Találatok a következő kifejezésre: 16 hetes vagyok, ma voltam vérvételen (1 db)

16 hetes kismama vagyok, ma voltam vérvételen (AFP)! Hányszor kell még vérvételre menni?

Legjobb válasz: kb.ha minden jól megy 2x.Van egy II.rutin cukorterheléses,vérvétel-cukros lötty-vérvétel,majd a III.rutin.Ha szúrásra kérdezed akkor még 3x minimum.

kb.ha minden jól megy 2x.Van egy II.rutin cukorterheléses, vérvétel-cukros lötty-vérvétel, majd a III.rutin.Ha szúrásra kérdezed akkor még 3x minimum.
Az biztos, hogy 24 hetesen van a cukor vizsgálat+ ellenanyag, ez nekem 4 vérvétel volt (egy éhgyomri, egy félórás, megint egy félórás és egy egyórás). Utána még egyszer tuti kell menni, asszem 32 hét körül, de a védõnõd pontosat tud mondani.-)Meg egy kicsit minden városban el is tér a rutin..
A kérdező hozzászólása: igen szúrásra! mert nagyon útálom! de kinem? köszönöm a választ
Hát pedig ezt most el kell viselni.Én olyankor mondig kinézek magamnak egy pontot a vizsgálóban, és mereven figyelem, addig amíg nem végzünk.Ha orvosi döntés nem indokolja, akkor a cukrozást is lehet megúszod egybõl, meg egy másik lesz a 34.héten.(Legalábbis nálunk így csinálják.) Ha nem optimális esetet veszünk, akkor még egy AFP, aztán egy ilyen 4es cukor, meg a 34 heti... Tehát:2-sokig mehet a vérvételek száma.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van kedvetek tippelni? Hét? Nem?

Kíváncsi vagyok rá ki mire tippel. :-) Egyébként 2. baba.

[url=A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=
[url=A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=

10

A harmadik baba születése milyen volt, hosszabb vagy rövidebb mint az első kettő? Fájdalmasabb vagy jobban viseltétek?

9

Terhesen ilyen helyen dolgozni?

Úgy néz ki, hogy terhes lettem. Kórházban dolgozok(12óra nappal és éjszaka), nem túl megértő kollégákkal. A főnököm sem túl megértő. 1 éve dolgozom itt és már kétszer elkaptam magas lázzal járó fertőzést. Terhesen rettegek attól, hogy elkapok valamit (elég sok fertőző beteg van). Nem szeretném magam kitenni ennek, de féltem az állásom (határozatlan). Mikor 1,5 hétig táppénzem voltam a fertőzés miatt, azért is kaptam a fejemre. Nem tudom mi lenne a legjobb. Ráadásul az 50%-os táppénz nagyon kevés. Félek, hogy a szagok miatt még rosszabbul lennék vagy hánynék. Ti mit tennétek?

7

Úton a kistesó, emelhetem továbbra is az egy éves 8 és fél kilós babámat?

Ma teszteltem pozitívat!:) És rögtön erre gondoltam,hogy csinálhatok-e mindent ugyanúgy,mint eddig? Persze gondolom azért óvatosabban. Nem lesz gond ha továbbra is emelgetem a kislányomat? Nem érzem nehéznek és igyekszem nem hátból emelni,de még kel párszor éjszaka és ki kell vennem a kiságyból.

12

Elmenjek vagy ne menjek?

35 hetes vagyok, vizesedem, meg fáj a derekam, de semmi extrém, csak a szokásos. Viszont nagyon fáradtnak érzem magam, egész nap csak aludnék. Ma este lesz egy rendezvény, ami estébe nyúlik. A férjem szeretne menni, és én is, vártuk, de most elbizonytalanodtam, mennyire lenne megterhelő. Már most úgy érzem magam, mint akit jól fejbekólintottak, az esős idő és a nagy hasam sem segít a helyzeten. Valószínű, hogy estére még fáradtabb leszek. Vegyek erőt magamon és menjek el, vagy mondjam le? Ti mi alapján döntenétek? Csinosba kell öltöznöm, de semmi nem múlik rajta, ha nem megyünk, csak már vártuk mindketten hosszú ideje. Jegyeket ajándékba kaptuk, nem bukjuk anyagilag, vagy ilyesmi. Mit tegyek? Mennék is, mert érdekes, kíváncsi is vagyok, de maradnék is itthon mackónadrágban a meleg szobában, félálomban.

6

Ha már elment a nyákdugo akkor tornázhatok még?

8

Miért van az, hogy nappal egyáltalán nem fújom az orrom, teljesen tiszta, éjjel viszont nem tudok aludni, elfújok egy százas zsepit, annyira bedugul az orrom?

4

28 hetes kismamák hogy érzitek magatokat? Még dolgoztok?

4

S. O. S Mennyi esélye van egy 30 és fél hetes babának a túlélésre ha megszületik?

10

A 35-36. héttől milyen gyakran kellett mennetek a dokihoz?

Leginkább az érdekelne aki magánorvoshoz járt.Ha többször kellett menni akkor is ugyanannyit kellett fizetnetek?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!