Találatok a következő kifejezésre: 16 eves cm magas, es (23 db)

17 éves srác vagyok 16 cm magas és 46 kg vagyis eléggé vékony van itt olyan srác aki hasonlóan vékony és elkezdett gyúrni?

Mi a tapasztalat ? híztál izmosodtál jobbna nézel ki?

Legjobb válasz: Bocsi nem 16 cm magas hanem 165 cm magas :)

A kérdező hozzászólása: Bocsi nem 16 cm magas hanem 165 cm magas :)
Én is rohadt vékony voltam. Elkezdtem eszetlenül edzeni. 3hónap múlva már frankón látszott, annyi hogy kaptam hozzá jó sok húzódást meg izületi bántalmak is jöttek. Minden féleképpen érdemes elkezdeni gyúrni. Ha van pénzed konditerembe járjál, és vegyél nyugodtan magas fehérjetartalmú tömegnövelõt. +edzés tervet csináltatsz. A lényeg hogy ÉSSZEL kell csinálni. És mindenkin jön az eredmény, legyen bármilyen testalkatú, csak kitartás és tudatos edzés.
Én is tök vékony voltam nekem kb fél év kellett, hogy lássak valami eredményt. Csinálj egy megfelelõ étrendet és egy megfelelõ edzéstervet és legyen benned nagy kitartás csak akkor érheted el a céljaid, de a lényeg hogy csak ésszel mert különben tönkreteszed az ízületeid.

Szerintetek hogyan tudnék elbánni egy magas emberrel ( gyerekkel, aki 16 éves 75 kg és kb.190 cm magas)? [Többi lent]

Olyan problémám van, hogy már régóta piszkál ez a " ropi emósnak" mondható gyerek, akit leírtam és azért kérdeztem, hogy hogyan tudnék elbánni vele, hogyha ? megtámadna. Én 175 cm és 65 kg vagyok. Van valamennyi Thai-Box tapasztalatom.

Legjobb válasz: komoly tapasztalat lehet, amit itt leírtál :D az más kérdés, hogy a tapasztalatodat balf.aszokra alapozod, akik messzire vannak a harcmûvészettõl. de egyébként egyetértek. én ezért utálom a balf.asz utcai erõszakot. valljuk be, ritkán támad az emberre egy veszélyes késelõ. a sima kis beszívott f.aszok meg ennyit tudnak, ütni össze-vissza, meg sem érdemlik hogy visszaüssek, nem is beszélve arról hogy megöljem. pff, szánalmas idióták.. semmi harctudások, de nyomják az erõszakot, pedig közük sincs hozzá. az ilyen pancserek verik majd az asszonyt meg a gyereküket.. sok selejt. bocsi, kicsit kijött belõlem :D

