Találatok a következő kifejezésre: 16 hetes annyira (10 db)

16 hetes kismami vagyok. Normális, hogy egyre kevésbé feszülnek a melleim? Méretre nagyobbak, de már nem annyira feszesek.

Legjobb válasz: Szia. Én 21 hetes leszek. Az elsõ két hónapban, hol fáj, hol feszült hol nem. Kicsit teltebbek lettek, nem annyira sajnos, de a feszülés, a fájdalom elmúlt teljesen. De azért bizom benne, késõbb még a tejtõl nagyobbodik. Emiatt ne aggódj :)

Szia. Én 21 hetes leszek. Az elsõ két hónapban, hol fáj, hol feszült hol nem. Kicsit teltebbek lettek, nem annyira sajnos, de a feszülés, a fájdalom elmúlt teljesen. De azért bizom benne, késõbb még a tejtõl nagyobbodik. Emiatt ne aggódj :)
Teljesen normális, ugyanis a szervezeted kezd hozzászokni a más állapothoz, és ezért a legtöbb kellemetlen tünet elmúlik. Én 15 hetes vagyok, és a védõnõm mondta ezt kedden, mert én meg arra kérdeztem rá, hogy mikor múlik már el ez a mell érzékenység.
nekem az elsõ terhességnél, egyáltalán nem feszültek csak megnõttek.most a második babával az elsõ pár hétig nagyon feszült, de azóta megint semmi..

16 hetesen elkezdett mozogni a picifiam, azóta eltelt két hónap és szinte nincs olyan óra hogy nem érezném, lehet hogy valami baja van, nem tetszik neki valami azért mozog annyit?

Legjobb válasz: szia elsõ babám 12 hetesen mozdult meg, egyfolytában mozgott, éjjel nappal, egyszer akkorát nyújtózott, hogy meg tudtam fogni a lábfejét, a vége felé akkorákat rúgott, hogy majdnem elestem az utcán, annyira kizökkentett az egyensúlyomból! De ezeken csak jót nevettem. Ami aggasztott, hogy a 2. babám meg szinte nem is mozgott, na akkor beparáztam, mert az elsõ babánál nem ezt "szoktam" meg.De itt is rendben volt minden.

szia elsõ babám 12 hetesen mozdult meg, egyfolytában mozgott, éjjel nappal, egyszer akkorát nyújtózott, hogy meg tudtam fogni a lábfejét, a vége felé akkorákat rúgott, hogy majdnem elestem az utcán, annyira kizökkentett az egyensúlyomból! De ezeken csak jót nevettem. Ami aggasztott, hogy a 2. babám meg szinte nem is mozgott, na akkor beparáztam, mert az elsõ babánál nem ezt "szoktam" meg.De itt is rendben volt minden.
Most még rengeteg helye van, örülj neki hogy mocorog! Lassan eljön az idõ mikor nem fogod mindennap érezni, nem lesz ilyen aktív mint most. Nekem is rettentõ mozgékony volt mindig, én arra fogtam hogy jól érzi magát, azért partizik.:D Dehát ezek csak találgatások, igazából soha nem fogjuk meg tudni miért mocorog annyit, azért mert nem jól érzi magát vagy mert boldogabb nem is lehetne! Mindenesetre én mindig úgy fogtam fel hogy jól érzi magát. Mostmár 37 hetesen pedig tudom hogy azért jelez mert nem jól fekszem vagy hangos helyen vagyok, ilyesmi. 16 hetesen még nem hallja a kinti zajokat tehát szerintem nagyon boldog a babád!:) Sok boldogságot Nektek!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, nektek is boldog babavárást.
Annyira irigyellek én most vagyok 16. hetes és még nem éreztem mocorogni, bár lehet, hogy éreztem csak nem tudtam, hogy az. Te mit éreztél?
szia nekem a terhességem alatt a nap 24órájából, 22órát rugdalózott a kisfiam. ezt ide kinn is folytatja, még álmában is jár keze-lába. nincs vele semmi baj, örülj hogy érzed õt. 13hetes kisfiu anyukája sok boldogságot

16 hetes terhes vagyok. Néha bizsergést érzek a derekamban és annyira lent, mintha a fenekem felső része bizseregne belülről. Ez mi lehet?

Mellső fali lepényem van,érezhetek hátul ilyen bizsergést a magzat mozgástól,vagy ez mástól lehet?

