Találatok a következő kifejezésre: 16 eves lefekudtem (14 db)

Barátommal lefeküdtük, gumi nélkül többször is, de az utolsó mensim után barna folyásom van, eddig soha nem volt semmi baj, de most megijedtem, normalis ez? 16 éves vagyok.

Legjobb válasz: Fölösleges megjegyzés, hogy valszeg terhes vagy???? Komolyan szánalmasok vagytok! Ne szexelj 16 évesen csillagom, ha még védekezni se tudsz! Remélem nem vagy terhes, így is elég hülye van már a világon!

Fölösleges megjegyzés, hogy valszeg terhes vagy???? Komolyan szánalmasok vagytok! Ne szexelj 16 évesen csillagom, ha még védekezni se tudsz! Remélem nem vagy terhes, így is elég hülye van már a világon!
Utolsó, nem mondta a kérdezõ, hogy mikor vesztette el, csak annyit, hogy többször lefeküdt védekezés nélkül a barátjával....tehát elég nagy esélye van a terhességre.
Ha nem akartok babát, miért nem védekeztek?
Ha többször lefeküdtetek védekezés nélkül (Minek azt? Védekezni csak a hülyék szoktak, igazad van), akkor nagy rá a sansz, hogy terhes vagy. 16 évesen marha sok eszed van, mondhatom. Irány a nõgyógyász!
Lehetséges, vegyél egy tesztet.Már van 500ft-ert is.
terhes vagy gratulálok, egy okoskával több
:D Látom sok barom van itt is, olyan multi-dokik vagytok, hogy egy mondatból megállapítottátok, hogy terhes. Nincs kizárva éppen, de az természetes, hogy a szüzesség elvesztését követõen felborul az egész mensi, késik, hamarabb jön, ez normális.
A kérdező hozzászólása: Nem kertem a folosleges megjegyzesbol. nem tudhatod bisztosan.
majd kilenc hónap múlva idõd sem lesz a szexre, 18 évesen meg szórakozás helyett ücsöröghetsz a játszótéren, játszüházban
Szervusz, most olvasom a kérdésed. Végül mi lett veled? Csináltál tesztet?
úristen... írja, hogy menstruáció UTÁN! mivel megjött neki, elég kicsi rá az esély... de menstruáció után teljesen normális :)
2 hét múlva vegyetek egy terhességi tesztet. Ezt most komolyan mondom... Ne szexelj, csak ha majd 16 leszel! Bár, ha még akkor is ilyen naiv leszel, inkább még késõbb... Tudod, 14 év alatt még gyerekkor van - a gyerekeknek pedig nem kéne szexelni. 25/N
Úgy, hogy 13 évesen elfelejted a szexet! Istenem, hová fajul ez a világ...
1. Imádkozz, hogy ezt most megúszd, mert bizony lehetsz terhes... 2. Ne szexelj 13 évesen! 3. Ha már mindenképp szexelsz, akkor nincs más módszer neked, csak az óvszer.
A szex elõtt bíztál a megszakításban 100%-ig? 13 évesen nem szexelni kell, de ha vagytok annyira hülyék akkor legalább óvszert használjatok. Ja és a barátodnak üzenem, hogy ez bizony megrontás, vagyis ha kiderül, szüleid megtudják és elsétálnak a rendõrségre akkor a barátod igen csak nagy bajban van. Függetlenül attól, hogy te akartad vagy nem...
Istenem adj erõt a gyerekneveléshez
Úgy, hogy kivársz míg idõsebb vagy.