komoly tapasztalat lehet, amit itt leírtál :D az más kérdés, hogy a tapasztalatodat balf.aszokra alapozod, akik messzire vannak a harcmûvészettõl. de egyébként egyetértek. én ezért utálom a balf.asz utcai erõszakot. valljuk be, ritkán támad az emberre egy veszélyes késelõ. a sima kis beszívott f.aszok meg ennyit tudnak, ütni össze-vissza, meg sem érdemlik hogy visszaüssek, nem is beszélve arról hogy megöljem. pff, szánalmas idióták.. semmi harctudások, de nyomják az erõszakot, pedig közük sincs hozzá. az ilyen pancserek verik majd az asszonyt meg a gyereküket.. sok selejt. bocsi, kicsit kijött belõlem :D
tirpák ödönke !!! Te ha ilyen gyoker vagy es hagyod magad hogy ussenek hat akkor szivet neki, nem nyuszit kell nevelni legy ember a talpadonn!!!, nem kell szaladni sehova, mert a vegen csak o banja, o kapja a szivatast szalad es arulkodik, ritka egy gyoker vagy kishaver!!!!!
1 ik lábával mögé lépsz a nyakánál fogva leviszed a földre földön már rádbízom :)
Ha van Thai Box tapasztalat használd ki....tudsz rugni?ütni? mert ha igen akkor nincs semmi nehéz benne...
hát attól is függ mi a tapasztalatod , mert ha az hogy fáj akkor sokra nem mész . Amúgy szerintem 175 cmterrel 65 kilóval te is ropi emo vagy :Dplusz 190 cméter elég magas ebbõl ítélve szimplán ökölvívásba elég nagy bajba vagy ha nem tudsz beltéri harcot teremteni vagy távolról megrugni . Hosszú kész táv felejtõs ha van némi fogalma róla csak úgy abból a kistáv fogalmamból amit nagyon pici tapasztalataimból vettem észre .
Hivod Kunkli Tivadart.
a Kunkli :D az kemény gyerek egyébként! 40 éves talán, talán több. de van tapasztalata!
Õ volt az elsõ akit úgy csesztek le hogy kamu meccsen nyert hogy közbe elismerték a tudását . Legalábbis ha nem értettem félre Rehák írását anno facen
ez mekkora :D képzelem "mekkora bunda volt már! ... kedves Tivadar, adna egy autogrammot? maga a legnagyobb egyébként" jah, az a meccs.. eleinte az volt bennem, hogy úgy is õ fog gyõzni, mert néztem róla videókat és látszott hogy kemény. de pi.csába nem fogadtam haverokkal. aztán visszanéztem a meccset, persze kiütötte a Sappot, elég is volt nekem. aztán késõbb (még Késes Krisszel) visszatértünk a témára, és azért én is jobban tanulmányoztam a dolgot, és így normális mennyiségû figyelmet szentelve a dolognak azért egyértelmû hogy mi volt.
pontosan.. akkor döbbentem rá igazán, hogy mennyi tapló senki van. legutóbb (mondjuk az régebben volt..) még utcán féltem amikor "bunyó" volt, most már tényleg elküldeném õket ide GYIKre hogy oltsák le õket a rákba.
"kishaver"! ez [email protected] :DD Na akkor béke van..
Ja. Aczél te se ölted meg múltkor azt a csövest..
tirpák ödönke oke kishaver eggyetertek veled, semmi gond!!! voltam en is gyerek es tudom milyen ha valaki b***ogat, ku*vara sz**ul esik, de odakell neki pirittani hogy a pofajat fogja mar be egyszer errol szoll a dolog.
a thai boxhoz pedig annyit szeretnek hozzafuzni, ha nincs szived utni akkor hagyd a pi***ba, olyan mint a judo, karate, elmessz edzeni utana mi marad meg benned? semmi a kobon. Mikor a bunyonn a lenyeg, olyankor nem fog eszedbejutni mit hogy kene, ahol kapod ott utod ennyi az egessz, ahhoz hogy tudd alkalmazni a technikakat nem csak tapasztalatot kell szerezned hanem evek hosszann kell csinalnod megallas nelkul. Az elso kommentalo amit irt pl az is judo technika, de mikor valakivel mar bunyozol nincs eselyed ot meg kiakasztani, ezeket csak versenyeken lehet alkalmazni.( tapasztalatbol beszelek )
Én nem hagyom magam ütni te kis butus...azt mondtam, hogy hülyegyerekeknek nem kell fejberúgós tanácsokat osztogatni mert beszólogat neki egy b.zi! Aki ilyen kérdést tesz fel az GYEREK!!! Gyerek meg árulkodjon ne verekedjen...
ezért szeretem a tájboxot: valakinek van némi tapasztalata vele, akkor sem megy semmire vele. menj el boxolni, ott megtanítanak ütni. és ha ilyen semmi kis balhékat akarsz, akkor ilyenkor ütögethetsz. bár semmi értelme..
szaladj és szólj a tanárnak vagy anyádnak... hülyegyerekek ne akarjanak fejberúgni ész és ok nélkül senkit...ha úgy esik és megdöglik a kis popsidat szétnyomják a kaptuszban a gigolok...és onnantól lány leszel...lány...kis ringyó...amíg csak élsz... Balhét kerülni...
Rugd tokon ocsem, utana meghajol, azutann labfejjel fejbe rugod es mar tobb nem is kell neki:D de ha az nem eleg, akkor a vesejebe kettot behuzol es megis fekudt:) Remelem bejon, nekem mindig...csak en a fejevel kezdem en 200 cm magas vagyok ugyh az nem gond:) ...(nem kell tiszta erobol tokon rugnod, mert nagyobb baja is lehet)...:)
Tökmind1 mekkora. Nagyobb ember nagyobbat koppan. Elég egy pontos találat vmiek kiütési pontra. Am meg a sok hülye itt írja h a thai-box nem jó semmire -.- . Én ugyan boxolok és jobban ütök mint 1 thaios, de a lábuk nagyon veszélyes tud lenni. Berögzõdés, kérdése h mennyi az a "valamennyi tapasztalat" van mikor már reflexbõl is feltudod használni akár utcai bunyóban is. Énis rengeteg cigó gyereket ütöttem ki mikor 8 ba laktam hiába voltak nagyobbak vagy jöttek 4 en. Na de mind1. Ha magas neked közelharcba kell leverni.. vagy vágd csak simán gyomorszájon mikor összerogyik állba vered vagy halántékon azt csumi :DD

