Találatok a következő kifejezésre: 16 hetes kb. egy (7 db)

Először 16 hetesen kezdtem buborékokat érezni a hasmaban, de kb egy hete nem érzek semmit. A baba volt? De akkor most miért nem érzem? Kezdek aggódni.19 hetes vagyok

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy elsõ babát várod e, mert elsõ babásoknál általában 21hétig nem késõ az elsõ nagy rúgás. Ez az idõ is ráteszi a bélyegét a baba közérzetére és lehet a te babád ezt lustin fogadja, Boldog babavárást, 20 hetes kismama:)

Nem tudom, hogy elsõ babát várod e, mert elsõ babásoknál általában 21hétig nem késõ az elsõ nagy rúgás. Ez az idõ is ráteszi a bélyegét a baba közérzetére és lehet a te babád ezt lustin fogadja, Boldog babavárást, 20 hetes kismama:)

Mit lehetne tenni, hogy ne járjak annyit a wc-re? KB.20-25 x megyek egy nap és egy kicsit fárasztó, ahhoz képest, hogy, még csak 16 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Inni mindenképpen kell. A szervezeted úgyis jelzi valamilyen formában, ha csappan a folyadékháztartásod. Este tudsz egy kicsit csalni. Muszáj kibírni, hogy alvás elõtt egy fél órával ne igyál semmit. Még akkor is nagyobb az anyagcseréd maga a terhesség funkciói miatt. Idõ kérdése.

Inni mindenképpen kell. A szervezeted úgyis jelzi valamilyen formában, ha csappan a folyadékháztartásod. Este tudsz egy kicsit csalni. Muszáj kibírni, hogy alvás elõtt egy fél órával ne igyál semmit. Még akkor is nagyobb az anyagcseréd maga a terhesség funkciói miatt. Idõ kérdése.
Ne is mondd, nekem már szólt a férjem (persze poénból), hogy mi tartjuk el a vécépapírgyárakat. Semmit nem tudsz tenni, ez van. Lehet a középsõ trimeszterben lesz pár hét pisiszünet, de az utolsóban megint elõjön majd.
A kérdező hozzászólása: Akkor remélem, hogy majd lesz jobb, ha más nem a szülés után. Persze ennyi baj legyen az egész terhesség alatt. Jó egészséget kívánok Nektek!
Én pedig szegény férjemre és kisfiamra fogtam, hogy napi egy wc gurigát használunk. Pedig lehet, hogy éjszaka félálomban én járok rá állandóan.
A kérdező hozzászólása: Lefekvés elõtti fél órában 3x megyek, éjszaka 5x, munka elõtt reggel 3x, munkahelyen meg.... Szóval nálunk is fogy a wc papír dögivel.
1.vagyok, nálunk 3 nap alatt megy el 2 guriga vécépapír. A lányom még pelenkás, a férjem pedig alig van itthon. Szóval én vagyok a nagy felhasználó, le se tudom tagadni.
Jó, ez a wc papír használat. Mióta nem dolgozom, és itthon vagyok, azóta a páromnak leginkább csak az tûnt fel, hogy milyen sokszor kell wc papírt venni... :) Én az elejétõl fogva nagyon sokat pisilek, és ha el kell valahová mennünk, akkor szinte már elõre idegesítem magam, hogy hogyan fogom kibírni addig pisilés nélkül. Talán a második trimeszterben volt pár hetes "pisilési-szabadságom", de nem sok... Idegesítõ dolog, de végülis tényleg ez legyen a legnagyobb gondunk! 38 hetes kismama
Nem lehet mit tenni. Nálam ez van végig, talán annyi különbséggel, hogy nappal nem veszem észre, hogy gyakran járnék, csak éjszaka kell. Nem szûnt még meg 21 hetesen sem, szerintem meg is marad végig, csak erõsödni fog. Nem kellemes éjszaka fölkelni sokszor, ráadásul nem mindig tudok visszaaludni sem, de nem aggódom emiatt, ez van és kész:) Egyébként, ha keveset iszom este, akkor is mennem kell, tök mindegy.
Én is így vagyok! Amióta terhes vagyok egy éjszakát sem tudtam normálisan végig aludni, mert kb 2 óránként megyek pisilni. Nappal annyira nem vészes, de az éjszaka miatt még fáradtabb vagyok reggelente mint lefekvéskor. Én is így tudom, hogy ez sajnos szinte végig így lesz...

