Találatok a következő kifejezésre: 16 eves vagyok, meg szuz, ez ciki (1 db)

16 eves csaj vagyok, meg szuz, ez ciki?

Legjobb válasz: dehogy az... miért lenne?

dehogy az... miért lenne?
én mrá nem vagyok, viszont nagyon mérges tudok lenni atótl amikor ez megy. régebben pl érték volt a szüzesség, most már csak egy kolonc, amit az ember igyekszik eldobni, amint lehet... :S borzasztó.
szerintem nem ciki mert ismerek ojat aki mar 14 15 eves koraba vesztete el es egy k... let belole!!!ja amugy ez egy fiu valasza
16 évesen egyáltalán nem ciki. De azért már 25 :O azért csak nem apácák vagytok. ettöl megijednek a pasik
20 évesen szûz vagyok. 16 évesen nem éreztem magam érettnek rá. 18 voltam, amikor kezdetm érezni, hogy na talán most. Azóta pedig keresem a megfelelõ párt a nagy eseményhez :) Miért lenne gáz? Én ezt nem értem. Amúgy szerintem nem az
Háát egyáltalán nem sõõt a fiúk még jobban is szeretik ha valaki csak az "övék volt" érted? valaki 20-25 évesen is szûz ez nem szégyen hanem "kincs" Én is az vook és büszke rá. :D
kis hülyék vagytok, mi a francnak lenne ciki. Én 22 évesen vesztettem el, szerelembõl. 20 évesen csókolóztam elõször. nem kéne inkább tanulnod és csak ugy élvezni az életet???erre még ráérsz
örülök... mire nem vagy még készen 25 évesen?? más már 22-23 évesen szül.
Az utolsó hozzászólónak! Én 25 vagyok és szûz. Nehogy már te mondd meg, hogy mit csináljak!!!!!! Azért mert nem feküdtem le az elsõ pasival, aki le akart fektetni, nem vagyok (és leszek) apáca. Hidd el, sok próbálkozó volt, de csak azért, mert most ez a divat, nem fekszem le olyannal, aki iránt semmit sem érzek. A másik dolog pedig, hogy igenis értékelik a pasik, egy lánynak õk az elsõk (kivéve azok a pasik, akik csak azt a bizonyos dolgot akarják). Az én párom már alig várja, hogy készen álljak. Azt monda, baromi szerencsés, hogy rám talált :-)
én is 16 vagyok de nem szüz. sok bnöm van akik még azok, szval sztem egyáltalán nem gáz. viszont nem hiszem h a mai pasiknak bejön ez a 25 vagyok és szüz duma.. meg 20 évesen csokolozni elöször?! nem bántásbol mondom, de emlékszem h már egy évvel ezelött "kinézték" akik nem smároltak. Lehet nagyképün hangzik amit irok, de tényleg nem vagyok az, csak két fiuval csokoloztam, viszont van egy másfél éves kapcsolatom.
Utolsó hozzászóló! Miért fáj az neked, hogy valaki nem dobja hanyatt magát az elsõ pasinak, aki azt akarja? Én meg inkább mellette szavazok, mert már az õ hozzászólásaiból is látszik, hogy több intelligens válasza van, mint neked. Egyébként ahogyan én olvastam, van pasija!!!!!! Ha már választ írsz, legalább olvasd el, mit írt elõtte.
cukrász mellett szavazok.. a másik meg vibrátorként hazsnálhatja a diplomáját ha már pasit nem talál
szerintem nem vagy még elkésve vele mert én is 18 éves elmúltam mikor meg volt az elsõ én akkor éreztem magam készen arra hogy együtt legyek a párommal és õ több mint 2 évet várt rám.Ebbõl tudtam hogy számítok neki.Szerintem gondold meg hogy kivel fekszel le és hogy mennyi ideje vagytok együtt.
Ezt a vitát folytassuk privátban, ha akarod!
Na de most hogy jön az ide, hogy húsz évesen egy diplomát sem lehet szerezni és megalapozni az életet? Oké, nincs diplomám, szakmám viszont van. Na, most az kevesebbet ér? És amúgy a gyerek mellett meg tanulok, mert szeretnék diplomát, de ettõl még nem vagyok kevesebb senkinél, 18 évesen kezdtem dolgozni, amikor végeztem a sulival (cukrász vagyok), és onnan mentem gyed-re. Na és?