16 éves vagyok 186 cm magas és azt szeretné kérdezni hogy magasabbra fogok-e nőni mert már 1 éve nem nőttem semmit!?

Legjobb válasz: még pontosan 3 és fél centit fogsz nõni, ez teljesen biztos!

még pontosan 3 és fél centit fogsz nõni, ez teljesen biztos!
Nem valószínû. Esetleg 1-2 centi, de semmi számottevõ növekedés nem lesz már.
az 1nek igaza van


16 eves 159 cm magas, es 48 kg u lany vagyok, kovernek talalom magam, soklehet ez? Es mit csinaljak hogy le fodjak minel hamarabb, minel tobbet? Hm?

utalom igy magam.. :((((

Legjobb válasz: Eszedbe ne jusson fogyni! Még fejlõdõben van a szervezeted, a 48 kg majdnemhogy kevés is.

nézz tükörbe és lásd a valóságot és ne azt amit te akarsz látni!!
Eszedbe ne jusson fogyni! Még fejlõdõben van a szervezeted, a 48 kg majdnemhogy kevés is.
Inkább írni tanulj meg rendesen.
Egy felnõtt ember normál testömege a magasság-110 így lehet megnézni, neked még akkor is van 1 kg hogy hízz, nem fogyni kell
A magasságodhoz pont jó a súlyod, talán lehetne még 1-2 kilo pluszt felszedned, de fogyni? Hova már? Beteg vagy ha kövérnek érzed magad, menj pszichologushoz. Na meg a fiúk sem a csontkollekciót szeretik. Ne az agyonéheztetett fotómodellekrõl vegyél példát, az nem normális.
te buta vagy nem vagy kover anorexias vagy menj pszihologushoz mit utals magadon??????/ tok normalis a testsulyod hiznod kene nem fogyni
Kövérnek??? Szerintem nagyon is vékony vagy... Sõt szerintem egyes férfiaknak kifejezetten sovány...
Kedves kérdezõ. Szerintem inkább azért kellene utálnod magad, mert nagyon vékony vagy. Tessék normálisan enni és sportolni, de Isten õrizz, hogy még fogyjál a végén még kórházba kerülsz.
Eszedbe ne jusson fogyni, inkább híznod kellene egy pár kg-ot!
nem vagy normális. pszichologus és egyél többet. normális férfi nem szereti a csontszexet.
jó vagy így.
Szerintem nem vagy túl kövér, de azt sem lehet mondani, hogy túl sovány vagy. Látni kellene, de valószínûleg egy vékony lány lenne a képen. Nálad sokkal magasabb lányok is szoktak 48 kilók lenni, de az már inkább kóros. Biztos fogsz még nõni pár centit, és valószínûleg néhány kiló is rádmegy még az elkövetkezõ pár évben, mire beáll a testalkatod. Végezz valami egészséges sportot hobbi szinten, egyél rendesen, ne diétázz, és ha teheted, vegyél csini ruhákat, és akkor minden rendben lesz :)

16 évesen 105 kg és 192 cm magas vagyok szeretnék fogyni, hogyan?

