Találatok a következő kifejezésre: 16 hetes vagyok, és ma mondta (2 db)

16 hetes terhes vagyok, és ma mondta egy ismerősöm, hogy létezik olyan, hogy várandóssági segély, amit a betöltött 20. héttől lehet kapni, tudtok valamit erről?

Legjobb válasz: Tudtommal egyedül adókedvezmény vehetõ igénybe a terhesség x hete után... A többi támogatás szülés után jár.

Tudtommal egyedül adókedvezmény vehetõ igénybe a terhesség x hete után... A többi támogatás szülés után jár.
Családi adókedvezményrõl tudok, itt megnézheted: http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week/14 A "Jó tudnod" résznél.
A magzat 90 napos korától járt anno adókedvezmény, de ezt beépítették a családi pótlékba.
Fleto megszüntette az adókedvezményt!
Megkérdezném , hogy ez az adókedvezmény amirõl írtatok ez bérfüggõ ? , illetve ezt automatikusan adjék vagy külön igényeni kell? Csak mert nekem ez a 9000Ft sem jár.
Az adókedvezmény csak a harmadik gyerek után jár. Sajnos a Gyurcsány kormány ezt a lehetõséget is elvette töllünk babásoktól, mert régen már az elsõ babuci után is járt, már a terhesség alatti idõben is, de ez ma már nem létezik
Én i súgy tudom, hogy a terhesség alatt már semmi nem jár. Majd a szülés után...

16 hetesen voltam uh-on és akkor azt mondta az orvosom, hogy a lepény melső falon, mélyen eléri a belső méhszájat, ma kellett mennem megint 19 hetes vagyok, és a lepény nem mozdult. Jelenthet ez baj?

Legjobb válasz: Hát ha a lepény takarja vagy bebelóg a méhszájba és ez a szülésig nem mozdul, akkor csak császárral fogsz tudni szülni, mert a baba nem tud a lepénytõl kibújni. De van még idõd, hátha feljebb csúszik ahogy nõ a pocid.

Hát ha a lepény takarja vagy bebelóg a méhszájba és ez a szülésig nem mozdul, akkor csak császárral fogsz tudni szülni, mert a baba nem tud a lepénytõl kibújni. De van még idõd, hátha feljebb csúszik ahogy nõ a pocid.
Szia nekem 12 hetes UH-n vették észre, azóta kicsit mozdult onnan , de még mindig érinti a méhszájat. Lehet hogy neked nem fog elmozdulni, akkor császáros leszel. Egyébként vigyázz magadra nagyon. Ne emelj, ne terheld magad sokat, Szexnél is óvatosan. Veszélyeztetett terhesnek számitasz, mert ezektõl a dolgoktól amiket leirtam, mind bevérezhetsz és akkor gáz van. Én ülõ munkát végzek és ez sem tesz túl jót a doki szerint, már igy az 5. hónapban :( Bármilyen vérzés vagy görcs esetén azonnal értesitsd az orvost.
Szia!Nekem 19hetesen volt ez a problémám, azt mondták ne emeljek, ne hajoljak és ne éljek nemi életet.A dokim magne b6-ot ajánlott.22 hetesen már vissza is húzódott.Ne izgulj, nem lesz baj.Boldog babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!