Találatok a következő kifejezésre: 16 évesen még (1006 db)

16 évesen meg lehet élni egyedül is?

A családi részleteket nem szeretném részletezni, de úgy alakultak a dolgok, hogy egyedül maradtam, csak a barátaimra számíthatok. Tudok így bármit is kezdeni az életemmel? Véleményeket, ötleteket, tippek szeretnék. :/

Legjobb válasz: Gondolkodj egy kicsit. -16 évesen kötelezõ iskolába menni -akkor mibõl élnél? -honnan szereznél pénzt?(diákmunkára én nem sokat adnék,és arra sem hogy valaki alkalmazna 16 évesen 8 órás melóra) -hol élnél?(valaki nyakán vagy albérletben?) -ha albérletben élnél hogy fizetnéd az albérletet és a számlákat? -ha egyik barátodnál élnél oda mennyivel szállnál be??(ugye tudod,hogy a kedves vendég csak 3 napig vendég??Nagyon sokáig haveroknál sem maradhatsz mert bizony útban leszel.. - mit ennél? lenne még pár kérdés,de elõbb ezekre kéne választ adni.. De most mondom 16 évesen nem tud senki egymaga megélni a semmibõl..

Gondolkodj egy kicsit. -16 évesen kötelezõ iskolába menni -akkor mibõl élnél? -honnan szereznél pénzt?(diákmunkára én nem sokat adnék, és arra sem hogy valaki alkalmazna 16 évesen 8 órás melóra) -hol élnél?(valaki nyakán vagy albérletben?) -ha albérletben élnél hogy fizetnéd az albérletet és a számlákat? -ha egyik barátodnál élnél oda mennyivel szállnál be??(ugye tudod, hogy a kedves vendég csak 3 napig vendég??Nagyon sokáig haveroknál sem maradhatsz mert bizony útban leszel.. - mit ennél? lenne még pár kérdés, de elõbb ezekre kéne választ adni.. De most mondom 16 évesen nem tud senki egymaga megélni a semmibõl..
Igaza van az elsõnek, semmit nem tudnál kezdeni, iskolába járnod kötelezõ nincs semmi indok hogy abba hagyhasd. Másrészt szakma nélkül esélytelen olyan munkát találnod hogy eltudd tartani magad. 16 évesen maximum diákként alkalmaznak téged, máshogy nem.
Diákszálló-albérlet-kollégium, máris van lakhatásod. Diákmunka-8 órás állás, máris van pénzed (ha kapsz munkát). Magántanuló-esti tagozat-levelezõ gimnázium, és akkor a tanulmányaidat is folytathatod.
Az utolsó egy kicsit rosszul írta a dolgokat. Ha koliba megy, akkor csakis nappalin tanulhat tovább..Ha pesti lány és az iskola is Pesten van akkor 99% hogy nem fog koli szobát kapni. Ha estin tanul tovább akkor megszûnik a családi pótlék, így ha még oda adnák neki akkor sem kapna semmit.HA estire megy nincs ösztöndíj, sõt még a kérdezõnek kell fizetni.Ezért butaság 16 évesen estire menni. Csak úgy egy haverhoz nem költözhet.A szülei akár a rendõr segítségét kérve "haza cipelhetik" Szóval 16 évesen csak azért mert gondjai vannak a szüleivel nem léphet csak úgy le.. De a kérdezõ elmehet az iskola pszichológusához hogy segítséget kérjen tõle.Neki meséljen el mindent, hogy miért maradt egyedül, hogy mi a gond a családi életében..Ha nyomos az ok akkor a doki hivatalból értesíti a gyámügyet, és õk utána járnak az egésznek.Ha van nyomós oka a kérdezõ panaszának akkor akár rögtön ideiglenes gyámhoz kerülhet vagy egy bentlakásos intézetben..
Lány vagy? Akkor igen.
A kérdező hozzászólása: ezt mind én is tudom, de mint leírtam nem nagyon van más választásom..de azért köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, igyekszem hasznosítani is õket! :)

Normális, ha 16 évesen még soha nem masztiztam és gusztustalannak tartom?

Meg sem fordult a fejemben, hogy megpróbáljam. De úgy tudom hogy ez a lányoknál nem olyan fontos mint a fiúknál, szóval eddig nem is foglalkoztam vele egyáltalán. Most viszont látom itt, hogy szinte nincs olyan lány aki ennyi id?sen ne próbálta volna még. Normális, hogy ennyi id?sen az ilyesmi engem egyáltalán nem izgat?

