Találatok a következő kifejezésre: 16 évesen lenne (297 db)

Ha valaki 13 évesen depresszióba esik, majd 16 évesen sikerül neki kigyógyulnia akkor õ már nem fog olyan 16 éves lenni, mint ha nem lett volna depressziós?

Ugy értem hogy ha gyerekkorban depressziós lesz valaki, az kifog hatni egész életében a személyiségére??

Legjobb válasz: No :)

No :)
Minden ami az életünk folyamán ér minket, az nyomot hagy bennünk. Ettõl leszünk egyre bölcsebbek, tapasztaltabbak. Ez nem azt jelenti, hogy a hatása negatív lesz az életedre, hanem hogy te már ennyivel többet éltél meg, ha valaki beszél neked ilyen dolgokról, akkor nem bután nézel, hanem tudod mirõl beszél... Fel a fejjel, a javadra is fordíthatod....
Van aki képes kinõni, de ha valaki hajlamos a betegségre akkor képes kiújulni! Szerintem igen kihat , de ez attól függ kezelve volt-e minél több ideig beteg annál mélyebbre sülyedhet ! De ez attól is függ mitõl jött elõ a depresszió például ha iskolától/emberektõl azt a legnehezebb legyõzni mert mindennapos dolog!

16 évesen lenne esélyem egy 21-22 éves lánynál?

Az a nagy helyzet ,hogy igen csak tetszik egy lány. Csak ,hogy jóval idősebb nálam.megvan egy 4 év is köztünk . hogyan kelthetném fel az érdeklődését irántam? megvan a facebook címe és gondoltam ott írok neki valamit (mivel egy kicsit félénk vagyok. Főleg ,hogy egy bevásárló központban dolgozik ahol alapól neccesebb a leszólítása) Szóval akkor mit írjak neki? ami nem túl nyomulós

Legjobb válasz: van akinek bejönnek a kisebb fiúk. 22/L

van akinek bejönnek a kisebb fiúk. 22/L
Szerintem ne add fel!!!:) 22/L
Én elvbõl körberöhögnélek...Gyerekekkel ne kezdenék ki..még 1 évvel fiatalabbal sem.... 23N
Semmi esélyed! Még ha te lennél a lány, és õ a fiú, akkor lenne! De így..
Faterom 20 volt, mikor összejött muterommal, aki 26 volt. Mondjuk akkor még más idõk jártak.
hat szerintem nem a ferfit fogja latni benned, de megcsak nem is a pasit hanem a kisfiut.en 19evesen nem allnek ossze egy 16eves fiuval, nem h 21evesen.a fiuk kesobb ernek mint a lanyok ez biologiai teny, es lehet most tetszik de sztem neki mar egesz mas a ralatasa a vilagra, ha 20F 25L ahogy elottem irtak az meg csak oke lenne de igy, sztem nincs sok eselyed nala.bocsi :/ inkabb a fiu legyen idosebb sztem :)
Most mért kell lepontozni a normális válaszokat?! A 3#ra, és a 7#re gondolok.. 3# voltam
Igazabol ilyen korban meg sok ez a korkulonbseg. En 21 evesen mar tartos kapcsolatot, vagyis eletre szolot kerestem (ugy tunik, sikerult is). 21 evesen le nem alltam volna egy 16 eves sraccal. Parom es en koztem majd 7 ev van, de az o javara. Meg most eretlen vagy hozza, ha te lennel 20 eves, o meg 25, akkor mar oke.
Nemhiszem.Keress mást!
Esélyed nincs.
Én 22 vagyok, de 17 a határvonal, mert a 16 év az még fiatal csikó a szemeben. Nem venném férfiszámba.
21:04 Ha a lány lenne fiatalabb, akkor is ugyanilyen lenne a helyzet. 22:07 16 évesen minden lány gyerek. De te még most is az vagy. 22:56 Hibásan tudod a dolgokat, mert a fiúk nem érnek késõbb.

16 éves vagyok és járok gyúrni és szedni akarok vitamin, fehérje port és izomnövelő kapszulát. Milyen fajta lenne nekem jó ismétlem 16 éves vagyok?