Legjobb válasz: Nem tudom, de én 19 hetes vagyok és a bal farpofám folyamatosan fáj, bizsereg. Máskor is volt már ilyen, szóval szerintem ne aggódj! :)Nekem néha a combomba és a derekamba is kisugárzik. Éjjelente a csípõdnél a forgód nem szokott fájni? Nekem nagyon rossz oldalt aludnom emiatt. :)Jah és mellsõ fali az én lepényem is, de nem tudom, hogy ezekhez mennyi köze van :)

Nem tudom, de én 19 hetes vagyok és a bal farpofám folyamatosan fáj, bizsereg. Máskor is volt már ilyen, szóval szerintem ne aggódj! :) Nekem néha a combomba és a derekamba is kisugárzik. Éjjelente a csípõdnél a forgód nem szokott fájni? Nekem nagyon rossz oldalt aludnom emiatt. :) Jah és mellsõ fali az én lepényem is, de nem tudom, hogy ezekhez mennyi köze van :)
A kérdező hozzászólása: Nekem nem fáj semmi, csak ez a bizsergés olyan furcsa érzés, most kezdõdött. Tényleg késõn kezdi érezni a baba mozgását az akinek mellsõ fali a lepénye? Te mikor kezdted érezni?én jobb és bal oldalt lent néha érzek rángásokat, szerintem az már biztosan Õ !


Baj ha 16 hetesen nem hiztam csak 1 kg-ot vagy annyit sem?

a pocim mar nöl

Legjobb válasz: Szia! Semmi baj. én pl. a rosszullétek miatt az elején 2kg fogytam is , de aztán "hamarosan" bepótoltam...:) Az a lényeg , hogy edd, ami jól esik! :) "Igazi" hízás csak késõbb várható , úgy 1-2 hónap múlva. (de ez alkatfüggõ is egyébként) 36 hetes kismami

Szia! Semmi baj. én pl. a rosszullétek miatt az elején 2kg fogytam is , de aztán "hamarosan" bepótoltam...:) Az a lényeg , hogy edd, ami jól esik! :) "Igazi" hízás csak késõbb várható , úgy 1-2 hónap múlva. (de ez alkatfüggõ is egyébként) 36 hetes kismami
Szia!a 16.hétig én sem híztam igaz nem voltam kívános, napi 10 órát dolgoztam és küzdöttem a hányingerrel. Változó, hogy ki mennyit hízik, de a védõnõ úgyis ellenõrzi majd.Ahogy a baba növekszik a Te súlyod is változni fog. Az én lányom két hete született, átlagban 1-1, 5 kg jött fel rám, a kórházból 7-8 kg plusszal jöttem ki.
Szia. 16.hétig rajtam is csak +1.5 kiló volt Most 1 héttel késõbb +3.5 kiló, pedig nem ettem szinte semmit és odafigyelek. Nem nasizok stb. De nem foglalkozom vele, mert a baba a lényeg. Persze nem akarok 20 kiló fölösleget, de ha a sztárokat sem izgatta a 30kg felesleg, akkor ez a pár kiló engem sem fog. Utána meg úgyis le tudom adni, a sógorom személyedzõ, majd segít. :) Örülj neki hogy eddig csak ennyi jött föl, és azért vigyázz a továbbiakban is. Ja, és a pocim nekem is nagyon nõ és az a pár kiló szerintem inkább hasra és cicire jött, mert tegnap mondták anyukámék hogy milyen jót tartom magam. :) Boldog babavárást!
Én a 20. hétig sem híztam, azóta nem tudom, mert nem méreckedtem. Pedig eszem mindent!

16 hetes vagyok nagyon kemény néha a gyomrom, már most annyira nyomhatja? Vagy valami baj lehet? Az ikerterhesség hány hetesen állapitható meg?

Legjobb válasz: Szia! A gyomrod nem a babától kemény ez bizti! Mert õ még bõven a köldököd alatt helyezkedik el!!! Mondd majd a dokidnak vagy a védõnõdnek!

Szia! A gyomrod nem a babától kemény ez bizti! Mert õ még bõven a köldököd alatt helyezkedik el!!! Mondd majd a dokidnak vagy a védõnõdnek!

Második babámmal vagyok terhes (16 hetes) és már alig várom, hogy vége legyen és a kezembe fogjam öt! Miért várom annyira?

Érdekes,mert els? terheségem elrepült most meg azt érzem,hogy iszonyatosan lassan megy az idö.