Legjobb válasz: hát szerintem vannak a frigidek akik mindentõl undorodnak, és 16 évesen nem akarnak még maguknak sem örömet okozni, és vannak akik szeretik a szexet, és tudják, hogy nekik mi a jó.Még a tankönyvek is azt írják, hogy a lányok korábban mint a fiúk már 11 éves koruk körül elkezdenek érdeklõdni a szexualitás iránt, és lassan elkezdenek kisérletezni magukon. Persze ez csak a normális lelkivilágú, és átlagos szexuális étvággyal rendelkezõ lányokra igaz. Na õket jobb dugni mint a frigideket, mert õk ha már maguktól is undorodnak a f asz tól is fognak

hát szerintem vannak a frigidek akik mindentõl undorodnak, és 16 évesen nem akarnak még maguknak sem örömet okozni, és vannak akik szeretik a szexet, és tudják, hogy nekik mi a jó.Még a tankönyvek is azt írják, hogy a lányok korábban mint a fiúk már 11 éves koruk körül elkezdenek érdeklõdni a szexualitás iránt, és lassan elkezdenek kisérletezni magukon. Persze ez csak a normális lelkivilágú, és átlagos szexuális étvággyal rendelkezõ lányokra igaz. Na õket jobb dugni mint a frigideket, mert õk ha már maguktól is undorodnak a f asz tól is fognak
Az norm hogy nem akarsz masztizni , de az nem hogy gusztustalannnak tartod , 1x próbáld ki és visz a sodrás ...
Teljesen normális, engem sem érdekelt, elõször talán 19-20 éves koromban próbáltam ki, akkor sem azért, mert vágytam rá, csak kíváncsi voltam. Van olyan, aki egész életében nem igazán maszturbál, mert nem tartja izgatónak, élvezetesnek szóval teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, megnyugtattatok :)
Ó hát persze, hogy normális. Én 16 évesen nem is foglalkoztam a szexualitással. Akkor még nagyban tanultam a sulira. P.S.: Végre egy normális fiatal lány. 26/L
Erre mondják azt hogy ízlések és pofonok valakit felizgat az önkielégítés és rendszeresen csinálja, valakit pedig hidegen hagy. Miért ne lenne normális?
A kérdező hozzászólása: nem csak lányok a barátaim :D köszönöm a válaszokat :)
majd megdugnak, és változik a dolog :P
teljesen normális, 16 évesen még az én fejemben sem fordult meg az ilyesmi... 24/L
Szia. Szerintem normális. Ennyi idõsen én sem csináltam. Pár hónapja kényeztettem magam elõször, bánni nem bántam meg, de azóta 2szer ismétlõdött meg, szóval nem ez a legfontosabb számomra. Szerintem is fiúknak fontosabb. 23/L
fura, és a személyiséged is fura lehet, gondolom csak lány barátaid vannak..?
Nem kötelezõ maszturbálni. Akkor csináld, ha jól esik!

16 éves még "kicsi" az ilyen dolgokhoz?

Arra ösztönöznek, hogy legyen barátom, mert MUSZÁJ, hogy legyen. Azt is javasolják, hogy menjek bulizni. Na de. Ha odakerül a sor, hogy lenne alkalom és mennék is, arra hivatkoznak, hogy "kicsi" vagy, nem neked való. Ezt mondják már 2 éve. Az utóbbi 2 nyarat úgy töltöttem, hogy itthon ültem és nem csináltam semmit, max néha egy séta a barátokkal. De miért kell ezt csinálni? Úgy értem, ?k javasolják, aztán mikor ott lenne és mennék, akkor ne, mert ez nem nekem való. Már majdnem mindenki bulizik ennyi id?sen, le fogok maradni. Ott leszek 20 évesen úgy, hogy a többiek élvezik az életet, én meg zárkózott leszek és nem tudok majd szórakozni. Itthon fogok megöregedni, magányosan, unalmasan. Kimaradnak a tinikoromból a jó dolgok, a házibuli, az els? szerelmek, sátorozás a haverokkal stb. Már most öregnek érzem magam. Öregnek és megkeseredettnek. Van még id?m? 16 évesnek még tényleg otthon kell ülnie, mint valami 8 évesnek, lemaradni a jó dolgokról?

