Találatok a következő kifejezésre: 16 hetes vagyok, ma voltam vérvételen (1 db)

16 hetes kismama vagyok, ma voltam vérvételen (AFP)! Hányszor kell még vérvételre menni?

Legjobb válasz: kb.ha minden jól megy 2x.Van egy II.rutin cukorterheléses,vérvétel-cukros lötty-vérvétel,majd a III.rutin.Ha szúrásra kérdezed akkor még 3x minimum.

kb.ha minden jól megy 2x.Van egy II.rutin cukorterheléses, vérvétel-cukros lötty-vérvétel, majd a III.rutin.Ha szúrásra kérdezed akkor még 3x minimum.
Az biztos, hogy 24 hetesen van a cukor vizsgálat+ ellenanyag, ez nekem 4 vérvétel volt (egy éhgyomri, egy félórás, megint egy félórás és egy egyórás). Utána még egyszer tuti kell menni, asszem 32 hét körül, de a védõnõd pontosat tud mondani.-)Meg egy kicsit minden városban el is tér a rutin..
A kérdező hozzászólása: igen szúrásra! mert nagyon útálom! de kinem? köszönöm a választ
Hát pedig ezt most el kell viselni.Én olyankor mondig kinézek magamnak egy pontot a vizsgálóban, és mereven figyelem, addig amíg nem végzünk.Ha orvosi döntés nem indokolja, akkor a cukrozást is lehet megúszod egybõl, meg egy másik lesz a 34.héten.(Legalábbis nálunk így csinálják.) Ha nem optimális esetet veszünk, akkor még egy AFP, aztán egy ilyen 4es cukor, meg a 34 heti... Tehát:2-sokig mehet a vérvételek száma.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez normális érzés ebben a 34. héten?

Szombat óta mintha "ki akarnék szakadni" alul, nem is tudom, olyan furcsa érzés, mintha puncin rúgtak volna vagy nem tudom.
Pénteken voltam a dokimnál 2000 a méhszájérték.

3

Mit jelent ez? Endometrium vastagsága: 16mm benne 4mm-es echodenz terület.

1

Van itt jászberényi kismama?

Hanyadik hètben jàrsz? Dolgozol mèg? Hanyadik gyerköc? Lenne kedvetek megosztani a mindennapi dolgokat, beszèlgetni babavàràsról stb.?

4

Ti mit ettetek cukorterhelés után?

Nekem pénteken lesz a cukorterhelésem és a dokim azt mondta, hogyha meglesznek az eredmények és minden rendben, akkor aznap próbáljak meg szénhidrátban szegény ételeket enni. Nálatok volt ilyen?

11

Hogyan tereljük el a gondolatainkat?

Ma délután programozott császárom lesz.Nagyon izgulunk én is,férjem is,de már semmi nem köt le...2. baba pedig

6

Mekkora volt a babátok 36 hetes terhesen?

5

Aki 32-34. héten volt 4D-n mesélne?

Mennyit sikerült látni a babából?Nem bántátok meg,hogy később mentetek és nem mondjuk 20-25.hét környékén?Minden tapasztalat érdekelne:)
Köszönöm:)

4

Mi van azzal a kismamával, akinek tnap szivárgott a vize?

Nem találom azt a kérdést :( Irta, h volt dokinál is, és azt mondta, h még az éjjel vagy a mai nap folyamàn találkoznak a szülőszobán.

1

Ilyenkor a baba sem kap levegőt?

Felfújtam egy matracot és utána gondolkoztam hogy lehet ez most nem volt jó ötlet. Ugye ilyentől nem lehet oxigénhiányos a babám?
27hkm

10

Gyereket szeretnénk a Párommal de kicsit be vagyok parázva. Olyanok járnak a fejembe, hogy jó anya lennék-e, egészséges lesz-e, megtudunk e birkózni a feladattal? Normális hogy ilyenek járnak a fejembe?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!