Találatok a következő kifejezésre: 16 hónapja együtt a (38 db)

15 éves lány vagyok. Csak 3 hónap múlva leszek 16. A barátommal már 11 hónapja együtt vagyunk. És Õ már akarja. Én pedig úgy gondolom hogy ez még korai. Õ 1 évvel idősebb nálam. Nem korai 15-16 évesen elveszteni a szüzességem?

Csak komoly válaszokat kérek.

Legjobb válasz: Szia:)én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá,akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:)És biztos szeret a párod:)

ha még nem szeretnéd, akkor ne mennj bele. és ez a szabály az egész életedre szóljon. a testi együttlét alapja, hogy MINDKÉT résztvevõje élvezze és akarja. ha az egyik nem akarja, akkor azt a másiknak el kell fogadnia.
Szia:) én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá, akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:) És biztos szeret a párod:)
Pettingeltek már? Mert ha nem akkor akár azzal is húzhatjátok.
Ha feltetted a választ, akkor nem vagy magadban biztos. Amíg nem vagy magadban biztos, ne tedd meg!Nem maradsz le semmirõl, meg vár téged. :) L, 18
szia bár én pasi vagyok, szal neked több vesztenivalód van, így nemtudom mennyi ér a véleményem.... én 15 évesen vesztettem el... utólag úgy érzem korai volt, de nem bántam meg.. azért nem mert szerettem a lányt... ha szereted, és szeret, akkor óvatosan belekóstolhattok... de sztem elõször csak pettingeljetek... légy jó
ahogy érzed, nem baj nem általánosítható, meg azaz 1 év sem ér semmit neki, ugyanannyi
szerintem nem korai ennyi idõsen elveszteni a szüzességed, de ezt csak te érzed.ha azért feküdnél le a barátoddal, mert szereted és már késznek érzed magad, akkor nyugodtan tedd meg.Az fontos, hogy azért ne tedd meg, mert Õ akarja. Ha egy kicsi kétséget is érzel, akkor várj, az elsõ sex komoly nyomot hagy az emberben, de 15 évesen ha szereted a barátod és õ is szeret, akk simán mehet a dolog! remélem hogy tudtam segíteni. B/16
Ha nem akarod, ne feküdj le vele. Nem számít, hogy mennyi ideje vagytok együtt, te nem tartozol neki azzal, hogy lefeküdj vele, pláne nem, hogy odaadd a szüzességedet. És hogy korai-e? Igen, szerintem korai. Gyerekek vagytok még, de nagyon - hiszen azt se tudjátok még, hogy mit akartok, és hogy egyáltalán akarjátok-e. 18 év alatt korainak tartom - de mindenképpen korainak tartom akkor, ha nem vagy biztos benne, hogy tényleg akarod, igazán akarod, életkortól függetlenül. Lehetnél akár 30 éves is, akkor is azt tanácsolnámn, hogy amíg nem akarod mindent elsöprõ vággyal, hogy már a falra mászol tõle és tényleg nem bírod ki holnapig, annyira kívánod a fiút itt és most, addig korai, addig csak a kíváncsiságodat elégítenéd ki vagy a fiúnak engednél, ami meg NEM INDOK A SZEXRE.
Szijjja..=) ha szereted és úgyérzed h szeretnéd..csak abban az esetben tedd meg..=) ha nem szeretnéd még..szerintem a párod biztosan megfogja érteni..=)elvégre 11hnapja vagytok együtt..:D ha eddig tudott várni=) szerintem 1-2hnap már nem fog akadályt jelenteni számára..=) én sem rendelkezek nagy tapasztalattal..de én úgyérzem amit kell, hogy tudjak azt tudom..=) és szerintem nálad sem ez a probléma.. tehát..készüljj a te tempódban..;) biztosan jó lesz majd..=) sok sikert.. Puszii=)
Én nem tartom korainak ennyi idõsen (habár én 19 évesen még szûz vagyok), de a kérdésedbõl érezhetõ számomra, hogy te korainak érzed, ezért szerintem ne tedd meg. Nem attól függ, hogy mi mit gondolunk. Van, aki még 17-18 évesen sem kész az elsõ alkalomra. És tényleg az elsõ meghatározó. Ha nem pettingeltetek, akkor kezdjétek azzal, és majd érzed, hogy mikor történhet meg az elsõ alkalom.
neked kell eldönteni hogy korai e! ezt más nem mondhatja meg ahogy érzed!! én 15 évesen veszitettem le sztem nem para ;)
Ne a korodhoz kösd, ne ahhoz, hogy mióta vagytok együtt. Az érzelmeidhez, a szellemi érettségedhez, felkészültségedhez.
Kérdésben a válasz, ha korainakérzed, akkor nem! Elsõ alkalom csak egy van, a rossz emlék pedig a következõ kapcsolataidra is kihathat. Ha pedig a barátod emiatt elhagyna, akkor örülj, hogy megszabadultál tõle!
Szerintem ha már a kérdést feltetted, az is bizonyítja, hogy nem vagy biztos magadban, azaz nem akarod 100%-osan. Ha pedig nem akarod teljes szíveddel, felesleges belefogni, mert nem lesz olyan, amilyenre vágysz..és az elsõ élmény örök élmény! Sok sikert!