Legjobb válasz: Most egy picit tragikusabbnak érzed a helyzetet, mint amilyen valójában. Mindezek a jó dolgok nem fognak kimaradni az életedbõl. 16 évesen már valóban túlzás egy olyan fajta megkötöttség, mint amit felvázolsz, de hogy a szüleid lazítsanak agyeplõn, azt neked kell kiharcolnod. A szülõ olyan, hogy félti a gyerekét. Nem csak a tieid, hanem 10-bõl 9 ilyen, még ha nincs is igazuk. Küzdj meg a jogaidért. :)

Most egy picit tragikusabbnak érzed a helyzetet, mint amilyen valójában. Mindezek a jó dolgok nem fognak kimaradni az életedbõl. 16 évesen már valóban túlzás egy olyan fajta megkötöttség, mint amit felvázolsz, de hogy a szüleid lazítsanak agyeplõn, azt neked kell kiharcolnod. A szülõ olyan, hogy félti a gyerekét. Nem csak a tieid, hanem 10-bõl 9 ilyen, még ha nincs is igazuk. Küzdj meg a jogaidért. :)
Ne hagyd magad, mozdulj ki... Én kollégista voltam, nem tudtak beleszólni a szüleim az életembe, de ha otthon laktam volna, õk is ugyanilyenek lettek volna. Még most is ilyenek lennének, ha nem laknék külön, pedig 22 éves vagyok.
16 évesen dehogy vagy öreg! Ne légy butus! Én még 30 évesen is elmegyek a barátaimmal néha bulizni. Fel a fejjel!
*fiú
Szerintem 16 évesen már nyugodtan mehetnél a barátaiddal! Legalábbis engem engedtek!
Jaj, hihetetlenek vagytok :D Én speciel 18 elmúltam, mikor elkezdtem bulizni. Nem mintha nem lett volna rá elõtte lehetõségem, csak volt fontosabb dolgom is. Kedves 16 éves, semmirõl nem maradsz le, komolyan. Az meg azért enyhén szólva vicces, amikor a 17 éves lány megmondja a tutit, hogy 18 fölött elkezdeni bulizni nem annyira "fain" :D:D:D
Hát nem:S Ez így tényleg nincs rendben:S
Nagy szavak ezek, tipikus és aranyos kamaszkori túlzások :D Semmirõl nem maradsz le, nem maradnak ki a jó dolgok, nem fogsz besavanyodni. Amit a szüleid mûvelnek, az is tipikus: egyszerre kezelnek gyereknek és felnõttnek, mert egyszerre viselkedsz még gyerekként és már felnõttként. Nagyon fontos: próbálj meg megszabadulni attól a gondolattól, hogy amíg te otthon ülsz, máshol másik iszonyúan jól érzik magukat! Mert ez legtöbbször nem így van, és amikor mesélnek az elõzõ esti buliról, na az is ki van színezve rendesen! Mert kötelezõ ezt mondaniuk. A lényeg, hogy ahol éppen vagy, ott és akkor találd meg az elfoglaltságod, amitõl jól érzed magad. Így nem fogsz lemaradni a jó dolgokról.
csinálj olyan programot amit nem bulinak hívanak. Hidd el pasizni és bulizni lehet bárhol, pláne 16 évesen strandon, kiránduláson, a fagyizóban stb, bárhol nem kell ahhoz diszkóba menni.
Szerintem elmehetsz már bulizni, de tudd mikor kell hazamenni, és milyen társasággal vagy. Ha betartod a szabályokat, a szüleid biztos elengednek. Örülj neki, hogy még féltenek, azt jelenti szeretnek, aggódnak érted. Ezt csak akkor fogod megérteni, ha Te is valamikor szülõ leszel.
A kérdező hozzászólása: Mármint az "õk", azok a szüleim.
menj el úgy, hogy bejelented nekik hogy elmész bulizni és kész. próbáld ki legalább egyszer.

Miért olyan meglepő, hogy 16 évesen még szűz vagyok?

