Találatok a következő kifejezésre: 16 eves vagyok, meg szuz, ez (12 db)

Kapaszkodj meg: menstruálsz.
ha eddig menstruáltál már, és a barnaság miatt ijedtél meg, az is normális, szóval nyugodj meg... kevesebb vér jön, és a hüvely savas hatása, mire kiér befesti barnára... nyálka: a méh nyálkafala válik le, szóval minden a legnagyobb rendben veled, ne izgulj! :)
A kérdező hozzászólása: kepzeld el, de 1, 5 éve menstruàlok , es ez nem az.
A kérdező hozzászólása: köszönöm megnyugtato :)
De az, a menstruáció változhat az évek során.
Ez szerintem is mensi.
Az a hártyaszerû valami a méhnyálkahártya, és ez teljesen normális, mivel a menstruáció épp a méhnyálkahártya leválását jelenti, ha nem termékenyül meg az érett petesejt.
ne szégyelld.
2-3 hetente? Én 2-3-szor naponta...
A férfiak napi rendszerességgel (ok néha 2-3 nap) elégítik ki magukat. Én speciel már 8-10 éves korom óta csinálom, pedig akkor még spermám sem volt. (az 12 évesen lett) Szóval nincs mit szégyellned, ez ösztönös :) 15/f
Nem az a gáz h 16évesen még szûz vagy, hanem az aki már 11-12 évesen elvesztette egy 6-7évvel idõsebb pasival aki jól átqrta, azt azóta a falu/város qrvája akit bárki megkaphat 1 hétre:) :) Igen normális az önkielégítés, semmi szégyelni való nincs benne, és az is normális hogy a nõk utánna szarúl érzik magukat, nem tom mér de ez van!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) randik vagytok megpróbálok kicsit természetesebben állni a dolgokhoz:) még 1x köszi:)
szerintem nem ciki h szuz vagy 16 évesen :) és akik 20-ba veszitik el ? nem veszítenek vele semmit szerintem :D
Tényleg nincs mit rajt szégyellni, ez természetes dolog.
Tök természetes.A fiúk van, hogy naponta csinálják, mégsem látod, hogy fej-lesütve mennek az utcán, nem igaz?
Csináld nyugodtan akár naponta is ! Hidd el késõbb sokkal kevésbé leszel gátlásos és nem leszel tapasztalatlan !
Ma már teljesen elfogadott, más részt nem vagy elkésve semmivel, sõt ezzel felkészültebb leszel egy igazi aktusra

16 eves csaj vagyok, meg szuz, ez ciki?

Legjobb válasz: dehogy az... miért lenne?

