Találatok a következő kifejezésre: 16 évesen még a (509 db)

16 évesen még a gyermek bőgyógyászatra kell mennem, vagy a "rendesbe"?

Legjobb válasz: Tudtommal a legtöbb helyen csak rendes van. De azért 16 évesen már illene a rendesbe menned.

Tudtommal a legtöbb helyen csak rendes van. De azért 16 évesen már illene a rendesbe menned.
A kérdező hozzászólása: Szegeden vagyok, itt van gyerek és rendes is. De akkor megyek a rendesbe :) Csak azért, mert pl itt orvosi ügyeletbõl is van felnõtt meg gyerek (egymás mellett) és a felnõttbõl átküldenek...
Micsoda ??
A kérdező hozzászólása: A lányokat ri-ban-co-zó és fa-szo-pó hülye pi-csá-zó srác. Itt a GyK-n ~80% õt írják a lányok, vagy õt is 12-16 év között ideálnak.
Én 14 éves lány vagyok, és nekem nem Fluor Tomi az ideálom, sõt mi több nincs is ideálom. Van olyan ismert "celeb", aki tetszik, pl. Vastag Tamás, de Õ sem az ideálom. Van egy pasi ismerõsöm, na Õ az ideálom. És még csak nem is hasonlít Fluorra. De eszméletlenül jó pasi. :) 14/L
fluor egy idiota se99 es megis 14 evesen vagyok ezen a velemenyen...
Hányni tudnék tõlük... 15/l
szeretem a [email protected]
fluor egy undorítóseggnyaló

15 éves lány vagyok. Csak 3 hónap múlva leszek 16. A barátommal már 11 hónapja együtt vagyunk. És Õ már akarja. Én pedig úgy gondolom hogy ez még korai. Õ 1 évvel idősebb nálam. Nem korai 15-16 évesen elveszteni a szüzességem?

Csak komoly válaszokat kérek.

Legjobb válasz: Szia:)én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá,akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:)És biztos szeret a párod:)

