Találatok a következő kifejezésre: 16 hetes vagyok, holnap (5 db)

16 hetes vagyok, holnap kell mennem AFP-re. Elmehetek én az eredményért?

véd?n?m mondta hogy menjek vissza ket nap mulva az eredményért,és utána UH-ra,hogy még az ünnepek el?tt el tudjam intézni.

Legjobb válasz: Gratulálok a jo eredményért,remélem az enyém is jo lesz,bár tegnap láttam egy szörnyûséget a TV-ben,pont ezzel az AFP-vel kapcsolatban.

A kérdező hozzászólása: Gratulálok a jo eredményért, remélem az enyém is jo lesz, bár tegnap láttam egy szörnyûséget a TV-ben, pont ezzel az AFP-vel kapcsolatban.
Nálunk úgy van, hogy a védõnõnél van minden vérvételi eredmény. De én éppen a múlt hétfõn voltam AFP-n és csak 29-én kellene mennem a védõnõhöz, ezért felhívtam a terhesgondozót és megmondták az eredményt. (jó lett!!) Úgyhogy szerintem neked is meg fogják mondani, vagy ha olyan a rendszer, akkor akár oda is adják az eredményt. Minden jót, boldog babavárást! 17 hetes kimami
Elsõ vagyok. Biztos jó lesz a tiéd is! Nem szabad a rosszra gondolni (könnyû mondani, tudom). Nem láttam a mûsort, lehet, hogy szerencsére :) Arra kell gondolni, hogy egészséges, gyönyörû babáink lesznek!

Holnap megyek nőgyógyászhoz megint, 16 hetes vagyok. Csinálnak most is hüvelyi ultrahangot? Mert sztk-ba járok és ott hasi ultrahang sajnos nincs, be kellene menni a korházba, oda viszont csak dec 29. -re kaptam időpontot.

Viszont kiváncsi lennék azért rá! Mivel még fiatal a terhességem nem nagyon lehet érezni még semmit, bár néha mintha....De jó lenne tudni hogy minden rendben van e odabent.

Legjobb válasz: Én ugy tudom ebben a korban már nincs értelme hüvelyi uh-át csinálni,ugyanis már a kisbébi elhuzodik elölle.De viszont kell lennie ott hasi uh-nak is,ha hüvelyit tud csinálni.

Én ugy tudom ebben a korban már nincs értelme hüvelyi uh-át csinálni, ugyanis már a kisbébi elhuzodik elölle.De viszont kell lennie ott hasi uh-nak is, ha hüvelyit tud csinálni.
Szia! Nem csinálnak már. Az utolsó a 12.hetin szokott lenni, de akkor sem mindenkinek csinálnak már. Attól függ mennyire látszika baba. Üdv: 4 hetes törpe anyukája
Szia, ha nincs hasi ultrahang, biztos csinálnak hüvelyi ultrahangot, mert az ultrahangból tudják megállapítani, hogy minden rendben van-e. Nagyon csodálkozom, hogy nincs hasi ultrahang, ma már ez minimum lenne minden rendelõben. Én kisvárosban lakom, de itt az sztk-ba, kórházba és minden magánrendelõbe van hasi ultrahang. Szerintem menj el magánrendelésre a dokidhoz, ott kell lennie hasi ultrahangnak. A 12. hétig nézik a babákat hüvelyi ultrahanggal, utána már hasival. Én mindíg kértem az ultrahangok alkalmával képet a babáról, kérj Te is, olyan jó visszanézni. 16 hetesen a legaranyosabb az ultrahangon, mert akkor még teljes egészében látszuik a képen, utána viszont csak részletekról tudnak képet adni. Jó babavárást.
Nekem soha nem csináltak hüvelyi ultrahangot mióta gyereket várok csak hasit, pedig én is csak SZTK rendelésre szoktam menni. Úgyhogy szerintem ez orvos függõ lehet, az egyik hüvelyit csinál a másik meg hasit:) 28 hetes kismami
AFP-nel NEM NEZNEK VERCUKROT, SE EHGYOMRIT SE SEMMILYET!!!! Ehetsz-ihatsz elotte.
Szia! Ehetsz- ihatsz nyugodtan.
Szia! Mint általában a vérvizsgálatok ez is éhgyomorra történik nem ehetsz de igyál folyadékot bõven (VIZ!!) hogy könnyen szúrjon vénát a nõvér.
Semmit nem szabad enni!!! Én még inni sem ittam...
Szia! Én is a Baros utcába járok, azt mondta az orvosom, hogy ne egyek elõtte.
Szia! Én is a Baross utcába járok, és tõlem meg is kérdezte a laboros, amikor mentem AFP-re, hogy ugye NEM ettem semmit? 27 hetes kismama
Én is éhgyomorra mentem "de egyél" max elhalasztják. Egyébként bizonyos ételek befolyásolnak nagyon sok eredményt!! Egy nõvér
Ez olyan érdekes, ha valaki nem biztos benne, miért ír egyáltalán? Errõl jut eszembe, én pedig hamarosan megyek az elsõ vérvételre (8 hetes vagyok). Olyankor lehet enni-inni? Én lehet nem bírom ki, ha nem lehet.
Nálunk egybekötötték egyéb (pl. vércukor) vizsgálattal, és nem lehetett elõtte enni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, a biztonság kedvéért nem ettem-ittam, és jól tettem, mert az volt az elsõ kérdése a nõvérkének:) Kellemes babavárást mindenkinek!

16 hetes kismamai vagyok, semmi tünet nélkül! Lehet ez? holnap megyek dokihhoz!

Legjobb válasz: Köszi nektek,de tényleg semmi tünetem!néha az oldalamba szúr valami,de nem vészes!köszi puszika

A kérdező hozzászólása: Köszi nektek, de tényleg semmi tünetem!néha az oldalamba szúr valami, de nem vészes!köszi puszika
Szia, én már a 35. hétnél járok, és csak az utóbbi 4 hétben jelentkezett például a fáradékonyság, a medence fájdalom illetve vannak napok amikor sehogy se jó :) )) Élvezd ki, hogy jól vagy. Én nagyon élveztem!
Persze, nyugi semmi baj! Pocid azért nõ, nem? Derékfájás, has szurka, érzelmi ingadozás? Valami csak van?..:) )
Ilyenkor már nekem sem volt tünetem. Kb.10 héttõl nem nagyon éreztem semmit.
Szia! Ne izgulj, nekem semmi bajom sem volt a 9 hónap alatt, onnan tudtam, hogy terhes vagyok, hogy nem jött meg. Semmi hányingerem, semmi bajom nem volt. A hasam is csak a 18.hét körül kezdett el nõni. 4 hós kislány anyukája
szia!pont ma beszeltem az unokatesommal erröl.mondtam neki, hogy mär lassan 21 hetes leszek, de abszolut nem erzem magam terhesnek.jol vagyok, nem is volt eddig semmi panaszom.csak a hasam nö, es mozog a baba :) erre ö mondta, hogy milyen szerencses vagyok!mennyi terhes cserelne velem, en meg itt elegedetlenkedek, hogy nincs semmi bajom... jo mi? :) boldog babaväräst!
Szerintem csak bekeni az ínyedet valamivel. Ez biztos, hogy nem lesz fájdalmas kezelés, nem fog bántani, ne félj!
a nyälkahärtyäd az inyed, es valoszinüleg beecseteli majd valamivel.majd valoszinüleg öblögetned is kell.de a legfontosabb a fog+iny mosäsa, akkor is ha fäj es verzik! ha bärmi kerdesed van meg, irhatsz nekem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!