Találatok a következő kifejezésre: 16 éveseknek valamilyen (21 db)

Van esélyem nyáron 16 évesen valamilyen diákmunkát összeszedni?

Valamilyen elit munkára gondoltam tehát Burger King-be wc takarítás vagy Tesco árufeltöltés.Ezekre van valami esély?

Legjobb válasz: miért nem tanulsz nyelvet? késõbb sokkal többet fog érni

miért nem tanulsz nyelvet? késõbb sokkal többet fog érni
A kérdező hozzászólása: Tanulok de attól még ezen a nyáron szeretnék dolgozni valamit.
1. válaszoló: Értem, amit mondasz, de jelen pillanatban kitörölheti a s*ggét, hogy késõbb mennyivel fog többet érni. Az ember fiatalon szeretne egy kicsit élni, szórakozni, és pénz nélkül nincs lehetõsége. Az meg nem fog senkit megnyugtatni, hogy majd 30 évesen, 3 diplomával és 4 nyelvvizsgával milyen jó lesz egy cégnél heti 30-40 órában dolgozni, amikor már esetleg ott a család, és a barátokkal bármit is összeszervezni lehetetlen lesz.

Hány éves kortól költözhetek külön a szüleimtől? 16 éves vagyok. Van erre valamilyen szabály vagy csak a szülöknek kell meg engedni? Mikor jegyezhetjük el egymást? 16/L

Legjobb válasz: Engedély nélkül 18 éves korod után költözhetsz csak el otthonról. Az eljegyzés nincs korhoz kötve és nincs rá jogszabály, akármikor megtehetitek.

Engedély nélkül 18 éves korod után költözhetsz csak el otthonról. Az eljegyzés nincs korhoz kötve és nincs rá jogszabály, akármikor megtehetitek.
Hát elvileg 18 évesen költözhetsz el vagy ha esetleg a szüleid bele egyeznek akkor.eljegyezni viszont akár mikor!!!(de sztem ezt is szülõi jóváhagyással)
Eljegyzés nincs korhoz kötve, hiszen az nem hivatalos dolog, csak egy családi szokás.
16 évesen mehetsz, de jegyzõnél, gyámhivatalnál szüleidnek beleegyezést kell adniuk. Volt osztálytársam, aki így tett, estire ment, gyárban melózott, albit fizetett. Megoldható, kéerdés kell-e ez. Persze nem hivatalosan is mehetsz, ha a szüleid elengednek. Eljegyzés is sima ügy 16 évesen. Szóval lehetõségeid vannak a terveidhez, de gondold át, hogy hosszú távon helyes megoldás-e!
én 15 évesen költöztem, bár nem hivatalosan. sokmindenkinek írtam már ezt ezen az oldalon: ameddig nem vernek, kapsz enni és nem küldenek napi 12 órában dolgozni, ne menj! a lelki terror más tészta, az egy szintig tolerálható, azután az is a költözés kategória! én 2 éve vagyok párommal, szép és jó minden, de vele jött a felelõsség is, a háztartás, a suli, néha melo.. nem minden olyan víg ám!gondold át! 17L
Engedély nélkül 18, de 16 éves korodtól gyámhivatali engedéllyel meg is házasodhatsz és azzal automatikusan nagykorúvá válsz.Bár azért ne felejtsd el, el is kell tartanod magad és meg kell élned, ami 16 évesen semmi végzettséggel és szakmával elég nehéz lesz, hacsak nem gazdag a barátod.
18.

Mi a véleményetek arról, ha 16 évesen 105 kg-ba tudok nyomni kettőt fekve? Lehet ennek valamilyen egészségkárosító hatása?

75 kg, 174 cm

Legjobb válasz: Az elég jó,korodhoz és a súlyodhoz képest is. !! Én ismerek olyat aki a 140 be is belenyom 16 évesen :)

Az elég jó, korodhoz és a súlyodhoz képest is. !! Én ismerek olyat aki a 140 be is belenyom 16 évesen :)
Szép eredmény, de ne erõltetsd túl magad. Kisebb súllyal dolgozz.
nekem ebben a korban 4*10 ment 100 kilóval másfél év volt míg elértem ezt az eredményt., mellé kb így ment a guggolás is


Van valamilyen kedvezmény repülőjegy vásárlásánál? Anya, apa, 17 éves, 16 éves és 5 hónapos gyerekekkel utaznánk budapest-chicago

Legjobb válasz: szerintem az 5 hónapos gyerekre kapnátok kedvezményt, de a másik kettõ már túl nagy a kedvezméynekhez.De pontosabbat csak a repülõtársaságok tudnak...nézelõdj a honlapjukon..

szerintem az 5 hónapos gyerekre kapnátok kedvezményt, de a másik kettõ már túl nagy a kedvezméynekhez.De pontosabbat csak a repülõtársaságok tudnak...nézelõdj a honlapjukon..
5 hónapos gyerekre biztosan. de légitársaság-függõ.