ha még nem szeretnéd, akkor ne mennj bele. és ez a szabály az egész életedre szóljon. a testi együttlét alapja, hogy MINDKÉT résztvevõje élvezze és akarja. ha az egyik nem akarja, akkor azt a másiknak el kell fogadnia.
Szia:) én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá, akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:) És biztos szeret a párod:)
Pettingeltek már? Mert ha nem akkor akár azzal is húzhatjátok.
Ha feltetted a választ, akkor nem vagy magadban biztos. Amíg nem vagy magadban biztos, ne tedd meg!Nem maradsz le semmirõl, meg vár téged. :) L, 18
szia bár én pasi vagyok, szal neked több vesztenivalód van, így nemtudom mennyi ér a véleményem.... én 15 évesen vesztettem el... utólag úgy érzem korai volt, de nem bántam meg.. azért nem mert szerettem a lányt... ha szereted, és szeret, akkor óvatosan belekóstolhattok... de sztem elõször csak pettingeljetek... légy jó
ahogy érzed, nem baj nem általánosítható, meg azaz 1 év sem ér semmit neki, ugyanannyi
szerintem nem korai ennyi idõsen elveszteni a szüzességed, de ezt csak te érzed.ha azért feküdnél le a barátoddal, mert szereted és már késznek érzed magad, akkor nyugodtan tedd meg.Az fontos, hogy azért ne tedd meg, mert Õ akarja. Ha egy kicsi kétséget is érzel, akkor várj, az elsõ sex komoly nyomot hagy az emberben, de 15 évesen ha szereted a barátod és õ is szeret, akk simán mehet a dolog! remélem hogy tudtam segíteni. B/16
Ha nem akarod, ne feküdj le vele. Nem számít, hogy mennyi ideje vagytok együtt, te nem tartozol neki azzal, hogy lefeküdj vele, pláne nem, hogy odaadd a szüzességedet. És hogy korai-e? Igen, szerintem korai. Gyerekek vagytok még, de nagyon - hiszen azt se tudjátok még, hogy mit akartok, és hogy egyáltalán akarjátok-e. 18 év alatt korainak tartom - de mindenképpen korainak tartom akkor, ha nem vagy biztos benne, hogy tényleg akarod, igazán akarod, életkortól függetlenül. Lehetnél akár 30 éves is, akkor is azt tanácsolnámn, hogy amíg nem akarod mindent elsöprõ vággyal, hogy már a falra mászol tõle és tényleg nem bírod ki holnapig, annyira kívánod a fiút itt és most, addig korai, addig csak a kíváncsiságodat elégítenéd ki vagy a fiúnak engednél, ami meg NEM INDOK A SZEXRE.
Szijjja..=) ha szereted és úgyérzed h szeretnéd..csak abban az esetben tedd meg..=) ha nem szeretnéd még..szerintem a párod biztosan megfogja érteni..=)elvégre 11hnapja vagytok együtt..:D ha eddig tudott várni=) szerintem 1-2hnap már nem fog akadályt jelenteni számára..=) én sem rendelkezek nagy tapasztalattal..de én úgyérzem amit kell, hogy tudjak azt tudom..=) és szerintem nálad sem ez a probléma.. tehát..készüljj a te tempódban..;) biztosan jó lesz majd..=) sok sikert.. Puszii=)
Én nem tartom korainak ennyi idõsen (habár én 19 évesen még szûz vagyok), de a kérdésedbõl érezhetõ számomra, hogy te korainak érzed, ezért szerintem ne tedd meg. Nem attól függ, hogy mi mit gondolunk. Van, aki még 17-18 évesen sem kész az elsõ alkalomra. És tényleg az elsõ meghatározó. Ha nem pettingeltetek, akkor kezdjétek azzal, és majd érzed, hogy mikor történhet meg az elsõ alkalom.
neked kell eldönteni hogy korai e! ezt más nem mondhatja meg ahogy érzed!! én 15 évesen veszitettem le sztem nem para ;)
Ne a korodhoz kösd, ne ahhoz, hogy mióta vagytok együtt. Az érzelmeidhez, a szellemi érettségedhez, felkészültségedhez.
Kérdésben a válasz, ha korainakérzed, akkor nem! Elsõ alkalom csak egy van, a rossz emlék pedig a következõ kapcsolataidra is kihathat. Ha pedig a barátod emiatt elhagyna, akkor örülj, hogy megszabadultál tõle!
Szerintem ha már a kérdést feltetted, az is bizonyítja, hogy nem vagy biztos magadban, azaz nem akarod 100%-osan. Ha pedig nem akarod teljes szíveddel, felesleges belefogni, mert nem lesz olyan, amilyenre vágysz..és az elsõ élmény örök élmény! Sok sikert!


Mit tegyek? ! 16 eves vagyok a baratom 21. bocsajtsak meg neki a kapcsolat elejen elkovetett hibai (hazugsagok) miatt vagy megsem? !

16 eves lany vagyok es 21 eves a baratom... most epp szunetelunk mert ugy kezdte a kapcsolatot hogy letagadta az ujjan lathato eljegyzesi gyurut nah meg azt is hogy mikor ismerkedtunk meg jart volt baratnojevel...

Legjobb válasz: Ne hari, nnem leszolni akarlak, de naiv vagy ha hiszel a srácnak. vagy ugy jarj vele h még legalabb egy évig nem szexelsz vele, vagy ne is kezdj bele. hidd el csillagocska, 19 vok, es sok pasit megismertem mar. nem tul megbizhatoak azok, akik 21 éves létükre egy 16 evessel akarnak jarni.