Szerintem az lenne a ciki, ha már nem lennél az. Meg ez a kérdés. 17-18 körül kezd normális lenni, ha valaki megteszi, és nincs korhatár, h mikortól ciki szerintem. Nyílván más egy másfél éves kapcsolatnál (lásd feljebb)... De ott sem lenne ciki, ha nem történt volna meg, de nem gáz, hogy ilyen fiatalon.
egyáltalán nem gáz... sõt az tök yoo én 17 éves vagyok és már nem de az a tapasztalatom hogy a fiúk ( a normális részlege) szereti és izgatják öket a szûz lányok eleve jobbak azok a lányok akik nem könnyen kaphatok nem könnyûvérüek. az elsõ alkalommal várjál addig amig elsõn az a aszemély akivel ugy gondolod érdemes ez nem kortol függ
utolsó hozzászóló: teljesen igazad van
hát már bocsi tényleg nem bántásként mondom de szerintem elég gáz ha 25 évesen még szûz vagy. hát gondolj bele. így mikor fogsz gyereket szülni ha csak akkor kezded el a szexuális életedet?40 évesen?
Míg olvastam a válaszokat egyre azon gondolkoztam, hogy mi értelme ennek a ciki nem ciki dolognak? 16éves vagy. elötted az élet.én 17 vagyok. egy éve én is úgy gondoltam h ciki az h még senkivel sem. nagyon akartam mert kiváncsi voltam. rossz volt mert a barátnõim mind elvesztették és kiközösítve éreztem magam..de közben meg érettebbnek náluk...butának tartottam õket. majd az exemmel újra összejöttem...mindig úgy éreztem h neki kell odaadnom magam.és megtörtént..de mivel lettem több???hát semmivel. sztem butaság bántani azt, aki 25 éves és szûz. õ élete. õ dönti el hogy mikor hol kivel..ugyanúgy a 20 éves lány is akinek már babája van..büszke lehet arra a babára:) én is már nagy akarok lenni és babát akarok ha kell 20 évesen. Azok a tizenévesek akiknek arra nagy a szájuk, hogy már dugatták magukat(mert sztem nem szerelembõl teszi az, aki nagyzol vele)fogják csak be..ez nem elõny..majd a többi pasid mit fog rólad gondolni?én sem nagyzolok vele..sztem egy kicsit szégyen is...de én kaptam egy lehetõséget.... Egy ember mindig azt mondta nekem h mikor máskor élném ki magam ha nem akkor amikor még nincs gyermekem, nem kell a családdal foglalkozni..ez a szûz vagy nem szûz buta dolog nagyon buta vita....mindenki akkor veszíti el amikor jónak látja.. (elnézést h ilyen össze vissza írtam de máshogy nem tudtam kifejezni magam...)
Sziasztok, Elég hülyeségnek tartom, és dühít hogy valaki szerint ciki, ha 16 vagy tizenvalahány évesen még szûz valaki. Már miért lenne az? Te döntöd el, hogy mikor akarod elveszteni, akkor meg mit számít, hogy mások mit mondanak. Én egy 22 éves lány vagyok és szintén szûz, de még nem érzem magam elég érettnek, hogy elveszítsem. Talán nem kellene, hogy a szüzesség elvesztése legyen a legfontosabb egyeseknek, foglalkozhatnának mással is...Inkább az a ciki, ha valaki már 13 évesen nem szûz. Úgyhogy kedves 16 éves lány válaszolva kérdésedre EGYÁLTALÁN NEM CIKI 16 ÉVESEN SZÛZNEK LENNI.
Egyáltalán nem ciki, te érzed, hogy mikor állsz készen rá testileg lelkileg. Én 14 voltam akikor elvesztettem és szerelembõl volt, elõtte egy évig jártam a sráccal és utána még 1, 5ig. Mindenkinek egyedül kell eldöntenie, hogy mihez érzi érettnek magát. És ha valaki már 18 évesen érettnek érzi magát pl a szülésre az szüljön ha van kinek hova mibõl stb...Ha meg vki pl 18 évesen még a szexhez sem érzi késznek és érettnek magát az meg várjon vele. Nem vagyunk egyformák.
