Találatok a következő kifejezésre: 16 hetes vagyok, 2 (32 db)

Ez már vajon a babám lehetett? 16 hetes vagyok 2. baba. Az előbb ahogy leültem a géphez éreztem egy kis "bökést" lent a hasamban, mintha valaki belülről megbökte volna, egész lent a szeméremcsontom felett. Ez ő lehetett?

Kb 1.5 hete amikor odaraktam a kezem a hasamra, éreztem hogy arrébbkúszott, aztán pár nap múlva megint. De azóta semmit nem éreztem, csak ma reggel ez a fura "bökés":) Ha ez ? volt akkor mostmár s?r?bben kell majd éreznem ezt?

Legjobb válasz: biztos õ volt én a harmadik babánkat várom és éreztem a 16.héten

biztos õ volt én a harmadik babánkat várom és éreztem a 16.héten
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Akkor most ez a nap számít elsõ magzatmozgásnak? A fiam 8 éves, olyan régen volt már hogy terhes voltam...:)
A kérdező hozzászólása: Bocs, rosszul számoltam, 15 hetes vagyok, Kedden kezdem a 16. hetet!
igen én azt irtam be persze utána még bizonytalan voltam de aztán meggyõztem magam hogy az a babuci most meg már egész nap meg sem áll boldog babavárást mikorra vagy kiirva? az elsõ válaszoló
A kérdező hozzászólása: Okt 6-ra vagyok kiírva.
SZIA! Nekem is a 2. terhességem és egy 9 éves fiam van. A második v.sokadik terhességnél már akár a 16 héten is érezheted. Nekem is akkortájt kezdõdtek, csak elõször bizonytalanabb az ember lánya, de majd beindul és úgysem téveszted el. Én is elelinte inkább a szeméremcsont felett éreztem meg a babucit. Sok boldogságot!
Szia, Én is a 2. babát várom és elõször Én se voltam benne biztos, hogy Õt éreztem, mert korainak találtam kicsit. De aztán másnap és utána való nap is éreztem ugyanazt a hullámzást, "bugyborékolást" és megkaptam az elsõ oldalba bökést is. Azóta pedig minden este újra érzem a mocorgást. Úgyhogy szerintem mostmár Te is egyre gyakrabban fogod érezni a picúrt. (Ja, egyébként Én meg október 7.-re vagyok kiírva :-) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! De jó utolsó, 1 nap van közöttünk:) Mindenkinek boldog babavárást!!!

Aggódom, feleslegesen? 16 hetes vagyok a 2. babámmal, de még nem érzem, hogy rugna. Az elsővel már a 15. héten éreztem. Nagyon félek, ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Szia! Sok kismama jóval késöbb, mint a 16. hét érzi a baba mozgását! Ne, aggodj még bõven van idõ!

Szia! Sok kismama jóval késöbb, mint a 16. hét érzi a baba mozgását! Ne, aggodj még bõven van idõ!
egy babám van, mellsõ fali lepényem volt, és csak a 21-22. héten éreztem elõször
Nincs baj, én sem éreztem ebben a korban a mozgást pedig a második babám volt. 22-23 hetes korban kezdtem érezni.

16 hetes vagyok. Kb 2 napja de főleg ma nagyon görcsöl a hasam. Megijedjek vagy ez természetes?

Legjobb válasz: A terheségnél minden ami nem jár erõs görcsel, vérzéssel és lázzal , normálisnak tekinthetõ. Mindig fáj valami, mindig van valami, hisz változik testünk. De persze ha nem múlik, vagy elviselhetetlen, kérdezz rá a dokinál.

A terheségnél minden ami nem jár erõs görcsel, vérzéssel és lázzal , normálisnak tekinthetõ. Mindig fáj valami, mindig van valami, hisz változik testünk. De persze ha nem múlik, vagy elviselhetetlen, kérdezz rá a dokinál.
Ha nagyon görcsölsz az nem természetes. Szedjél magnéziumot, én a Béres magnéziumot B6-al tudom ajánlani, sokkal olcsóbb mint a magneB6 és sokkal kevesebb kel belõle. De menj orvoshoz ha ijesztõnek találod a görcsöket, nehogy vetélés legyen a vége. Minden jót.
szerinted normális? már bocs de h nem jut eszedbe ennyi dõ alatt h dokinak szólj???? ha felhívod azonnal be fog hívni.. csodálom h nem izgulsz

Kismamak! Ti is többször betegedtek le, mint nem terhesen? Vagy csak en betegszem le minden 2. heten? 16 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Én nem betegszem le, nagyon sok gyümölcsöt eszem. Idáig semmi bajom sem volt, szerencsére. Konkrétan milyen betegségre gondolsz? 17hkm