13 évesen a barátnõimmel "játszottam", megcsináltuk egymás haját stb.. szégyen ha vkinek 13 évesen már a [email protected] jár az esze:/ szánalmas..
De okosak vagytok... Ha valaki egyszer már szexelt, nem fogja elfelejteni... mégjobban kívánni fogja... Kedves kérdezõ, fordulj orvoshoz, adjon õ tanácsot. De védekezés nélkül ne szexeljetek még egyszer, mert nagyon veszélyes, gondolom te is tudod.
Nemhogy élveznéd a gyerekkorodat - ami már nem tart sokáig. Ráérsz még a felnõttes dolgokra, mint pl. a szex. Örülj neki, hogy nem kell még dolgoznod, van szabadidõd, játszhatsz, tanulhatsz stb. Bár ezek a dolgok majd akkor fognak hiányozni, és lesznek értékesek ha már felnõttél és önellátó leszel. Na akkor majd elég érett leszel, hogy felfogd: 13 évesen még nem szexelni kellett volna. Addig meg legalább hallgass a jó tanácsra és csak 2-3 év múlva szexelj. 25/N
ótvar dög vagy, hogy már 13 évesen a faszon jár az eszed (meg a kezed is)
2012...
A szüleid tudnak ? mért nem kérdezel az anyukád ? ( lehet most az hiszed hogy búnkó vagyok de nem az csak segíteni akarok ) csak egy tanács ( ha lesz valamikor szabad idõ akkor olvass bibliát ez lesz az egyetlen dolog ami sok válasz fog neked adni ami az életben segít ) a biblia azt írja a 6 parancsban (((Ne paráználkodjál!))) nem azt mondom hogy szent vagyok és nem mondom neked (ja lehet hogy terhes leszel ) nem foglak megijedni de nem gondolod hogy a sex a házasság után kell minek kell neked az hisz meg csak kislány vagy !! nem? !! neked még elveszned kell a gyerekkorod (lesz egy nap amikor azt fogod mondani kár hogy félnõt vagyok) ha a barátod miatt csináltad(hogy ne szakításon veled) akkor mondom neked hogy az ilyen ember aki miatta szar helyzetbe húzod magad nem kell sok mindent érte tenni
Miféle érettségrõl beszélünk, mikor egy 13 éves gyereknek még a nemi szervei sem fejlõdtek ki rendesen, a pszichés fejlõdésrõl nem is beszélve. Alapjáraton itt kezdõdik a probléma.
Szerintem mondd meg a barátodnak, hogy vagy vegyen gumit vagy nincs sex. Azon ne aggódj, ha azt mondja, hogy akkor szakít veled, ne törõdj vele, mert akkor a jelek szerint õ sem törõdik veled, mivel fontosabb neki a saját élvezete, mint a te biztonságod. És ezt most halál komolyan. Õ sem elég idõs még arra, hogy apa legyen, te meg végképp nem arra, hogy terhes legyél. Korkülönbség miatt lehetne annyira felelõsségteljes, hogy egy 13 éves lányt nem hoz ilyen helyzetbe. Tehát mindenképpen mondd meg neki, hogy szedje össze magát, húzzon fel egy gumit, mert ez nem móka. Legyél te az érettebb.
jövõre ha a 81-esen kint állsz akkor szívesen felveszlek.
Várjál még ezzel.Addig meg olvass róla kérdezõsködj, hogyha majd eljön az az idõ ne tegyél fel ilyen kérdéseket.
ilyet a CIGÁNY purgyék szoktak. akkor rohadtul felnõtt voltál most meg jössz ide. anyád egyébként tud róla hogy mit csinálsz így 13 évesen?