dehogy az... miért lenne?
én mrá nem vagyok, viszont nagyon mérges tudok lenni atótl amikor ez megy. régebben pl érték volt a szüzesség, most már csak egy kolonc, amit az ember igyekszik eldobni, amint lehet... :S borzasztó.
szerintem nem ciki mert ismerek ojat aki mar 14 15 eves koraba vesztete el es egy k... let belole!!!ja amugy ez egy fiu valasza
16 évesen egyáltalán nem ciki. De azért már 25 :O azért csak nem apácák vagytok. ettöl megijednek a pasik
20 évesen szûz vagyok. 16 évesen nem éreztem magam érettnek rá. 18 voltam, amikor kezdetm érezni, hogy na talán most. Azóta pedig keresem a megfelelõ párt a nagy eseményhez :) Miért lenne gáz? Én ezt nem értem. Amúgy szerintem nem az
Háát egyáltalán nem sõõt a fiúk még jobban is szeretik ha valaki csak az "övék volt" érted? valaki 20-25 évesen is szûz ez nem szégyen hanem "kincs" Én is az vook és büszke rá. :D
kis hülyék vagytok, mi a francnak lenne ciki. Én 22 évesen vesztettem el, szerelembõl. 20 évesen csókolóztam elõször. nem kéne inkább tanulnod és csak ugy élvezni az életet???erre még ráérsz
örülök... mire nem vagy még készen 25 évesen?? más már 22-23 évesen szül.
Az utolsó hozzászólónak! Én 25 vagyok és szûz. Nehogy már te mondd meg, hogy mit csináljak!!!!!! Azért mert nem feküdtem le az elsõ pasival, aki le akart fektetni, nem vagyok (és leszek) apáca. Hidd el, sok próbálkozó volt, de csak azért, mert most ez a divat, nem fekszem le olyannal, aki iránt semmit sem érzek. A másik dolog pedig, hogy igenis értékelik a pasik, egy lánynak õk az elsõk (kivéve azok a pasik, akik csak azt a bizonyos dolgot akarják). Az én párom már alig várja, hogy készen álljak. Azt monda, baromi szerencsés, hogy rám talált :-)
én is 16 vagyok de nem szüz. sok bnöm van akik még azok, szval sztem egyáltalán nem gáz. viszont nem hiszem h a mai pasiknak bejön ez a 25 vagyok és szüz duma.. meg 20 évesen csokolozni elöször?! nem bántásbol mondom, de emlékszem h már egy évvel ezelött "kinézték" akik nem smároltak. Lehet nagyképün hangzik amit irok, de tényleg nem vagyok az, csak két fiuval csokoloztam, viszont van egy másfél éves kapcsolatom.
Utolsó hozzászóló! Miért fáj az neked, hogy valaki nem dobja hanyatt magát az elsõ pasinak, aki azt akarja? Én meg inkább mellette szavazok, mert már az õ hozzászólásaiból is látszik, hogy több intelligens válasza van, mint neked. Egyébként ahogyan én olvastam, van pasija!!!!!! Ha már választ írsz, legalább olvasd el, mit írt elõtte.
cukrász mellett szavazok.. a másik meg vibrátorként hazsnálhatja a diplomáját ha már pasit nem talál
szerintem nem vagy még elkésve vele mert én is 18 éves elmúltam mikor meg volt az elsõ én akkor éreztem magam készen arra hogy együtt legyek a párommal és õ több mint 2 évet várt rám.Ebbõl tudtam hogy számítok neki.Szerintem gondold meg hogy kivel fekszel le és hogy mennyi ideje vagytok együtt.
Ezt a vitát folytassuk privátban, ha akarod!
Na de most hogy jön az ide, hogy húsz évesen egy diplomát sem lehet szerezni és megalapozni az életet? Oké, nincs diplomám, szakmám viszont van. Na, most az kevesebbet ér? És amúgy a gyerek mellett meg tanulok, mert szeretnék diplomát, de ettõl még nem vagyok kevesebb senkinél, 18 évesen kezdtem dolgozni, amikor végeztem a sulival (cukrász vagyok), és onnan mentem gyed-re. Na és?
Szerintem az lenne a ciki, ha már nem lennél az. Meg ez a kérdés. 17-18 körül kezd normális lenni, ha valaki megteszi, és nincs korhatár, h mikortól ciki szerintem. Nyílván más egy másfél éves kapcsolatnál (lásd feljebb)... De ott sem lenne ciki, ha nem történt volna meg, de nem gáz, hogy ilyen fiatalon.
egyáltalán nem gáz... sõt az tök yoo én 17 éves vagyok és már nem de az a tapasztalatom hogy a fiúk ( a normális részlege) szereti és izgatják öket a szûz lányok eleve jobbak azok a lányok akik nem könnyen kaphatok nem könnyûvérüek. az elsõ alkalommal várjál addig amig elsõn az a aszemély akivel ugy gondolod érdemes ez nem kortol függ
utolsó hozzászóló: teljesen igazad van
hát már bocsi tényleg nem bántásként mondom de szerintem elég gáz ha 25 évesen még szûz vagy. hát gondolj bele. így mikor fogsz gyereket szülni ha csak akkor kezded el a szexuális életedet?40 évesen?
Míg olvastam a válaszokat egyre azon gondolkoztam, hogy mi értelme ennek a ciki nem ciki dolognak? 16éves vagy. elötted az élet.én 17 vagyok. egy éve én is úgy gondoltam h ciki az h még senkivel sem. nagyon akartam mert kiváncsi voltam. rossz volt mert a barátnõim mind elvesztették és kiközösítve éreztem magam..de közben meg érettebbnek náluk...butának tartottam õket. majd az exemmel újra összejöttem...mindig úgy éreztem h neki kell odaadnom magam.és megtörtént..de mivel lettem több???hát semmivel. sztem butaság bántani azt, aki 25 éves és szûz. õ élete. õ dönti el hogy mikor hol kivel..ugyanúgy a 20 éves lány is akinek már babája van..büszke lehet arra a babára:) én is már nagy akarok lenni és babát akarok ha kell 20 évesen. Azok a tizenévesek akiknek arra nagy a szájuk, hogy már dugatták magukat(mert sztem nem szerelembõl teszi az, aki nagyzol vele)fogják csak be..ez nem elõny..majd a többi pasid mit fog rólad gondolni?én sem nagyzolok vele..sztem egy kicsit szégyen is...de én kaptam egy lehetõséget.... Egy ember mindig azt mondta nekem h mikor máskor élném ki magam ha nem akkor amikor még nincs gyermekem, nem kell a családdal foglalkozni..ez a szûz vagy nem szûz buta dolog nagyon buta vita....mindenki akkor veszíti el amikor jónak látja.. (elnézést h ilyen össze vissza írtam de máshogy nem tudtam kifejezni magam...)
Sziasztok, Elég hülyeségnek tartom, és dühít hogy valaki szerint ciki, ha 16 vagy tizenvalahány évesen még szûz valaki. Már miért lenne az? Te döntöd el, hogy mikor akarod elveszteni, akkor meg mit számít, hogy mások mit mondanak. Én egy 22 éves lány vagyok és szintén szûz, de még nem érzem magam elég érettnek, hogy elveszítsem. Talán nem kellene, hogy a szüzesség elvesztése legyen a legfontosabb egyeseknek, foglalkozhatnának mással is...Inkább az a ciki, ha valaki már 13 évesen nem szûz. Úgyhogy kedves 16 éves lány válaszolva kérdésedre EGYÁLTALÁN NEM CIKI 16 ÉVESEN SZÛZNEK LENNI.
Egyáltalán nem ciki, te érzed, hogy mikor állsz készen rá testileg lelkileg. Én 14 voltam akikor elvesztettem és szerelembõl volt, elõtte egy évig jártam a sráccal és utána még 1, 5ig. Mindenkinek egyedül kell eldöntenie, hogy mihez érzi érettnek magát. És ha valaki már 18 évesen érettnek érzi magát pl a szülésre az szüljön ha van kinek hova mibõl stb...Ha meg vki pl 18 évesen még a szexhez sem érzi késznek és érettnek magát az meg várjon vele. Nem vagyunk egyformák.
jó lenne már el jönétek a modern világba már nem a 60-s években vagyunk hogy az egy kincs ha 20 évesen szüsz valaki ki... ciki jó lenne fel fogni azzal a kevéske eszetekel felfogni hogy már nem 60-s évek van 2010 van ha nem tudnátok vas tömblök
halod gyerek miért vagyunk csicskák inkább te vagy a csicska 17 évesen inkább az a ciki aki meg 20-25 és még szüsz a fogjon egy lapátott és ássa el magát szégyelheti magát
utolsó, hadd gratuláljak. :) attól még hogy te korán kezded, nem mindenkinek megy ilyen könnyen. (én a magam részérõl szánalmasnak is tartom hogy 14 éves kis csicskák szexelnek.) 20/L 17 évesen vesztettem el.
háát én 14 vagyok és már megvolt a barátnõmmel te tudod
Eõkõször is: egyáltalán em gáz, nyugodtan várhatsz amig eljön az igazi. OFF: 25évesen se gáz ha vki szûz, de bolond, nem tudja mit hagy ki :) a legjobb érzés szeretkezni vkivel :)
Nem ciki. A paromat szuzon vettem el felesegul amikor 25 eves volt, es nagyon orultem annak, hogy az. Ajandek .... :)
nem egyáltálán nem ciki ha 16 évesne még szûz vagy , azt mondjuk nemtom h 25 évesen miért nem áll készen egy nõ a szexre , de h én tagadnám az is biztos
én is 16 vagyok, és még szûz... és csak olyannal akarok lefeküdni, akit õszintén szeretek. a legtöbben ezt elég furának találják, de én hûvösen átnézek rajtuk.:) van egy fiú az osztályban aki egy prostival vesztette el mert már annyira ki volt éhezve... és egy pár lány akik bármit megtesznek azért hogy bedugják nekik. nemtom engem eléggé hidegen hagy a dolog...... am lehet h az osztálytársaid szemében ciki, de ne törõggy velük! õk már addigra tökre ki lesznek égve, mikor te elkezded, pont jó korban... muterom mondta asszem hogy minél idõsebb a lány (jó persze nem 40 v 70 éves), annál jobban élvezi a szexet.