Mit lehet tenni? Barátommal majdnem 16 hónapja vagyunk együtt.Õ 20 éves, én 16.A mamája nem engedi, hogy nálam aludjon.

Jó lenne ha engedné,de hallani sem akar róla..16 hónap alatt eddig 3x aludt nálam kb. A magyarázata az,hogy "nem vagytok élettársak,hogy együtt aludjatok,és mivan ha gyerek lesz"..

Legjobb válasz: Szerintem sem a fiúval gondja, hanem a te életkoroddal. Én azt javaslom, hogy ülj le a hölggyel beszélgetni a fiával együtt és mondjátok el, hogy védezkeztek, nem kell aggódnia. Egyébként a hölgyet is meg tudom érteni. Jó nagy gáz lenne, ha teherbe esnél ennyi évesen. Az a te és a párod életét is tönkretenné. Persze, van aki felelõsségteljes, de sokan a te korodban még nem azok. Mennyire ismer téged a barátod mamája (édesanyja vagy nagymamája?).

Szerintem sem a fiúval gondja, hanem a te életkoroddal. Én azt javaslom, hogy ülj le a hölggyel beszélgetni a fiával együtt és mondjátok el, hogy védezkeztek, nem kell aggódnia. Egyébként a hölgyet is meg tudom érteni. Jó nagy gáz lenne, ha teherbe esnél ennyi évesen. Az a te és a párod életét is tönkretenné. Persze, van aki felelõsségteljes, de sokan a te korodban még nem azok. Mennyire ismer téged a barátod mamája (édesanyja vagy nagymamája?).
Honnan tudod, hogy idõsebb korodban sem engedné? Beszéltetek már errõl? Neki azzal vannak en bloc fenntartásai, ha valaki házasság elõtt szexel?
a nagymamájával él?...én sajnos rájöttem arra hogy idõseknél a magyarázkodás szinte eredménytelen!(tisztelet a kivételnek a ki képes felfogni az újabb dolgokat) szerintem ezalól csak a kibújás lehetséges...mondja h elmegy bulizni vagy egyszerûen mondja meg h neki már nem dirigálhat(ahogy olvastam félti a fiát tehát kitenni biztos nem fogja) de egy 20 éves férfi már tudja mit csinál...
Szerintem az a problémája, hogy te még 16 éves vagy, és ha netán becsúszna valami (egyik védekezési módszer se 100%-os), nem vagytok annyira felnõttek és önállóak, hogy el tudjátok tartani magatokat. De szerintem le kéne ülni vele megtárgyalni, hogy tulajdonképpen hogy tudtok dûlõre jutni, megnyugtatni, hogy felelõsségteljesek vagytok.
20 évesen nehogy már a nagyanyja mondja meg, hogy mit csináljon... Fogja magát, és menjen.
Ha fontos vagy a barátodnak, akkor ne legyen nyámnyila alak, hanem menjen el dolgozni, és függetlenítse magát a prûd nagyanyjától. nehogy már a nagyanyja dirigáljon egy fiatal felnõtt ffinak, ezen nevetnek kell. elmegy szépen melózni, kivesz egy kis garzonlakást, és no problemo.
lehet csak téged nem kedvel a nagyija? Vagy egyik nõt se kedvelné, mert fél hogy elszedik tõle az unokáját, és majd elmegy és magára marad? A nagyijának kéne valami kedves pasi, és a fiúnak is dolgozni kéne, vagy esetleg fõiskolás és ezért nem tudja magát eltartani? A gyerek szülei hol vannak? Szerintem nem a sráck éri ki a nagyi véleményét, . hanem inkább a nagyi akarja õtbeszabályozni, õ meg sajna kénytelen belemenni, mert tudja h hálával tartozik, mivel õ az aki vigyáz rá és eltartja. Hát ha meg már nem vagy szüz ésm áskor is feküdtél le vele akkor tök mnidegy szerintem, mert a gyereket tényleg meg lehet csinálni nappal is, akár még a fürdõben is.
Üzenem a párodnak, hogy álljon a sarkára. 20 éves, az istenért! Egyrészt valóban elmehet melózni mert 20 éves férfiként már nem kell, hogy a nagyja lássa el a nyugdíjából. Másrészt ha egy kicsit önállóbb lenne és kiállna magáért, fogná magát és közölné a nagyival, hogy szereti, és megérti, de sajnálja, a mai estét nálad tölti. Elmegy aztán jólvan. A nagyi pár nap felháborodás után meg lenyugszik, nem fogja kidobni az utcára az unokáját. Nem értem, hogy egy 20 éves ffi mért függ ennyire a nagyanyjától. Engedély ahhoz, hogy elmehessen, nevetséges, ne haragudj..:)
Megértem a nagymamáját. Egyébként jó, ha tudsz arról, hogy a védekezés nem 100%-osan véd a terhesség ellen. Az óvszer pl. 88-90%-os hatásfokú. A tabletta 100%, de csak akkor, ha nem felejtik el bevenni... Nem tudok jó megoldást a problémára. Nektek biztosan nagyon hiányzik a szex... Egyébként attól, hogy 9-en kútba ugranak, nem kell a 10. számára is az legyen a normális.
