Találatok a következő kifejezésre: 16 eves Baj ha (55 db)

Szerintetek baj ha lassan 16 éves leszek és még nem menstruálok?

Hát 7 hónap múlva leszek 16 éves még meg nem jött meg a havi vérzésem. Mi lehet a baj? Ilyenkor az orvos mit csinálhat velem? Elõre is köszi a segítséget.

Legjobb válasz: Kezdjük ott, hogy 15 éves vagy, az a lassan 16 is nagyon erõs túlzás. Sokan késõbb érnek, ha emellett nõ a melled, szõrösödsz és folyásod is van, akkor még nem annyira kell aggódni, de ha 16 éves korodra se jön meg, muszáj lesz nõgyógyászhoz menned.

Kezdjük ott, hogy 15 éves vagy, az a lassan 16 is nagyon erõs túlzás. Sokan késõbb érnek, ha emellett nõ a melled, szõrösödsz és folyásod is van, akkor még nem annyira kell aggódni, de ha 16 éves korodra se jön meg, muszáj lesz nõgyógyászhoz menned.
Kedves Kérdezõ! Leginkább semmi baj nincs veled, késõn érõ típus vagy. Én annak idején már közelebb voltam a 17-hez, mint a 16-hoz, és már én is izgultam emiatt, de azt mondták, hogy teljesen normális, és amiatt is késõbbi életkorra tolódhat, ha például valaki vékony testalkatú, vagy intenzíven sportol. Nyugi, és minden jót Neked! :-)

Az baj ha 16 évesen nem rendszeres a menzeszem?

Van amikor havonta megjön,de van amikor csak 2 havonta

Legjobb válasz: Nem baj, de biztos választ csak orvos tud adni. Van aki 16 évesen még nem is menstruál.

Nem baj, de biztos választ csak orvos tud adni. Van aki 16 évesen még nem is menstruál.
attól függ, hogy mióta van meg?
menj el nõgyógyászhoz, lehet h felír majd fogamzásgátlót h beálljon
Attól függ, hogy mikor jött meg elõször. Ha már 10 éves korodban megjött, akkor be kellett volna állnia. Ha 15 évesen jött meg, akkor nem gond. Orvoshoz kell menni és kiderül, hogy van-e vmi baj. Az utolsó meg ritka nagy butaságot ír! Ha olyan orvosra akadsz, aki erre fogamzásgátlót akar felírni, akkor menekülj!!!
már bocsi de nekem nagyon rendszertelen volt, elmentem orvoshoz és felírt fogamzásgátlót h beálljon rendesen.
Már bocsi, de akkor az orvosod hülye. Ugyanis a tabletta nem rendszerezi a vérzést, hanem kikapcsolja az egész petefészket meg a ciklust, és csinál egy mûciklust helyette, aminek semmi köze a tiédhez. Ha abbahagyod, ugyanolyan szar lesz, mint volt, sõt, sok esetben még rosszabb. Aztán ha babát akarsz, akkor majd rohangálhatsz, hogy kezdjenek vele vmit....
ahhoz képest most már normálisan megjön amióta nem szedem
Akkor jó nagy szerencséd van.
Egyáltalán nem baj.... legalábbis ez így önmagában nem. Azt tudom javasolni, hogy rendszeresen igyál cickafark teát, attól általában jobban beáll a ciklus.

Baj, ha egy 13 éves kisfiú egy 16 éves lánnyal jár?

Egy olyan 13 éves kisfiú, aki nem tud helyesen írni és a szülei is jó szemmel nézik a kapcsolatukat!

Legjobb válasz: Hááát egy kicsit gáz vagy hogy irjam... Fordítva ha egy csaj 13 évesen egy 16 évessel járna az úgy már más lenne! A lányok elöbb érnek!

Hááát egy kicsit gáz vagy hogy irjam... Fordítva ha egy csaj 13 évesen egy 16 évessel járna az úgy már más lenne! A lányok elöbb érnek!
Jaaj ezekkel a kerdesekkel, ennyire unalmas?
Ne válaszoljatok erre a szarságra, ez csak egy kamu kérdés. Pár 13 éves csaj unatkozik a nyári szünet közepette.
Ennyire unatkoztok? Menj oszt beszélgess a 16 éves pasiddal.
TÚL KORAI MÉG EZ AZ EGÉSZ!!
hát érdekes...tuti kamu kérdés...de ha komoly lenne akkor meg meglenne az esély h a csaj megcsal, mert már lehet h vágyik a szexre, és ezt egy 13éves kisfiú nem tudná megadni neki.
Szerintem igazából ebbõl úgy se lesz semmi mert a 16éves lány középiskolába jár és ott egy csomo korabeli pasival tudna összejönni és a 13éves pasi pedig még csak általános suliba jár és ez nem ciki a csajnak? Fõleg a csaj barátnöi elött? SZóval bele gondolva szerintem is kamu az egész melyik 16éves csaj jönne össze egy 13évessel akit még nem is érdkel a sex és még fél tõle és a 16éves lány pedig arra vágyik és sexuálisan kiváncsi és kisérltezgetne nem beszélve arról hogy kizárt hogy a szülök ezt hadják hiszen õk se hülyék.