Már nézegettem de azok erősek voltak nekem 18 éven felülieknek volot ajánlott nekem gyengébb fajtakéne. Válaszotokat köszönöm :)

Legjobb válasz: Szerinted 16 évesen nem vagy annyira fejlett mint egy 18 éves? Én személy szerint az instant izom kapszulát ajánlom neked, ha azt szeded te leszel a legmenõbb a haverok közt és még terembe se kell járnod. vagy kokszolj akkor még kajálni se kell normálisan, csak a pumpa legyen a közeledben, tudod neked kell felpumpálnod az izmaidat Látszik,hogy 16 éves létedre nem értesz hozzá semmit..

Szerinted 16 évesen nem vagy annyira fejlett mint egy 18 éves? Én személy szerint az instant izom kapszulát ajánlom neked, ha azt szeded te leszel a legmenõbb a haverok közt és még terembe se kell járnod. vagy kokszolj akkor még kajálni se kell normálisan, csak a pumpa legyen a közeledben, tudod neked kell felpumpálnod az izmaidat Látszik, hogy 16 éves létedre nem értesz hozzá semmit..
Amúgy milyen az az izomnövelõ kapszula? És melyek ajánlottak csak 18 év felett? :D
A kérdező hozzászólása: Hát lehet hogy még nem értek annyira hozzá de csak 2 hónapja kezdett ez az egész érdekelni. De amúgy kösz :D

16 éves fiú vagyok és szűz ezzel nem is lenne probléma, . Ha barátaim ne szekálnának vele! Szerintetek is gáz 16 évesen szűznek lenni?

Igazából ennek oka az hogy félénk vagyok lányok jelenlétében és nem merek kezdeményezni, a másik ok , hogy akivel meg ismerkedek lányok azok csak barátként tekintenek rám :( és nem tudok csajozni léci segítsetek S.O.S ha kell lányok kép alapján mondhattok véleményt !

Legjobb válasz: Semmi probléma nincs azzal hogy 16 évesen szûz vagy...