Volt már több barátom is, és csókolóztam is persze..., meg próbáltam már dolgokat, de valamiért addig a pontig nem jutottam el még egy fiúval sem. A barátaim mindig meglepődnek, hogy ez mégis, hogy lehet...? Szerintem nincs ebben semmi meglepő sem. Nem olyan fiúkkal álltam össze, akiknek ez volt a legfontosabb. Szerencsére sikerült elkerülnöm a sok "Úgy letepernélek" - típusú pasit, akiktől amúgy frászt kapok néha... Jah, amúgy valószínűleg kiderült, hogy lány vagyok... :)

Legjobb válasz: szerintem azzal nincs semmi baj ha már megtörténik 16 évesen, viszont azzal már van ahogy sokan ezt kezelik.. gyûlölöm az olyan - csak azért mert a többiek már túl estek rajta,ki ne maradjak, ciki érintettnek lenni dolgokat.. soha ne tegyél meg valamit azért ezután se,hogy elkerüld a meglepõ tekinteteket,eleget tegyél a statisztikáknak. ez két emberre tartozik.nem többre.

szerintem azzal nincs semmi baj ha már megtörténik 16 évesen, viszont azzal már van ahogy sokan ezt kezelik.. gyûlölöm az olyan - csak azért mert a többiek már túl estek rajta, ki ne maradjak, ciki érintettnek lenni dolgokat.. soha ne tegyél meg valamit azért ezután se, hogy elkerüld a meglepõ tekinteteket, eleget tegyél a statisztikáknak. ez két emberre tartozik.nem többre.
Ez csak a barátaidnak ennyire fura. 16 17 körül ideális elveszteni szerintem. Sokkal jobb, mint 13 évesen 10 centis pöccsel lötyögni.
Mert sajnos egyre kevesebb az olyan normális lány mint Te.
nem derült ki
meglepõdtem én is. írtad hogy próbáltál már dolgokat...miket? :D szopás meg ilyenek?
a mai világban meglepõ, de engem nem lepett meg, hiszen az én barátnõmben is van ennyi tartás. igaz beszélgettünk róla, de távol van még, hogy szeretkezzünk.
Változik a közerkölcs, én 20 éve voltam 16 éves, akkoriban 16 éves gimis csajok kb. 1/3-a szexelt pasijával, de csak kb. felük vállalta fel, ma meg olyan csajok is dicsekednek vele, akik még nem szexeltek.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerencsére csak néhány barátom ilyen...
Nekem nem meglepõ.
Hát engem most sikerült nem meglepned :D
Igen, írd le részletesen, hogy aztán az utolsó elõtti ki tudja csapni rá.

Gáz ha egy 16 évesnek még képzeletbeli barátai vannak?

nem ugy hogy beszélgetek velük, meg ilyenek, csak ha épp egyedül vagyok akkor képzelem őket oda...

Legjobb válasz: kezdj el inkább igazi emberekkel ismerkedni. Szerintem ez gáz.Mármint nem úgy hogy ciki hanem úgy hogy gáz.Beteg a lelked és ezt orvosolni kell.Ha egyedül vagy és unatkozol akkor foglald le magad,menj el egyet sétálni,biciklizni ,építs hóembert ha lesz hó,menj el valamilyen sport edzésre,járj el könyvtárba olvasni,vagy keress valami olyan hobbit ami érdekel.A lényeg az hogy próbálj emberek közé menni és ne unatkozni.Én 16 évesen csak aludni meg enni jártam haza :) Na jó ez sem egy minta életmód...

kezdj el inkább igazi emberekkel ismerkedni. Szerintem ez gáz.Mármint nem úgy hogy ciki hanem úgy hogy gáz.Beteg a lelked és ezt orvosolni kell.Ha egyedül vagy és unatkozol akkor foglald le magad, menj el egyet sétálni, biciklizni , építs hóembert ha lesz hó, menj el valamilyen sport edzésre, járj el könyvtárba olvasni, vagy keress valami olyan hobbit ami érdekel.A lényeg az hogy próbálj emberek közé menni és ne unatkozni.Én 16 évesen csak aludni meg enni jártam haza :) Na jó ez sem egy minta életmód...
Ezt a kérdést tedd fel elõbb a gondviselõidnek! De szerintem te is tudod rá a választ.
nincsenek igaziak?
utolsó kommentelõnek, a kérdezõ egy szóval nem mondta hogy nincsenek barátai.
Asdokininja3 ! Ha vannak barátai akkor miért van szükség képzeletbeli barátra?

70A-s mell kicsi 16 évesen? Meg amúgy is ha nem nőne. Kicsinek számít?

