Találatok a következő kifejezésre: 16 eves lefekudtem a (12 db)

Dehogy :)
én 15voltam amikor az akkori barátommal lefeküdtem, 2ésfrél évig voltunk együtt, egyáltalán nem bántam meg, és szerintem ettõl én senki nem r*banc
Miért, mondta neked valaki, hogy r*banc vagy????
Ha szerelembõl tetted, akkor nem vagy az!
Én 15 évesen feküdtem le a barátommal, mert úgy gondolom megérdemelte. Ne foglalkoztasson hogy mások mit gondolnak ez a ti dolgotok. Én sem bántam meg semennyire..
Dehogy vagy r*b*nc. A barátoddal csináltad és annyira nagyon már nem vagy kicsi.
nem, csak enyhe fogalmi zavarral küzdesz.
Nem, csak meggondolatlan.
Várhattál volna még de r*b*nc nem vagy.
Nem vagy az!:) én is 15 voltam, de nem bántam meg, mert úgy éreztem már felkészültem rá .
2 hét múlva vegyetek egy terhességi tesztet. Ezt most komolyan mondom... Ne szexelj, csak ha majd 16 leszel! Bár, ha még akkor is ilyen naiv leszel, inkább még késõbb... Tudod, 14 év alatt még gyerekkor van - a gyerekeknek pedig nem kéne szexelni. 25/N
Úgy, hogy 13 évesen elfelejted a szexet! Istenem, hová fajul ez a világ...
1. Imádkozz, hogy ezt most megúszd, mert bizony lehetsz terhes... 2. Ne szexelj 13 évesen! 3. Ha már mindenképp szexelsz, akkor nincs más módszer neked, csak az óvszer.
A szex elõtt bíztál a megszakításban 100%-ig? 13 évesen nem szexelni kell, de ha vagytok annyira hülyék akkor legalább óvszert használjatok. Ja és a barátodnak üzenem, hogy ez bizony megrontás, vagyis ha kiderül, szüleid megtudják és elsétálnak a rendõrségre akkor a barátod igen csak nagy bajban van. Függetlenül attól, hogy te akartad vagy nem...
Istenem adj erõt a gyerekneveléshez
Úgy, hogy kivársz míg idõsebb vagy.
13 évesen a barátnõimmel "játszottam", megcsináltuk egymás haját stb.. szégyen ha vkinek 13 évesen már a [email protected] jár az esze:/ szánalmas..
De okosak vagytok... Ha valaki egyszer már szexelt, nem fogja elfelejteni... mégjobban kívánni fogja... Kedves kérdezõ, fordulj orvoshoz, adjon õ tanácsot. De védekezés nélkül ne szexeljetek még egyszer, mert nagyon veszélyes, gondolom te is tudod.
Nemhogy élveznéd a gyerekkorodat - ami már nem tart sokáig. Ráérsz még a felnõttes dolgokra, mint pl. a szex. Örülj neki, hogy nem kell még dolgoznod, van szabadidõd, játszhatsz, tanulhatsz stb. Bár ezek a dolgok majd akkor fognak hiányozni, és lesznek értékesek ha már felnõttél és önellátó leszel. Na akkor majd elég érett leszel, hogy felfogd: 13 évesen még nem szexelni kellett volna. Addig meg legalább hallgass a jó tanácsra és csak 2-3 év múlva szexelj. 25/N
ótvar dög vagy, hogy már 13 évesen a faszon jár az eszed (meg a kezed is)
2012...
A szüleid tudnak ? mért nem kérdezel az anyukád ? ( lehet most az hiszed hogy búnkó vagyok de nem az csak segíteni akarok ) csak egy tanács ( ha lesz valamikor szabad idõ akkor olvass bibliát ez lesz az egyetlen dolog ami sok válasz fog neked adni ami az életben segít ) a biblia azt írja a 6 parancsban (((Ne paráználkodjál!))) nem azt mondom hogy szent vagyok és nem mondom neked (ja lehet hogy terhes leszel ) nem foglak megijedni de nem gondolod hogy a sex a házasság után kell minek kell neked az hisz meg csak kislány vagy !! nem? !! neked még elveszned kell a gyerekkorod (lesz egy nap amikor azt fogod mondani kár hogy félnõt vagyok) ha a barátod miatt csináltad(hogy ne szakításon veled) akkor mondom neked hogy az ilyen ember aki miatta szar helyzetbe húzod magad nem kell sok mindent érte tenni
Miféle érettségrõl beszélünk, mikor egy 13 éves gyereknek még a nemi szervei sem fejlõdtek ki rendesen, a pszichés fejlõdésrõl nem is beszélve. Alapjáraton itt kezdõdik a probléma.
Szerintem mondd meg a barátodnak, hogy vagy vegyen gumit vagy nincs sex. Azon ne aggódj, ha azt mondja, hogy akkor szakít veled, ne törõdj vele, mert akkor a jelek szerint õ sem törõdik veled, mivel fontosabb neki a saját élvezete, mint a te biztonságod. És ezt most halál komolyan. Õ sem elég idõs még arra, hogy apa legyen, te meg végképp nem arra, hogy terhes legyél. Korkülönbség miatt lehetne annyira felelõsségteljes, hogy egy 13 éves lányt nem hoz ilyen helyzetbe. Tehát mindenképpen mondd meg neki, hogy szedje össze magát, húzzon fel egy gumit, mert ez nem móka. Legyél te az érettebb.
jövõre ha a 81-esen kint állsz akkor szívesen felveszlek.
Várjál még ezzel.Addig meg olvass róla kérdezõsködj, hogyha majd eljön az az idõ ne tegyél fel ilyen kérdéseket.
ilyet a CIGÁNY purgyék szoktak. akkor rohadtul felnõtt voltál most meg jössz ide. anyád egyébként tud róla hogy mit csinálsz így 13 évesen?