Semmi probléma nincs azzal hogy 16 évesen szûz vagy...
Jaj, manapság mindenki azt hiszi, hogy menõ, ha ennyi idõsen már túl van pár numerán. Hidd el, nincs ezzel semmi de semmi baj! A legtöbb tini, aki ennyi idõsen már nem szûz... na hát az olyan is. Ne foglalkozz velük, majd megtörténik, amikor kell, ezt nem szabad erõltetni. :) Nem jobb lenne majd egyszer úgy visszagondolni, hogy volt egy lány, akivel nagyon szerettétek egymást s megtörtént, mint úgy, hogy jaj részegen megvót valaki?
a szarkazmus ezeken a vizeken nem divat.
Jaja :D Középsulba volt pár sréc akik ugyan ezt mondták mindnekinek de aztán kiderült h szinte mind kamuzott :P
Nem az a kérdés, hogy mások szerint gáz-e, hane TE szerinted gáz-e?Csak a te véleményed számit
már szüzen a világra jönni is vérciki.
Nem javaslom, hogy erõltesd.Saját tapasztalat.Én is anno azért vesztettem el, mert a barátok szekáltak.Egy olyan lánnyal történt, aki nem tetszett.Nem volt jó. Ráadásul mint késõbb kidrült a szekálós barátaimnak csak a szája járt, mert én vesztettem el elsõként a szüzességemet közülük.Gondolkodj el ezen!
hidd el ..egyáltalán nem gáz :) szerintem a normális lányok épp ezt fogják benned tisztelni :) hogy igen te az vagy, és csak azért mert a haverjaid szekáltak nem húztál meg senkit egy disco wc-ben xdd na de m1 is..a lényeg az hogy legyél mindig önmagad, és a haverok miatt sztem ne siettesd a dolgot ! az elsõ legyen különleges, egy olyan személlyel akit szeretsz! :) Fogadd meg egy lány tanácsát ;)
Hát az is könnyen lehet h õk is kamuznak ebben a korban még könnyen elképzelhetõ!! :D
verekedni? haha:D vicces lehet ezen a témán összeverekedni... megnéznék egy ilyen meccset. viccet félretéve, ha ilyenek a barátaid, tényleg nem igazi barátok, szerintem keress normális barátokat...
A kérdező hozzászólása: lehet sajna kevés ember van akiben megbízom !
Szerintem sürgõsen válts le a haverjaidat!!! Az nem haver, akivel verekedni kell, ha nem hagyod magad... na nem, ezt felejtsd el.
# 24 Ez egy megható filmbeillõ történet! Sok boldogságot kivánok nektek. 12-es
Milyern verekedés?Mégis mirõl van szó?
Legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy csak odamész a lányhoz, köszönsz, és megmondod neki h nem tudsz csajozni (pedig sokmindenrõl álmodtam már) O.o Nekem kicsit erõsnek, konkrétnak tûnik, de nem zárom ki hogy bejönne. Az megy hogy azzal piszkálnak hogy szûz vagy, hülyeség. Ahogy olvastam, nem jól választassz barátokat. Lehet hogy pont õk azok akik elszívják az önbizalmadat. (Még mindig azon az "odamegyek és megmondom" dolgon gondolkodom, jónak tûnik, de szerintem ehhez még nagyobb önbizalom kell mint simán csak csajozni XD)
Nem gáz.
Szerintem a leghangosabban szekálók nagy része szintén szûz.
Keress új barátokat.
szerintem nem gáz egyáltalán, de ne a barátaid miatt veszítsd el a szüzességed, azért mert szekálnak ezért, ne is figyelj rájuk!! Majd eljön az a lány aki ezt értékelni fogja. Egyébként még én is szüz vagyok, és nem zavar, sõt büszke vagyok rá, hogy nem adtam oda magam az elsõ fiunak, aki bepróbálkozott nálam, ahogy ezt a barátnõim többsége tette. 17/l
Köszönjük 12-es! :) #24
31-es vagyok. Ha legközelebb ezzel piszkálnak, ezt mondd: "Az én véleményem érdekel? A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kíváncsi a másikéra... kivéve a b*zik... még mindig érdekel a véleményem? Mert engem a tiéd nagyon nem." Kb. xD
Menj el küzdõsportolni majd aztán ne hagyd manipulálni magad xD Meg fognak lepõdni ha visszaütsz.
A kérdező hozzászólása: utolsó elötti válaszolonak üzenem hogy ha nem hagyom magamat általában annak verekedés a vége :(
Jól mondja a 12-es. Párom a kapcsolatunk elején össze-vissza kamuzott kb 1 évig, nem azért, mert hátam mögött megcsalt vagy ilyesmi...hanem mert nem szerette önmagàt, azt amilyen, szégyelte magát elõttem, h nem lehet "mintapasi" mert nem veti fel a pénz és nem tud flancos dolgokat venni nekem vagy mert máshogy gondolkozik mint a korabeli fiúk. Én tudtam h kamuzik, próbáltam hatni rá h legyen õszinte, nem sikerült, akkor nem tudtam az okàt, próbáltam lebuktatni, mindig balhéztünk emiatt mert nem õszinte. Aztán volt egy komoly betegségem, majdnem meghaltam mire kiderült mi bajom, sokat sìrtunk együtt és megtanult õszinte lenni hozzám, azóta meggyógyultam és 2 éve minden oké nálunk, mert ÕSZINTÉK VAGYUNK EGYMÁSSAL. Ha valaki kamuzik egybõl meglátszik rajta. Nem mindenki lehet profi színész/nõ. Ha kamuzol a csajokban ott motoszkál valami, mert megérzik. 23L
Azért manipulálnak mert hagyod!Mindig tedd nyilvánvalóvá, hogy mit akarsz, és ne hagyd magad kihasználni remélve, hogy megkapod amit akarsz
6-os vagyok ismét: Látod Zsófi én egy perccel elõtted épp arról irtam
A kérdező hozzászólása: El sem hiszitek mennyire örülök hogy Ti lányok és Ti fiúk segítettek köszönöm és pár tanácsot a barátnõ szerzésrõl tudnátok nyújtani ?
Légy õszinte.ezt még megteheted. Most bemásolok egy válasz, amit egy másik kérdésnél irtam nemrég: "Az õszinteség egy folyamat amit el kell kezdeni!Ez a férfi dolga!A nõ ezt érezvén nem fog tovább mellébeszélni, mert érezni fogja, hogy egy õszinte férfivel erre nincs szükség. Taktikai önvédelem amugy a nõk részérõl a mellébeszélés, mert nem tudják kivel állnak szemben. Legõszintébben mondom ne az legyen a cél hogy lefektess egy nõt, mert épp akkor lesz rá több esélyed. Tehát az õszinteség bátorságot igényel.Ezt is értékelik a nõk.És ha õszinte vagy, akkor megengeded nekik hogy õszinték legyenek veled.Emiatt minden ilyen nõ az életedben, szivébe zár.Mert pontosan erre vágynak. Ha csak dugni akarod, akkor max húsként tekintesz rá.Ez nem esik jó nekik, minthogyneked sem ha pl a pénzedért vannak veled" egy férfi
add önmagad, ne nyomj betanult dumákat, ne görcsölj rá dolgokra, legyél laza, de szétesni nem kell. Ezt lehet gyakorolni akárhol:boltban plázában akárhol.
A kérdező hozzászólása: Ebben lehet van valami :D ezeket megfogadva holnap megprobálom ;)
12, lényegében ennyi.
12-es vok: Mondd meg nekik õszintén, hogy nem tudsz csajozni.Kérd meg õket, hogy sgitsenek.Hidde l a lányok szeretnek ilyesmiben segiteni.Igy aztán csak barátkozol velük, majd egyre több lány ismrõsöd lesz és egyre lazább leszel. És mindezt õszintén.Ne trükközz, ne kamuzz, mert elöbb utóbb kiderül
A kérdező hozzászólása: Rendben :) proba szerencse
Vonzás törvénye. Állj pozitívan a dolgokhoz. :) De komolyan!!! Ha úgy állsz a dologhoz, hogy találni fogsz egy aranyos, normális, neked megfelelõ lányt, akkor így is lesz! :) Legyél figyelmes, mosolygós, pozitív... persze te ismered magad a legjobban, szóval add önmagad- ahogy elõttem írták. Nekem a volt kapcsolataim is mind ilyenek, mármint a volt pasik. A fiú barátaim is ilyenek, mosolygósak, vidámak, õszinték, kedvesek. :) Sosem szerettem a nagyképû, bunkó, okoskodó, divatmajom, mogorva srácokat. Remélem tudtam segíteni. :)
A kérdező hozzászólása: De még is egykét ember vagyis lány vagy nõ õket szereti nem a hozzám hasonlókat
Hidd el, azok csak buta lánykák... olyanokkal nem is járnál jól! Az üres fejû srácok megtalálják az üres fejû lányokat!
Ne aggódj. Vannak nálad súlyosabb esetek is. Am csak akkor add magad ha nem vagy kocka, lúzer srác. :D
A kérdező hozzászólása: Nem tartom annak magamat tisztelet tudó és értelmes vagos csak tudnak néha manipulálni emberkék...
A kérdező hozzászólása: 4 éve judozom azzal nincs baj :P

