Találatok a következő kifejezésre: 16 éves vok (29 db)

16 éves vok hogy vegyem rá a 15 éves barátaim hogy járjunk el buliba meg piáljunk?

9.-es vagyok és nem akarnak bulizni pedig csak egy évvel vok idõsebb nálunk. Hogy veszem rá õket? vagy ki fog alakulni? de mikor?

Legjobb válasz: Te jó ég, micsoda probléma! xD Ha nem akarnak maguktól menni, ne rángasd õket bele semmibe. Majd mennek, ha akarnak.

Te jó ég, micsoda probléma! xD Ha nem akarnak maguktól menni, ne rángasd õket bele semmibe. Majd mennek, ha akarnak.
Ilyenkor sajnálom, hogy nincs egy revolverem.
mer a disco az egy undorító hely :D ne discoba hívd õket vegyél piát! böszme mennyiségben és csinálj egy házibulit/ivós estét. minden ilyen bulin az elsõ korty lesz a nehéz amikor már be vannak baszva akkor isznak majd hidd el :D egy pár buli után annyira megrontod majd õket hogy már inni akarnak majd :D akkormár jöhet a disco stb de én megyek veled szívesen! xD 14 vagyok :DD írj privi hol laksz xD
Nem szóllak le, mert 16 évesen inni akarsz, mert én is ittam akkor, igaz nem rendszeresen, de akkor is. Az viszont elég féreg dolog, hogy másokat akaratuk ellenére akarsz itatni.
A kérdező hozzászólása: nem feltétlen itatni, buliba azaz diszkoba se akarnak jönni.
Nézd...ha nem akarnak nem mennek, ha rájuk erõlteted és nem fogják jól éretni magukat még inkább nem akarnak majd... lehet nem olyan fajták..én sem szeretek discoba járni. ..nem igazán tudom jól éreznj magam...szóval inkább keríts olyan társaságot akik a bulizós fajtába esnek
Megyünk buliba meg piàljunk
Kit lönél le ? Magadat vagy öket?
Értsd ahogy akarod.

Mennyire veszélyes a Metallica koncertre egyedül elmenni? (16 éves vok)

Legjobb válasz: Ha nem nagyon vagy tapasztalt koncertrejárásban,akkor ne nagyon állj elõre,fõleg ne középre mert ott nagy a pogó. Ha félsz a tömegtõl,+ sohasem voltál még ott és messze is laksz,akkor inkább ne menj egyedül,m még fiatal vagy hozzá.

Ha nem nagyon vagy tapasztalt koncertrejárásban, akkor ne nagyon állj elõre, fõleg ne középre mert ott nagy a pogó. Ha félsz a tömegtõl, + sohasem voltál még ott és messze is laksz, akkor inkább ne menj egyedül, m még fiatal vagy hozzá.
"ez csak egy koncert"- írójával nem teljesen értek egyet...mivel ez nem egyenértékû pl.egy Lajcsi vagy Lola koncerttel.Itt van vadulás, pogó, és aki még sose látott ilyet, vagy tapasztalt, megijesztheti...de ki kell próbálni és a veszélyesebbnek/félelmetesebbnek tûnõ szitukat kerülni kell.
Ez csak egy koncert.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi a választ
ha van már jegyed, fõleg álló, mindenképp menj el, állhatsz elõre is, csak akkor oldalra mindenképp, ha a pogóba nem akarsz belekerülni. ott nem lesz gáz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Én is már nagyon várom május 14-ét. :) Amúgy meg ülõ jegyet tudtam csak venni, mert válság van és csak erre tellett.:) Még egyszer THX a válaszokért.
na akkor érezd jól magad, ülõhelyen nem lesz semmilyen pogó. menj nyugodtan.
Kerüld a pogót, meg a részeg barmokat!ha teheted betkós bakancsba menjél. NEM azért, hogy szétrúgj valakit, hanem azért, hogy ne tapossák szét a lábadat.
Tök mind1 hány éves vagy, lehetsz 40 is ha befosol mindentõl xD De hát nem hiszem hogy belekötnek egy 30+ emberbe ott...

