Találatok a következő kifejezésre: 16 eves Baj (126 db)

Szerintetek baj ha lassan 16 éves leszek és még nem menstruálok?

Hát 7 hónap múlva leszek 16 éves még meg nem jött meg a havi vérzésem. Mi lehet a baj? Ilyenkor az orvos mit csinálhat velem? Elõre is köszi a segítséget.

Legjobb válasz: Kezdjük ott, hogy 15 éves vagy, az a lassan 16 is nagyon erõs túlzás. Sokan késõbb érnek, ha emellett nõ a melled, szõrösödsz és folyásod is van, akkor még nem annyira kell aggódni, de ha 16 éves korodra se jön meg, muszáj lesz nõgyógyászhoz menned.

Kezdjük ott, hogy 15 éves vagy, az a lassan 16 is nagyon erõs túlzás. Sokan késõbb érnek, ha emellett nõ a melled, szõrösödsz és folyásod is van, akkor még nem annyira kell aggódni, de ha 16 éves korodra se jön meg, muszáj lesz nõgyógyászhoz menned.
Kedves Kérdezõ! Leginkább semmi baj nincs veled, késõn érõ típus vagy. Én annak idején már közelebb voltam a 17-hez, mint a 16-hoz, és már én is izgultam emiatt, de azt mondták, hogy teljesen normális, és amiatt is késõbbi életkorra tolódhat, ha például valaki vékony testalkatú, vagy intenzíven sportol. Nyugi, és minden jót Neked! :-)

Az baj ha 16 évesen nem rendszeres a menzeszem?

Van amikor havonta megjön,de van amikor csak 2 havonta

Legjobb válasz: Nem baj, de biztos választ csak orvos tud adni. Van aki 16 évesen még nem is menstruál.

Nem baj, de biztos választ csak orvos tud adni. Van aki 16 évesen még nem is menstruál.
attól függ, hogy mióta van meg?
menj el nõgyógyászhoz, lehet h felír majd fogamzásgátlót h beálljon
Attól függ, hogy mikor jött meg elõször. Ha már 10 éves korodban megjött, akkor be kellett volna állnia. Ha 15 évesen jött meg, akkor nem gond. Orvoshoz kell menni és kiderül, hogy van-e vmi baj. Az utolsó meg ritka nagy butaságot ír! Ha olyan orvosra akadsz, aki erre fogamzásgátlót akar felírni, akkor menekülj!!!
már bocsi de nekem nagyon rendszertelen volt, elmentem orvoshoz és felírt fogamzásgátlót h beálljon rendesen.
Már bocsi, de akkor az orvosod hülye. Ugyanis a tabletta nem rendszerezi a vérzést, hanem kikapcsolja az egész petefészket meg a ciklust, és csinál egy mûciklust helyette, aminek semmi köze a tiédhez. Ha abbahagyod, ugyanolyan szar lesz, mint volt, sõt, sok esetben még rosszabb. Aztán ha babát akarsz, akkor majd rohangálhatsz, hogy kezdjenek vele vmit....
ahhoz képest most már normálisan megjön amióta nem szedem
Akkor jó nagy szerencséd van.
Egyáltalán nem baj.... legalábbis ez így önmagában nem. Azt tudom javasolni, hogy rendszeresen igyál cickafark teát, attól általában jobban beáll a ciklus.

16 éves vagyok és szerelmes egy 19 éves fiúba, szerintetek baj?

-

Legjobb válasz: Igen! Mert nekünk 16 éves fiúknak maradnak a 10 évesek! http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110207181408/noncicl..

Igen! Mert nekünk 16 éves fiúknak maradnak a 10 évesek! http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110207181408/noncicl..
nagyon nagy baj
A kérdező hozzászólása: ? :)
#2: igazad van tesó! :D
A youtuben midig a vodafon reklám jön be. Idegesítõ!
A kérdező hozzászólása: ez nem válasz!
Nem-nem gáz! Az a 3 év semmisem! De a szerelemnek nincs határa!:)

Baj, ha egy 13 éves kisfiú egy 16 éves lánnyal jár?