16 éves srác vagyok, hogy tudnék jobb lenni egy 20 évesnél, hogy engem válasszanak a 16-17 év körüli lányok, és ne az idősebbet?

Legjobb válasz: A lányok azért választják az idõsebb fiúkat mert õk velük egy szinten vannak. Például: 18 éves lány egy 20 éves fiú szintjén van általában. Mert a fiúk késõbb érnek... Próbálj meg egy kicsit komolyabb és érettebb lenni hátha segít! :)

A lányok azért választják az idõsebb fiúkat mert õk velük egy szinten vannak. Például: 18 éves lány egy 20 éves fiú szintjén van általában. Mert a fiúk késõbb érnek... Próbálj meg egy kicsit komolyabb és érettebb lenni hátha segít! :)
Egy drága autóval
Szerintem csak ad önmagad, nem kell megjátszani semmit ! Abban van valami hogy a lányok gyorsabban érnek , mert nekem sok ismerõsömnek mindig idõsebb pasija volt
Tényleg nem a kortól függ... én pl. 17 vagyok, és korombeliekkel jönnék össze inkább, mint egy 20on évessel... Egy 16 évessel pl. simán összejönnék (ha kölcsönös az érdeklõdés). Személytõl függ, attól te milyen vagy, és attól, hogy a 16-17 éves csajok akikkel össze akarsz jönni milyenek. :) 17/l
4-es.te se lehetsz valami népszerü a fiuk körében ha 19 évesen egy 16 évessel vagy együtt.
Én 18 vagyok, a 20-21 éves fiúk jönnek be a leginkább, de ismerek olyan 17 évest is, akivel összejönnék, nem ez lenne az akadálya! Nem kor, hanem személy függõ.
ügyesen;) 19 vagyok barátom 16 :D és együtt vagyunk..nem árt ha jól hódítsz, romantikus vagy:p
én pl. soha nem is figyeltem a velem egykorú fiúkat, nem tudom miért, de az idõsebbek folyamatosan jobban vonzottak és ezzel szerintem a legtöbb lány így van és szerintem nem kell jobbnak lenned, ha egy lány beléd szeret, akkor ne azt szeresse aki lenni akarsz, hanem azt aki vagy. szerintem ne megváltozni akarj, hanem ismerkedj, legyél figyelmes, kedves és akkor majd téged fognak választani!
Sehogy. Várnod kell.
nem kell menoskodni.. onmagad legyel, be egy20 eves srac:)