Lehet kb 16 éves kortól egy napig tartó kontaktlencsénél hosszabb ideig tartó (minimum egy hetes) használni?

Tavaly májusban kb 1 éve voltam optikusnál mert romlott a szemem akkor 14 éves voltam ( júniusban töltöttem a 15-öt) és kontakt lencsét akartunk de csak egy naposat írtak volna föl nekem különféle okokból, mondjuk én elég köcsögnek éreztem az optikust de ez mellékes. Pl egyik ok volt hogy még romolhat a szemem. Most töltöm júniusban a 16-ot és szerintetek már fölírnának nekem mondjuk egy hetes vagy még jobb lenne ha legalább egy hónapig tartó lencsét? Bocs ha kicsit hosszú lett :S :D

Legjobb válasz: Én 15 éves korom óta hordok.Szerintem menj másik orvoshoz.

Én 15 éves korom óta hordok.Szerintem menj másik orvoshoz.
14 éves korom óta kontaklencsét hordik egy hónaposat.. am meg én rohadtul nem bizok az optikusokban azota h a sûrgõsségire kerültem aztán meg a szemklikára egy f*asz optikus miatt mert rossz tanácsot adott..ennyit az optikusokrol :/
az utolsónak ne higgy:) inkább elõször szemész tanácsolja, milyen havit használj... nagyon különbözõk...
Ha van papírod, (ami kell hogy legyen) azon rajta van a szemed minden adata ami lencsevásárláshoz kell. Keress egy webshopot, van rengeteg és rendelj magadnak olyan lencsét amilyet szeretnél. http://www.kontaklencsethordok.hu http://www.yukka.hu http://www.drdio.hu
tegnap voltam szemésznél és egy hónaposat is hordhatok.
A kérdező hozzászólása: Te aztán jól félre értetted a kérdésem :D
A napos kontaktlencsét ne használd egy hétig. Azért egy napos, mert egy napig lehet használni. De nem értem mi a nagy problémád. Az egy napost is ugyanúgy minden nap be kell rakni, mint az egy hónapost. Amúgy nyilván azért adtak egy hónapost, mert ha romlik a szemed, akkor nem dobsz ki annyi pénzt.
14 éves koromtól havit hordok. 3 hónapra vegyél elõre, nekem, 18 éves korom óta nem változott.. sokkal olcsóbb. és szerintem ha nem cilinderes vagy ilyesmi, akkor nem lehet akadálya a váltásnak. keress másik optikust.
én is egy éve hordok és havonta cserélem 16/lány mennyj máshova
Elõször kéthetes volt, de már más márkára és havi viseletûre váltottam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ és neked milyen idõközönként kell cserélned?
Nem egyértelmû a kérdésed. Miért ne lehetne havi, vagy 3 havi lencsét használnod? Mindegyiket le kell venni alvás elõtt. Ha esetleg arra gondolsz hogy reklámoznak olyat is amit folyamatosan lehet viselni alvás közben is, akkora saját érdekedben nehogy elhidd! Van olyan lencse ami kibírja ha alszol benne, de a szemed érdekében véletlenül se ülj fel az ilyen marketingnek. Tudnék róla mesélni miket okoz az ilyen hiszékenység.


16+3 hetes vagyok, kb. egy hete érzem, hogy mozog a picim. Tegnap délelőtt óta viszont semmi. Baj van?

Legjobb válasz: Lehet hogy meg nem ot erezted,egy kicsit korai,foleg ha elso terhesseg.De ne idegeskedj,mert nem egyforman mozognak,ugy 20 het utan all be a rendszeres programjuk,hogy mikor alusznak es mikor vannak ebren stb.Ha nem nyuszol meg,menj a dokihoz mert az a biztos.

