Találatok a következő kifejezésre: 16 hónapja együtt (47 db)

15 éves lány vagyok. Csak 3 hónap múlva leszek 16. A barátommal már 11 hónapja együtt vagyunk. És Õ már akarja. Én pedig úgy gondolom hogy ez még korai. Õ 1 évvel idősebb nálam. Nem korai 15-16 évesen elveszteni a szüzességem?

Csak komoly válaszokat kérek.

Legjobb válasz: Szia:)én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá,akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:)És biztos szeret a párod:)

ha még nem szeretnéd, akkor ne mennj bele. és ez a szabály az egész életedre szóljon. a testi együttlét alapja, hogy MINDKÉT résztvevõje élvezze és akarja. ha az egyik nem akarja, akkor azt a másiknak el kell fogadnia.
Szia:) én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá, akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:) És biztos szeret a párod:)
Pettingeltek már? Mert ha nem akkor akár azzal is húzhatjátok.
Ha feltetted a választ, akkor nem vagy magadban biztos. Amíg nem vagy magadban biztos, ne tedd meg!Nem maradsz le semmirõl, meg vár téged. :) L, 18
szia bár én pasi vagyok, szal neked több vesztenivalód van, így nemtudom mennyi ér a véleményem.... én 15 évesen vesztettem el... utólag úgy érzem korai volt, de nem bántam meg.. azért nem mert szerettem a lányt... ha szereted, és szeret, akkor óvatosan belekóstolhattok... de sztem elõször csak pettingeljetek... légy jó
ahogy érzed, nem baj nem általánosítható, meg azaz 1 év sem ér semmit neki, ugyanannyi
szerintem nem korai ennyi idõsen elveszteni a szüzességed, de ezt csak te érzed.ha azért feküdnél le a barátoddal, mert szereted és már késznek érzed magad, akkor nyugodtan tedd meg.Az fontos, hogy azért ne tedd meg, mert Õ akarja. Ha egy kicsi kétséget is érzel, akkor várj, az elsõ sex komoly nyomot hagy az emberben, de 15 évesen ha szereted a barátod és õ is szeret, akk simán mehet a dolog! remélem hogy tudtam segíteni. B/16
Ha nem akarod, ne feküdj le vele. Nem számít, hogy mennyi ideje vagytok együtt, te nem tartozol neki azzal, hogy lefeküdj vele, pláne nem, hogy odaadd a szüzességedet. És hogy korai-e? Igen, szerintem korai. Gyerekek vagytok még, de nagyon - hiszen azt se tudjátok még, hogy mit akartok, és hogy egyáltalán akarjátok-e. 18 év alatt korainak tartom - de mindenképpen korainak tartom akkor, ha nem vagy biztos benne, hogy tényleg akarod, igazán akarod, életkortól függetlenül. Lehetnél akár 30 éves is, akkor is azt tanácsolnámn, hogy amíg nem akarod mindent elsöprõ vággyal, hogy már a falra mászol tõle és tényleg nem bírod ki holnapig, annyira kívánod a fiút itt és most, addig korai, addig csak a kíváncsiságodat elégítenéd ki vagy a fiúnak engednél, ami meg NEM INDOK A SZEXRE.
Szijjja..=) ha szereted és úgyérzed h szeretnéd..csak abban az esetben tedd meg..=) ha nem szeretnéd még..szerintem a párod biztosan megfogja érteni..=)elvégre 11hnapja vagytok együtt..:D ha eddig tudott várni=) szerintem 1-2hnap már nem fog akadályt jelenteni számára..=) én sem rendelkezek nagy tapasztalattal..de én úgyérzem amit kell, hogy tudjak azt tudom..=) és szerintem nálad sem ez a probléma.. tehát..készüljj a te tempódban..;) biztosan jó lesz majd..=) sok sikert.. Puszii=)
Én nem tartom korainak ennyi idõsen (habár én 19 évesen még szûz vagyok), de a kérdésedbõl érezhetõ számomra, hogy te korainak érzed, ezért szerintem ne tedd meg. Nem attól függ, hogy mi mit gondolunk. Van, aki még 17-18 évesen sem kész az elsõ alkalomra. És tényleg az elsõ meghatározó. Ha nem pettingeltetek, akkor kezdjétek azzal, és majd érzed, hogy mikor történhet meg az elsõ alkalom.
neked kell eldönteni hogy korai e! ezt más nem mondhatja meg ahogy érzed!! én 15 évesen veszitettem le sztem nem para ;)
Ne a korodhoz kösd, ne ahhoz, hogy mióta vagytok együtt. Az érzelmeidhez, a szellemi érettségedhez, felkészültségedhez.
Kérdésben a válasz, ha korainakérzed, akkor nem! Elsõ alkalom csak egy van, a rossz emlék pedig a következõ kapcsolataidra is kihathat. Ha pedig a barátod emiatt elhagyna, akkor örülj, hogy megszabadultál tõle!
Szerintem ha már a kérdést feltetted, az is bizonyítja, hogy nem vagy biztos magadban, azaz nem akarod 100%-osan. Ha pedig nem akarod teljes szíveddel, felesleges belefogni, mert nem lesz olyan, amilyenre vágysz..és az elsõ élmény örök élmény! Sok sikert!

