Találatok a következő kifejezésre: 16 hetes egyik (107 db)

Lehet baj abból, ha 16 hetesen egy picit nehezet emeltem, vagy csak az első trimeszterben kell ezzel különösen vigyázni?

Nem óriási súlyra gondolok: egy teli szemetesvödröt emeltem meg, volt ugyan súlya, de már nem bírtam vele megvárni a páromat. Térdet hajlítva emeltem, de egy picit így is meghúzódott. Most meg szidom itt magam... :)

Legjobb válasz: Aranyos vagy, hogy ennyire aggódsz! De nyugodj meg, normális terhesség sem az elsõ, sem a többi trimeszterben nem sérül csak azért, ert megemelsz valamit. Gondolj bele, hány kismama dolgozik nehéz fizikai munkát is a terhessége egész ideje alatt, hányna van kicsi gyereke, mikor a 2. babát várja... legtöbbjüknek nem lesz semmi baja. Akkor kell jobban vigyázni, ha korán kezd nyílni a méhszáj vagy rövidül a méhnyak, erre az orvosod felhívta volna a figyelmed. Egy szemetesvödör nem a világ, ennyi bõven belefér... én 8hónapos kismamaként krumplit szedtem...a férjem külföldön, így nem volt, aki megcsinálja...veszni meg nem hagyhattam :) A kislányom és én is teljesen egészségesek vagyunk, még korábban se jött, pedig 4. baba.