Én egy 20 éves lány vagyok és van egy 16 éves barátom 8 hónapja vagyunk együtt. Mindketten még szüzek vagyunk. Most 7végén voltunk egy 3napos buliban, és majdnem lefeküdtünk amikor megkérdezte h akkor mehet?

és én be pánikoltam és mondtam h nem tudom és nem merem félek. és kérdeztem tőle h ő mit szeretne és azt mondta hogy azt amit én akarok. Nem erőltet semmit szóljak neki ha készen állok. De én téll szeretném de nem merem ://

Legjobb válasz: és most akkor mi a kérdés?

és most akkor mi a kérdés?
2, 3, 4, 5 válaszolók Mi van ti gennyláda vesztesek?! :D Eléggé irigyek vagytok, mert nektek senkitek sincs, annak a srácnak meg 16 évesen van egy 20 éves barátnõje. Gázok vagytok! Lõjjétek fejbe magatok! Legalább kevesebb lesz a primitív ember. Kérdezõ! Ne hallgass ezekre a primitív hímekre. Ez olyan, mint amikor egy 20 éves fiú jön össze egy 16 éves lánnyal. Azok szerint a válaszolók szerint ez a 20 éves fiú se normális. Vagyis nem tudják miket beszélnek.
20 éves lány létedre egy taknyos 16 éves barátod van???!!! ez, de gáz...úr isten :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ne félj. A [email protected] jó.
kicsi kukival ne foglalkozz xD kis takonnyal jàrsz azt se tudja hol a p*na :D
ekkora loosert, megkérdezi hogy " Mehet?" [email protected] Csóknál is megkérdezte, hogy megcsókolhat e? vagy kézfogásnál hogy megfoghatja e a kezed? 20 évesen 16 évessel jársz, biztos kõgazdag csávó fia lehet
Tényleg gáz de nem kérdeztél semmit
09:00 Húúúú .... most aztán jóól megmondtad. Ha netán fejbe is lõném magam, maradsz te meg a kérdezõ még itt maradtok és erõsítitek a primitívek táborát! Szóval elõbb titeket kellene lelõni, és majd utána magamat... így legalább értelme lenne a halálomnak.
A kérdező hozzászólása: 8 válaszoló...köszönöm szépen, legalább még van egy pár normális rendes ember
A kérdező hozzászólása: 3 válaszoló, ne magadból indulj ki....nem a pénzért voltam vele!!!
menjetek a csodák palotájába, oda valók vagytok.
LooooooL o.O :O XD Kérdés?
Kedves második!:D A 24 éves csaj 16 éves fiú párosításhoz mit szólsz?? :)
Ez a lányoknál más mint a fiukkal... Én is bepánikoltam mikor ilyen helyzetbe voltam. Szerintem fussatok neki még egyszer. Nézzetek valami filmet, igyatok valami alkohol (az csodákra képes ilyen szitukban, persze nem kell berugni csak egy picit inni, hogy oldja a feszkót) és meglátod, hogy egyáltalán nincs semmi amitõl félni kell. Amugy meg a barátnõm 31 és a barátja 26 és tök természetes, hogy együtt vannak szóval szerintem ez egyáltalán nem gáz, fõleg a mai világban.
Dehogy :)
én 15voltam amikor az akkori barátommal lefeküdtem, 2ésfrél évig voltunk együtt, egyáltalán nem bántam meg, és szerintem ettõl én senki nem r*banc
Miért, mondta neked valaki, hogy r*banc vagy????
Ha szerelembõl tetted, akkor nem vagy az!
Én 15 évesen feküdtem le a barátommal, mert úgy gondolom megérdemelte. Ne foglalkoztasson hogy mások mit gondolnak ez a ti dolgotok. Én sem bántam meg semennyire..
Dehogy vagy r*b*nc. A barátoddal csináltad és annyira nagyon már nem vagy kicsi.
nem, csak enyhe fogalmi zavarral küzdesz.
Nem, csak meggondolatlan.
Várhattál volna még de r*b*nc nem vagy.
Nem vagy az!:) én is 15 voltam, de nem bántam meg, mert úgy éreztem már felkészültem rá .

16 éves vagyok lefeküdtünk a barátommal és elszeretném mondani anyának ezt egyedül kell végig csinálnom vagy megkérhetem a barátomat hogy segítsen elmondani anyának hogy mi történt!? És ilyen korban az óvszer a legjobb? köszi

Legjobb válasz: Le vagyok döbbenve... Mi az, hogy minek elmondania??? Hálistennek eljutott arra a pontra, hogy vállalja a tettei következményeit, erre jöttök és megpróbáljátok lebeszélni?? Remek kapcsolatotok lehet a szüleitekkel, irigyellek titeket! Az igaz, hogy anyud elõbb-utóbb rájönne magától is, de szerintem jobban örülne, ha tõled hallaná. Ha kényelmesebb, vidd a barátodat is, de én a te helyedben biztos négyszemközt beszélnék vele. Sok sikert!