Szerintetek ha egy 16 éves lánynak van egy nagyon komoly 1 éves kapcsolata akkor nagy baj ha 16 évesen szexel?

Értelmetlen bunkó válaszra nem vagyok kiváncsi!.. a többieknek élõreis nagyon köszönöm : )

Legjobb válasz: Mi az az elõreisz?

Mi az az elõreisz?
Nem baj :) de ha már úgy is csináltad, akkor minek kérdezed?:D
A kérdező hozzászólása: ha mert..amúgy..anyukád a rib.anc !...
A korod és a kapcsolatod miatt azt mondtam volna hogy egyáltalán nem baj, de a kommentjeid alapján primitívebbnek tûnsz, mint hittem.
A kérdező hozzászólása: igen? vicces vagy :DDD szerinted ha aszt mondják hogy rib.anc akkor puszit küldjek neki? ....
Mióta vagytok együtt? Hány éves a "barátod"?
A kérdező hozzászólása: 1éve! 18
Mivel ezt a kérdést feltetted, nem állsz rá készen. Eleve nektek kell tudni, mi korai, és mi nem.
A kérdező hozzászólása: egyépként korábban írtam hogy már meg történt
Csak egy kis ribi vagy
A kérdező hozzászólása: már csináltuk..csak véleményre voltam kiváncsi
A kérdező hozzászólása: elõre is köszönöm a válaszokat
Jaaa...En válaszolnék csak nem értem a kérdést!
Miért lenne baj? Sokan már 13-14 évesen csinálják komolyabb kapcsolat nélkül.
A kérdező hozzászólása: ha nem érted akkor lapozz baz.d.meg ne kommentelj ...
Szerintem nem. Csak legyen tisztában a dolgokkal, ne legyen felelõtlen, a párjával együtt stb.
A kérdező hozzászólása: óvszerrel csináljuk!
Ha úgy érzed szeretnéd, és védekeztek akkor hajrá :)
Ha megkérdezted, akkor nem vagy benne biztos, hogy akarod! Így pedig ne menj bele!
Az lényegtelen, a lényeg: hülye vagy! :)

Manapság már gáz az, ha egy 16 éves lány nem engedheti meg magának, hogy a legújabb ruhákat a legdrágább boltokban vásároljon? (inkább 14-16 évesek válaszait várom, de az sem baj, ha felnőtt ember ír)

Anyum munkanélküli, csak apum dolgozik, ? havonta 180ezret hoz haza. DE! Ez elmegy a rezsire, meg a többi számlára, így marad kb. 40ezer ft, kajára inkább. (Budapesten élünk, hárman vagyunk) Az osztálytársaim pedig cikiznek emiatt (is), és hogy nincs meg a legújabb Zara-szerzemény. Örülök, ha havonta vehetek magamnak egy ruhadarabot a turkálóból, vagy egy 300 ft-os körömlakkot. Nem engedhetem meg, hogy ilyen helyeken vásároljak, míg ?k Bershka, Pull & Bear, Zara. Nagyon rosszul esnek a szavak, amiket hozzám vágnak, persze ott van bennem a féltékenység, ezt bevallom... Mindenhol azt hallom, hogy dehogy gáz, közbe mégis lenéznek, s nem is járok elit iskolába.

Legjobb válasz: szerintem szard le a nagyképû sznob osztálytársaid és keress olyan barátot amilyen te vagy .Hidd el az emberek 90%-a nem teheti meg hogy ilyen butikokban vásároljon.nagy igazság hogy nem a ruha teszi az embert!!