16 éves lány vagyok. Lefeküdtem a barátommal. Nem használtunk gumit, vagyis ő nem akart, én bíztam benne. :/ még mielőtt kijött volna az ondó, másodpercekkel előbb kihúzta. Viszont nem nyomta mélyre, szóval szerintem még szűz vagyok. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: az csak egy dolog h kihúzta elõtte,attol még lehetsz terhes ugyanis az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat!és az meg h még szûz vagy,mellékes!legközelebb jobban figyeljetek oda!

az csak egy dolog h kihúzta elõtte, attol még lehetsz terhes ugyanis az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat!és az meg h még szûz vagy, mellékes!legközelebb jobban figyeljetek oda!
Szia!Az, h nem véreztél aktus után természetesen nem jelenti azt, h még szûz vagy!-én sem véreztem anno...tudod elõfordul, h még jóval a szexuális élet kezdete elõtt reped el a szûzhártya.pl.sportolásnál...stb Mindenképpen mej el egy tinédzser ambulanciára, és mondd el h mi történt, mert ha még benne vagy a 72 órában jobban jársz a gyogyival, mint abortusz!és ha már ott vagy beszélgess vele a védekezésrõl.Egyébként valószínû, hogyha te szeretnél írni fog neked gyógyszert, 16 évesen már nyugodtan lehet, hiszen máõr a szevezeted nem igazán fejlõdik, másrészt ezek a gyógyszerek már elég alacsony hormon tatrtalmúak!Fontos tudnod, h óvszer mellett is teherbe lehet esni!!!!!!TEHÁT ha óvszerrel védekeztek, SOHA!!!!
Ha betette neked, már nem vagy szûz. És nagyon ostoba vagy, ha hagyod, hogy védekezés nélkül betegye neked akár egy másodpercre is. Bármikor elsülhet úgy, hogy nem tudja idõben kihúzni!! És akkor mit csinálsz? A 72 órás tabletta sem 100%-os, az abortusztól meddõ lehetsz egy életre, és 16 évesen gyereket szülni se jó se neked, se a babának. Miért nem adnak a szexhez is jogosítványt, mint az autóvezetéshez? A felelõtlen szexszel is épp úgy el lehet cseszni egy csomó életet, mint a felelõtlen autóvezetéssel! Ha nem akarsz gyereket, akkor VÉDEKEZNI KELL MINDEN EGYES ALKALOMMAL. A megszakítás nem védekezés, hanem hülyeség a köbön. Ha csak alkalmilag vagytok együtt, akkor gumi minden alkalommal, ha meg rendszeresen, akkor irány a nõgyógyász, aki felír valamilyen tablettát.
Nem tudom mióta vagy beregisztrálva , de láthattad hogy mennyi egy idõs korú lány járt úgy hogy abortuszra kellett mennie mert nem megfelelõen védekeztek, vagy éppen megszülte a gyermeket de onnantól kezdve felnõtté kell válni. A megbízás nem itt kezdõdik.Ha szerencséd van nem vagy terhes. Legközelebb ne legyetek felelõtlenek mert az a baba nem tehet róla hogy megszületik mert nem õ kérte az életet hanem ti adtátok meg neki. vagy te fogsz sokat szenvedni 1 abortusz után.
Szûz már biztos nem vagy. Ha pedig az elõváladék tartalmazott egy életképes spermiumot is, bizony akkor nagy esélyed van a terhességre. Nem véletlenül kell óvszert használni.
Nos, ha már egy miliméterre benned volt a barátod pénisze, hivatalosan nem vagy szûz. Lehetsz terhes, igaz minimális rá az esély, de elõfordulhat.
Szia! Igen az elõváladéktól ugyanúgy lehetsz terhes.Reméljük, hogy nem leszel!De legközelebb inkább védekezzetek, mert a "megbízásból" sok baba született már.:-)
Szia! Hát elég nagy baj, hogy nem használtatok óvszert. Az elõváladéktól is teherbe lehet esni. Én biztos nem lutriznék ilyen fiatalon... Az, hogy szûz vagy e még vagy sem szerintem teljesen mindegy. Elvileg már nem számítasz szûznek, mert lefeküdtetek, de valóban elõfordulhat, hogy nem lyukadt át a szûzhártyád. Ha elfogadsz egy tanácsot: Legközelebb ne hagyd, hogy rábeszéljen a gumi nélküli szexre. A legjobb megoldás az lenne, ha elmennél egy nõgyógyászhoz megvizsgáltatnád magad és elmondanád, hogy van egy párkapcsolatod, védekezni szeretnétek, adjon tanácsot, hogy mivel és hogyan érdemes. Nem fog rögtön gyógyszert írni, mert még nagyon fiatal vagy és nem lehet tudni hogyan reagál majd a szervezeted a fogamzás gátlóra, ezért kellenek elõtte vizsgálatok. De egy orvos biztos, hogy többet tud errõl neked mondani. Úgyhogy szerintem a közeljövõben keress fel egy nõgyógyászt! Sok sikert!