Le vagyok döbbenve... Mi az, hogy minek elmondania??? Hálistennek eljutott arra a pontra, hogy vállalja a tettei következményeit, erre jöttök és megpróbáljátok lebeszélni?? Remek kapcsolatotok lehet a szüleitekkel, irigyellek titeket! Az igaz, hogy anyud elõbb-utóbb rájönne magától is, de szerintem jobban örülne, ha tõled hallaná. Ha kényelmesebb, vidd a barátodat is, de én a te helyedben biztos négyszemközt beszélnék vele. Sok sikert!
Hogy lenne már jó az óvszer? Hallani olyat, hogy teljesen ép maradt az óvszer, mégis teherbe esett a lány! vagy bennmaradt a lányban, a pasi ugye tudja, de elfelejti lefogni és úgy kivenni. vagy ki is szakadhat. hogy lenne már ez jó egy 16 éves tapasztalatlan lánynak egy tapasztalatlan fószerrel? ha nem akarsz gyereket, ne szexelj, fõleg ebben a korban, ennyi. annál biztonságosabb nincsen.
szerintem mond el anyukádnak, hisz õ az édes anyád és én inkább anyukámtól kérnék tanácsot mint idegenektõl .. figyelj elõször lehet hogy kicsit mérges lesz de szerintem jobb minél elõbb túlesni rajta :) én is voltam hasonló helyzetben és az 1 . akinek elmondtam anyukám volt . szóval csak hajráá !!
Szerintem mondd el mindenkinek, aki szembejön az utcán! Ne szégyenlõsködj!
Sztem mond el neki az a legjobb énis most készülök elmondani unkatesom aztmonta h a barátom nélkül jobb lenne de az se baj ha ottvan. Lehet nem fog neki örülni h lefeküdtetek eltilthat vagy megharagudhat de egy idõ után úgyis megbékél. Én ezt tudom neked tanácsolni.
Szerintem jò, hogy el akarod neki mondani. Nègyszemközt csináld, lehet, hogy a barátoddal csak kellemetlenebb lenne. Meg szerintem sokkal jobb, ha egy szülô tudja, hogy a gyermeke nemi èletet èl, mert jòl esik neki, hogy bìzol benne, ès ìgy simán beutalhat egy nôgyògyászhoz, ès könnyebb elkerülni a bajt. Èn szûz vagyok, de van fiùm, ès szerintem mèg azelôtt szòlok anyámnak, hogy megtörtènne.
miért kellene ezt rajtatok kívül bárkinek is tudnia?
Miért olyan fontos, hogy elmondd anyukádnak? 16 éves vagy, ennek biztos nem fog örülni, talán rossz következménye lesz, pl eltilt, vagy ilyesmi. Szerintem ez nem tartozik senkire, és egy idõ után feltételezhetõ, hogy már nem vagy szûz, rá fog jönni. Viszont nincs miért elmondani már neki, én biztos nem fogok majd rohanni a hírrel hozzájuk, ha megtörténik. 17L
amikor anyának elmondtam, hogy van barátom, másnap adott pár csomag óvszert, és annyit mondott, hogy nem akar beleszólni, de ígérjem meg, hogy vigyázzunk 8 hónap múlva történt meg elöször ezt pontisan nem tudta, de szerintem már biztos benne, nem kell ehhez minenképp erröl beszélnünk
A leírásodból és a stílusodból már látom hogy te tipikusan az a lányka vagy akinek ennyi idõsen nem érett a szexhez.Jobb lett volna ha vársz még vele.Minek elmondani anyukádnak?Semmi értelme, elõbb utóbb úgyis rájön, vagy legalábbis feltételezi.Igen az óvszer a legjobb, vigyázzatok hogy ne sértsétek fel, mert úgy könnyen kiszakad.Mondd meg a pasidnak is a biztonság kedvéért, hogy amikor végzett és ki akarja venni, elõször fogja meg a tövénél, és úgy húzza ki belõled, különben elõfordul hogy lecsúszik.Ha mégis baj van, eseményutáni 72órás tablettát kell kérni a nõgyógyásztól és a patikában kiváltani.Na ennyi jótanács mára elég volt, további kellemes közösülést.
Miért kellene ebbõl pletykát csinálni? Ez mindenkinek a magán ügye.