16 éves vok a barátom lassan 18, rajtam maica még volt más nem, a barátomon meg semmi. Az anyukája benyitott... Rosszkor... Most mit tegyek?

16 éves vok a barátom lassan 18,rajtam maica még volt más nem, a barátomon meg semmi,és jött az anyja benyitott,és epp csak sikerült eltakarnunk magunkat egy-egy ruhadarabbal...majd az anyja megkérdezte mit csináltok,és kiment...halál ciki volt akkora égés...majd kimentünk sokkal késöbb vacsorázni,nem szolt semmit,a baráttommal ma is normális volt mint eddig...de olyan ciki ez az egész,h megyek én megint hozzájuk?Mit tegyek ilyenkor,a barátom csak nyugtatgat h nem gondol az anyja semmi rosszra,ne izguljak,de akkor is olyan izé....!

Legjobb válasz: Persze izé, de nem tudsz már mit tenni ez ellen. Megtörtént. Én is nagyon szégyellném magam, de ez van. Fogadd el, és lépj túl rajta. Majd legközelebb óvatosabbak lesztek. Egyébként meg nem ti vagytok a hibásak! Az anyukájának kopognia kellett volna, ugyanis nem vagytok már olyan kicsik, hogy ne fordulhatna meg a fejében hogy esetleg kettesben vagytok.

Persze izé, de nem tudsz már mit tenni ez ellen. Megtörtént. Én is nagyon szégyellném magam, de ez van. Fogadd el, és lépj túl rajta. Majd legközelebb óvatosabbak lesztek. Egyébként meg nem ti vagytok a hibásak! Az anyukájának kopognia kellett volna, ugyanis nem vagytok már olyan kicsik, hogy ne fordulhatna meg a fejében hogy esetleg kettesben vagytok.
Szerintem ezt a barátod anyukájának is ugyanolyan nehéz feldolgozni, mint neked, s épp ezért nem is fogja többet elõhozni a témát. A barátod anyukája nyilván azt is tudja, hogy ez az élet rendje, nincs is ezzel semmi baj. Max. ha valami csoda folytán még nem tette meg fia szexuális felvilágosítását, most már idejét érezheti egy kis elbeszélgetésnek. Amúgy túl kell lépnetek mindannyiótoknak az eseten, élni tovább és kész.
elárulok egy titkot. a szülõk általában nem fogyatékosak. teljesen tisztában vannak azzal hogy a drága kis gyerekeik dugnak. felejtsétek el a dolgot és kész. vagy ha nagyon akarsz foglalkozni ezzel, akkor beszélj a srác anyujával, hogy a múltkor amikor benyitott... hát azért sorry.
Hát ez elég ciki de szerintem gondolta az anyukáj hogy éppen mit is akartatok mûvelni. Az én barátommal hasonló helyzetben voltam.Bár mi telefonon megbeszéltük hogy majd ekkor meg akkor eggyüttleszünk a barátom tul hangosan monda a zöveget és késõbb vette észre hogy az anyukája végig ott hallgatózot az ajtóban.Késõbb fel is hívott hogy amikor ment vacsizni olyan vörös volt a feje mint a paprika az anyukája meg csak végig mosolygott. Hát ezt már én sem bírtam ki nevetés nélkül.Hát neki elég égés volt de szerintem már anyukája elfelejtette ezt a telefono ügyed de ahogy érzem szerintem sejti hogy miket mûvelünk titokban a hálószobában :)
Szerintem ez nem olyan gáz, ha a lány szülei nyitottak volna be, na az neccesebb volna...
mi az a maica?
csatlakoznék az elõttem szólóhoz...mi az a maica?
hmm...maica az horvátul van?
egyetértek :) viszont szerintem felesleges feszengened emiatt, és biztos lehetsz benne h legközelebb a barátod szobáját messzire elkerüli :D
A kérdező hozzászólása: ja, másnéven polo...mi maicának hivjuk errefelé...bocsi :)
A kérdező hozzászólása: Szal a maica az horvátul is meg szerbül is van... XD
szerintem így nektek is jobb.anyuka tudja mit csináltok, anyuka mikor legközelebb bejön kopog, legfejjebb a fiával beszélget el amit neked úgyse fog elmondani, szóval majdnem mindenki jól jár.
a barátod már 18..és te se vagy az a kimondott kislány már.sztem a kedves mama is tudta h.valósznûleg kettesben vagytok és nem csak társasjátékoztok..elég kellemetlen lehetett, de tényleg még mindig jobb h.nem a t e anyukád nyitott be..a lányok szülei ált.ezt elég rosszul vezsik..amúgy meg segáz, és ha nagyon zavar akkor tényleg még mindig ottvan azis hogy megbeszéled az anyukájával...hát sok szerencsét a továbbiakban és ha lehet ezentúl óvatosabban..:)