ne szivassatok egymast, no!!!szerintem abszolut nem ciki, 16 vagyok, egy eve s kicsi hogy veszitettem el, es szerelembol....a 25 pedig ugyes...tisztellek hogy nem fekudtel le az elsovel aki jott, egeszseges dolog...a mostani teenegerek(mint en is)sajnos nem tuduk vigyazni az ertekes dolgokra, mert nem tudjuk milyen volt regebb...ennek ellenere en soha enm fogom megbanni hogy lefekudtem a nagy "o" mel, szakitottunk de...na mindegy...vigyazz magadra 16 eves csajszi!!!
szerintem azért nem jo késön kezdeni a szexet mert olyankor már idös az ember, nem vállal be annyi újdonságot. vagyis nem olyan rugalmas. fiatalon sok baromságot megtesznek. ha 25 évig nem lát senki pucéron, én nehezen engedném magamhoz a pasimat. meg extrém helyek, sok pozicio kiprobálása . nem tudom. szerencsére én a másik odlalon állok
Én 17 évesen veszítettem el, az elsõ komoly kapcsolatomban! De ha úgy adódott volna, hogy késõbb jön el számomra a megfelelõ partner, akkor vártam volna addig! 14 éves koromban az osztályomban a csajok azzal dicsekedtek, hogy õk már biza bûvölik nagyban a kígyót, sõt meg aztán a hú még miket cisnálnak! :D De én sosem éreztem magam ez miatt rosszul, inkább azt éreztem, hogy jó dolog, hogy kilóghatok közülük ezzel! Szerintem az sem gáz, ha valaki 20-25 évesen veszti el! Az nem jelenti azt, hogy úgy él, mint egy apáca, mert hát ugye attól még bulizhat vagy esetleg máshogy élheti ki a vágyait! Mondom, ha nálam úgy adódott volna, hogy késõbb jön el az a bizonyos, akkor sem szégyeltem volna!
Mire nem vagyok (voltam) készen? Olvasd el a választ mégegyszer és megtudod... Egyébként éppen az ilyen vélemények miatt hiszik azt a mai tizenévesek, hogy minél elõbb le kell feküdniük valakivel. Mert az milyen gáz, ha még valaki huszonévesen is szûz, nem? Gratulálok, csak nehogy majd a te gyereked is azzal álljon majd oda eléd, hogy: lefeküdtem valakivel, de csak azért, hogy ne legyek ciki a többiek elõtt. Biztosan jól fogod érezni magadat...
NEM CIKI ha nem akartad eddig akkor az a jóh az már gáz ha 10-13 évesen nem lennél szûz ami mostanában gyakori
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszaitokat!
A kérdező hozzászólása: koszonom mindenkinek a valaszat!!!!..most megnyugtattatok....puszilok mindenkit!!!!!sziasztok!
én nem is azt mondtam hogy normális 14 évesen elvesziteni! Csak a többség 16-17-18-19 évesen szokta. ennyi. am meg igaz, a legfontosabb a megfelelõ partner.
A kérdező hozzászólása: kosszi szepn mindenkinek a valaszat!!!!!!...most megnyugtattatok!!!!!!puszy mindenkinek!:*:*:*:*
Az a ciki, és gáz dolog, hogy ezt a kérdést feltetted. És ezzel teszed cikivé. Könyörgöm, mikor fogjátok már fel, hogy NEM A KOR SZÁMÍT!? (Bizonyos határokon belül, persze). Szóval ha beszélget egy 14 éves meg egy 21 éves egymással, akkor hidd el, hogy a 14 éves lány sokkal jobban fogja irigyelni a 21 éves nõt, aki esetleg csak 19 évesen veszítette el, hiába õ 14 éves, és hú, már nem szûz.. büszke is lehet rá, mert lehet, hogy késõbb sokkal jobb lett volna. Természetesen lehet jó fiatalon is, de vhogy ez elég ritka dolog... Belül kell éretnek lenned!
A kérdésre válaszolva, egyáltalán nem az, ne is érdekeljen ki mit mond. Hiába cikiznek mások. Ja, statisztikák szerint fiatalon (bár manapság sokan csinálják is), de a legtöbben hazudják, épp hogy a barátaik elfogadják. Ez hülyeség, de meg tudom érteni. Úgyhogy, ha még mindig cikinek érzed (nem az), akkor inkább hazudd, hogy nem vagy az, minthogy csak úgy odaadd magad vkinek, aki nem érdemli meg, és amikor még nem vagy felkészült. Annak, a 16 éves hozzászólónak pedig üzenek, hogy neki meg épp azért nem kellett volna ilyen korán elvesztenie, mert rohadt nagy pofája lett. Agyilag még nem lehetsz érett, ha itt fikázol másokat. Sokkal több értelme van 20-25 évesen elveszteni, mint 16 éves kor elõtt. Nem mondom, hogy 16 évesen baj, de szerintem pont ez a kor a "minimum". 13-14 évesek nem tudom mit gondolnak. És bár magamból és a barátnõimbõl indulok ki, és nem kell általánositani, de én kb a 18 évest kort mondanám "ideális" kezdési idõnek. Sztem akkor nõtt be egy lány feje lágya rendesen. Nem baj ha elõbb (nem sokkal), de nem kell ezt elsietni. Az, hogy mások meg 22 évesen már szülnek... van aki 15 évesen is, nem kell mások példáját követni.
én is 16 vagyok, szûz, és a mi osztályunkban még az a ciki, ha valaki már NEM az. mellesleg. hogy védjem azt, aki azt mondta, hogy 25 évesen is az: teljesen egyet értek veled, akkor kell megtenned, amikor akarod, nem lényeg, ki mit mond. ne törõdj velük. van egy 21 éves barátom, és õ is szûz. pedig pasi, és azért tudjuk, hogy nekik fontosabb a szex. õ eddig nem talált még olyat, akivel le akarna feküdni, pedig volt egy másfél éves kapcsolata is. velem most megtenné, de én még halogatom. és én igenis értékelem, hogy szûz még 21 évesen is.
csak azért irtam , mert nehogy az legyen, h vmi putrihelyre járok és azért szexelnek már a mai fiatalok. Nekem van vallásos sulibol is bnöm akik szintén élnek nemi életet a barátjukkal. Nem is tudom, talán számomra ez az élet rendje, én ugy tervezgetem hogy ha minden jo lesz, és meglesz a kellö ember akkor énb már 24 évesen szülnék. Nem pedig akkor kezdeném ezt az egészet.
Nem vagyunk egyformák! Ha te tizenévesen ezt jónak találod, akkor egészségedre! Szerintem ezen nem érdemes vitatkoznunk, mert te sem tudsz meggyõzni és én sem téged! (Egyébként az hogy is jön ide, hogy az ország egyik legjobb gimijébe jársz? Én pedig az egyik legjobb egyetemre, ahol a második diplomámat fogom hamarosan megszerezni!)
Én a 20 évesen szülõvel értek egyet. 25 évesen szüznek lenni... 17 vagyok és nálunk semelyik oldal nem ciki a suliban.( szüz-e vagy nem az illetö) Az ország egyik "legjobb" gimijébe járok, és itt igen, zajlik az élet attol hogy a fél évfolyam orvos lesz a másik fele másik elitt helyre megy. Számomra is normális, hogy mindenkinek volt már barátja/ barátnöje, tapasztaltak lesznek, kibulizzák magukat és majd nem egyetem közben "élik ki" magukat. Nálunk nem az a ciki ha vki szüz, hanem végülis az aki még nem csokolozott, illetve nem csajozik/pasizik. Tudom sokaknak nem tetszik amit irok, de én ebben élek, itt ez a normális, átlagos. Én sem vagyok szüz, mint sokan az évfolyamon, bár én nem a budiban "dugatom meg magam" ( mint nagyon sokan..) hanem komoly kapcsolatom van. A mai világban pedig tényleg nagyon furcsa dolgok történnek. Nem értek egyet azzal akit már 13 évesen a szex foglalkoztat, viszont az már aranyos, elfogadhato ha akkor van barátja, elkezdi az életet. Persze ne menjen az iskola rovására. Szexet is mindenki akkor kezdi amikor jonak látja. Számomra ilyen korban "normális".
Errõl elvitatkozhatnánk! Szerintem pedig az a furcsa, hogy 15 évesen már lefeküdtél valakivel és 20 évesen szültél. Igenis korai, hiszen addig egy diplomát sem lehet szerezni, elkezdeni dolgozni és megalapozni az életedet. Mint mondtam, nem azért nem feküdtem le még senkivel, mert nem lett volna rá lehetõségem, csak eddig még nem találtam meg azt, akivel szeretném. Illetve ez már csak múltidõben igaz :-) Bár a mi esetünk speciális...
Hát huszonévesen szûznek lenni szerintem is elég furi. Én az ilyesmit 15 évesen kezdtem, nem bántam meg. Most 21 vagyok, 20 évesen szültem, igaz, fiatalon, de nem TÚL fiatalon. Én örülök neki, hogy azért régebben olyan szexuális életem volt, amilyen, hogy lett tapasztalatom. De az nekem furcsa, ha valaki huszonéves korára sem áll készen a szexre. Nem baj, de furcsa. Mint az is, ha pl. egy gyerek nem egy, hanem három évesen kezd beszélni. Ez is olyan, hogy a késõbbi életében ez már nem oszt, nem szoroz, csak amíg el nem kezdi.
én mrá nem vagyok , (18) de 14-5 évesen azt se tudtam kb hogy mi az a szex:D
persze, hogy vannak, ebben biztos vagyok. csak mostanában tényleg ez a divat, vagy nem tudom, hogy 16 évesen még szûz vagyok, akkor az ciki e. hát nem az. még jó, hogy szûz az illetõ, mikor kezdje egy ember? 14 évesen? vagy 13..? olyan is volt itt kérdésnek valahol. és tényleg érzések kérdése. aki meg úgy veszti el, hogy "épp itt van már az ideje", azt meg csak õszintén sajnálni tudom.
Szia! A válaszod elsõ fele hozzám szólt. Köszi szépen, én is így gondodolom. Jó, hogy vannak még olyanok, akik szintén így gondolkodnak :-)
am meg nem is mondja meg senki, h mit csinálj. csak vélemény