Alapelv, ha nem karunk babát védekezés nélkül nem élünk nemi életet. A megszakításos közösülés pedig nem igazán védekezés. A legnagyobb veszélye nem is az a sokat emlegetett elõváladék, hanem, hogy még sem sikerül teljesen a megszakítás. A másodpercekkel elõbb való kivételben bõven benne van, hogy került a rendeltetési helyére is ondó. A szüzesség és terhesség sem igazán függ attól, hogy milyen mélyre nyomta. Tehát ha szerencséd lesz akkor megúszod ezt a kalandot, csak vond le belõle a megfelelõ tanulságot.
Az esély megvan rá.
FOLYTATOM-> Soha ne felejtsétek el megnézni, h nem-e szakadt ki a gumi, és ha igen másnap irány a doki!!!!Hidd el, ezt nem riogatásnak szánom, tapasztalatból tudom mindezt sajnos!és ha már nekem így alakult, megpróbálom a tanácsaimmal megelõzni, h tinik éljék át azt amit én!!!! Ne feledd!csak okosan!
Ha ilyen világban akarsz élni, akkor csináld. Ha neked az úgy jó, hogy minden a nagy pofáról és a felszínességrõl szól, akkor csak sajnálni tudlak. Úgy értem, még ennél is jobban.
Te ostoba primitív buta liba! Tájékozdj, mielõtt szexelsz. Elektromos teszt nem létezik -.-" Amire gondolsz az DIGITÁLIS teszt. Az aktus után 10-14 nap mire beágyazódik a megtermékenyített petesejt, és azután kezdi el a szervezet termelni a hcg nevû hormont amit a TE ELEKTROMOS TESZTED kimutat. TEHÁT még negatív lesz, ha terhes vagy akkor is, mert nem várod ki a 2 hetet.
A kérdező hozzászólása: meg nem tudom biztosan :) de nem biztos :) es amugy van elektromos teszt :) holnap veszek baratomal es az kimutatja :)
"Ki mondta aszt hogy terhes lettem ha nem tudsz olvasni akor ne pofazz :) " Azt ne mondd, hogy máris biztosan tudod, hogy nem vagy az! 3 nap telt el, a teszt meg csak 2 hét után mutat bármit is!
És gondolkozni nem tudtok???!!! Egy gyerek élete nem játék, kis butus!
A kérdező hozzászólása: Ki mondta aszt hogy terhes lettem ha nem tudsz olvasni akor ne pofazz :)
A kérdező hozzászólása: iteljetek el :) nagyon leszarom :) ti nem szoktatok hibazni??:ooo tobbet ne irjon ide senki nem vagyok kivancsi a bunkosagotokra :@ erzeketlen bunkok vagytok :) de csak nyugodtan :) ) nagyon leszarom :)
Azt gondolná az ember, hogy a mai fiatalok jobban tájékozódottak. A nagy francokat. Egyre sötétebbek. A d.gáson jár az eszük, aztán minden héten van egy tini hulladék aki megkérdezi, hogy mit csináljon, terhes lett, mert nem védekeztek...
A kérdező hozzászólása: Ok cso
Totál kamu kérdés, ilyen szellemi sötétség nem létezik.
Nincs elektromos. Digitális van. És nem mutatja ki még holnap, mivel a beágyazódás 7-10 nap aktustól és csak azután kezd el termelõdni a HCG, amit a teszt kimutat. ;)
A kérdező hozzászólása: jo hat koszonom :)
Elektromos teszt? Belepisilsz a konnektorba?
Bezzeg ha terhes lennél sírna a pofád...
@44: Pont, hogy Te vagy az érzéketlen, ha nem fogod fel, hogy a védekezés nélküli szexszel gyakorlatilag egy másik ember életével szórakozol!
A kérdező hozzászólása: az erzeketlen bunko embereket meg leszarom hogy mi tinik milyenek vagyunk stb... valtozott a vilag mar nem a regi vilag van uj vilagba uj emberek :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok nem vagyok terhes :) koszonom mindenkinek a valaszat:)
Igen, akik szeretnének, évekig próbálkoznak, akik meg nem, egybõl besikerül, ez Murphy :)
nyugi, ha teherbe estél is van abortusz, elvileg már az nap hazamehetsz. ha szülõi beleegyezést kérnek, biztos van jó felnõtt ismerõsöd aki majd azt mondja õ anyukád vagy apukád. amúgy nem hiszem, hogy teherbe estél, persze van rá esély stb, de elég fiatal vagy 16 éves gondolom a pasid is fiatal elvileg ilyenkor gyengébbek a spermiumok , persze ezzel nem azt mondom, hogy õ nem tud teherbe ejteni, de nem olyan mint egy 20-on évesnek. Meg ha abba bele gondolsz , hogy sokan évekig próbálkoznak , hogy teherbe essenek . Szóval ne parázz. Majd írj, azért, hogy mi lett veled
