Találatok a következő kifejezésre: 16 eves cm magas, es (21 db)

17 éves srác vagyok 16 cm magas és 46 kg vagyis eléggé vékony van itt olyan srác aki hasonlóan vékony és elkezdett gyúrni?

Mi a tapasztalat ? híztál izmosodtál jobbna nézel ki?

Legjobb válasz: Bocsi nem 16 cm magas hanem 165 cm magas :)

A kérdező hozzászólása: Bocsi nem 16 cm magas hanem 165 cm magas :)
Én is rohadt vékony voltam. Elkezdtem eszetlenül edzeni. 3hónap múlva már frankón látszott, annyi hogy kaptam hozzá jó sok húzódást meg izületi bántalmak is jöttek. Minden féleképpen érdemes elkezdeni gyúrni. Ha van pénzed konditerembe járjál, és vegyél nyugodtan magas fehérjetartalmú tömegnövelõt. +edzés tervet csináltatsz. A lényeg hogy ÉSSZEL kell csinálni. És mindenkin jön az eredmény, legyen bármilyen testalkatú, csak kitartás és tudatos edzés.
Én is tök vékony voltam nekem kb fél év kellett, hogy lássak valami eredményt. Csinálj egy megfelelõ étrendet és egy megfelelõ edzéstervet és legyen benned nagy kitartás csak akkor érheted el a céljaid, de a lényeg hogy csak ésszel mert különben tönkreteszed az ízületeid.

Szerintetek hogyan tudnék elbánni egy magas emberrel ( gyerekkel, aki 16 éves 75 kg és kb.190 cm magas)? [Többi lent]

Olyan problémám van, hogy már régóta piszkál ez a " ropi emósnak" mondható gyerek, akit leírtam és azért kérdeztem, hogy hogyan tudnék elbánni vele, hogyha ? megtámadna. Én 175 cm és 65 kg vagyok. Van valamennyi Thai-Box tapasztalatom.

Legjobb válasz: komoly tapasztalat lehet, amit itt leírtál :D az más kérdés, hogy a tapasztalatodat balf.aszokra alapozod, akik messzire vannak a harcmûvészettõl. de egyébként egyetértek. én ezért utálom a balf.asz utcai erõszakot. valljuk be, ritkán támad az emberre egy veszélyes késelõ. a sima kis beszívott f.aszok meg ennyit tudnak, ütni össze-vissza, meg sem érdemlik hogy visszaüssek, nem is beszélve arról hogy megöljem. pff, szánalmas idióták.. semmi harctudások, de nyomják az erõszakot, pedig közük sincs hozzá. az ilyen pancserek verik majd az asszonyt meg a gyereküket.. sok selejt. bocsi, kicsit kijött belõlem :D