Legjobb válasz: Szia! Nem vagy ezzel egyedül.Nekem mondjuk az elsõ terehességem,de én az elejétõl fogva nagyon feszült és nyugtalan vagyok.Próbálj meg sokat beszélgetni róla,napközben lekötni magad valamivel. Nem könnyü,de menni fog. Boldog babavárást 27 hetes kismami

Szia! Nem vagy ezzel egyedül.Nekem mondjuk az elsõ terehességem, de én az elejétõl fogva nagyon feszült és nyugtalan vagyok.Próbálj meg sokat beszélgetni róla, napközben lekötni magad valamivel. Nem könnyü, de menni fog. Boldog babavárást 27 hetes kismami
Ne arra koncentráljj, hogy mikor lesz vége, hanem arra, hogy mennyire jó dolgok történnek veled meg másodszor is. Ha kicsit nyugatlan vagy, akkor menj sétálni, vagy csak simán beszéljj a babához. :)
Én 19 hetes kismama vagyok. Elsõ baba. Próbálj meg minden fejlõdési fokot, hétrõl-hétre egy csodának megélni. Nekem mûködik, pedig én is nagyon várom már az elsõ találkozást. Minden reggel köszönünk neki az apukájával, simogatjuk, mintha õ is már különálló emberke lenne.Aztán ha eljön az ideje már meg is foghatjuk.
Szia. Az lenne a baj ha nem várnád annyira. :-) Sztem. Boldog babavárást!

16 hetes uh-on annyira mozgékony volt a babám, hogy mire az orvos lefotózta volna mindig kiment a képből. Ha ilyen kis izgága, hamarabb fogom érezni a mozgását, mint 18 hét?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, de azt hiszem attól is függ, hogy a hasfalad mennyire vastag, ill. azt mondják, hogy általában a vékony alkatúak hamarabb megérzik, de nem tudom ez mennyire igaz. Én 17 hetesen kezdtem érezni (és vékony alkatú vagyok).

Elképzelhetõ, de azt hiszem attól is függ, hogy a hasfalad mennyire vastag, ill. azt mondják, hogy általában a vékony alkatúak hamarabb megérzik, de nem tudom ez mennyire igaz. Én 17 hetesen kezdtem érezni (és vékony alkatú vagyok).
szia! :) nekem is ficánkolós babám van, a 12 héten csinálta ugyanezt az UH-n :) . és igen, hamarabb éreztem a mocorgást, a 15 héten mozdult meg. szerintem neked is hamarosan beindul a buli odabent :) . 26 hetes mami
15 héten éreztem elõször a mozgását, és a 16.héten a doki nem tudta megvizsgálni.De csak azért, mert nyomta az UH fejjel a pocim, és azóta rájöttem, hogy a kis béka nem viseli el, ha valami egy picit is nyomja a pocimat, és elkezdi rugdosni.Amúgy nagyon sokat mozognak ebben a korban egész nap, csak te nem érzed, mert még nagyon gyenge.
Nekem ugyanez volt, állandóan ugribugrizik a z UH-n, de fentebb 1rtam is egy kérdést, mert holnap kezdem a 20.hetet és nem érzem még a a baba mozgását, pedig vékony vagyok.

Mit lehetne tenni, hogy ne járjak annyit a wc-re? KB.20-25 x megyek egy nap és egy kicsit fárasztó, ahhoz képest, hogy, még csak 16 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Inni mindenképpen kell. A szervezeted úgyis jelzi valamilyen formában, ha csappan a folyadékháztartásod. Este tudsz egy kicsit csalni. Muszáj kibírni, hogy alvás elõtt egy fél órával ne igyál semmit. Még akkor is nagyobb az anyagcseréd maga a terhesség funkciói miatt. Idõ kérdése.

Inni mindenképpen kell. A szervezeted úgyis jelzi valamilyen formában, ha csappan a folyadékháztartásod. Este tudsz egy kicsit csalni. Muszáj kibírni, hogy alvás elõtt egy fél órával ne igyál semmit. Még akkor is nagyobb az anyagcseréd maga a terhesség funkciói miatt. Idõ kérdése.
Ne is mondd, nekem már szólt a férjem (persze poénból), hogy mi tartjuk el a vécépapírgyárakat. Semmit nem tudsz tenni, ez van. Lehet a középsõ trimeszterben lesz pár hét pisiszünet, de az utolsóban megint elõjön majd.
A kérdező hozzászólása: Akkor remélem, hogy majd lesz jobb, ha más nem a szülés után. Persze ennyi baj legyen az egész terhesség alatt. Jó egészséget kívánok Nektek!
Én pedig szegény férjemre és kisfiamra fogtam, hogy napi egy wc gurigát használunk. Pedig lehet, hogy éjszaka félálomban én járok rá állandóan.
A kérdező hozzászólása: Lefekvés elõtti fél órában 3x megyek, éjszaka 5x, munka elõtt reggel 3x, munkahelyen meg.... Szóval nálunk is fogy a wc papír dögivel.
1.vagyok, nálunk 3 nap alatt megy el 2 guriga vécépapír. A lányom még pelenkás, a férjem pedig alig van itthon. Szóval én vagyok a nagy felhasználó, le se tudom tagadni.
Jó, ez a wc papír használat. Mióta nem dolgozom, és itthon vagyok, azóta a páromnak leginkább csak az tûnt fel, hogy milyen sokszor kell wc papírt venni... :) Én az elejétõl fogva nagyon sokat pisilek, és ha el kell valahová mennünk, akkor szinte már elõre idegesítem magam, hogy hogyan fogom kibírni addig pisilés nélkül. Talán a második trimeszterben volt pár hetes "pisilési-szabadságom", de nem sok... Idegesítõ dolog, de végülis tényleg ez legyen a legnagyobb gondunk! 38 hetes kismama
Nem lehet mit tenni. Nálam ez van végig, talán annyi különbséggel, hogy nappal nem veszem észre, hogy gyakran járnék, csak éjszaka kell. Nem szûnt még meg 21 hetesen sem, szerintem meg is marad végig, csak erõsödni fog. Nem kellemes éjszaka fölkelni sokszor, ráadásul nem mindig tudok visszaaludni sem, de nem aggódom emiatt, ez van és kész:) Egyébként, ha keveset iszom este, akkor is mennem kell, tök mindegy.
Én is így vagyok! Amióta terhes vagyok egy éjszakát sem tudtam normálisan végig aludni, mert kb 2 óránként megyek pisilni. Nappal annyira nem vészes, de az éjszaka miatt még fáradtabb vagyok reggelente mint lefekvéskor. Én is így tudom, hogy ez sajnos szinte végig így lesz...