A párod dolgozik egyébként? Jó lenne, ha nem tartanák el, szóval én azt mondom, suli mellett is lehet dolgozni (én is egy példa vagyok rá), megjegyzem, ha õ nem próbál önállóan lábra állni, akkor joga van bizonyos dolgokba beleszólnia annak, akinek a pénzébõl él. Szóval ha a párod függetlenedne a mamától, akkor a mama nem szólhatna bele, max. csúnyán nézhetne. Amúgy az is lehet, hogy fél egyedül maradni tartósan, fõleg, ha nincs más otthon, ez nehezebb ügy, lehet, hogy én is félnék bizonyos kor után, ha nem szoknék hozzá tartós egyedüli élethez is. Valahogy biztonságot ad az embernek, ha tudja, hogy nincs egyedül a lakásban. Próbáljatok egyrészt beszélgetni vele, közös programot csinálni akár, elmenni közösen színházba, nem tudom, és a párod meg függetlenedjen, amennyire tud, ne tartassa el magát, 20 éves, felnõtt.
hogy ha valaki a 20 éves unokáját ilyen szinten a hatalmában tartja, az nem normális, akkor sem, ha õ tartja el. az ugyanis kötelessége (amennyiben az illetõ még tanul), az ilyen fajta rátelepedést viszont már rátelepedésnek, zaklatásnak, személyes szabadság korlátozásának hívják. láttad a psycho címû filmet? 20 évesen nagykorú, SENKI se korlátozhatja ha valamit meg akar tenni (pl nálad aludni). akkor se ha õ tartja el. ha mégis ezzel az eszközzel él, az nagyon csúnya zsarolás. nem fog tetszeni amit most írok, de ha a 20 éves párodat ez nem zavarja különösebben - legalább annyira, hogy tesz valamit ellene - akkor hagyd ott, mert egy igen súlyos függõségben él a nagyanyjától- és ez már pszichiátriai kategória.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.barátom még tanul, de dolgozik.próbál függetlenedni.igazából csak annyiban függ tõle, hogy õ tartja el.a mama tényleg fél attól, hogy egyedül marad:S próbálkozunk a beszélgetéssel, hátha történik valami.aki pedig azt írta, hogy megérti a mamát, és hogy semelyik védekezési mód sem 100%os, higyje el, mi is tudjuk.és nem vagyunk felelõtlenek.
Véleményem szerint kerek perec meg kéne mondania a párodnak hogy mi a helyzet és ha kell akkor szükség van aroganciára is...az én nagymamám is rettenetesen elviselhetetlen...állandóan azon aggódik hogy mit gondolhatnak a szomszédok...undorító ez a viselkedés...ezért nem tisztelek egyetlen egy öreget sem a koráért...én azt az idõset tisztelem aki tud tanítani az élettapasztalatával és a bölcsességével...az ilyen nagyszülõ nem ilyen..értetlen..ostoba...röhejes...lehet hogy a kor hibája amiben õ felnõtt de az a saját hibája hogy nem képes kezelni a változásokat...érdekes módon másik nagymamám teljesen normális..megértõ és hihetetlenül kedves és mindenben jót akar... Szóval szerintem álljon/álljatok elé és mondjátok meg mi a helyzet...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) aranyosak vagytok.igazatok van teljesen, hogy gyereket nappal is lehet csinálni.teljesen független a napszaktól.csak nem értem, hogy ez miért jó neki:( tönkretesz minket teljesen.én már nagyon nem bírom, és nem tudom, h tényleg mit lehetne tenni:(
gyereket nem csak akkor lehet csinálni, ha együtt alszotok, hanem akár fényes nappal is, megvan az simán egy fél óra alatt :) lehet, hogy a mama szégyelli bevallani, hogy félne otthon egyedül maradni éjszakára?
A kérdező hozzászólása: erre mi is gondoltunk.õt az nem érdekli, hogy tényleg felelõsség teljesek vagyunk..igazából nem tudom milyen hatással lenne rá egy beszélgetés..:S
A kérdező hozzászólása: ismer eléggé..szerintem a beszélgetés lesz a megoldás.már ha van erre a helyzetre megoldás..:( lehet tényleg fiatal vagyok, de tudja, hogy védekezünk, és van bennünk felelõsség tudat.egyébként ha idõsebb lennék, akkor se engedné..szóval nem értem:S
A kérdező hozzászólása: amúgy a nagymamája.
A kérdező hozzászólása: mert õt alapból az zavarja, hogy velem aludna..maga a gondolat..
A kérdező hozzászólása: meg ugye azis, hogy a barátom nem otthon aludna.
A kérdező hozzászólása: hát a bulizás se lenne rossz.de ha bulizni megy (nagyon ritkán engedik) akkor is legkésõbb reggel 8ra otthon kell lennie..tegyük fel elengedné bulizni, és nálam aludna, akkor már reggel fél 7kor elkellene indulnia haza..szóval sehogy se jó:S
nemteljesen értem. 20 évesen kikéri a nagyanyja engedélyét abban, hogy mikor hova megy és mit csinál? szerinted ez normális...?
A kérdező hozzászólása: alapjában véve nem az.de a nagyanyja tartja el..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ:) igen, tényleg nemtudják elviselni a változásokat:S de remélem õ el fogja:S ez az elé állunk dolog jó, de majd meglátjuk mi sül ki belõle:S:D