Itt kezdõdik az a jelenség, hogy mindig annak van "igaza", aki hangosabban ordít. Kérdezõ, megkaptad a válaszokat, mellé még a dorgálást is, amit egyébként teljesen megérdemeltél, mégis te háborodsz fel a legjobban, mikor tovább írnak ide, és ide "pofáznak"? Te sz-rtad a spanyol viaszt, hogy mindenkivel úgy beszélsz, mintha a s-ggedbõl rángattad volna ki? Gondolkozzál már el, hogy miért szidják ennyire a mai tizenéves generációt, mert nem minden alap nélkül! Beképzeltek, bunkók, felszínesek a legtöbben (csak hogy ne érje szó a ház elejét, hogy általánosítok), és mellé annyira sötétek, hogy a kettesnek is úgy örülnek, mint majom a farkának. Ezek után ne csodálkozz, ha hülye kérdésre hülye választ kapsz. Egyébként remélem, tanultál az esetbõl és nem lettél terhes.
Szegény hülye xD
talán nemkellene b*szni agyba fõbe ha nemtudsz védekezni 16évesen. mégis mit vártál hogy megtapsoljunk? szerinted mibõl lesz a gyerek?
A kérdező hozzászólása: koszonom mindenkinek a valaszat nem kerek tobb valaszt megkaptam uzetbe egy normalis ertheto valaszt :) en csak egy kerdest raktam fel hatha tud valaki seguteni tisztaba vagyok vele hogy hibaztunk mindenki hibazik:) de nem kene igy beszelni :)
Gratulálok mindenkinek, aki bunkó és érzéketlen módon reagált a kérdésre. Ez a lány még gyerek, ezt mutatja a rossz döntése, az életkoráról nem is beszélve. Viszont a megoldást illetõen én sem mondhatok mást: esemény utáni tabletta.
Igaza van az utolsónak, az anyaságot fiatalon kell megérni, hogy legyen idõd felneveni a pulyát. Egyébként az ötödik szinte már magától pottyan ki...
Szia! Hát nincsen annyi esélye, mintha ép peteérésed lenne, de igen, simán teherbe lehet esni, ha ép nem úgy jön ki a lépés :) 1. Védekezni kellet volna.... (ez volt a lebaszás része) 2. Holnap sürgõssége gyermek nõgyógyászat, felíratsz magadnak esemény utáni tablettát, megveszitek (kb 6 ezer), beveszed, és akkor már nagyon valószínû h nem lesz gáz.. csak holnap mindenféleképpen, és minél elõbb, mert azt hiszem a , , legjobb" is csak 72 órán belül használ. (ez volt a tanács része)
Az ilyen kérdések vajon miért nem a dolog elõtt merülnek fel az emberekben...?
Ez komoly? Ennyire nem lehet valaki sötét!
Hogy lehet 16 évesen valaki ennyire sötét? Legalább elõtte néznél utána az interneten, ha már van rá lehetõséged!
Ugyan ne agodj ki sz+..rod azt a gyereket és kész aztán megint dughat a barátod mint egy kutyát ennyi.ne görcsölj
Mi lesz a neve?
remelem hogy megoli a kis ribizli lanyat 23/L
Ha menstruáltál akkor 99% hogy várandós vagy...
igen a válasz van 72 órás tabletta
Ne törödj vele ha teherbe esel vagy megszülöd és kész vagy elveteted és kész anyud nem tudja meg és ha meg tudja?meg öl és kész mivan akkor
A kérdező hozzászólása: nem ertem hogy miert kel mindenkinek letamadni:'( segitseget kertem :(nem hogy mindenki leszoljon :( dehat ezek a mai emberek :(
72 ora!majd ird le hogy mivolt veled!:)
Ha teherbe esel az nem olyan nagy gáz jó dolog az anyaság igaz a szépséged és a fiatalságod rá megy de hát valamit valamiért.
te nem "mai" ember vagy? méghozzá eléggé butuska "mai"
Szerintem avasd be anyukádat, jobb, mintha derült égbõl villámcsapásként fogja érni a gömbölyödõ hasad, és a szülési fájdalmak...
Ilyenek a mai emberek? Ezt pont te kérdezed? Úristen, de sötét vagy. Gratulálok neked is meg a barátodnak is.
kedves kérdezõ...ha elõtte kérdeztél volna, elõtte jártál volna utána, akkor nem lenne lebaszás de ostobán belevágni...
igen....ilyenkor is teherbe lehet esni (nagyon kicsi valószínûséggel, de ha pont te vagy az, akkor mindegy) korai volt szexelned, ha nem vagy tisztában a dolgokkal azért hallod...bevállalós vagy..vagytok...a szüzesség elvesztése önmagában egy intim dolog, de menzesz alatt szexelni...az aztán tényleg
Ha valaki ennyire nincs tisztában ezekkel a kérdésekkel, akkor minek szexel? Elõbb talán fejben is rendezni kéne a dolgokat. Teherbe eshettél, mert a menstruáció nem egy védekezési mód. Bár ha teljesen szabályos a ciklusod és a peteérésed (ezt ugye nem tudhatod) akkor nem sok esély van rá. A menstruáció egyébként a különbözõ betegségek ellen sem véd, úgyhogy a jövõben óvszert használjatok. Ha egy fiú erre nem hajlandó, akkor meg nem vagy neki fontos, csak meg akar izélni.
A "mai" emberek. Veled az élen még ennyi eszed sincs a barátoddal együtt akkor legalább ne játszd itt a sértõdöttet.
Kisanyám, ha ilyen hülye vagy, hogy hagyod magadbaélvezni, akkor igazuk van. Szüld meg, aztán csináltass még ötöt...
Igen, teherbe lehet esni, úgy mint máskor, a menzesz nem véd.