Mitöl van az hogy délután ota majd leszakad a derekam annyira fáj? 16 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: szia, lehet ahogy nõ a baba, úgy nyom valamit., vagy a csípõd próbál igazodni a babához. Lehet hülyeség, de... én így gondolom. De ha nagyon fáj, kérdezd meg igazi dokitól nehogy baj legyen, pihizz, feküdj sokat, és sok boldogságot...

szia, lehet ahogy nõ a baba, úgy nyom valamit., vagy a csípõd próbál igazodni a babához. Lehet hülyeség, de... én így gondolom. De ha nagyon fáj, kérdezd meg igazi dokitól nehogy baj legyen, pihizz, feküdj sokat, és sok boldogságot...
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Pont holnap megyek nögyógyászhoz majd megkérdezem töle!
Az is lehet, hogy délutánra elfáradsz, sok az amit végzel.Nekem akkor szokott fájni.

31 hetes vagyok és hát már elég sokat szedtem fel.16 kg-ot lehet ebből baj? Pedig hát próbálok úgy étkezni és mozogni. Más is van így? Annyira aggódom mivel még azért van időm.

Legjobb válasz: Én 36 hetes vagyok és én is 16-nál járok. Mást nem tudsz tenni azon kívül, h. odafigyelsz az étkezésre. Nekem azt mondta a védõnõm,h. ha nem akarok hízni akkor próbáljam meg azt,h. napi 150g szénhidrátot eszem csak (cukros kismamák csinálják). Másból lehet enni amennyi jól esik. Viszont ha fogynék tõle akkor meg hagyjam abba. Ha egészségesek vagytok akkor egyébként semmi baj, csak gondolom téged zavar már ez az állapot. Engem is zavar de hátha szoptatásnál is lemegy valamennyi. Utána meg majd fogyózunk.

Én 36 hetes vagyok és én is 16-nál járok. Mást nem tudsz tenni azon kívül, h. odafigyelsz az étkezésre. Nekem azt mondta a védõnõm, h. ha nem akarok hízni akkor próbáljam meg azt, h. napi 150g szénhidrátot eszem csak (cukros kismamák csinálják). Másból lehet enni amennyi jól esik. Viszont ha fogynék tõle akkor meg hagyjam abba. Ha egészségesek vagytok akkor egyébként semmi baj, csak gondolom téged zavar már ez az állapot. Engem is zavar de hátha szoptatásnál is lemegy valamennyi. Utána meg majd fogyózunk.
40.hetre szultem, sajnos tobb mint 30kg-t szedtem fel, /fiam 4, 5kg lett/, es sajnos meg mindig rajtam van a suly a sok terhesvitamintol!De Hala az Egnek, a fiam egeszsegesen szuletett, de nekem minden problemam kijott!/magas vernyomas, pajzsmirigy rak, vitamin problemak.../Vigyazz magadra, amennyire csak tudsz es a babara is!
En 34 hetes vagyok es 14 kilot hiztam. ELotte normal testalkatu votam. Nagyon zavar, mert a pocakommal egyenes aranyban nott meg a fenekem is. En is figyelek, sok gyumit eszem es meg dolgozom (ami kis mozgassal jar) es megis.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Remélem nem lesz gond, amúgy minden rendben csak azért nem jó ez a sok felesleg.Meg szerintem a terhes vitamin is elõsegítette a súly növekedést. Mindenkinek kívánok minden szépet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!