Mit lehet tenni? Barátommal majdnem 16 hónapja vagyunk együtt.Õ 20 éves, én 16.A mamája nem engedi, hogy nálam aludjon.

Jó lenne ha engedné,de hallani sem akar róla..16 hónap alatt eddig 3x aludt nálam kb. A magyarázata az,hogy "nem vagytok élettársak,hogy együtt aludjatok,és mivan ha gyerek lesz"..

Legjobb válasz: Szerintem sem a fiúval gondja, hanem a te életkoroddal. Én azt javaslom, hogy ülj le a hölggyel beszélgetni a fiával együtt és mondjátok el, hogy védezkeztek, nem kell aggódnia. Egyébként a hölgyet is meg tudom érteni. Jó nagy gáz lenne, ha teherbe esnél ennyi évesen. Az a te és a párod életét is tönkretenné. Persze, van aki felelõsségteljes, de sokan a te korodban még nem azok. Mennyire ismer téged a barátod mamája (édesanyja vagy nagymamája?).

Szerintem sem a fiúval gondja, hanem a te életkoroddal. Én azt javaslom, hogy ülj le a hölggyel beszélgetni a fiával együtt és mondjátok el, hogy védezkeztek, nem kell aggódnia. Egyébként a hölgyet is meg tudom érteni. Jó nagy gáz lenne, ha teherbe esnél ennyi évesen. Az a te és a párod életét is tönkretenné. Persze, van aki felelõsségteljes, de sokan a te korodban még nem azok. Mennyire ismer téged a barátod mamája (édesanyja vagy nagymamája?).
Honnan tudod, hogy idõsebb korodban sem engedné? Beszéltetek már errõl? Neki azzal vannak en bloc fenntartásai, ha valaki házasság elõtt szexel?
a nagymamájával él?...én sajnos rájöttem arra hogy idõseknél a magyarázkodás szinte eredménytelen!(tisztelet a kivételnek a ki képes felfogni az újabb dolgokat) szerintem ezalól csak a kibújás lehetséges...mondja h elmegy bulizni vagy egyszerûen mondja meg h neki már nem dirigálhat(ahogy olvastam félti a fiát tehát kitenni biztos nem fogja) de egy 20 éves férfi már tudja mit csinál...
Szerintem az a problémája, hogy te még 16 éves vagy, és ha netán becsúszna valami (egyik védekezési módszer se 100%-os), nem vagytok annyira felnõttek és önállóak, hogy el tudjátok tartani magatokat. De szerintem le kéne ülni vele megtárgyalni, hogy tulajdonképpen hogy tudtok dûlõre jutni, megnyugtatni, hogy felelõsségteljesek vagytok.
20 évesen nehogy már a nagyanyja mondja meg, hogy mit csináljon... Fogja magát, és menjen.
Ha fontos vagy a barátodnak, akkor ne legyen nyámnyila alak, hanem menjen el dolgozni, és függetlenítse magát a prûd nagyanyjától. nehogy már a nagyanyja dirigáljon egy fiatal felnõtt ffinak, ezen nevetnek kell. elmegy szépen melózni, kivesz egy kis garzonlakást, és no problemo.
lehet csak téged nem kedvel a nagyija? Vagy egyik nõt se kedvelné, mert fél hogy elszedik tõle az unokáját, és majd elmegy és magára marad? A nagyijának kéne valami kedves pasi, és a fiúnak is dolgozni kéne, vagy esetleg fõiskolás és ezért nem tudja magát eltartani? A gyerek szülei hol vannak? Szerintem nem a sráck éri ki a nagyi véleményét, . hanem inkább a nagyi akarja õtbeszabályozni, õ meg sajna kénytelen belemenni, mert tudja h hálával tartozik, mivel õ az aki vigyáz rá és eltartja. Hát ha meg már nem vagy szüz ésm áskor is feküdtél le vele akkor tök mnidegy szerintem, mert a gyereket tényleg meg lehet csinálni nappal is, akár még a fürdõben is.
Üzenem a párodnak, hogy álljon a sarkára. 20 éves, az istenért! Egyrészt valóban elmehet melózni mert 20 éves férfiként már nem kell, hogy a nagyja lássa el a nyugdíjából. Másrészt ha egy kicsit önállóbb lenne és kiállna magáért, fogná magát és közölné a nagyival, hogy szereti, és megérti, de sajnálja, a mai estét nálad tölti. Elmegy aztán jólvan. A nagyi pár nap felháborodás után meg lenyugszik, nem fogja kidobni az utcára az unokáját. Nem értem, hogy egy 20 éves ffi mért függ ennyire a nagyanyjától. Engedély ahhoz, hogy elmehessen, nevetséges, ne haragudj..:)
Megértem a nagymamáját. Egyébként jó, ha tudsz arról, hogy a védekezés nem 100%-osan véd a terhesség ellen. Az óvszer pl. 88-90%-os hatásfokú. A tabletta 100%, de csak akkor, ha nem felejtik el bevenni... Nem tudok jó megoldást a problémára. Nektek biztosan nagyon hiányzik a szex... Egyébként attól, hogy 9-en kútba ugranak, nem kell a 10. számára is az legyen a normális.