szerintem szard le a nagyképû sznob osztálytársaid és keress olyan barátot amilyen te vagy .Hidd el az emberek 90%-a nem teheti meg hogy ilyen butikokban vásároljon.nagy igazság hogy nem a ruha teszi az embert!!
nem hittem, hogy ilyen tényleg létezik. Gimiben nem jártam éppen IQ fighterekkel egy osztályba, de sosem vágták hozzám hogy márkátlan cuccokban járok, szép is lett volna! Amúgy is, ahhoz, hogy jól nézz ki és ne öltözködj slamposan egyáltalán nem extrás ruhák kellenek, csak jól kombinálható kiegészítõk, pl sál, öv, ilyesmi. zárójelben megjegyzem: sosem hallottam ezekrõl a boltokról. :) 20/L
ne foglalkozz ilyen idiótákkal .szardd le õket ..tudom h rosszul esik de ást nem tudsz tenni :S
ha fiú lennél egyszerûbb lenne a helyzet, mert akkor mondhatnád, hogy igazából egy jó grafkártyára gyûjtesz, és hagyjanak ezzel a sz*ros ruhákkal, meg cipõkkel, amid van le nem rohad, nem veszel másikat :D
Cikizzeneke. Ha annyira zavarja õket, mondd meg nekik, hogy nagyon szívesen elmész velük a Zarába, és ott vehetnek neked bármit. Egyébként meg válság van, örüljenek hogy nekik éppen most telik rá, de könnyen fordulhat a kocka, és inkább félre kellene tenni, mert ma pitty-putty bedõl anyuci-apuci üzlete is egyik napról a másikra, és simán koldusbotra lehet jutni. Ha anyuci-apuci picit is bevonta õket az üzletbe, akkor pontosan tisztában vannak vele õk is, mert már nem kisgyerekek. Ha meg politikus tótumfaktum gyerekei, akkor lehet mondani, hogy könnyû a közpénzbõl nagyzolni, abból amit anyuci-apuci összesikkaszt. Ha meg valamelyik a saját pénzét szórja Zarára, nos, mondd azt, hogy te másra költenéd a pénzed, nem ruhára.
Ne foglalkozz velük! Én is csak a kínaiban vásárolok, de szebben fel tudok öltözni, mint az egyik osztálytársam, aki csak márkás cuccokat hord. Nekem van ízlésem, neki nincs. Egyátalán mi közük a te ruháidhoz? Törõdjenek a magukéval. Múltkor is gazdag osztálytársam megkérdezte, mikor egy másik lánnyal a nyári munkáról beszélgettünk, h "Ki az a csóró, akinek dolgozni kell?" Addig persze nem jut el neki, ha az õ szülei nem dolgoznának, õ sem élhetne olyan színvonalon. Ne fogllkozz velük, nem érdemlik meg. Ha nem lenne anyuci meg apuci, sehol sem lennének. 18/L
Látszik még mennyire gyerekek az osztálytársaid. Sajna ez ellen nem lehet tenni semmit, most azt könnyû mondani, hogy ne figyelj rájuk, de tudom, hogy erre nem lehet nem odafigyelni. Lehet, hogy nagy korodra olyan munkád lesz, hogy sok pénzed lesz és bármit megvehet, amíg õk majd az utcát seprik... sose tudhatod mikor fordul a kocka. Addig pedig tarts ki!
igen, természetes hogy van benned pici irigység, de ne foglalkozz velük, kíváncsi lennék, hogy anya meg apa nélkül hova jutnának..
ma 10:54 ha megdöglött a tehened , dögöljön meg a szomszédé is ?:)
7.es! Nekem 2 Deichmann-os Catwalk platform cipõm van és mindegyik k*rva kényelmetlen! Sõt vettem ott egy alacsony telitalpú fekete cipõt, az is töri a lábam pedig már vagy 1, 5 éves! Nem a Deichmann-nal kéne pedálozni, mert kinézetre van 1-2 jó, de kényelemre csapnivalóak.
akkor nézd végig 16-os, meg fogsz lepõdni
Szia!!:) Ne keseregj, mert biztos lesz még jobb is. Ha tudsz, rakj el pénzt, és vegyél egy-két dolgot turiban(de csak jót) vagy leárazásokon(amik nagyobbak). Egyébként nekem sincs egy gardróbnyi ruhám, legtöbbjük leárazásokról van. Ja, és szerintem nem gáz, mert van nagyon sok olyan ember, akinek még annyi ruhája sincs, mint neked, és lehet enni sincs pénzük. 15/l
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtató válaszokat. és légyszíves , ne itt veszekedjetek.
végignéztem, volt egy szabad órám. EGY SINCS! :) nem azért adok ki súlyos pénzeket. rosszakat fogtál ki, dupla annyiba kerülõ platform cipõmbe 2 percig tudok meglenni, catwalkban pedig órákat.
Egyáltalán nem gáz. A fejemet fogom, mekkora idióta osztálytársaid vannak, pedig az enyémek is megérik a pénzüket. Ne felejtsd el, hogy nem õk tehetik meg, hogy megvegyék a ruhákat, hanem a szüleik. Majd akkor kérkedjenek vele, ha õk keresik meg a cuccra a pénzt, dehát büdös a munka, mint tudjuk. Nyugodtan menj kínaiba, turiba, outletekbe, hordjál olyat cuccot, ami neked tetszik. Sosem költenék egy pólóra 7000 ft-ot meg nadrágra 6-7000 ft-ot, mert az menõ... Mekkora idióta libák. Mégha olyan nagy márkák lennének :D A Zara nem egy Chanel, hogy lehessen kérkedni vele.
Legyél kreatív :) Nem pénzfüggõ a stílus. Járd a turikat, tanulj meg varrni, jobb és egyedibb cuccaid lesznek mint nekik :D
Anyukámmal hatalmas szerencsém van :) 11: írtam márkát, hogy hol vásárolok? nem, nem is fogok, mert nem kenyerem a dicsekvés, de 100% , hogy nem az van bele írva egyik ruhámba se, hogy made in china. 13: most egy egyszerû balerinacipõn nem akarok márkázni.de jóval több volt mint 5 :) sõt platformom soha nem volt ilyen kényelmes, mint a deichmannos catwalk :)
ez csak a fiataloknál van így! vicc amit mûvelnek. az ember ezt 18 éve korára kinövi, ha nem akkor szimplán idióta marad élete végéig
8-as? inkább ide a más faszával veri a csalánt illik
7-es "deichmannos cipõm gynegéd a lábamhoz" no most skizó állapotba kerültem mert ezek szerint te sem vagy márkab*zi sznob, akinek nem jó egy cipõ 20k alatt deichman-ban sosem mertem cipõt venni, mert csak 3-5k, szal akkor én vagyok a sznob (mert én csak márkás cipõt veszek, és abból sem akármit, -de nem suprat!)
Nem gaz, de sztem ne kinaiban vasarolj mert nem er semmit inkabb tegyel mindig felre egy kis penzt es vard meg a amig learazas lesz persze nem a legdragabb boltokban.
nem foglak 7es lepontozni, de te tudod mirõl beszélsz? az összes cuccod kinai, max indonéz nézd csak meg a cimkéket szerinted hogy gyártják a kinaiak a cuccokat? rendelsz 60000 darabot, õk meg 100 ezer alatt nem gyártanak semmit, ergo megy tovább a gyártás, max nem azzal a cimkével a számodra márkás gyártó meg annyit tesz hogy rányalja a cimkéjét tényleg nem kinai cuccokban jársz
kérdezönek üzenem hogy gyüjtsön pénzt és várja a leárazásokat és ott vegyen magának valot , vagy egy jó turiba is elmehet, és elhiszem hogy bánto dolgokat tudnak mondani , de nem kell meghallani ,