16 éves lány + 21 éves fiú. Normális lehet egy ilyen kapcsolat? Milyen akadályok várhatók, amik az életkor, és a más "életvitel miatt lennének?

Legjobb válasz: Legrosszabb esetben, ha a fiú egyetemista a 16 éves lány nem fogja érteni, hogy a vizsgaidõszakban mitõl idegbeteg, de miért nem ér rá arra se, hogy csak egy kicsit találkozzanak, de csak egy kicsit akar átmenni stb. a fiú viszont azt nem fogja érteni, hogy mi a fenéért nem tud vele jönni szerdán este is abba a jó kis buliba, ahova mindenki más is megy, de a csajának másnap reggel suli, meg az anyjáék sem engedik el, ha meg egyedül megy, majd durcizik. Pl. ez lehet konfliktus az életvitel miatt. Egyébként semmi, nem egy extra különbség, ha nem egy idóta lányról van szó, meg egy átlagos pasasról, akkor még össze is illenek, mert épp ez az a kor, mikor a lányok elkezdenek egy komoly fiúra vágyni, aki jobban ért a lányokhoz is, meg nem nyerítve vihog a haverjaival azon, hogy mellett láttak stb. a srácoknak meg jó egy fiatalabb csaj, mert jól el lehet lenni vele, de elvenni azt azért még nem kell. Nekem mindig minimum ilyen korkülönbségek voltak a kapcsolataimban, és még így is elõfordult, hogy "kinõttem" a barátomat. Végül egy tizessel idõsebb mellett horgonyoztam le, és még ez sem sok.

Legrosszabb esetben, ha a fiú egyetemista a 16 éves lány nem fogja érteni, hogy a vizsgaidõszakban mitõl idegbeteg, de miért nem ér rá arra se, hogy csak egy kicsit találkozzanak, de csak egy kicsit akar átmenni stb. a fiú viszont azt nem fogja érteni, hogy mi a fenéért nem tud vele jönni szerdán este is abba a jó kis buliba, ahova mindenki más is megy, de a csajának másnap reggel suli, meg az anyjáék sem engedik el, ha meg egyedül megy, majd durcizik. Pl. ez lehet konfliktus az életvitel miatt. Egyébként semmi, nem egy extra különbség, ha nem egy idóta lányról van szó, meg egy átlagos pasasról, akkor még össze is illenek, mert épp ez az a kor, mikor a lányok elkezdenek egy komoly fiúra vágyni, aki jobban ért a lányokhoz is, meg nem nyerítve vihog a haverjaival azon, hogy mellett láttak stb. a srácoknak meg jó egy fiatalabb csaj, mert jól el lehet lenni vele, de elvenni azt azért még nem kell. Nekem mindig minimum ilyen korkülönbségek voltak a kapcsolataimban, és még így is elõfordult, hogy "kinõttem" a barátomat. Végül egy tizessel idõsebb mellett horgonyoztam le, és még ez sem sok.
talán ha a csaj kicsit konzevrvatívabb, akk probléma leheta szexel is, bár nemtudom ez ma mennyire lenne aktuális.. az elején tök jól fog menni, mert a csajnak inponál az idõsebb pasi, a srácnak meg a fiss husi (bocsi a megfogalmazásért) késõbb jöhetnek problémák.. azért sok sikert
Bátyám 27 éves és a barátnõje 18. Már 2 éve vannak együtt és kmolya a kapcsolat.
Én 23 vagyok, a barátnõm 15, és már 1 éve tökéletes a kapcsolatunk! :)
a21 eves pali nem ugy gondolkodik mint egy 16 eves kislany. Job esetben var a szexel roszesetben meg "keri" hogy fekudjetek le mar.
Mi is valahogy így jöttünk össze barátnõmmel. azóta 2 év eltelt. Megértette, hogy a vizsgaidõszak az gáz és nekem szükségem van a szexre. Nem kérette magát, de jó is volt, már elsõre is.
most ebbõl nem lehet eldönteni h. te a fiú v. a lány vagy-e? ha fiú: beszélj vele msn-en sokat, ajánld fel h. kiviszed autóval suliba, hívd el sétálni a városba du.-n. ha lány: akk. várd meg míg õ lép, ha nyuszi akk. abból úgy se lesz így smi:P

