Találatok a következő kifejezésre: 16 hetes 3 napja éreztem (3 db)

Teljesen normális ne aggódj;-)
Én is 15-16hetesen éreztem elöször, de természetes h nem minden nap érzed mert az összes mozdulata nem olyan erõs h mindet érezd. Még egy ideig csak az erõs mozgásokat fogod érezni de ne aggódj attól még aktív és ahogy telik az idõ a hetek erõsödik és szinte minden mozdulatát érezni fogod! Késõbb figyelni is kell h minden nap mozogjon! Nyugi! Boldog babavárást!
Így van, abszolút normális. Nagyon korán megérezted, van akinek még 3-4 hetet is kell várnia erre. A baba még picike, gyenge is, olyan finom mozgásai vannak, hogy szinte alig érezhetõ. Kemény megmozdulásokra, rúgásokra késõbb számíts, most még szinte nem is feltûnõ, ahogy úszkál, rebeg a pocidban.Ne aggódj, minden rendben, idõrõl-idõre fokozatosan erõsödik majd a pocaklakód "mozgáskultúrája". :-)
Nekem is így volt, néha el is bizonytalanodtam. Ma töltöttem be a 21. hetet és kb. 5 napja már nagyon is érzem. Néha akkorákat rúg, hogy összerándulok, de nagyon örülünk neki a párommal. Épp néhány perce rugdalózott és õ is érzte, amikor odatette a kezét. Ne aggódj, minden rendben lesz. Gratulálok a babához!
Ne aggódj, még nem rendszeresen érzed, mert úszkál ide-oda és takarásban is van néha: Várj egy kicsit, bezzeg majd késõbb! :-))) Jó babavárást!

16 hetes kismama vagyok- második babánk- 1 hete már éreztem a Kicsit, ahogy "rugott", szóval mozgolódott többször is.3 napja viszont semmi. Hányszor szoktátok érezni így az elején a Picit?

Tudom, hogy ez még korai és nem feltétlenül minden nap érezhetem, de akkor is picit nyugtalanít, ha eddig éreztem már többször, most 3 napja miért nem?

Legjobb válasz: Szia! Én 18 hetesen éreztem elõször aztán napokig semmi, úgyhogy azt hittem csak képzelõdtem... Egészen a 21. hétig voltak ilyenek, másfél napig-2 napig semmi... Most járok a 24. hétben és kb 2 hete érzem minden nap reggel-délben-este... :) Boldog babavárást!

Szia! Én 18 hetesen éreztem elõször aztán napokig semmi, úgyhogy azt hittem csak képzelõdtem... Egészen a 21. hétig voltak ilyenek, másfél napig-2 napig semmi... Most járok a 24. hétben és kb 2 hete érzem minden nap reggel-délben-este... :) Boldog babavárást!
szia! Nyugi , semmi baj a babóval; csak még kicsi az ereje ahhoz, hogy folyton érezd:) Tipp , hogy általában este jobban tudod õt "észlelni"; mert csak Rá figyelsz. Nyúlj végig az ágyon és tedd a pocidra kezedet.Szerintem fogod érezni! Jó babavásrást! 37 hetes pocis:)
15 hetesen és pár naposan kezdtem el érezni én is szintén a 2. babámat. Ne stresszeld ezen magad. Pont ahogy írod, nem kell még minden nap érezned. Nekem is így volt, napokig semmi. Kb a 18.héttõl viszont minden nap éreztem. Akárhányszor nyugiba voltam és a pocimra tettem a kezem, éreztem. Ne aggódj. Légy türelmes. Ilyenkor még nagyon picike. Forog össze vissza, és ilyen korán csak akkor érzed, ha a lábacskái vagy kezecskéi a hasfalad felé vannak. Sokat nõ még 2 hét, és érzed minden nap! Hidd el!
A kérdező hozzászólása: NAGYON KÖSZÖNÖM A KEDVES ÉS MEGNYUGTATÓ VÁLASZOKAT!!!MOST TÉNYLEG MEGNYUGODTAM:)

Változnak a tünetek egyik napról a másikra? Hogy lehet az, hogy egyik nap szúrkál és húzódik a hasam, ma meg nem is érzek semmit.16+3 hetes vagyok, a babát még nem éreztem, csak ez a hasszúrka volt, de ma semmi.

Legjobb válasz: kb. 17 hetes voltam, amikor minden tünetem elmúlt. Nagyon szörnyen voltam a terhességem elején. 15 hetesen bevéreztem. Akkor hirtelen elmúltak a görcsök, elmúlt a hányinger, a haskeményedés,nem nõtt a pocim. Majdnem megzavarodtam a 19 hetes uh-ig. Minden rendben volt. Úgyhogy nyugi! Elmúlhatnak a tünetek! Boldog babavárást! 21 hetes kismama

kb. 17 hetes voltam, amikor minden tünetem elmúlt. Nagyon szörnyen voltam a terhességem elején. 15 hetesen bevéreztem. Akkor hirtelen elmúltak a görcsök, elmúlt a hányinger, a haskeményedés, nem nõtt a pocim. Majdnem megzavarodtam a 19 hetes uh-ig. Minden rendben volt. Úgyhogy nyugi! Elmúlhatnak a tünetek! Boldog babavárást! 21 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!