Egy olyan 13 éves kisfiú, aki nem tud helyesen írni és a szülei is jó szemmel nézik a kapcsolatukat!

Legjobb válasz: Hááát egy kicsit gáz vagy hogy irjam... Fordítva ha egy csaj 13 évesen egy 16 évessel járna az úgy már más lenne! A lányok elöbb érnek!

Hááát egy kicsit gáz vagy hogy irjam... Fordítva ha egy csaj 13 évesen egy 16 évessel járna az úgy már más lenne! A lányok elöbb érnek!
Jaaj ezekkel a kerdesekkel, ennyire unalmas?
Ne válaszoljatok erre a szarságra, ez csak egy kamu kérdés. Pár 13 éves csaj unatkozik a nyári szünet közepette.
Ennyire unatkoztok? Menj oszt beszélgess a 16 éves pasiddal.
TÚL KORAI MÉG EZ AZ EGÉSZ!!
hát érdekes...tuti kamu kérdés...de ha komoly lenne akkor meg meglenne az esély h a csaj megcsal, mert már lehet h vágyik a szexre, és ezt egy 13éves kisfiú nem tudná megadni neki.
Szerintem igazából ebbõl úgy se lesz semmi mert a 16éves lány középiskolába jár és ott egy csomo korabeli pasival tudna összejönni és a 13éves pasi pedig még csak általános suliba jár és ez nem ciki a csajnak? Fõleg a csaj barátnöi elött? SZóval bele gondolva szerintem is kamu az egész melyik 16éves csaj jönne össze egy 13évessel akit még nem is érdkel a sex és még fél tõle és a 16éves lány pedig arra vágyik és sexuálisan kiváncsi és kisérltezgetne nem beszélve arról hogy kizárt hogy a szülök ezt hadják hiszen õk se hülyék.

Szerintetek ha egy 16 éves lánynak van egy nagyon komoly 1 éves kapcsolata akkor nagy baj ha 16 évesen szexel?

Értelmetlen bunkó válaszra nem vagyok kiváncsi!.. a többieknek élõreis nagyon köszönöm : )

Legjobb válasz: Mi az az elõreisz?

Mi az az elõreisz?
Nem baj :) de ha már úgy is csináltad, akkor minek kérdezed?:D
A kérdező hozzászólása: ha mert..amúgy..anyukád a rib.anc !...
A korod és a kapcsolatod miatt azt mondtam volna hogy egyáltalán nem baj, de a kommentjeid alapján primitívebbnek tûnsz, mint hittem.
A kérdező hozzászólása: igen? vicces vagy :DDD szerinted ha aszt mondják hogy rib.anc akkor puszit küldjek neki? ....
Mióta vagytok együtt? Hány éves a "barátod"?
A kérdező hozzászólása: 1éve! 18
Mivel ezt a kérdést feltetted, nem állsz rá készen. Eleve nektek kell tudni, mi korai, és mi nem.
A kérdező hozzászólása: egyépként korábban írtam hogy már meg történt
Csak egy kis ribi vagy
A kérdező hozzászólása: már csináltuk..csak véleményre voltam kiváncsi
A kérdező hozzászólása: elõre is köszönöm a válaszokat
Jaaa...En válaszolnék csak nem értem a kérdést!
Miért lenne baj? Sokan már 13-14 évesen csinálják komolyabb kapcsolat nélkül.
A kérdező hozzászólása: ha nem érted akkor lapozz baz.d.meg ne kommentelj ...
Szerintem nem. Csak legyen tisztában a dolgokkal, ne legyen felelõtlen, a párjával együtt stb.
A kérdező hozzászólása: óvszerrel csináljuk!
Ha úgy érzed szeretnéd, és védekeztek akkor hajrá :)
Ha megkérdezted, akkor nem vagy benne biztos, hogy akarod! Így pedig ne menj bele!
Az lényegtelen, a lényeg: hülye vagy! :)

Az nagy baj, hogyha egy 16 éves fiú egy 34 éves nővel szeretkezik?