A párod dolgozik egyébként? Jó lenne, ha nem tartanák el, szóval én azt mondom, suli mellett is lehet dolgozni (én is egy példa vagyok rá), megjegyzem, ha õ nem próbál önállóan lábra állni, akkor joga van bizonyos dolgokba beleszólnia annak, akinek a pénzébõl él. Szóval ha a párod függetlenedne a mamától, akkor a mama nem szólhatna bele, max. csúnyán nézhetne. Amúgy az is lehet, hogy fél egyedül maradni tartósan, fõleg, ha nincs más otthon, ez nehezebb ügy, lehet, hogy én is félnék bizonyos kor után, ha nem szoknék hozzá tartós egyedüli élethez is. Valahogy biztonságot ad az embernek, ha tudja, hogy nincs egyedül a lakásban. Próbáljatok egyrészt beszélgetni vele, közös programot csinálni akár, elmenni közösen színházba, nem tudom, és a párod meg függetlenedjen, amennyire tud, ne tartassa el magát, 20 éves, felnõtt.
hogy ha valaki a 20 éves unokáját ilyen szinten a hatalmában tartja, az nem normális, akkor sem, ha õ tartja el. az ugyanis kötelessége (amennyiben az illetõ még tanul), az ilyen fajta rátelepedést viszont már rátelepedésnek, zaklatásnak, személyes szabadság korlátozásának hívják. láttad a psycho címû filmet? 20 évesen nagykorú, SENKI se korlátozhatja ha valamit meg akar tenni (pl nálad aludni). akkor se ha õ tartja el. ha mégis ezzel az eszközzel él, az nagyon csúnya zsarolás. nem fog tetszeni amit most írok, de ha a 20 éves párodat ez nem zavarja különösebben - legalább annyira, hogy tesz valamit ellene - akkor hagyd ott, mert egy igen súlyos függõségben él a nagyanyjától- és ez már pszichiátriai kategória.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.barátom még tanul, de dolgozik.próbál függetlenedni.igazából csak annyiban függ tõle, hogy õ tartja el.a mama tényleg fél attól, hogy egyedül marad:S próbálkozunk a beszélgetéssel, hátha történik valami.aki pedig azt írta, hogy megérti a mamát, és hogy semelyik védekezési mód sem 100%os, higyje el, mi is tudjuk.és nem vagyunk felelõtlenek.
Véleményem szerint kerek perec meg kéne mondania a párodnak hogy mi a helyzet és ha kell akkor szükség van aroganciára is...az én nagymamám is rettenetesen elviselhetetlen...állandóan azon aggódik hogy mit gondolhatnak a szomszédok...undorító ez a viselkedés...ezért nem tisztelek egyetlen egy öreget sem a koráért...én azt az idõset tisztelem aki tud tanítani az élettapasztalatával és a bölcsességével...az ilyen nagyszülõ nem ilyen..értetlen..ostoba...röhejes...lehet hogy a kor hibája amiben õ felnõtt de az a saját hibája hogy nem képes kezelni a változásokat...érdekes módon másik nagymamám teljesen normális..megértõ és hihetetlenül kedves és mindenben jót akar... Szóval szerintem álljon/álljatok elé és mondjátok meg mi a helyzet...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) aranyosak vagytok.igazatok van teljesen, hogy gyereket nappal is lehet csinálni.teljesen független a napszaktól.csak nem értem, hogy ez miért jó neki:( tönkretesz minket teljesen.én már nagyon nem bírom, és nem tudom, h tényleg mit lehetne tenni:(
gyereket nem csak akkor lehet csinálni, ha együtt alszotok, hanem akár fényes nappal is, megvan az simán egy fél óra alatt :) lehet, hogy a mama szégyelli bevallani, hogy félne otthon egyedül maradni éjszakára?
A kérdező hozzászólása: erre mi is gondoltunk.õt az nem érdekli, hogy tényleg felelõsség teljesek vagyunk..igazából nem tudom milyen hatással lenne rá egy beszélgetés..:S
A kérdező hozzászólása: ismer eléggé..szerintem a beszélgetés lesz a megoldás.már ha van erre a helyzetre megoldás..:( lehet tényleg fiatal vagyok, de tudja, hogy védekezünk, és van bennünk felelõsség tudat.egyébként ha idõsebb lennék, akkor se engedné..szóval nem értem:S
A kérdező hozzászólása: amúgy a nagymamája.
A kérdező hozzászólása: mert õt alapból az zavarja, hogy velem aludna..maga a gondolat..
A kérdező hozzászólása: meg ugye azis, hogy a barátom nem otthon aludna.
A kérdező hozzászólása: hát a bulizás se lenne rossz.de ha bulizni megy (nagyon ritkán engedik) akkor is legkésõbb reggel 8ra otthon kell lennie..tegyük fel elengedné bulizni, és nálam aludna, akkor már reggel fél 7kor elkellene indulnia haza..szóval sehogy se jó:S
nemteljesen értem. 20 évesen kikéri a nagyanyja engedélyét abban, hogy mikor hova megy és mit csinál? szerinted ez normális...?
A kérdező hozzászólása: alapjában véve nem az.de a nagyanyja tartja el..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ:) igen, tényleg nemtudják elviselni a változásokat:S de remélem õ el fogja:S ez az elé állunk dolog jó, de majd meglátjuk mi sül ki belõle:S:D

Ma szakítottam barátnőmmel.16 hónapot voltunk együtt és eléggé megvisel a dolog. Tudom nem sok idő, együtt jártunk általánosba és az élet valahogy mindig egymás felé sodort minket és most vége. Mit tehetek hogy könnyebb legyen elviselni a hiányát?

