Találatok a következő kifejezésre: 16 hetes Mikor lesz AFP eredményem (2 db)

Még nem leszek 16 hetes mikor megyek afp vizsgálatra, nem lesz ettöl rossz az eredmény?

Legjobb válasz: Én 16 hetesen mentem, mégis rossz lett az eredmény. Tök mindegy mi lesz az eredmény, ne aggódj. Ez egy tök elavult vizsgálat, a kismamák rémisztgetésére alkalmas csak, másra már nem igazán. Ha a 12 hetes uh vizsgálaton mindent rendben találtak, akkor inkább majd arra alapozz, ne az afp-re.

Én 16 hetesen mentem, mégis rossz lett az eredmény. Tök mindegy mi lesz az eredmény, ne aggódj. Ez egy tök elavult vizsgálat, a kismamák rémisztgetésére alkalmas csak, másra már nem igazán. Ha a 12 hetes uh vizsgálaton mindent rendben találtak, akkor inkább majd arra alapozz, ne az afp-re.
én integrált tesztet csináltatok, amihez a vért 15+2 héten fogják levenni, azt mondta a dokim, akkor veszik le az afp-hez is a vért. Szóval ha a dokim szerint ez az idõpont jó, akkor én sem aggódom, hogy nem a betöltött 16. héten megyek. Egyébként tényleg elavult vizsgálat már, de azért ott van a drukk, hogy jó legyen az eredmény. Eleinte én is furcsáltam, hogy 1 héttel korábban kell mennem, de hiszek a dokimnak.
Lehet, hogy kicsit alacsonyabb lesz emiatt. Enyém is az lett, mind a három gyerekkel. itt nem nagyon foglalkoznak az afp-vel, mert elavult vizsgálat, max a magasabb érték utalhat velõcsõzáródási rendellenességre, de azt meg uh-val is látják. A 12. heti kombinált teszt, ha jó, az sokkal megbízhatóbb.

16 hetes vagyok. Mikor lesz AFP eredményem ha hétfőn vették le Nyíregyházán?

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem 2 hét míg lesz eredmény.

Ha jól emlékszem 2 hét míg lesz eredmény.
Szia! Nekem is hétfõi napon vették le és következõ hét szerdán már megvolt az eredmény. üdv: 37 hetes kismama
Szia! Nekem max. 2 hete mondtak nyiregyen!Várom már nagyon! ma 17 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!