komoly tapasztalat lehet, amit itt leírtál :D az más kérdés, hogy a tapasztalatodat balf.aszokra alapozod, akik messzire vannak a harcmûvészettõl. de egyébként egyetértek. én ezért utálom a balf.asz utcai erõszakot. valljuk be, ritkán támad az emberre egy veszélyes késelõ. a sima kis beszívott f.aszok meg ennyit tudnak, ütni össze-vissza, meg sem érdemlik hogy visszaüssek, nem is beszélve arról hogy megöljem. pff, szánalmas idióták.. semmi harctudások, de nyomják az erõszakot, pedig közük sincs hozzá. az ilyen pancserek verik majd az asszonyt meg a gyereküket.. sok selejt. bocsi, kicsit kijött belõlem :D
tirpák ödönke !!! Te ha ilyen gyoker vagy es hagyod magad hogy ussenek hat akkor szivet neki, nem nyuszit kell nevelni legy ember a talpadonn!!!, nem kell szaladni sehova, mert a vegen csak o banja, o kapja a szivatast szalad es arulkodik, ritka egy gyoker vagy kishaver!!!!!
1 ik lábával mögé lépsz a nyakánál fogva leviszed a földre földön már rádbízom :)
Ha van Thai Box tapasztalat használd ki....tudsz rugni?ütni? mert ha igen akkor nincs semmi nehéz benne...
hát attól is függ mi a tapasztalatod , mert ha az hogy fáj akkor sokra nem mész . Amúgy szerintem 175 cmterrel 65 kilóval te is ropi emo vagy :Dplusz 190 cméter elég magas ebbõl ítélve szimplán ökölvívásba elég nagy bajba vagy ha nem tudsz beltéri harcot teremteni vagy távolról megrugni . Hosszú kész táv felejtõs ha van némi fogalma róla csak úgy abból a kistáv fogalmamból amit nagyon pici tapasztalataimból vettem észre .
Hivod Kunkli Tivadart.
a Kunkli :D az kemény gyerek egyébként! 40 éves talán, talán több. de van tapasztalata!
Õ volt az elsõ akit úgy csesztek le hogy kamu meccsen nyert hogy közbe elismerték a tudását . Legalábbis ha nem értettem félre Rehák írását anno facen
ez mekkora :D képzelem "mekkora bunda volt már! ... kedves Tivadar, adna egy autogrammot? maga a legnagyobb egyébként" jah, az a meccs.. eleinte az volt bennem, hogy úgy is õ fog gyõzni, mert néztem róla videókat és látszott hogy kemény. de pi.csába nem fogadtam haverokkal. aztán visszanéztem a meccset, persze kiütötte a Sappot, elég is volt nekem. aztán késõbb (még Késes Krisszel) visszatértünk a témára, és azért én is jobban tanulmányoztam a dolgot, és így normális mennyiségû figyelmet szentelve a dolognak azért egyértelmû hogy mi volt.
pontosan.. akkor döbbentem rá igazán, hogy mennyi tapló senki van. legutóbb (mondjuk az régebben volt..) még utcán féltem amikor "bunyó" volt, most már tényleg elküldeném õket ide GYIKre hogy oltsák le õket a rákba.
"kishaver"! ez [email protected] :DD Na akkor béke van..
Ja. Aczél te se ölted meg múltkor azt a csövest..
tirpák ödönke oke kishaver eggyetertek veled, semmi gond!!! voltam en is gyerek es tudom milyen ha valaki b***ogat, ku*vara sz**ul esik, de odakell neki pirittani hogy a pofajat fogja mar be egyszer errol szoll a dolog.
a thai boxhoz pedig annyit szeretnek hozzafuzni, ha nincs szived utni akkor hagyd a pi***ba, olyan mint a judo, karate, elmessz edzeni utana mi marad meg benned? semmi a kobon. Mikor a bunyonn a lenyeg, olyankor nem fog eszedbejutni mit hogy kene, ahol kapod ott utod ennyi az egessz, ahhoz hogy tudd alkalmazni a technikakat nem csak tapasztalatot kell szerezned hanem evek hosszann kell csinalnod megallas nelkul. Az elso kommentalo amit irt pl az is judo technika, de mikor valakivel mar bunyozol nincs eselyed ot meg kiakasztani, ezeket csak versenyeken lehet alkalmazni.( tapasztalatbol beszelek )
Én nem hagyom magam ütni te kis butus...azt mondtam, hogy hülyegyerekeknek nem kell fejberúgós tanácsokat osztogatni mert beszólogat neki egy b.zi! Aki ilyen kérdést tesz fel az GYEREK!!! Gyerek meg árulkodjon ne verekedjen...
ezért szeretem a tájboxot: valakinek van némi tapasztalata vele, akkor sem megy semmire vele. menj el boxolni, ott megtanítanak ütni. és ha ilyen semmi kis balhékat akarsz, akkor ilyenkor ütögethetsz. bár semmi értelme..
szaladj és szólj a tanárnak vagy anyádnak... hülyegyerekek ne akarjanak fejberúgni ész és ok nélkül senkit...ha úgy esik és megdöglik a kis popsidat szétnyomják a kaptuszban a gigolok...és onnantól lány leszel...lány...kis ringyó...amíg csak élsz... Balhét kerülni...
Rugd tokon ocsem, utana meghajol, azutann labfejjel fejbe rugod es mar tobb nem is kell neki:D de ha az nem eleg, akkor a vesejebe kettot behuzol es megis fekudt:) Remelem bejon, nekem mindig...csak en a fejevel kezdem en 200 cm magas vagyok ugyh az nem gond:) ...(nem kell tiszta erobol tokon rugnod, mert nagyobb baja is lehet)...:)
Tökmind1 mekkora. Nagyobb ember nagyobbat koppan. Elég egy pontos találat vmiek kiütési pontra. Am meg a sok hülye itt írja h a thai-box nem jó semmire -.- . Én ugyan boxolok és jobban ütök mint 1 thaios, de a lábuk nagyon veszélyes tud lenni. Berögzõdés, kérdése h mennyi az a "valamennyi tapasztalat" van mikor már reflexbõl is feltudod használni akár utcai bunyóban is. Énis rengeteg cigó gyereket ütöttem ki mikor 8 ba laktam hiába voltak nagyobbak vagy jöttek 4 en. Na de mind1. Ha magas neked közelharcba kell leverni.. vagy vágd csak simán gyomorszájon mikor összerogyik állba vered vagy halántékon azt csumi :DD

