Találatok a következő kifejezésre: 16 hetes Tegnap (22 db)

Ma vagyunk 16 hetesek, tegnap nagyon fájt a hasam a jobb oldalon a lábamba is kihatott! Bementünk a kórházba megvizsgált a doki, utánna ahogy nyomkodta jobb lett! Mi lehetett?

megnézett uh.-án is ás minden rendben volt a babócával,láttam rendesen dobogott a szíve!Ma már semmi panaszom!:)

Legjobb válasz: En is pont ma vagyok 16 hetes. :) Nyugodj meg nincs semmi gond. Multheten en is ereztem tobbszor is nyilalasokat, egyszer volt olyan, hogy teljesen lesugarzott a combomig egy szuro erzes szinte ki sem tudtam egyenesedni olyan rossz volt. Persze azota en is voltam vedononel, meghallgattuk a baba szivhangjat es minden rendben. Ugy ficankolt a draga, hogy alig lehetett a szihangfigyelovel megtalani. Nekem azt mondtak, hogy nyulnak a mehszallagok es neha feszito szuro erzes normalis. Helyezkedik, tagul a meh. Boldog babavarast!

En is pont ma vagyok 16 hetes. :) Nyugodj meg nincs semmi gond. Multheten en is ereztem tobbszor is nyilalasokat, egyszer volt olyan, hogy teljesen lesugarzott a combomig egy szuro erzes szinte ki sem tudtam egyenesedni olyan rossz volt. Persze azota en is voltam vedononel, meghallgattuk a baba szivhangjat es minden rendben. Ugy ficankolt a draga, hogy alig lehetett a szihangfigyelovel megtalani. Nekem azt mondtak, hogy nyulnak a mehszallagok es neha feszito szuro erzes normalis. Helyezkedik, tagul a meh. Boldog babavarast!
Én is a 16. hétben vagyok. Érdekes, tegnap éreztem egész délután ugyanazt a nyilalást, szúrást mint Ti, pedig már a 12. hét környéke utántól szinte soha nem jött elõ. Reménykedtem, hogy már nem is fog, de úgy látszik tévedtem. Még egy! Nekem korán elkezdett nõni a hasam, ezért meg szoktam mérni. Mára 3 cm-rel csökkent a körfogata ami ilyenkor még elég sok. Ebbõl gondolom én is, hogy a méh helyezkedik és semmi probléma.
36 hetes kismama vagyok, nyugi minden ugy van ahogy az elso valaszado irta meg azt hozzatennem, hogy ez csak az elejen van igy , legalabbis nalam csak egy par napig tartottak ezek a nyilalasok:) kellemes babavarast kivanok nektek:)

Holnap leszek 16 hetes. Tegnap este ahogy lefeküdtem és az oldalamon volt a kezem olyat éreztem mintha egy nagyobb buborék pukkant volna szét. Lehtséges hogy a babám rugását éreztem?

Már több mint 1 hete éreztem az elsö mozdulását.Mint egy pici csiklandozo buborék.De ez masabb volt.

Legjobb válasz: lehet persze

lehet persze
igen, lehet, hogy õt érezted

Nem túl korai hogy már 16. hetesen éreztem a picit? És most már 18. hetes vagyok és eddig csak nagyon lennt éreztem, de tegnap óta már a köldököm körül éreztem, sőtt hajnalban a mellbimbómon több apró kis verejtékszerű átlátszó lé volt

Ráadásul nagyon élénken mozog hosszabb ideig és naponta sokszor! Nem túl koraiak még ezek?

Legjobb válasz: szia! szerintem nem korai én 10 hetes vagyok egy kedves ismerõsöm pedig 16 hetes ugyanannyi mint te vagy és már õ is mondta hogy érezte a picurkát nem is egyszer!ami a melledbõl jött nem valami elõtej? csak azért mert neki is folyik!és akkora lett a melle mint egy kosárlabda! boldog babavárást kivánok neked és örülj hogy ilyen aktiv a babókád! üdv:egy 10 hetes kismami