Legjobb válasz: Bajnak nem baj végülis... Ha tényleg olyan jól néz ki, miért lenne baj... :)

Dehogy baj. Sok mindent tanulhatsz tõle. Csak ésszel...
Bajnak nem baj végülis... Ha tényleg olyan jól néz ki, miért lenne baj... :)
Már kinek? Ezt szerintem leginkább a 16 éves fiú meg a 34 éves nõ tudja.
nehogy baj, ha anyakomplexusod van.
Miért lenne büntetendõ? Amúgy meg kipróbálni miért ne?
Szerintem ez elég durva. A nõnek pedig valószínûleg pedofil hajlamai lehetnek. Miért nem korban hozzád illõvel csinálod?
Beteges....
jah bocs tényleg nem büntetendõ, csak ha 14 év alatt lennél..elnéztem a számot...:-/a te esetdben végülis normális h.kiváncsi vagy de a nõ beteg az tuti...
Egyáltalán nem. Sõt ez normálisnak tekinthetõ. Mint tapasztalt nõ bevezet a szex rejtelmeibe. Nekem is mindig idõsebb nõim voltak.
nem baj, csak büntetendõ...
18 éves voltam, amikor egy 36 éves nõvel feküdtem le. Õ vette el a szüzességemet, rettentõ türelmes volt velem és megtanított mindenre amit tudnom kellett. Azóta volt már pár barátnõm és mindegyik imába foglalta a nevét. Én még mindig azt mondom, hogy egy idõsebb türelmes, kedves, szeretõ nõvel a legjobb elveszíteni a szüzességet aki tényleg figyel a fiúra. Nekem nagyon bejött. Fél évig tartott és nagyon jó volt így visszagondolva is.
Ha szûz vagy akkor tanulsz tõle, ha õ szûz akkor itt az ideje lyukadni :D tréfán kívül, szerintem ez túl nagy korkülönbség, de elképzelhetõ olyan lelki-testi vonzalom, amiben ez helytálló dolog társadalmilag viszont abnormális - talán még pszichológiailag is
17:08-as!én voltam aki azt mondta, elõször, h.büntetendõ..de aztán rájöttem h.14 év a korhatár../Amerikában viszont 21/..de az mindegy..szóval sztem nem egészséges dolog, fõleg a nõ részérõl...
A kérdező hozzászólása: csak tervezzük
már lefeküdtetek vagy csak terveztek?
"jah bocs tényleg nem büntetendõ, csak ha 14 év alatt lennél." - nem 18 év a korhatár?
Miért ne? Legfeljebb megtanit a sex minden csinára-binjára! Késõbbi barátnõid hálásak lesznek!!!

Van egy 16 éves lány, aki terhes lett! 14 éves kora óta szed tablettát amit az anyja íratott fel neki. Persze nem jött be, és megesett a baj! Van az anyának felelőssége?

Legjobb válasz: 18:21! Mibõl gondolod, hogy nem írnak fel a dokik ilyen idõs lányoknak tablettát? Nekem 15 évesen írt fel mielõtt lefeküdtünk volna a párommal elmentem és megnézettem magam egy orvossal hogy nincs e valami bajom, stb elküldött vérvételre, vizelet vizsgálatra, hasi UH-ra és utána írta fel. Nem kértem, õ ajánlotta azt mondta ez a legbiztonságosabb fogamzásgátló módszer. Ez lassan 7 éve volt szerintem manapság is felírják. Kérdezõnek: Szerintem az anyának már nincs felelõssége ilyenkor. Ha a lány elég érett ahhoz, hogy szexuális életet éljen akkor neki kell vállalni a felelõsséget az ilyen dolgokért. Én sem támaszkodtam volna senkire ha ilyen megesett volna velem, de én akkor lettem terhes amikor mind ketten akartuk már a párommal a kisfiunkat. Ha abortuszra kerül a sor akkor viszont az anyukája beleegyezése nélkül ez nem kivitelezhetõ. Szóval jogi szempontból mégis a lány anyukáján van a felelõsség.