16 éves vagyok 11 hónapja vagyok együtt a barátommal.9 hónap után feküdtem le vele. Kérdés:Túl korai volt?

Legjobb válasz: az attól függ hogy te hogy érzed...:) én személy szerint úgy gondolom hogy eleget vártál vele:P

az attól függ hogy te hogy érzed...:) én személy szerint úgy gondolom hogy eleget vártál vele:P
Szerintem nem volt korai ha te nem bántad meg :) !
Már úgyis megtörtént, ha nem bántad meg akkor nem volt túl korai. Ha meg igen, törekedj rá, hogy ezentúl jó élményeid legyenek. Ne azt tartsd fontosnak, hogy arc és név nélküli emberek mit gondolnak rólad itt gyakorin.
ez úgy elfogadható arány. ha 14 éves lennél, tarkón vágnálak, de 16 évesen 9 hónap böjt, az azért jónak számít manapság 23/L
ha felmerült benned akkor korai volt..
én nem vártam volna a fiu helyeben 9 hónapot.max egyet
hmmm...9 hónap? attól függ. én az elsõre félévet vártam (fiú vagyok), de a párommal csak 2 hetente találkoztunk, így a testi vágyak nem törtek annyira felszínre, viszont a 6. hónap után, úgy kívántam Õt, és õ is engem, hogy azt már nem lehetett tovább bírni. a második barátnõmnél 3 hét után történt meg, viszont vele minden nap találkoztam, és napi 12 órát voltunk együtt (munka). kb másfél hét után alakult ki a testi vonzalom, a többit nem kell részleteznem... túl nagy jelentõséget ne tulajdoníts sztem neki, mert ha jó volt, ha nem, veszteségként éled meg, és az kihat a kapcsolatra. én is csalódásként éltem meg, mert sokkal jobbra számítottam, de miután elveszítettem azt akit igazán szerettem, 1 cseppet átértékelõdtek a dolgok... ha szabad 1 +jegyzést a "durranásról": nõk soha nem fogják megérteni, h mi megy végbe 1 férfiba a szerelem euforikus állapotában, bár ez nem ide tartozik... ha 1 férfi nagyon szerelmes, mert lehet ilyen, akkor hiába nyúl magához, nem fog sikerrel járni, csak akkor, ha a Nõ iránti vágyai, vonzalma csökken. szerintem ne törõdj vele, hogy korai volt-e vagy sem, inkább élvezd az a kevés idõt, amit együtt tölthettek, mert ha nincs tovább, akkor döbbensz rá, hogy mennyit vesztettél.
nem
A korosztályodra jellemzõ, hogy fojton máshoz próbáltok igazodni. Mindig azt nézed, hogy megfelelsz-e mások, vagy a társadalom elvárásainak, mert ha nem akkor "vérciki vagy". Felejtsd ezt el, és kérdezd meg magadtól, hogy te mit akarsz, neked mi a jó. Ha jó volt akkor egészségedre. Ha nem volt jó, akkor viszont tuti kényszerbõl csináltad, mert meg akarsz felelni másoknak. Ha így történt, és nem változtatsz a gondolkodásodon, akkor késõbb nagy lekvárban találod majd magad. Bocs, de szarjál rá ki mit gondol, nyugodtan kérdõjelezd meg bárki véleményét. Az enyémet is.
A kérdező hozzászólása: tegnap 18:43:Igen :)
Már utána vagy, így csak egy kérdésem a válasz: védekeztél-e?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen Köszönöm a válaszokat.:) 02-06 04:19 Ilyet sosem csináltam/csinálnék elõtte csak petting volt:) 02-06 07:51 Kíváncsi vagyok a véleményekre.Ennyi:) tegnapelõtt 11:34 Nagyon Sok Boldogságot kívánok:) ) 1 hónapot?Na jó az igaz, hogy én csak 1-szer feküdtem le a barátommal és 16 vagyok.De 1 hónap szerintem édes kevés ahhoz, hogy lefeküdjek valakivel.:)
na igen fontos része a szex, de nem 15-16 évesen, hanem késõbb komoly kapcsolatban, csak manapság a tinik kefélnek jobbra-balra mert "nem bírják ki"
