Találatok a következő kifejezésre: 16 eves cm magas, (43 db)

17 éves srác vagyok 16 cm magas és 46 kg vagyis eléggé vékony van itt olyan srác aki hasonlóan vékony és elkezdett gyúrni?

Mi a tapasztalat ? híztál izmosodtál jobbna nézel ki?

Legjobb válasz: Bocsi nem 16 cm magas hanem 165 cm magas :)

A kérdező hozzászólása: Bocsi nem 16 cm magas hanem 165 cm magas :)
Én is rohadt vékony voltam. Elkezdtem eszetlenül edzeni. 3hónap múlva már frankón látszott, annyi hogy kaptam hozzá jó sok húzódást meg izületi bántalmak is jöttek. Minden féleképpen érdemes elkezdeni gyúrni. Ha van pénzed konditerembe járjál, és vegyél nyugodtan magas fehérjetartalmú tömegnövelõt. +edzés tervet csináltatsz. A lényeg hogy ÉSSZEL kell csinálni. És mindenkin jön az eredmény, legyen bármilyen testalkatú, csak kitartás és tudatos edzés.
Én is tök vékony voltam nekem kb fél év kellett, hogy lássak valami eredményt. Csinálj egy megfelelõ étrendet és egy megfelelõ edzéstervet és legyen benned nagy kitartás csak akkor érheted el a céljaid, de a lényeg hogy csak ésszel mert különben tönkreteszed az ízületeid.

Apukám 168, anyukám pedig 160 cm magas, tesóm 13 éves és még 150 cm sincs. én 16 éves vagyok, 181 cm. Mi az oka hogy ennyivel magasabb vagyok tőlük?

Legjobb válasz: Valószínûleg a felmenõitek között volt ilyen magas személy és az õ génjei öröklõdtek. Vagy valamilyen pajzsmirigy probléma okozhat "extrém" magasságokat.

Valószínûleg a felmenõitek között volt ilyen magas személy és az õ génjei öröklõdtek. Vagy valamilyen pajzsmirigy probléma okozhat "extrém" magasságokat.
Lehet hogy a nagyszülõk vagy valamelyik más rokonod magas volt és tõle örökölted.Az én anyám 165 centi apám is 3 centivel alacsonyabb nálam én meg 174 centi lány vagyok. Azt mondják a nagyszüleim voltak nagynövésûek és tõlük örököltem a magasságot.Az unokatesóim is eléggé magasak.Mndaketten fiúk 17 és 19 évesek majdnem két méter magasak.
Valószínûleg öröklés, 6 generációra visszamenõleg örökölhetünk. Azonban lehet nõvekedési hormon túltermelése is, azt hiszem az agyalapi mirigy állítja elõ, ott is lehet bibi. De ennek baromi kevés esélye van, sokkal valószínûbb egy magas felmenõ a családban.

16 évesen 157 cm magas vagyok, szerintetek lehetek még 170 cm magas?

Apukám 187 cm, anyukám pedig 168, emellett a bátyám is szépen megn?tt, csak én vagyok ilyen kicsi...

Legjobb válasz: Úúúúthengeeeeeerrrrrr!

Úúúúthengeeeeeerrrrrr!
Nemhiszem és rossz kategória
ha csaj vagy akkor esélytelen, ha meg fiú akkor lehet jobban szemügyre kéne venni hogy hogy is néz ki a postás:D
kizárt, max 160 leszel.
szinte lehetetlen
nekem is apukám meg bátyám (190 centi körül) magas, anyukám alacsony (165 cm körül) de én már 14 éves koromban megnõttem 177 cmre és azóta nem nõttem 17/L
talán a 160-at még eléred
A genetikádtól függ, mivel faterod és a tesód is magas, van rá esély.
simán lehetsz magasabb. vannak olyanok mint aki nem nõtt 15 éves kora óta, egy ilyen srác volt 7. ben a tornasorban a legmagasabb. 12. re kb a fiúk fele magasabb volt nála, õ meg szinte alcsonynak számitott. nem ugyanabban a korban nõnek meg az emberek jelentõsen. simán lehet hogy leszel még 165 akár 170 is
lehetséges de nem biztos szerintem 167 cm körül leszel
Én mondjuk férfi vagyok, de 15 éves korom óta egy centit sem nõttem. Elég alacsony vagyok, 173 cm. Sajnálom, nem hiszem, hogy magasabb leszel annál ami most vagy. 21/F
Van egy osztálytársam (lány), aki kilencedikben 158 cm volt, 11.re meg megnõtt 173-ra:D Nem lehetetlen, de neki is nagyon magas volt az apuja :)

187 cm magas, 85 kg, 16 éves. Mennyit nőhetek még?