Legjobb válasz: alkattól függ, nekem 70, v. 75B -s kell, márkától függ. és az én alkatomhoz ez pont jónak tûnik (16 vagyok én is) :)) jah, és 20 éves korodig még nõhet, szóval ne parázz ;)

alkattól függ, nekem 70, v. 75B -s kell, márkától függ. és az én alkatomhoz ez pont jónak tûnik (16 vagyok én is) :) ) jah, és 20 éves korodig még nõhet, szóval ne parázz ;)
Sajnos ez van...alkattól függ. Nekem például az eszméletlen széles csipõmhöz csak egy 85B-s mell jár:( Amúgy a formája is számít:)
Alkati kérdés az egész. Ha vékonyabb lány vagy, akkor jól illeszkedik az alakodhoz a mellméreted. Ráadásul sok férfi szereti a törékenyebb látszatot keltõ nõket. Én 166 centi vagyok 48 kilóval, ehhez 75B-s mellméret társul, de pont emiatt, még senki se mondta, hogy a méreteim miatt kicsik lennének a melleim.
én 75A-val élek 17 évesen, kicsi, de legalább nem csap arcon ;)
szerintem már nem divat a nagy mell
Szia én 12 70A/B am tényleg alkattól függ :D és szerintem is nõnifog viszont ha szeretnéd h nõjön : agykontroll és ösztrogén ;)
Én 13 vagyok és nekem is 70A-s . De ne parázz, mert fog még nõni. Ez is a fejlettségtõl függ.
Én 12 éves vagyok és 70/B-s amelltartó méretem.
én 14 éves;163cm, 58kg és 80b-s mellem van...tényleg alkattól függ..
szia!én is 16 vagyok és nekem is akkora a mellem mint neked!!de néha zavar hogy kicsi!!de ez van!:)
Én nekem 12 evesen nemis folt mellem most 14 vok és 70-75 B-s ... Szerintem kicsi .... De sajnos nemlehet mit tenni .. Max implantátum ...

Mennyire gáz, ha 16 évesen még nem csókolóztam?

Kérlek úgy válaszoljatok, ahogy tényleg gondoljátok, én nem sértõdök meg!

Legjobb válasz: Nem kell megfelelni a társadalom szülte idióta közfelfogásnak, miszerint 16 éves korodra már 2-3 ember át kell, hogy menjen rajtad. Mert kb ez a trend és akkor nem mondok sokat. Nincs semmi baj, beszélgethetünk privátban, ha könnyítenél a lelkeden.

Nem kell megfelelni a társadalom szülte idióta közfelfogásnak, miszerint 16 éves korodra már 2-3 ember át kell, hogy menjen rajtad. Mert kb ez a trend és akkor nem mondok sokat. Nincs semmi baj, beszélgethetünk privátban, ha könnyítenél a lelkeden.
A kérdező hozzászólása: Nem küldök képet, mert nem akarom, hogy rám.ismerjenek. Az bánt a legjobban, hogy anya is meséli a rokonoknak, hogy "Jaj, a lányom itt van 16 éves, nem is pasizik, pedig ez az élet egyik legjobb korszaka". És amikor ezt meghallottam a másik szobából elkezdtem sírni. És igaza van. Egyre gyakoribb, hogy sírok, pont ez miatt...
Nyugi nem vagy egyedül! Én is 16 vagyok és nem csókolóztam. (Fiú)
Én 18/F vagyok és nekem se volt még egy csók se, mégsem kérdezgetem, hogy "juj most gáz vagyok?". Nem is foglalkoztam a csajokkal különösebben eddig, barátaimnak se volt még barátnõje szóval nem érzem semmivel se lemaradottabbnak magam. Öhm ne értsetek félre, nem azért nem volt mert szemüveges, pattanásos vézna kockák vagyunk, hanem szimplán nem akartam járni senkivel. Voltak páran akik próbálkoztak nálam, szóval atomronda nem lehetek, csak nem voltak olyanok, akikkel kapcsolatba is lennék. Most már azért úgy érzem, kéne egy barátnõ és majd lesz is, ebben biztos vagyok. Csak ki kéne járnom a házból..:D
Nem gáz. Majd ha 24 évesen is ezt írod majd, akkor már elgondolkodhatsz rajta, de még akkor sem gáz, és különben sem tartozik senkire, csak rád, meg arra akinek õszintén elmondod ezeket a testiséges témákat.
Dobsz egy képet magadról... nem tudom csak úgy. Amúgy szerintem nem gáz sõt dicséretes.
Nekem nagyon tetszene.
Ugyan ez van velem, csak 17/F vagyok.Nekem is 12 éves korom körül volt egy "barátnõm", de nem volt semmi komoly.Szóval...Néha én ezt gáznak érzem, amikor mások mesélik a kis történeteiket, de amúgy meg úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, mert semmirõl sem vagyok lemaradva.Pár év múlva meg biztos változni fognak a dolgok, nálam is és valószínûleg nálad is, szóval nem kell aggódni :D Ha szeretnél errõl beszélgetni, akkor nyugodtan írhatsz.
Egyáltalán nem ciki. 18/F
Semennyire.
Õszintén nem ciki de ha zavar akkor segíthetek csak írj ;)
Egyáltalán nem gáz, több ilyen van, mint gondolnád, én sem csókolóztam még... Nem a külsõtõl függ (van pl ilyen modell ismerõsöm is, aki nagyon-nagyon szép, és okos is, mégsincs kapcsolata...) Egyszerûen még nem jött el az ideje, ennyi. 16/L