16 éves lány vagyok, 18 éves a pasim egy suliba járunk de valamilyen oknál fogva sosem jön oda beszélgetni hozzám vagy 1 puszira se semmi. Miért viselkedik így a pasim?

..állítólag azért mert a haverjai "cikiznék" emiatt de sztem ez nemigaz. Hétvégente együtt bulizunk de akkoris csak 1 órát. kb 1 hónapja vagyunk együtt de szinte csak hétvégente találkozunk. Jah és ami fölöttéb kétségbeejt, hogy fogdossa a haverjai seggét, taperolja ?ket meg "imitálja" a szexet velük (ezt mondjuk sztem csak poénból) és inkább a haverjai társaságát keresi, velük megy el bulizni. Ez most jelzés akar lenni a részér?l vagy szimplán meleg?:S

Legjobb válasz: Veled van nem? akkor miért lenne meleg? akinek nincs csaja 100%osan is azért van mert meleg mi? gondolkodj már...akkor nem lenne barátnõje ha meleg lenne. és hát jah, nagyon is él az hogy cikizik miatta az emberkéket. senki sem veszi szívesen az ebbõl adódó szivatásokat. hétvégente együtt vagytok..foglalkozik veled..szeret.. de én a helyedben megemlíteném neki hogy változtasson, és talizzatok többet mert te szükségét érzed

Veled van nem? akkor miért lenne meleg? akinek nincs csaja 100%osan is azért van mert meleg mi? gondolkodj már...akkor nem lenne barátnõje ha meleg lenne. és hát jah, nagyon is él az hogy cikizik miatta az emberkéket. senki sem veszi szívesen az ebbõl adódó szivatásokat. hétvégente együtt vagytok..foglalkozik veled..szeret.. de én a helyedben megemlíteném neki hogy változtasson, és talizzatok többet mert te szükségét érzed
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem, hogy nemigazán foglalkoztatják a csajok, velem is úgyjött össze h énhívtam el randizni meg ilyenek
Nem hinném, hogy meleg, ez olyan haveros-ökörködõs-hülyülés. leginkább egy nagy gyerek a pasid, akinek a látszat, vagyis a haveri kör most még fontosabb, mint egy tényleges párkapcsolat. De az jól hangzik a haverok elõtt, hogy van csaja...sztem ennyi lehet a "probléma".
egyetértek, kicsit a ló túlsó oldala amint ahol én vagyok most, én meg szegény haverjaimat hanyagoltam el mostanában egy kicsit...:( majd a körmükre nézek :D de te pedig ne aggódj attól mg szeret a barátod, csak kicsit hülyül a haverjaival, ez minden.
A kérdező hozzászólása: onnan gondoltam, hogy pl vannak olyan házasságok ahol kiderül hogy a pasi meleg... de kicsit utánaolvastam és aztírták a "melegek" hogy nekik is volt barátnõjük amíg nem kezdtek el pasizni csak ezért gondoltam, de ok megemlítem majd neki.
Nem meleg szerintem sem. Viszont nem értem, h ha egy suliba jártok és sose megy oda hozzád, akkor ez mitõl járás?? A hétvégi szextõl??
A kérdező hozzászólása: nem szexelünk...igazából csak arról szól a hétvége hogy találkozunk dumálunk meg szájrapuszi amúgy tart 1 kicsit minden lánytól....
A kérdező hozzászólása: mármint nemtud velük mirõl beszélni

16 éves lány vagyok. Szeretnék a nyáron valamilyen diákmunkát vállalni, de fogalmam sincs, hogy mûködik ez, mivel kellene kezdenem. Segitenétek?

Legjobb válasz: Jelentkezel egy diákszövetségnél. Az én iskolámban vannak plakátok is, amelyek segítenek tájékozodni, vagy az osztályfõnök is segíthet, de ha más nincs, rákeresel neten.