Én nem betegszem le, nagyon sok gyümölcsöt eszem. Idáig semmi bajom sem volt, szerencsére. Konkrétan milyen betegségre gondolsz? 17hkm
A kérdező hozzászólása: Nätha...ami 4 napja kinoz, fogfäjs, ami kezelve van mär, de iszonyat fäj...es hasmenes, ami ma jelentkezett...:(
Megnyugtatlak nem vagy egyedül, én már 1, 5 hete benne vagyok a megfázásba, valami borzalom... :( a terhességem alatt másodjára vagyok megfázva. És most vagyok 30 hetes.
Egyáltalán nem betegedtem meg szerencsére (kopp-kopp) a terhességem alatt, remélem ezt a pár napot már megúszom :) Mondjuk sokkal több gyümölcsöt + zöldséget + vitaminokat eszem és sokszor fertõtlenítem a kezem. Valamennyire normális, hogy gyengébb az immunrendszered, de próbáld ki a fentieket! Boldog babavárást 39+4 hkm :)
39+4 vagyok: nekem is baromi érzékenyek a fogaim az ínygyulladás miatt. Parodontax és napi két szájvizes öblítés viszont sokat segít!
Én szinte soha nem vagyok beteg, csak terhesen. Nyár közepén volt 20 hetesen tüdõgyulladásom - nincs légkondonk! - arcüreggyulladásom, bronchitisem...
ja persze vitamint ettem és c-vitamint szedtem + terhes vitamint.
Én a terhesség alatt 1x voltam megfázva és ennyi.Közben volt macskaharapásom, de attól sem lett hála az égnek semmi bajom.Elõtte sem voltam nagyon beteges, de lényegesen többször fordult elõ.Sok gyümi (így vitamint viszel be)+folyadék.Szerintem ilyenkor ellenállóbb a nõ szervezete;automatikusan védi a pocaklakót. :) 39. + hetet tapossuk!
A terhességem alatt 1szer voltam megfázva, amikor abbahagytam a vitamin szedést, és kevesebb gyümölcsöt ettem, ez már a 36.hét körül volt, amúgy nem voltam beteg.

16 hetes vagyok. Kb. 1 órája folyamatosan tompán fáj a bal oldalam (enyhe nyomás szerűség). Elképzelhető, hogy huzamosabb ideig (1-2 órán keresztül) ugyanott van a picúr?

Legjobb válasz: igen elképzelhetõ,nekem is baloldalon szokott fájni,már lefelé fordúlt a baba és nyom.ilyenkor feküdj oldalra,lazíts.nekem bevált.de orvos nem vagyok,említsd meg azért neki is,hogy megnyugodj.

igen elképzelhetõ, nekem is baloldalon szokott fájni, már lefelé fordúlt a baba és nyom.ilyenkor feküdj oldalra, lazíts.nekem bevált.de orvos nem vagyok, említsd meg azért neki is, hogy megnyugodj.

16 hetes vagyok és 2 napja rettentően fáj a csípő és medencecsontom. Mintha tolná szét valami. Van valami praktika, hogy mivel enyhíthető a fájdalom? Se a séta, se a fekvés nem esik jól.

Legjobb válasz: Szia, nekem alvásnál az segített, hogy egy kispárna volt a térdeim között, amikor az oldalamon aludtam. Egyébként nálam idõszakosan jelentkezett ez a fájás. Van, hogy most is fáj, aztán pár napig semmi. Kitartás! :) 29hetes km

Szia, nekem alvásnál az segített, hogy egy kispárna volt a térdeim között, amikor az oldalamon aludtam. Egyébként nálam idõszakosan jelentkezett ez a fájás. Van, hogy most is fáj, aztán pár napig semmi. Kitartás! :) 29hetes km
Helló. Én is 16 hetes mami vagyok. Én ha dolgozom a kertben nem fáj, csak ha sokat ülök vagy állok egy helyben...

17. hetes vagyok 2. babával.16+3. Pár nap óta érzem ha wcre megyek (vizelet) olyan mintha meglenne duzzadva kicsit. Mi lehet ez?

Most voltam pisilni,megis van duzzadva(nem fáj,nem viszket,nem piros)Kivülröl éreuhetö,és nyomást is érzek.Mi lehet ez??

Legjobb válasz: Mi van megduzzadva? A szeméremajkak? Mert az nekem is megduzzadt, egészen a szülésig olyan volt. Ez nem baj,a terhességgel jár.