Szeretnék lefogyni kb 90 kilóra .Hetente kb 8-10 km-t futok és szoktam végezni súlyzós , edzést . Az a baj hogy nagyon hízékony vagyok , és étrendbe valami olyan kellene amitől nem vesztenék izmot, ehhez szeretnék segítséget kérni. 16/F

Legjobb válasz: de ovatosan a fogyásal ugyanis ebe epilepsziás rohamot is lehet kapni osztálytársam is igy járt nem akarlak meg félemliteni de ezuel a fogyásal vigyázál nagyon ö is fogyni akart fogyot is osztán 1 honap mulva epilepsziás rohamot kapot

de ovatosan a fogyásal ugyanis ebe epilepsziás rohamot is lehet kapni osztálytársam is igy járt nem akarlak meg félemliteni de ezuel a fogyásal vigyázál nagyon ö is fogyni akart fogyot is osztán 1 honap mulva epilepsziás rohamot kapot
Elsõ :DDD Azért nem igazán gyakori, hogy fogyástól epilepsziás rohamokat kap valaki. Kérdezõ, keress egy személyi edzõt valamelyik teremben. Értelmesebb, mint próbálkoznod össze-vissza.
A kérdező hozzászólása: Az a baj , hogy felénk olyan , nem nagyon van :DD igazából régen jártam terembe , és egész jól is ment , sokat erõsödtem , meg lement 5 kg , de aztán nem tudtam rá idõt szakítani , annyira amennyire szerettem volna .
Menj fel a body.builder.hu -ra és ott keresd a Sárga kapszulát. Minden le van írva, étrend és a súlyzós edzéshez is. Nagyon jól teszed, ha le akarsz fogyni. A fiam pont ilyesmi, mint te, most kezdi õ is. Drukkolok nektek.

16 éves lány vagyok, 163 cm magas és 45 kg. Szerintetek ez így jó vagy fogynom/híznom kell?

Legjobb válasz: Fogyni semmiképp ! Inkább hízni kellene . De ez függ attól is, hogy mennyire erõs a csontozatod, milyen izmos vagy milyen a testalkatod.

Fogyni semmiképp ! Inkább hízni kellene . De ez függ attól is, hogy mennyire erõs a csontozatod, milyen izmos vagy milyen a testalkatod.
Nem látunk képet rólad, nem tudjuk. Ha edzel (és nem ilyen flabélos meg zumba szintû röhögõgörcsöt) és rendesen edzel (sok zöldség, hús, zsír, kevés vagy semennyi cukor, gabona..) akkor feltételezhetõ, hogy egészséges a tested, pont jó. Ha nem edzel megfelelõen, nem eszel jól akkor valamennyit biztos lehetne változtatni..
ha látnánk képet egyszerûbb lenne
Sakkozást ajánlom.
Vékony? Pont akartam mondani neki hogy futnia kéne mert elég dagadt. Azt elkezdhetnéd. Ha budapesti vagy szívesen segítek ingyen. Nekem van egy edzésmunkám amivel elég szépen haladok, komolyabb eredményeket is elértem már.
5/5 dagadt? hát te idióta vagy.. 58 kiló szerintem ponthogy vékony... Nemtudom mit jelent nálad a vékony ha õ dagadt! Anorexiásokat nemkeresnek!
A kérdező hozzászólása: nem rendelkezek megfelelo fizikai eronlettel a sakkozashoz :(
Amihez kedved hiába mondom azt hogy kezd el úszni ha nem szereted vagy ha környéken nincs uszoda. Elõször nézzél szét milyen lehetõség van felétek ha valami megtetszik akkor kezd el azt.Ilyen egyszerû
Foci vagy kezdj el gyúrogatni, mert elég vékony vagy.

16 éves sportolo vagyok 180 cm magas és 79 kilo. Hogyan tudnám visszanyerni gyorsan az alakom?