16 évesen 105 kg és 192 cm magas vagyok szeretnék fogyni, hogyan?

Szeretnék lefogyni kb 90 kilóra .Hetente kb 8-10 km-t futok és szoktam végezni súlyzós , edzést . Az a baj hogy nagyon hízékony vagyok , és étrendbe valami olyan kellene amitől nem vesztenék izmot, ehhez szeretnék segítséget kérni. 16/F

Legjobb válasz: de ovatosan a fogyásal ugyanis ebe epilepsziás rohamot is lehet kapni osztálytársam is igy járt nem akarlak meg félemliteni de ezuel a fogyásal vigyázál nagyon ö is fogyni akart fogyot is osztán 1 honap mulva epilepsziás rohamot kapot

de ovatosan a fogyásal ugyanis ebe epilepsziás rohamot is lehet kapni osztálytársam is igy járt nem akarlak meg félemliteni de ezuel a fogyásal vigyázál nagyon ö is fogyni akart fogyot is osztán 1 honap mulva epilepsziás rohamot kapot
Elsõ :DDD Azért nem igazán gyakori, hogy fogyástól epilepsziás rohamokat kap valaki. Kérdezõ, keress egy személyi edzõt valamelyik teremben. Értelmesebb, mint próbálkoznod össze-vissza.
A kérdező hozzászólása: Az a baj , hogy felénk olyan , nem nagyon van :DD igazából régen jártam terembe , és egész jól is ment , sokat erõsödtem , meg lement 5 kg , de aztán nem tudtam rá idõt szakítani , annyira amennyire szerettem volna .
Menj fel a body.builder.hu -ra és ott keresd a Sárga kapszulát. Minden le van írva, étrend és a súlyzós edzéshez is. Nagyon jól teszed, ha le akarsz fogyni. A fiam pont ilyesmi, mint te, most kezdi õ is. Drukkolok nektek.


16 éves lány vagyok, 163 cm magas és 45 kg. Szerintetek ez így jó vagy fogynom/híznom kell?

Legjobb válasz: Fogyni semmiképp ! Inkább hízni kellene . De ez függ attól is, hogy mennyire erõs a csontozatod, milyen izmos vagy milyen a testalkatod.