szia! szerintem nem korai én 10 hetes vagyok egy kedves ismerõsöm pedig 16 hetes ugyanannyi mint te vagy és már õ is mondta hogy érezte a picurkát nem is egyszer!ami a melledbõl jött nem valami elõtej? csak azért mert neki is folyik!és akkora lett a melle mint egy kosárlabda! boldog babavárást kivánok neked és örülj hogy ilyen aktiv a babókád! üdv:egy 10 hetes kismami
Szia! Én is már 16 hetesen éreztem a babót, pedig ez csak az elsõ terhességem. Jó babavárást. 17 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Igen elsõ terhesség ráadásul 7 évet vártunk rá, a mellbimbómon pedig lehet hogy ilyen elõtej féleség volt, és az én melleim is óriásiak, nem tudom mi lesz még de ha tényleg nem korai, akkor jöjjön aminek jönni kell:) ))
Szia!Én most 33hetes vagyok, már 15 hetesen éreztem.
Szia! Én is 16 hetesen kezdtem érezni a hasam aljánál, most 18 hetes vagyok én is, és néha a köldököm alatt érzem, igen intenziven, és sokáig, sõt mintha egész nap mozogan, én is csodálkoztam azon, hogy a köldök alatt érzem. Szerintem nem korai.
Az elõzõ válaszoló vagyok: a cicim nekem is nagyot nõtt, 75B-bõl már 90C- méretû. Az elõtejet nem vettem még észre, mondjuk nekem az elsõ terhességemnél sem szivárgott az elõtej.


Tegnap voltam 4D-n, azt mondták fiú. 16 hetes vagyok. Előfordulhat, hogy tévedtek a baba nemét illetően 4D-n és fiú helyett lány lesz?

Legjobb válasz: Szia!Nekem is azt mondták,hogy fiú lesz 16 hetesen,de késöbb már nem tudták megmondani a baba nemét,mert farfekvéses lett és most 28 hetesen sem tudom.De a szívem azt súgja fiú lesz!Hát a 4 d ultrahang az eléggé megbízható!Szal az,de azért legyen benned mindig egy kis kétség:)

Szia!Nekem is azt mondták, hogy fiú lesz 16 hetesen, de késöbb már nem tudták megmondani a baba nemét, mert farfekvéses lett és most 28 hetesen sem tudom.De a szívem azt súgja fiú lesz!Hát a 4 d ultrahang az eléggé megbízható!Szal az, de azért legyen benned mindig egy kis kétség:)
Szia. Nekem is 16 hetesen 4D-n mondták elõszõr, hogy fiú. Megfestették a köldökzsínórt, hogy elkülöníthetõ legyen. Azóta is fiúnak látja minden uh-os doki. Úgy tudom, hogy lányt nem szoktak fiúnak nézni, de fordítva elõfordul, tehát, hogy azt mondják lány és fiú lesz. Boldog babavárást! 29 hetes kismama.
Szia! Mi a 11-ik heti 4D-s Uh óta tudjuk, hogy kisfiúcskánk lesz! :) Bizonyítékunk is van, mert a képeken is jól látni és azóta is így van.Eddig én is csak olyat hallottam, hogy "lányból lett fiú". Boldog babvárást! Üdv:15 hetes kismami
szia! mi tuti biztosak voltunk benne, hogy kislányunk lesz!! minden jóslat, megérzés erre utalt. a 17.héten 4D-azt mondta a doki fiú! 18.héten is fiúnak látták. elmentünk a 25. héten is, hátha eltûnt az a valami....de nem tûnt el, sõt hatalmas lett:) apa nagy örömére:) azóta el sem tudnék lányt képzelni magunknak. pedig az volt minden ágyunk! sok sikert és egészséget kívánok! üdv:28.hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

A gondozáson a doki azt mondta, 18 hetesen menjek uh-ra, az AFP eredménnyel együtt. Azután tegnap a saját dokim azt mondta, 16 hetesen menjek uh-ra, és egy szót sem szólt az AFP-ről. Most akkor 16 vagy 18 hetesen?

Vagy mindkett??

Legjobb válasz: Nem értem miért vagy két orvosnál?? Az egyiknél állapodj meg és az õ utasításait kövesd. Lehet hogy mind a kettõ külön vizsgálatra hívott. Nem értem.. Két orvos? Ezt részletezd lecci.