Baj, ha bejönnek a fiatalabb lányok? 15-16 éves lányok, ti járnátok 18 éves fiúval?

18 éves vagyok, és rengeteg 15-16 éves lány van, aki jobban bejön, mint szinte bármelyik velem egykorú :) Nem gáz szerintetek ez a korkülönbség?

Legjobb válasz: Persze, hogy járnának. Nem jársz ki az utcára? 18 éves kancigány oldalán ott pucsít a 14-15 éves hófehérke.

Persze, hogy járnának. Nem jársz ki az utcára? 18 éves kancigány oldalán ott pucsít a 14-15 éves hófehérke.
az én barátnõm 16 éves, és agyilag velem 1 szinten van:) azért jönnek be neked is mert a veled egy idõsek az idõsebbekre buknak! és a 15-16 pont az a korosztály akik a 18-19 re buknak!
az azért nem igaz, hogy egy szinten vannak, bár ha az a kérdés annyit szexeltek-e mint egy 18 éves srác általában akkor nagy részükre igaz, de sajnos a mai 141-16 évesek egyre butábbak, naívabbak, ku**ásabbak stb pesrze vannak kivételek, de egy 15-16 évesnek még nem kéne szexuális életet élni, bármennyire jönnek azzal, hogy érettek, ha azok lennének tisztába lennének vele hogy nem gyerekként kell szexelni, egy 18 évesnek kell már a kapcsolatban szex, más az igénye, egy 15-16 évesnek normális esetben még várnia kéne a 16nak egy évet kb a 15nek legalább kettõt, de ez azért a felfogástól is függ valakinek még 18-19 évesen is korai, ha fel is szedsz egy 16 évest mert gondolom azért értelmes kis csajt keresel aki még szûz javaslom várj legalább egy évet a szexszel, ne kényszerítsd bele 23F
aha szerintem az teljesen normális, az inkább gáz h a 15-16 éves lányok még 30-40 éves pasikkal is képeske járni
általában a 15-16 éves lányok vannak egy szinten a 18-19 éves srácokkal. ez tök okés. a velük egykorú srácok általában még nagyon gyerekek, õk meg már (szinte) kész nõk. huh, de közhelyes... de igaz! hajrá!
én ugyan már 17 vagyok és a barátom 18..de az elõzõ barátom 22 volt mikor én 16...és az elõzõ kommentekre csak annyi, hogy nem attól lesz valaki k*va hogy idõsebb barátja van.
Dehogy baj. Sõt, szerintem az a 2 év még kell is. :) 16/L
Kedves 17 éves 9. kommentelõ : http://www.youtube.com/watch?v=e5atwIGWc80
szerintem nem baj....
én az egy szintet szellemileg értettem. és sajnos az tényleg igaz, hogy a mai 13-16 éves korosztály elképesztõ dolgokat tud mûvelni. az én sulimban van egy osztály, akik már 6.-ban belterjesen nyomták, egy jelentõs számú csoportban szinte mindenki mindenkivel! a 12 éves kiscsajok sorban szopták le ugyan azt a csávót, és marha büszkék voltak magukra, hogy a durvább dolgokat ne említsem. szörnyen elkorcsosultak a fiatalok. és egyet kell értsek azzal, hogy a szex nem nekik való. 18/L
mért volna baj én kavarnék 16 éves lányokkal 15 az már nekem kicsit necces de végül is 18f
Miért is ne?:D Egyébként a 15 évesek részben ezért lesznek ribancok és agyonkúrtak huszonéves korukra...:mert a 18 éves barátjuk már 15 éves létükre heti 5 szexbe beleviszi... :DD
Szerintem minden kiscsaj álma h sokkal idösebb pasival járjon..ha helyes vagy meg minden akkor meg alap h összeis jöhet :'D
141-16 évesek *14 Amugy jogilag nem gáz, megegyezéses korhatár, ha õ is akarja, akkor bármit lehet. :D

Mért baj a szüleimnek az ha 16 évesen 21 éves barátom van? És mért tiltanak el tőle?