Maximum mennyit n?hetek még?

Legjobb válasz: Lehetetlen megmondani,a novekedes normalis esetben 100%-ig genetikailag meghatarozott.Ha lany vagy (bar az adataidat elnezve ketlem) akkor mar nem valoszinu,hogy nosz,mert a lanyok 16 eves koruk fele elnyerik a vegleges magassagukat.Fiukent viszont akar 21 eves korodig is nohetsz,hogy pontosan mennyit,az tenyleg genetika.Lehet,hogy 2 centit,lehet,hogy tizet.Bar 2 meter fole mar szerintem jo esellyel nem fogsz menni.

Lehetetlen megmondani, a novekedes normalis esetben 100%-ig genetikailag meghatarozott.Ha lany vagy (bar az adataidat elnezve ketlem) akkor mar nem valoszinu, hogy nosz, mert a lanyok 16 eves koruk fele elnyerik a vegleges magassagukat.Fiukent viszont akar 21 eves korodig is nohetsz, hogy pontosan mennyit, az tenyleg genetika.Lehet, hogy 2 centit, lehet, hogy tizet.Bar 2 meter fole mar szerintem jo esellyel nem fogsz menni.

Szerintetek 16 évesen jónak számít 190 cm magasnak lenni? 16/f

Legjobb válasz: sztem az egy kicsit magas, nem????

sztem az egy kicsit magas, nem????
A kérdező hozzászólása: Kosarazni akarok és ahhoz minimum 2 méterig kéne nõnöm. + 95 kg vagyok
Magasságodhoz megfelel a súlyod, gond nincs vele ha téged nemzavar :D ha zavar akkor térdtõl lefele fûrészeld le a lábaidat.
A kérdező hozzászólása: Én szabad vagyok ;)
;);) 15:18-as
No para..;) Én 186cm vagyok. 15/f szal szerintem nem annyira magas :D
szánalmasvagy utolsó
Az még jónak számít, én 16 éves korom óta 2 méter vagyok, szerencsére nem nõttem többet. Sok sz*rsággal jár pl.: nem férsz el se kocsiban se buszon, heti rendszerességgel vered be a fejed, nehéz jó ruhát találni stb. :D
énis mindent leszedek a fejemmel XD ezt már megszoktamXD szerintem jó:D én 186 vagyok:D és még lehet hogy nöfök bár nem nagyon akarok.az lenne gáz ha papir vékony lennél és ugy lennél magas!! 16/F
Az gáz, ha vki fiúként pl. csak 160 cm magas. Ez így férfias:P Semmi gond nincs vele:) 20/L 164 cm
Jónak hát, szeretema magas pasikat, de melletted eltörpülnék :D 164 centi
Nekem van 180 centis lány osztálytársam de te túlteszel még rajta is :D 14/l
Sztem jó...én örülnék, ha ilyen magas pasim lenne. :D
én 177 vagyok, és utálom, mert nem találok olyan magas pasit aki tetszik is...;) 16/L
erõ izom tejet iszom amugy szerintem nemrossz de én hülyén néznék ki mellette 170 centimmel:D
akkor már értem!!!
A kérdező hozzászólása: Semmi különöset. Sok tejet iszok :)
hát tuti meg lesz a 2 méter! O.o Mit eszel/iszol hogy így nõsz?
létra!! csak vicceltem. hát egy kicsit magas!
Ezt komolyan kérdezed???XDXD

16 éves srác vagyok! Lehetséges, hogy azért érzem úgy, hogy nem tudok becsajozni, mert mindíg a hibát keresem magamban? Pl: rám sem néznek a csajok azért, mert talán nem vagyok túl magas? Stb.165 cm vagyok!

Kérlek segítsetek! Köszönöm!