Nem gondolkozom öngyilkosságon, csak voltam már magam miatt lány miatt, ezelőtt egy 4 éves kapcsolatom volt, de annak a vége nem készített ki negyede ennyire sem. Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Egy üveg Jack? :P

Egy üveg Jack? :P
ez egy nehéz idõszak lesz! de támaszkodj a barátaidra, nehogy elkövesd azt a hibat amit én, hogy mindenkivel megszakítod a kapcsolatot! ha úgyérzed esetleg, fordulj majd szakemberhez!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
ugyanígy jártam én is.szakítás után egy hetet végigittam meg folyton a haverokkal lógtam.az valamennyire segít.én most azon vagyok hogy be kéne csajozni mihamarabb ismerkedni és találni egy sokkal jobbat.2 hete szakítottunk.esténként meg reggelente mindig eszembe jut de az egykori szerelem érzése átmegy lassan közömbössé vagy talán gyûlöletbe is nálam..
egy idõ után menni fog:) találj másikat ...:D

16 hónapja vagyunk együtt a barátommal... lehetséges h örökre együtt maradunk?

17 vagyok a barátom 18. 16 hónapja vagyunk együtt most volt egy olyan h szakitott velem h nem szeret 3 hétig nem is láttam msnen beszéltünk csak mint barátok 3 hét után találkoztunk és mondta h nem birja nélkülem és hogy hiányzom neki és mondta fél h ujra ez lesz :( 1 hete együtt vagyunk ujra és olyan minden mint régen mondta h szeret nagyon :) imádom ?t!lehetséges h sokáig vagy örökre együt leszünk?Valakinek van valamilyen tapasztalata esteleg?

Legjobb válasz: na tapasztalatom az van. volt sok sok barátom tini koromban nekem is. jártunk csokoloztunk, egy-két nagy szerelemmel le is feküdtem. éltem külföldön is és ott is volt barátom. aztán 5 év járás után féjhezmentem és 1 év házaság után megtaláltam az igazit (most azt gondolom). elváltam és 1 éve az új párommal élek. ´27 éves vagyok és nagyon szeretem a párom, de azt mondtam neki hogy nem igérek semmit, ha menni akarok megyek, még ha 4 gyerekünk is lesz akkor is felpakolom öket és megyek. 27 évesen a tapasztalatom, hogy az érzések nagyon változnak, eyik nap még szerelem a másik nap már csak egy tévedés.

na tapasztalatom az van. volt sok sok barátom tini koromban nekem is. jártunk csokoloztunk, egy-két nagy szerelemmel le is feküdtem. éltem külföldön is és ott is volt barátom. aztán 5 év járás után féjhezmentem és 1 év házaság után megtaláltam az igazit (most azt gondolom). elváltam és 1 éve az új párommal élek. ´27 éves vagyok és nagyon szeretem a párom, de azt mondtam neki hogy nem igérek semmit, ha menni akarok megyek, még ha 4 gyerekünk is lesz akkor is felpakolom öket és megyek. 27 évesen a tapasztalatom, hogy az érzések nagyon változnak, eyik nap még szerelem a másik nap már csak egy tévedés.
ez elég gáz kérdés, mert vannak olyan emberek, akik 10, 15, vagy akár 3, 6 év után szétmennek, és nem talélkoznak többet.ez sok mindenen múlik, fõleg rajtatok.
Harmónia... És ha igazán szeretitek egymást, akkor persze! Érzi egy nõ, ha a nagy Õ ott van, pont elõtted :) Érzed? De az se baj, ha nem õ lesz az, csak élvezd az életet, szeress, és légy boldog!
Jah, és ha elhatározod hogy nah most örökre.. az nem jó. Utána csalódhatsz, és sajnos esély is van rá, hogy csalódni fogsz. Szóval ne törödj sztem azzal, h most örökre vagy nem örökre, a lényeg hogy most jó, és annyit lehettek együtt, amennyit csak akartok.. ameddig jó. Aztán ha valóban örökre, egyszercsak észreveszed majd, h jééé... ez hány év is!?
Én majdnem két évig együtt voltam egy fiúval. Közben nálunk is volt ilyen, hogy meggondolta magát, azt mondta, hogy már nem szeret. És ugyan ez volt, hogy mégis rájött, mondta, hogy szeret...Azt hittem, hogy õ a nagy Õ. El is jegyezett volna. Aztán más lányokkal flörtölt, kikezdett a hátam mögött az egyik osztálytársammal, miközben adta a szépet és a jót... De szerencsére rájöttem ezekre a dolgokra és én szakítottam. Mert van büszkeségem. Eleinte nehéz volt nagyon. De aztán jött egy másik fiú, egészen váratlanul. És most újra boldog vagyok. Hozzáteszem, hogy én is korodbeli voltam. Ez nem azt jelenti, hogy veled is ugyan ez lesz. Vannak még csodák :) de az ember elgondolkodik azon, ha már egyszer mondta, hogy nem szeret és szakított, akkor szerintem ez már másodjára nem valódi szerelem, hanem kötõdés, megszokás... Kívánom neked, hogy minden szép és jó legyen!
Ebben a korban, igen, sokan azt hiszik, ez az igazni. DE sok mindent nem tudtok az életrõl, elkerültök egyetemre, dolgozni és rájöttök, hogy a világ nem csak a sarokig és vissza tart. Kérdésedre a válasz, nem , abszolut nem bizos, hogy együtt maradtok, fõleg, hogy elbizonytalanodott már.Nem gondolkodj ilyeneken, csak éld az életed és hogy a jövõ mit hoz, majd meglátjátok.
Hát azért ez nem biztos, de ennyi idõsen mindenki úgy érzi, hogy megtalálta az igazit. Én minden pasimról próbáltam azt hinni, hogy vele majd örökké... 15 évesen ismertem meg az eddigi legkomolyabb kapcsolatomat, 18 éves koromig együtt voltunk, az utolsó másfél évben együtt is laktunk szinte, már tervben volt, hogy ha betöltöm a 18-at, akkor elvesz feleségül, meg majd gyerekünk lesz. 18. szülinapom után 3 nappal szakítottam vele, mert rájöttem, hogy én még igencsak élni akarok és eljárni a bartánõimmal bulizni, és nem olyan illedelmes módon, mint ahogy azt egy feleségtõl elvárják, hanem ki akarom õrjöngeni magam :) Nos ez megtörtént :D Az más kérdés, hogy nekem a megoldásaim valahogy mindig csalnak, mert 20 évesen is azt hittem, hogy a fiam apja az igazi és mindig együtt leszünk, aztán látod, most itt vagyok egyedül egy két éves gyerekkel. Szóval ez az ÖRÖKKÉ nagyon szép szó, csak éppen nem mindig jön be.
nem, lehet, hogy holnap a fejedre hullik egy ûrállomás. szerinted meg lehet elõre mondani egy kapcsolat kimenetelét?