jó lenne már el jönétek a modern világba már nem a 60-s években vagyunk hogy az egy kincs ha 20 évesen szüsz valaki ki... ciki jó lenne fel fogni azzal a kevéske eszetekel felfogni hogy már nem 60-s évek van 2010 van ha nem tudnátok vas tömblök
halod gyerek miért vagyunk csicskák inkább te vagy a csicska 17 évesen inkább az a ciki aki meg 20-25 és még szüsz a fogjon egy lapátott és ássa el magát szégyelheti magát
utolsó, hadd gratuláljak. :) attól még hogy te korán kezded, nem mindenkinek megy ilyen könnyen. (én a magam részérõl szánalmasnak is tartom hogy 14 éves kis csicskák szexelnek.) 20/L 17 évesen vesztettem el.
háát én 14 vagyok és már megvolt a barátnõmmel te tudod
Eõkõször is: egyáltalán em gáz, nyugodtan várhatsz amig eljön az igazi. OFF: 25évesen se gáz ha vki szûz, de bolond, nem tudja mit hagy ki :) a legjobb érzés szeretkezni vkivel :)
Nem ciki. A paromat szuzon vettem el felesegul amikor 25 eves volt, es nagyon orultem annak, hogy az. Ajandek .... :)
nem egyáltálán nem ciki ha 16 évesne még szûz vagy , azt mondjuk nemtom h 25 évesen miért nem áll készen egy nõ a szexre , de h én tagadnám az is biztos
én is 16 vagyok, és még szûz... és csak olyannal akarok lefeküdni, akit õszintén szeretek. a legtöbben ezt elég furának találják, de én hûvösen átnézek rajtuk.:) van egy fiú az osztályban aki egy prostival vesztette el mert már annyira ki volt éhezve... és egy pár lány akik bármit megtesznek azért hogy bedugják nekik. nemtom engem eléggé hidegen hagy a dolog...... am lehet h az osztálytársaid szemében ciki, de ne törõggy velük! õk már addigra tökre ki lesznek égve, mikor te elkezded, pont jó korban... muterom mondta asszem hogy minél idõsebb a lány (jó persze nem 40 v 70 éves), annál jobban élvezi a szexet.
ne szivassatok egymast, no!!!szerintem abszolut nem ciki, 16 vagyok, egy eve s kicsi hogy veszitettem el, es szerelembol....a 25 pedig ugyes...tisztellek hogy nem fekudtel le az elsovel aki jott, egeszseges dolog...a mostani teenegerek(mint en is)sajnos nem tuduk vigyazni az ertekes dolgokra, mert nem tudjuk milyen volt regebb...ennek ellenere en soha enm fogom megbanni hogy lefekudtem a nagy "o" mel, szakitottunk de...na mindegy...vigyazz magadra 16 eves csajszi!!!
szerintem azért nem jo késön kezdeni a szexet mert olyankor már idös az ember, nem vállal be annyi újdonságot. vagyis nem olyan rugalmas. fiatalon sok baromságot megtesznek. ha 25 évig nem lát senki pucéron, én nehezen engedném magamhoz a pasimat. meg extrém helyek, sok pozicio kiprobálása . nem tudom. szerencsére én a másik odlalon állok
Én 17 évesen veszítettem el, az elsõ komoly kapcsolatomban! De ha úgy adódott volna, hogy késõbb jön el számomra a megfelelõ partner, akkor vártam volna addig! 14 éves koromban az osztályomban a csajok azzal dicsekedtek, hogy õk már biza bûvölik nagyban a kígyót, sõt meg aztán a hú még miket cisnálnak! :D De én sosem éreztem magam ez miatt rosszul, inkább azt éreztem, hogy jó dolog, hogy kilóghatok közülük ezzel! Szerintem az sem gáz, ha valaki 20-25 évesen veszti el! Az nem jelenti azt, hogy úgy él, mint egy apáca, mert hát ugye attól még bulizhat vagy esetleg máshogy élheti ki a vágyait! Mondom, ha nálam úgy adódott volna, hogy késõbb jön el az a bizonyos, akkor sem szégyeltem volna!