16éves sportolo vagyok de sajnos baleset miatt 2 hónapra abba kellett hagynom.egy kicsit felszedtem magamra (has,comb,fenék,mell) hogyan tudnám ezt leadni gyorsan????el?reis köszii:DDD:D:D

Legjobb válasz: Ha sportoló vagy, nyilván van egy edzõd. Õt kérdezd, mert megfelelõbb étrendet tudna készíteni, mint itt a sok 90 napos diétás. Fõleg, hogy sportolóknak még inkább személyesebbet kell készíteni, mint "egy" átlag embernek.

Ha sportoló vagy, nyilván van egy edzõd. Õt kérdezd, mert megfelelõbb étrendet tudna készíteni, mint itt a sok 90 napos diétás. Fõleg, hogy sportolóknak még inkább személyesebbet kell készíteni, mint "egy" átlag embernek.
Kúrjál jó sokat
A kérdező hozzászólása: ba****g normális válasz?
A kérdező hozzászólása: nyáron nincsenek edzések és most sehol nmjátsok szept.be igazolok át :S ugyhogy nincsedzöm:/(most)

Apukám 168, anyukám pedig 160 cm magas, tesóm 13 éves és még 150 cm sincs. én 16 éves vagyok, 181 cm. Mi az oka hogy ennyivel magasabb vagyok tőlük?

Legjobb válasz: Valószínûleg a felmenõitek között volt ilyen magas személy és az õ génjei öröklõdtek. Vagy valamilyen pajzsmirigy probléma okozhat "extrém" magasságokat.

Valószínûleg a felmenõitek között volt ilyen magas személy és az õ génjei öröklõdtek. Vagy valamilyen pajzsmirigy probléma okozhat "extrém" magasságokat.
Lehet hogy a nagyszülõk vagy valamelyik más rokonod magas volt és tõle örökölted.Az én anyám 165 centi apám is 3 centivel alacsonyabb nálam én meg 174 centi lány vagyok. Azt mondják a nagyszüleim voltak nagynövésûek és tõlük örököltem a magasságot.Az unokatesóim is eléggé magasak.Mndaketten fiúk 17 és 19 évesek majdnem két méter magasak.
Valószínûleg öröklés, 6 generációra visszamenõleg örökölhetünk. Azonban lehet nõvekedési hormon túltermelése is, azt hiszem az agyalapi mirigy állítja elõ, ott is lehet bibi. De ennek baromi kevés esélye van, sokkal valószínûbb egy magas felmenõ a családban.

Egy 170 +1-2 cm magasságú 16 éves fiú vagyok aki sportol, focizik és mellette edzeni is szokott ezért viszonylag izmos testfelépítése van. A nálam magasabb vagy velem egy magas csajok csak úgy tekintenek rám mint egy kedves, aranyos barát?

-edzek:(Fegyencedzés, Calisthenics, Street Workout).

Legjobb válasz: Hát én pl. 14 éves vagyok és 185 cm, úgyhogy szerintem kicsit alacsony vagy, szóval lehet, hogy emiatt van. De ezen nem éri meg gondolkozni/bánkódni mivel úgyse tudsz tenni ellene semmit.:D

