Találatok a következő kifejezésre: 16 eves vagyok, meg szuz, (58 db)

de hülye vagy.
Ne feküdj le vele azért, hogy megtartsd, és ne is dobd ki azért mert mi lesz ha.... ennyi erõvel a világ összes kapcsolata felesleges. Ha ezért dobna, akkor annyit is ér (fõleg pár hét után) De ne hagyd magad befolyásolni, hidd el késõbb megbánnád.
Tiszta hülye vagy, már bocs... Még abban sem vagy biztos mit szeretne, csak beleképzeled a dolgokat és szakítani akarsz vele csak, hogy te szakíts elõször? Ne szakíts vele, még alakul, meg különben sem kell 1 hónap után lefeküdni. Majd kialakul, megbeszélitek késõbb. Ha nem tud várni, és ezt te biztosan tudod, akkor szakíts. Az is lehet, hogy megértõ srác, az is lehet, hogy 1 hónap múlva beleszeretsz és te akarsz lefeküdni vele. Ennyire ne legyen irányításkényszered. Ha meg majd elhagy, mert úgy dönt nem hajlandó várni rád akkor megérdemli. Ha nem hajlandó várni, akkor nem szeret igazán.
Nem kell elhagynod, de csak akkor feküdjetek le, ha te is úgy gondolod, hogy eljött az ideje. Ha azért elhagy, mert nem fekszel le vele, akkor meg se érdemel.
Ha te nem akarsz, ne feküdj le, inkább szakíts.
A kérdező hozzászólása: szûz vagyok, még csak 3 hete járunk ezért írtam hogy annyira még nem komoly a kapcsolatunk.
Ha mások az igényeitek ilyen fontos téren õ már szexelni akar, te még nem akkor szakíts vele. Ne feküdj le vele csak az õ kedvéért. Amúgy te miért nem akarsz szexelni egy jó darabik? :O
te szuz vagy? ha nem, legalabb betanitod, ez annyira aranyos. ha nem szuz kell itt vagyok en XD
szerintem ezért nem kell elhagynod, ha télleg szeret akkor vár ja és 3 hét nem sok...sõt alig valami...
Kérdezd meg tõle. Beszélj vele. Állapodjatok meg egy türelmi idõben ami midkettõtöknek jó. Utána tudsz lépni ennek függvényében.

Egy eve jarok a baratommal, mindketten 16 evesek vagyunk es szuzek. O mar szeretne lefekudni velem . De en meg nem vagyok biztos benne mert felek h par ev mulva megfogom banni . Tenyleg korai lenne meg?

Legjobb válasz: Ha nem érzed késznek rá magad, inkább ne tedd, mert utána tényleg elõfordulhat, hogy megbánod. Nem ér annyit az egész, nem vagy elkésve semmivel. Egyszerûen mondd meg a párodnak, hogy még várni szeretnél kicsit. Ha szeret, meg fogja érteni.

Ha nem érzed késznek rá magad, inkább ne tedd, mert utána tényleg elõfordulhat, hogy megbánod. Nem ér annyit az egész, nem vagy elkésve semmivel. Egyszerûen mondd meg a párodnak, hogy még várni szeretnél kicsit. Ha szeret, meg fogja érteni.
Ha így érzed, hogy talán meg fogom bánni, akkor igen! De miért gondolod azt, hogy nem vele leszel életed végéig?:) Jó, ennek nem nagy az esélye, de én csak azt tudom neked tanácsolni, hogy ha bármilyen kétség és kérdés is felmerül benned még ezzel kapcsolatban, akkor igen korai!
Mivel bizonytalan vagy, ne tedd. Nem állsz még rá készen. Ráérsz még vele, nem?
Ha már megfordult a fejedben hogy megbánnád akkor bizony még korai.Vagyis nem vagy rá lelkileg felkészülve.Ne hamarkodd el!Inkább csak pettingeljetek azzal megismerhetitek egymás testét, és a szexre is ugymond felkészít.
Kapaszkodj meg: menstruálsz.
ha eddig menstruáltál már, és a barnaság miatt ijedtél meg, az is normális, szóval nyugodj meg... kevesebb vér jön, és a hüvely savas hatása, mire kiér befesti barnára... nyálka: a méh nyálkafala válik le, szóval minden a legnagyobb rendben veled, ne izgulj! :)
A kérdező hozzászólása: kepzeld el, de 1, 5 éve menstruàlok , es ez nem az.
A kérdező hozzászólása: köszönöm megnyugtato :)
De az, a menstruáció változhat az évek során.
Ez szerintem is mensi.
Az a hártyaszerû valami a méhnyálkahártya, és ez teljesen normális, mivel a menstruáció épp a méhnyálkahártya leválását jelenti, ha nem termékenyül meg az érett petesejt.