Félek, hogy nem az igaziba szeretek bele. Nem hiszem, hogy normális lenne ez 16 évesen. Segitetek?

16 éves vagyok. Idáig kétszer voltam 'szerelmes' két teljesen más személyiségű fiúba. Nem vagyok az a pasizós tipus, vagyis nekem nem kellenek olyan kapcsolatok ahol csak jól elvagyunk stb. Honnan tudom, ha megtaláltam az igazit? Egyből éreznem kell, vagy kialakulhat? És mivan ha az igazival szakitok-szakitottam, mert azt hiszem-hittem nem ő az igazi. Kétségbe vagyok esve, és ez nem normális szerintem.

Legjobb válasz: Ez az "igazi" dolog hollywoodi filmek kliséjére épül. Nincs olyan hogy igazi. Valaki kitalálta, mint a yetit, vagy lochnessi szörnyet. Olyan van, hogy illetek egymáshoz. Mondjuk úgy el tudom fogadni, hogy kevés ember van, aki hozzá való, de ez az "egy igazi létezik a földön és senki más", így hamis kép. Kevesen vannak, de nem egyetlen egy. Kérdésedre válaszlova, 16 évesen nem sokan fogadnának rá, hogy megtaláltad volna az igazit. Ahhoz érettség, élettapasztalat kell. Kizárt hogy ez 16 éves korban már meglenne bárkinek. Ha mégis az úgymond igazit találtad volna meg, akkor pedig biztos legyél enne, hogy nem fog eltünni az életedbõl, hanem kitartotok egymás mellett. Ha mégsem történik meg, akkor lásd be, nem õ volt az.

Ez az "igazi" dolog hollywoodi filmek kliséjére épül. Nincs olyan hogy igazi. Valaki kitalálta, mint a yetit, vagy lochnessi szörnyet. Olyan van, hogy illetek egymáshoz. Mondjuk úgy el tudom fogadni, hogy kevés ember van, aki hozzá való, de ez az "egy igazi létezik a földön és senki más", így hamis kép. Kevesen vannak, de nem egyetlen egy. Kérdésedre válaszlova, 16 évesen nem sokan fogadnának rá, hogy megtaláltad volna az igazit. Ahhoz érettség, élettapasztalat kell. Kizárt hogy ez 16 éves korban már meglenne bárkinek. Ha mégis az úgymond igazit találtad volna meg, akkor pedig biztos legyél enne, hogy nem fog eltünni az életedbõl, hanem kitartotok egymás mellett. Ha mégsem történik meg, akkor lásd be, nem õ volt az.
:) 16 évesen ne az igazit találd meg. Hülyén fog hangzani, de meg kell tapasztalnod, milyen együtt lenni néhány 'nem-igazival'. Különben honnan tudnád, ki is az igazi, ha nincs mihez viszonyítani? Az igazinak akkor kell jönnie, mikor már gondolnod kell a jövõdre, az kell, hogy hasonló legyen az életstílusotok, jövõképetek. 16 évesen ez még nálad is alakulóban van, nemhogy a korodbeli fiúknál. Na kattogj ezen, hanem érezd jól magad a kapcsolatban, és ha nem megy, szakíts.
16 éves vagy, még ráérsz az igazit keresni.
Az elõzõnek igaza van. Ez butaság, nem kell erre rástresszelni. Pláne nem 16 évesen! Nekem is volt már barátom ennyi idõs koromban, akirõl persze atz hittem, hogy az igazi, de azóta rájöttem, hogy elég sok igazival hozott össze a sors. Ha érted, mire gondolok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és igazatok van:)

A kérdésem a következő lenne, és szeretném, ha nem csinálnátok belőle ügyet, és nem kerülne nyilvánosságra, én egy 16 éves Istenhíő budapesti lány vagyok. A kérdésem a következő, a szüzességem és a szűzhártyám velem születik, vafgy kialakul bennem?

