Találatok a következő kifejezésre: 16 hetes vagyok, ma úgy (5 db)

Lehet, hogy marhaság, de tényleg a front miatt mozog kevesebbet a babám? Még csak 16 hetes vagyok, kb.10 napja érzem, és tegnap szinte egyáltalán nem éreztem, meg még ma sem. Ugye nem kell aggódnom?

Legjobb válasz: Kedves elsõ, simán érezheti 16 hetesen, ez nem vitakérdés, és nem is ez volt a kérdése. Ilyenkor még nem kell napi rendszerességgel érezned, semmi gond.

Kedves elsõ, simán érezheti 16 hetesen, ez nem vitakérdés, és nem is ez volt a kérdése. Ilyenkor még nem kell napi rendszerességgel érezned, semmi gond.
Ilyenkor már én is éreztem (második terhesség). 31 hetes vagyok, és napok óta csak esténként érzem mozogni, vagy napközben csak ha lepihenek egy kicsit. Tuti front, nyugodj meg. Bár az tényleg igaz, hogy nem kötelezõ még minden nap érezned! Majd eljön az idõ, amikor azt kívánod, hogy egy kicsit álljon le. De hát úgyis tudod már, hogy milyen! :D
Dehogy kell. Egyrészt ennyi idõsen nem baj, ha nem mindennapos a mozgásérzet, mert még nem olyan nagy a baba, hogy minden mozzanatát érezd. Egyébként a frontok is befolyásolják. Nyugi, minden rendben.
Én is éreztem már 16 hetesen:) most 26 hetes vagyok és pár napja csak este érzem.Lehet tényleg a front.
Õszintén, szerintem 10 napja nem nagyon érezheted a 16 hetes babádat. Egyébként igen, az enyém tegnap meg ma teljesen be van gerjedve, szereti a hidegfrontot, tiszta buli van, azelõtt viszont alig-alig mozdult egész nap.
Végülis velem van a baj, hogy már a beágyazódáskor nem éreztem. Bocsánat!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Miért nem érezhetem?
A kérdező hozzászólása: ??? Látom, a front Rád is hatással van. Elnézést, hogy ennyi idõsen érzem a második gyerekem. Kellemes napot mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Az elsõ babám 20 hetesen kezdtem érezni és õ szinte aludni is alig hagyott, máig egy sajtkukac. Ezért furi, hogy nem érzem mindig :)

16 hetes kismami vagyok, ma úgy éreztem h az emésztésem nagyon oda van, görcsölgettem, nem múlik, de most úgy érzem h az alhasam görcsölget, de nem nagyon csak érzem, érezgetem! Mitől lehet ez? Tágulástól?

Ugye nincs baj!

Legjobb válasz: Nekem hasonló volt, és ahogy az emészésem helyre jött /asztalt szilva, vagy szilvalé bioboltból/ elmúltak a fájdalmaim.Persze lehet, hogy egyidõben volt 2 probléma, mindensetre én ezt a székrekedésnek tudtam be.Próbáld ki, talán neked is segít.Üdv 22 hetes kismami

Nekem hasonló volt, és ahogy az emészésem helyre jött /asztalt szilva, vagy szilvalé bioboltból/ elmúltak a fájdalmaim.Persze lehet, hogy egyidõben volt 2 probléma, mindensetre én ezt a székrekedésnek tudtam be.Próbáld ki, talán neked is segít.Üdv 22 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Igazából nincs székrekedésem, csak néha kutyorgok!De ha nem az emésztésem akkor a tágulás miatt görcsölgethetek? 16.hetesen nem baj?
Én 17 hetes vagyok és a múlt héten állandóan tompa alhasi fájdalmat éreztem, szerintem a baba most hirtelen nõ ezért van.
Ha ez a görcsölgetés folyamatosan jelen van, azért nézesd meg magad, de igen , elõfordul görcsölgetés, de nem állandó.Nõ a méh, tágulás.Ha beszélsz a dokival ráadásul tud rá gyszert adni.Pihengess.Nem tudom szedsz -e magnéziumot?

Most vagyok 16 hetes, ma jöttem haza az amniocentézisröl. Tegnap csinálták, feküdtem 1 napot, ma kiengedtek. Ha nem volt vérzésem, akkor nincs baj ugye?

mármint azt mondták,h az elsö 24 ora a veszélyes,utánna már nem annyira,azt mondták 1 hét pihi.amikor megcsinálták,utánna már nam uh-tak.igy hogy tudom meg,hogy minden rendben van e?gondolom,ha nem véreztem,akkor él a magzatom ugye.orvosomhoz csak hétfön megyek.