Mire nem vagyok (voltam) készen? Olvasd el a választ mégegyszer és megtudod... Egyébként éppen az ilyen vélemények miatt hiszik azt a mai tizenévesek, hogy minél elõbb le kell feküdniük valakivel. Mert az milyen gáz, ha még valaki huszonévesen is szûz, nem? Gratulálok, csak nehogy majd a te gyereked is azzal álljon majd oda eléd, hogy: lefeküdtem valakivel, de csak azért, hogy ne legyek ciki a többiek elõtt. Biztosan jól fogod érezni magadat...
NEM CIKI ha nem akartad eddig akkor az a jóh az már gáz ha 10-13 évesen nem lennél szûz ami mostanában gyakori
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszaitokat!
A kérdező hozzászólása: koszonom mindenkinek a valaszat!!!!..most megnyugtattatok....puszilok mindenkit!!!!!sziasztok!
én nem is azt mondtam hogy normális 14 évesen elvesziteni! Csak a többség 16-17-18-19 évesen szokta. ennyi. am meg igaz, a legfontosabb a megfelelõ partner.
A kérdező hozzászólása: kosszi szepn mindenkinek a valaszat!!!!!!...most megnyugtattatok!!!!!!puszy mindenkinek!:*:*:*:*
Az a ciki, és gáz dolog, hogy ezt a kérdést feltetted. És ezzel teszed cikivé. Könyörgöm, mikor fogjátok már fel, hogy NEM A KOR SZÁMÍT!? (Bizonyos határokon belül, persze). Szóval ha beszélget egy 14 éves meg egy 21 éves egymással, akkor hidd el, hogy a 14 éves lány sokkal jobban fogja irigyelni a 21 éves nõt, aki esetleg csak 19 évesen veszítette el, hiába õ 14 éves, és hú, már nem szûz.. büszke is lehet rá, mert lehet, hogy késõbb sokkal jobb lett volna. Természetesen lehet jó fiatalon is, de vhogy ez elég ritka dolog... Belül kell éretnek lenned!
A kérdésre válaszolva, egyáltalán nem az, ne is érdekeljen ki mit mond. Hiába cikiznek mások. Ja, statisztikák szerint fiatalon (bár manapság sokan csinálják is), de a legtöbben hazudják, épp hogy a barátaik elfogadják. Ez hülyeség, de meg tudom érteni. Úgyhogy, ha még mindig cikinek érzed (nem az), akkor inkább hazudd, hogy nem vagy az, minthogy csak úgy odaadd magad vkinek, aki nem érdemli meg, és amikor még nem vagy felkészült. Annak, a 16 éves hozzászólónak pedig üzenek, hogy neki meg épp azért nem kellett volna ilyen korán elvesztenie, mert rohadt nagy pofája lett. Agyilag még nem lehetsz érett, ha itt fikázol másokat. Sokkal több értelme van 20-25 évesen elveszteni, mint 16 éves kor elõtt. Nem mondom, hogy 16 évesen baj, de szerintem pont ez a kor a "minimum". 13-14 évesek nem tudom mit gondolnak. És bár magamból és a barátnõimbõl indulok ki, és nem kell általánositani, de én kb a 18 évest kort mondanám "ideális" kezdési idõnek. Sztem akkor nõtt be egy lány feje lágya rendesen. Nem baj ha elõbb (nem sokkal), de nem kell ezt elsietni. Az, hogy mások meg 22 évesen már szülnek... van aki 15 évesen is, nem kell mások példáját követni.
én is 16 vagyok, szûz, és a mi osztályunkban még az a ciki, ha valaki már NEM az. mellesleg. hogy védjem azt, aki azt mondta, hogy 25 évesen is az: teljesen egyet értek veled, akkor kell megtenned, amikor akarod, nem lényeg, ki mit mond. ne törõdj velük. van egy 21 éves barátom, és õ is szûz. pedig pasi, és azért tudjuk, hogy nekik fontosabb a szex. õ eddig nem talált még olyat, akivel le akarna feküdni, pedig volt egy másfél éves kapcsolata is. velem most megtenné, de én még halogatom. és én igenis értékelem, hogy szûz még 21 évesen is.