Nagyon gáz ha 16 éves vok (fiú) és még nem volt senkim?

Legjobb válasz: Dehogy gáz....!! lehet vannak olyano akik ezt cinkesnek tartják...!! de szerintem nem gáz álltalában ebben a korban szokták elvezsiteni a maifiatalok (legtöbben)

Dehogy gáz....!! lehet vannak olyano akik ezt cinkesnek tartják...!! de szerintem nem gáz álltalában ebben a korban szokták elvezsiteni a maifiatalok (legtöbben)
nem gáz ne félj.Szerintem még imponáló is, hogy nem kezdesz akárkivel!
nem... és szerintem a 16 éves fiúk javának nem volt senkije, csak a szájuk nagy
En is 16 vagyok es velem is ugyanez a gond:)
Semmi ciki nincs benne (bocsi de nem szeretem a gáz szót ).Én ismerek 25-26-27 éves srácokat akiknek még senkijük sem volt, sõt volt barátomnak (mint utólag kiderült) én voltam az elsõ, õ akkor 25 volt, én 17. Semmi gond nincsen ezzel.
Abszolút de NEM GÁZ!!! Ne aggódj!! Túl fogod élni :)
Én 17 éves lány vagyok és nem volt senkim mert nem mertem kapcsolatot létesíteni senkivel. (Önbizalomhiány miatt) . Egyébként sok fiút ismerek az évfolyamról is akiknek nem volt senkijük. Egyébként csak az számít hogy Te mit gondolsz, nem kell mások véleményével foglalkozni! Szóval ha csak az zavar hogy mások mit gondolnak , gáznak találják-e, akkor tényleg nem érdemes ilyenekkel foglalkozni!!! (Velem ez volt am. ) Ha pedig tényleg zavar hogy egyedül vagy, akkor meg menj olyan helyekre ahol tudsz "csajozni" :) Biztos találsz valakit, én hiszem hogy mindenkinek megvan a párja a Földön :)
megmondom õszintén nekem se volt senkim és jó csaj vagyok és 20 éves !!
Szerintem se gaz!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat =) akkor megnyugodtam :) )

16 éves fiu vok és a tanárom nak a lányába vagyok szerelmes már két éve és megmontam a tanáromnak de az osztályfőnőkőmnek se tetszik 12 éves a lány bele vagyok zugva mindig őt emlegetem a suliba mindenki tudja hogy kibe vok szerelmes mit tegyek?

irtam a lánynak beszélt?nk de a tanárom nem engedi h járjak vele k?ldtem neki ajándékot stb nemtudom mit tegyek segitsetek léccy

Legjobb válasz: Remélem nem a nyelvtantanárodnak mondtad. :D

Remélem nem a nyelvtantanárodnak mondtad. :D
jó hogy nem tetszik neki. Keress egy hozzád valót, vagy térj vissza rá majd pár év múlva ha még ugyanazt érzed. De jelenleg felejtõs, és ne is erõltesd tovább.
13 nál nem lehetsz idõsebb. Ilyen korban ne akarj járni senkivel...felesleges.
16 éves létedre bele vagy zúgva egy 12 éves KISLÁNYBA?! szép...
milyen suli ez nálunk 16 tól közép iskola van 12 meg még bõven az általános iskola kategória...
mért olyan érdekes hogy hogy 12 csajba szerelmes? tegnap egy 13 éves kiscsaj rámmászott( durván) közbe 18 éves pasija van... szal ...:D
14:41 Hány éves vagy?

Sztetek az baj hogyha én 13 vok, és aki tetszik nagyon az 16 éves éves és már nem szűz?