15 éves lány vagyok. Szeritetek az nagyon sok idő ha már 2 hónapja együtt vagyok a barátommal ( 16 éves) és még nem mutattam be a szüleimnek?

Legjobb válasz: szerintem sok. 2 hónap után már illene bemutatni bõven.de ez persze csak az én véleményem

szerintem sok. 2 hónap után már illene bemutatni bõven.de ez persze csak az én véleményem
Szerintem nem sok. Mutasd be akkor, amikor jónak érzed.
Hát, ha bemutatni még nem is kellett volna, azért az nem baj, ha legalább azzal tisztában vannak, hogy jársz valakivel. Persze ha komoly a dolog, mindenképp mutasd be, de õ is téged, az õ szüleinek.
Hát...ez elsõ barátomat egyátalán be se mutattam a szüleimnek...ismerem õket és nem helyeselték volna...de aztán szakítottunk...és csak utána montam el...:D de ha a barátod normális meg minden szerintem épp ideje hogy bemutasd nekik :)
19 éves vagyok, amikor én voltam 14, az osztályból egyetlen lánynak volt barátja .. 14évesen ne a petting meg a szex érdekeljen ..megértem a szüleidet, jól teszik, amit tesznek, 14 évesen még GYEREK VAGY ! Nem trendi 14évesen elveszíteni a szüzességed és ezt csinálni.Tanulj inkább!
A kérdező hozzászólása: amúgy 15 vok. mondjuk tök mind1 mert azaz 1 év nem sokat számít, de azért mert hazaviszem nem azt jelenti h szexelni fogok vele.

16 éves vagyok, és már egy hónapja együtt vagyok a barátnõmmel, és az a helyzet, hogy még nem volt meg az elsõ csók! És egyszerûen félek, hogy elrontok valamit csók terén! Tudtok nekem ebbe segíteni?

Nekem már volt, de neki ez lesz az elsõ! Az a baj, hogy mikor meglátom, akkor lefagyok, és kb egy óra mire felengedek vagy nem is tudom!

Legjobb válasz: Egyėl elötte hagymát!