Aranyos vagy, hogy ennyire aggódsz! De nyugodj meg, normális terhesség sem az elsõ, sem a többi trimeszterben nem sérül csak azért, ert megemelsz valamit. Gondolj bele, hány kismama dolgozik nehéz fizikai munkát is a terhessége egész ideje alatt, hányna van kicsi gyereke, mikor a 2. babát várja... legtöbbjüknek nem lesz semmi baja. Akkor kell jobban vigyázni, ha korán kezd nyílni a méhszáj vagy rövidül a méhnyak, erre az orvosod felhívta volna a figyelmed. Egy szemetesvödör nem a világ, ennyi bõven belefér... én 8hónapos kismamaként krumplit szedtem...a férjem külföldön, így nem volt, aki megcsinálja...veszni meg nem hagyhattam :) A kislányom és én is teljesen egészségesek vagyunk, még korábban se jött, pedig 4. baba.
7:09-es vagyok.És kedves kérdezõ, nem rád értettem, hogy túl misztifikálod a terhességet, és nem is negatív értelemben írtam.Vannak ilyen kismamák.Nekem is elsõ baba, és én is aggódom.Nekem is furcsa minden.De nem fogok búra alatt élni 9 hónapig, és éjjel-nappal azon agyalni, hogy mibõl lehet baj.Én sem emelek 2 kilónál nehezebb dolgot, és attól még vigyázok magamra, és ugyanúgy féltem a babát, mint bárki más.Ezt is csak általánosságban írtam, nem rád értettem, nem kötözködni akarok.Boldog babavárást Nektek!
Szerintem semmi baj nem lesz, ha eddig nem történt. Azért egy ellenpéldát is írok. Nagymamám anno 7 hónapos terhesen próbált arrébb húzni nehezebb tárgyat, és bevitték koraszüléssel, szerencsére minden rendben van a nagynénimmel:) De az emelgetésekkel vigyázni kell, akárki akármit mond. Soha nem lehet tudni, hogy a te szervezeted hogyan bírja az ilyesmit.
Utolsó, Te tuti az elsõ babádat várod! Tudod aki már a többedikkel terhes, nehezen teheti meg, hogy néha ne emelje meg a gyereket, aki álltalában több mint 3 kg! Ha meg már neked is van gyereked ezt tudnod kéne, vagy nem emelgeted, mert elárulhatnád hogy csinálod! Mert már nekem is nehezen esik felemelni, de ha sír, hogy ana öjébe, hát mi a frászkarikát tegyek!
Köszi annak, aki lepontozott! majd, ha lesz 2., 3. babád, azt se fogod felemelni, mert terheseknek nem szabad 3 kilónál többet emelni? Na, ne már! Egy teli bevásárlószatyor több, mint 3 kiló! Vagy csak akkor mész a boltba, ha a párod otthon van és elvisz, hazaviszi! Ennyire ne dramatizáljuk már túl a kismamaságot! Ajánlom figyelmedbe a következõ cikket, csak okulásként! http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-al..
Én nem pontoztam le senkit, nem szokásom. Ha a szakemberek, szakirodalom nem ajánlja az emelést, akkor nem emelek, ha tehetem. Igen, akinek van már gyereke, nehéz megoldani. A bevásárlást is nehéz, ha nincs valakinek autója, mert autóval könnyebb, egy-egy szatyorba kevesebbet kell pakolni és egyesével-kettesével behordani. Nem az volt a kérdés, hogy emeltek-e a terhesség alatt vagy sem, hanem az, hogy kell-e vigyázni az elsõ trimeszterben ezzel, és igen, különösen az elsõ trimeszterben kell vigyázni. Ez van. Elhiszem, hogy sokan emelgetnek és nincs baj, de ez változó. Én nem ajánlanám. És senkit nem pontoztam le, csak válaszoltam.
Senki nem tanácsolta a kérdezõnek, hogy emelgessen!Itt mindössze egy szemeteszsákról volt szó, ami tényleg nem egy nagy kaland.Attól, hogy kiviszi a kukába, nem lesz semmi baja! Nem kell ennyire túl misztifikálni a terhességet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én mindenesetre próbálom kerülni a hajolgatásokat, emeléseket, mivel ahogy írtam is, elég problémásan indult a terhességem. Csak ezért misztifikálom túl. Ráadásul elsõ baba, most még megtehetem, a másodiknál már más lesz a helyzet. Akkor már nem tudom elkerülni, ráadásul reményeim szerint tapasztaltabb leszek, és nem csinálok majd minden furcsa, és számomra szokatlan érzésbõl, kisebb fájdalomból problémát. Köszönöm mégegyszer, szép napot mindenkinek!
07:09 A szemetes is lehet nehéz. Bár nekünk külön kis konyhaszekrényben van, maga a szemét tároló elég nagy és ha sok a szemét benne, én nem merem kivinni, tényleg nem könnyû. Mindenki maga dönti el, mit vállal be. Én azért írtam, amit írtam, mert én vigyázok és ahogy láttam a kérdezõ is, ezért javasoltam. Abból nem lehet gond, ha valaki jobban vigyáz, mint talán kellene, bár szerintem az óvatósság sosem árt.
Én akkor is azt vallom, hogy jobb félni, mint megijedni. Nem ajánlott a terhes nõknek 3 kg-nál többet emelni. Pont. Mindig vannak olyanok, akik ellátnak jó tanácsokkal, nyugodtan emelj, én is emeltem/emelek és semmi bajom. Aztán, ha történik valami, mert más a szervezeted, akkor persze ez a te hibád lesz.
Én ma a nyakamba cipeltem haza a 12, 5 kg-os lányomat a zöldségestöl kb fél km-en keresztül, mert nem bírt gyalogolni. :) ) 16 hetes vagyok és semmi bajunk, gondolom a picinek sem mert épp most érzem ahogy ficánkol a hasmaban! ::) )
"nem tudod majd élvezni"...bocs, elírtam.Minden szépet és jót!!
A kérdező hozzászólása: Igen, nem kísértem a Sorsot. Azért továbbra is óvatosan!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, aranyosak vagytok!
Azért persze vigyázz magadra, de ebbõl nem lesz baj :) Én a 40. héten még lakást újítgattam a férjemmel -gletteltem, csiszoltam, csempét vertem:) - olyan gyönyörû várandósságot kívánok Neked amilyen az enyém volt :)
Kislányom egy éves és lassan 10 kiló. És 12 hetes vagyok a kistesóval. Emelgetem rendesen a nagyot! :)
A kérdező hozzászólása: Igazatok van.. Csak sajnos nem indult a dolog problémamentesen, és így most egy kicsit jobban félek. De tényleg csak túllihegem, most már csak mosolygok magamon :)
Nem kell aggódnom, nem lesz semmi baj.Nem vagy veszélyeztetett?Feltételezem nem:) Akkor nem kell félni:) ) Más nagyobbakat emelget, sõõt gondolj bele, hogy aki már a 2. babát várja is emelgetheti a babát, a kocsit stb:) ) Szóval ne félj:) )
A kérdező hozzászólása: Tudom!!! Éreztem is a válaszodból, hogy nem rám céloztál, csak ez a szó pont odaillett. És teljesen igazatok van, minden válaszolónak: jobb az elõvigyázatosság, de túlparázni sem kell. :)

Aki már 16 hetesen érezte, hogy mozog a babócája az milyen sűrűn érzete? Én 16 hetes vagyok és érzem már a mocorgását egy ideje, kivéve ma. Ma szinte nem éreztem ez normális lehet?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem kell aggódnod, 16 hetesen én sem éreztem minden nap a pocaklakót:)(most 25 hetesek vagyunk és minden rendben:)) Jó babavárást!