Mi van megduzzadva? A szeméremajkak? Mert az nekem is megduzzadt, egészen a szülésig olyan volt. Ez nem baj, a terhességgel jár.
Nekem nem tudták megmondani végül kislány lett.Csak 4d-n 28 hetesen.
Na, ma is lánykát mondtak. szóval 3 szonográfus talán már nem tévedhet. Amúgy megint a 2D-n mutatta meg, hogy mibõl látja.
Nekem is simán mondták meg 12. hetesen, volt 4D is de ott nem látta :)
Szia, ha szerencsed van mint pl nekem, akkor beterpeszt es egy az egyben latszik hogy kisfiu vagy kislany e. Nekem ezt 16. heten megmondtak. De ez csak szerencse kerdese :)
Ha úgy fekszik meg tudják mondani! Nálam a 19. héten mondta a doki hogy kislány, és pár hét múlva a 4d-s uh megerõsítette!
Ha be lehet látni a lába közé, akkor meg tudják mondani. Mi a 12. héten megtudtuk, hogy kisfiú. Egyértelmûen látszott.
simán meg tudják mondani ha úgy fekszik, ha szégyenlõs akkor nem...
Ekkora terhességnél még leginkább a sima 2D-s uh-n látják a nemeket (persze, ha a baba is épp úgy fekszik). Nekem 12. héten mondták, hogy kislány (2D alapján, de 4D-t is kapcsoltunk, csak az inkább mozi élményes), majd a 16. héten megint 2D-n mutatta a szonográfus a jeleket, hogy bizony lány. Ma, megyek 18 hetesre, szerintem itt is még a 2D mutatja a nemet jobban. Sõt ugye minden adatot 2D-rõl mérnek, a 4D tényleg inkább mozizás, meg persze biztos azon is látszik, ha nagy a baj..ez meg ugye nem áll fent, mert ne legyen baj! :)
Nem tudták megmondani, mert nem úgy feküdt, össze voltak zárva a lábai, majd csak 24 hetesen mondták meg hogy fiú. A lányomnál megmondták hogy lány a 18. Héten, de ott a gép is jobb volt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.tegnap meg tudtam hogy kis fiúcska lesz:És egészséges

21 hetes terhes vagyok! A 16 hetes afp eredményem jó lett, csak a 18 triszómia szűrés lett pozitiv! Mennyiben befolyásolja az eredményt az a tény hogy 15 hetes+5 naposan vették le a vért? 2 uh. is neg. Lett.

Legjobb válasz: Milyen vérvételed volt? Csak egy sima kötelezõ AFP vagy esetleg integrált teszt vagy négyes teszt vagy ilyesmi? Melyiknek lett pozitiv az eredménye? Doki mit mondott? Egy sima AFp-hez korai volt az idõpont még 1 hetet várni kellett volna.

Milyen vérvételed volt? Csak egy sima kötelezõ AFP vagy esetleg integrált teszt vagy négyes teszt vagy ilyesmi? Melyiknek lett pozitiv az eredménye? Doki mit mondott? Egy sima AFp-hez korai volt az idõpont még 1 hetet várni kellett volna.
Nekem is pozitív lett a Down szindróma tezst a második , az elsõ negatív (vérbõl)Genetikai tanácsadóba kellett mennem.Ott felajánlották a magzatvíz vizsgálatot.Én ezzel nem éltem.Végülis egészséges kisbabánk született.A magzatvíz vizsgálatot azért nem vállaltam , mert már elõtte volt két vetélésem.Az UH nem mindig mutatja ki ezeket a betegségeket.(sajnos)Én azért nagyon bízom benne hogy nálatok sem lesz semmi baj!
Nekem a kombinált teszten van 18-as triszómmia (Edwards-kór) szûrõvizsgálati eredmény, az AFP-n nincs. A kombinált tesztet meg a 11. héten csinálták.

Voltatok már ilyen helyzetbe? Menzi szerint 20 hetes vagyok 12 uh szerint 18+3 hetes és ma voltam 18 hetes uh-án és most meg 16+2 hét a doki szerint. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Semmi gond, csak a baba nem az elõírásoknak megfelelõen fejlõdik. Hol elõrébb van, hol hátrább, de ez nem baj. Barátnõm is így volt végig a terhessége alatt. Szerintem te számold magad nyugodtan az utolsó mensihez, úgyis az elsz a biztos:-)

Semmi gond, csak a baba nem az elõírásoknak megfelelõen fejlõdik. Hol elõrébb van, hol hátrább, de ez nem baj. Barátnõm is így volt végig a terhessége alatt. Szerintem te számold magad nyugodtan az utolsó mensihez, úgyis az elsz a biztos:-)
Nekem végig ilyen matekolás volt, márc 21-re voltam ciklus szerint és április 13-ra uh szerint kiirva. És márc 31-én született a baba.... Szóval függ a ciklusodtól, ha például hosszabb, akkor van fõleg ilyen kalkulálás. A 12. heti uh a legpontosabb állitólag, amit most mutat az már csak maximum méretbeli variáció, de ez már nem annyira pontos. Jobb, ha a kisebb számot számoljátok, nehogy túlhordásnak minõsitsék a babádat a végén, és hamarabb meginditsák a szülést, mint kellene, de ezt a végén a dokid úgyis tudni fogja a baba adataiból, a méhlepény, a köldökzsinór és a méhszáj állapotából, ne aggódj! :) Jó babavárást! Egy 3 hós bébi anyukája

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!