16 évesen még a gyermek bőgyógyászatra kell mennem, vagy a "rendesbe"?

Legjobb válasz: Tudtommal a legtöbb helyen csak rendes van. De azért 16 évesen már illene a rendesbe menned.

Tudtommal a legtöbb helyen csak rendes van. De azért 16 évesen már illene a rendesbe menned.
A kérdező hozzászólása: Szegeden vagyok, itt van gyerek és rendes is. De akkor megyek a rendesbe :) Csak azért, mert pl itt orvosi ügyeletbõl is van felnõtt meg gyerek (egymás mellett) és a felnõttbõl átküldenek...

Szerintetek ciki, ha valaki 16 évesen még nem csókolozott és nins volt pasija, nem jár bulizni?

Legjobb válasz: Dehogy ciki. Az a ciki, ha 16 évesen végigment rajtad a fél megye és több farkat fogtál már, mint kilincset..

Dehogy ciki. Az a ciki, ha 16 évesen végigment rajtad a fél megye és több farkat fogtál már, mint kilincset..
Nem ciki, talán a lányok egymást közt annak tartják. Én 16 évnél idõsebbet is tudok aki még nem is csókolózott és nem egy lányról van szó. Nem azért, mert velük jártam, de tudom. 16 évesen még nem lehet ciki se, sok lány ebben a korban elõször ismerkedik valakivel.
Dehogy ciki, csak általában azok a hangosabbak, akik a kalandjaikkal hencegnek.
Én ilyen vagyok és nem tartom cikinek. :) Nem mondom, hogy nem örülnék, ha nem így lenne, de szerintem semmi szégyellnivaló nincs benne.
Kedves Kérdezõ! Ha ennyire aggaszt téged, hogy esetleg cikinek tartanak és ennyire érdekel mások véleménye, akkor próbáld meg megkeféltetni magadat azon lányok valamelyikének apjával, akik téged emiatt kigúnyoltak! Majd meglátják ki nevet a végén! Remélem segítettem! Üdv.:16/L
Az sokkal "cikibb, mikor azt hallgatom ki kivel hányszor, ráadásul nem is vagyok olyan személyes kapcsolatban az illetõvel, hogy ezt az életét ismerjem. 16/L
Nem ciki. Én 18 voltam, amikor elõször lett barátom és persze az elsõ csók is akkor történt. Tudom, hogy mennyire tud bántani a dolog, fõleg ha sokakat látsz, akik már párban vannak, de el fog jönnie a te idõd is. 19/L

Az lehetséges, hogy 16 évesen még mindig növök?

Nemrég volt suliban orvosi vizsgálat, aszerint 2 centit n?ttem 8. óta. Most 10.-es vagyok. :) És komolyan mondom, mostanában úgy érzem, megint beindult a növésem, ez lehetséges? Amikor pl. anya mellett állok, egyre magasabbnak t?nök mellette, ?t már rég túln?ttem. :) Õ 167 cm körüli, a n?véremnél is magasabb vagyok 2 centivel, apu pedig185 körül van, ezért is reménykedem, hogy még n?hetek. 1-2-3 centit, nem sokat, de nekem ez is számítana.:) 16/L

Legjobb válasz: Elvileg a csontnövekedés 24 éves korig tarthat. Én 18 évesen egy év alatt még nõttem 3-4 cm-et

Elvileg a csontnövekedés 24 éves korig tarthat. Én 18 évesen egy év alatt még nõttem 3-4 cm-et
Igen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!