Szia! Szerintem nem kell aggódnod, 16 hetesen én sem éreztem minden nap a pocaklakót:) (most 25 hetesek vagyunk és minden rendben:) ) Jó babavárást!
Én a 17. héten éreztem elõször, és azóta minden nap.
Igen teljesen normálnis én 17 hetesen éreztem 2 napig utána kb a 20 héttõl.Én is beparáztam kérdezgettem ezen az oldalon és nem mi vagyunk így!Aggodalomra semmi ok.
Lehet, hogy ma sokat alszik a csöpp.Ha felébredt biztos kapsz egy kis rugdosást, de lehet, hogy akkor rugott, mikor nem figyeltél.Én a második babámat várom, 13. hétben vagyok, de már most érzem, hogy néha mocorog, de nem minden nap.Csak akkor kell minden nap érezned, ha nagyobb lesz.Nincs semmi baj.Majd ha "nagyterhes" leszel, örülni fogsz neki, ha alszik egy kicsit.Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Tegnap este már volt ugra-bugra a pocimban éjjel 11-ig egyfolytába. :) Úgy látszik nappal szundizott.....
Nekem is a 16. héttõl szteppel odabent. Én azt figyeltem meg hogy egyik nap nyugodt, néha rugdos piciket, a másik nap meg jönnek a nagyobbak. :) Szóval nincs gond ha egyik nap nem érzed. Kintrõl meg majd a 20. hét utántól lehet érezni, mindenkinél más.
Én 17 hetes vagyok és 16 hetesen éreztem már a mozgást. A buborékokat pedig már 14-15 héten. És én sem mindig érzem. Olyan furcsa, mintha valaki mozogna odabent, de ha odateszem a kezemet, kívülrõl sajnos még nem érzem:) Ez normális? Mikor lehet majd érezni kintrõl is?:)
Ne aggódj, ez így tök normális :-) 16 hetesen én is éreztem már, elsõ baba, de csak két-három naponta voltam biztos benne, hogy õ az. napi szinten kb. a 20. héttõl érzem, azóta naponta többször is. 27 hetes nagyfiúként pedig már szétrúgja a ház oldalát és ha két-három órát nem érzem, már parázok :-D nem egy alvós fajta enyém babám :-D
Szia! Én a 17.ik héten éreztem, hogy igazán mozog a baby, azelõtt csak a buborékozást lehetett érezni.Azóta vannak aktívabb és passzívabb napjai. Ne aggódj, minden rendben lesz a babóddal!!vigyázz Magadra! 26hetes Km
Kb. 2-3 hét és "kirúgja a ház oldalát" is majd. :-D

Mekkorának kellene lennie egy 16 hetes pocaknak?

első babát várom, és nem igazán tudom, hogy mekkora ilyenkor egy pocak. Ha írtok, vagy küldtök képet (ami jobb) akkor legalább össze tudom hasonlítani a sajátommal :) köszi előre is

Legjobb válasz: Képet nem tudok most küldeni, de 16 hetesen nekem olyan kis "helyes" pocakom volt. Kicsi, de látható. A saját nadrágjaim már nem jöttek fel. A barátnõmnek meg 20 hetesen sem látszott, hogy terhes. Nem tudom, hogy csinálta.