18:21! Mibõl gondolod, hogy nem írnak fel a dokik ilyen idõs lányoknak tablettát? Nekem 15 évesen írt fel mielõtt lefeküdtünk volna a párommal elmentem és megnézettem magam egy orvossal hogy nincs e valami bajom, stb elküldött vérvételre, vizelet vizsgálatra, hasi UH-ra és utána írta fel. Nem kértem, õ ajánlotta azt mondta ez a legbiztonságosabb fogamzásgátló módszer. Ez lassan 7 éve volt szerintem manapság is felírják. Kérdezõnek: Szerintem az anyának már nincs felelõssége ilyenkor. Ha a lány elég érett ahhoz, hogy szexuális életet éljen akkor neki kell vállalni a felelõsséget az ilyen dolgokért. Én sem támaszkodtam volna senkire ha ilyen megesett volna velem, de én akkor lettem terhes amikor mind ketten akartuk már a párommal a kisfiunkat. Ha abortuszra kerül a sor akkor viszont az anyukája beleegyezése nélkül ez nem kivitelezhetõ. Szóval jogi szempontból mégis a lány anyukáján van a felelõsség.
Ha végigolvastad a kérdést láttad, hogy az anyja íratta és váltotta ki neki.A mami megtett mindent, innentõl kezdve a kislány baja, ha nem tudja, mi a teendõ.Ennek tudatában szerintem teljes egészében a gyerek felelõssége a baja.Így járt.Legközelebb okosabb lesz és gumit húzat a "párja" farkára.Most meg megeszi amit fõzött.Ha van benne felelõsség ahhoz, hogy 14 évesen szexeljen, akkor annak következményeihez is van.
18:21!!!! jobb ha tudod h 11 évesen kaptam tablettát. nem tudom mi bajod van, inkább tabletta mint poronty. örülnöd kellene hogy szed valaki minthogy nem. hibbant nõ!!!!
persze, nem nevelt annyi észt a lányába, hogy a tájékoztató szerint szedje a gyógyszert
nem hiszem egy 16 évesnek már kell lennie annyi felelõsségének hogy naponta bevegyen egy tablettát ami az érdekében áll...
Úristen kislányok, utolsók. Mirõl beszéltek??????Hogy lenne elég érett valaki 14 évesen a szexuális életre? Jesszus. A kérdezõnek: de van felelõssége. Az illetõ kislány még nem felnõtt, fiatalkorú. Az kérdés, hogy még kiskorúként (ha 14 volt, és már szexelt, akkor lehet, hogy azelõtt is, hogy betöltötte a 14-et) létesített-e vele valaki testi kapcsolatot, az megrontás. Ha errõl az anyának tudomása volt, büntethetõ lenne tudomásom szerint.
Van az anyjának felelõssége de a lányé semmivel sem kevesebb! Már nem kisbaba!
Szeretném hinni, hogy egy 14 éves lánynak semmiféle orvos nem ír fel fogamzásgátló tablettát! Ha ez így van, akkor az anyukája suttyomban íratta fel, orvos nem vizsgálta a lányt. Ha ez a helyzet, szimplán a tabletta miatt, az esetleges komplikációk, mellékhatások miatt (arról nem is beszélve, hogy egy éppen fejlõdõ szervezetet hormonokkal töm) is óriási felelõssége van az anyának. Ha az orvos írta fel, akkor meg neki is.
Bevette minden napa gyógyszert azonos idõben? Kimaradt akár egyetlen 1 szem is? Az orvos mikor felírta a gyógyszert normálisan megvizsgálta? (vérvétel..stb) Az anyának nincsen felelõssége, pont azért cselekedett!
Vagy anya futtatja a kislányt.
futtatja.. jesszusom betegek vagytok:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D fzttatki k*csög cigányok szoktak.. 95%-ban.
Szerintem, ha egy 16 éves lány elég érettnek érzi magát ahhoz, hogy szexeljen, akkor legyen arra is esze, hogy normálisan szedi a fogamzásgátlót. Amúgy az nem igaz, hogy 14 évesnek nem irnak fel fogamzásgátlót, én pont ennyi idõs voltam, amikor a nõgyógyász ezzel akarta beszabályozni a ciklusomat. Ahhoz pedig ismernünk kéne az anyát és a körülményeket, hogy azt eldönthessük, hogy van - e felelõssége.
18:31-es vagyok, már nem vagyok kislány 21 éves vagyok és van egy 12 hónapos kisfiam. Lehet, hogy 14 évesen még kislánynak gondoltál de én igen is érettnek éreztem magam nem csak a szexre hanem a közös életre is a párommal. Ha nem lettem volna az valószínû már nem lennénk együtt és nem lenne gyerekünk sem. De ez mindenkinél másképp van. Nem azon múlik hogy érett-e rá valaki, hogy hány éves. A kor alapján nem lehet ezt eldönteni. Van egy régi barátnõm aki még 18 évesen sem érezte elég érettnek magát a szexre, ember függõ. Ki ilyen ki olyan, de minden esetre én nem bántam meg hogy akkor lefeküdtem a párommal és szerintem õ se :)