Egyáltalán nem tárgynak tekinti a nõjét egy férfi, csak a szexuális igényét eligíti ki. Egy kapcsolat egyik legfontosabb része a szexualitás. Olvasgass könyveket a párkapcsolatokról kedves SZ.AROS lány!! xD
"Durrantál volna szét, ha nem tudsz magadon segíteni, és a nõt csak egy tárgynak tartod , aki kielégít, nehogy eldurranj.Kis [email protected]" TE VAGY A SZA.ROS!! HÜL.YE LÁNY!!! Ha férfi lennél, akkor tudnád milyen érzés amikor az ember vágyik a párjára szexuálisan. Én se várnék többet 1 hónapnál az biztos, így 30 évesen.
"Ha képes volt rád 9 hónapot várni, akkor nagyon szerethet :D. Fél évet vártam egyszer, de már majd szétdurrantam :D. " Durrantál volna szét, ha nem tudsz magadon segíteni, és a nõt csak egy tárgynak tartod , aki kielégít, nehogy eldurranj.Kis [email protected]
Egyetlen esetben nem korai, ha pár év múlva vele fogsz összeházasodni. Én 17 évesen 8 hónap után feküdtem le, és idén házasodtunk össze 20 éves vagyok, és babát tervezünk. Így nem bántam meg, ellenkezõ esetben, ha rá egy évre szakítunk akkor igen. Kívánom, hogy nektek is így legyen, mert igazán jó:)
Az, hogy 16 éves vagy és a 9 hónap is rendben van szerintem. Korai biztosan nem volt. Fõleg, hogy azóta is együtt vagytok, tehát nem csak erre várt a fiú!:)
Ha képes volt rád 9 hónapot várni, akkor nagyon szerethet :D. Fél évet vártam egyszer, de már majd szétdurrantam :D. Amúgy manapság 16 egyáltalán nem korai :) . Bár ez nézõpont kérdése. Vannak 18 éves fejjel 12 évesnek tûnõ lánykák, s 12 évesek, akik 18nak manapság. :) Amúgy ezt kicsit érdekesnek tartom, hogy tök idegenek véleményét kéred ki egy fórumon. Most, ha mind azt mondtuk volna, hogy korai volt a dolog, akkor föld alá bújsz, csak mert mi azt mondtuk? :) . Itt, csak is a te érzéseid számítanak nem másoké.
"én nem vártam volna a fiu helyeben 9 hónapot.max egyet" Idõpont tegnap 15:46 Ezt könnyen mondod ha 20-on évesekkel voltál, akik 1-2 héten belül lefekszenek. De a kérdezõ még csak 16 éves, és szûz is volt. Egyébként érdekesnek tartom, hogy mindenhol azt lehet olvasni, hogy a 15-16 éves szûz lányok sokszor 1 évet is várnak a pasijukkal a szexig. Az a gyanúm addig is valahogy kilégítik a párjukat kézzel, szájjal, csak a szexel várnak. Nálad is így volt kedves kérdezõ??? Mondjuk én se várnék 9 hónapot az biztos. :) Régen egyszer vártam 3 hónapot, de soha többé. :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen Köszönöm a válaszokat! :) Azért tartom korainak, mert még csak 16 éves vagyok.:) Ezen kívül nem bántam meg.:)
szerintem teljesen jó :D
Kinek a nézõpontjából? Mert szerintem a pasi szerint még késõ is.
Tudod, a lányok néha félnek, amiért léhának gondolják õket egy ilyen miatt. Én sokszor aggódom amiatt, hogy lehet, hogy az elõzõ barátnõjével lassabban haladtak, így õt jobban megbecsülte, jobban szerette stb. De aztán rájövök, hogy ez hülyeség :) Velem van, mivel engem szeret, magamért szeret... Szóval ne félj a csalódástól, mert így nem tudod élvezni az életet!

Ma szakítottam barátnőmmel.16 hónapot voltunk együtt és eléggé megvisel a dolog. Tudom nem sok idő, együtt jártunk általánosba és az élet valahogy mindig egymás felé sodort minket és most vége. Mit tehetek hogy könnyebb legyen elviselni a hiányát?