Képet nem tudok most küldeni, de 16 hetesen nekem olyan kis "helyes" pocakom volt. Kicsi, de látható. A saját nadrágjaim már nem jöttek fel. A barátnõmnek meg 20 hetesen sem látszott, hogy terhes. Nem tudom, hogy csinálta.
A kérdező hozzászólása: hát én átlag kinézetû vagyok de nem az a nagyon vékony inkább husis:) de nem duci :) 74 kg vagyok 170 cm-rel én és anyukám látunk rajtam valamit, de néha ugy érzem mintha csak hájas lennék pocak környéken :) viszont érzem hogy mocorog, a doki azt mondta 2 hete hogy lassan elkezd látszódni, de én nem vettem észre semmit :S viszont a nadrágjaim többsége combban jó, de derékban már mintha szórítana
ez alkat függö. elsö terhességem 20.-ik hétig nem igazán látszódott, a baba mélyen hátsó falon teljesen lent volt kb.majd be pisiltem mikor megmozdult. a mostaninál meg 14 hetesen hasam volt látszódott a babadolog. a huszadik hétre elég nagy hasam lett. most 37 hetesen lassan, akkora a hasam mint kisfiammal amikor megszültem. magadhoz hasonlítsd, ne máshoz. ha vékony vagy hamarabb feltünik, mint nálam is, ha vaskosabb akkor persze van helye késöbb fog látszódni.de a huszadik hét körül már elég nyilvánvalü szokott lenni a terhesség.
A kérdező hozzászólása: köszi:) és amugy az teljesen normális, ha néha fél óránként néha óránként kell pisilnem? esténként félórás is szokott lenni napközben meg van hogy 2-3 órán keresztül nem is kell?
A 20. hétig még én magam se láttam hogy bármit is változott volna az alakom.
Elsõ babánál szinte nem is látszott még, másodiknál viszont már akkora volt mint elsõnél a 6ik hónapban.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) én néha ugy érzem tök nagy, de amikor megnézem a tükörben akkor meg nem látok semmit :S anyukám azt mondta már látszik, de a tükörben nem látom :S

A gondozáson a doki azt mondta, 18 hetesen menjek uh-ra, az AFP eredménnyel együtt. Azután tegnap a saját dokim azt mondta, 16 hetesen menjek uh-ra, és egy szót sem szólt az AFP-ről. Most akkor 16 vagy 18 hetesen?

Vagy mindkett??

Legjobb válasz: Nem értem miért vagy két orvosnál?? Az egyiknél állapodj meg és az õ utasításait kövesd. Lehet hogy mind a kettõ külön vizsgálatra hívott. Nem értem.. Két orvos? Ezt részletezd lecci.

Nem értem miért vagy két orvosnál?? Az egyiknél állapodj meg és az õ utasításait kövesd. Lehet hogy mind a kettõ külön vizsgálatra hívott. Nem értem.. Két orvos? Ezt részletezd lecci.
Szió!Én Veszprémben élek, és 19 héten kell mennem ultrahangra AFP papírommal együtt.Nem értem néha az orvosokat, azt sem tudják mit beszélnek.18 hetes kismami
Nekem is hasonló a helyzetem. A védõnõ mellett nálunk van egy orvos, aki a beutalókat megírja, lepecsételi a kiskönyvem, stb, de õ nem nyúl hozzám, Pl. az AFP -re is õ fogja megírni a beutalót, a jövõ héten kell hozzá mennem. Emellett van fogadott orvosom is, õ szintén a jövõ héten hívott vissza, õ havonta megvizsgál, elvégzi az uh-okat, figyelemmel kíséri a laboreredményeket, tanácsokkal lát el. Õ majd 18 vagy 19 héten hív vissza uh-ra, ezt majd a jövõ héten beszéljük meg. Szerintem a fogadott orvosodhoz is menj, meg menj AFPre is, az is nagyon fontos!
Az AFP vizsgálatot a 16.héten csinálják, a genetikai UH-t a 18-19.héten. Oda mindenképpen az AFP eredményével kell menni. De érdemes lenne megkérdezned az orvosodat, hogy õ mit javasol, mert mindenhol másképpen végzik el a vizsgálatokat. (Pl. a vércukrot általában 24 hetesen csinálják, nekem 28 hetesen kellett mennem.)
Szia! Ahogy az elõttem író kismama mondja, nekem is így kellett mennem: betöltött 16. héten kell menni az AFP vérvételre, ennek eredményével UH-ra kb. két hét múlva. A 18. heti genetikai UH sokszor a 20. héten van. A terheskönyvekben is így írják: 18-20. heti ultrahang.
Szia!16 hetesen leveszik a vért (AFP).Annak az eredményével kell menni uh-ra.Boldog babavárást. 17 hetes kismami
Aki azt kérte, hogy 16 hetesen menj UH-ra, valószínûleg azért küldött, hogy az UH eredménybõl állapítsa meg a pontos terhességi kort, és utána küld AFP-re, mert ennél a vizsgálatnál fontos, hogy betöltött 16. hetesen menj. Az AFP eredmény birtokában pedig kb. 18 hetesen szoktak genetikai UH-ot csinálni. Nálam is így volt, csak nekem mindezt ugyanaz az orvos mondta.