Legjobb válasz: ha nem vérzel, nincs gond vagy nem görcsölsz. mozog a baba? addig minden ok mig mozog.

ha nem vérzel, nincs gond vagy nem görcsölsz. mozog a baba? addig minden ok mig mozog.
A kérdező hozzászólása: nem érzem, az a helyzet, hogy ez az elsö baba, és mégcsak 16 hetes vagyok.már kéne érezni?
Nehogy megijedj, nem kell még érezned! 16. héten teljesen normális, hogy nem érzed, nekem ez már a 18. hetem és én sem érzem. Pihenj sokat az elkövetkezendõ néhány hétben és ne gondolj semmi rosszra! Minden rendben lesz meglátod!
Szia! Én is voltam amnion 19 hetesen. Valóban 24 óra a kritikus idõszak, de még két hétig kíméletesen kell élni, semmi emelés, kádba ülés, torna és házas élet! Ha gond lenne azt észre vetted volna! Nekünk azt mondták, hogy vérzés, illetve erõs görcs esetén kell rögtön bemenni a kórházba! Szóval szerintem nincs miért aggódnod! UH-ot nem csinálnak a mintavétel után, hanem visszahívnak kontrollra egy-három héten belül. Ne aggódj minden rendben lesz! Hétfõn majd megnyugtat az UH! A mozgást 16 hetesen pedig még nem kell érezned! Minden jót! 22 hetes km

Dec 6-án volt az utolsó menstrim, ezzel az időponttal 16 hetes és 4 napos vagyok, de az uh-n ugy jött ki, hogy keddenként töltöm a heteket, tehát ma vagyok 17hetes és 1 napos. Elszámoltak, vagy nem?

Ez 4 nap diffi.melyik id?pontot vegyem figyelembe?az orvosok az utóbbit nézik.

Legjobb válasz: Négy nap eltérésnek nem hiszem, hogy különösebb jelentõsége van. Az az egyszerûbb szerintem ha úgy számolsz ahogy a doki.

Négy nap eltérésnek nem hiszem, hogy különösebb jelentõsége van. Az az egyszerûbb szerintem ha úgy számolsz ahogy a doki.
Nekem is december 6-án jött meg utoljára (nagyon haragudtam a Mikulásra) :-))!!! Aztán meglepõdtünk az elsõ ultrahangon, amikor két kis szív pulzált... De a kérdésedre válaszolva, a lényeg a korai ultrahang. A terhesség késõbbi idõszakaiban már sok minden befolyásolja a méreteket, ezért ebbõl a szempontból nem kell törõdni ezzel a néhány nappal. A terminust dec.6-tól számolják, ezen csak akkor változtatnak, ha két hétnél nagyobb az eltérés a számolt és mért adatok között (de ez is csak az elején). Még szerencse. hogy így van, mert akkor én az egyik babával szept.8-re a másikkal szept.10-re lennék kiírva :-)
Szia! Én is dec. 6-án mensiztem utoljára. Szeptember 12-re vagyok kiírva. A dokim szerint ma 16 hetes é 4 napos vagyok. Viszont pont 4 hete 13 hetes +1 voltam, de átnézett mindent és így 5 nappal kevesebb lettem. :-)Bár én pontosan tudom a fogantatás idejét, mert elég ritkán voltunk együtt, és az Szentestén volt. Nem nagyon lehet ezen kiigazodni! :-) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hozzászólásokat!Boldog babavárást mindenkinek!!!

21 hetes vagyok és a terhességem elején sokat hánytam úgy a 16. hétig, azóta nem, de tegnap a reggelit is ma meg epret és málnát ettem azt is. Ez normális? Visszatérhet a hányás? Ha igen mi okozza/okozhatja?

Legjobb válasz: én a 14. hétig hánytam, aztán elmúlt, és most nekem is visszatért, nem tudom mitõl, délután úgyis megyek orvoshoz , megkérdezem. de hallottam olyat, hogy esetleg sokat ehettél, baba már nyomhatja a gyomrodat, és ezért volt. de úgy tudom, ez a visszatérõ nem rendszeres, csak egyszer-egyszer van.

én a 14. hétig hánytam, aztán elmúlt, és most nekem is visszatért, nem tudom mitõl, délután úgyis megyek orvoshoz , megkérdezem. de hallottam olyat, hogy esetleg sokat ehettél, baba már nyomhatja a gyomrodat, és ezért volt. de úgy tudom, ez a visszatérõ nem rendszeres, csak egyszer-egyszer van.
SZia! Én nem voltam hányos a terhesség alatt, mégis a 35.héttõl minden nap többször is kijött belölem minden. Nem ettem más izû, más állagú kajákat mint addig, nem tömtem tele a hasam, szinte csak csipegettem. A doki azt mondta, hogy olyan helyre kucorodott be a baba, ahol nyomja a gyomrom és ezért lehet a hányás. Még a születése napján is hánytam. 40 hétre született. Üdv. 9 hónapos lányka anyuja

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!