Találatok a következő kifejezésre: 16 hetes Mikor érdemes (3 db)

16 hetesen érdemes-e és ha igen, hova menjek 4d-re, mit ajánlatok? (Pest)

Legjobb válasz: Nekem a 26-28 hetet mondták,és valoban akkor már szép pufi volt és bele is fért a képbe. Pénzkidobásnak tartottam korábban menni. ez egy 14hetes pl.: http://www.youtube.com/watch?v=xJjR4nPPZso nézz meg egy 28 hetest is,érdemes.

Nekem a 26-28 hetet mondták, és valoban akkor már szép pufi volt és bele is fért a képbe. Pénzkidobásnak tartottam korábban menni. ez egy 14hetes pl.: http://www.youtube.com/watch?v=xJjR4nPPZso nézz meg egy 28 hetest is, érdemes.
Mi is a 4D Genesisnél voltunk, én bis ajánlom.
Elõzõ vagyok megint, mi a 4D Genesis-nél voltunk a Lotz Károly utcában. Csak ajánlani tudom, nagyon kedvesek, alaposak, nem rohannak sehova, tényleg rád szánják azt az 1 órát.
én 20 hetesen voltam, szerintem várj még két hetet....a baba látszik, de azt mondják ilyenkor még kicsit ijesztõ, nem babás kinézetû, esetleg egy elsõ gyerekest megrémíthet! amúgy lehet a neme is látszik, meg ha fel akarsz készülni a "látványra" akkor nézz meg egy 4D-s felvételt a neten, van bõven! Én a péterfy sándor kórházat ajánlom, annyiért mint máshol adnak dvd-t és képes cd-t, ill. fotót...legalábbis több mint két éve így volt! Egyébként 20 hét körül érdemesebb elmenni, mert most még egészben látod, késõbb is voltunk, akkor csak az arcát néztük szinte!
A kérdező hozzászólása: KÖSZI! Felpontoztam mindenkit, és megnézem ezt a helyet a neten! :) puszi mindenkinek, aki olyan aranyos volt, hogy válaszolt!!! 16+2 heteske
Szia! Mi voltunk 16. 26. és 32. hetesen is. Mindegyik más volt, de egyformán fantasztikus. A 16. heteset sem bántam meg, hatalmas élmény volt elõször látni a kisfiamat így, szinte az egészet végigbõgtem. A 26. heti volt látványban a legszebb, mert akkor már elég nagy ahhoz, hogy lásd az arcát, stb, de még elég kicsi, hogy sokminden beleférjen a képbe. A 32. hetesen pedig már tökéletesen kivehetõk voltak az arcvonásai is. Szóval én azt mondom, ne várj, hanem menj, ha megteheted minél többször!
A kérdező hozzászólása: Szeretnék majd a 26. hét felé is elmenni, az az igazság... :) Ahogy majd engedik az anyagiak, de erre mindenképp szánnék pénzt. Csak nyugodtabb az ember, ha látja, és az jót tesz a babának is, ha nyugodt... :) De hova menjek, mit ajánlotok? SZakvélemény nem kell, mert nagyon jó az orvosom, mindenféle papírom van eddig is, és megbízom benne. Minden vizsgálatra el is járok. Én csak látni szeretném, és megmutatni a családomnak is, és egy emléket, neki. ...
Én voltam 16 hetesen is, és 20 hetesen is, szerintem nem sok különbség van a kettõ között. Igaz, nem olyan babás, nem pufók, de nagyon szép! És nekünk a 16. héten megmutatta, hogy kislány. Pesten voltunk a Hepinet UH központban. Tök rendesek voltak, meg alaposak is. A 28. hét körül megyünk majd még egyszer, mert akkor már tényleg husisabb lesz, és a dokim is a 28. hetet javasolta.
Ha csak 16 hetesen szeretnél 4Dre menni, akkor valóban érdemes késõbb. Én voltam 12 hetesen, akkor meg is mondták a nemét, aztán voltam 18 hetesen is. És még szeretnék menni. Lehet, hogy valaki szerint 12-16 hetesen élvezhetetlen és pénzkidobás, nekem biztos, hogy megérte, mindkétszer, felejthetetlen élmény:)
A kérdező hozzászólása: Épp most néztem a Yout...on egy Edömér 16 hetesen c. 4d-s videót... nem tudom, mitévõ legyek, még néhány véleményt meghallgatok...
A kérdező hozzászólása: Én szívesen megnézem egészben... :) És nagyon érdekelne a neme is, az a nagy igazság. Amúgy tényleg elsõ babások vagyunk :) . Most voltam pénteken sima uh-n, és össze-vissza ficánkolt, azt is nagyon élveztem, de nem mutatta meg, mi van a lába között. Persze, hogy mindegy igazából, de nagyon szeretnénk tudni... nem baj, hogy még nem olyan emberi a formája, , , de csak jobban látszódna, mint a hagyományoson, nem?...
A kérdező hozzászólása: ÉRDEMES VOLT! Mindent láttunk, amit csak akartunk, és képzeljétek: FIAM LESZ!!! :D Titta boldogság ;)!