Legjobb válasz: Az tök mind egy hogy 165 cm vagy mert van 1 ismerõsöm õ 160cm szal 5 cmel kisebb:D és volt már 3 jó csaja 15 éves^^

Az tök mind egy hogy 165 cm vagy mert van 1 ismerõsöm õ 160cm szal 5 cmel kisebb:D és volt már 3 jó csaja 15 éves^^
Próbálj pozitívan hozzállni és egymagas vagy kisebb csajt keress és barátkozz :)
A csajok olyan srácokhoz vonzzódnak, akiken látszik, hogy jól érzik magukat a bõrükben. Úgyhogy hiába van n+1 hibád, felejtsd el õket, és hidd el magadról hogy annak a lánynak akit kiszemeltél, te vagy a legjobb választás. No persze, ne ess a ló túloldalára. De ez a megoldás rögös útja.
Nem azért nem néznek rád a csajok mert 165 cm vagy, hanem azért mert még nem tanultál meg csajozni!:) Jó duma kell, határozottság, fasza kiállás! Próbálkozni kell nem siránkozni! Fõ a magabiztosság! Jah még egy jó tanács: lehetõleg ne a 180 centiseknél próbálkozz!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi segítséget, viszont nemsokára lesz az iskolában a gólyaavató és este a gólya bál és el jön az a lány is aki tetszik! Meg kell próbálnom felszedni!
Én 25 éves lány vagyok és biztosan állíthatom Neked, hogy a magasság egyáltalán nem akadály!Az én párom is alacsonyabb nálam kb. 5 centivel. Annyit tudok neked tanácsolni - tapasztalatból - hogy a legfontosabb az, hogy bízzál önmagadban.A lányoknak törõdés kell és szeretjük azt érezni, hogy foglalkoznak velünk.Kapják meg a kijáró tiszteletet, megbecsülést. Ha így fordulsz egy lányhoz és mindezt tudatod vele, sokkal többet érsz el, mint a korosztályodra nagyon is jellemzõ "macsó" stílussal. Az a lány, aki ezt nem értékeli, nem érdemli meg Tõled! Sok sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)
18 éves korodig még nõlhetsz.
Viszonylag kicsi, de nekem is volt olyan osztálytársam, aki 16-18 éves kora között nõtt vagy 8 centit. Az az irányadó, hogy a családodban a felnõttek milyen magasak, és akár meg is kérdezheted õket, hogy nõttek-e még ilyen idõs korban, a késõi növés öröklõdhet.
Tovább is nõhetsz, nemcsak 18 éves korig. De senki nem tudja megmondani, hogy fogsz-e még nõni vagy egyáltalán mennyit... max egy genetikus.
Én 16 vagyok és a nyáron 4 centit nõttem szal nyugi
Szerintem gyere le velem a városba csajozni itt nem lesz kapás esélytelen. 16/f
Ha magas vagy es sportos akkor h h nincs senkid? Miskolci vagyok. Melyik suliba jarsz? En diosgyori:)
jelen, írj ha szeretnél:) 15L

168 cm vagyok, 16 éves. Még fogok nőni, ha a szüleim is magasak?

Legjobb válasz: Lehet. Ezt nem lehet megmondani. De szerintem ilyen idõs korban a max olyan 4-5 cm lehet ami még jön.

Lehet. Ezt nem lehet megmondani. De szerintem ilyen idõs korban a max olyan 4-5 cm lehet ami még jön.
átlagos
hát én 20 éves vagyok 189cm 100 kg és 15/4-es méretem van.Az asszony nem panaszkodik! :D
én 17 vagyok 5-6 centi ha áll 10 centi szerintetek ez kicsi ??
én 17 vagyok 5-6 centi a pucum . szerintetek kicsi ? ha áll akk 10 centi
Átlagosnál valamivel nagyobb. És még nõhet is. A magasság és a péniszméret között nincs összefüggés.
én 25 éves vagyok, 166 cm 14 cm a farkam szerinted jó ?
Mek.
A kérdező hozzászólása: de ekorával megelékszenek a nõk ?:
Jóméret.
HUH.. jó vastag méretekkel rendelkezel.... a hossz még lehet hogy nõni fog 19 éves korod ig nincs kicsukva hogy lesz simán 20 cm feletti is csak lehet hogy a vastagság nem marad ilyen mert megnyúlik.Nagyon elõnyös már most is nem mindenkinek lehet 16 cm es.
hosszra átlagos, és jó vastag, szal jó
Bõ átlagos.
Jó méret. De ezek közé a nõi szemmel mért kategóriák közé helyezd el: 1 - Kicsi 2 - Közepes 3 - Nagy 4 - Úristen! 5 - Van fehérben is?
én is 14 vagyok, és ugyan ekkora a rudam :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!