Ez baj lehet? 16 éves vagyok.

Az elmúlt pár hétben volt alkalmam neten 26-38 éves pasikkal beszélni és be kell, hogy valljam, sokkal jobb mint 16-20 évesekkel beszélni. Teljesen másabb és sokkal, de sokkal jobb. Élőben is általában a 20-22 felettiek érdekelnek. Nem volt még barátom de mindig 22 körül nézelődöm. A maximum nálam kb 6 év még most de rájöttem, hogy csak azért mert félek, hogy a szüleim mit szólnának hozzá. Amúgy nem ilyen hülye, pedofil, szexmániás férfiakkal beszélgetek, hanem olyanokkal akikkel normálisan lehet. Sokkal jobban érdekel az ő társaságuk. Már annyira, hogy ha egy 22 év alatti ír akkor annak nem is tudok örülni, vagy nagyon jónak kell lenni ahhoz, hogy beszélgetni is tudjak vele. Ez baj lehet, hogy ilyen idősek társaságát jobban kedvelem? Persze nem megyek bele semmi olyanba. 16/L

Legjobb válasz: 16 évesen azért erõs pedofíliáról beszélni... Azt is kalkuláld bele, hogy egész más lehet a világnézetetek, az érdeklõdési körötök meg úgy egyáltalán minden ami most a neten még nem ütközik ki, de ha járnátok akkor igen!

16 évesen azért erõs pedofíliáról beszélni... Azt is kalkuláld bele, hogy egész más lehet a világnézetetek, az érdeklõdési körötök meg úgy egyáltalán minden ami most a neten még nem ütközik ki, de ha járnátok akkor igen!
Nem nem baj, beszélgetni bárkivel lehet. De azért azt is kalkuláld bele, hogy egy nálad 15-20 évvel idõsebb férfinak annyival több élettapasztalata van és tudja mit kell neked mondani.
Hát a pedofilok is elõször normálisak urána meg képeket kell küldened magadróll...sztem hagyd..
16 évesen 23 éves baràtom lett. A szüleim imàdtàk, a szexet nem siettette (én jobban... hormonok). Ma màr én vagyok 23 és 3 éves hàzasok vagyunk fél éves babàval. A volt osztàlytàrsaim, a korombeli sràcok még most kezdenek érni. Legalàbbis akiket ismerek. Velük biztos nem tudtam volna csalàdot alapítani ilyen koràn, hisz még a szülõknél laknak.
Ha csak beszélgettek az nem gáz. De tényleg ne találkozz velük!
nem baj, de azért valóban légy velük óvatos:) neten beszélgetni sokszor más. tudod más lehet valójában, mivel nincs személyes kontakt:) azért a harmincasok már eléggé korosak lennének hozzád, az alatt még rendben. nagyon légy óvatos arra kérlek, sose talizz akármelyikükkel, és ha vmelyikkel mégis, akkor csak is olyan helyen, ahol sok ember van, és õ menjen a te városodba, ne te hozzá, és még ha többször is taliztatok, akkor se menj a lakására. nem akartam beleszólni, csak gondoltam leírtam:)
Nekem is sok jóval idõsebb barátom volt ebben a korban, és a magamkorúakkal pedig egyáltaán nem jöttem ki... van ilyen
Szerintem ez nem gáz... Nekem is volt, hogy úgymond véletlenszerûen ráírtam egy 30 éves ismerõsömre, akit igazából nem is ismertem. :D Aztán egy csomót beszélgettünk, és tök jóba lettünk, de soha nem volt semmi olyasmi, hogy összejönnénk meg ilyenek, csak szimplán "barátok" voltunk. :D 16/L
A kérdező hozzászólása: Hát jó, csak nem tudok rá más szót mondani. Nem akarok járni velük, csak beszélgetek. A szüleim ki is nyírnának, nem engednék meg, hogy találkozzunk.
A kérdező hozzászólása: Tudom, óvatos vagyok azért. Képet meg úgyse küldök és nem mondok magamról semmit. Van egy most 31 éves srác akivel 2 éve találkoztam egy oldalon és még mindig sokat beszélünk.
Hááát egy 30 év körüli pasi szerinted mit akar?Szexet.Vigyázz velük nehogy megvezessenek.