16 éves vagyok és 10 hónapja vagyok együtt a barátommal. A szüleim elég régimódiak, már nem vagyok szűz. De ezt még anyámmal se tudom megosztani . Hogy vezethetném fel nekik hogy kicsit enedhetnének a pórázon?

Legjobb válasz: Sajnos, ez nem megy másképp, csak úgy, ha leülsz velük beszélni. Kezdesz felnõni, már nem vagy kislány, ezt nekik is el kell fogadniuk, mást úgysem tehetnek. El kell kapnod egy jó pillanatot, amikor nem idegesek pl. munka, vagy más miatt, vagy ha valamikor éppen szóba kerül. Sajnálatos, hogy nincs köztetek ilyenfajta bizalom, ami pedig elengedhetetlen lenne.

Sajnos, ez nem megy másképp, csak úgy, ha leülsz velük beszélni. Kezdesz felnõni, már nem vagy kislány, ezt nekik is el kell fogadniuk, mást úgysem tehetnek. El kell kapnod egy jó pillanatot, amikor nem idegesek pl. munka, vagy más miatt, vagy ha valamikor éppen szóba kerül. Sajnálatos, hogy nincs köztetek ilyenfajta bizalom, ami pedig elengedhetetlen lenne.
Én nem ítéllek el és úgy gondolom, hogy ha te és a barátod igazán szeretitek egymást, akkor ebben sztem nincs semmi kivetnivaló 16 évesen. Nem tudom mennyire nem lehet velük errõl beszélni, de sztem csak akkor próbáld meg, ha úgy érzed, hogy tényleg van rá esély, hogy megértsenek.
A konzervatívság és a bizalom szerintem két külön dolog.
Nem értem, mit kell ennyire nyúzni ezt a szexuális témát (nem a kérdezõre értem, inkább a válaszolókra, nem csak ennél a kérdésnél, a többinél is.) Mintha a szüzesség valami kincs lenne.. Én azon voltam, minél hamarabb elveszítsem. (Ez lehet, hogy hülye hozzáállás volt, de ez volt...) 14 és fél éves voltam, 2 hónapja voltam együtt a barátommal, mikor összejött. És nem érzem úgy, hogy nem kellett volna, meg korai volt, sõt, örültem, hogy végre túl vagyok rajta. És nem sérültem sem lelkileg, sem testileg. Nem lettem nemi beteg, nem lettem kur-va, nem csúszott be idõ elõtt nem kívánt terhesség, mert NEM VAGYOK HÜLYE! Nem tiltani, meg ellenezni kell a szexet, hanem felvilágosítani idõben, helyesen a gyereket. Aki buta, felelõtlen, az 18-20 évesen is az lesz, és akkor is megtörténhet a baj. Ezen kéne elgondolkodni, nem azon, hogy "a 15-16 éves ne szexeljen"... 22, 5 N
egyetértek a 22:41-el Szerintem az, hogy valaki nem helyesli, hogy 16 évesen valaki szexuális életet éljen az még nem jelent konzervativizmust. Én sem helyeslem, pedig fiatal vagyok és nem vagyok prûd meg ilyenek. Egyszerûen van aminek helye van ebben az életkorban, van aminek nincs. Az meg, hogy 16 évesen lefeküdtél valakivel nem jelenti azt, hogy felnõtt lettél, vagy a pórázon engedni kellene, sõt...eddig kellett volna megszorítani...:-S Amúgy nem hiszem, hogy segítene a kapcsolatotokon ha elmondanád, hogy már nem vagy szûz...szerintem édesanyásat ez nem gyõzi majd meg arról, hogy te egy érett 16 éves lány vagy, akinek van felelõsségérzete. Kívülállóként arra, hogy nem vagy szûz annyit tudok mondani, hogy "s akkor mi van???" az nem jelent semmit, max erkölcsi téren... Amúgy pontosan nem értem én sem mit értesz azon, hogy engedjenek a pórázon. Ha ilyenekre gondolsz, hogy aludj a barátodnál, maradj kint éjfél után, akkor részemrõl ezt elfelejthetnéd (s ezeket mind érted tenném, nem ellened)... Ha beszélni akarsz anyukáddal kezd mindent az elején. s ha azt karod, hogy felnõttként kezeljenek akkor úgy is viselkedj. 21-L
Én 17 vagyok, de már 16 éves korom óta nem vagyok szûz. Konkrétan anyámmal errõl soha nem beszéltünk, de biztos sejti, mert fél éve vagyok együtt a barátommal, és szoktam nála aludni is. Anyu megengedte, és láttam rajta, hogy azzal a kérdéssel, hogy "Anya alhatok XY-nál?" egyértelmûvé vált számára, hogy nem vagyok már szûz.
utolsóval értek egyet. nem minden ilyen egyértelmûen korfüggõ! Amúgy meg sztem az egyenes út a legrövidebb, õszintén állj elõ a szüleidnek az érzéseiddel és a tényekkel. Mivel szeretnek, úgyis elfogadják, és ha nem értenek egyet, akkor se kell kétségbeesni, te mindent megtettél:)
Utolsónak igaza van, bízhatok a gyerekembe, de én sem tartom helyénvalónak a szexualitást 16 évesen, sem az együttalvást. Bár nem írtad konkrétan min kéne engedni, meg attól még hogy szexeltél nem leszel felnõtt nagylány sem... Ha azt akarod, hogy felnõttként kezeljenek viselkedj is úgy.
szerintem harapd el a pórázt ;)
Nem tudom!HA 16 évesen voltál olyan nagy lány, hogy lefeküdj valakivel, akkor ahhoz is legyél, hogy elmond otthon.Egy 16 éves még nem nagylány, csak egy tini, aki nem tud az anyja szemébe nézni, ha olyan dolgot tett, ami nem elfogadható szinten van.
Én csak azt nem értem, hogyha adott egy 16 éves, akinek megtörtént a dolog, de nem lett belõle probléma (nem csúszott be gyerek, nem szedett össze semmi nyavalyát), és nem igazán bízhat a szüleiben, mert nem lehet velük ilyenekrõl beszélni, akkor miért kéne kötelezõ jelleggel eléjük állni és elmondani? (Az más, amikor tényleg olyan a kapcsolat, hogy a gyerek mindent megoszthat, persze, mondja el... De ha nem várhat tõlük megértést, és okkal tart a reakciótól, akkor jobb, ha valaki mással osztja meg. Szerintem... Ha nem kívánt baj van, akkor nyilván be kell vonni a szülõket, mert mégiscsak kiskorúról van szó, de jelen esetben ez nem áll fenn.)
00:17 egyetértek... Mondjuk én sosem hasonlítottam magam máshoz, egyszerûen akkor történt a dolog amikor elég érett voltam már hozza, nem 16 évesen...:-S
Itt az a baj, hogy ahhoz, hogy 16 évesen ágyba bújjon valakivel már érett nõ, de ahhoz hogy a szüleinek elmondja már nem az. Én magamat nem tartom prûdnek, de 18 voltam, mikor elvesztettem a szüzességem.16 éves koromban még csak nem is járt az eszem a fiúkon... Amúgy innen indul a lavina... A 17 éves úgy gondolja, hogy pár hónap a 18 éves korig már nem számít és lefekszik valakivel. A 16 éves úgy gondolja, ha már 17 évesen megtette valaki, akkor az a pár hónap nem számít és õ is lefekszik valakivel. A 15 éves úgy gondolja, hogy talán az az 1-2 hónap nem számít, hogy 16 legyen, mert abban a korban sokan megteszik, hogy elvesztik a szüzességüket és talán nem késõ. A 14-13-12 éves lányok is ezt követik. Ezt valahogy nem találom elfogadhatónak.NEm véletlenül van sok általános iskolás terhes lány.Ezen talán el kéne gondolkodni. Ja!!Míg el nem felejtem!Ez ugyanúgy vonatkozik a másik nemhez tartozóknak is.
Na álljon meg a nászmenet! Én nem mondtam, hogy jobb vagyok mint más, mert vannak "elveim". Áldásom arra, akinek ez úgy jó, hogy 16 évesen, az akkori szerelmével...stb, mit bánom én, ki mikor veszíti el...csak megkérdeztétek, hogy talán "megkötöm a gyermekemet", prûd leszek, vagy zsarnokoskodni fogok, hogy ne ennyire fiatalon történjen meg vele a dolog...hát erre írtam, hogy mik az elveim, Ti meg erre kérdeztétek...én meg csak válaszoltam. Nem érzem magam többnek, egyszerûen én így gondolom helyesnek, sosem bántam meg. Attól mert Ti nem így gondoljátok nem vagytok jobbak vagy rosszabbak, kedves utolsó válaszadó nem is kell, hogy rosszabbnak érezd magad... mondjuk ez már eléggé eltér a tárgytól... A másik meg nem gondolom azt, hogy 16 évesen nem lehet szerelmes az ember fia-lánya, csak azért 16 évesen ne legyen olyan mint egy húsz éves...és gondolkozzon mielõtt csinál valamit. van akinek elég 10 hónap, van akinek kevés...kinek mi... Na üdv