Nem értem miért vagy két orvosnál?? Az egyiknél állapodj meg és az õ utasításait kövesd. Lehet hogy mind a kettõ külön vizsgálatra hívott. Nem értem.. Két orvos? Ezt részletezd lecci.
Szió!Én Veszprémben élek, és 19 héten kell mennem ultrahangra AFP papírommal együtt.Nem értem néha az orvosokat, azt sem tudják mit beszélnek.18 hetes kismami
Nekem is hasonló a helyzetem. A védõnõ mellett nálunk van egy orvos, aki a beutalókat megírja, lepecsételi a kiskönyvem, stb, de õ nem nyúl hozzám, Pl. az AFP -re is õ fogja megírni a beutalót, a jövõ héten kell hozzá mennem. Emellett van fogadott orvosom is, õ szintén a jövõ héten hívott vissza, õ havonta megvizsgál, elvégzi az uh-okat, figyelemmel kíséri a laboreredményeket, tanácsokkal lát el. Õ majd 18 vagy 19 héten hív vissza uh-ra, ezt majd a jövõ héten beszéljük meg. Szerintem a fogadott orvosodhoz is menj, meg menj AFPre is, az is nagyon fontos!
Az AFP vizsgálatot a 16.héten csinálják, a genetikai UH-t a 18-19.héten. Oda mindenképpen az AFP eredményével kell menni. De érdemes lenne megkérdezned az orvosodat, hogy õ mit javasol, mert mindenhol másképpen végzik el a vizsgálatokat. (Pl. a vércukrot általában 24 hetesen csinálják, nekem 28 hetesen kellett mennem.)
Szia! Ahogy az elõttem író kismama mondja, nekem is így kellett mennem: betöltött 16. héten kell menni az AFP vérvételre, ennek eredményével UH-ra kb. két hét múlva. A 18. heti genetikai UH sokszor a 20. héten van. A terheskönyvekben is így írják: 18-20. heti ultrahang.
Szia!16 hetesen leveszik a vért (AFP).Annak az eredményével kell menni uh-ra.Boldog babavárást. 17 hetes kismami
Aki azt kérte, hogy 16 hetesen menj UH-ra, valószínûleg azért küldött, hogy az UH eredménybõl állapítsa meg a pontos terhességi kort, és utána küld AFP-re, mert ennél a vizsgálatnál fontos, hogy betöltött 16. hetesen menj. Az AFP eredmény birtokában pedig kb. 18 hetesen szoktak genetikai UH-ot csinálni. Nálam is így volt, csak nekem mindezt ugyanaz az orvos mondta.

Lehet, hogy marhaság, de tényleg a front miatt mozog kevesebbet a babám? Még csak 16 hetes vagyok, kb.10 napja érzem, és tegnap szinte egyáltalán nem éreztem, meg még ma sem. Ugye nem kell aggódnom?

Legjobb válasz: Kedves elsõ, simán érezheti 16 hetesen, ez nem vitakérdés, és nem is ez volt a kérdése. Ilyenkor még nem kell napi rendszerességgel érezned, semmi gond.

Kedves elsõ, simán érezheti 16 hetesen, ez nem vitakérdés, és nem is ez volt a kérdése. Ilyenkor még nem kell napi rendszerességgel érezned, semmi gond.
Ilyenkor már én is éreztem (második terhesség). 31 hetes vagyok, és napok óta csak esténként érzem mozogni, vagy napközben csak ha lepihenek egy kicsit. Tuti front, nyugodj meg. Bár az tényleg igaz, hogy nem kötelezõ még minden nap érezned! Majd eljön az idõ, amikor azt kívánod, hogy egy kicsit álljon le. De hát úgyis tudod már, hogy milyen! :D
Dehogy kell. Egyrészt ennyi idõsen nem baj, ha nem mindennapos a mozgásérzet, mert még nem olyan nagy a baba, hogy minden mozzanatát érezd. Egyébként a frontok is befolyásolják. Nyugi, minden rendben.
Én is éreztem már 16 hetesen:) most 26 hetes vagyok és pár napja csak este érzem.Lehet tényleg a front.
Õszintén, szerintem 10 napja nem nagyon érezheted a 16 hetes babádat. Egyébként igen, az enyém tegnap meg ma teljesen be van gerjedve, szereti a hidegfrontot, tiszta buli van, azelõtt viszont alig-alig mozdult egész nap.
Végülis velem van a baj, hogy már a beágyazódáskor nem éreztem. Bocsánat!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Miért nem érezhetem?
A kérdező hozzászólása: ??? Látom, a front Rád is hatással van. Elnézést, hogy ennyi idõsen érzem a második gyerekem. Kellemes napot mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Az elsõ babám 20 hetesen kezdtem érezni és õ szinte aludni is alig hagyott, máig egy sajtkukac. Ezért furi, hogy nem érzem mindig :)

Létezik, hogy 16 hetesen kezdődjön a hányós korszak? Eddig folyton hányingerem volt, de csak 2x hánytam, most viszont tegnap hábnytam és mindjárt megint megyek. Létezik, hogy egyre erősödik ez a tünet, mikor már múlnia kéne?

:)

Legjobb válasz: Pont ez volt velem az elõzõ héten.... :) (16. hét) 3 napig minden ételtõl, szagtól rosszul lettem, rohantam hányni... Most megint szuperul vagyok! Kitartás!! :)

Pont ez volt velem az elõzõ héten.... :) (16. hét) 3 napig minden ételtõl, szagtól rosszul lettem, rohantam hányni... Most megint szuperul vagyok! Kitartás!! :)
A kérdező hozzászólása: Remélem nálam is így lesz... :) Csak nem túl kellemes és érdekes amikor a kicsi lányom a fejem mellett áll a WC-n :D
Hehehe... Nálunk ugyanez... 2 évesem érdeklõdõ, enyhén aggodalmas tekintete... :) (elsõ voltam)
Létezik. Még az is elõfordult az egyik ismerõsömnél, hogy végighányta az elsõ és a harmadik trimesztert is.
A kérdező hozzászólása: Hurrá... :D Már most várom a végét!:D Köszi az eddigi válaszokat!