Nemsoká 16 éves leszek és a barátommal már lefeküdtünk 1-2 hete. összesen 4 szer. Az első kettővel nem volt semmi gond. Utána?

(a lényeg itt van)a 3. után elkezdett viszketni és fájt meg néha néha egyszer-2szer vérzett de nemnagyon. Mondta hogy akkor ne csináljuk amíg megnem gyógyul. (már kezdett jobb lenni. ) de valahogy 4. jére is megtörtént (tegnap este) és reggel mikor felkeltem nagyon fájt és nagyon vérzett. De csak akkor vérzik ha kimegyek a mosdóba, közbe nem.Most megint csináltuk de sokkal jobban fáj és sokkal jobban vérzik is, most mit tegyek? Megfog gyógyulni? Tudnék valami olyat csinálni hogy jobb legyen? a válaszokat előre is köszönöm:)

Legjobb válasz: sok pihentetés.. míg be nem gyógyul rendesen a heg.. legtöbb valószínûsége h belül valahol felsértet.. nem voltál elég nedves.. ez elõfordul! legközelebb használjatok valamilyen síkosítót! :))

sok pihentetés.. míg be nem gyógyul rendesen a heg.. legtöbb valószínûsége h belül valahol felsértet.. nem voltál elég nedves.. ez elõfordul! legközelebb használjatok valamilyen síkosítót! :) )
Keress fel egy nõgyógyászt!
Menj el nõgyógyászhoz, õ majd megmondja, hogy mit szedtél össze a barátodtól.

16 éves lány vagyok. Másfél hónappal ezelőtt voltam egy házibuliban, ahol jóval többet ittam a kelleténél. Lefeküdtem két sráccal - egyszerre. Terhes vagyok. Hogyan tovább? A többi lent!

Szóval egy héttel el?tte lett vége a mensimnek, így nem védekeztünk, gondoltam, messze van még a peteérésem. Pénteken azonban kiderült, hogy terhes vagyok. Nem tudom, melyikük az apa. Mindketten belém mentek el. Az egyik srácot akkor este ismertem meg, a másik az osztálytársam. A szüleim még nem tudják, mi a helyzet. Iszonyatosan kétségbe vagyok esve. Nem tudom, mit tegyek. Adjatok tanácsot!

Legjobb válasz: felelõtlenség lvl99... gratulálok..;)