Ciki, ha 16 éves létemre még szűz vagyok? ! :$

Legjobb válasz: az a ciki, hogy feltetted ezt a kérdést...

az a ciki, hogy feltetted ezt a kérdést...
XDDDDDD ATOMCIKI!
Nem. Sõt egy lányban (idõsebben is) ezt értékesnek tartom. (F)
elveszem neked szivesen 81F jócibá a biosz tanárod
Nem!
Ha cikinek tartod akkor az, ha nem akkor nem...ilyen egyszerû. Én is az vagyok és sokan nem akarták elhinni.Én nem tartom cikinek ha nem adtam be a derekam a legelsõ adandó alkalomra.Amúgy meg hol érdekel mit mond más?:D 17/L
Az a ciki, hogy ilyen hülyeségekkel foglalkozol.
Nem.
Nem ciki.
Nem, egyáltalán nem, sõt.
Gondolj bele, majd annak adhatod oda a kincsed, akit igazán szeretsz! Az övé lehet mind, nem osztogatod el elõtte. Ez nagyon jó.
ne szégyelld.
2-3 hetente? Én 2-3-szor naponta...
A férfiak napi rendszerességgel (ok néha 2-3 nap) elégítik ki magukat. Én speciel már 8-10 éves korom óta csinálom, pedig akkor még spermám sem volt. (az 12 évesen lett) Szóval nincs mit szégyellned, ez ösztönös :) 15/f
Nem az a gáz h 16évesen még szûz vagy, hanem az aki már 11-12 évesen elvesztette egy 6-7évvel idõsebb pasival aki jól átqrta, azt azóta a falu/város qrvája akit bárki megkaphat 1 hétre:) :) Igen normális az önkielégítés, semmi szégyelni való nincs benne, és az is normális hogy a nõk utánna szarúl érzik magukat, nem tom mér de ez van!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) randik vagytok megpróbálok kicsit természetesebben állni a dolgokhoz:) még 1x köszi:)
szerintem nem ciki h szuz vagy 16 évesen :) és akik 20-ba veszitik el ? nem veszítenek vele semmit szerintem :D
Tényleg nincs mit rajt szégyellni, ez természetes dolog.
Tök természetes.A fiúk van, hogy naponta csinálják, mégsem látod, hogy fej-lesütve mennek az utcán, nem igaz?
Csináld nyugodtan akár naponta is ! Hidd el késõbb sokkal kevésbé leszel gátlásos és nem leszel tapasztalatlan !
Ma már teljesen elfogadott, más részt nem vagy elkésve semmivel, sõt ezzel felkészültebb leszel egy igazi aktusra

16 éves vagyok. és van egy fél éves kapcsimm. A barátom már nagyon leakar velem feküdni de visszont én még szűz vagyok. és nagyon félek és nem vagyok még lelkileg felkészülve. és nem tom micsináljak. Szerintetek?

Legjobb válasz: kedves elõttem levõ, ha valaki 16 évesen úgy érzi, hogy fél év után szereti és becsüli annyira a párját, hogy lefeküdjön vele, és neki adja a szüzességét, valamint testileg lelkileg fel van rá készülve, akkor kétlem, hogy ilyen szavakkal kellene illetned, hiszen már jár abban a korban (szerintem) hogy ezt megtehesse, valami a szex amúgy sem hinném hogy korfüggõ. egyszerûen primitív vagy. :)