Ha lehet csak normális válaszokat!!!És miel?tt valaki elkezdené nem kamu kérdés....

Legjobb válasz: Lehet, hogy még féltenek, nem szeretnék ha barátod lenne.(Ne terelje el a figyelmed a suliról...nyilván ez nem fog menni.) Valószínûleg egy 17 éves srác esetén is ugyanez volna a reakciójuk... Amúgy lehet, hogy valami gázosat látnak a srácban, ezért (is) tiltanak.

Lehet, hogy még féltenek, nem szeretnék ha barátod lenne.(Ne terelje el a figyelmed a suliról...nyilván ez nem fog menni.) Valószínûleg egy 17 éves srác esetén is ugyanez volna a reakciójuk... Amúgy lehet, hogy valami gázosat látnak a srácban, ezért (is) tiltanak.
Fúúúúú, #2-es te aztán igazán kemény csávó vagy... A te példádból is látszik, hogy a kor nem nagyon számít: 22 évesen is lehet valaki annyira gyerek mint te (mert épeszû felnõtt ember még ha csinált is baromságokat fiatalon, nem dicsekszik vele késõbb) Kérdezõ, a szüleid csak féltenek téged. Hidd el megbarátkoznak majd a gondolattal, hogy a kislányuk már nem is az a kislány, mint 5 évesen volt:)
Mert ebben a korban ez nagy korkülönbség, majd ha 21 leszel rájössz milyen gyerek voltál 16.évesen.
Megértem a szüleidet, függetlenül attól, hogy a srác milyen.
Ha 15 éves barátod lenne, akkor az lenne a bajuk, ha 30 éves, akkor az, ha 16 éves, akkor meg az, mindig fognak találni valami kifogást, amíg nem leszel idõsebb.
Ahelyett hogy örülnének, hogy érett palid van és nem 1 felelõtlen kis p*cs :) Valószínûleg féltenek tõle, hogy belevinne olyan dolgokba amit számodra / számukra nem kedvezõ. Esetleg elvakít a szerelem és elköltözöl 18évesen, a sulit otthagyod stb stb. Bár ha engem tiltanának/tiltottak volna a barátnõmtõl valszeg, haza sem mentem volna . Már nagykorú vagyok, de sosem tiltottak mert tudták hha valamit tiltanak akkor nálam azzal csak rosszabb lessz a helyzet mert akkor már csak azért is.. Volt hogy nem engedtek bulizni, ottaludni valahol 17évesen 1hétig rágtam a fülük hogy légyszi stb stb, aztán pénteken már nem jöttem haza a suliból. Legközelebb csak vasárnap este láttak :) teló off, smst azért írtam nekik hogy a rendõrséget azért hagyják ki a dologból.. 22F
Szerintem csak az a baj, hogy hirtelen lett barátod. Ha már 13 évesen is "pasiztál" volna, akkor már megszokták volna hogy néha eljárkálsz erre-arra egy fiúval. Most meg hirtelen akarsz nagylány lenni. Nemrég még a szófogadó kislányuk voltál. Ez egy folyamat. Minél korábban kezded, annál hamarabb szoknak õk is hozzá, hogy már neked is szükséged van kapcsolatra.
Mert te gyerek vagy, õ meg felnõtt. Nagyon gáz, hogy nem a saját korosztályával kezd, hanem téged szédít.
Na, nekem 16 évesen 22 éves volt a párom, 6, 5 éve együtt vagyunk, hamarosan saját fészkünk lesz, házasodunk, baba, minden jó. Nálunk is volt eleinte gond, fõleg szülei féltek, hogy túl fiatal vagyok, de aztán megismertek. Nem voltam olyan, mint a tinik többsége, mivel nekem hamar fel kellett nõnöm, és párom se volt egy átlag 22 éves szintjén. Szüleid biztos csak féltenek, ha elõtte is volt kapcsolatod és ott nem volt semmi balhé, akkor lehet az életkor zavarja õket. 23/L és 29/F

Szerintetek baj ha nekem egy 20 éves fiú tetszik? 16/L

Legjobb válasz: miért lenne baj? Tetszhet akár George Clooney is. Nincs ezzel semmi baj. Üdv.

miért lenne baj? Tetszhet akár George Clooney is. Nincs ezzel semmi baj. Üdv.
csak nem én vagyok?20/F
nem baj! de ha neki is tetszel és komolyabbra fordulna akkor ne hagyd magad kihasználni. hacsak nem arra hajtasz teis ;-)
vagy én? 20F
Egyáltalán nem baj.
Ah b azdmeg , ez komolyan ... És akkor most panaszkodik minden 20+õs csaj h nincs csavoja mert a 20evesek ráizgulnak a 15-18 És az ehhez megfelelõ fiukoroszraly szInten
Az a baj hogy nem vagyok 20 éves! Amit kérdeztél az nem baj! Nem tehet róla hogy õ 20 éves. Neked azért tetszik mert jól néz ki és nem azért mert 20 éves! Szóval ne problémázz rajta! 29F

Lányok! Miért baj az, hogy ha egy 16 éves fiu udvarias és rendes?