Fogyni semmiképp ! Inkább hízni kellene . De ez függ attól is, hogy mennyire erõs a csontozatod, milyen izmos vagy milyen a testalkatod.
Nem látunk képet rólad, nem tudjuk. Ha edzel (és nem ilyen flabélos meg zumba szintû röhögõgörcsöt) és rendesen edzel (sok zöldség, hús, zsír, kevés vagy semennyi cukor, gabona..) akkor feltételezhetõ, hogy egészséges a tested, pont jó. Ha nem edzel megfelelõen, nem eszel jól akkor valamennyit biztos lehetne változtatni..
ha látnánk képet egyszerûbb lenne
Sakkozást ajánlom.
Vékony? Pont akartam mondani neki hogy futnia kéne mert elég dagadt. Azt elkezdhetnéd. Ha budapesti vagy szívesen segítek ingyen. Nekem van egy edzésmunkám amivel elég szépen haladok, komolyabb eredményeket is elértem már.
5/5 dagadt? hát te idióta vagy.. 58 kiló szerintem ponthogy vékony... Nemtudom mit jelent nálad a vékony ha õ dagadt! Anorexiásokat nemkeresnek!
A kérdező hozzászólása: nem rendelkezek megfelelo fizikai eronlettel a sakkozashoz :(
Amihez kedved hiába mondom azt hogy kezd el úszni ha nem szereted vagy ha környéken nincs uszoda. Elõször nézzél szét milyen lehetõség van felétek ha valami megtetszik akkor kezd el azt.Ilyen egyszerû
Foci vagy kezdj el gyúrogatni, mert elég vékony vagy.

16 éves sportolo vagyok 180 cm magas és 79 kilo. Hogyan tudnám visszanyerni gyorsan az alakom?

16éves sportolo vagyok de sajnos baleset miatt 2 hónapra abba kellett hagynom.egy kicsit felszedtem magamra (has,comb,fenék,mell) hogyan tudnám ezt leadni gyorsan????el?reis köszii:DDD:D:D

Legjobb válasz: Ha sportoló vagy, nyilván van egy edzõd. Õt kérdezd, mert megfelelõbb étrendet tudna készíteni, mint itt a sok 90 napos diétás. Fõleg, hogy sportolóknak még inkább személyesebbet kell készíteni, mint "egy" átlag embernek.

Ha sportoló vagy, nyilván van egy edzõd. Õt kérdezd, mert megfelelõbb étrendet tudna készíteni, mint itt a sok 90 napos diétás. Fõleg, hogy sportolóknak még inkább személyesebbet kell készíteni, mint "egy" átlag embernek.
Kúrjál jó sokat
A kérdező hozzászólása: ba****g normális válasz?
A kérdező hozzászólása: nyáron nincsenek edzések és most sehol nmjátsok szept.be igazolok át :S ugyhogy nincsedzöm:/(most)

16 éves vagyok 186 cm magas és azt szeretné kérdezni hogy magasabbra fogok-e nőni mert már 1 éve nem nőttem semmit!?

Legjobb válasz: még pontosan 3 és fél centit fogsz nõni, ez teljesen biztos!

még pontosan 3 és fél centit fogsz nõni, ez teljesen biztos!
Nem valószínû. Esetleg 1-2 centi, de semmi számottevõ növekedés nem lesz már.
az 1nek igaza van

16 eves 159 cm magas, es 48 kg u lany vagyok, kovernek talalom magam, soklehet ez? Es mit csinaljak hogy le fodjak minel hamarabb, minel tobbet? Hm?

utalom igy magam.. :((((

Legjobb válasz: Eszedbe ne jusson fogyni! Még fejlõdõben van a szervezeted, a 48 kg majdnemhogy kevés is.

nézz tükörbe és lásd a valóságot és ne azt amit te akarsz látni!!
Eszedbe ne jusson fogyni! Még fejlõdõben van a szervezeted, a 48 kg majdnemhogy kevés is.
Inkább írni tanulj meg rendesen.
Egy felnõtt ember normál testömege a magasság-110 így lehet megnézni, neked még akkor is van 1 kg hogy hízz, nem fogyni kell
A magasságodhoz pont jó a súlyod, talán lehetne még 1-2 kilo pluszt felszedned, de fogyni? Hova már? Beteg vagy ha kövérnek érzed magad, menj pszichologushoz. Na meg a fiúk sem a csontkollekciót szeretik. Ne az agyonéheztetett fotómodellekrõl vegyél példát, az nem normális.
te buta vagy nem vagy kover anorexias vagy menj pszihologushoz mit utals magadon??????/ tok normalis a testsulyod hiznod kene nem fogyni
Kövérnek??? Szerintem nagyon is vékony vagy... Sõt szerintem egyes férfiaknak kifejezetten sovány...
Kedves kérdezõ. Szerintem inkább azért kellene utálnod magad, mert nagyon vékony vagy. Tessék normálisan enni és sportolni, de Isten õrizz, hogy még fogyjál a végén még kórházba kerülsz.
Eszedbe ne jusson fogyni, inkább híznod kellene egy pár kg-ot!
nem vagy normális. pszichologus és egyél többet. normális férfi nem szereti a csontszexet.
jó vagy így.
Szerintem nem vagy túl kövér, de azt sem lehet mondani, hogy túl sovány vagy. Látni kellene, de valószínûleg egy vékony lány lenne a képen. Nálad sokkal magasabb lányok is szoktak 48 kilók lenni, de az már inkább kóros. Biztos fogsz még nõni pár centit, és valószínûleg néhány kiló is rádmegy még az elkövetkezõ pár évben, mire beáll a testalkatod. Végezz valami egészséges sportot hobbi szinten, egyél rendesen, ne diétázz, és ha teheted, vegyél csini ruhákat, és akkor minden rendben lesz :)