Ne hari, nnem leszolni akarlak, de naiv vagy ha hiszel a srácnak. vagy ugy jarj vele h még legalabb egy évig nem szexelsz vele, vagy ne is kezdj bele. hidd el csillagocska, 19 vok, es sok pasit megismertem mar. nem tul megbizhatoak azok, akik 21 éves létükre egy 16 evessel akarnak jarni.
Te döntesz. a helyedben nem jarnek vele. gondolj csak bele, h mennyire megalázó volt ez a baratnojenek h közben veled kavart, amikor már jegyben jartak! szeretnéd h veled is ezt tegye? amugy a pasi mit mond, miert tette? ha mégis belemész, könyörgök, ne feküdj le vele jo ideig. barmilyen sokszor is mondja h szeret. nem akarom h még egy lelkileg sérült lany legyen a vilagon.. igy is vannak sokan.. a te érdekedben mondtam.
A kérdező hozzászólása: Sokat veszekedtek es a srac anyja se akarta hogy foltassak a kapcsoaltot sokat kozbeszolt.. amugy korombeliekkel probalkoztam es hidd el rosszabbak... volt olyan aki azt akarta hogy velem jarjon es kozbe pedig massal fekudjon le mert hogy meg en az vagyo kes nem akar varni !!! ez a srac viszont tenyleg nagyon rendes.. es megmondta hogy neki nem ez szamit es orul neki hogy az vagyopk es hogy o var ram amennyit kell! amugy meg nem kavartunk mikozben ok jegyben jartak !! csak beszelgettunk semmi tobb.. es hidd el en is nagyon sajnaltam a lanyt de ebben o is saros nem csak a srac!
Hol ismerkedtetek meg? nezd.. en tudom jol h mik az igényei egy 21 éves fiunak. nem hinném h egy szûz kislanyra varna. ne haragudj. ami meg a korodbelieket illeti, hidd el h vannak rendesek is. pl. a 17-18 evesek is beletartoznak a korodbeli kategoriaba.
Szerintem ne járj vele. Most õszintén, Te nem akarnál bosszút állni a srácon? Ha ezt tenné Veled? Szerintem de. Másrészt meg a srác nem fogja Neked bevallani, hogy "igen, amúgy hatszor megcsaltam a menyasszonyomat"... Persze, hogy nem fog magáról rossz képet lefesteni. Te döntésed, de ha már most ezzel kezdi, akkor fogalmam sincs, hogy mit vársz tõle...Ez nem egy kis hibácska, vagy botlás...A másik meg: a barátnõid jártak vele? Persze, hogy azt mondják, hogy rendes. Az én elsõ "igazi" barátomról is mindenki áradozott, hogy mennyire rendes fiú. Aha. Két nap után bevallotta, hogy csak kihasznált, ráadásul el se akarta mondani, csak kifaggattam, hogy ugyan miért rosszkedvû. Szerintem gondold át újra, és remélem, hogy jó döntést hozol.
A kérdező hozzászólása: koszike a gyors valaszt! lehet naiv vagyok, sot bevallom hogy az vagyok.. de ha erzem hogy a srac igazat mond es mikor mondtam hogy szuneteljunk lattam rajta hogy milyen volt.. lattam a szemet hogy konnyezett... es valahogy a csajon meg eszrevettem hogy bosszut akakr allni a pasin mert hogy szakitott vele... es miutan tudta hogy talizok a sraccal azutan rogton is hivott hogy nah mi volt szakitottam vele vagy nem ?!! amugy a srac mondta hogy a sajat dontesem azt valaszolok neki amit akarok mert akkor is joba leszunk.. es ha nem kockaztatunk akkor nem tudom hogy legyunk boldogak ?! hisz kapcsolat elejen nem bizhatsz emg a srac/ csajban hisz nem tudhatod milyen egy kapcsolatban ! attol meg nagyon koszi a valaszod!
Ha neked ilyen pasira van szükséged, csináld csak...És ha korodbelit keresnél, aki esetleg vár is, míg neki akarod adni a szüzességed?
A kérdező hozzászólása: elhiszem..de vannak kivetelek.. amugy meg nem tudom... en adnek neki szivem szerint emg egy eselyt es aztan meg az odaadassal meg varnak ... koszi a valasozkat meg egyszer is !!
A kérdező hozzászólása: koszike a valaszT!! atgondolom rendesen.. de amugy nem voltak hivatalosan eljegyezve csak 5 honap jaras utan vettek maguknak 1 1 ezust gyurut es eljegyzesi gyurunek tekintettek.. amugy en is ezt gondoltam hogy ha az elejen ezzel kezdi mi lesz ezutan .. ?! de felhivott es megkert szepen hogy ne masok velemenyere hallgassak es hogy ismerjem ki rendesen.. meg bocsanatot kert hogy tenyleg igy kezdte hibazott de mar banja!! de ettol fuggetlenul megmondta hogy en dontok nem eroltet ram semmit ..
Elolvastam, kiröhögtelek, ennyi.
Naponta tesznek fel ilyen kérdéseket, kibaaszott keresõt nem lehet használni? Ha te úgy érzed, akkor gáz. Amúgy meg nem. Megoldás: keress másik csajt.
Tanulj meg ékezetes karaktereket használni.
Most szabadultál a börtönbõl?
egyáltalán nem az...
bocsi, megint röhögõgörcsöm van...:D