Pozitivat teszteltem szombaton reggel! Április 16 án volt meg utoljára a menzim! Körül belül hány hetes lehetek? Igy ki lehet számolni? És mikor érdemes Doktorhoz meni?

Legjobb válasz: Szia! Gratulálok! Kb 5 hetes lehetsz, ráérsz a 6. hét végén, 7. hét elején menni, hogy tuti legyen már szívhang :)

Szia! Gratulálok! Kb 5 hetes lehetsz, ráérsz a 6. hét végén, 7. hét elején menni, hogy tuti legyen már szívhang :)
Akkor 4 hét 4 napos terhes vagy! Akkor sajnos még bõven ráérsz menni kb 7-8 hetesen mert akkor már szívhang is lesz!! Gratulálok üdv egy 17 hetes kismama
Naptár portál .hu Ezen tudod követni mennyi idõs vagy , én is ezt nézegetem
A menzi elsõ napja számít a terhesség elsõ napjának, onnan számolod. Szóval 4 hetes. Ha minden rendben, akkor 2 hét múlva elég elmenned dokihoz, általában 6 hetes 2 naposan már szívhang is van, de van , hogy elõbb, vagy késõbb látni csak. Ha jól számolom január 23-án szülsz :D Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Igen Januári baba lessz :D köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat és nektek is kellemes baba várást :D

16 hetes vagyok. Mikor érdemes leghamarabb 4D-s uh-ra menni?

Legjobb válasz: szerintem a 23.-24.héttõl.Akkor már pofisabb.

szerintem a 23.-24.héttõl.Akkor már pofisabb.
Szia!Szerintem ha nagyon akarsz már most is elmehetsz!Biztosan szépen látod majd a babát, teljes egészében a képernyon, fejétol a lába ujjáig!De én úgy tudom a legszebb képeket, felvételeket kb.23.és 27-28.hét kozott csinálják.Akkor szinte már tokéletesen látni a kis arcát, mindent!En a 27.héten vltam és szép képeket kaptam a kicsimrol.Mindent szépen lehetett már látni! 28hetes kismama
Szerintem is a 23 hét után érdemes menni, én a 24 héten voltam, de a dokim szerint a legjobb kép a 28 hét környékén készül. Én láttam az arcvonásait, a kicsi száját és orrát is. 25 hetes kismami.
Szia.Én 23 hetesen megyek majd, nekem azt mondták, hogy elõtte fölösleges.Remélem nagy élény lesz. 20 hetes pocaklakós Boldog babavárást
Mi jövõ héten leszünk 23 hetesek. Jobb lett volna 1-3 héttel késõbb, de így értünk rá. De nekünk is biztosan nagy élmény lesz. (Nekem a 12. és 20. hetes 2d-s, fekete-fehér UH is az volt! :D)
Utolsó hozzászólónak: Nekem is nagy élmény volt a 12, és 18 hetes uh egyaránt.A 12 hetesen szépen látszódott tetõtõl talpig, 18 hetesen viszont nagyon aktív volt.Alig lehetett lefényképezni.
Szerintem akár már most is mehetsz! Én 20 hetes vagyok és 3 napja voltam elõször 4D-n, ott a rendelõben láttam képeket még 12 hetes babáról is és már jól látszott minden, még nem olyan szép a baba, de neked a legszebb lesz+ha még nem tudod, hogy fiú vagy lány, ott kiderül, nekünk is megmondták az elsõ percben :) Kb. 10-15 e ft, annyit megér! Sõt, kérhetsz genetikai szûrést is, akkor mindent lemérnek, megnéznek, mi ilyenen voltunk, megnyugtató és közben moziztunk is!
Attól függ mire vagy kíváncsi. A nemét már meg tudják mondani ilyenkor is, alaposan meg is tudják vizsgálni, hogy egészséges e. Ha élményre hajtasz, akkor még lehet hogy várnod kéne pár hetet, mert a babuci 16 hetesen még elég vékonyka. Nézd meg ezt a galériát, itt majdnem minden hétrõl van fent kép: http://www.csodabent.hu/galeria illetve a leírást: http://www.csodabent.hu/mikorerdemes


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!