Barátommal lefeküdtük, gumi nélkül többször is, de az utolsó mensim után barna folyásom van, eddig soha nem volt semmi baj, de most megijedtem, normalis ez? 16 éves vagyok.

Legjobb válasz: Fölösleges megjegyzés, hogy valszeg terhes vagy???? Komolyan szánalmasok vagytok! Ne szexelj 16 évesen csillagom, ha még védekezni se tudsz! Remélem nem vagy terhes, így is elég hülye van már a világon!

Fölösleges megjegyzés, hogy valszeg terhes vagy???? Komolyan szánalmasok vagytok! Ne szexelj 16 évesen csillagom, ha még védekezni se tudsz! Remélem nem vagy terhes, így is elég hülye van már a világon!
Utolsó, nem mondta a kérdezõ, hogy mikor vesztette el, csak annyit, hogy többször lefeküdt védekezés nélkül a barátjával....tehát elég nagy esélye van a terhességre.
Ha nem akartok babát, miért nem védekeztek?
Ha többször lefeküdtetek védekezés nélkül (Minek azt? Védekezni csak a hülyék szoktak, igazad van), akkor nagy rá a sansz, hogy terhes vagy. 16 évesen marha sok eszed van, mondhatom. Irány a nõgyógyász!
Lehetséges, vegyél egy tesztet.Már van 500ft-ert is.
terhes vagy gratulálok, egy okoskával több
:D Látom sok barom van itt is, olyan multi-dokik vagytok, hogy egy mondatból megállapítottátok, hogy terhes. Nincs kizárva éppen, de az természetes, hogy a szüzesség elvesztését követõen felborul az egész mensi, késik, hamarabb jön, ez normális.
A kérdező hozzászólása: Nem kertem a folosleges megjegyzesbol. nem tudhatod bisztosan.
majd kilenc hónap múlva idõd sem lesz a szexre, 18 évesen meg szórakozás helyett ücsöröghetsz a játszótéren, játszüházban
Szervusz, most olvasom a kérdésed. Végül mi lett veled? Csináltál tesztet?
úristen... írja, hogy menstruáció UTÁN! mivel megjött neki, elég kicsi rá az esély... de menstruáció után teljesen normális :)

Manapság már gáz az, ha egy 16 éves lány nem engedheti meg magának, hogy a legújabb ruhákat a legdrágább boltokban vásároljon? (inkább 14-16 évesek válaszait várom, de az sem baj, ha felnőtt ember ír)

Anyum munkanélküli, csak apum dolgozik, ? havonta 180ezret hoz haza. DE! Ez elmegy a rezsire, meg a többi számlára, így marad kb. 40ezer ft, kajára inkább. (Budapesten élünk, hárman vagyunk) Az osztálytársaim pedig cikiznek emiatt (is), és hogy nincs meg a legújabb Zara-szerzemény. Örülök, ha havonta vehetek magamnak egy ruhadarabot a turkálóból, vagy egy 300 ft-os körömlakkot. Nem engedhetem meg, hogy ilyen helyeken vásároljak, míg ?k Bershka, Pull & Bear, Zara. Nagyon rosszul esnek a szavak, amiket hozzám vágnak, persze ott van bennem a féltékenység, ezt bevallom... Mindenhol azt hallom, hogy dehogy gáz, közbe mégis lenéznek, s nem is járok elit iskolába.

