Találatok a következő kifejezésre: 16 hetes vagyok, ma úgy éreztem (2 db)

16 hetes kismami vagyok, ma úgy éreztem h az emésztésem nagyon oda van, görcsölgettem, nem múlik, de most úgy érzem h az alhasam görcsölget, de nem nagyon csak érzem, érezgetem! Mitől lehet ez? Tágulástól?

Ugye nincs baj!

Legjobb válasz: Nekem hasonló volt, és ahogy az emészésem helyre jött /asztalt szilva, vagy szilvalé bioboltból/ elmúltak a fájdalmaim.Persze lehet, hogy egyidõben volt 2 probléma, mindensetre én ezt a székrekedésnek tudtam be.Próbáld ki, talán neked is segít.Üdv 22 hetes kismami

Nekem hasonló volt, és ahogy az emészésem helyre jött /asztalt szilva, vagy szilvalé bioboltból/ elmúltak a fájdalmaim.Persze lehet, hogy egyidõben volt 2 probléma, mindensetre én ezt a székrekedésnek tudtam be.Próbáld ki, talán neked is segít.Üdv 22 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Igazából nincs székrekedésem, csak néha kutyorgok!De ha nem az emésztésem akkor a tágulás miatt görcsölgethetek? 16.hetesen nem baj?
Én 17 hetes vagyok és a múlt héten állandóan tompa alhasi fájdalmat éreztem, szerintem a baba most hirtelen nõ ezért van.
Ha ez a görcsölgetés folyamatosan jelen van, azért nézesd meg magad, de igen , elõfordul görcsölgetés, de nem állandó.Nõ a méh, tágulás.Ha beszélsz a dokival ráadásul tud rá gyszert adni.Pihengess.Nem tudom szedsz -e magnéziumot?

Lehet, hogy marhaság, de tényleg a front miatt mozog kevesebbet a babám? Még csak 16 hetes vagyok, kb.10 napja érzem, és tegnap szinte egyáltalán nem éreztem, meg még ma sem. Ugye nem kell aggódnom?

Legjobb válasz: Kedves elsõ, simán érezheti 16 hetesen, ez nem vitakérdés, és nem is ez volt a kérdése. Ilyenkor még nem kell napi rendszerességgel érezned, semmi gond.

Kedves elsõ, simán érezheti 16 hetesen, ez nem vitakérdés, és nem is ez volt a kérdése. Ilyenkor még nem kell napi rendszerességgel érezned, semmi gond.
Ilyenkor már én is éreztem (második terhesség). 31 hetes vagyok, és napok óta csak esténként érzem mozogni, vagy napközben csak ha lepihenek egy kicsit. Tuti front, nyugodj meg. Bár az tényleg igaz, hogy nem kötelezõ még minden nap érezned! Majd eljön az idõ, amikor azt kívánod, hogy egy kicsit álljon le. De hát úgyis tudod már, hogy milyen! :D
Dehogy kell. Egyrészt ennyi idõsen nem baj, ha nem mindennapos a mozgásérzet, mert még nem olyan nagy a baba, hogy minden mozzanatát érezd. Egyébként a frontok is befolyásolják. Nyugi, minden rendben.
Én is éreztem már 16 hetesen:) most 26 hetes vagyok és pár napja csak este érzem.Lehet tényleg a front.
Õszintén, szerintem 10 napja nem nagyon érezheted a 16 hetes babádat. Egyébként igen, az enyém tegnap meg ma teljesen be van gerjedve, szereti a hidegfrontot, tiszta buli van, azelõtt viszont alig-alig mozdult egész nap.
Végülis velem van a baj, hogy már a beágyazódáskor nem éreztem. Bocsánat!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Miért nem érezhetem?
A kérdező hozzászólása: ??? Látom, a front Rád is hatással van. Elnézést, hogy ennyi idõsen érzem a második gyerekem. Kellemes napot mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Az elsõ babám 20 hetesen kezdtem érezni és õ szinte aludni is alig hagyott, máig egy sajtkukac. Ezért furi, hogy nem érzem mindig :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!