A Nuvaring mennyire jó? 16 évesen használhatnám? A gumitól egyszerűen behalok; viszketek tőle, a páromat meg teljesen lelohasztja.

Legjobb válasz: Én NuvaRing hüvelygyûrût használok és 16 éves vagyok. Teljesen olyan mint a tabletta, szal elég jól véd és nem roncsolja a szervezetet úgy mint a tabi. Ajánlom!

Én NuvaRing hüvelygyûrût használok és 16 éves vagyok. Teljesen olyan mint a tabletta, szal elég jól véd és nem roncsolja a szervezetet úgy mint a tabi. Ajánlom!
Én is védekeztem Nuvaringgel, nem rossz, jó mélyre kell helyezni mert lehet h a párod érzékelni fogja h ott van. Nem fáj, nem hiszem h zavarná, csak esetleg érzi. Nekem bevált.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)

Hany eves korban ideallis elvesziteni a szuzesseget? 15-16 evesen meg korai?

Legjobb válasz: Ez függ az egyéntõl, hogy mennyire van felkészülve és a partnerétõl is természetesen. Én 15 éves voltam, bõven ráértem volna még így utólag belegondolva. ha van kapcsolatod és úgy érzitek készen álltok, hajrá! Védekezni ne felejtsetek el!

Ez függ az egyéntõl, hogy mennyire van felkészülve és a partnerétõl is természetesen. Én 15 éves voltam, bõven ráértem volna még így utólag belegondolva. ha van kapcsolatod és úgy érzitek készen álltok, hajrá! Védekezni ne felejtsetek el!
Szerintem az attól fugg hogy ki menyire akarja és hogy utána menyire fogod megbánni a dolgot mert szerintem elsieted.
15-16 évesen? Valószínûleg maradi vagyok, de én azért várnék a helyedben még pár évet. A kérdésed alapján nem készültél fel, egyszerûen el akarod veszíteni oszt' jó' van. Na, már most ez nem így megy. A helyes írásoddal tényleg van egy kis gond, de senki sem tökéletes. Azonban az elsõ benyomás mindig fontos és ezzel a kérdéssel nem az intelligens embert mutattad. (Gyengébbek kedvéért: ez nem azt jelenti, hogy az illetõ hülye. Csupán azt, hogy nem tud helyesen írni.) Na, akkor elõször is. Divatból nem kell szüzességet elveszíteni. Tudom, hogy a menõ csajok már 14 évesen uborkával a lábuk közt jártak iskolába, de neked nem kell majmolni. Márpedig a kérdésedbõl ezt szûröm le. Olyan nincs, hogy ideális. De még csak ideállis sincs. Te, drágám, még nem vagy szerelmes, jó formán azt sem tudod, mi az a szex (gyengébbeknek: az érzelmi hátterét nem tudja) ezért a tanácsom: egy pár évet még várj, amikor már tényleg úgy érzed, hogy õrülten szerelmes vagy, ízig-vérig kívánod a pasit és tudod, hogy a világ legkellemesebb élménye lesz vele az elsõ és nem fogod megbánni. Te ezt érzed? Nem. Na, akkor meg... De most minek is jártatom a számat? Ha szexet akarsz, úgyis megteszed most és nem vársz csak azért, mert én azt mondtam.
Szerintem se korfüggõ, sok 18 éves van a környezetemben, aki teljesen éretlen szexuálisan, és ha tanácsot kérnének tõlem, biztos azt mondanám neki, hogy ne szexeljen még jó pár évig. Én 16 voltam, amikor megtörtént, és szerintem érett voltam rá, már csak azért is mert szép volt az elsõ alkalom.
Elõször is, fogadd el, hogy a helyesirási gondokkal küzködsz akkor kapsz itt hideget is, meleget is. Valószinû, hogy az aki nem tud irni, a melletted fog állni:P namármost...ha az én lányom 15 évesen elveszitené (majd ha lesz) akkor biztosan le lennék döbbenve, mert tudom azt h mekkora, mennyire érett egy 15 éves. mostanában mindenki fûvel-fával csinálja mert "marhára szerelmesek"...a 15-16 éveseknek miért nem elég a csók, meg a kézfogás, nemhiszem el azt, hogy nem lehet várni egy két évet...és nem azért mert én azt mondom, hanem maguk (magatok) miatt...késõbb úgyis rájösztök, hogy mekkora érték volt, és akkoriban mennyire nemtudtátok átélni lelkiekben ezt az egészet...a szexre igenis szükség van egy párkapcsolatban, de hozzátenném, hogy egy komoly párkapcsolatban, és kb 18 fölött. Meglehet szólni engem, de nem etettek meg azzal, hogy valaki 16 évesen kész van rá. Kész van a szexre, de nem a szeretkezésre, ami az igazi érték. Ja, és nem vagyok maradi, de a gyermekemet nem erre fogom nevelni... legalábbis igyekszem. Lelehet pontozni, nem érdekel a lista. csak véleményt irtam, egyetérteni sem kell, Üdv
