Találatok a következő kifejezésre: 16 eves cm magas, (45 db)

17 éves srác vagyok 16 cm magas és 46 kg vagyis eléggé vékony van itt olyan srác aki hasonlóan vékony és elkezdett gyúrni?

Mi a tapasztalat ? híztál izmosodtál jobbna nézel ki?

Legjobb válasz: Bocsi nem 16 cm magas hanem 165 cm magas :)

A kérdező hozzászólása: Bocsi nem 16 cm magas hanem 165 cm magas :)
Én is rohadt vékony voltam. Elkezdtem eszetlenül edzeni. 3hónap múlva már frankón látszott, annyi hogy kaptam hozzá jó sok húzódást meg izületi bántalmak is jöttek. Minden féleképpen érdemes elkezdeni gyúrni. Ha van pénzed konditerembe járjál, és vegyél nyugodtan magas fehérjetartalmú tömegnövelõt. +edzés tervet csináltatsz. A lényeg hogy ÉSSZEL kell csinálni. És mindenkin jön az eredmény, legyen bármilyen testalkatú, csak kitartás és tudatos edzés.
Én is tök vékony voltam nekem kb fél év kellett, hogy lássak valami eredményt. Csinálj egy megfelelõ étrendet és egy megfelelõ edzéstervet és legyen benned nagy kitartás csak akkor érheted el a céljaid, de a lényeg hogy csak ésszel mert különben tönkreteszed az ízületeid.

Apukám 168, anyukám pedig 160 cm magas, tesóm 13 éves és még 150 cm sincs. én 16 éves vagyok, 181 cm. Mi az oka hogy ennyivel magasabb vagyok tőlük?

Legjobb válasz: Valószínûleg a felmenõitek között volt ilyen magas személy és az õ génjei öröklõdtek. Vagy valamilyen pajzsmirigy probléma okozhat "extrém" magasságokat.

Valószínûleg a felmenõitek között volt ilyen magas személy és az õ génjei öröklõdtek. Vagy valamilyen pajzsmirigy probléma okozhat "extrém" magasságokat.
Lehet hogy a nagyszülõk vagy valamelyik más rokonod magas volt és tõle örökölted.Az én anyám 165 centi apám is 3 centivel alacsonyabb nálam én meg 174 centi lány vagyok. Azt mondják a nagyszüleim voltak nagynövésûek és tõlük örököltem a magasságot.Az unokatesóim is eléggé magasak.Mndaketten fiúk 17 és 19 évesek majdnem két méter magasak.
Valószínûleg öröklés, 6 generációra visszamenõleg örökölhetünk. Azonban lehet nõvekedési hormon túltermelése is, azt hiszem az agyalapi mirigy állítja elõ, ott is lehet bibi. De ennek baromi kevés esélye van, sokkal valószínûbb egy magas felmenõ a családban.

16 évesen 157 cm magas vagyok, szerintetek lehetek még 170 cm magas?

Apukám 187 cm, anyukám pedig 168, emellett a bátyám is szépen megn?tt, csak én vagyok ilyen kicsi...

Legjobb válasz: Úúúúthengeeeeeerrrrrr!

Úúúúthengeeeeeerrrrrr!
Nemhiszem és rossz kategória
ha csaj vagy akkor esélytelen, ha meg fiú akkor lehet jobban szemügyre kéne venni hogy hogy is néz ki a postás:D
kizárt, max 160 leszel.
szinte lehetetlen
nekem is apukám meg bátyám (190 centi körül) magas, anyukám alacsony (165 cm körül) de én már 14 éves koromban megnõttem 177 cmre és azóta nem nõttem 17/L
talán a 160-at még eléred
A genetikádtól függ, mivel faterod és a tesód is magas, van rá esély.
simán lehetsz magasabb. vannak olyanok mint aki nem nõtt 15 éves kora óta, egy ilyen srác volt 7. ben a tornasorban a legmagasabb. 12. re kb a fiúk fele magasabb volt nála, õ meg szinte alcsonynak számitott. nem ugyanabban a korban nõnek meg az emberek jelentõsen. simán lehet hogy leszel még 165 akár 170 is
lehetséges de nem biztos szerintem 167 cm körül leszel
Én mondjuk férfi vagyok, de 15 éves korom óta egy centit sem nõttem. Elég alacsony vagyok, 173 cm. Sajnálom, nem hiszem, hogy magasabb leszel annál ami most vagy. 21/F
Van egy osztálytársam (lány), aki kilencedikben 158 cm volt, 11.re meg megnõtt 173-ra:D Nem lehetetlen, de neki is nagyon magas volt az apuja :)