Legjobb válasz: szerintem szard le a nagyképû sznob osztálytársaid és keress olyan barátot amilyen te vagy .Hidd el az emberek 90%-a nem teheti meg hogy ilyen butikokban vásároljon.nagy igazság hogy nem a ruha teszi az embert!!

szerintem szard le a nagyképû sznob osztálytársaid és keress olyan barátot amilyen te vagy .Hidd el az emberek 90%-a nem teheti meg hogy ilyen butikokban vásároljon.nagy igazság hogy nem a ruha teszi az embert!!
nem hittem, hogy ilyen tényleg létezik. Gimiben nem jártam éppen IQ fighterekkel egy osztályba, de sosem vágták hozzám hogy márkátlan cuccokban járok, szép is lett volna! Amúgy is, ahhoz, hogy jól nézz ki és ne öltözködj slamposan egyáltalán nem extrás ruhák kellenek, csak jól kombinálható kiegészítõk, pl sál, öv, ilyesmi. zárójelben megjegyzem: sosem hallottam ezekrõl a boltokról. :) 20/L
ne foglalkozz ilyen idiótákkal .szardd le õket ..tudom h rosszul esik de ást nem tudsz tenni :S
ha fiú lennél egyszerûbb lenne a helyzet, mert akkor mondhatnád, hogy igazából egy jó grafkártyára gyûjtesz, és hagyjanak ezzel a sz*ros ruhákkal, meg cipõkkel, amid van le nem rohad, nem veszel másikat :D
Cikizzeneke. Ha annyira zavarja õket, mondd meg nekik, hogy nagyon szívesen elmész velük a Zarába, és ott vehetnek neked bármit. Egyébként meg válság van, örüljenek hogy nekik éppen most telik rá, de könnyen fordulhat a kocka, és inkább félre kellene tenni, mert ma pitty-putty bedõl anyuci-apuci üzlete is egyik napról a másikra, és simán koldusbotra lehet jutni. Ha anyuci-apuci picit is bevonta õket az üzletbe, akkor pontosan tisztában vannak vele õk is, mert már nem kisgyerekek. Ha meg politikus tótumfaktum gyerekei, akkor lehet mondani, hogy könnyû a közpénzbõl nagyzolni, abból amit anyuci-apuci összesikkaszt. Ha meg valamelyik a saját pénzét szórja Zarára, nos, mondd azt, hogy te másra költenéd a pénzed, nem ruhára.
Ne foglalkozz velük! Én is csak a kínaiban vásárolok, de szebben fel tudok öltözni, mint az egyik osztálytársam, aki csak márkás cuccokat hord. Nekem van ízlésem, neki nincs. Egyátalán mi közük a te ruháidhoz? Törõdjenek a magukéval. Múltkor is gazdag osztálytársam megkérdezte, mikor egy másik lánnyal a nyári munkáról beszélgettünk, h "Ki az a csóró, akinek dolgozni kell?" Addig persze nem jut el neki, ha az õ szülei nem dolgoznának, õ sem élhetne olyan színvonalon. Ne fogllkozz velük, nem érdemlik meg. Ha nem lenne anyuci meg apuci, sehol sem lennének. 18/L
Látszik még mennyire gyerekek az osztálytársaid. Sajna ez ellen nem lehet tenni semmit, most azt könnyû mondani, hogy ne figyelj rájuk, de tudom, hogy erre nem lehet nem odafigyelni. Lehet, hogy nagy korodra olyan munkád lesz, hogy sok pénzed lesz és bármit megvehet, amíg õk majd az utcát seprik... sose tudhatod mikor fordul a kocka. Addig pedig tarts ki!
igen, természetes hogy van benned pici irigység, de ne foglalkozz velük, kíváncsi lennék, hogy anya meg apa nélkül hova jutnának..
ma 10:54 ha megdöglött a tehened , dögöljön meg a szomszédé is ?:)
7.es! Nekem 2 Deichmann-os Catwalk platform cipõm van és mindegyik k*rva kényelmetlen! Sõt vettem ott egy alacsony telitalpú fekete cipõt, az is töri a lábam pedig már vagy 1, 5 éves! Nem a Deichmann-nal kéne pedálozni, mert kinézetre van 1-2 jó, de kényelemre csapnivalóak.