Ez függ, hogy milyen nemü vagy.A fiúk hamarabb elveszítik a fejüket mint a nõk azzal akarják aki emlékezetes lesz az elsõre (szóval az igazira).Én 18éves voltam mikor elveszítettem és én nõ vagyok.Ha úgyérzed, hogy megtaláltad azt aki emlékezetessé tudja tenni az elsõ szeretkezést akkor tedd meg!De ha csak a kiváncsiság hajt akkor is megteheted.Rajtad múlik!
szerintem elég korai. Nekem ennyi idõsen meg sem fordult még a fejemben. Ilyen korban szerintem is elég még a csók és hasonló dolgok, nem hiszem hogy ilyen fiatalon értékelni tudják a szeretkezést.Mostanság lett nagy divat ez a szex dolog ilyen korban. Én 19 éves vagyok, és a nyáron vesztettem el úgy, hogy már egy éve együtt voltunk. Lehet, hogy mi ebbe a maradi fiatalok közé tartozunk, de miért kell rögtön az, hogy egymáséi legyünk? Annyi csodálatos dolgok tapasztaltunk meg így is elõtte, semmirõl sem maradtunk le.
pedig abban igaza van, hogy amíg valaki az olyan alap dolgokkal nincs tisztában, mint helyesírás, addig nem kéne a szexen gondolkodni úgy annyira. persze igen, nem ez volt a kérdés, ebben igazad van, ugyanakkor mindenkinek joga van megmondani a véleményét. ez már csak egy ilyen szabad ország. nincs ideális kor, tõled függ, annyi az átlagos, hogy 16 év alatt nem tanácsolt, az alatt még azért elég éretlen az ember. én 16 évesen vesztettem el, és elõtte 1, 5 évvel még egy kapcsolatra is éretlennek éreztem magam, pedig sosem voltam késõn érõ.
Nem igazán van 'ideallis' kor. SOKKAL fontosabb, hogy szerelmesek legyetek egymásba, és komolyan gondoljátok a dolgot, ne csak egy kalandnak. És nem ártana az sem, ha elõször megtanulnál legalább helyesen írni.
A kérdező hozzászólása: Nem magyar tanarra van szuksegem azt a suliban is kapok koszonom...Nem tudom miert kell igy beszelni itt mindenki azzal van el h ki hogy/mit ir es nem azzal h segitsen neki azzal kapcs. amit kerdezett... te nem voltal soha tapasztalatlan? na latod... :)
A helyesírás dolog, tényleg igaz. Vegyél egy-két nyelvtan órát, aztán ráérsz a sex-el.Amúgy ez nincs korhoz kötve. Sok tini, azt hiszi, hogy 15-16 évesen égõ az, ha szûz. Ezért születnek rossz kapcsolatok, nagyon rossz élmények az elsõ sex-el kapcsolatban.
sztem korai...15 évesen lehet kinéz a lány 18-20nak, de belül egy kisláány!! sok bnõm 15-16 évesen vesztette el...és olyan hülyén tudnak róla beszélni XD éretlenül...
az ember helyesirasa es az hogy a szexre gondol vagy vmi az eg es fold..semmi koze egymashoz.. Nincs idealis kor en ismerek par embert es van aki 12 evesen van aki 19-20 evesen vesztette el a szuzesseget.. 15-16 eves kor sztem nem korai, persze csak akkor ha mar egyutt vagytok egy ideje, biztok egymasban, szeretitek egymast meg ilyenek...ha nagyon szeretitet egymast akk nem...ha futo kaland vagy hasonlok akk nagyon korai... akk ki lehetne ennyibol allni a sarokra...xd de ahogy ti erzitek..(ne oltsatok le, nincsenek ekezetek a keyboard-on...)
hihetetlen hogy itt is a helyesírásról folyik a vita :D olyan szánalmas ez, hogy valaki ezért oltogatja az embert mert rosszul írta(pl lehetséges hogy véletlenül) szal errõl állítsák már lemagukat az ilyenek. Õ se szól bele abba hogy te mit csinálsz hát te se szólj abba bele hogy õ hogy ír. aki ide kommentet ír annak az a dolga hogy a kérdésre válaszoljon nem az hogy a helyesírásról oktassa. megjegyezném, hogy én azért nem válaszolok a kérdésre, mert már válaszoltam rá régebben. és ez az üzenet annak szól aki a helyesírásról oktatja az embereket