Szerintetek 16 évesen jónak számít 190 cm magasnak lenni? 16/f

Legjobb válasz: sztem az egy kicsit magas, nem????

sztem az egy kicsit magas, nem????
A kérdező hozzászólása: Kosarazni akarok és ahhoz minimum 2 méterig kéne nõnöm. + 95 kg vagyok
Magasságodhoz megfelel a súlyod, gond nincs vele ha téged nemzavar :D ha zavar akkor térdtõl lefele fûrészeld le a lábaidat.
A kérdező hozzászólása: Én szabad vagyok ;)
;);) 15:18-as
No para..;) Én 186cm vagyok. 15/f szal szerintem nem annyira magas :D
szánalmasvagy utolsó
Az még jónak számít, én 16 éves korom óta 2 méter vagyok, szerencsére nem nõttem többet. Sok sz*rsággal jár pl.: nem férsz el se kocsiban se buszon, heti rendszerességgel vered be a fejed, nehéz jó ruhát találni stb. :D
énis mindent leszedek a fejemmel XD ezt már megszoktamXD szerintem jó:D én 186 vagyok:D és még lehet hogy nöfök bár nem nagyon akarok.az lenne gáz ha papir vékony lennél és ugy lennél magas!! 16/F
Az gáz, ha vki fiúként pl. csak 160 cm magas. Ez így férfias:P Semmi gond nincs vele:) 20/L 164 cm
Jónak hát, szeretema magas pasikat, de melletted eltörpülnék :D 164 centi
Nekem van 180 centis lány osztálytársam de te túlteszel még rajta is :D 14/l
Sztem jó...én örülnék, ha ilyen magas pasim lenne. :D
én 177 vagyok, és utálom, mert nem találok olyan magas pasit aki tetszik is...;) 16/L
erõ izom tejet iszom amugy szerintem nemrossz de én hülyén néznék ki mellette 170 centimmel:D
akkor már értem!!!
A kérdező hozzászólása: Semmi különöset. Sok tejet iszok :)
hát tuti meg lesz a 2 méter! O.o Mit eszel/iszol hogy így nõsz?
létra!! csak vicceltem. hát egy kicsit magas!
Ezt komolyan kérdezed???XDXD

187 cm magas, 85 kg, 16 éves. Mennyit nőhetek még?

Maximum mennyit n?hetek még?

Legjobb válasz: Lehetetlen megmondani,a novekedes normalis esetben 100%-ig genetikailag meghatarozott.Ha lany vagy (bar az adataidat elnezve ketlem) akkor mar nem valoszinu,hogy nosz,mert a lanyok 16 eves koruk fele elnyerik a vegleges magassagukat.Fiukent viszont akar 21 eves korodig is nohetsz,hogy pontosan mennyit,az tenyleg genetika.Lehet,hogy 2 centit,lehet,hogy tizet.Bar 2 meter fole mar szerintem jo esellyel nem fogsz menni.

Lehetetlen megmondani, a novekedes normalis esetben 100%-ig genetikailag meghatarozott.Ha lany vagy (bar az adataidat elnezve ketlem) akkor mar nem valoszinu, hogy nosz, mert a lanyok 16 eves koruk fele elnyerik a vegleges magassagukat.Fiukent viszont akar 21 eves korodig is nohetsz, hogy pontosan mennyit, az tenyleg genetika.Lehet, hogy 2 centit, lehet, hogy tizet.Bar 2 meter fole mar szerintem jo esellyel nem fogsz menni.

Egy 170 +1-2 cm magasságú 16 éves fiú vagyok aki sportol, focizik és mellette edzeni is szokott ezért viszonylag izmos testfelépítése van. A nálam magasabb vagy velem egy magas csajok csak úgy tekintenek rám mint egy kedves, aranyos barát?

-edzek:(Fegyencedzés, Calisthenics, Street Workout).