Legjobb válasz: A mostani kis tinicsajoknak nem ez jön be, de nem veled van a baj,ha nem felelsz meg nekik! Olyan lány társaságát keresd, aki meg is érdemli,hogy foglalkozz vele! :) Csak jó tanácsként! :)

Nem hiszem h nagy erõfeszítést igényelne pl. kinyitni egy lánynak az ajtót és beengedni. Ha néha napján összefutok egy olyan figyelmes fiúval aki ezt megcsinálja, basszus halál komolyan mondom h két napig magamhoz se térek, annyira meglepõdök, szépen mosolygok, és MEGKÖSZÖNÖM, hátha megtartja ezt a jó szokását :) Amúgy meg kifejezetten kiányzik a mai pasikból ez a fajta tisztelet. Jó nem mondom, hogy magázzanak, meg csókoljanak kezet meg ilyenek, de komolyan nagyon jól tud esni egy lánynak, ha azt látja, hogy valaki ilyen rendes vele. :)
A mostani kis tinicsajoknak nem ez jön be, de nem veled van a baj, ha nem felelsz meg nekik! Olyan lány társaságát keresd, aki meg is érdemli, hogy foglalkozz vele! :) Csak jó tanácsként! :)
A kérdező hozzászólása: En nagyon tisztelem a lanyokat/nöket mert nelkülük nem menne semmi.Es az a minimum, hogy egy lanynak kinyitom az ajtot vagy elöre engedem :)
Istenem csak 16 éves vagy...Pic*ába... :D
Én ilyen is, olyan is vagyok, rendes, udvarias, de néha azért bedobok 1 olyan tréfát h na xD
"Nem hiszem h nagy erõfeszítést igényelne pl. kinyitni egy lánynak az ajtót és beengedni. Ha néha napján összefutok egy olyan figyelmes fiúval aki ezt megcsinálja, basszus halál komolyan mondom h két napig magamhoz se térek, annyira meglepõdök, szépen mosolygok, és MEGKÖSZÖNÖM, hátha megtartja ezt a jó szokását :) " Ez a mai világban tényleg ritkaságnak számít? Eléggé elb.szott egy generáció ez...
Egy udvarias gesztus, egy kis bók... Egyenes út az ágyamba :D
Bence?
xDDDDDD
Teljesen egyetértek az elõttem kommentelõvel! Istenem fõnyeremény pasi leszel! Csak a kis emós libák nem értékelnek még! Meg ne változz!!!!! :)
ki mondta hogy baj?
ÚÚÚÚ! Nehogy leszokj róla! Istenem volt egy srác aki maga volt a megtestesült udvariasság, kedvesség, romantika....:) Annyira izgató és vágykeltõ volt....Ha nem találsz csaj keress fel :D nekem kinythatod az ajtót :D
Mert a ribancoknak p*csfejek kellenek, nem normális emberek.
Az nem baj ha rendes vagy, csak valamilyen szintem keménynek kell lenni velük, hogy ne higgyék azt hogy mindent megtehetnek veled.
A kérdező hozzászólása: WhiteLabel: Igen te mondtad de nem te vagy az egyetlen aki ezt mondta...mar többen mondtak nekem.köztük lanyok is
a nõknek kell a bonyodalom, ha havi egyszer nem veszekedhetnek akkor kiszeretnek belõled
unalmas azért
elsõ.. Én írtam neki hogy ez a baj, de ezt "viccnek" szántam, nem kell ám komolyan venni:D Ja és nem lány vagyok...:D
http://www.google.hu/search?hl=hu&safe=off&biw=1440&bih=703&.. Olvasd el oszt jó leszel a csajoknál, emelett meg még midnig lehetsz udvarias!

Az baj, ha valaki 16 éves fiú létére jazz, rock és blues zenéket hallgat?

Hozzátenném, hogy szeretem a countryt, folklore-t, soul-t, musicaleket is. Viszont teljes mértékben elhatárolódom a mai popborzalmaktól, a gépzenétõl, a tehetségkutatóktól és mindentõl ami trendi.

Legjobb válasz: Egyaltalan nem baj, a mai divatzenek nagyon rosszak szerintem. En pl. trancet, houset hallgatok sokat mostanaban, megsem jarok partykra es nem szedek drogokat sem. Aki meg ezert beszol, az annyit is er.