felelõtlenség lvl99... gratulálok..;)
kamukérdés, vagy az IQ messze a retardáltak szintjén van...
Ne aggódj! Nézd a jó oldalát! Menõ lettél, hisz [email protected]ál és felelõtlenül keféltél kamaszként, ami ugye divat manapság. Én szólnák a helyedben a szüleidnek, mert így nem csak magadnak, hanem a babának is ártassz. Egyébként amilyen okos vagy, hogy Gyerekvállalás, nevelés - Terhesség helyett, a Szexualitás rovatba írtad ki a kérdést és ahogyan elnézem még bioszból is megbuktál +felelõtlen vagy, jobban jársz ha a szüleid nevelik fel a gyerekedet, csak nagyobb oda figyeléssel, nehogy ilyen hülye legyen mint Te! Azzal a két lúzerrel akik részeg lányokat dugnak óvszer nélkül, elbeszélgetnék velük. Egyébként ezt fogadd meg!
Ez kamu kérdés, szerintem.Ha meg nem hát megérdemled, h így jártál.xd
meg akarod tartani?
ha nem kamu, akkor megérdemelted. büdös kis csitri
Én a helyedben biztos nem tartanám meg.
egy biztos, te ne szaporodj!
Add nekem:) Mert hogy te ilyen döntések mellett valószínûleg képtelen lennél egy gyermeket felnevelni, felelõsséggel, biztonságban, szeretetben, az nyilvánvaló!
Ha a marhasag fajna mar nem elnel anyi bisztos h rendkivul ostoba vagy.Ha az abortusz melet dontesz a babanak valoszinuleg joblesz ugy mint 1 ien anyaval de 1 abortusz miat ha barmien apro hiba tortenik akar soha tobet nem lehet gyereked.Ha megtartod meg sok sikert.Te tenyleg megerdemled ezt a buntettest en csak szegeny babat sajnalom.
1. Egész életedben el fogod rejteni a gyereket a szüleid elõl? Mondd meg míg nem késõ... 2. Remélem apád ad neked egy rohat nagy pofont. :)
édes istenem, miért nem a leckédet írod meg ahelyett hogy itt gondolkodnál hogy milyen hülyeségeket írj? ha meg nem kamu akkor cumi van kiscsaj, remélem tanultál belõle. remélem apád lekever majd egy isteneset neked
Na, kislány ezt jol beszoptad:) Eleve egy ordas ri.bancként viselkedtél, menõztél a fiuk elõtt a piával, most még terhes is vagy! Gratulálok, kisqurva, belenyultál, most már hordd is ki, egy életre megtanulod, hogy gyerekként nem viselkedünk igy:) Megérdemled a sorsod, nem sajnállak. Puszi:) )
gondolkodj logikusan (tom hogy lány vagy és nehéz de pls) :DDD Anyádék elõbb utóbb úgyis megtudják, és mikor lesz jobb amikor még benne vagy a 3 hónapos elvetetési fázisba vagy amikor , már meg kell szülnöd a gyereket a nyakukra!? MINDENKÉPP MEG FOGJÁK TUDNI, szal ne [email protected] hanem mond el nekik amíg még nem késõ...
1. Vagy kamu. 2. Én sosem értem, hogy mi a francért kell annyi piát inni. Én megértem, ha valakinek jól esik, de egy ember maradjon ember! Én nem értem, hogy miért kell felelõtlennek lenni. Nem elég gondolni, hogy hú, most úgysem fog összejönni, védekezni kell! Tanács: Szokj le a piáról!
Ezen a kérdésen besirtam :D ennyire unatkozol?
Több lehetõséged is van: 1. Beszélsz szüleiddel, v amelyikõjükkel szorosabb a kapcsolatod, v megértõbb. Ha meg akarod tartani akk mindenképp ezt kell tenned, h segítsenek neked a jövõben. Késõbb dns teszt h az apa fizesse a gyerektartást. Ha nem, családi titok marad és nem szólsz másnak, megy tovább az élet az abortusz után. :\ 2. Beszélsz a srácokkal és priviben elintézed h dobjátok össze a pénz az abortuszra. Azt mondod ottalvós bulin vagy mikor történik a mûtét. Bár nem hinném h lenne annyi felesleges pénzetek, meg h 16 éves fejjel elég érettek vtok h ezt így elintézzétek, és nem tom pontosan h-h mûködik az abortusz lehet szülõ is kell hozzá. De komolyan h lehettél ilyen buta h nem védekeztél, nem csak terhes lehetsz, akármilyen szart is elkaphatsz. Meg egyszerre 2 pasi, értem én h változik a világ, meg fiatalság bolondság de 16 évesen... mind1 semmi közöm hozzá csak azért ledöbben az ember. Egyébként a 2 srác tudja? Meg akarod tartani? 23/L
Kérj tanácsot, valami hozzértõ egészségügyis központól és ne itt. Az abortusz csak akkor ingyenes ha feljelentés történik megerõszakolásból történõ terhességre. Mivel ez nem az, és az ittasság nem kifogás, SÕT meg is loncolnák a szüleidet, mivel 16 évesen szeszes ital fogyasztottál, ami papírforma szerint 18 év felett lehetne. UI.: Az egyik jóhaveromat is 16 évesen szülte az édesanyja.
Vagy tartsd meg, vagy rakd be árvaházba.Szegény gyerek...
Már bocs de egy kicsit k.rvás a viselkedésed...szolj a szüleidnek...legalább tudnád ki az apja szerencsétlen gyereknek
Elõször is: esemény utáni tabletta mindenképpen jó ötlet, vannak ügyeletes gyógyszertárak is, ott talán megkaphatod. Másodszor: attól még, hogy spermiumok jutottak a barátnõdbe, lehet, hogy nem fogják megtermékenyíteni. 21F
Nyugalom, még van 9 hónapod gyakorolni a pelenkázást.
XDDDDDD na könnyesre röhögtem magam.. nem a kérdésen, hanem a korotokon.. A kiszívás nem segít, ha már a méhben van szóval... Ha fiú akkor Béla ha lány akkor Bea
Barátnõdet gyorsan küldd el egy esemény utáni tablettáért!
72 órás esemény utáni tabi. Bár gyanítom az eset tegnap volt. És mivel hétvégén nem sok gyógyszertár van nyitva, max hétfõn jutsz el. (persze csak ha kisvárosban élsz.) Azaz a hétfõ már necces, hogy késõ. Szóval babára fel! Vagy szólni szülõknek, és viselni a következményeket.
Valaki nem tud eladó lucfenyõt?
Nyomás a nõgyógyászatra, orvosnak elmondjátok a problémát, fel fogja írni, van amelyik kérdezés nélkül, van amelyik megkérdezi hogy hol jár a lány a ciklusban stb.. Nem kell félni, nem lesz ciki vagy ilyesmi.. de minél elõbb!