Hát én pl. 14 éves vagyok és 185 cm, úgyhogy szerintem kicsit alacsony vagy, szóval lehet, hogy emiatt van. De ezen nem éri meg gondolkozni/bánkódni mivel úgyse tudsz tenni ellene semmit.:D
én 168-170 cm magas vagyok. 27 éves vagyok. 14 éves korom óta nem nõttem semmit sehova !!! EZ miatt vagyok még mindig szûz, aszociális lettem, kerülöm az embereket, társaságba nem járok. Ez mind a magasságom miatt van. Apám alacsony azért lettem én is alacsony, ezért utálom is. Nem beszélek vele, de nem csak ezért.. Utcára nem nagyon szeretek kimozdulni se, mert olyan rossz érzés fog el. Mindenki nagyobb nálam. Lehet azt monndai keressek 160 alatti lányokat, de csak meg kell nézni õk kikkel vannak 185 - 190 cm-es fiukkal. Most is pl: annyira tetszik egy nõ de nem tudok odamenni hozzá mert magasabb nálam. Ha apád magas akkor nõsz még ha ne mekkora maradsz. jah még annyit hogy remélem aki 170 vagy alatta van nem csinál gyereket mert nem akarhatja hogy a fia szenvedjen !!!
Nekem van pár haverom akik 165-172 között vannak, mindegyiknek király csaja van/volt. Hajrá! :)
En 158cm vagyok a baratom 178 :) Hova valosi vagy? Vorosvaron es kornyeken sok az alacsony csaj es pesten is lattam parat:) 16/L
13-as válaszoló tökéletesen elmondta! Kedves 14-es. Sajnálom hogy ilyen környezetben vagy, amitõl így gondolkodsz. Én például 165 vagyok, és kifejezetten a 170+pár centis fiúk tetszenek, de nem ez alapján döntök. Neked inkább a rossz kisugárzásoddal lehet baj és a folyamatos öndajnálatoddal. Ez utálják a legjobban a csajok, a nyafogó pasikat.
küldesz egy képet??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszotokat és hogy próbáltok segíteni nekem ez sokat segít. Köszönöm Azt tudom hogy volt jó pár fullos csaj anno aki simán meglehetett volna csak nagyon kezdõ voltam és nem idõben léptem és már késõ volt. Ez miatt kifolyólag is kerülhettem CSAK a barátzónájukba. Viszont olyannal is találkoztam már hogy egybõl a barátzónába soroltak hogy én egy jó fej srác vagyok akivel lehet röhögni. Közölték velem hogy csak barátként tekintenek rám nem akarnak semmi többet. Segítségeteket kérném hogy hogyan tudnék ezen változtatni? Azokból a hibáimból tanultam hogy idõben kell lépni és többször nem követem el legalábbis törekszek rá, de mégis nehézkesen megy nekem ez az egész... Válaszotokat, segítõ hozzászólásaitokat elõre is köszönöm! :)
170 alatt szinte semmi esély egy pasinak a csajoknál. 170-175 között már jobbak az esélyeid, de ekkor kell kompenzálnod pl. azzal hogy jól nézel ki, stílusos vagy, gyúrsz, gazdag vagy stb... 175 felett már egész jó esélyeid vannak, de igazán akkor van esélyed a lányok kb. 95%-nál ha 180 centi vagy legalább. hol élsz, pajtás? barlangban?
Téged véletlenül nem balázsnak hívnak, aki mellesleg encsi lakos, vagyis bocs ha rosszul ítélem meg csak kérdezem, mert teljesen ezek a személyleírások illenek az egyik ismerõsömre mint te...... még 1x bocs ha nem te vagy az :) :)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem Balázs vagyok :) és nem is ott lakok
én 168 centi vagyok.. jó testem sincs igazán, kinézetem talán az átlaggnál minimálisan jobb de semmi extra. Eddig az összes barátnõm magasabb volt nálam. az utolsó akivel több mint 3évig voltam együtt 176 centi volt.. Magassarkút ritkán vett fel, de még ez is elõ fordult. Akkor se éreztem rosszul magam mellete. Kisurgárzás, magabiztosság ennyi kell az egészhez. Az a lány aki a magasságod miatt nem kedvel meg annyit is ér. Ha meg beléd szeret valaki akkor annak a legkevesebb köze a magasságodhoz és a kinézetedhez van ^^
Menjetek már ezzel az egész f_szsággal. Ezek e qva számok. Értitek számok?!?!?!?! Miért köttök mindent számokhoz?!?!?! Nem elég magas, nem elég hosszú neki, stb.... Most tényleg?!?!?!?! És kérddezõ tudod mi a baj? Az, hogy Te görcsölsz erre rá. Ha ezt elfogadnád és abból építkeznél ami van, akkor sokkal magabiztosabb lennél és hidd el a magabiztosáág lehengerlõ tud lenni. B_asszál a világra és az elvárásaira. Érezd jól magad :D...