Nem gondolkozom öngyilkosságon, csak voltam már magam miatt lány miatt, ezelőtt egy 4 éves kapcsolatom volt, de annak a vége nem készített ki negyede ennyire sem. Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Egy üveg Jack? :P

Egy üveg Jack? :P
ez egy nehéz idõszak lesz! de támaszkodj a barátaidra, nehogy elkövesd azt a hibat amit én, hogy mindenkivel megszakítod a kapcsolatot! ha úgyérzed esetleg, fordulj majd szakemberhez!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
ugyanígy jártam én is.szakítás után egy hetet végigittam meg folyton a haverokkal lógtam.az valamennyire segít.én most azon vagyok hogy be kéne csajozni mihamarabb ismerkedni és találni egy sokkal jobbat.2 hete szakítottunk.esténként meg reggelente mindig eszembe jut de az egykori szerelem érzése átmegy lassan közömbössé vagy talán gyûlöletbe is nálam..
egy idõ után menni fog:) találj másikat ...:D

16 éves vagyok, a barátom 18.3 hónapja vagyunk együtt, és úgy érzem ő az igazi. Korai lenne ennyi idősen elveszíteni a szüzességemet úgy hogy még csak 3 hónapja járunk?

Legjobb válasz: Korai. Ha viszont úgy gondolod, hogy tényleg szeret, akkor viszont megérdemli, és sok szerencsét az ágyban.

Korai. Ha viszont úgy gondolod, hogy tényleg szeret, akkor viszont megérdemli, és sok szerencsét az ágyban.
Elsõ szerintem úgy érti, hogy 18 éves a barátja és 3 hónapja vannak együtt.
ha felmerül benned az h korai, akkor neked az, ha felkészültél rá akkor érezni fogod :) én is 16 voltam amikor elõször szexeltem... 21L
18.3 hónap.. pontosabban kérlek: Óra Perc Másodperc Nanoszekundum Köszönöm Egyébként nem..
Ha tényleg szeret és nem csak azért van veled, hogy elvegye a szüzességedet, akkor nem baj szerintem!!! És ha lehet legyen romantikus mert, ezt csak egyszer fogod átélni!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem megemlíteni, hogy normális válaszokat szeretnék. Köszönöm..
A kérdező hozzászólása: Ez az 1. kommentelõnek szól. A többieknek tényleg köszönöm :)
Mindenképp várj, kb. még ennyit. Ha azt is érzed, hogy szeret, az az igazi próbaltétel, ha várnia kell. De ne aggódj, szerintem képes rá. :) legyen önbizalmad!!! Sok sikert!
Normális válaszok? Hmm hát figyelj, ha te ennyi infóból, ismeretlenektõl kérdezed, hogy vajon korai lenne-e.... Ne csináld... Majd lesz egy pont, amikor nem kell kérdezned. Fõleg nem itt.... ez még a mínusz egyedik lépés.

15 éves lány vagyok. Szeritetek az nagyon sok idő ha már 2 hónapja együtt vagyok a barátommal ( 16 éves) és még nem mutattam be a szüleimnek?

Legjobb válasz: szerintem sok. 2 hónap után már illene bemutatni bõven.de ez persze csak az én véleményem

szerintem sok. 2 hónap után már illene bemutatni bõven.de ez persze csak az én véleményem
Szerintem nem sok. Mutasd be akkor, amikor jónak érzed.
Hát, ha bemutatni még nem is kellett volna, azért az nem baj, ha legalább azzal tisztában vannak, hogy jársz valakivel. Persze ha komoly a dolog, mindenképp mutasd be, de õ is téged, az õ szüleinek.
Hát...ez elsõ barátomat egyátalán be se mutattam a szüleimnek...ismerem õket és nem helyeselték volna...de aztán szakítottunk...és csak utána montam el...:D de ha a barátod normális meg minden szerintem épp ideje hogy bemutasd nekik :)
19 éves vagyok, amikor én voltam 14, az osztályból egyetlen lánynak volt barátja .. 14évesen ne a petting meg a szex érdekeljen ..megértem a szüleidet, jól teszik, amit tesznek, 14 évesen még GYEREK VAGY ! Nem trendi 14évesen elveszíteni a szüzességed és ezt csinálni.Tanulj inkább!
A kérdező hozzászólása: amúgy 15 vok. mondjuk tök mind1 mert azaz 1 év nem sokat számít, de azért mert hazaviszem nem azt jelenti h szexelni fogok vele.

16 évesek vagyunk és 4 hónapja vagyunk együtt. A barátom nagyon szeretné hogy ott aludjak, és énis nagyon szeretném. Hogy győzhetném meg a szüleimet?

Szülő para ! elég szigorú szüleim vannak.. és hiába mondom nekik hogy én még nem szeretnék lefeküdni vele. frankón nem bíznak bennem :S pedig tényleg nem lenne semmi. Hogyan tudnám meggyőzni őket ?

Legjobb válasz: Állj oda eléjük, és mondd ezt: "Anya, Apa! A francba is már 16 vagyok, rég nem vagyok már az a kislány, aki voltam; tudjátok közbe folyamatosan nõttem csak épp ti nem vettétek észre! Semmi másról nem lenne szó csak annyiról, h ott alszom a barátomnál. És ha ti ezt nem hisztek el nekem h tényleg csak errõl lenne szó, az nem engem minõsít!" Vagy vmi ilyesmit. Csak légy magabiztos!