Egyėl elötte hagymát!
Ez esetben max. a barátnõd aggódhatna, hiszem neki nem volt még:D Nem fogtok semmit elrontani!:)
Igyál meg elõtte két felest és menni fog! :D Am csak annyi a lényeg h ne gondolkozz, ha ott van a lehetõség csókold meg és kész, onnantól minden megy simán. Hajrá!
jaja...1-2 feles vagy 1 db 1 mg-os xanax csodákat tud mûvelni.
Én csak annyit tudok erre mondani, hogy ivás meg minden stresszoldó helyett légy magabiztos és gyengéd - ezzel meg tudod neki adni az elsõ csók szelídségét és nem fogja érezni, hogy bénázol, hiszen neked nem ez lesz az elsõ. Hagyd õt békén elsõ körben a nyelveddel, legyél finom és lassú. Meg fogod érezni, ha tetszik neki és csak utána próbálkozz pl nyelvvel, de maradj végig gyengéd elsõre. Azért írom ezt, mert emlékszem, elsõ csókomnál annyira izgult exem, hogy jóformán lenyelt és borzasztóan kiábrándító volt. Ha kedvesen, mosolyogva odahajolsz hozzá, adsz egy puszit az arcára, majd 1-2 újabbat a szája felé közelítve, aztán megpuszilod az ajkait, szerintem nagyon fog neki tetszeni :) Vagy valami ilyesmi, ahogyan neked jól esik :) Érezni fogod, hogy neki is jó-e.
Sehogy. Ha ilyen hülye vagy, inkább ne reklámozd.
Ha szexelni elég felnõtt voltál akkor legyél felnõtt ahhoz is hogy egyedül menj nõgyógyászhoz. Vagy anyuci szex közbe is fogja majd a kezed v mi? Nõj fel ha már megdugatod magad...
"Anya, van pár perced? Szeretnék veled õszintén beszélni valamirõl. Már x ideje együtt vagyunk az XY-nal, tudod te is, és szeretném neked elmondani, hogy megtörtént a dolog. Ne aggódj, védekeztünk. Minden rendben volt, jó érzés volt. Viszont szeretnék inkább fogamzásgátló tablettát szedni, nem bízunk annyira az óvszerben. Érett lány vagyok, felelõsségteljes, emiatt nem kell aggódnod. Eljönnél velem a nõgyógyászhoz?" De egyébként ezenkívül apró hozzászólásaim: - Még fiatal vagy a fogamzásgátló tablettához, elég komoly hormondózis, és felbolygatja az egész szervezeted. Ráadásul nagyon nagy rajtad egyedül a felelõsség, mivel rendszeresen szedned kell, nem hagyhatod ki, ha mégis kihagyod, azonnal tisztában kell vele lenned, hogy elfelejtetted. - Az a kifejezés, hogy "fogamzásgátlással szeretnél védekezni" elfelejtendõ, anyukádnak elejtesz egy ilyet, és kb. kivág otthonról, hogy ennyire éretlenül minek szexeltél. Fogamzásgátlás minden olyan módszer, ami a teherbeesést gátolja. Ilyen az óvszer, a spirál, a fogamzásgátló tabletta is. A fogamzásgátló tablettának az a neve, hogy fogamzásgátló tabletta, hívd is így.
18 éves kor alatt egyébként is kell szülõi engedély..
Smárold le a srácot. :)
Lépj.
16 éves, gyerek, a fiúk egyébként is késõbb érnek, így ne csodálkozz.
Az utolsónak tökéletesen igaza van. Tisztára gyerek még ilyenkor. Válassz korodbeli vagy pár évvel idõsebb pasit. Sokkkal jobban jársz. :) ))
Hàt ez elèg kìnos a rèszèrõl:) pesti vagy?

Mit vegyek a barátomnak ballagására? (18) 16 hónapja vagyunk együtt.

Legjobb válasz: vegyél 1 szép szexi fehérnemût, kösd át piros szalaggal magad és kész is az ajándék. én ezt 1x kipróbáltam... teljesen megvadult a párom... :D nagyon oda volt :D

vegyél 1 szép szexi fehérnemût, kösd át piros szalaggal magad és kész is az ajándék. én ezt 1x kipróbáltam... teljesen megvadult a párom... :D nagyon oda volt :D
A kérdező hozzászólása: akkor mondd azt a 100at..
komolyan beszarok sokakon! Nincs ennyi iq hogy mit vegyek? kapásból 100 meg százat tudnék mondani, csak bárcsak lenne akinek adhatnám..
égyszi írjatok már normálisat is! engem is érdekelne :(
hashajtót
mi 15hónapja vunk együtt a barátommal, õ is most ballag majd. sztem veszek neki virágot, meg kis plüssöt bele a csokorba... erre ajándékot??!! minek??!!
Ha nem zavar, ha egy pasin ékszer van, akkor mondjuk egy nyakláncot. Én pl. nagyon utálom, ha ékszert hord egy fiú, a páromnak is csak egy nyaklánca van, azt is azért viselem el, mert a szüleitõl kapta.
18f vagyok, ballagok, de eszembe se jutott, hogy erre valamit kapni kéne a barátnõmtõl... Ez nem olyan ünnep.
A kérdező hozzászólása: órája már van:) képet már csináltunk..az névnapi ajándék volt:) :) gravíroztatni pedig a gyûrûje belsejébe akarok még:) az a valentin napi lemaradásom:D
(1. vagyok) Óra? Vagy vegyél neki egy szép képkeretet, valami módisabbat, és tegyél bele közös képet rólatok. Vagy gravíroztass tollba, öngyújtóba, fém kulcstartóba (pl. a nevedet, vagy hogy "ballagásodra"). :)
nekem ezen majd jövõre kéne gondolkodnom, akkor ballag... de ötletem sincs... S:
A kérdező hozzászólása: az ékszer nekem se jön be nagyon:) meg nem is hordaná..gyûrût vettem már neki mert azt elvesztette és hordja is. de más ékszert tuti hogy nem viselne.. és gyûrûbõl is elég az az egy:D
1 is elég lenne de az odabasz! am találd ki magadtól..pffffff

A barátommal 16 hónapja vagyunk együtt és ö már az eleje ota heti párszor füvezik az elején még nem tudtam de már tudom régota és azota is eléggé zavart, szakítsak vagy mit tegyek?

de most már nagyon sokat veszekszünk miatta többször ütlegelésbe is átmentek a dolgok de mindig kibékültnk deénmár nembirom,

Legjobb válasz: Ez az idõ múlásával mindig rosszabb lesz. Még idejében szállj ki a kapcsolatból! Ha már ver is semmi értelme az egésznek.