16 hetes kismama vagyok. Az első kérdésem hogy tegnap voltam AFP vizsgálaton, jókor küldött az orvosom? A másik kérdésem hogy eddig csak 1, 5kg-ot híztam, nem kevés ez? Pedig eszem rendesen.

AFP

Legjobb válasz: Afp-re betöltött 16.héten kell menni, nem volt korai. A hízás miatt pedig ne aggódj, még ezután jön a java, majd mikor a baba megindul jobban nõni. Egyél rendesen és egészségesen, és akkor semmi gond nem lesz. A baba úgyisd elveszi tõled, amennyi neki kell.

Afp-re betöltött 16.héten kell menni, nem volt korai. A hízás miatt pedig ne aggódj, még ezután jön a java, majd mikor a baba megindul jobban nõni. Egyél rendesen és egészségesen, és akkor semmi gond nem lesz. A baba úgyisd elveszi tõled, amennyi neki kell.
én is 16 hetesen mentem az afp re szerintem nem korai és szerintem a 1, 5 kiló sem kevés én is 2kg.t híztam 16 hetes koromig most 35 hetes vagyok és 10kg nál tartok ha eszel rendesen akkor nincs baj.
Igen, jókor küldött a doki, de az eredmény még így is sokszor fals eredményt ad. Én 16 hét 3 naposan voltam, de rossz lett az eredményem. Tökre elszomorodtam, aztán a dokim mondta, hogy nyugi...ha minden más uh vizsgálat rendben volt, mindig rendben találtak mindent, akkor felejtsem is el az afp-t, mert nem túl pontos vizsgálat. Sok országban már nem is alkalmazzák, épp emiatt. Lányom makk egészségesen született. Én a 23. hétig egy dekát sem híztam, úgyhogy megint csak azt mondom, hogy nyugodj meg, a baba akkor is szépen fejlõdhet odabent, ha anyuka nem hízik. Különben még az elején vagy, úgyhogy nem is baj, ha nem hízol már most, majd a végére úgyis elgurulsz! :) Szép babavárást!
Szia. Én kedden fogok menni afp-re, akkor leszek 16+4 napos. Én eddig még nem híztam semmit. Szerintem jól állsz kilóval te is!
AFP tökéletes Súly OK.
AFP-re valóban a betöltött 16. héten kell menni. A súlyoddal pedig semmi baj, én 16 hetesen mínusz 4 kilónál jártam, végül összesen 6, 5 kiló jött fel, a kislányom pedig tökéletesen egészségesen jött a világra két hete 3300 grammal... Szóval ne aggódj! :)
Szia! Én is 16 hetes leszek amikor erre a viszgálatra kell menjek. Jelenleg 12 hetes vagyok:)
A másfél kg normális, a legvégén több kg jöhet fel hetente. én pl 16 hetes vok, de még mínuszban vagyok sokat fogytam az elején.
A terhesség elején a sok rosszullét miatt én is fogytam... A végére is csak 7kg-ot szedtem fel. A kisfiam 4580 g-mal született meg. Szóval nyugi, minden rendben... :)
Nem.
Ettõl még nem lesz semmi baja.
Dehogy is.Nem szabad ennyire parásnak lenni.2gyerekes+24hkm
Hát szerintem nem én olyan ételbe ettem , ami romlott volt . ügyes vagyok .
Ez most komoly??? Elképesztõ, hogy egyesek mennyire túlaggódják. Mi lesz akkor még a végéig? Ne parázz ennyire mindenen, az sokkal jobban árt a babának, ha folyton idegeskedsz ilyen apróságokon. Amúgy a szavatossági idõ nem azt jelenti, hogy akkor meg is romlik az adott termék, hanem, hogy a gyártó addig vállal érte felelõsséget.
ez igaz . max meghajt egy kicsit :D
A kérdező hozzászólása: Ja, az mondjuk nem ártana:)

Tegnap felbontott sütőtök bébiitalt, ma odaadhatom még a kislányomnak? 16 hetes.

Legjobb válasz: Ha hûtõben volt akkor nyugodtan, egy picit melegitsd meg neki h ne legyen neki hideg.semmi baja nem lehet még.

Ha hûtõben volt akkor nyugodtan, egy picit melegitsd meg neki h ne legyen neki hideg.semmi baja nem lehet még.
igen, úgy emlékszem rajta is van, hogy 3 napig adható felbontás után.
A kérdező hozzászólása: Köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!