akkor nézd végig 16-os, meg fogsz lepõdni
Szia!!:) Ne keseregj, mert biztos lesz még jobb is. Ha tudsz, rakj el pénzt, és vegyél egy-két dolgot turiban(de csak jót) vagy leárazásokon(amik nagyobbak). Egyébként nekem sincs egy gardróbnyi ruhám, legtöbbjük leárazásokról van. Ja, és szerintem nem gáz, mert van nagyon sok olyan ember, akinek még annyi ruhája sincs, mint neked, és lehet enni sincs pénzük. 15/l
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtató válaszokat. és légyszíves , ne itt veszekedjetek.
végignéztem, volt egy szabad órám. EGY SINCS! :) nem azért adok ki súlyos pénzeket. rosszakat fogtál ki, dupla annyiba kerülõ platform cipõmbe 2 percig tudok meglenni, catwalkban pedig órákat.
Egyáltalán nem gáz. A fejemet fogom, mekkora idióta osztálytársaid vannak, pedig az enyémek is megérik a pénzüket. Ne felejtsd el, hogy nem õk tehetik meg, hogy megvegyék a ruhákat, hanem a szüleik. Majd akkor kérkedjenek vele, ha õk keresik meg a cuccra a pénzt, dehát büdös a munka, mint tudjuk. Nyugodtan menj kínaiba, turiba, outletekbe, hordjál olyat cuccot, ami neked tetszik. Sosem költenék egy pólóra 7000 ft-ot meg nadrágra 6-7000 ft-ot, mert az menõ... Mekkora idióta libák. Mégha olyan nagy márkák lennének :D A Zara nem egy Chanel, hogy lehessen kérkedni vele.
Legyél kreatív :) Nem pénzfüggõ a stílus. Járd a turikat, tanulj meg varrni, jobb és egyedibb cuccaid lesznek mint nekik :D
Anyukámmal hatalmas szerencsém van :) 11: írtam márkát, hogy hol vásárolok? nem, nem is fogok, mert nem kenyerem a dicsekvés, de 100% , hogy nem az van bele írva egyik ruhámba se, hogy made in china. 13: most egy egyszerû balerinacipõn nem akarok márkázni.de jóval több volt mint 5 :) sõt platformom soha nem volt ilyen kényelmes, mint a deichmannos catwalk :)
ez csak a fiataloknál van így! vicc amit mûvelnek. az ember ezt 18 éve korára kinövi, ha nem akkor szimplán idióta marad élete végéig
8-as? inkább ide a más faszával veri a csalánt illik
7-es "deichmannos cipõm gynegéd a lábamhoz" no most skizó állapotba kerültem mert ezek szerint te sem vagy márkab*zi sznob, akinek nem jó egy cipõ 20k alatt deichman-ban sosem mertem cipõt venni, mert csak 3-5k, szal akkor én vagyok a sznob (mert én csak márkás cipõt veszek, és abból sem akármit, -de nem suprat!)
Nem gaz, de sztem ne kinaiban vasarolj mert nem er semmit inkabb tegyel mindig felre egy kis penzt es vard meg a amig learazas lesz persze nem a legdragabb boltokban.
nem foglak 7es lepontozni, de te tudod mirõl beszélsz? az összes cuccod kinai, max indonéz nézd csak meg a cimkéket szerinted hogy gyártják a kinaiak a cuccokat? rendelsz 60000 darabot, õk meg 100 ezer alatt nem gyártanak semmit, ergo megy tovább a gyártás, max nem azzal a cimkével a számodra márkás gyártó meg annyit tesz hogy rányalja a cimkéjét tényleg nem kinai cuccokban jársz
kérdezönek üzenem hogy gyüjtsön pénzt és várja a leárazásokat és ott vegyen magának valot , vagy egy jó turiba is elmehet, és elhiszem hogy bánto dolgokat tudnak mondani , de nem kell meghallani ,

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!