Nemsoká 16 éves leszek és a barátommal már lefeküdtünk 1-2 hete. összesen 4 szer. Az első kettővel nem volt semmi gond. Utána?

(a lényeg itt van)a 3. után elkezdett viszketni és fájt meg néha néha egyszer-2szer vérzett de nemnagyon. Mondta hogy akkor ne csináljuk amíg megnem gyógyul. (már kezdett jobb lenni. ) de valahogy 4. jére is megtörtént (tegnap este) és reggel mikor felkeltem nagyon fájt és nagyon vérzett. De csak akkor vérzik ha kimegyek a mosdóba, közbe nem.Most megint csináltuk de sokkal jobban fáj és sokkal jobban vérzik is, most mit tegyek? Megfog gyógyulni? Tudnék valami olyat csinálni hogy jobb legyen? a válaszokat előre is köszönöm:)

Legjobb válasz: sok pihentetés.. míg be nem gyógyul rendesen a heg.. legtöbb valószínûsége h belül valahol felsértet.. nem voltál elég nedves.. ez elõfordul! legközelebb használjatok valamilyen síkosítót! :))

sok pihentetés.. míg be nem gyógyul rendesen a heg.. legtöbb valószínûsége h belül valahol felsértet.. nem voltál elég nedves.. ez elõfordul! legközelebb használjatok valamilyen síkosítót! :) )
Keress fel egy nõgyógyászt!
Menj el nõgyógyászhoz, õ majd megmondja, hogy mit szedtél össze a barátodtól.

16 éves lány vagyok. Másfél hónappal ezelőtt voltam egy házibuliban, ahol jóval többet ittam a kelleténél. Lefeküdtem két sráccal - egyszerre. Terhes vagyok. Hogyan tovább? A többi lent!

Szóval egy héttel el?tte lett vége a mensimnek, így nem védekeztünk, gondoltam, messze van még a peteérésem. Pénteken azonban kiderült, hogy terhes vagyok. Nem tudom, melyikük az apa. Mindketten belém mentek el. Az egyik srácot akkor este ismertem meg, a másik az osztálytársam. A szüleim még nem tudják, mi a helyzet. Iszonyatosan kétségbe vagyok esve. Nem tudom, mit tegyek. Adjatok tanácsot!

Legjobb válasz: felelõtlenség lvl99... gratulálok..;)