csak azért irtam , mert nehogy az legyen, h vmi putrihelyre járok és azért szexelnek már a mai fiatalok. Nekem van vallásos sulibol is bnöm akik szintén élnek nemi életet a barátjukkal. Nem is tudom, talán számomra ez az élet rendje, én ugy tervezgetem hogy ha minden jo lesz, és meglesz a kellö ember akkor énb már 24 évesen szülnék. Nem pedig akkor kezdeném ezt az egészet.
Nem vagyunk egyformák! Ha te tizenévesen ezt jónak találod, akkor egészségedre! Szerintem ezen nem érdemes vitatkoznunk, mert te sem tudsz meggyõzni és én sem téged! (Egyébként az hogy is jön ide, hogy az ország egyik legjobb gimijébe jársz? Én pedig az egyik legjobb egyetemre, ahol a második diplomámat fogom hamarosan megszerezni!)
Én a 20 évesen szülõvel értek egyet. 25 évesen szüznek lenni... 17 vagyok és nálunk semelyik oldal nem ciki a suliban.( szüz-e vagy nem az illetö) Az ország egyik "legjobb" gimijébe járok, és itt igen, zajlik az élet attol hogy a fél évfolyam orvos lesz a másik fele másik elitt helyre megy. Számomra is normális, hogy mindenkinek volt már barátja/ barátnöje, tapasztaltak lesznek, kibulizzák magukat és majd nem egyetem közben "élik ki" magukat. Nálunk nem az a ciki ha vki szüz, hanem végülis az aki még nem csokolozott, illetve nem csajozik/pasizik. Tudom sokaknak nem tetszik amit irok, de én ebben élek, itt ez a normális, átlagos. Én sem vagyok szüz, mint sokan az évfolyamon, bár én nem a budiban "dugatom meg magam" ( mint nagyon sokan..) hanem komoly kapcsolatom van. A mai világban pedig tényleg nagyon furcsa dolgok történnek. Nem értek egyet azzal akit már 13 évesen a szex foglalkoztat, viszont az már aranyos, elfogadhato ha akkor van barátja, elkezdi az életet. Persze ne menjen az iskola rovására. Szexet is mindenki akkor kezdi amikor jonak látja. Számomra ilyen korban "normális".
Errõl elvitatkozhatnánk! Szerintem pedig az a furcsa, hogy 15 évesen már lefeküdtél valakivel és 20 évesen szültél. Igenis korai, hiszen addig egy diplomát sem lehet szerezni, elkezdeni dolgozni és megalapozni az életedet. Mint mondtam, nem azért nem feküdtem le még senkivel, mert nem lett volna rá lehetõségem, csak eddig még nem találtam meg azt, akivel szeretném. Illetve ez már csak múltidõben igaz :-) Bár a mi esetünk speciális...
Hát huszonévesen szûznek lenni szerintem is elég furi. Én az ilyesmit 15 évesen kezdtem, nem bántam meg. Most 21 vagyok, 20 évesen szültem, igaz, fiatalon, de nem TÚL fiatalon. Én örülök neki, hogy azért régebben olyan szexuális életem volt, amilyen, hogy lett tapasztalatom. De az nekem furcsa, ha valaki huszonéves korára sem áll készen a szexre. Nem baj, de furcsa. Mint az is, ha pl. egy gyerek nem egy, hanem három évesen kezd beszélni. Ez is olyan, hogy a késõbbi életében ez már nem oszt, nem szoroz, csak amíg el nem kezdi.
én mrá nem vagyok , (18) de 14-5 évesen azt se tudtam kb hogy mi az a szex:D
persze, hogy vannak, ebben biztos vagyok. csak mostanában tényleg ez a divat, vagy nem tudom, hogy 16 évesen még szûz vagyok, akkor az ciki e. hát nem az. még jó, hogy szûz az illetõ, mikor kezdje egy ember? 14 évesen? vagy 13..? olyan is volt itt kérdésnek valahol. és tényleg érzések kérdése. aki meg úgy veszti el, hogy "épp itt van már az ideje", azt meg csak õszintén sajnálni tudom.
Szia! A válaszod elsõ fele hozzám szólt. Köszi szépen, én is így gondodolom. Jó, hogy vannak még olyanok, akik szintén így gondolkodnak :-)
am meg nem is mondja meg senki, h mit csinálj. csak vélemény