Baj ha 1-1 nap alig eszem valamit (joghurt és ananász, meg egy kevés valami)? Semmit nem kívánok, mindentől rosszul vagyok és kiráz a hideg.16 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! 16 hetesen, már nem kellene, hogy hányingered legyen. Nekem a 4. hét után kezdõdött el és még fogytam is két kilót, ami nem gond. Ha bizonytalan vagy, mégis jobb ha orvoshoz fordulsz, nehogy valami komolyabb baj legyen a hányingered mögött. Most a 8.hétben járok és egész nap hányingerem van, ami szörnyû, de mégis keresem azokat a kajákat amik csak lecsúsznak a torkomon és egészségesek is. Próbálkozz egy teljeskiörlésû zsemlével és egy aktivia joghurttal, reggelire elég türhetõ. És csak keveset csipegess és ne hagyd magad órákig üres gyomorral.

Szia! 16 hetesen, már nem kellene, hogy hányingered legyen. Nekem a 4. hét után kezdõdött el és még fogytam is két kilót, ami nem gond. Ha bizonytalan vagy, mégis jobb ha orvoshoz fordulsz, nehogy valami komolyabb baj legyen a hányingered mögött. Most a 8.hétben járok és egész nap hányingerem van, ami szörnyû, de mégis keresem azokat a kajákat amik csak lecsúsznak a torkomon és egészségesek is. Próbálkozz egy teljeskiörlésû zsemlével és egy aktivia joghurttal, reggelire elég türhetõ. És csak keveset csipegess és ne hagyd magad órákig üres gyomorral.
Szia, sajnos ez nem jo, nekem kb a 16. hetig tartott, de van olyan rokonom, akinek szinte vegig volt hanyingere. Tudom, igy nehez barmit is lenyomni, de az egyik konyv szerint, amit most olvastam (ha igaz), a baba nem kepes sajnos a mi feleslegunkbol felvenni, es azt eszi, amit eszunk, igy fontos lenne, hogy probalkozz. Nekem a gyomberes dolgok (Canaday Dry, gyomberes suti) segitettek, es a gyumolcseves, de meg vannak otletek, amiket erdemes megrpobalni (sokszor, keveset enni, stb.). Persze amig keveset ettem is fejlodott a baba, igy azert nem akarlak ijesztgetni. A konyv egy kicsit ellent is mond onmaganak, mert azt mondja, akkor kisebb lesz a baba (de nem mondja, hogy baja lesz)- teny, a rokonome sem lett hatalmas, de meg jo meretu volt, es egeszseges. Ne izgulj, ne stresszelj, orvossal esetleg tenyleg erdemes lenne beszelned, ha nem valtozik, es probalkozz, hatha valamelyik modszer neked bevalik. Sok szerencset!

Nagy tesó emelgetés meddig szabad? 16 hetes terhes vagyok, vagy egy 16 hónapos, 12 kg-os kisfiam, akivel nem igazán tudom megtenni, hogy nem emelem fel. Meddig lehet emelgetni, hogy ne legyen belőle baj?

Legjobb válasz: 36. hetes terhes vagyok, van egy másfél éves 11 kilós lányom. Muszáj volt, fõleg, hogy még csak 2 hónapja jár önállóan. Ha nincs gond a terhességeddel lehet, persze figyelj, hogy ne hasból emeld, hanem inkább a karizmodat használd.