Állj oda eléjük, és mondd ezt: "Anya, Apa! A francba is már 16 vagyok, rég nem vagyok már az a kislány, aki voltam; tudjátok közbe folyamatosan nõttem csak épp ti nem vettétek észre! Semmi másról nem lenne szó csak annyiról, h ott alszom a barátomnál. És ha ti ezt nem hisztek el nekem h tényleg csak errõl lenne szó, az nem engem minõsít!" Vagy vmi ilyesmit. Csak légy magabiztos!
Ha nem történik semmi, akkor minek alszol ott?:D
Gyerekszerelem. Apádnak igaza van, minek ott aludni ha úgysem akarsz semmi komolyabbat
barátnõdnél alszol
A kérdező hozzászólása: mert szeretnénk.. ne mondd hogy te nem aludnál CSAK ÚGY ott barátodnál/barátnõdnél..:)
Lehet, valaki miatt nagy csalódás ért, és azért nem bízol meg másokban.
mert buta vagy :((
Igen, veled van a gond, ugyanis Te nem bízol benne. :) Nem csaltak meg korábban? Lehet azt sokkot hordod még magadban....
Mert az onbizalmad nincs a helyen.Es amig nem lesz, addig nem is fogsz tudni megbizni senkiben.Es addig nem is leszel boldog.Mert az eleted a ragodasrol fog szolni. Udv.19/N.

8 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel (én 16 ő 14) Az elmúlt hónapban többször is otthagyott, de mindig kibékültünk! Szerethet még? Esetleg valami ötlet? Nagyon Rosszul esik és a napjaim is rosszabbak! :/

Segítsetek kitalálni valamit :(

Legjobb válasz: Írj nekem privit, aztán megadom az msn címem, elmondod a dolgokat részletesebben, és akkor kitalálunk vmit:)

Írj nekem privit, aztán megadom az msn címem, elmondod a dolgokat részletesebben, és akkor kitalálunk vmit:)
sztem más hapsi is van a dologban, vagy egyszerûen csak unja az együttlétet veled. lehet azért békül ki veled mert olyat adsz meg neki amit a másik nem. és élvezi a helyzetet.
szerintem a lányok a kapcsolat elején többször is el tudnak bizonytalanodni és idõt kérnek stb. én is csináltam ilyen a barátommal az elején, de már 3 éve együtt vagyunk. szóval tényleg lehet, hogy fél lekötni magát. az is lehet, hogy nem tetszel neki igazán, de tudja, hogy akárhányszor megteheti ezt veled és így mindig van valakije. nagyon keveset tudunk rólatok, nagyon fiatalok is vagytok mindketten. nehéz jó választ adni. beszélgess vele errõl, hogy miért hagy téged ott ennyiszer, mondd el, hogy a te érzéseiddel sem lehet csak úgy játszani. kérdezz rá, hogy van-e valamilyen ptoblémája a kapcsolatotokban. pl. lehet, hogy úgy érzi túl sokat vagytok együtt, nincs elég magánélete. bírd rá egy alapos beszélgetésre és ha nem lesz õszinte veled és nem tudja mivel indokolni viselkedését, akkor vigyázz magadra, hogy ne te legyél az a fiú, akivel mindent megtehet.
Szerintem kicsi még és gyerekes. Ilyen korban mind ezt csinálják. Maguk sem tudják mit akarnak. Kezdj egy min. veled egyidõs lánnyal. Bocs, ha kissé durva voltam, de ez az igazság.
Mire felnõtt leszel lesz "valami ötleted " saját magadnak. Ne haragudj de még annyira gyerekek vagytok hogy mással kellene törõdnötök.

16 hónapja vagyunk együtt a barátommal... lehetséges h örökre együtt maradunk?

17 vagyok a barátom 18. 16 hónapja vagyunk együtt most volt egy olyan h szakitott velem h nem szeret 3 hétig nem is láttam msnen beszéltünk csak mint barátok 3 hét után találkoztunk és mondta h nem birja nélkülem és hogy hiányzom neki és mondta fél h ujra ez lesz :( 1 hete együtt vagyunk ujra és olyan minden mint régen mondta h szeret nagyon :) imádom ?t!lehetséges h sokáig vagy örökre együt leszünk?Valakinek van valamilyen tapasztalata esteleg?