Én barátom 165 cm. Alacsonyabb nálam pár centivel, de szerintem ettõl függetlenül jól néz ki. Õ is sportol, nagyon jó teste van, és korántsem én vagyok az elsõ barátnõje. Szerintem te akár még nõhetsz is, csak aludj sokat. :) Valahol olvastam, hogy 7 óra alvás után kezd el a testünk azzal foglalkozni, hogy nõjön és viccen kívül õ kamaszkorában alig aludt. Biztos a genetika is közrejátszik, de annyira nincsenek alacsony szülei és a testvérei is magasabbak jóval.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm, hát nem tudok mit tenni ellene ez így van. Fiú vagy lány vagy egyébként? Mások véleményét is várom a témával kapcsolatban.
Nem igazán tudsz ellene semmit tenni.. Max ha húzol egy magassarkút, vagy nem barátkozol nálad magasabb csajokal:) 13/L
fogadd el magad.^^ és majd az igazinak úgy is tök jó leszel úgy ahogy vagy^^ a többi csaj meg most minek érdekel, ha boldog vagy, nem fog érdekelni annyira mások véleménye..^^ én is kb 172 centi vagyok és a velem egy magasságú fiúkkal nincs bajom, nem feltétlenül, csak barátként tekintek rájuk és akik alacsonyabbak, õket cukiknak tartom gyakrabban mint a magasabb növésûeket. Amúgy meg ízlések és pofonok, mindenkinek más tetszik, valakinek te is fogsz. Az jó, hogy ha gyúrsz, de ne ez legyen az elsõ, mert az egy idõ után unalmas *tapasztalat* L/15
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszotokat aranyosak vagytok, igen próbálok kompenzálni ezzel az edzéssel is. Ha már nem lehetek magas legyek izmos úgy talán több esélyem van és nem néznek nevetségesnek. Persze nem szabad elfelejteni nem ez a fõ oka az edzésnek. Kaptam már lányoktól visszajelzéseket mennyit változtam voltam. Pufi és nagyon alacsony voltam általános iskolás koromban aztán sikerült változnom lefogyni most meg lassan egy éve megy az edzés rendszeresen heti 5x-r persze nem izmokkal próbálok elsõsorban "hódítani" de úgy gondolom jól kompenzálhatok vele. Továbbra is várom mások válaszát és véleményét. :)
jól csinálod hogy kompenzálni próbálsz. Sajnos nem fog tetszeni a válaszom sokaknak, de 170 alatt szinte semmi esély egy pasinak a csajoknál. 170-175 között már jobbak az esélyeid, de ekkor kell kompenzálnod pl. azzal hogy jól nézel ki, stílusos vagy, gyúrsz, gazdag vagy stb... 175 felett már egész jó esélyeid vannak, de igazán akkor van esélyed a lányok kb. 95%-nál ha 180 centi vagy legalább. Természetesen ezek csak akkor igazak ha a lányoknál a magasság nagyon nagyon számítana. De azért ez nem így van. Sok lánynak az a fontos hogy a pasi legyen vele minimum egy magas vagy egy 5-10 centivel magasabb. De mivel még csak 16 vagy 2-3 évig simán nõhetsz, akár 5-10 centit is. 16 évesen én 180 centi voltam, most 21 vagyok és 18 éves korom óta nem nõttem semmit, azóta vagyok 185. De ez nagyon egyéni dolog, azonban biztos hogy még 2 évig nõni fogsz :) Akár még 180 is lehetsz. Ezen ne aggódj.
Gyúrásnál arra figyelj, hogy inkább arra menj, hogy szálkás legyél, ne pedig testesebb.
Miért nem dobsz fel egy képet.?
Alacsony, nekem a barátnõm 174:s de keress 160 körüli lányokat;) üdv ! Egy focista:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszotokat :/ Azon csajok nagy része akik nekem tetszenek mind magasabbak nálam. Megpróbálok keresgélni nálam alacsonyabb lányokat akik tetszenek nekem... biztos vannak csak nem egy országra valók :sss Esetleges válaszokat továbbra is várom.
Igaz miért nem donsz fel egy képet? Hátha okosabbat tudunk mondani!
Ne törõdj másokkal. Szerintem fölösleges ilyen miatt emésztened magad. Válassz nálad vagy egy magas lányokat, abból baj nem lehet. Ha meg a lány magasabb, Õ így fog elfogadni és te is fogadd el. Sokan nem a magasságot nézik, legalábbis én nem. Nem tudom mennyit tudtam segíteni :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!