Találatok a következő kifejezésre: 16 hetes orgazmus (2 db)

16 hetes vagyok. Tegnap lefeküdtem a férjemmel, de az orgazmusom sokkal erőteljesebb volt mint terhesség előtt. Okozhat valami problémát a babánál?

Legjobb válasz: Nem lesz baj ne,aggódj!Ez a terhesség alatt normális, hogy az orgazmusod erõsebb,én is ezt tapasztaltam.Ha az orvosod nem tilt el az eggyüttléttõl csak érezzétek jól egymást!Boldog babavárást

Nem lesz baj ne, aggódj!Ez a terhesség alatt normális, hogy az orgazmusod erõsebb, én is ezt tapasztaltam.Ha az orvosod nem tilt el az eggyüttléttõl csak érezzétek jól egymást!Boldog babavárást
Elvileg a fokozott altesti verboseg ennek az oka, es semmi, de semmi karos hatasa nincs a babara, sot! A te szervezetedben keletkezo boldogsag hormon atjut hozza is, es kellemesen erzi magat. Nem szabad elvesztegetni az idot, ki kell hasznalni ezt a plusz oromot :)
A kérdező hozzászólása: Ez megnyugtató!Nagyon köszönöm a gyors válaszokat!

16 hetes vagyok, orgazmus után megkeményedik a méhem. Ez baj lehet?

Legjobb válasz: Ez elõfordulhat. Szedsz magneB6-ot? Az általában használ a haskeményedésre.

Ez elõfordulhat. Szedsz magneB6-ot? Az általában használ a haskeményedésre.
A kérdező hozzászólása: Ne szedek magne b6-ot, mert alapjába véve nem keményedik a méhem, csak mosanában orgazmus után.
Orgazmus után mindig megkeményedik a méh, csak nem terhesen nem vesszük észre. Ez teljesen normális, ha belegondolsz a biológiájába.-) Amennyiben nem görcsölsz és nem tartós a keményedés, akkor semmi probléma.-)
Nem baj. Nekem is keményedik utána. Ha nem görcsöl, vérzel....stb., akkon nincsen baj. Nekem is kõkemény lesz a hasam, aztán kb. 1 perc múlva már nem az.
A kérdező hozzászólása: Kszönöm a válaszokat, nekem is elmúlik pár perc mulva, csak mivel még nem tapasztaltam ilyet, gondoltm megkérdezem.
Nekem is keményedik pár percig, aztán elmúlik, a dokim is azt mondta, ez teljesen normális. Csak a babókám nem szereti - vagy nagyon szereti, ki tudja - mert szeretkezés után mindig veszett rugdosásba kezd. A védõnõ azt mondta, kizárt, hogy ne tetszene neki, mert rá is hatnak az én érzéseim és a felszabaduló endorfinok. Szerinte a picur inkább folytatást követel.:-)
Szia! Ez természetes!Nekem kõ kemény lesz utánna a hasam és összeugrik.Teljesen megváltozik a formája, egy kemény gömb lesz.Majd ahogy tágul, törpi rásegít, löködi belülrõl.Tuti élvezi Õ is!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!