kedves elõttem levõ, ha valaki 16 évesen úgy érzi, hogy fél év után szereti és becsüli annyira a párját, hogy lefeküdjön vele, és neki adja a szüzességét, valamint testileg lelkileg fel van rá készülve, akkor kétlem, hogy ilyen szavakkal kellene illetned, hiszen már jár abban a korban (szerintem) hogy ezt megtehesse, valami a szex amúgy sem hinném hogy korfüggõ. egyszerûen primitív vagy. :)
16:20 Hát sztem nem ettõl lesz ribanc. Fél év már elég hosszú idõ. Én biztos nem várnék ennyit egy csajra...
ha nem vagy felkészülve akkor ne tedd meg. ennyi. ha egy korodbelivel járnál, akkor nemlennének ilyen problémáitok.
Ne feküdj le vele kényszerbõl!Csak ha majd felkészültél rá!Van még idõd ne aggódj:)
egyébként mitõl félsz? nincs a szexben semmi félelmetes...de ha nem vagy rá felkészülve ne tedd meg...vagy próbáljátok meg, aztán ha nem megy szólj neki h neked még idõ kell, hogy lássa legalább h te is megpróbáltad, mert félõ h el fog hagyni:S tudom h ez gáz de ilyenek a mai pasik, ha nincs szex, 1 idõ után már csak a kondenz csíkot látod utánuk....
ha nem akarod ne csináldd :) egyszerû.... 16/L
gondolom a pasid meg vagy 25
Hát, ha már fél éve együtt vagytok és még mindig nem feküdtetek le egymással ne csodálkozz, ha megcsal vagy "át jár egy kicsit a szomszédkertbe almát szedni"...
hány éves a pasid?
HA 16 évesen már egy kis ribanc akarsz lenni, hát tedd meg!!
Menj el egy pszihológushoz hogy megnyugidjon a kicsi lelkecskéd és kezdj vele is egy kapcsit! xd...idióta
De persze a télleg nemvagy felkészülve rá akkor pettingeljetek.
Attol függ hogy hogy hány éves. Ha korodbeli és még õ se volt senkivel. és fél éve jártok akkor szteem tedd meg.:)
pár hónap ide vagy oda igenis számít.. am feküdj le vele ha úgy érzed..vagy pettingeljetek:)
A kérdező hozzászólása: kösszi nektek :)
nálunk ugyan így volt. 16L 18F. én kivárattam vele a majdnem 7 hónapot. de megérte szerintem:) ha együtt volt veled már fél éve és még mindíg ugyanúgy szeret, akkor nem csak azért kellesz neki hogy legyen kivel szexelni. várj még egy kicsit. ha tudott õ várni fél évet akkor pár hónap ide vagy oda nem nagy dolog. és attól hogy 16évesen elveszted a szüzességed nem leszel ribanc.. mert én sem vagyok az. és már 14hónapja együttvagyunk:)
Szerintem ha nem vagy rá felkészülve, és félsz akkor ne tedd meg. Mert ha igy belemész nem tudsz majd rednesen ellazulni, és nem lesz kellemes... Csak akkor feküdj le vele, ha tényleg szeretnéd, és nem félsz már, de azt nem értem, ha szerelmes vagy akkor mire kell még várni?:o sok sikert;)
A kérdező hozzászólása: am meg mi az hogy ribanc??.. te tán nem 30 évesen veszteted el..... és nem kel a te segicséged kösz....
A kérdező hozzászólása: a barátom 18 éves....
Én 15 voltam, fél éves kapcsolatom volt, a srác lefeküdt velem, mert már addig nyuzott amig kötélnek nem álltam, és utána dobott. Most meg van egy barátom, akinek igazán odadtam volna, és nagyon sajnálom hogy nem neki adtam:(
Ne vedd személyeskedésnek, de a mai fiatalok nem tanultak meg írni vagy mi van?! Te még egyébként jobb vagy mint az átlag, de mi az hogy kapcsi, mi az hogy visszont, segicség, és stb?! Jó tanács, éssel nem kezdünk mondatot. Nagyon rossz ezt látni. 16/F
16 évesen szégyelled, hogy szûz vagy? Édes Istenem.
Anyádék engedik, hogy nála aludj 16 évesen 3 hónap után??? gratulálok..... 3 hónap után 16 évesen meg akarod dugatni magam holott nem is ismered igazán.. öcsém mennyi önbecsülés nélküli buta csitri van