Illetve ha megvolt a nemi aktusom, a sz?zhártyámat majd kipisilem darabokban vayg egyben?

Legjobb válasz: Szia! Hat ne haragudj de nagyon meglepo volt a kerdesed,mert 16 evesen mar gondolom tanulsz biologiat.De ezt nem roszbol mondom,tenyleg. Szoval:igen,te szuzkent szuletsz meg es a szuzhartyad se kozbe alakul ki.Ha egy fiuval egyutt voltal ugy h megtortent a nemi aktus akkor valoszinuleg kilyukasztotta a szuzhartyadat is.Nekem ez veres folyaskent tavozott.Nem pisiled ki hanem a huvelyedbol tavozik.A vizelet a hugycsobol jon ki.A ketto nem ossze tevesztendo! De elofordul h egy lanynak nincs szuzhartyaja,sok ilyen esetrol hallottam mar. Kerdesem:Erdekel a tema vagy mar tortent is valami? Mert szerintem jo lenne ha a temat jobban attanulmanyoznad. Minden jot. egy 7 honapos kisfiu anyukaja

Szia! Hat ne haragudj de nagyon meglepo volt a kerdesed, mert 16 evesen mar gondolom tanulsz biologiat.De ezt nem roszbol mondom, tenyleg. Szoval:igen, te szuzkent szuletsz meg es a szuzhartyad se kozbe alakul ki.Ha egy fiuval egyutt voltal ugy h megtortent a nemi aktus akkor valoszinuleg kilyukasztotta a szuzhartyadat is.Nekem ez veres folyaskent tavozott.Nem pisiled ki hanem a huvelyedbol tavozik.A vizelet a hugycsobol jon ki.A ketto nem ossze tevesztendo! De elofordul h egy lanynak nincs szuzhartyaja, sok ilyen esetrol hallottam mar. Kerdesem:Erdekel a tema vagy mar tortent is valami? Mert szerintem jo lenne ha a temat jobban attanulmanyoznad. Minden jot. egy 7 honapos kisfiu anyukaja
Szuzkent szuletsz es szuzhartyad is van mar akkor es nem kozbe alakul ki. Ezt akartam irni, bocsi. Elozo voltam.
Kamu.
Szia! én úgy tudom, hogy rengeteg õszibarackot kell ahhoz enni, hogy az embernek kialakuiljon a szûzhártyája, a cseresznye például nem jó.. ha elszakad a szûzhártyád, akkor pedig minél hamarabb össze kell varni tûvel és cérnával, ezt lehetõleg végezd el minden nemi aktus után, mert különben folyamatosan romlani fog a szemed..
Kedves 20:22-es 15 eves fiu! En vagyok az anyuka aki ugy tunik az egyetlen ertelmes valaszt adta ennek a leanyzonak. En is kereszteny vagyok de mint latod tisztaba vagyok a dolgokkal es mar 12 evesen is az voltam. Tehat ez nem keresztenysegtol fugg hanem utanajarastol meg valamennyire a szuloktol is. Nagy vallasos csaladokba valoban tabukent kezelik a dolgot, meg az en szuleimnek se volt szabad ilyenrol beszelni otthon.Viszont minket mar "felvilagositottak" a szuleink pont a nagyszulok peldajabol adodoan. Ez nem helyes h tabukent kezelik, en is elhataroztam h a gyerekeimet hamar "felvilagositom" a dolgokrol h nehogy igy jarjon mint ez a szegeny leanyzo aki gondolom az osztalytarsaitol hallott egy es mast. Viszont 16 evesen mar letezik a biosz ora is es ha az en idombe mar altalanos iskolaba volt felvilagosito ora akkor gondolom most is van.Ezert nem ertem igazan a kerdest. Viszont azt nagyon nem szeretnem h a keresztenyek belegyenek skatulyazva. Ez a kerdes nem azon mulik, lasd az en peldamat.
na ne már hogy én 13 évesen mindent tudok errõl(utánanéztem) : o
XD nah ezért nem vagyok keresztény:D Elõttem szólók megadták már a választ. Am légy önálló inkognitó módban keresgélj járj utána a dolgoknak (ha a szüleid nem használják a gépet akkor nem fontos rejtõzködni:D) F/15
En is Istenhivo de nem hulye...
Jahj, a szuzhartya nem a hugyholyagodban van igy nem tudod kipisilni...16 evesen mar lehetne egy kis onallosag, nem anyuval kell attanulmanyozni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, szépen, ige, anyukááméknak is felvetettem már a kérdést, hogy mi lenne, ha... Õk az én koromban errõl még hallani sem akarnak, valahogy meg is értem, minden esetre anyukámmal át tanulmányozzuk majd.
Figyelj, nem a vallásosságod miatt feltételeztem, hogy kamu, hanem mert ez egy elég köztudott dolog, és akármelyik biológiakönyvbõl megtudhatod. (Elsõ vagyok.)
A kérdező hozzászólása: Nem sajnos nem kamu, bárcsak az lenne, de nem tudok róla sokat ez itt a fõ probléma, továbbra is várom a válaszokat! Nem értem, mért is lenne kamu csak azért mert Istenhívõ? ez talán nem akkora baj... A nyilvánosságos dolgot pedíg azért írtam ki , mert van aki kérdése felkerült ilyen-olyan oldalakra, és én ezt végképp nem szeretném... :(
Veled születik, szûzhártyát szerintem nem lehet kipisilni, nem egy kõdarab.. Hol voltál te felvilágosítás órán?
oké hogy hívõ, de azért azoknak is ilyen témában felvilágosultnak kéne lenni nekik is volt biológia... de hogy ekkora ökörségeket kérdezz már bocsáss meg még nem is láttad a saját puncid...vagy nem is menstruálnak a hívõk?????? azt sem tudod hol pisilsz? az ember szûzen születik szûzhártyával, a szüzességed akkor veszíted el ha egy fiúval szexelsz majd...és akkor a szûzhártyád kilyukad, szóval kitágul sztem az nem fog darabokban kijönni!! még én is szûz vagyok.

