Találatok a következő kifejezésre: 16 hetes kb. egy hete (3 db)

Először 16 hetesen kezdtem buborékokat érezni a hasmaban, de kb egy hete nem érzek semmit. A baba volt? De akkor most miért nem érzem? Kezdek aggódni.19 hetes vagyok

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy elsõ babát várod e, mert elsõ babásoknál általában 21hétig nem késõ az elsõ nagy rúgás. Ez az idõ is ráteszi a bélyegét a baba közérzetére és lehet a te babád ezt lustin fogadja, Boldog babavárást, 20 hetes kismama:)

Nem tudom, hogy elsõ babát várod e, mert elsõ babásoknál általában 21hétig nem késõ az elsõ nagy rúgás. Ez az idõ is ráteszi a bélyegét a baba közérzetére és lehet a te babád ezt lustin fogadja, Boldog babavárást, 20 hetes kismama:)

16+3 hetes vagyok, kb. egy hete érzem, hogy mozog a picim. Tegnap délelőtt óta viszont semmi. Baj van?

Legjobb válasz: Lehet hogy meg nem ot erezted,egy kicsit korai,foleg ha elso terhesseg.De ne idegeskedj,mert nem egyforman mozognak,ugy 20 het utan all be a rendszeres programjuk,hogy mikor alusznak es mikor vannak ebren stb.Ha nem nyuszol meg,menj a dokihoz mert az a biztos.

Lehet hogy meg nem ot erezted, egy kicsit korai, foleg ha elso terhesseg.De ne idegeskedj, mert nem egyforman mozognak, ugy 20 het utan all be a rendszeres programjuk, hogy mikor alusznak es mikor vannak ebren stb.Ha nem nyuszol meg, menj a dokihoz mert az a biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a nyugtatást! Gratulálok az 5. babucihoz! :) :) :) Nekem is furcsa volt, hogy már érzem, de mivel több napon keresztül éreztem, nagyjából ugyanazokon a helyeken, így biztos vagyok benne, hogy Õ!:) Remélem úgy van ahogy írod és csak "másfelé kószál" az én Pindurkám! :) Már nagyon várom az uh-t, hogy lássam:) Boldog babavárást és köszönöm a segítséget! :)
Jaj de aranyos vagy:-))Dehogy van baj, szó nincsen ilyesmirõl, olyan picuri még a babácskád, hogy rengeteg helye van ficánkolni.Rendszeres magzatmozgásokat mindennap a 20.hét után kell érezni, de a 24.hét megint nyugodt és aktiv idõszakokat tartogat.Felesleges orvoshoz szaladni emiatt, hidd el, 16 hetessen elvileg még nem is nagyon szokták érezni, ugyhogy nyugalom, minden oké:-)))) Boldog babavárást kivánok!!!!!! 17 hetes km 5.babával:-)
Szia. Én is ugyanebben a cipõben járok, ki is irtam a kérdést, de sirva fakadtam, olyan negativ válaszokat kaptam, hogy biztos nem a baba mozgott eddig sem, meg ilyenek. Sztem csak picit lustálkodik, ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem azóta már elmúlt 2 éves a kisfiam! :) Sajnos itt elég sok érdekes ember van, akik nem tudnak normálisan megszólalni....De egyébként az elsõ idõszakban többször volt úgy, hogy nem éreztem a mozgását és persze mindig ideges voltam, hogy rendben van-e minden. De aztán mikor nagyobb lett hihetetlenül sokat mozgott és nagyon vicces volt látni kivülrõl, ahogy hullámzik a hasam. :) Ja, ne foglalkozz senkivel, te tudod, hogy õ mozog és ne aggódj, ha pár napig nem érzed. Kicsi még, sok helye van, az a szerencse, ha néha-néha "megtisztel" azzal, hogy érzed! :) Vigyázz magadra és boldog babavárást!

16 hetes múltam, kb. egy hete szintelen váladék jön a mellemből ha megnyomom. Mitől van?

Legjobb válasz: Ez az elõtej, teljesen normális. Ettõl függetlenül ne nyomogasd.

Ez az elõtej, teljesen normális. Ettõl függetlenül ne nyomogasd.
A terhességi hormonoktól. A melled most készül fel arra, hogy majd táplálja a babát. Azért nem érdemes nyomkodnod, mert mellbimbó ilyen ingerlése a harmadik harmadban akár a szülés beindulását is okozhatja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!