Vagy lehet bel?le bármi?

Legjobb válasz: vok helyett nehezedre esne leirni hogy vagyok? undorito e a szokas, de tudom minden netelgeto tizeneves szereti igenytelenul roviditeni.. remelem egyszer leszoktok rola. ahhh

vok helyett nehezedre esne leirni hogy vagyok? undorito e a szokas, de tudom minden netelgeto tizeneves szereti igenytelenul roviditeni.. remelem egyszer leszoktok rola. ahhh
hátha õ tetszik neked, és teis bejössz neki.. (amit kétlek, már bocsi.) akkor lehet... csak 13évesen még ne 16évesekkel kezdj "járni"... hanem 13-14évesekkel ;) 14/F
én az vagyok és van bnõm. 15f
A kérdező hozzászólása: És már az a szar h manapság nem nagyon lehet oylan fiút találni aki 14-15 évesen szûz.
A kérdező hozzászólása: az elõzõ mondatomat nem fejeztem be--> de ugye a a lányok hamrabb érnek 2 ével minta fiúk..és utál is ezért magam h mért nem egy fiatalab srác jön be =) Az igazság az h már 7 éve ismerjük õt :D
Az ennyi idõs pasik lerántják a bugyit róla hidd el. Szerintem hagyd a fenébe.
A kérdező hozzászólása: Már modnogatom magamnak egy idelye h várni várni..de oyln nehéz :( mert már egy éve tetszik és azóta mondom magamnak..:( de akk várok még egy évet vagy felet. :D Mert az a baj velem h mér szeretnék igy "társat+ de ugy
13 évesen még korai ennyivel idõsebbel kezdeni! Egészen mást szeretne tõled, mint te tõle - fõleg, ha már nem szûz. Késõbb viszont nem lesz gond, ha a fiú néhány évvel idõsebb. Kicsit lassabban érnek.
A kérdező hozzászólása: még jó h szûz vok és az is akarok lenni egy darab ( jó hosszú darabig :D) Ezért is gondolkoztam el rajta mert a hétvégé akartam elmondni de ez igy eszembejutott és smot úgy en mtom.
Szerintem nemkéne. Legalábbis sztm egy 16 éves fiú már legtöbb esetben nem csak simán járni akar valakivel... ha érted mire gondolok. Éshát reményeim szerint még szûz vagy, és az a 16 éves csávó aki már nem szûz, csak kivételes esetben (pl. ha nagyon szerelmes LENNE beléd, akkor) bírná ki szex nélkül:D Így viszont, egyhamar oda lenne az ártatlanságod, ami még 14 évesen is korai lenne. És szerintem is jobb lenne 14-15 éves fiúkkal járnod, csakhogy tapasztalatokat szerezz, mert ilyen korban nem hinném h sûrûn közrejátszik a szerelem:D (mármint 13-14 éves korban) Viszont ez csak az én véleményem:D ezek után, Te döntöd el, hogy egyes dolgokban egyetértesz e vagy sem:D (: 16/L
nem valószínû hogy pont rád lesz kíváncsi.fõleg hogy nem szûz, törvényesen veled még lesem feküdhetne õ meg biztos leakarna.hagyd szerintem a srácot, keress egy értelmesebb 14-15 év körüli srácot.
Én 23F vagyok, de 1mikor 16 voltam a saját koromban "kapirgáltam". Van benne rizikó, mert ha tovább akarná mélyíteni a kapcsolatot, amit te meg esetleg ha nem szeretnél - remélhetõleg - akkor egy komoly kudarcnak teheted ki magad. Várj még egy évet, s akkor pasizhatsz, de a korkülömbség ne legyen töb mint max 3 év. Ez csak tanács, de fogadd meg. Járni még járhattok...csak ésszel!!!
A kérdező hozzászólása: ha arra godoslz nem msot lettem 13 :D és a 13 éves fiúk azok még anyira nem úgy fogják fel a járást... a 14 évesek már esetleg am akor úgy mondom h kevesebb mint fél év és 14 leszek :D
16 leszek és nyáron volt egy 13-éves érett lány tök jófej volt meg minden csak aztán rájöttem hogy sohatöbbet nemfogok 15-éven aluli lánnyal szóba állni anyira kiidegelt néha mert mert nem tudta h mit akar most legszívesebben adnék neki egy akkora fülest h leszálna a feje xDDD sztem 13-évesen tanuljál még egy kicsit itt a tovább tanulás meg minden.