21-L ez mind szép és jó, hogy vannak elveid, másoknak is vannak ezzel kapcsolatban, és különbözhetnek a tiedtõl, ettõl még nem rosszabb emberek mint te. Én 16 évesen veszítettem el a szüzességmet egy akkori barátommal, rá pár hónapra szakítottunk is. Majd összejöttem "a nagy Õ-vel", aki akkor volt 23 éves, és akivel azóta is együtt vagyunk. Most 21 éves vagyok, remélhetõleg már együtt is maradunk, tervezzük az esküvõt, már jegyben járunk. Attól, hogy szexeltem, mindig tisztességesen tanultam, dolgozok is, nemsoká megszerzem a diplomámat. Nem volt még nem kívánt terhességem, sem nemi betegségem, nem bújtam össze minden héten mással. Korán elveszítettem a szüzességem, mégsem érzem magam kevesebbnek veled és az elveiddel szemben.
Nem poénnak szántam, csak ha már így kibontakozott a téma, megkérdeztem... Egyébként válaszoltam már ide, az is le lett pontozva. Miért gondolod, hogy 16 évesen nem lehet szerelmes az ember? És milyen 2-3 hétrõl beszélünk, mikor a kérdésben 10 hónap szerepel? Nem tudom, miket kell megnézni, kinek milyen a kapcsolata, meg az élete, meg mi a fontos, nekem 16 évesen másfél éve tartott a kapcsolatom. Azóta eltelt majdnem 7 év, ezalatt voltak külön utak (majdnem 20 voltam a második szexuális partneremnél, szóval nem fekszem be mindenki ágyába, csak mert nem õrizgettem a szüzességem a végsõkig), aztán most itt vagyunk együtt 8 év után, egy gyerekkel, aki NEM a felelõtlenség eredménye volt, és nem idõ elõtt jött, hanem akartuk. Élhetsz abban a hitben, hogy ettõl Te több vagy, mert õrizgetted, meg "vannak elveid", és lenézhetsz másokat, akik nem olyanok, mint te, de attól még nem leszel értékesebb, csak úgy elmondanám. Én ismerek olyat, aki mindig hangoztatta, hogy majd az igazival, majd ha biztos, és különben is, érte küzdeni kell. Majdnem 19 volt, mikor megtörtént. Aztán azóta se tudja, kikkel, meg hányszor. Ezért érdemes volt tartogatni az igazinak tényleg.
09:55 Gondolom nagyon poénosnak képzeled magad! Figyelj, nem vagyok szûz és van egy fantasztikus párkapcsolatom. De nem 16 évesen kezdtem. Milyen elvekrõl beszélek? Arról, hogy nem kerülök valakinek az ágyába 16 évesen, hogy nem szexelek felelõtlenül 2-3 hét után, akármilyen "szerelmes" vagyok, hogy nem leszek egy férfi játékszere sem, hogy fontos a szeretkezés érzelmi háttere (hú most milyen meglepõ és prûd dolgot mondtam), fontos nekem, hogy az az ember akivel lefekszem egy olyan ember legyen akiben bízhatok, akire számíthatok, akinek nem "csak" egy vagyok a "sok" közül...aki tisztel (na tessék még egy prûdség)...tudod ezek az elveim, amik már akkor is megvoltak...mondjuk tudom, manapság nem "divat" ezeket a dolgokat számba venni, csak néhány maradi ember teszi... (csak megsúgom nézd meg ezen emberek párkapcsolatát és hasonlítsd össze azzal akinek ezek a dolgok nem fontosak) Na minden jót:) 21-L
Nem az a lényeg hány évesen kezd nemi életet. (Azért ne 12 13 évesen) hanem az hogy tudja milyen a felelõsség teljes szex hogy védekezni kell normálisan és az hogy ne egyik ágyból be a másikba ki mászkáljon. Ha 16 évesen lefekszik a barátjával de tudja hogy óvszert kell használni és két nap múlva nem hentereg mással akkor nem lesz semmi baj. Én is 16 voltam és nem érzem magam ezért kevesebbnek. Fõleg hogy nekem õ lett a férjem.
Bizonyísd be nekik hogy teljesen megbízhatnak benned. Ülj le velük és mond el nekik õszintén mit gondolsz és mit érzel. Õk a szüleid és ha szeretnek akkor meg kell érteniük. Én is 16 éves voltam mikor elvesztettem a szüzességemet de attól nem lettem rossz ember. Ez nem ettõl függ. Azt azért remélem tudjátok hogy védekezni kell ha nem akartok bajt. Légy õszinte másképp nem fog menni.
Adjátok még a lovat a tinik alá...szuper! Nyilván ebben a korban már nem tabu a szex szó, de azért ne akarjuk már õket ebben a témában felnõttként kezelni!Gyerekek még!!!! A 18 éves korba ez is beleszámít.Nem csak az iratok miatt lesz valaki nagykorú.
És akkor még mindig szûz vagy? Vagy milyen elvek....xD
Szerintem nem kell azzal jönni, s mindenre azt a magyarázatot adni, hogy "a mai lányok korábban érnek"...jó, hogy ezt így mindenre rálehet húzni...amúgy 17 évesen nem is csodálom, hogy ezt mondod, hogy "korábban érnek" mert akkor legalább te is beletartozol az "érettek" közé. Amúgy igen, testileg talán hamarabb érnek a lányok 13-14 éves lányok annyira fejlettek, hogy én 18 évesen nem néztem úgy ki, de a felelõsségtudat, a mentális érés, az érzelmi dolgok messze nem ott vannak mint egy felnõtt embernél. Én sem fogom a gyermekemet zsarnokként nevelni, de értékeket fogok helyesnek tartani, melyekre rávilágítok az évek hosszú ideje alatt. Természetesen a szex sem lesz tabu és olyan dolog amirõl nem beszélek...tiltani sem fogok...de az elvet, hogy a szexualitásnak késõbb van helye fenntartom. Mindezt azért írtam le, mert én vagyok a 21-L akit emlegettetek, szóval nem vagyok egy prûd...nekem is volt kapcsolatom 16 évesen, ami azóta is tart...tudom milyen:) De már akkor voltak elveim amik fontosak voltak és ezek megmaradtak... Bocs az offért
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 23:27 Kedves kommentezõ 17 éves lány! :) Fiatal korod ellenére nagyon jól látod a dolgokat és azt hiszem itt te írtad le legjobban a "frankót". Bizony 10 hónapja vannak együtt. Boldog párkapcsolat. Szeretik egymást. Védekeznek. Akkor miért lenne probléma, ha egymással vesztik el a szüzességüket, s élnek nemi életet... Nem értem én sem. Illetve azt sem értem, hogy miért támadják ennyien a kérdezõ lányt. Hogy nagylánynak érzi magát..stb. Én is 16 évesen veszítettem el a szüzességem, ráadásul egy nálam 10 évvel idõsebb férfival. Ez a férfi ma már a férjem. Anyukámmal nagyon jó volt már akkor is a kapcsolatom. Mindent megbeszéltünk. Elmondtam neki, mikor megtörtént a dolog, s õ egyáltalán nem akadt ki. Annyit mondott, hogy ha szeretjük egymást, és odafigyelünk, h ne essek teherbe, akkor neki semmi kivetnivalója abban, h én a barátomnál alhassak hétvégente. Azt hiszem, nyugodtan elmondhatod anyukádnak. Nem kell úgy nekiülni, és bejelenteni... Csak, mikor együtt vagytok, épp teregettek, vagy bármit csináltok közösen...tereld a témára a szót... majd mond el neki. :) üdv. 23 éves nõ
Nem értelek benneteket. 10 hónapja van együtt a barátjával, ugyan miért elítélendõ az, ha lefeküdt vele? Ma már a lányok korán érnek, úgyhogy, azt mondom inkább becsülendõ, hogy vártak jópár hónapot. Õ sem azt mondta, hogy ettõl nagylány lett, csak annyi volt a kérdés, hogy hogyan tudná megbeszélni az édesanyjával. Én 17 éves vagyok, az anyukám tudja, hogy már nem vagyok szûz - õ volt az elsõ, akinek elmondtam. Bizalmas a kapcsolatunk, és nem gondolom emiatt, hogy õ esetleg "szabadabban" nevelt, rossz anya lenne. Mindent elmondok neki és hallgatok a tanácsaira, sokkal normálisabban viselkedek mint néhány korombeli konzervatív családban felnevelt lány. Amit meg a 22:50es 21éves lány írt, miszerint a pórázt eddig kellett megszorítani... Szerintem pont az ellenkezõjét érték volna el - lázadt volna. Én úgy fogom nevelni a gyermekeimet (akik természetesen nem mostanában fognak születni, ugyanis védekezünk a barátommal), ahogy anyukám minket. Jó kapcsolatot szeretnék velük. Nem zsarnokoskodni. Persze a határokat meg kell szabni, de az nem ott kezdõdik, hogy ne feküdj le a barátoddal évekig, csakmert 16 éves vagy. 13-14 évesen persze korai lenne.
Akkor ne mondja el.