Az 1 kicsit nem érdekes hogy 16 évesen még nem szőrös a hónaljam? :D 16/f

Legjobb válasz: Ez nem kicsit érdekes, ez nagyon érdekes. De nyugi a NASA már dolgozik az ügyön.

Ez nem kicsit érdekes, ez nagyon érdekes. De nyugi a NASA már dolgozik az ügyön.
Barátomnak sem szõrös, és nemsoká 17 lesz. Kemény 3 szõrszála van, azok is szõkék.
Jó neked!
Nyugi, nekem még most sem az, pedig 40 vagyok és van két gyerekem, meg minden rendben.Örülj neki, nem kell szõrteleníteni, nem büdös, ha izzadsz. Ez már így marad:-D sokat csúfoltak engem annak idején, mikor már rég érett voltam, rám fogták, hogy feljletlen vagyok, most meg borotválhatják a dzsungelüket:-D
Ne szomorkodj, csak idõ kérdése.
legalább nem kell borotválni
Nyugi:P Nekem 18 évesen kezdett.

16 évesen még van esélyem a magasság növekedésére?

162 centi vagyok,szeretnék legalább 168 lenni.Lehetek még annyi?Vagy 170?

Legjobb válasz: Ha lány vagy, akkor már nem nagyon fogsz nõni. Ha fiú vagy, akkor még bõven.

Ha lány vagy, akkor már nem nagyon fogsz nõni. Ha fiú vagy, akkor még bõven.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!