5700-6700 a gyógyszer
gyere akkor szívd ki a hosszú cicit is!
Akik beszóltak bekaphatják? Miért is? Nem a mi hibánk, hogy elõbb tanultok dugni, mint olvasni...
A kérdező hozzászólása: 12 óra mulva bevette az esemény utáni tabit :) szal akik beszoltak bekaphatják akik segitettek köszönm szépen
Elment kelengyét vásárolni!Ezután pelenkára, tejre gyûjt.
xD na mi lett?
Ezért nem lesz gyerek, mert kizabálod.
AZONNAL keresse fel az ügyeletet és írasson esemény utáni tablettát, váltsa ki és vegye be! Minél gyorsabban, mert minél késõbb veszi be, annál kisebb eséllyel hat. Ha ennek ellenére teherbe esik (aminek kicsi az esélye, ha beveszi a tabit), akkor nem tudtok mit csinálni. Vagy megszüli, vagy elveteti (természetesen szülõi beleegyezéssel).
Ezt nem kiszívtad, hanem megszívtad.
Nekem csak vörösfenyõm van.
#6. Ezen bekönnyeztem :D XD na és még csodálkoznak ha nem gondoljuk érettnek az 'okos 16 éveseket akik mindent tudnak a védekezésrõl'. De hogy a kérdésre is választ adjak: 50% hogy terhes. Szóval vagy esemény utáni, vagy szülõi segítség. + egy mi atyánk sem árt.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel 5 kor volt
A kérdező hozzászólása: ÉS akk a minek ir ide ha nem azt kértem h idegesitsen engem .. te biztos tökéletes vagy nem????
a tesztek általában az aktus után 2 héttel tudják kimutatni a terhességet, de még akkor sem biztosra, sõt van, akinek ki sem mutatják, vagy csak nagyon sokára. ha volt elõváladéka, akkor elõfordulhat terhesség, ha nem nagy az esélye, akkor is, szóval ezzel jobb nem játszani. vegyél mégegy tesztet, ha késõbb sem jön meg, akkor doki. de az idegeskedés is késeltetheti, vagy ezer más dolog, nekem volt, hogy 3-4 hónapig nem jött meg, volt, hogy 2 havonta, szóval lehet, hogy szabálytalan, de azért jobb megnyugodni, hogy nincs gond.
ez csak az hogy parázol nyugodj le és meg fog jönni!:)
Nyilván tényleg nem vagy terhes, csak rendszertelen a ciklusod, de akkor se csináljatok máskor ilyet! 16 évesen nem lehet nagy élmény anyává válni vagy abortálni (ami persze késõbb sem). A pasit hurrogd le ha megint ilyen akcióba kezdene. Könnyen játszik, nem neki jut a neheze, ha "baleset" ér benneteket.
ha ez volt az elsõ nagy valószínûséggel megborult a hormonháztartásod , ez lehet az oka barátnõmnek is elsõ után ez volt ne parázz meg fog jönni
Ha ateszt nemet mutat akkor nem vagy terhes
A kérdező hozzászólása: Köszike szépen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
A kérdező hozzászólása: okés köszii.:) most megnyudtatál.
A kérdező hozzászólása: de kkor miért van ez :S segíts nekem kérlek.
Ha óvszer nélkül már bedugta, akkor utána minek az óvszer, anyuka? Ez olyan, mintha elõször rádlõnek, mejd fölveszel (föladnak rád) egy golyóálló mellényt. Tesztelj még egyszer.
Ha télleg használtatok óvszert akkor nem hiszem, hogy baj lehet belõle :)
Ha a menstruációd rendszeresen jön azóta is, nincs is helye a kérdésnek. Plusz gumit is használtatok és nem írtad, hogy kiszakadt volna.
szerintem már megszülted
Minden menstruáló nõ terhes! Így jártál sajnos legközelebb gumi nélkül csináljátok akkor tutker, hogy nem leszel terhes.
Nem lehetsz, már az vagy!
A válszok értelmesek! A kérdés értelmetlen!
Hülye krédésre csak hülye válasz mehet. :) TERHES VAGY kvrva! :D
A kérdező hozzászólása: mert kell enyire sertegessetek...ez nem igassag...nem vok k.rva!
sajnálom, de nem ijesztgetni akartam..csak többen írták, hogy ez" hülyeség hogylehetnél már terhes "stb. és csak elmondtam a véleményem...nemmondták, hogy ide csak hülyeségeket lehet írni...-.-
A kérdező hozzászólása: koszonom a megertest:) :D
igaza van lehetsz terhes attol mert menstruálsz nekem is meg volt az 1 hónapban mikor már terhes voltam persze én nem védekeztem és nem is akartam!!! de ha nem szakadt ki a gumi nem vagy az ne félj!!!
jajj!!!! leszóltam a sajt!!! szegény sajt!!!
Tutira nem vagy terhes, de ha nagyon aggódsz csinálj tesztet! Amugy meg miért kellett leszavazni az elõzi válaszom? nem írtam hülyeséget és csak segíteni akartam...
Utolsó! Ijesztgesd csak hülyeségekkel. A terhességet nem lehet nem észrevenni. Ha végigmenstruálta, akkor nem terhes, ha valaki terhesség alatt menstruál, az nem ugyanolyan. És biztosan nem védekezett óvszerrel, ami ki sem szakadt.
Nem tudom miért kell leszólni a sajt.Igenis lehetséges az, hogy menstruálsz, és mégis terhes avgy.Egy ismerõsöm végigmenstruálta a terhességét.Nekérdezzétek miért, és hogyan, de így volt...:O...:\
ez neked nem értelmes??? NEM VAGY TERHES AGGÓDÓ R1B4NC!!!
A kérdező hozzászólása: letszi ertelmes valaszokat irjatok!!!!
Annyira, de annyira utálom az ilyen csajokat, komolyan mondom:S:S:S:S Itt rinyálnak hogy jajj teherbe estem, elkezdek gondolkodni hogy hogy lehetnek ilyen hülyék hogy nem védekeztek... aztán végre kiderül, hogy valójában védekeztek, csak hisztizik mert ostoba és gyerekes:S:S:S Nem kéne még ilyen komoly dologgal foglalkoznod, kislány...
Jajj, nyugi! Mitõl lennél terhes? Óvszerrel védekeztél és azóta is rendszeres menstruációd van. A szakítás elõidézhet ilyen félelmeket, na de van neked józan eszed, hallgass arra :) Nem vagy terhes :)
hát ez már enyhe paranoia...:D
bocsika utolsó válaszol vok csak most olvastam hogy ez mind már 3 hónapja történt??? annak már vannak elöjelei ebben az idöben!!! szoval nem vagy az de 3 hónapig menszesz?? menj el egy dokihoz és érdeklödj utána!!!