Ez az idõ múlásával mindig rosszabb lesz. Még idejében szállj ki a kapcsolatból! Ha már ver is semmi értelme az egésznek.
De hallod... Ha Te is visszaütsz.. Õ is üt... ez olyan kapcsolat amire vágysz? BELÜL A SZÍVED MÉLYÉN VÁLASZOLJ ERRE A KÉRDÉSRE ÕSZINTÉN!!!! Nem lenne jobb, ha egy olyan kapcsolatban lennél, amire vágytál kislány korodban? Boldogságban, békességben, szerelemben, kisgyerekekkel ÖRÖKRE EGYÜTT!!!! Nem ezt szeretnéd? Nani
Vigyázz! Ne legyél társfüggõ! (kodependens) nagyon csúnya lelki nyavalya az, nehéz kijönni belõle. Nem azt jelenti, hogy társ nélkül nem tudsz élni, hanem nagyon lesarkítva azt, hogy meg akarod menteni õt, aki viszont állatira nem akarja, hogy megmentsd (pedig lenne mitõl, ugyanis függõ, ebbe nyugodj bele, mert tény), sõt idegesíted a megmenteni akarással (ezért üt, amit te tényleg hagysz????? Nemár.). HAGYD OTT! Mindenki azzal él, aki számára a legfontosabb. ha neki a fû, akkor éljen a fûvel, menjen tönkre egyedül, de te meg ne legyél függõ a barátodtól. Hajrá! :)
A kérdező hozzászólása: csak már eljegyzést tervezgetjük meg nemsokára gyereket és annyira rosszul esik és az elmult egy hétben nagyon agresziv velem
Ebben tévedsz! Ha heti 2-3-szor szív az már függõség. Azt hiszem te öntudatlanul is védeni próbálod õt, mert szereted. Próbáld meg -ha tudod- kívülrõl nézni a kapcsolatotokat, és meglátod mennyre nincs rendben. Ha már egyszer is kezet emelt rád , gyorsan menekülj! Ebben a kapcsolatban mindig te leszel az alárendelt fél. Gondolom, ez neked sem hiányzik.
Figyelj! Egyet jegyezz meg! Nem tudod megváltoztatni az embereket, fõleg nem úgy, hogy Õ nem akajra ( a jelek szerint ). Ha valaki nagyon akar és TÉNYLEG akarja, akkor le tudna szokni. Ha fontos vagy Neki és SZERET akkor meg akarna Neked felelni... Üt is, vagyis fontosabb Neki a fû, mint Te... Ez nem kapcsolat. Illetve nem olyan, amilyenre mindenki vágyna. Tudom, hogy nehéz, de igaza van az elõttem írónak... Lépj ki a kapcsolatból, ez csak rosszabb lesz! Tudom milyen nehéz, de muszáj kilépned a rosszból, hogy JÓ következzen!!!! Nani
ha fizikailag akár csak egyszer is bánt a "barátod" - hagyd ott! ez azt jelenti: valójában nem szeret igazán, és biztosan nem szerelmes beléd a kábítószeres embereknek nincs önkontrolljuk ha meg akarod menteni magadat a jövõbeni szenvedéesktõl és nem szeretnél kisemmizve, kiégve élni: hagyd el akkor is ha szereted mert a fõ kérdés: mihez fûzõdik nagyobb érdek? a te életedrõl van szó
22:01-es vagyok, és elõttem szóló nagyon nagyon jót és nagy igazságot mondott! Én csak anynit, hogy egy nõnek nem, nem az a dolga, hogy szeretetkapcsolattá magyarázzon egy horrorkapcsolatot, és fõleg nem az a dolga, hogy verekedjen. Ennél többet érdemelsz- de csak akkor, ha ezt te is tudod magadról...
szia! rj privit én is ugyanebben a helyzetben vagyok.jó lenne valakivel beszélni errõl.;)
Itt a civil szervezetek valamelyikéhez fordulhatsz: http://drogprevencio.lap.hu/ http://ifjusag.lap.hu/agy itt: http://ifjusag.lap.hu/ de a környezetedben élõ személyekhez mindenképp fordulj! Legjobb lenne anyukád, akár milyen szigorú, vagy maradi, vagy bármi, õ biztos meletted áll. Ha él.
Na ide figyelj hagyd el gyorsaan!!!!!!Én is voltam ilyen helyzetben és én is megakartam menteni a kapcsolatot!Az jöt ki belöle hogy 1hónapig korházban feküdtem ugy elvert!És nehogy akarj töle gyereket mint azt irtad egy kommentetdbe mert ha füvezik vagy ilyesmi nagy esélye hogy nem lesz egézséges a baba!Szóval akármilyen nehéz is lépj ki a kapcsolatból, aztán lehet hogy amint elhagyod egy kis idö mulva rájöhet hogy te vagy a fontosabb és hátha abba hagyja vagy ha nagyon komoly akkor segitséget kér!De igy azthiszi hogy ugyis mllette maradsz és ezért nyugodtan csinálja!!!Lépni kell minnél hamarabb ne járj ugy mint én!!!Nekem még maradandó sérülés is lett belöle!És ezt a drog hatása alatt tette velem!Egyébként ö is normális volt arrra a párórára mig nem volt benne anyag! Remélem minden rendbe jön, vigyázz magadra!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen igazatok van, amint talizom vele beszélek vele!amugy ha mondom neki haggya abba akkor aztmondja hogy akkor meg majd elfog jári szorakozni azt megcsal mint a többi fiu a barátnöjét