Legjobb válasz: Hát én pl. 14 éves vagyok és 185 cm, úgyhogy szerintem kicsit alacsony vagy, szóval lehet, hogy emiatt van. De ezen nem éri meg gondolkozni/bánkódni mivel úgyse tudsz tenni ellene semmit.:D

Hát én pl. 14 éves vagyok és 185 cm, úgyhogy szerintem kicsit alacsony vagy, szóval lehet, hogy emiatt van. De ezen nem éri meg gondolkozni/bánkódni mivel úgyse tudsz tenni ellene semmit.:D
én 168-170 cm magas vagyok. 27 éves vagyok. 14 éves korom óta nem nõttem semmit sehova !!! EZ miatt vagyok még mindig szûz, aszociális lettem, kerülöm az embereket, társaságba nem járok. Ez mind a magasságom miatt van. Apám alacsony azért lettem én is alacsony, ezért utálom is. Nem beszélek vele, de nem csak ezért.. Utcára nem nagyon szeretek kimozdulni se, mert olyan rossz érzés fog el. Mindenki nagyobb nálam. Lehet azt monndai keressek 160 alatti lányokat, de csak meg kell nézni õk kikkel vannak 185 - 190 cm-es fiukkal. Most is pl: annyira tetszik egy nõ de nem tudok odamenni hozzá mert magasabb nálam. Ha apád magas akkor nõsz még ha ne mekkora maradsz. jah még annyit hogy remélem aki 170 vagy alatta van nem csinál gyereket mert nem akarhatja hogy a fia szenvedjen !!!
Nekem van pár haverom akik 165-172 között vannak, mindegyiknek király csaja van/volt. Hajrá! :)
En 158cm vagyok a baratom 178 :) Hova valosi vagy? Vorosvaron es kornyeken sok az alacsony csaj es pesten is lattam parat:) 16/L
13-as válaszoló tökéletesen elmondta! Kedves 14-es. Sajnálom hogy ilyen környezetben vagy, amitõl így gondolkodsz. Én például 165 vagyok, és kifejezetten a 170+pár centis fiúk tetszenek, de nem ez alapján döntök. Neked inkább a rossz kisugárzásoddal lehet baj és a folyamatos öndajnálatoddal. Ez utálják a legjobban a csajok, a nyafogó pasikat.
küldesz egy képet??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszotokat és hogy próbáltok segíteni nekem ez sokat segít. Köszönöm Azt tudom hogy volt jó pár fullos csaj anno aki simán meglehetett volna csak nagyon kezdõ voltam és nem idõben léptem és már késõ volt. Ez miatt kifolyólag is kerülhettem CSAK a barátzónájukba. Viszont olyannal is találkoztam már hogy egybõl a barátzónába soroltak hogy én egy jó fej srác vagyok akivel lehet röhögni. Közölték velem hogy csak barátként tekintenek rám nem akarnak semmi többet. Segítségeteket kérném hogy hogyan tudnék ezen változtatni? Azokból a hibáimból tanultam hogy idõben kell lépni és többször nem követem el legalábbis törekszek rá, de mégis nehézkesen megy nekem ez az egész... Válaszotokat, segítõ hozzászólásaitokat elõre is köszönöm! :)
170 alatt szinte semmi esély egy pasinak a csajoknál. 170-175 között már jobbak az esélyeid, de ekkor kell kompenzálnod pl. azzal hogy jól nézel ki, stílusos vagy, gyúrsz, gazdag vagy stb... 175 felett már egész jó esélyeid vannak, de igazán akkor van esélyed a lányok kb. 95%-nál ha 180 centi vagy legalább. hol élsz, pajtás? barlangban?
Téged véletlenül nem balázsnak hívnak, aki mellesleg encsi lakos, vagyis bocs ha rosszul ítélem meg csak kérdezem, mert teljesen ezek a személyleírások illenek az egyik ismerõsömre mint te...... még 1x bocs ha nem te vagy az :) :)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem Balázs vagyok :) és nem is ott lakok
én 168 centi vagyok.. jó testem sincs igazán, kinézetem talán az átlaggnál minimálisan jobb de semmi extra. Eddig az összes barátnõm magasabb volt nálam. az utolsó akivel több mint 3évig voltam együtt 176 centi volt.. Magassarkút ritkán vett fel, de még ez is elõ fordult. Akkor se éreztem rosszul magam mellete. Kisurgárzás, magabiztosság ennyi kell az egészhez. Az a lány aki a magasságod miatt nem kedvel meg annyit is ér. Ha meg beléd szeret valaki akkor annak a legkevesebb köze a magasságodhoz és a kinézetedhez van ^^