Jelentkezel egy diákszövetségnél. Az én iskolámban vannak plakátok is, amelyek segítenek tájékozodni, vagy az osztályfõnök is segíthet, de ha más nincs, rákeresel neten.
Diákszövetségnél jelentkezz, több is van. De ha nincsenek kapcsolataid szerintem kb. felesleges, mert kb. 5-ször annyi jelentkezõ van, mint amennyi hely, és az emberek nagy része már több hete/hónapja beadta a jelentkezését. Szinte minden diák így szeretne pénzhez jutni nyáron.
Ahogy az elõzõek írták: nézd meg, milyen diákszövetkezetek vannak a városodban (a Melódiák pl. rengeteg helyen ott van), menj be hozzájuk. Szerzõdést kell kötnöd velük, lesz egy egy-két ezres beiratkozási díj, amit ki kell fizetned vagy az elsõ béredbõl levonják. Utána (a legtöbb helyen) elmondják, milyen lehetõségek vannak, te választhatsz. Van, hogy te mondhatod meg elõre, mikor szeretnél menni dolgozni, de van, hogy megszabott munkaidõd lesz. Sok sikert!

16-évesen le lehet tenni valamilyen tanfolyamot?

Leszeretnék még tenni suli mellet egy tanfolyamot lehetséges ? 16-vagyok Ha lehet akkor milyet ? Lehetõleg a leggyorsabban Értelmes válaszokat köszönöm

Legjobb válasz: Milyen tanfolyamra gondoltál?

Milyen tanfolyamra gondoltál?
A kérdező hozzászólása: Hát maször tanfolyamra vagy kozmetikus
A kérdező hozzászólása: Igazábol csak ara lennék kiváncsi hogy milyen tanfolyamokat lehet leteni 16-évesen én Menyi idõ allat :) Meg persze hogy menyibe kerül a tanfolyam
Ha ilyen indíttatásod van, akkor beírod Google-be, hogy masszõr tanfolyam, biztos rengeteg+1 találatot fog kidobni. Ha valamelyik szimpatikus, akkor rámész, ott fel vannak írva a feltételek, mennyit kell fizetni, telefonos és e-mailes elérhetõség, szóval nálunk kompetensebb embertõl is meg tudod tudakolni ezeket a dolgokat. Azt viszont tudom, hogy ami OKJ-s képesítést ad, ahhoz feltétel az érettségi, amit 16 évesen nem gyakran szereznek meg az emberek (ideális esetben 18-19 évesen).

Eladó boxert hol lehet venni vagy valamilyen önvédelni felszerelést? 16 éves srác vagyok

16 éves vagyok és pár srác elkezdett kötekedni 2-szer nagyobbak nála... és puszta késszel és ésszel nehéz legyürni őket

Legjobb válasz: A boxer nem önvédelemre szolgál. Ha 2x nagyobbak nálad akkor veszett ügy.

A boxer nem önvédelemre szolgál. Ha 2x nagyobbak nálad akkor veszett ügy.
A kérdező hozzászólása: és akkor mit csináljak jó ember fekügyek le a földre és várjam a végét vagy járjak 2 x nagyobb haverral ?? :O ember nekem önvédelem kell nem kritika ! ;)
Nem kell szájalni a nagyobbakkal és akkor nincs baj. Amúgy vegyél gáz sprayt vagy valami.. találd már fel magad.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok rasszista de ezek nem fehérek ;) de folyamatosan kutatnak a táskámba ha meg éppenséggel rájuk szólok akkor meg nekem jönnek ....
Innod kellett volna sok tejet kiskorodban, mint nekem, akkor nem kötekednének a rohadt cigányok :D
A kérdező hozzászólása: nem akartam így kifejezni magamat ;) de ja hallod sok belõlük már ! ;)

16 évesen lehet iskola mellet valamilyen munkám?

És ha igen akkor mennyit dolgothatok és miket illetve mennyit lehet keresni ?

Legjobb válasz: Nem csak szünetben.

Nem csak szünetben.
A kérdező hozzászólása: és hány éves kórtól lehet ?
Lehet, menj be valamelyik diákszövetkezethez! Nyilván meggazdagodni nem fogsz, olyan 500-as órabér körül megy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Igen lehet, és nem csak nyáron. Átlagosan heti 20 órát kell általában vállalni, de ez munkahelyfüggõ, valamelyik rugalamasabb, valamelyik kevésbé. 5-600 Ft körül vannak az órabérek. Diákszövetkezeteknél érdeklõdj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!