36. hetes terhes vagyok, van egy másfél éves 11 kilós lányom. Muszáj volt, fõleg, hogy még csak 2 hónapja jár önállóan. Ha nincs gond a terhességeddel lehet, persze figyelj, hogy ne hasból emeld, hanem inkább a karizmodat használd.
Ez nagyon a te tûrõ képességedtõl függ. Én az elsõ terhességemnél, még a 39ik héten is simán cipeltem a locsoló vizet, 10-10 liter egy egy kézben. Másfél-két órás túrákra jártam hetente. Most 8 hetes vagyok. Bár még korai kijelenteni, de szerintem ezzel a terhességgel nem fogok annyit bírni, valahogy már most sokkal gyengébbnek, fáradékonyabbnak érzem magam. Elõzõ babánál ilyen nem volt.
Én 7 hónapig bírtam a 14kg-os lányom majd 3 hónap kórház lett a vége.
Végig emelgettem a nagyobbat, 15kg. Semmi gond nem volt.
Nálunk nagy tesók vannak közel 15 kilósak, 20 hónaposak , én 4 hetes terhes vagyok, eddig sem nagyon emelgettem õket ezután meg fõleg, én félek hogy emiatt nehogy baja legyen a lakómnak:) ))inkább terelek, kockázni hívom õket, vagy megyünk a mi kis játszóterünkre stb....
39 hetes vagyok, és én még néha felemelem a nagyobbamat, aki 21 hónapos és 12, 5 kg. Egyáltalán nem érzem nehéznek,
Sajnos saját hibámból tanulva óva intelek az emelgetéstõl.Jelenleg 23 hetes terhes vagyok és van egy 15 kilós fiam.2-3 hete bevéreztem, megrepedt a burok és szivárog a magzatvizem.Eltiltottak a fiamtól és csak feküdnöm szabad.Nem biztos, hogy megmarad a babám.

Sárgarépalevet mennyit ihat egy 16 hetes baba?

Vettem neki,felhígítottam vízzel,egyszerre lenyomott 60 ml-t,úgy kellett elvenni t?le.Ugye nem lesz baja,hogy els?re ennyit megivott?Illetve adhatok majd ma még neki,Vagy ez hogy müködik?Barackot és almát evett eddig,ezekb?l az egyiket,mondjuk barackot ehet ma,azért mert répalevet iszik?Bocsi ha kicsit bonyolultan kérdezem.

Legjobb válasz: Szerintem a 60ml nem olyan sok, pláne a felhigítottad vízzel. Ha szívesen issza, szerintem csak jót teszel vele, ha minden nap megkínálod vele. Variáld néha: keverd össze almával v barackkal. Szerintem 16 hetesen egy nap elég egyszer ilyesmit adni. Aztán majd 5-6 hónapos kórtól adhatsz neki 2szer 1 nap: délelõtt fõzelékfélét délután meg valamilyen gyümölcsöt.

Szerintem a 60ml nem olyan sok, pláne a felhigítottad vízzel. Ha szívesen issza, szerintem csak jót teszel vele, ha minden nap megkínálod vele. Variáld néha: keverd össze almával v barackkal. Szerintem 16 hetesen egy nap elég egyszer ilyesmit adni. Aztán majd 5-6 hónapos kórtól adhatsz neki 2szer 1 nap: délelõtt fõzelékfélét délután meg valamilyen gyümölcsöt.
16 hetesen nem kellene még elkezdened a hozzátáplálást, jobb esetben a gyerek még nincs is 4 hónapos. A kóstoltatás szabályait is be kellene tartani, vagyis elõször pár kanállal, másnap már kicsit többet és utána mehet, amennyi jól esik. Végül is ha fagyit adnál neki, azt is alig lehetne elvenni tõle. Ez még nagyon a Te felelõsséged, nem az övé. Vagyis, adj neki, ha jónak látod, de én semmiképp nem tenném.
A kérdező hozzászólása: Ez szomjoltásra van, azért is nem sürün adtam neki, mivel tápszeres és mostanában nem akarja enni, azért kezdtem el 1 hete adni a gyümölcsöket.Nem hiszem hogy emiatt felelõtlen lennék, természetesen fagyit nem fog még egy darabig kapni.Amúgy köszönöm a válaszokat.
ja. van. kerekítésnek hívják...
így van, memóriatulcsordulás miatt van ez így. de ugyan ilyen hiba, hogy sok számológépen az 1/3*3 nem 1
ha a 16. helyen kicseréled a 7est 6osra és visszaszorzol azért kapsz 2-t mert a 17. helyen (ami már nem fér ki ezért ez alapján kerekíti a 16. számot) 8as van amit felfele kerekít de mivel elõtte végig 9es van végigfut a kerekítés és végül 2 egészre jön ki az eredmény
Így van, ez a kerekítési hiba. A végtelenségig lehetne írogatni a hatosokat, de az egyszerûség és a számológép korlátozott pontossága miatt biggyeszt oda egy hetest. A visszaszorzásnál pedig annyira pici a különbség, hogy kettõre kerekít, akár hatost, akár hetest írsz a végére. Legalábbis ez a tippem, konkrétan nem tudom, hogy pontosan milyen logika szerint számol a számológép.
A kérdező hozzászólása: Ok. Akkor tehát ez egy szabályos kerekítés matematikailag, amit a számológép használ korlátoltsága miatt.