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Na ez vajon mitől van? !

Ujjaztam magam 2 ujjal és simán feltudom nyomni akármeddig, pedig még soha nem voltam pasival. De egyszer biciklivel nagyon megütöttem magam , mármint a puncimat és akkor napokig véreztem, de ez még kislány koromban történt!
Szerintetek akkor átszakadhatott a szűzhártyám? Tampont használok...lehet ennek is köze ehhez?
19/L

10

Szerintetek érdemes várni vele?

Érdemes várni az igazit az első alkalomig? Egy ideig így gondoltam, de már úgy érzem, hogy a szex nem kényszer, nem bűn, és idővel az embernek szüksége van rá. Rossz lenne, ha nem a barátnőmmel feküdnék le először. Most van alkalmam is egy lánnyal. Várjak még? Szellemileg ott vagyok már, a többiek felett, sokan mondták, de ez engem nem nyugtat. 16/F

2

17 éves vagyok és még szűz. Ez gáz?

17 éves vagyok, még soha nem volt barátom, így még csak nem is csókolóztam. Eléggé kellemetlennek érzem ezt. Van is miért?
Nem gondolom magam annyira csúnyának,ápoltam járok suliba is, egy kis smink, tök átlagosan, csak van egy kis súlyfeleslegem, ami elég nagy hátrány a többi lányhoz képest.
Szerintetek gáz,hogy még szűz vagyok a "csókolózásban" is? :)

15

Szüzesség elvesztése 20 évesen egy k-rvával?

Vélemény?

15

Lányok! Veletek történt hasonló első szex után? Vagy később?

Miután először szexeltem, a hüvelynyílásom alatti puha, vékony bőr felrepedt! Utána napokig csípett, meg vérzett is (főleg egyből szex után). Nem mentem orvoshoz, de alaposan tisztogattam így pár nap alatt rendbejött. Miért lehetett ez? Több pózban is csináltuk, nem volt elég óvatos? Rossz szögből tette be? Hallottam már ilyesmit, hogy az elsőnél ez előfordul, veletek történt már ilyen?
Köszi.

4

Nagyon szeretném kipróbálni azt hogy a barátnőm lábát megkenni finom marhapörivel és lenyalni róla, lányok ti ezt megengednétek az uratoknak?

7

Milyen egy szűz lánnyal a sex?

lehet jó is???

23f

8

Le szeretnék feküdni a barátommal. Félek egy kicsit!? (többi lent)

Majdnem 5 hónapja leszünk együtt.én szüz vagyok,ö már nem. Úgy érzem mind ketten akarjuk már.Én is. De félek,valahogy nem bízok meg az óvszerben,bármi történhet,kiszakadhat,vagy esetleg ha elélvez kifolyhat belölle.Akkor mielött elélvezne vegye ki?( óvszernél vannak méretek? )légyszi értelmes válaszokat.Köszönöm elöre:)

7

16 évesen cikinek számít?

Még csak egy fiúval csókolóztam(a napokban,meg is bántam!),és ez volt eddig a max,ameddig elmentem.Szóval mondhatni leragadtam 13 éves szinten..Nem vagyok vallásos,vagy félénk típus,egyszerűen nem volt még olyan fiú ,aki annyira tetszett volna,a bulikban meg érthető okokból nem jövök össze mindenkivel..Szerintetek ez menniyre gáz?? Félek,hogy a leendő barátom ki fog cikizni emiatt:D

13

Szüzesség elvesztése rövid ismeretség után?

csak pár napja ismerjük egymást, de nagyon erősek a testi vágyaink is.

szeretjük egymást

érdemes elveszítenem vele a szüzességem?
nekem ő az első
hasonló tapasztalatokat pozitívat/negatívat szeretnék olvasni.
együtt maradtatok-e? megbántátok-e? vagy nem?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!