Egyaltalan nem baj, a mai divatzenek nagyon rosszak szerintem. En pl. trancet, houset hallgatok sokat mostanaban, megsem jarok partykra es nem szedek drogokat sem. Aki meg ezert beszol, az annyit is er.
Szerintem semmi gond sôt, jó ilyet hallgatsz. Miért discot meg ilyen hülye zenéket kellene hallgatnod?? (Nem szólom le mert néha meghallgatok egypár ilyen hip-hop-ot is). De visszatérve, NEM BAJ h ilyen zenét hallgatsz ráadásul gondoljunk bele mi a jobb: -elmenni egy klubba ami mondjuk 43nm és ott 150 kis drogos, alkoholista tizenéves van és arra ugrálnak h tuc-tuc és ezt zenènek nevezi -elmész egy tegyük fel egy stadionba ahol 100000 vannak és tegyük fel Metallica koncert és olyanokat hallgatsz akik TUDNAK zenélni. Én rocker vagyok metál heavy metált death metált... hallgatok. De hallgatok countryt pl.:Bob Dylan, Johni Cash. Vagy mást mondjuk jazzt pl.: Bob Mintzer Vagy Bruce Springtins. mindegy milyen zenét hallgatsz az a lényeg h te szeresdd.
Utolsó kommentelô vagyok: persze nem azt akarom mondani h rock koncerteken nem kerülhetnek elô a drogok, alkoholisták.
A kérdező hozzászólása: Bizony, hogy elõfordulnak. Elég ha csak Woodstockra gondolunk. Ám azért a kimutatások szerint a disocsok sokkal több drogot fogyasztanak, mint a rockerek.
A kérdező hozzászólása: Az egy másik kérdéskör lenne, vajon a rock zenészek hittek-e Istenben vagy ateisták voltak, ambivalens viszonyuk volt a transzcendens lényhez?
Az apukám is rocker. Halálfejespólóba is szokott járni acélbetétesbakancs stb. De Ô is ên is voltink elsôáldozók és járunk is templomba. Mi hiszünk Istenben és egypár haverunk akik rockerek (néhány rocker) azok is. Utolsó voltam.
Nem az nem roszz, csak az a része hogy már 6 évesen az ilyenek mint én tudják hogy jön a gyerek, az átlag meg csak 9 évesen jön rá:D
szerintem az, hogy ilyen zenét hallgatsz azzal nincs gond, sok emberen nem feltétlenül látszik, hogy mit hallgat. vannak akik életstílust is átélik a zenével(rocker:bakancs, bõrkabát stb)meg persze dolgokhoz való hozzállásuk. a zenei ízlése meg folyamatosan formálódik ahogy telnek az évek (fõként ha nagy zenebolond vagy) én 15 évesen a No Thanx-et meg a Noxot hallgattam :D aztán jött a Sum41, Blink182 és Simple Plan típusú bandák...de közben egy jó Shakira, Rihanna vagy ABBA számot is meghallgatok :) mostanában pedig Nirvana pörög a legtöbbször nálam.
Elvis ? Jimi hendrix? Kurt Cobain? Vagy akkor Jim Morrison a stonestól? õk mind drogoztak :)
A kérdező hozzászólása: Ki kérte, hogy veregessétek meg a vállamat? Csak annyit írtam, hogy ez a fajta gondolkodás ma nem jellemzõ a nagy átlagra. A tömegkultúra, a konzerv zenék hallgatása, sztárimádat viszont sajnos igen. Én nem ebbe a csoportba tartozom. Másik válaszolónak. Igen, teljesen jól látod. Nem kell azt kihozni belõle, amit az eredeti szerzõ szeretett volna közölni. Sõt. Nem is lehet, mivel ugyan közhely és nem szükséges semmiféle egyetemi stúdiumokat folytatni ahhoz, hogy tudjuk nem azt kell tudnunk, mire gondolt a szerzõ, de a mi érzelmi világunkat, gondolkodásmódunkat bele kell szõni akár a fordításba, akár versértelmezésekbe, dalszöveg értelmezésekbe. Eric Clapton véleményével azonosulok, miszerint nincs tökéletes másolás, mindig új zenei, mûvészi produktum születik.
Most veregessük meg a válladat, hogy ügyes kisfiú vagy? Egy csomó ilyen van, nekem is van rengeteg ilyen haverom, ennyi idõsek, hasonló ízléssel, mégse kérdezgetik, hogy baj-e...egyébként is az a baj, hogy ilyen hülyeségeket kérdezel...Mondjuk barátnõm ilyen jellegû nincs, de én alapjáraton nem vagyok jóban a lányokkal, de biztos léteznek ilyenek... És nem tudom figyeled-e a dalszövegeket, de a diszkókat szokták a drogokhoz kötni elsõ sorban (többnyire a rockosabb, illetve punk zenekarok), szóval ez nagyon relatív.
Önmagában véve szerintem egy dal kapcsán annyi mû születik, ahány befogadó. Mindenki számára más értelmet nyerhetnek ugyanazok a szavak... A fordítás nyelvekról nagy felelõsség, mert egy másik ember gondolataiba belelátni szinte lehetetlen... de kérdem én egyáltalán szükség van-e mindent ugyanúgy értelmezni, mint ahogyan azt valaki más?