Pozitiv tesztem volt mikor teszteltem egy honapja, de most ugy erzem mintha nem lenne semmi a hasamban pedig elmeletileg 16 hetes vagyok lehet hogy veteles volt? De annak muszaj verel jelezze ugye?

Legjobb válasz: 16 hetesen még nem is kell érezned semmit a hasadban! Majd fogsz érezni,ha megmozdul,max 1 hónap múlva! Nem tudom milyen testalkatú vagy,de feküdj hanyatt az ágyon,tedd a kezed a méhedre,és koncentrálj! Ha nem is most,de így van esély,hogy hamarabb megérezd a kicsid mozgását! Attól a pillanattól kezdve érzed majd magad igazán várandósnak! Persze,miután már tudod milyen,és mikor éppen nem érzed,akkor megint ez az üres érzés lesz rajtad úrrá,de ez így normális! A 12. hét után már elég nagy a baba ahhoz,hogy észrevétlenül távozzon!-ami vérzéssel járna! Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! Üdv:3 lányos

16 hetesen még nem is kell érezned semmit a hasadban! Majd fogsz érezni, ha megmozdul, max 1 hónap múlva! Nem tudom milyen testalkatú vagy, de feküdj hanyatt az ágyon, tedd a kezed a méhedre, és koncentrálj! Ha nem is most, de így van esély, hogy hamarabb megérezd a kicsid mozgását! Attól a pillanattól kezdve érzed majd magad igazán várandósnak! Persze, miután már tudod milyen, és mikor éppen nem érzed, akkor megint ez az üres érzés lesz rajtad úrrá, de ez így normális! A 12. hét után már elég nagy a baba ahhoz, hogy észrevétlenül távozzon!-ami vérzéssel járna! Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! Üdv:3 lányos
jól értem, hogy még nem voltál dokinál? akkor felvilágosítalak, h lemaradtál a genetikai UH-ról, és afp-rõl is. sürgõsen orvoshoz kellene menned
Szerintem doki már úgyis elkellet volna menned rég.
Menj el orvoshoz, és ne szórakozz! Semmilyen házi módszer nem 100%-os, és ha nem tudnád akkor egy élettel játszol.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen, most nagyon megnyugtattal :)
A kérdező hozzászólása: irtam en olyat hogy nem voltam dokinal? szerintem nem.. de most ezt erzem :/ azert kerdeztem.. de mindenkep megyek orvoshoz ellenorizni hogy minden rendben van-e. De ha nem tudsz valaszt adni akkor miert irsz..

16 hetes terhesen éreztetek már mozgást? Nekem második baba és már mintha mocorgott volna, de nem vagyok biztos benne. Viszont nagyon örülnék, mert folyton aggódok érte és akkor legalább egy picit megnyugodnék, ha ficereg, hogy jól van, rendben van.

Legjobb válasz: Én elsõ gyereknél is pont 16 hetesen éreztem valami pici kaparászást, de másodiknál simán lehet! De pár héten belül úgyis tutira érezni fogod egyfolytában. :)

Én elsõ gyereknél is pont 16 hetesen éreztem valami pici kaparászást, de másodiknál simán lehet! De pár héten belül úgyis tutira érezni fogod egyfolytában. :)
Egy ismerõsöm 16 hetesen az elsõ babáját érezte. Én a másodikat éreztem 11. héten bizonytalanul, a 13. héten pedig már határozottan. Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! Üdv:2gyerkõcös, 36hkm.
elsõ baba 16 hetesen másodikat 13 hetesen 17hetes km
Pont a 16. héten érzetem elõször. Azóta mindennap :) 18hkm
Én is éreztem 16 hetesen a kisfiamat. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Tegnap este ismét mintha a babácska lett volna, mert nagyon lent éreztem a motoszkálást, de tény, pár hét, és már félreérthetetlen lesz :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!