felelõtlenség lvl99... gratulálok..;)
kamukérdés, vagy az IQ messze a retardáltak szintjén van...
Ne aggódj! Nézd a jó oldalát! Menõ lettél, hisz [email protected] és felelõtlenül keféltél kamaszként, ami ugye divat manapság. Én szólnák a helyedben a szüleidnek, mert így nem csak magadnak, hanem a babának is ártassz. Egyébként amilyen okos vagy, hogy Gyerekvállalás, nevelés - Terhesség helyett, a Szexualitás rovatba írtad ki a kérdést és ahogyan elnézem még bioszból is megbuktál +felelõtlen vagy, jobban jársz ha a szüleid nevelik fel a gyerekedet, csak nagyobb oda figyeléssel, nehogy ilyen hülye legyen mint Te! Azzal a két lúzerrel akik részeg lányokat dugnak óvszer nélkül, elbeszélgetnék velük. Egyébként ezt fogadd meg!
Ez kamu kérdés, szerintem.Ha meg nem hát megérdemled, h így jártál.xd
meg akarod tartani?
ha nem kamu, akkor megérdemelted. büdös kis csitri
Én a helyedben biztos nem tartanám meg.
egy biztos, te ne szaporodj!
Add nekem:) Mert hogy te ilyen döntések mellett valószínûleg képtelen lennél egy gyermeket felnevelni, felelõsséggel, biztonságban, szeretetben, az nyilvánvaló!
Ha a marhasag fajna mar nem elnel anyi bisztos h rendkivul ostoba vagy.Ha az abortusz melet dontesz a babanak valoszinuleg joblesz ugy mint 1 ien anyaval de 1 abortusz miat ha barmien apro hiba tortenik akar soha tobet nem lehet gyereked.Ha megtartod meg sok sikert.Te tenyleg megerdemled ezt a buntettest en csak szegeny babat sajnalom.
1. Egész életedben el fogod rejteni a gyereket a szüleid elõl? Mondd meg míg nem késõ... 2. Remélem apád ad neked egy rohat nagy pofont. :)
édes istenem, miért nem a leckédet írod meg ahelyett hogy itt gondolkodnál hogy milyen hülyeségeket írj? ha meg nem kamu akkor cumi van kiscsaj, remélem tanultál belõle. remélem apád lekever majd egy isteneset neked
Na, kislány ezt jol beszoptad:) Eleve egy ordas ri.bancként viselkedtél, menõztél a fiuk elõtt a piával, most még terhes is vagy! Gratulálok, kisqurva, belenyultál, most már hordd is ki, egy életre megtanulod, hogy gyerekként nem viselkedünk igy:) Megérdemled a sorsod, nem sajnállak. Puszi:) )
gondolkodj logikusan (tom hogy lány vagy és nehéz de pls) :DDD Anyádék elõbb utóbb úgyis megtudják, és mikor lesz jobb amikor még benne vagy a 3 hónapos elvetetési fázisba vagy amikor , már meg kell szülnöd a gyereket a nyakukra!? MINDENKÉPP MEG FOGJÁK TUDNI, szal ne [email protected] hanem mond el nekik amíg még nem késõ...
1. Vagy kamu. 2. Én sosem értem, hogy mi a francért kell annyi piát inni. Én megértem, ha valakinek jól esik, de egy ember maradjon ember! Én nem értem, hogy miért kell felelõtlennek lenni. Nem elég gondolni, hogy hú, most úgysem fog összejönni, védekezni kell! Tanács: Szokj le a piáról!
Ezen a kérdésen besirtam :D ennyire unatkozol?
Több lehetõséged is van: 1. Beszélsz szüleiddel, v amelyikõjükkel szorosabb a kapcsolatod, v megértõbb. Ha meg akarod tartani akk mindenképp ezt kell tenned, h segítsenek neked a jövõben. Késõbb dns teszt h az apa fizesse a gyerektartást. Ha nem, családi titok marad és nem szólsz másnak, megy tovább az élet az abortusz után. :\ 2. Beszélsz a srácokkal és priviben elintézed h dobjátok össze a pénz az abortuszra. Azt mondod ottalvós bulin vagy mikor történik a mûtét. Bár nem hinném h lenne annyi felesleges pénzetek, meg h 16 éves fejjel elég érettek vtok h ezt így elintézzétek, és nem tom pontosan h-h mûködik az abortusz lehet szülõ is kell hozzá. De komolyan h lehettél ilyen buta h nem védekeztél, nem csak terhes lehetsz, akármilyen szart is elkaphatsz. Meg egyszerre 2 pasi, értem én h változik a világ, meg fiatalság bolondság de 16 évesen... mind1 semmi közöm hozzá csak azért ledöbben az ember. Egyébként a 2 srác tudja? Meg akarod tartani? 23/L