Legjobb válasz: na tapasztalatom az van. volt sok sok barátom tini koromban nekem is. jártunk csokoloztunk, egy-két nagy szerelemmel le is feküdtem. éltem külföldön is és ott is volt barátom. aztán 5 év járás után féjhezmentem és 1 év házaság után megtaláltam az igazit (most azt gondolom). elváltam és 1 éve az új párommal élek. ´27 éves vagyok és nagyon szeretem a párom, de azt mondtam neki hogy nem igérek semmit, ha menni akarok megyek, még ha 4 gyerekünk is lesz akkor is felpakolom öket és megyek. 27 évesen a tapasztalatom, hogy az érzések nagyon változnak, eyik nap még szerelem a másik nap már csak egy tévedés.

na tapasztalatom az van. volt sok sok barátom tini koromban nekem is. jártunk csokoloztunk, egy-két nagy szerelemmel le is feküdtem. éltem külföldön is és ott is volt barátom. aztán 5 év járás után féjhezmentem és 1 év házaság után megtaláltam az igazit (most azt gondolom). elváltam és 1 éve az új párommal élek. ´27 éves vagyok és nagyon szeretem a párom, de azt mondtam neki hogy nem igérek semmit, ha menni akarok megyek, még ha 4 gyerekünk is lesz akkor is felpakolom öket és megyek. 27 évesen a tapasztalatom, hogy az érzések nagyon változnak, eyik nap még szerelem a másik nap már csak egy tévedés.
ez elég gáz kérdés, mert vannak olyan emberek, akik 10, 15, vagy akár 3, 6 év után szétmennek, és nem talélkoznak többet.ez sok mindenen múlik, fõleg rajtatok.
Harmónia... És ha igazán szeretitek egymást, akkor persze! Érzi egy nõ, ha a nagy Õ ott van, pont elõtted :) Érzed? De az se baj, ha nem õ lesz az, csak élvezd az életet, szeress, és légy boldog!
Jah, és ha elhatározod hogy nah most örökre.. az nem jó. Utána csalódhatsz, és sajnos esély is van rá, hogy csalódni fogsz. Szóval ne törödj sztem azzal, h most örökre vagy nem örökre, a lényeg hogy most jó, és annyit lehettek együtt, amennyit csak akartok.. ameddig jó. Aztán ha valóban örökre, egyszercsak észreveszed majd, h jééé... ez hány év is!?
Én majdnem két évig együtt voltam egy fiúval. Közben nálunk is volt ilyen, hogy meggondolta magát, azt mondta, hogy már nem szeret. És ugyan ez volt, hogy mégis rájött, mondta, hogy szeret...Azt hittem, hogy õ a nagy Õ. El is jegyezett volna. Aztán más lányokkal flörtölt, kikezdett a hátam mögött az egyik osztálytársammal, miközben adta a szépet és a jót... De szerencsére rájöttem ezekre a dolgokra és én szakítottam. Mert van büszkeségem. Eleinte nehéz volt nagyon. De aztán jött egy másik fiú, egészen váratlanul. És most újra boldog vagyok. Hozzáteszem, hogy én is korodbeli voltam. Ez nem azt jelenti, hogy veled is ugyan ez lesz. Vannak még csodák :) de az ember elgondolkodik azon, ha már egyszer mondta, hogy nem szeret és szakított, akkor szerintem ez már másodjára nem valódi szerelem, hanem kötõdés, megszokás... Kívánom neked, hogy minden szép és jó legyen!
Ebben a korban, igen, sokan azt hiszik, ez az igazni. DE sok mindent nem tudtok az életrõl, elkerültök egyetemre, dolgozni és rájöttök, hogy a világ nem csak a sarokig és vissza tart. Kérdésedre a válasz, nem , abszolut nem bizos, hogy együtt maradtok, fõleg, hogy elbizonytalanodott már.Nem gondolkodj ilyeneken, csak éld az életed és hogy a jövõ mit hoz, majd meglátjátok.
Hát azért ez nem biztos, de ennyi idõsen mindenki úgy érzi, hogy megtalálta az igazit. Én minden pasimról próbáltam azt hinni, hogy vele majd örökké... 15 évesen ismertem meg az eddigi legkomolyabb kapcsolatomat, 18 éves koromig együtt voltunk, az utolsó másfél évben együtt is laktunk szinte, már tervben volt, hogy ha betöltöm a 18-at, akkor elvesz feleségül, meg majd gyerekünk lesz. 18. szülinapom után 3 nappal szakítottam vele, mert rájöttem, hogy én még igencsak élni akarok és eljárni a bartánõimmal bulizni, és nem olyan illedelmes módon, mint ahogy azt egy feleségtõl elvárják, hanem ki akarom õrjöngeni magam :) Nos ez megtörtént :D Az más kérdés, hogy nekem a megoldásaim valahogy mindig csalnak, mert 20 évesen is azt hittem, hogy a fiam apja az igazi és mindig együtt leszünk, aztán látod, most itt vagyok egyedül egy két éves gyerekkel. Szóval ez az ÖRÖKKÉ nagyon szép szó, csak éppen nem mindig jön be.
nem, lehet, hogy holnap a fejedre hullik egy ûrállomás. szerinted meg lehet elõre mondani egy kapcsolat kimenetelét?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!