Menjetek már ezzel az egész f_szsággal. Ezek e qva számok. Értitek számok?!?!?!?! Miért köttök mindent számokhoz?!?!?! Nem elég magas, nem elég hosszú neki, stb.... Most tényleg?!?!?!?! És kérddezõ tudod mi a baj? Az, hogy Te görcsölsz erre rá. Ha ezt elfogadnád és abból építkeznél ami van, akkor sokkal magabiztosabb lennél és hidd el a magabiztosáág lehengerlõ tud lenni. B_asszál a világra és az elvárásaira. Érezd jól magad :D...
Én barátom 165 cm. Alacsonyabb nálam pár centivel, de szerintem ettõl függetlenül jól néz ki. Õ is sportol, nagyon jó teste van, és korántsem én vagyok az elsõ barátnõje. Szerintem te akár még nõhetsz is, csak aludj sokat. :) Valahol olvastam, hogy 7 óra alvás után kezd el a testünk azzal foglalkozni, hogy nõjön és viccen kívül õ kamaszkorában alig aludt. Biztos a genetika is közrejátszik, de annyira nincsenek alacsony szülei és a testvérei is magasabbak jóval.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm, hát nem tudok mit tenni ellene ez így van. Fiú vagy lány vagy egyébként? Mások véleményét is várom a témával kapcsolatban.
Nem igazán tudsz ellene semmit tenni.. Max ha húzol egy magassarkút, vagy nem barátkozol nálad magasabb csajokal:) 13/L
fogadd el magad.^^ és majd az igazinak úgy is tök jó leszel úgy ahogy vagy^^ a többi csaj meg most minek érdekel, ha boldog vagy, nem fog érdekelni annyira mások véleménye..^^ én is kb 172 centi vagyok és a velem egy magasságú fiúkkal nincs bajom, nem feltétlenül, csak barátként tekintek rájuk és akik alacsonyabbak, õket cukiknak tartom gyakrabban mint a magasabb növésûeket. Amúgy meg ízlések és pofonok, mindenkinek más tetszik, valakinek te is fogsz. Az jó, hogy ha gyúrsz, de ne ez legyen az elsõ, mert az egy idõ után unalmas *tapasztalat* L/15
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszotokat aranyosak vagytok, igen próbálok kompenzálni ezzel az edzéssel is. Ha már nem lehetek magas legyek izmos úgy talán több esélyem van és nem néznek nevetségesnek. Persze nem szabad elfelejteni nem ez a fõ oka az edzésnek. Kaptam már lányoktól visszajelzéseket mennyit változtam voltam. Pufi és nagyon alacsony voltam általános iskolás koromban aztán sikerült változnom lefogyni most meg lassan egy éve megy az edzés rendszeresen heti 5x-r persze nem izmokkal próbálok elsõsorban "hódítani" de úgy gondolom jól kompenzálhatok vele. Továbbra is várom mások válaszát és véleményét. :)
jól csinálod hogy kompenzálni próbálsz. Sajnos nem fog tetszeni a válaszom sokaknak, de 170 alatt szinte semmi esély egy pasinak a csajoknál. 170-175 között már jobbak az esélyeid, de ekkor kell kompenzálnod pl. azzal hogy jól nézel ki, stílusos vagy, gyúrsz, gazdag vagy stb... 175 felett már egész jó esélyeid vannak, de igazán akkor van esélyed a lányok kb. 95%-nál ha 180 centi vagy legalább. Természetesen ezek csak akkor igazak ha a lányoknál a magasság nagyon nagyon számítana. De azért ez nem így van. Sok lánynak az a fontos hogy a pasi legyen vele minimum egy magas vagy egy 5-10 centivel magasabb. De mivel még csak 16 vagy 2-3 évig simán nõhetsz, akár 5-10 centit is. 16 évesen én 180 centi voltam, most 21 vagyok és 18 éves korom óta nem nõttem semmit, azóta vagyok 185. De ez nagyon egyéni dolog, azonban biztos hogy még 2 évig nõni fogsz :) Akár még 180 is lehetsz. Ezen ne aggódj.
Gyúrásnál arra figyelj, hogy inkább arra menj, hogy szálkás legyél, ne pedig testesebb.
Miért nem dobsz fel egy képet.?
Alacsony, nekem a barátnõm 174:s de keress 160 körüli lányokat;) üdv ! Egy focista:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszotokat :/ Azon csajok nagy része akik nekem tetszenek mind magasabbak nálam. Megpróbálok keresgélni nálam alacsonyabb lányokat akik tetszenek nekem... biztos vannak csak nem egy országra valók :sss Esetleges válaszokat továbbra is várom.
Igaz miért nem donsz fel egy képet? Hátha okosabbat tudunk mondani!
Ne törõdj másokkal. Szerintem fölösleges ilyen miatt emésztened magad. Válassz nálad vagy egy magas lányokat, abból baj nem lehet. Ha meg a lány magasabb, Õ így fog elfogadni és te is fogadd el. Sokan nem a magasságot nézik, legalábbis én nem. Nem tudom mennyit tudtam segíteni :)