Azonnal hagyd abba a kapcsolatot vele, es legyel igenyes, konyorgom! Milyen eletet akarsz te magadnak? Verekedtek, mar most? Tudod mi lesz kesobb? A baratod ut-ver, es te menekulni fogsz, de nem lesz hova, tursz tovabb, es o egyfolytaban utni fog tegedet. A droggal kapcsolatban most megcsak 2-3-szor sziv egy heten, mennyibe kerul ez???? Nemsokara mindennap szivni fog, aztan naponta tobbszor is, es majd masik cigi nem is lesz jo neki, csak a fuves cigi, egesz nap. Aztan jonnek a kemenyebb drogok, tudod, mindenki igy kezdi. Ha dolgozik most, akkor majd munkaja sem lesz mar, hiszen ki fog alkalmazni drogost? Ha nem lesz munkaja, nem lesz penzetek. Szoval most, ma hagyd ott, mi az, hogy eljegyzest es babat terveztek????? Neked ez a normalis elet? Az osszes hozzaszolo minden egyes szava IGAZ, itt mindenki neked teljesen ismeretlenul is jot akar neked, csak jo tanacsokat kaptal. Ne legyel ennyire igenytelen, ne tedd tonkre az eletedet. Tanulj, keressel jo munkat, nyiljon ki a szemed a vilagra te ne akarjal semmit de semmit egy lelkileg beteg, drogos gyerektol!!!! Soha az eletedben. Van lehetoseged kulfoldre menni dolgozni, tanulni? Mert akkor minel elobb menjel, es nezz korbe milyen szep a vilag, ne eljel putri, primitiv, buta, naiv eletet!!!!!!
Tudod mit!? Szerintem Te mazohista vagy, csak még nem tudod! Azt hiszed, ha szülsz egy értelmi, vagy testi fogyatékos gyereket egy függõnek, akkor az majd megváltozik? Ne legyél már ennyire naív! Ez eddig még senkinek sem jött be! Ez csak újabb ok a szívásra és a kábulatba menekülésre a problémák elõl. Te is csak egy probléma vagy! Nem veszed észre?! Szabadulj meg tõle minnél hamarabb és ne sajnáld! De nagyon vigyázz onnantól magadra és még a közeledbe se engedd! Ismered azt a számot, hogy: 36 szúrás a testbe... ?
Ezzel az emberrel neked jövõd nincs. Egy eljegyzés, házasság vagy akár gyerek - ezen nem változtat. Illetve annyit, hogy akkor lesz egy lekileg (és talán testileg is: a fû azért dolgozik) sérült gyereked is. Ha nem vagy teljesen mazohista, akkor még MA otthagyod õt. Õ majd gyorsan vigasztalódik a fûvel - te meg idõvel egy normális fickóval.
"Ennél többet érdemelsz- de csak akkor, ha ezt te is tudod magadról..." Szerintem ez az egy mondat a tömör válasz mindenre.
Ha magadert nem tudod megtenni, akkor csak gondolj bele, ha szulsz neki egy gyereket akkor mi lesz? Ugy fog felnoni, hogy apuci fuvezik (ez meg a kisebbik baj), meg hogy anya apa rendszeresen verekszik??? Hidd el, ha nem is tudod otthagyni (szerintem egyebkent meg csak akarat kerdese, ha van hova menned), akkor legalabb gyereket ne szulj egy ilyen kapcsolatba, mert annak csak a pici latja karat. Remelem segitettem.
Aranyszabály az élethez: félelembõl semmit, soha!!!!!! Nem beszélve arról, hogy néha tisztább összetörni egy tányért, mint elmosogatni. Azaz: te most magányosabb vagy, mintha egyedül lennél. Ezen úgy tudsz változtatni, ha nem a gödrödet sajnálod, mint egy röghöz kötött, mártír béka, hanem kiugrasz belõle.:)
A kérdező hozzászólása: de igen de vhogy már annyira hozzászoktam hogy együt vagyunk hogy eccerüen nemegy képtelen vagyok, ráadásul most lehetséges hogy komoly betegségem van és félek a magánytol
A kérdező hozzászólása: nem haggyom magam énis visszaütök elég rendesen:)
A kérdező hozzászólása: igazábol barátom nem függö iylen heti 2-3szor sziv a legjobb barátja na ö függö és mindig vele sziv de gyerekoruk ota együtt vannak és nemtudom elválasztani öket pedig ha ö nem lenne barátom se lenne ilyen:(
Szerintem dobd ki a füves g..it a pi...ba. Eleve milyen ember aki nõket bánt fizikailag. Én még csak szóba sem sértegetek, max oltogatok poénból, de nõt még nem ütöttem meg és szánalmas dolognak tartom egyébként. Dobj egy privátot, ha gondolod leba..hatok a srácnak kettõt. :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!