Apukám 168, anyukám pedig 160 cm magas, tesóm 13 éves és még 150 cm sincs. én 16 éves vagyok, 181 cm. Mi az oka hogy ennyivel magasabb vagyok tőlük?

Legjobb válasz: Valószínûleg a felmenõitek között volt ilyen magas személy és az õ génjei öröklõdtek. Vagy valamilyen pajzsmirigy probléma okozhat "extrém" magasságokat.

Valószínûleg a felmenõitek között volt ilyen magas személy és az õ génjei öröklõdtek. Vagy valamilyen pajzsmirigy probléma okozhat "extrém" magasságokat.
Lehet hogy a nagyszülõk vagy valamelyik más rokonod magas volt és tõle örökölted.Az én anyám 165 centi apám is 3 centivel alacsonyabb nálam én meg 174 centi lány vagyok. Azt mondják a nagyszüleim voltak nagynövésûek és tõlük örököltem a magasságot.Az unokatesóim is eléggé magasak.Mndaketten fiúk 17 és 19 évesek majdnem két méter magasak.
Valószínûleg öröklés, 6 generációra visszamenõleg örökölhetünk. Azonban lehet nõvekedési hormon túltermelése is, azt hiszem az agyalapi mirigy állítja elõ, ott is lehet bibi. De ennek baromi kevés esélye van, sokkal valószínûbb egy magas felmenõ a családban.

16 éves 185 cm magas fiú vagyok, és szeretnék egy kicsit izmosodni. Mit vegyek, hogy kezdjem? Mire figyeljek oda?

http://www.vital-force.hu/index.php?option=com_virtuemart&vi..

Legjobb válasz: Egy ideig elég lesz a súly, de majd késõbb venned kell még hozzá. Legyen elõször is tömegnövelõ étrended: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 4-6g*ttkg szénhidrát (ch). Ezekbõl kellene leginkább összerakni: fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg. ch: zabpehely, rizs, teljes kiõrlésû kenyér, teljes kiõrlésû tészta, sok zöldség. zsír: omega3, lenmagolaj. Kell még egy jó multivitamin, pl mega daily one, vitabolic, stb és edzés utánra egy jó tejsavóprotein (pl mhn whey, myprotein impact, stb) és a poteinhez edzés után kell még 40-50 gramm gyors szénhidrát, pl dextóz.

Egy ideig elég lesz a súly, de majd késõbb venned kell még hozzá. Legyen elõször is tömegnövelõ étrended: napi 2-2, 5g*testtömegkg fehérje kell és 4-6g*ttkg szénhidrát (ch). Ezekbõl kellene leginkább összerakni: fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg. ch: zabpehely, rizs, teljes kiõrlésû kenyér, teljes kiõrlésû tészta, sok zöldség. zsír: omega3, lenmagolaj. Kell még egy jó multivitamin, pl mega daily one, vitabolic, stb és edzés utánra egy jó tejsavóprotein (pl mhn whey, myprotein impact, stb) és a poteinhez edzés után kell még 40-50 gramm gyors szénhidrát, pl dextóz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!