Kérj tanácsot, valami hozzértõ egészségügyis központól és ne itt. Az abortusz csak akkor ingyenes ha feljelentés történik megerõszakolásból történõ terhességre. Mivel ez nem az, és az ittasság nem kifogás, SÕT meg is loncolnák a szüleidet, mivel 16 évesen szeszes ital fogyasztottál, ami papírforma szerint 18 év felett lehetne. UI.: Az egyik jóhaveromat is 16 évesen szülte az édesanyja.
Vagy tartsd meg, vagy rakd be árvaházba.Szegény gyerek...
Már bocs de egy kicsit k.rvás a viselkedésed...szolj a szüleidnek...legalább tudnád ki az apja szerencsétlen gyereknek
Elõször is: esemény utáni tabletta mindenképpen jó ötlet, vannak ügyeletes gyógyszertárak is, ott talán megkaphatod. Másodszor: attól még, hogy spermiumok jutottak a barátnõdbe, lehet, hogy nem fogják megtermékenyíteni. 21F
Nyugalom, még van 9 hónapod gyakorolni a pelenkázást.
XDDDDDD na könnyesre röhögtem magam.. nem a kérdésen, hanem a korotokon.. A kiszívás nem segít, ha már a méhben van szóval... Ha fiú akkor Béla ha lány akkor Bea
Barátnõdet gyorsan küldd el egy esemény utáni tablettáért!
72 órás esemény utáni tabi. Bár gyanítom az eset tegnap volt. És mivel hétvégén nem sok gyógyszertár van nyitva, max hétfõn jutsz el. (persze csak ha kisvárosban élsz.) Azaz a hétfõ már necces, hogy késõ. Szóval babára fel! Vagy szólni szülõknek, és viselni a következményeket.
Valaki nem tud eladó lucfenyõt?
Nyomás a nõgyógyászatra, orvosnak elmondjátok a problémát, fel fogja írni, van amelyik kérdezés nélkül, van amelyik megkérdezi hogy hol jár a lány a ciklusban stb.. Nem kell félni, nem lesz ciki vagy ilyesmi.. de minél elõbb!
5700-6700 a gyógyszer
gyere akkor szívd ki a hosszú cicit is!
Akik beszóltak bekaphatják? Miért is? Nem a mi hibánk, hogy elõbb tanultok dugni, mint olvasni...
A kérdező hozzászólása: 12 óra mulva bevette az esemény utáni tabit :) szal akik beszoltak bekaphatják akik segitettek köszönm szépen
Elment kelengyét vásárolni!Ezután pelenkára, tejre gyûjt.
xD na mi lett?
Ezért nem lesz gyerek, mert kizabálod.
AZONNAL keresse fel az ügyeletet és írasson esemény utáni tablettát, váltsa ki és vegye be! Minél gyorsabban, mert minél késõbb veszi be, annál kisebb eséllyel hat. Ha ennek ellenére teherbe esik (aminek kicsi az esélye, ha beveszi a tabit), akkor nem tudtok mit csinálni. Vagy megszüli, vagy elveteti (természetesen szülõi beleegyezéssel).
Ezt nem kiszívtad, hanem megszívtad.
Nekem csak vörösfenyõm van.
#6. Ezen bekönnyeztem :D XD na és még csodálkoznak ha nem gondoljuk érettnek az 'okos 16 éveseket akik mindent tudnak a védekezésrõl'. De hogy a kérdésre is választ adjak: 50% hogy terhes. Szóval vagy esemény utáni, vagy szülõi segítség. + egy mi atyánk sem árt.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel 5 kor volt
A kérdező hozzászólása: ÉS akk a minek ir ide ha nem azt kértem h idegesitsen engem .. te biztos tökéletes vagy nem????
a tesztek általában az aktus után 2 héttel tudják kimutatni a terhességet, de még akkor sem biztosra, sõt van, akinek ki sem mutatják, vagy csak nagyon sokára. ha volt elõváladéka, akkor elõfordulhat terhesség, ha nem nagy az esélye, akkor is, szóval ezzel jobb nem játszani. vegyél mégegy tesztet, ha késõbb sem jön meg, akkor doki. de az idegeskedés is késeltetheti, vagy ezer más dolog, nekem volt, hogy 3-4 hónapig nem jött meg, volt, hogy 2 havonta, szóval lehet, hogy szabálytalan, de azért jobb megnyugodni, hogy nincs gond.
