Találatok a következő kifejezésre: 16 hetes Mikor lesz AFP (3 db)

Még nem leszek 16 hetes mikor megyek afp vizsgálatra, nem lesz ettöl rossz az eredmény?

Legjobb válasz: Én 16 hetesen mentem, mégis rossz lett az eredmény. Tök mindegy mi lesz az eredmény, ne aggódj. Ez egy tök elavult vizsgálat, a kismamák rémisztgetésére alkalmas csak, másra már nem igazán. Ha a 12 hetes uh vizsgálaton mindent rendben találtak, akkor inkább majd arra alapozz, ne az afp-re.

Én 16 hetesen mentem, mégis rossz lett az eredmény. Tök mindegy mi lesz az eredmény, ne aggódj. Ez egy tök elavult vizsgálat, a kismamák rémisztgetésére alkalmas csak, másra már nem igazán. Ha a 12 hetes uh vizsgálaton mindent rendben találtak, akkor inkább majd arra alapozz, ne az afp-re.
én integrált tesztet csináltatok, amihez a vért 15+2 héten fogják levenni, azt mondta a dokim, akkor veszik le az afp-hez is a vért. Szóval ha a dokim szerint ez az idõpont jó, akkor én sem aggódom, hogy nem a betöltött 16. héten megyek. Egyébként tényleg elavult vizsgálat már, de azért ott van a drukk, hogy jó legyen az eredmény. Eleinte én is furcsáltam, hogy 1 héttel korábban kell mennem, de hiszek a dokimnak.
Lehet, hogy kicsit alacsonyabb lesz emiatt. Enyém is az lett, mind a három gyerekkel. itt nem nagyon foglalkoznak az afp-vel, mert elavult vizsgálat, max a magasabb érték utalhat velõcsõzáródási rendellenességre, de azt meg uh-val is látják. A 12. heti kombinált teszt, ha jó, az sokkal megbízhatóbb.

Jövö7en leszek 16 hetes! Mennem kell AFP re, aztán uhangra! Mit gondoltok, akkor már lehet látni hogy mim lesz? Mennyi rá az esély, hogy az orvos pontosat tud mondani!?

Legjobb válasz: Szerintem, látszani fog már! Akivel eddig beszéltem, 90%-uk a 18-20.heti UH -on tudta meg. Jah, mert ugye meg kell várni az AFP eredményét, és amikor az megjött, azzal menni UH-ra. Tehát nem 16 lezsel, hanem több hetes. Ha te közvetlenül utána is mész UH-ra, ami nem kötelezõ, akkor is van esély persze, ha úgy fordul a baba. Van, akinek a 12. hetin kiderül...

Szerintem, látszani fog már! Akivel eddig beszéltem, 90%-uk a 18-20.heti UH -on tudta meg. Jah, mert ugye meg kell várni az AFP eredményét, és amikor az megjött, azzal menni UH-ra. Tehát nem 16 lezsel, hanem több hetes. Ha te közvetlenül utána is mész UH-ra, ami nem kötelezõ, akkor is van esély persze, ha úgy fordul a baba. Van, akinek a 12. hetin kiderül...
A kérdező hozzászólása: Ez igaz, akkor már több leszek!Azt elfelejtettem, kb mennyi idõ az eredmény???
Szia! Nekem egy hét alatt volt meg az eredmény, a 16. héten voltam ultrahangon, akkor már megmondták, hogy nagy valószínûséggel kisfiú! És kisfiam lett, most 8 hónapos.
Elõzõ vagyok, a barátnõmnek viszont egész terhessége alatt lányt mondtak, és kisfia született.:-)
Szia!Én is a jövõ héten megyek a 18 hetes uhra, alig várom már.Viszont mi elmentünk a múlt héten egy 4dre, kiváncsiak voltunk milye van a drágámnak, viszont Õ úgy döntött hogy nem mutatja meg:-(Végig szororsan összekulcsolta a kis lábát, és úgy nyalogatta a kis kezeit, meg a köldökzsinórt:-))Szóval látni már lehetne ha majd a Babád megengedi:-)))
Az én barátnõmnek is végig kislányt mondtak, aztán a rózsaszín cuccok közé született egy kisfiúcska :)
Szia! Nekem kiscsajt mondtak de csak azért mert összekulcsolt lába között nem láttak semmit 3 uh-n is mondták hogy kiscsaj. Voltunk 4D-n és egész szép kukit növesztett a "kiscsaj". :) Én már amúgyis csak abban bízom. És ez már tuti nem fog eltünni. De ha rájuk hallgatok és nem egy belsõ hangra akkor tuti hogy minden amit már eddig megvettünk rózsaszín lenne és nem kék.
Ja 24 héten voltunk 4D-n és 14 15 19 hetesen sima uh-n

16 hetes vagyok. Mikor lesz AFP eredményem ha hétfőn vették le Nyíregyházán?

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem 2 hét míg lesz eredmény.

Ha jól emlékszem 2 hét míg lesz eredmény.
Szia! Nekem is hétfõi napon vették le és következõ hét szerdán már megvolt az eredmény. üdv: 37 hetes kismama
Szia! Nekem max. 2 hete mondtak nyiregyen!Várom már nagyon! ma 17 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!