Két és fél éve megvan a menstruációm, 16 éves vagyok, de még nem állt be! El kéne újra mennem nőgyógyászhoz, ha ez ez folytatódik? Vagy ne is várjak vele? Még szűz vagyok!

2007-be egy teljes hónapot kimaradt! és most is júliusban még enm jött meg... Az el?zöt?l már elmúlt 42 nap. A panaszok (görcs, ingerültség, fejfájás, stb. ) vannak, mint minden menstruálás el?tt, de még mindig semmi... Sajnos minden alkalommal úgy jön meg, hogy fetrengek a görcsökt?l, ami 5 percnél nem tart tovább, de szörnyü... Mozdulni sem tudok! Olvastam több oldalon, hogy 16éves korra bekell állnia, de nekem még nem állt be! és azt is olvastam, hogy 28-35 napig normális ha megjön! Töbször is volt, hogy 35-nél több nap után jött meg! és azt is olvastam, hogy 3-7 napig tarthat a vérzés, és nekem mindig 8-9 napig tart! Néha 5-7 napos csak. Kezdek aggódni! Elkéne mennem n?gyógyászhoz? Voltam már n?gyógyásznál fél éve kb. petefészek körüli fájdalmakkal! Kaptam egy intim mosakodógélt, hogy azzal fürödjek, és egy ken?csöt, kentem is, mosakodok is vele!

Legjobb válasz: Szerintem menj el. Maximum azt fogja mondani, hogy ne aggódj, a te korodban elõfordul az ilyesmi. De a bizonytalanságnál minden jobb szerintem. Azt javaslom, hogy magánrendelésre menj, ott megértõbbek, mint az esztékában...

Szerintem menj el. Maximum azt fogja mondani, hogy ne aggódj, a te korodban elõfordul az ilyesmi. De a bizonytalanságnál minden jobb szerintem. Azt javaslom, hogy magánrendelésre menj, ott megértõbbek, mint az esztékában...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen hogy válaszoltál!:) elmegyek szerinteem minél elõbb... mondjuk félek xD de muszály! :S
Szia! Szerintem is menj el a dokihoz. Esetleg kérdezõsködj az ismerõseid között, hátha tud valaki egy jó nõgyógyászt. Szerintem oda senki sem jár szívesen, de ha találsz egy olyan dokit, aki rendes, akkor nem lesz olyan rossz. Inkább most derüljön ki, hogy mi a bibi, mint késõbb. Sok sikert. :)
A kérdező hozzászólása: igen, oké, köszönöm! :) Amúgy voltam már Sárbogárdon nõgyógyásznál, és ott aranyos a pasi... uh.szerintem oda vissza megyek!! Mindenestere köszi a segítséget!!

