Találatok a következő kifejezésre: 16 hetes vagyok, ma szúrásokat éreztem (1 db)

16 hetes terhes vagyok, ma szúrásokat éreztem bal oldalt a petefészek környékén. Mitől lehet ez?

Egész nap bele-bele szúr.

Legjobb válasz: Attól van, ahogy feszülnek és nyúlnak a szalagok és ez teljessen normális, ne aggódj!

Attól van, ahogy feszülnek és nyúlnak a szalagok és ez teljessen normális, ne aggódj!
NBekem még néha amikor tüsszentek is belejön, és jó sokáig fáj, szúr, hidd el nincs semmi baj, a szalagok mûve, meg a babáé:-))
Szia !én 17hetes vagyok és nekem is kb egy hete vannak ilyen tüneteim, nem elviselhetetlenek néha szúr kellemetlen.Én is kérdeztem a védõnõt mert nekem nem volt ilyen a fiatalabb terhességi idõmben és azt mondta valószínûleg most kezdett el úgy nõni a a baba, hogy gyorsabban kell a méhnek is tágulni és ezért érzem ezeket.Amúgy nekem is minden ok a babaával.Én ha tehetem olyankor elnyúlok és simogatom ott ahol fáj, pár perc alatt abba marad a fájás.JA és beszélgetek a babóval, hogy segítsen-ez csak lelki de azt mondják sokat számít.Gratula a picihez


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Amikor először megmozdult a baba, amiben még nem is biztos az ember, de azt is már fel kell jegyezni, meg vezetni, meg írni a naptárba?

és kinek mikor volt az első megmozdulás érzése?

5

Adnátok a babának a nagybácsi nevét?

A párom úgy döntött, hogy a testvére nevét viselje a gyerekünk. (én nem szeretném, hogy a párom neve legyen, nem szeretném kiabálni a játszótéren, hogy Pistike) Ö arra jutott, hogy István a magyarok királya nem lehet, akkor lesz Attila Isten ostora... Nekem annyira furcsa, hogy a nagybácsi neve is az...

8

Név kérdés? Mi a véleményetek?

28 hetes kismama vagyok, kisfiút várunk. A férjem vezetékneve Cseh. Az én nagy kedvencem évek óta a Dávid, az lesz az első neve, emellé választotta a férjem a Konrádot, hogy ne legyen olyan rövid. Szerintetek hogy hangzik? Nem gond, hogy mindkettő d-re végződik? Köszi előre is a válaszokat! :)

9

Mennyi idő után jött össze az első baba? Hány évesek voltatok ekkor?

10

Meddig normális érzés?

21 hetesen a has alján enyhén feszítő, keményedő érzés, általában pisilés előtt és közben jelentkezik, de van hogy "csak úgy".

19

Van itt olyan aki januárra van kiírva? Hogy vagytok? Hogy álltok a babaholmikkal, szobával, kórházi csomaggal? Izgultok? Hol fogtok szülni? Mikorra vagytok kiírva?

7

Valaki volt így? Többi lent.

33 hetes vagyok és most voltam a védőnőnél és azt mondta, hogy egy kis fehérje van a vizeletembe. Ez árthat a babának? Lehet belőle valami baja?

5

Kismamák ti mennyit híztatok a terhesség alatt? Szülés után mennyi idő múlva állt vissza a testsúlyotok?

most vagyok 26 hetes kismama, most 62 kg vagyok, eddig nem sokat híztam ,de most 1 hónap alatt majd 4 kg-ot és még van 3 hónapom

8

35 hetes kismamák, nagyon féltek a szüléstől?

nekem 2 terhesség, és ahogy közeledik egyre jobban félek. Mit tegyek, hogy bátorítsam magam?

5

Sote II. női sz. Klinikára milyen kórházi csomagot kell vinnem magamnak, és a babának? Illetve milyen iratok kellenek?

Meg fogom kérdezni az orvosomat is, de még két hét mire megyek hozzá, és szeretném összekészíteni a dolgokat. Volt olyan aki mostanában szült ott? Miket kértek? Mit érdemes a babának vinni? Lehet korai még, de szeretek mindent időben megcsinálni. :)

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!