Hogy a fenébe gondolod elveszíteni egy olyan sráccal a szüzességedet, akiben nem bízol meg? És hogy kiderül-e? Persze, hogy kiderül. Ritka az a szûz lány, akinek még hat történetesen mondjuk nem is vérzik a szüzessége elvesztése közben, de abszolút nem érez semmilyen fájdalmat. 16 évesen egyáltalán nem ciki vagy gáz szûznek lenni. Viszont elég ciki egy olyan kapcsolatban lenni, fõleg szüzességet elveszíteni, akiben ennyire nem tudsz megbízni, hogy elmondj neki egy ilyen fontos dolgot. Valószínûleg, ha normális a srác, akkor ezt értékelné és úgy lenne veled, hogy sokkal jobban odafigyelne rád, hisz neked ez lenne az elsõ.
te egyébként kisegítõbe jársz?
Gáz a barátod elõtt, hogy szûz vagy? RÖHEJ! Igen meg fogja tudni, mert majd ott visogatsz, hogy fáj.
Szûzhártya. Goddammm !!!!
*magad
Kérdezõ, a pasik helyett, akiknek még csak vaginájuk nincs, inkább rám figyelj :) Nyilván észreveheti, függ több dologtól is, de hadd oszlassak el néhány igen rossz tévképzetet a szüzességrõl, és az úgynevezett szûzhártyáról. A kislányok szûzhártyával születnek, ami babakorban eléggé vastag, de a növekedés során egyre jobban elvékonyodik, kiszakad, kitágul, s mire az ember lánya abba a korba ér, hogy szexelhetne, nagy valószínûséggel már meg sincs neki eredeti formájában tisztálkodás, sport, mozgás és maszturbáció miatt. Tehát a tény, hogy van-e szûzhártyád vagy nincs, egyáltalán nem mond el semmit arról, hogy voltál-e már valakivel, vagy nem. A vérzés pedig - sok hiedelemmel ellentétben - nem azért következik be, mert a szûzhártya átszakad, hanem azért, mert a vagina fala egy nagyon érzékeny felület, és ha nem megfelelõen síkos, akkor könnyen kidörzsölõdik, sérül, és ekkor léphet fel vérzés (nem csak elsõ szexnél, de akárhanyadik szexnél). Ezt úgy lehet elkerülni, hogy jól felizgulsz, és a barátod úgy teszi be a péniszét, hogy jó nedves vagy. Teljesen a saját döntésed, hogy elmondod-e a barátodnak, hogy õ az elsõ. Ha nem akarod, egyáltalán nem kell, ha azt vesszük rajtad kívül ez az égvilágon senkire nem tartozik. Én sem mondtam el az elsõ partneremnek, már csak azért se, mert rohadtul nem voltam kíváncsi a "fáj, jó így, nem rossz?" típusú szarra, meg arra, hogy a "jó szûz kislány" sztereotípiát hányja a csodás arcomba, amint megtudja, hogy még nem szexeltem. Tudod mi volt? Nem volt véres niagara, nem folyt vér, nem fájt, nem volt recsegõs szûzhártya elszakadás, ami volt, az két orgazmus meg egy szalámis pizza szex után.
Jo kapcsolatotok lehet ha titkolod elöle h szüz vagy:D igen fel fog tünni neki, hacsak nem vagy képes fapofával átélni a fájdalmat amit érezni fogsz..
egyertelmü h megtudja -.-'' rengeteg ''jele'' vann annak h szüz vagy !!! ha jot akarsz magadnak inkabb mond elneki
Nagyon éretlen vagy még egy "kézfogós kapcsolatra" is.
miért akarod elmondani?
És ezek egyre többen lesznek...
Meg fogja tudni és örülni fog neki.
te kihagyhattál néhány felvilágosító órát, igen észreveszi, mert nagy valószínûséggel te az elsõ még nem fogod annyira élvezni, lehet nem fog fájni, de jóval valószínûbb hogy fog, lehet nem fogsz vérezni de jóval valószínûbb hogy fogsz, szóval elég kicsi rá az esély hogy ezt megúszd
Nyilván azzal menõztél elõtte, (meg a fél osztály elõtt)hogy voltál már pasival, és most nem akarsz lebukni. Megnyugtatlak: le fogsz.