16 éves vagyok, és még szűz. Ez normális, vagy még várjak pár évet? #L

Legjobb válasz: nem csak te vagy egyedül:) szerintem normális:)))

nem csak te vagy egyedül:) szerintem normális:) ))
Normális. Annyit vársz amennyit akarsz.Akkor veszítsd el amikor szeretnéd, és ne mások befolyásoljanak
Anyám, borogass! Az a normális, ha akkor veszted el, amikor igazán idejét érzed. Az a nemnormális, ha akkor veszted el amikor még éretlen vagy rá (merek esküdni rá, hogy most is az vagy), csak mert mások is így tesznek. A szüzesség nem egy árucikk, nem egy termék.
Szerintem nincs vele semmi gáz akk csináld amikor megvan az igazi ne kapkod el!!!
HÁT MÉG JÓ, HOGY SZÛZ VAGY! 17/F
Az, hogy mikor veszíted el, végülis már megtehetnéd, nem vagy annyira gyerek. Csak ha megteszed, akkor stabil kapcsolatban, szerelembõl történjen, és ne valami random idegennel azért, hogy már elmondhasd magadról, hogy nem vagy az. Mert utóbbi meglehetõsen ribancos.

Az a helyzet, h 16 éves vagyok és még szűz vagyok. Nem így mondom h ez baj lenne, hanem már annyira szeretném a dolgot, érzem h akihez vonzódom és közel áll hozzám érzem h de jó lenne vele "úgy". Ezen h tudok segíteni?

És mikor meglátom azt akivel fél évet együtt voltam elekzdünk olyanakról beszélni és érzem h húú de bizsereg és legszívesebben......:$

Legjobb válasz: amíg az agyadban nem raksz rendet, ne rakj rendet egy csajban sem :)

amíg az agyadban nem raksz rendet, ne rakj rendet egy csajban sem :)
A kérdező hozzászólása: bocsi, nem írtam de lány vagyok:) :)
türelem, ne kapkodd el!
Én májusban múltam egy 17, és a barátommal már 4 hónapja vagyunk együtt, és igazából én is nagyon szeretném már õt, meg õ is engem, de sztem 4 hónap még elég kevés.. Nálam igazából ez a mérvadó, ebben a józan eszemre hallgatok, és sztem jól teszem! Szóval te már csak voltál vele? Múlt idõ.. Vis akk most nincs barátod. A volt barátoddal szeretnél lefeküdni?
A kérdező hozzászólása: Igen, vhogy így, de elõtte még visszaszerzem úgy is;)

16 éves lány vagyok, és még szűz. Ez nemsokára meg fog változni. Milyen fogamzásgátlót ajánlotok, és mik az előnyei, hátrányai?

A gumin kívül.

Legjobb válasz: A fogamzásgátlót a nõgyógyász írhatja csak fel,szóval ha azzal akartok védekezni el kell menni a nõdokihoz.