Lenne egy nagyon Fontos kérdésem! 50 cm3-as Robogóra ( ha úgy tetszik kis motorra, segéd motorra ) Mennyi Idős kortól Lehet elkezdeni a Jogsit? Mert mint, ha azt halottam volna, hogy felemelték 16 éves korra!?

Legjobb válasz: Így van 14 éves kortol lehetett de már nem nagyon érdemes mert a motoros oktatás szünetel oktobertõl ugy tudom január 19. étõl pedig az M kategória 14 rõl 16 De az A1 is 16 ugyhogy érdemes A1 et csinálni! :) A B az marad 17 C kategória 18 ról 21 CE kategória 18 rõl 21 ha minden igaz de lehet hogy 24 azt nem tudom pontosan D kategória buszos jogsi 21 rõl 24 re elemkedik 2013. Jan.19 :) Remélem tudtam segíteni ! :)

Így van 14 éves kortol lehetett de már nem nagyon érdemes mert a motoros oktatás szünetel oktobertõl ugy tudom január 19. étõl pedig az M kategória 14 rõl 16 De az A1 is 16 ugyhogy érdemes A1 et csinálni! :) A B az marad 17 C kategória 18 ról 21 CE kategória 18 rõl 21 ha minden igaz de lehet hogy 24 azt nem tudom pontosan D kategória buszos jogsi 21 rõl 24 re elemkedik 2013. Jan.19 :) Remélem tudtam segíteni ! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen !!! Nagyon sokat segítettél !
nincs mit! :-) Jó vizsgázást ! :)
Ilyen hülyeséget összehordani, hogy a 125 kismotorra, meg az 50 smkp-ra is 16 éves kortól lehet lerakni... Nem 14 éves kortól lehet lerakni az úgynevezett AM Kategóriát amivel belföldön 14, illetve külföldön 16 éves kortól vezethetsz. Ezen mi olyan nehéz?!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!