Rettentően kivánom a szexet! 16 éves vagyok és még szüz, nincs pasim! Mit tegyek?

masztin kivül, mert az már unalmas:(

Legjobb válasz: Szerintem is várd ki a megfelelõ partnert. Hidd el, 16 évesen nagyon sok lányt hajt a vágy :) Nem vagy egyedül. Próbáld kontrollálni magad, ne ugorj rá az elsõ pasira. Ha türelmes vagy, a legszebb élményed lesz az elsõ :)

ez a kérdés önmagában elég hülyeség..mit tegyél? várj amíg lesz egy megfelelõ ember, akivel megtörténhet...ezt nem lehet siettetni..max, ha fogod magad és odaadod magad egy srácnak az elsõ adandó alkalommal, az meg eléggé illúzióromboló..
Szerintem is várd ki a megfelelõ partnert. Hidd el, 16 évesen nagyon sok lányt hajt a vágy :) Nem vagy egyedül. Próbáld kontrollálni magad, ne ugorj rá az elsõ pasira. Ha türelmes vagy, a legszebb élményed lesz az elsõ :)
keress egy alkalmas jelöltet, aki tetszik és hajrá....ien bnõ kéne nekem...az enyém sajnos az elentétje....szte õ még kicsi hozzá és várok rá már 9hava...
A lényeg, hogy ne siesd annyira el, mert késõbb megbánhatod. Ne feküdj le akárkivel csak azért, mert. Én 14 évesen vesztettem el a szüzességem, igaz, de nem bántam meg, mert a megfelelõ emberrel tettem.
Hát megoldhatjuk a dolgot:) Hasonló cipõben járok:)
Én is lány vok, és hát így voltam én is de én 14-15 évesen aztán jött a nagy õ és 1 hónap után megadtam magam:P Nem õ vett rá, én céloztam!:P Másféle vagyunk együtt és amikor csak akarom mehet a menet!Nem kerestem pasikat csak álmodoztam, de a jó benne h régi ismerõs.:) Sok sikert egy jó pasihoz!!!!
A telefonszámom: 06 30... :) 16 pasi szûz ;-)
látod, máris akart jelentkezõ bõven:D am.hol lax?
Én akartam e-mailt írni :D
Írtam neked emilt olvasd el pls :)
Én szívesen benned lennék ; )
Én is voltam így már 11 éves koromtól kezdve. Feküdj le egy tapasztalt férfival, szerelem nélkül jobb, mivel teljesen csak a szexre tudsz koncentrálni. És védekezzetek, lehetõleg gumival.

16 éves vagyok, és még szűz. Ez normális, vagy még várjak pár évet? #L

Legjobb válasz: nem csak te vagy egyedül:) szerintem normális:)))

nem csak te vagy egyedül:) szerintem normális:) ))
Normális. Annyit vársz amennyit akarsz.Akkor veszítsd el amikor szeretnéd, és ne mások befolyásoljanak
Anyám, borogass! Az a normális, ha akkor veszted el, amikor igazán idejét érzed. Az a nemnormális, ha akkor veszted el amikor még éretlen vagy rá (merek esküdni rá, hogy most is az vagy), csak mert mások is így tesznek. A szüzesség nem egy árucikk, nem egy termék.
Szerintem nincs vele semmi gáz akk csináld amikor megvan az igazi ne kapkod el!!!
HÁT MÉG JÓ, HOGY SZÛZ VAGY! 17/F
Az, hogy mikor veszíted el, végülis már megtehetnéd, nem vagy annyira gyerek. Csak ha megteszed, akkor stabil kapcsolatban, szerelembõl történjen, és ne valami random idegennel azért, hogy már elmondhasd magadról, hogy nem vagy az. Mert utóbbi meglehetõsen ribancos.
De azt már remélem tudod, hogy mit és hova kell bedugni? meg a gumiról is hallottál már?
Nem feltététlenül fáj... Nekem pl eggyáltalán nem fájt és nem is véreztem. Tágitson elõtte az ujjaival ha szük vagy.
Az elsõ alkalomnál, személytõl függõen, lehet egy enyhe vagy kissé erõsebb fájás, viszont nem kell túldramatizálni. A testi adottságokon kívül ( egy adott lány mennyire szûk vagy tágas ), fontos szerepet játszik a megfelelõ elõjáték, figyelmesség és az érzelmi állapot is.
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ kommentelõ: húzz el a pcsába :) :D persze, hogy ttudom.. -.-"
Nem feltétlenül, ez mindenkinél más. Figyeljen oda rád a barátod, semmiképpen ne legyen veled durva, ne siettessen, legyen óvatos. És ami fontos, eszébe se jusson behatolni úgy, hogy nem izgatott fel téged nagyon (de tényleg nagyon!). Érezni fogod, mikor jön ez az a pont, amikor már készen állsz rá.
Nahhh, ha dugni nem is, de húzni tud! Megnyugodhatunk, egy lyukat is, ismer már!
Elkényeztett [email protected] a hülye smiley-jával. Ne dugj soha, mert nagyon fog fájni! Nem éri meg!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!