A fogamzásgátlót a nõgyógyász írhatja csak fel, szóval ha azzal akartok védekezni el kell menni a nõdokihoz.
Mi gond lenne a gumival? Azzal a legnagyobb baj az lehet, hogy ha nincs nálatok mikor kéne :)
Nem hinném hogy gond lenne a gumival, a legfontosabb a felhelyezése, arra nagyon figyeljen oda párod, és amikor majd leveszi, nehogy a hüvelyedhez érjen.
Akkor majd most megtudja, annyira nem nehéz folyamat...nem kell hozzá évekig tanulni hogy sikerüljön. Hidd el, megoldja :)
ezt nem egészen így kell megoldani...kb az, amit leírtál, olyan, mintha beülnék egy pizzériába és azt mondanám: kérek egy pizzát, de ne legyen rajta se sajt, se hús, se zöldség, de még alap se, ja, és lehetõleg tészta se.... szóval a legjobban a gumit ajálnhatja mindenki, hiszen a gyógyszer után az a legbiztonságosabb védekezési módszer, a többi (krémek, kúpok, stb, nagyon gagyik, annyit érnek, mint halottnak a csók)... szóval vagy beletörõdsz a gumiba, vagy szépen elsétálsz a nõgyógyászhoz és felíratod a fogamzásgátlót (de ezt csak akkor ajánlom, ha komoly kapcsolatod van)
a gumin kívül azt hiszem mindent a dokinak kell felírnia. De nyugodtan menj el hozzá, nem bánt! amúgy én a tablettára szavazok, de elsõ pár alkalomnál a gumi is tökéletes.
nah..látom ebbõl már nem jövök ki jól..most meg elírtam :P:) ))
Ha veszel egy doboz óvszert a boltban, ahhoz van használati utasítás.. Az szerint cselekedj, akkor nem lesz gond. Mi a végén kötünk egy csomót rá és úgy csavarjuk zsepibe, majd dobjuk a kukába. Így nem folyik ki és nem bûzlik. Elõszür azzal csináld, ha tényleg komoly a kapcsolat menj dokihoz, fog neked gyógyszert írni.. Azt szedd, az elsõ levélnél még nincs 100% védelem!!! én is 16 voltam, amikor megtörtént, de elõtte mentem dokihoz, aki megvizsgált írt fel gyógyszert. Majd néhány hónap múlva megtörtént, addig más volt :)
Minden tablettát nõgyógyásznál kell (elvileg) felíratni, ez a Te érdeked. A mensi elsõ napján kell általában elkezdeni a szedést, és 1 hét vagy 1 hónap után véd (attól függ, milyet írnak fel). Nõgyógyászati vizsgálat amúgy is ajánlott, ha valaki már nemi életet él, megnézi a doki, hogy elég fejlettek-e már a szerveid, na meg rákszûrés is van, az se árt... Ha nem akarsz orvoshoz menni, vegyetek óvszert. (Lehet, hogy a srác már próbálkozott a gumi felhúzásával, otthon, egyedül) 22/L
ha ettõl félsz h nem tudja feltenni a gumit mondd neki h vegyetek kettõt biztos ami biztos.:)
17:46 Hogy érted, hogy vegyenek kettõt? - Húzzanak fel egyszerre kettõt? - Vegyenek két darabot? Dobozban árulják, amiben minimum 3 db van...
en lattam darabszamra is gumit kis abc-ben :P de nem ez a lenyeg. elso alkalomra nem tabi kell hanem gumi. a tabit en amugysem ajanlom, nagyon sulyos mellekhatasai lehetnek es rendszerint vannak is kisebb vagy nagyobbak. raadasul a tabit csak azoknak erdemes szedni akiknek mar nem fejlodik a szervezete (ertsd 20-25 eves) es rendszeres szexualis eletet el 1 partnerrel. nalad ebbol csak az 1 partner stimmel, de lehet h 1 ev mulva az sem fog. ugyh xtem nem erdemes es nem is ajanlott tabit szedned. amugy nehogy azt hidd h az csak olyan konnyen megy h bemesz a patikaba es beveszed. elotte nogyogyaszati vizsgalat, vervetel, stb. es ha minden rendben van es felirja (ami ugye ido) akkor sem hat egybol. szerintem eleinte mkepp gumit hasznaljatok. tuti fel fogja tudni huzni ;) minden srac gyakorol elotte egyedul, hidd el. ha nagyon feltek, vegyetek melle pharmatexet vagy ne benned elvezzen el.
Hát, nem mindíg küldik el a pácienst vérvételre, és a mai tabik már az elsõ nap után védetséget nyújtanak igaz nem árt egy hetet várni, de erre biztos lenne még idõ! De a tabinál neked tényleg jobb a gumi, fiatal vagy még a hormonokhoz. És , mindenképpen legyen nálatok több gumi, gyakoroljátok a felhelyezést nehogy probléma legyen!
Bocs a szóismétlésné, nem figyeltem :) ) amúgy mi egy éve használunk gumit, és hidd el, egyetlen egyszer sem szakadt ki, még véletlenül sem! tény, hogy nem kell cibálni, de azt látni fogjátok, tanulmányozzátok, és a felhelyezés is lehet egy jó közös játék:) 22l
Úgy látom senki nem írta, hogy a tabletta nem azonnali védettséget jelent, azt elõtte szedni kell X ideig, 3hét, vagy 1 hónap, (ezt nem tudom biztosan) ezt nem tudom akkor biztonságos csak! ha meg mint írod sürgõs, akkor ott a gumi, és hidd el, nem olyan szörnyen bonyolult, van hozzá használati utasítás is minden dobozban ;) és gyakorolhattok is néhányszor, ennyit megér, kiegészítésként használhattok Pharmatex krémet, vagy kúpot, hogy biztosra menjetek :) nézz ezeknek utána neten. 22l
Nem az elõzõ, hanem a 17:09es :D
Elõzõ vagyok, a gumi dobozán van rajzocska, ami megmutatja hogy kell felhelyezni, de vannak ilyen videók a neten is, ha odafigyeltek nem lehet elrontani :)
Nyugi nem nevetünk ki emiatt.Gyakoroljon elõtte, és legyen több mint 1 óvszer nálatok.Az is fontos még hogy legyenek a körülmények nyugodtak, ne azon kelljen izgulni hogy jaj rám nyitnak, hanem arra figyelni ami akkor fontos, egymásra :)
Hüvelykúp, de kiegészítõ védekezésként alkalmazzák, pl.: tabi mellé, vagy óvszer mellé, nem 100 %-os, sokan teherbeestek már úgy, hogy csak önmagában használták. A megszakításos módszer, de ettõl is teherbe eshetsz, mert az elõváladék tartalmazhat spermiumot, kiegészítésként alkalmazzák gumi mellé. Mi a baj a gumival? Mert tökéletesen biztonságos, ha jó minõség, jól van felhelyezve, és megszakítást is alkalmaznak mellé. 98(azt hiszem) v. 99 %ban védetséget nyújt a nem kívánt terhesség ellen ha rendeltetésszerûen használjáto. Ráadásul elsõ alkalomra pont jó, próbálkozzatok közvetlenül menzesz után, mert akkor ha esetleg baleset történne (kiszakad) akkor a mensi utáni 3-4-5 napban kevés az esély a terhességre. Ha nem a menzi utáni idõszakban szakad ki, akkor 72 órás tablettát kell bevenned, amit nõgyógyász írhat fel, és megzavarja a hormonmûködésedet, aminek súlyos következményei lehetnek. Sajnos a tabit csak orvos írhatja fel, és csak akkor ha rendszeres nemi életet élsz, mert a fiatal korod miatt megzavarhatja a hormonjaidat. Szóval tessék elõre gondolkodni, mindig védekezzetek, utólag már csak a 72 órás segít (de az sem mindig), vagy az abortusz...
A kérdező hozzászólása: vagy nem olyan bonyolult?
A kérdező hozzászólása: ne nevessetek ki, de mivan ha nem tudja felrakni, mert még sose próbálta?
A kérdező hozzászólása: 10 hónapja tart a kapcsolatunk. eddig várt rám a barátom, de most már én is szeretném... :)
A kérdező hozzászólása: a barátom is szûz.... NEm lesz gond a gumival? :S
Ezt még elfelejtettem: a gumival probléma lehet, amikor a barátod már elélvezett, és ki akarná húzni a péniszét. Ilyenkor lecsúszhat, a sperma pedig a hüvelyedben landolhat, kicsoroghat. Úgy kell kihúzni, hogy a barátod megfogja a pénisze tövénél a gumit, és nem engedi lecsúszni.
Egyetértek az elõttem szólóval...
Tökmindegy, mekkora a mérete, így is, úgy is fel fog érni a méhszájig, szóval emiatt kár aggódni. Igen, lökdösni fogja a méhnyakad. És akkor mi van? Szerintem ne agyalj ilyen dolgokon, egy dolog az elmélet, egy másik a gyakorlat.
8-os bioszkönyv vége.
Igen, lökdösni fogja. És? Neizgulj, ha fáj akkor finomabb lessz veled (de csak ha szólsz neki) Majd szépen lassan menni fog, és szeretni fogod a sex-et. Ne idegeskedj Ilyeneken. Attól csak rosszabb lessz, mert görcsös leszel.
az elsõ közösülés a nõk többségének minimum kis fájdalommal jár. de még a második, harmadik is.. sõt, van akinek nagyon is fáj. de percek is elegek, és a fájdalom enyhül, és jön a csodálatos és örjítõ érzés..:) szval ne izgulj azon, h fájni fog-e. majd szülés elõtt aggódj ilyeneken..;)
most komolyan, ha ennyire nem vagy tisztába alap dolgokkal akkor kicsit várnod kellene még.szerintem
A kérdező hozzászólása: az fáj?
A méhszáj érintése van akinek tetszik, és izgatoan hat, , opersze ha finoman cisnálják, van akinek kellemetlen, de abba sem halt még sneki bele, max ne vágja be tövig.
2 év... szerinted sok?
ha 17 éves létedre csak egy fél mondattal tudtál elõrukkolni, akkor sok
ez a 2 éves korkülönbség a fiú javára kb alap mostanság...
ezt a szüzes/nemszüzes témát azért hoztad fel, hogy kicsi-e ahhoz, hogy megdugd ? :D bocs, így éjszaka kicsit pikírt vagyok... amúgy nem sok, 13, 5 évesen volt egy pasim aki elmúlott 16, de még nemvolt 17. együtt voltunk, mert szerinte nem olyan voltam mint egy másik 7.es... szóval ha érettnek érzed magadhoz, akkor nem, nem sok :) :) 14/L
gondoltam, proba cseresznye... akkor feltehetnem a kerdest, h mit kezdjek egy 6-7 evvel fiatalabb lannyal:D
jackd azért annyira még nem rajongok érted:P
oke, akkor privatban kuldd el a szamodat es/vagy az msn-cimed;)
jackd akkora faz$ vagy úgy imádlak =DDDDDD L/16
huu, ez most valami matekpelda? izgalmas, abbol sosem volam jo...:D vagy valami nyelvhelyessegi jatek? tok jo...
egyáltalán nem sok :) ha szereted semmi gond nincs.mondjuk ha õ 11, te meg 15 lennél akkor lenne mert nagyon más az érdeklõdési kör akkor még, de ennyi idõsen már nem igazán. nálunk az van h 17 leszek dec.-be barátom 21 lesz szept.-be és mikor összejöttünk akk 15 lettem dec.-be õ meg 19 szept.-be és ez okt.-be vt, immáron mindjárt 2 éve :)
Hááát nem.:D De leisfeküdtök? ^^.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!