Lehet hogy meg nem ot erezted, egy kicsit korai, foleg ha elso terhesseg.De ne idegeskedj, mert nem egyforman mozognak, ugy 20 het utan all be a rendszeres programjuk, hogy mikor alusznak es mikor vannak ebren stb.Ha nem nyuszol meg, menj a dokihoz mert az a biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a nyugtatást! Gratulálok az 5. babucihoz! :) :) :) Nekem is furcsa volt, hogy már érzem, de mivel több napon keresztül éreztem, nagyjából ugyanazokon a helyeken, így biztos vagyok benne, hogy Õ!:) Remélem úgy van ahogy írod és csak "másfelé kószál" az én Pindurkám! :) Már nagyon várom az uh-t, hogy lássam:) Boldog babavárást és köszönöm a segítséget! :)
Jaj de aranyos vagy:-))Dehogy van baj, szó nincsen ilyesmirõl, olyan picuri még a babácskád, hogy rengeteg helye van ficánkolni.Rendszeres magzatmozgásokat mindennap a 20.hét után kell érezni, de a 24.hét megint nyugodt és aktiv idõszakokat tartogat.Felesleges orvoshoz szaladni emiatt, hidd el, 16 hetessen elvileg még nem is nagyon szokták érezni, ugyhogy nyugalom, minden oké:-)))) Boldog babavárást kivánok!!!!!! 17 hetes km 5.babával:-)
Szia. Én is ugyanebben a cipõben járok, ki is irtam a kérdést, de sirva fakadtam, olyan negativ válaszokat kaptam, hogy biztos nem a baba mozgott eddig sem, meg ilyenek. Sztem csak picit lustálkodik, ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem azóta már elmúlt 2 éves a kisfiam! :) Sajnos itt elég sok érdekes ember van, akik nem tudnak normálisan megszólalni....De egyébként az elsõ idõszakban többször volt úgy, hogy nem éreztem a mozgását és persze mindig ideges voltam, hogy rendben van-e minden. De aztán mikor nagyobb lett hihetetlenül sokat mozgott és nagyon vicces volt látni kivülrõl, ahogy hullámzik a hasam. :) Ja, ne foglalkozz senkivel, te tudod, hogy õ mozog és ne aggódj, ha pár napig nem érzed. Kicsi még, sok helye van, az a szerencse, ha néha-néha "megtisztel" azzal, hogy érzed! :) Vigyázz magadra és boldog babavárást!

16 hetes terhes vagyok kb. egy hónapja aranyerem van milyen kenõcsöt lehetne használlni?

Legjobb válasz: Reparon vagy Sperti biztos. De gyógyszertárban lehet, hogy még tudnak többfélét ajánlani.

Reparon vagy Sperti biztos. De gyógyszertárban lehet, hogy még tudnak többfélét ajánlani.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Én is Reparont használok, nekem bevált.
Én Reparont és Proktis-M-et használtam.

16 hetes múltam, kb. egy hete szintelen váladék jön a mellemből ha megnyomom. Mitől van?

Legjobb válasz: Ez az elõtej, teljesen normális. Ettõl függetlenül ne nyomogasd.

Ez az elõtej, teljesen normális. Ettõl függetlenül ne nyomogasd.
A terhességi hormonoktól. A melled most készül fel arra, hogy majd táplálja a babát. Azért nem érdemes nyomkodnod, mert mellbimbó ilyen ingerlése a harmadik harmadban akár a szülés beindulását is okozhatja.
teljesen normális az összes okostelefont naponta kell tölteni.
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ :)
nekem is 4S 16 GB-om van és nekem is kb ennyit bír, bár az enyém 1, 5 éves :D
A kérdező hozzászólása: Most is 2, 5 órája használom és 60 % on van se kb 1 órát wifizek meg játszók is szerintem hamar lemerul ma is kb 6 órát fogja bírni amúgy neked milyen ios van rajta ??! :)
6.1.3
Sajnos az iPhonoknak elég gyenge az aksijuk. De lehet venni hordozható akkumlátort, én is ilyennel használom. Nekem ilyenem van: iPhone 4S; 16GB; iOS 6.1.3


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!