16 éves srác vagyok! Lehetséges, hogy azért érzem úgy, hogy nem tudok becsajozni, mert mindíg a hibát keresem magamban? Pl: rám sem néznek a csajok azért, mert talán nem vagyok túl magas? Stb.165 cm vagyok!

Kérlek segítsetek! Köszönöm!

Legjobb válasz: Az tök mind egy hogy 165 cm vagy mert van 1 ismerõsöm õ 160cm szal 5 cmel kisebb:D és volt már 3 jó csaja 15 éves^^

Az tök mind egy hogy 165 cm vagy mert van 1 ismerõsöm õ 160cm szal 5 cmel kisebb:D és volt már 3 jó csaja 15 éves^^
Próbálj pozitívan hozzállni és egymagas vagy kisebb csajt keress és barátkozz :)
A csajok olyan srácokhoz vonzzódnak, akiken látszik, hogy jól érzik magukat a bõrükben. Úgyhogy hiába van n+1 hibád, felejtsd el õket, és hidd el magadról hogy annak a lánynak akit kiszemeltél, te vagy a legjobb választás. No persze, ne ess a ló túloldalára. De ez a megoldás rögös útja.
Nem azért nem néznek rád a csajok mert 165 cm vagy, hanem azért mert még nem tanultál meg csajozni!:) Jó duma kell, határozottság, fasza kiállás! Próbálkozni kell nem siránkozni! Fõ a magabiztosság! Jah még egy jó tanács: lehetõleg ne a 180 centiseknél próbálkozz!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi segítséget, viszont nemsokára lesz az iskolában a gólyaavató és este a gólya bál és el jön az a lány is aki tetszik! Meg kell próbálnom felszedni!
Én 25 éves lány vagyok és biztosan állíthatom Neked, hogy a magasság egyáltalán nem akadály!Az én párom is alacsonyabb nálam kb. 5 centivel. Annyit tudok neked tanácsolni - tapasztalatból - hogy a legfontosabb az, hogy bízzál önmagadban.A lányoknak törõdés kell és szeretjük azt érezni, hogy foglalkoznak velünk.Kapják meg a kijáró tiszteletet, megbecsülést. Ha így fordulsz egy lányhoz és mindezt tudatod vele, sokkal többet érsz el, mint a korosztályodra nagyon is jellemzõ "macsó" stílussal. Az a lány, aki ezt nem értékeli, nem érdemli meg Tõled! Sok sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)
18 éves korodig még nõlhetsz.
Viszonylag kicsi, de nekem is volt olyan osztálytársam, aki 16-18 éves kora között nõtt vagy 8 centit. Az az irányadó, hogy a családodban a felnõttek milyen magasak, és akár meg is kérdezheted õket, hogy nõttek-e még ilyen idõs korban, a késõi növés öröklõdhet.
Tovább is nõhetsz, nemcsak 18 éves korig. De senki nem tudja megmondani, hogy fogsz-e még nõni vagy egyáltalán mennyit... max egy genetikus.
Én 16 vagyok és a nyáron 4 centit nõttem szal nyugi
Szerintem gyere le velem a városba csajozni itt nem lesz kapás esélytelen. 16/f
Ha magas vagy es sportos akkor h h nincs senkid? Miskolci vagyok. Melyik suliba jarsz? En diosgyori:)
jelen, írj ha szeretnél:) 15L
Növekedési hormont csak vényre kapz, indokolt esetben, pl. ha nagyon pici vagy, 150 cm alatt...
Olyan vagy amilyen vagy, pár centit még szerintem nõni fogsz, magamból kiindulva. Én 16 évesen 172 cm voltam, késõbb 179 lettem.