Egyáltalán nem. Én különösen kedvelem az ilyen fiúkat. És aki beszól...na jó ink nem írom le nem kéne csúnyát írnom 16 /L
A kérdező hozzászólása: De vajon van-e olyan lány, aki akár klasszikus vagy progresszív rockzenét hallgat és nem dohányzik, nem alkoholista, nem drogos?
Miért lenne baj? Nem vagy beszükülve, nyitott a látóköröd, ugyanakkor van ízlésed. Amúgy például az se jó, ha valaki a rockon belül csak metált hallgat, a lightosabbakat pedig lefikázza.
Soha nem is próbáltam cigizni és még a citromos sörbõl sem ittam soha többet egy kortynál... még drogot soha nem is láttam... A inkább régi zenéket hallhatok. Amiket nagyon szeretek: Queen, Rolling Stones, ABBA, Elvis... Szívesen hallgatok Bob Marleyt és népzenét, vagy etnorockot pl. TransylMania  talán ez a kedvenc együttesem (lehet, hogy kissé lokálpatrióta vagyok). Mondhatni kiráz a hideg a 10 óra hosszúságú techno remixektõl... nem tudom mi abban a jó, hogy cirka 40 négyzetméterben 100 fiatal (jobb esetben)ütemesen rángatózik... Számomra a bulit a táncház jelenti, amikor hús-vér zenészek húzzák hajnalig a muzsikát és csujogatástól, énekszótól hangos a terem :) (nem a basszustól, ami kiszakítja az ember dobhártyáját, hogy utána 2 napig cseng a füle tõle) 15/L 
A kérdező hozzászólása: Megdöbbentõ amikor 15 éves lányok ilyen véleményalkotásra képesek, illetve másként értelmezik a dalok üzenetét mint az átlag. Megdöbbentõ és nagy öröm számomra. Minden soroddal egyetértek szinte. Némi hozzátoldás vagy a kérdés tágabb taglalása. Akik hallgatnak régi vagy mai rock zenéket mennyire fontos számotokra a szövegi világ? Én nagyon szeretek és mindig is szerettem elbíbelõdni mi rejlik a sorok mögött. Amikor ezt képesek vagyunk tartalommal megtölteni az már mûvészet. Bizony ma már ez történelem, amibõl sokat lehet tanulni, tágítja a horizontunkat.
Nekem külföldi zenekaroknál nem annyira érdekes a szöveg, de viszont azon néhány alkalmakkor, amikor úgy hallgattam, hogy közben olvastam a magyar fordítást, úgy éreztem, mintha elõször hallanám az amúgy már jópárszor hallgatott számokat. Kissé más élmény volt.
A dalok szerintem nem csupán zenébõl vagy nem csupán szövegbõl állnak. A kettõ összhangja adja meg az eszenciát az egésznek. Nem hiába van szöveg... Csak akkor tekinthetjük igazán meghallgatottnak a számokat, ha szövegüket is megértettük. A szöveg által jut el egészen a mûvészek mondandója hozzánk. Számomra mindig fontos szerepe van a dalszövegeknek... 15/L 
A kérdező hozzászólása: Ismét egyetértek. Számomra például nagy mûvész, bár már kiveszõben van a mûfaj iránti tisztelet, de mégis Hobo egy jelenség. Amikor elõször hallották az emberek magyarul Jim Morrison vagy Mick Jagger-Keith Richards szövegeit döbbenten hallgatták. Ma már persze új kultúrák születtek, de mégsem sikerült elsöpörni a mûfaj iránti tiszteletet. Ma is ugyanilyen erõvel jön át az üzenet, amit a mûvészek át akartak juttatni más korokból, más generációk számára. A nyelv kérdése is érdekes. Volt szerencsém francia nyelvû sanzonokat is hallgatni magyar énekesnõ tolmácsolásában és teljességgel döbbenettel töltött el az a tény, hogy nem tudom ugyan a nyelvet, mégis mintha érteném, emóciókat generál. Ha lefordítunk egy dalt magyarra vissza tudjuk-e adni azt, amit a szerzõ szeretett volna közölni? Ha belerágjuk magunkat akkor mindenképp. Ám mégsem ez a lényeg, hiszen magyar fordításban születik az eredetibõl egy új dal. Hogy ez mennyire tükrözi az író gondolkodásmódját vagy inkább a fordítóét az máig vita tárgyát képezi.
Igen én klasszikus rockot és progresszívet is hallgatok a csomó más blues, glam, hard, komoly zene meg egyebek mellett. Jelentem nem dohányzom, és nem vagyok alkoholista. Csak bulikban szoktam inni(ami kb. félévente 2 szer van) és akkor dohányzom, ha részeg vagyok, ami eddig kétszer fordul elõ életemben és nem vagyok büszke rá. 19/lány

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!