16 éves fiú vagyok, 9 éves koromban kezdtem cigizni. Halodtam már hogy ezért, leáll a növés! 16 éves vagyok 160-cm 45-kilo vok! Szerintetek bajvan?

Álitolag beállt a növésem! Leszokok megugrik a növésem? 7 év után kicsi nehéz lenne :) Valami tanács?

Legjobb válasz: Nos, az agyad növekedése egészen biztosan leállt - a helyesírásod alapján kb. akkor, amikor rászoktál a cigarettára. Attól, hogy leszoksz, már nem nagyon fog ez változni, szívj nyugodtan tovább.

Nos, az agyad növekedése egészen biztosan leállt - a helyesírásod alapján kb. akkor, amikor rászoktál a cigarettára. Attól, hogy leszoksz, már nem nagyon fog ez változni, szívj nyugodtan tovább.
szokjal le az segiteni fog
A kérdező hozzászólása: 00:33 Majd beszartam a nevetéstõl! Máshol tombold ki a gyermekkorod!
nézd srác, 16 vagy, a serdülés már nagyban beindult. ha most azonnal le is teszed a cigit, háááááát.. lehet még van esély rá, igen, de úgy gondolom túl korán szoktál rá.. de miért okozná a cigi szívása a növekedés elmaradását? nem értem...
Sztem hülyeség én 16-évesen kezdtem el cigizni pontosan azért, hogy ne legyek magasabb persze sikertelenül. most éppen 190 cm magas vagyok, és letetem a cigit, mert nem láttam értelmét. és nem akarok tüdõrákban meghalni.

16 éves kor alatt szülői engedéllyel lehet munkát vállalni? (15 vok)

Legjobb válasz: 15 évesen nyári szünetben szülõi engedéllyel, 16 évesen már iskola mellett is, azt hiszem akkor is kell még szülõi engedély. 18 év alatt nem lehet éjszakai mûszakban dolgozni, és napi 8 óránál többet dolgozni.

15 évesen nyári szünetben szülõi engedéllyel, 16 évesen már iskola mellett is, azt hiszem akkor is kell még szülõi engedély. 18 év alatt nem lehet éjszakai mûszakban dolgozni, és napi 8 óránál többet dolgozni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)

16 éves srác vok a 15cm szerszám Kicsit Közepes vagy nagy?

Szerintetek?

Legjobb válasz: szerintem kib.szott kicsi. szánalmas. 16/L

szerintem kib.szott kicsi. szánalmas. 16/L
átlagos
Ez egy átlagos méret, amivel egy átlagos lánynál NEM lesz semmi problémád, ha megtanulod használni...
a lenyeg, h kemeny legyen es tudd hasznalni
helló én is 16 vok és nekem 16 cm és eddig nem volt semmi gondom vele a csajoknál. Szal sztem a 15 is oké ^^
"Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt." Egyébként kicsi és haszontalan. Vágd le.
Az en barimnak 11-12cm es fincsi!!!
Figyelj, ezek hazudnak mind! 15 centi! Ekkora még a yetinek sincs! Nehogy megmutasd bárkinek, mert kirakják a boaházba az állatkerbtbe!
A kérdező hozzászólása: Ok köszy :D De bnõm Szereti (L) :D
Átlag, hidd el.
00:12 "Az en barimnak 11-12cm es fincsi!!!" Perverz pina, állatokkal dugatod magad?!
Írd be oldalt a keresõbe, hogy "15 cm pénisz" idézõjelek nélkül, és ott megtalálod a választ, bár az 1000 hasonló kérdésbõl sejthetnéd, hogy átlagos. És tudom, hogy felesleges itt sírnom, de MIÉRT NEM HASZNÁLJA SENKI SEM A KERSEÕT?!
Én 14 vagyok és nekem 15 cm hosszú és 3 cm vastag, ahogy én utána jártam ez nagynak számít az én koromban, a tiedben meg átlagos. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!