen biztos, hogy nem érezhetõ...) Én a 20-21. hét felé kezdtem érezni, onnantól szinte napról-napra egyértelmûbb lett, most a 26. héten pedig idõnként teljesen belefeledkezem... :-) Ja, és én semmilyen pillangót, halacskát, buborékot stb. nem éreztem... Ilyen is van! (Csak azért mondom, mert én is ezeket az érzéseket vártam, és aggódtam, hogy nem jönnek...)
A kérdező hozzászólása: utolsónak: :) ) Várom már ezt az érzést :)
Elsõ vagyok! Nyugi-nyugi! Majd megérzed! Eljön az az idõ is, amikor szinte sírva kéred, hogy most ne mozogjon, engedjen egy kicsit aludni éjjel!
Elsõ baba gondolom! Akkor ráérsz a 20. hét környékén várni a mozgást! Nem kell siettetni, mindennek eljön az ideje!
Én most 17+3 hetes vagyok, és még én se érzem... :( Sokszor nekem is eszembe jut, hogy mi van, ha baj van, de ilyenkor gyorsan el is hessegetem a gondolatot. 20 hetesen megyek uh-ra, már alig várom, hogy lássam, és mondják, hogy minden rendben van. Biztos nálad is rendben van minden. Mocorog a pici, csak még mi nem nagyon érezzük. Azt is hallottam, hogy akinek a mellsõ falon van a méhlepény, azok késõbb is fogják érezni. Hát nekem pont ott van.
Egyetértek az elsõvel. Sõt én az elsõ gyereket csak 22-23 hetesen éreztem mozogni. A másodikat már 16 hetesen. És nekem az az egyéni véleményem( már kaptam már emiatt), hogy nem is lehet korábban érezni. aki azt mondja, hogy 16-17 hetesen érzi, az nem azt érzi, csak szeretné. Leghamarabb elsõ babát szerintem 19-20 hetesen lehet érezni. De még akkor sem rendszeresen, lehet napok is kimaradnak még eleinte, hogy nem érzed. Aztán pár hét múlva már rendszeresek lesznek a mozgások odabenn. egyébként már nem emlékszem pontosan, de mintha nekem ennyi idõsen még nem hallgattak volna szívhangot. De lehet neked fognak. Nyugi, biztos minden rendben van.
Az elsõ babát 20 hetesen éreztem elõször, és még az is nagyon gyenge volt. A másodikat már 15 hetesen. Nyugiiii!!!!
Csak az elõttem szólónak írnám hogy én egyáltalán nem magyaráztam be semmit magamnak. EGYÉRTELMÛEN 2 bökés volt! Jobb lenne ha csak a saját tapasztalataiddal segítenél, és nem azzal hogy megmondod h mások hogy érzik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!