16 eves vagyok, lefekudtem a baratommal es nagyonn vereztem, mondhatni nagyon! Es a baratom vettem eszre, es ez gaz?

(amugy elhagyott de mindegy) elso volt az eletemben!!!!!!

Legjobb válasz: nem kell fûvel fával lefeküdni 16évesen, fõleg ha még olyan naív vagy, h nem veszed észre ha a pasi csak azt akarja. A szexhez nem csak testileg, de agyilag is fel kell nõni.

nem kell fûvel fával lefeküdni 16évesen, fõleg ha még olyan naív vagy, h nem veszed észre ha a pasi csak azt akarja. A szexhez nem csak testileg, de agyilag is fel kell nõni.
Dehogy gáz!!!Ha az vadbarom nem értette meg, h te szûz vagy, akk menjen a jó anyjába..elvégre általában, ha szeretünk valakit, akk azon az emberkén semmi sem gáz, még ha pukizik az se.És mit képzelnek magukról azok a tahók, akik ilyen baromságokat írnak, h szopi, meg fûzzél gyöngyöt, meg ilyenek...totál barmok, ne is törõdj velük.Sok lány vérzik az 1.nél és ez NEM GÁZ!Am meg ne ijedj meg ha megint le akarsz feküdni valakivel, h "Jóisten mi lesz ha megint vérzek?", ez nem megoldás.Inkább fûzd be a paskat, mint a gyöngyöt....akinek meg nem tetszik, bekaphatja... (14, lány) TESSÉK CSAK LEPONTOZNI!!!!!!
lehet hogy azt hitte hogy megvan neked és úgy csináltátok, vagy mondtad neki hogy az elsõ volt? Ha tudta hogy elsõ volt akkor nem gáz. Azért hagyott akkor el mert amúgyis elhagyott volna mert egy gyökér.
"szopi"...nagyon ugy nez ki, h megszivattak....gamatnaktalalta, h folyik beloled a gevax...tiszta eges vagy...tobbetarra se' szamits h koszon neked....csk ha nagyon b__szhatneka van...bocs
Valószínûleg vastag volt a szûzhártyád, és ahogy átszakította, az vérezhetett. Ezért hagyott el???? Egyébként nem gáz, természetes, hogy vérzik
Már visszaforgatni nem lehet, hülye pasit választottál és kész, amúgy lehet, hogy másodszpr is vérezni fog kicsit, nekem 2 olyan szûz lánnyal is volt dolgom. Tényleg ne sopánkozz rajta, ha egy kicsit is normálisabb pasit szedsz össze, az majd értékelni fog.
Azzal nincs semmi baj, hogy véreztél. Ez teljesen normális. A mennyisége is. Viszont az tényleg gáz, hogy otthagyott utánna. Eléggé tapló emberke lehetett (már bocs). Mennyi ideje voltatok együtt?
Szerintem nem gáz mivel ez természetes dolog.... Ha õ ezt hülyén reagálta le, na az a gáááz
Gondolom a barátod is tisztába volt vele h szûz vagy még. Ha egy normális emberke akkor nem gondolt olyasmit hogy de gáz h itt vérzik a csaj. Ez természetes. Én úgy vesztettem el a szüzességem, úgy szakadt át a szûzhártyám hogy petting volt(ujjazás), és amikor közvetlenül után hazamentem csak otthon vettem észre egy kis vérzést, nekem nagyon minimális volt, de azért bennem volt hogy mivan ha a pasim kezén maradt vmi és h hú de gáz, aztán rájöttem h mért lenne gáz, hiszen õ is tisztába van vele hogy mi történik ilyenkor.
Bocs, pasikat, nem paskatXD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!