ez csak az hogy parázol nyugodj le és meg fog jönni!:)
Nyilván tényleg nem vagy terhes, csak rendszertelen a ciklusod, de akkor se csináljatok máskor ilyet! 16 évesen nem lehet nagy élmény anyává válni vagy abortálni (ami persze késõbb sem). A pasit hurrogd le ha megint ilyen akcióba kezdene. Könnyen játszik, nem neki jut a neheze, ha "baleset" ér benneteket.
ha ez volt az elsõ nagy valószínûséggel megborult a hormonháztartásod , ez lehet az oka barátnõmnek is elsõ után ez volt ne parázz meg fog jönni
Ha ateszt nemet mutat akkor nem vagy terhes
A kérdező hozzászólása: Köszike szépen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
A kérdező hozzászólása: okés köszii.:) most megnyudtatál.
A kérdező hozzászólása: de kkor miért van ez :S segíts nekem kérlek.
Ha óvszer nélkül már bedugta, akkor utána minek az óvszer, anyuka? Ez olyan, mintha elõször rádlõnek, mejd fölveszel (föladnak rád) egy golyóálló mellényt. Tesztelj még egyszer.
Ha télleg használtatok óvszert akkor nem hiszem, hogy baj lehet belõle :)
Ha a menstruációd rendszeresen jön azóta is, nincs is helye a kérdésnek. Plusz gumit is használtatok és nem írtad, hogy kiszakadt volna.
szerintem már megszülted
Minden menstruáló nõ terhes! Így jártál sajnos legközelebb gumi nélkül csináljátok akkor tutker, hogy nem leszel terhes.
Nem lehetsz, már az vagy!
A válszok értelmesek! A kérdés értelmetlen!
Hülye krédésre csak hülye válasz mehet. :) TERHES VAGY kvrva! :D
A kérdező hozzászólása: mert kell enyire sertegessetek...ez nem igassag...nem vok k.rva!
sajnálom, de nem ijesztgetni akartam..csak többen írták, hogy ez" hülyeség hogylehetnél már terhes "stb. és csak elmondtam a véleményem...nemmondták, hogy ide csak hülyeségeket lehet írni...-.-
A kérdező hozzászólása: koszonom a megertest:) :D
igaza van lehetsz terhes attol mert menstruálsz nekem is meg volt az 1 hónapban mikor már terhes voltam persze én nem védekeztem és nem is akartam!!! de ha nem szakadt ki a gumi nem vagy az ne félj!!!
jajj!!!! leszóltam a sajt!!! szegény sajt!!!
Tutira nem vagy terhes, de ha nagyon aggódsz csinálj tesztet! Amugy meg miért kellett leszavazni az elõzi válaszom? nem írtam hülyeséget és csak segíteni akartam...
Utolsó! Ijesztgesd csak hülyeségekkel. A terhességet nem lehet nem észrevenni. Ha végigmenstruálta, akkor nem terhes, ha valaki terhesség alatt menstruál, az nem ugyanolyan. És biztosan nem védekezett óvszerrel, ami ki sem szakadt.
Nem tudom miért kell leszólni a sajt.Igenis lehetséges az, hogy menstruálsz, és mégis terhes avgy.Egy ismerõsöm végigmenstruálta a terhességét.Nekérdezzétek miért, és hogyan, de így volt...:O...:\
ez neked nem értelmes??? NEM VAGY TERHES AGGÓDÓ R1B4NC!!!
A kérdező hozzászólása: letszi ertelmes valaszokat irjatok!!!!
Annyira, de annyira utálom az ilyen csajokat, komolyan mondom:S:S:S:S Itt rinyálnak hogy jajj teherbe estem, elkezdek gondolkodni hogy hogy lehetnek ilyen hülyék hogy nem védekeztek... aztán végre kiderül, hogy valójában védekeztek, csak hisztizik mert ostoba és gyerekes:S:S:S Nem kéne még ilyen komoly dologgal foglalkoznod, kislány...
Jajj, nyugi! Mitõl lennél terhes? Óvszerrel védekeztél és azóta is rendszeres menstruációd van. A szakítás elõidézhet ilyen félelmeket, na de van neked józan eszed, hallgass arra :) Nem vagy terhes :)
hát ez már enyhe paranoia...:D
bocsika utolsó válaszol vok csak most olvastam hogy ez mind már 3 hónapja történt??? annak már vannak elöjelei ebben az idöben!!! szoval nem vagy az de 3 hónapig menszesz?? menj el egy dokihoz és érdeklödj utána!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!