A növekedési szert felejtsd el! Milyen magas az édesapád? MIlyen magas anyukád? A fiúk általában olyan magasra nõnek mint az apjuk, tehát ha magasabb nálad akkor van esély hogy még nõljél.Van akinek magas az apja 182 cm, a srác meg 17 évesen 170 cm körül van és csak 18 éves kora körül nyúlik meg és éri õt utol magaságra. Sajnos ha apukád is alacsony, sõt anyukád is akkor ki kell békülnöd ezzel a magassággal. rákérdezheszt apukádra ha magasabb nálad hogy õ mikor kezdett el nyúlni.
Orvoshoz kellene fordulnod és nem valami kóklertõl vett szerrel kezelni magad. Ez nem játék.
A kérdező hozzászólása: Ertem, koszonom a valaszokat
Ezzel már elkéstél, az csak pubertázs elõtt használ.
20 éves vagyok és 156 cm. Ne károsítsd magad ilyenekkel. Még nõhetsz is :)
Mi a bajom? Az hogy az egész évfolyamon én voltam a második legkisebb a tornasorban...
5-ös válaszoló: MI bajod a 172 centivel? Teljesen normális. Férfiaknál az átlag testmagasság 175 cm. Kérdezõ: 16 évesen még valószínûleg nõni fogsz, de ha mégsem, az sem katasztrófa. Én nem kísérletezgetnék ilyen szerrel, mert szerintem túl kockázatos.
16 évesen még könnyen lehet, hogy növekedésben vagy! A magasságod, ha csak nincsenek hormonális problémáid, elsõsorban genetikai tényezõktõl függ. Ebbe külsõleg beavatkozni nem kellene!
A GH a growth hormon vagyis a növekedési hormon. Szedése jól jöhet abban az esetben, ha még nem zárult le a csontnövekedés, vagyis csontjaid nem csontosodtak el még teljesen. Ammenyiben ez már megtörtént (fiúknál ez 18 éves kor normális esetben, korán érõknél hamarabb, késõbb érõknél késõbb következik be), már csak a porcos részek nõhetnek, ami azt jelenti, hogy megnõ a fülcimpád, az orrod, a lábad és a kezed. Ezt akromegáliának nevezzük. Itt egy akromegáliás férfi, kicsit olyan mint a Shrek :D [link] A kórházban meg tudják nézni az orvosok kézfej-röntgen felvétel alapján, hogy nõhetsz-e még, vagy már nem. Természetes módon is lehet serkenteni a növekedési hormon elválasztását: - edzéssel - éhezés - alvás Éjjelre nem érdemes sokat enni, de ha bekapsz valamit, fehérje legyen, szénhidrát fogyasztása nem ajánlott, így éjjel alváskor az alacsony vércukorszint miatt a máj felszabadítja a glükogénraktárakat, amibõl glükózt szintetizál és juttat a véráramba (ezáltal nem hízunk el). Közben a növekedési hormon is kifejti hatását, regenerál és a fejlõdésben lévõ szervezetet növeszti. Ezért kell az éjjelre bevitt fehérje, mert ebbõl épülnek fel az izomszövetek és a sejtek legtöbb élettani fontosságú alkotója (immunfehérjék, receptorok, hormonok, enzimek, transzportfehérjék, stb...). Egyébként én is ezzel küszködök, 18 évesen csak 172 cm vagyok. :S 18f
Tudod mire jó a GH Max? Izomnövelésre. Azokat növeszti, nem a magasságodat.
A kérdező hozzászólása: #1 Nem novekedesi hormont...novekedi hormon SERKENTOT. #2 Tudom, hogy nem olyan szornyu, de nagyon sok nalam magassabb ismerosom van. SZeretnek 170+ lenni
167cm nem is rossz....Èn 156cm rel élem az életem!
jaja, nincs veszve semmi 16 évesen 174 voltam most 19 évesen 183 vagyok már :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!