Találatok a következő kifejezésre: 16 éves vagyok..170cm (4 db)

Nem hiszem, hogy problémád lesz belõle... Ha igen, késõbb elmúlik. Csak rajtad múlik minden.
Az egyáltalán nem számít!Attól még 16 éves vagy!
Szerintem nem számít! Nem tudnál képet belinkelni? Vagy esetleg ha van myviped priviben megírni hogy hol laksz meg hogy hívnak??
Ízlés kérdése. Én 30 vagyok, de olyan 20-25 nek nézek ki. Valakinek bejön, valakinek nem. Nekem jó, hogy ennyi idõsen nem úgy nézek ki, mint egy nyugdíjas papa, a többi meg nem érdekel. :)
A kérdező hozzászólása: Igen ez ilyen, hogy egyszer majd elõnyévé válik az embernek! Hallottam már nem is 1x! Köszönöm! :)
szerintem nem gáz, Zac Efron a nagy tinibálvány a HSM-bõl is a kölyök képû szépfiúként volt elhíresült hány tini csaj volt odáig érte... lehetsz te még a közel jövõben nagy tinibálvány is fõleg hogy kék szemû szõke hajú vagy. Van csaj aki erre bukik!
Biztos helyesen nézzel ki!! :D :$

Köldök pircingtől hízás.16 évesen 170cm és 65-67kg voltam. Most 20 évesen 170cm és 98 kg vagyok.16 évesen lett pircingem, és állítólag olyan akupunktúrás pontot találhat el amit hízás követ. Ez igaz?

Legjobb válasz: szerintem erre nagyon kicsi az esély. inkább hormonális oka lehet vagy helytelen életmód következménye. Szerintem több száz nõt ismerek akinek van mégsem hizot meg tõle.

szerintem erre nagyon kicsi az esély. inkább hormonális oka lehet vagy helytelen életmód következménye. Szerintem több száz nõt ismerek akinek van mégsem hizot meg tõle.
nekem 18 éve van bent és semmi ilyen hatása nem volt...ez egy nagy hülyeség, még mástól sem hallottam....
A kérdező hozzászólása: Vagy is 7/8 nak köszönöm!! Keresek olyan szakembert!! A pirszingemet már kiszedtem és már látszik rajtam, hogy megy le!!! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm 7/7!!! :) )
Akupunktúrás szakembernek mutasd meg, és az meg tudja mondani. Ha épp pontot talált el, akkor talán egy másik pont stimulálásával helyre lehet hozni. (Én most a fülembe kaptam mágneseket, h fogyjak)
pajzsmirigytõl van ez általános de ne heti 2-szer mozogj hanem minimum 2 naponta értelmetlen csak heti 2-ször
ha van pajzsmirigy problémád akkor egyértelmûen attól van. Erre a pc dologra akkor gyankodhatnál legfeljebb ha nem találnak semmit, de igy 100% hogy hormonális oka van.
A kérdező hozzászólása: Épp ez a gàz, h mozgok (futok és kondizom heti 2 szer) és alig eszem mégse megy le... a dokik azt mondták, hogy pajzsmirigyemmel van gáz... de ezt a pirszinges dolgot meg most hallottam... ezért érdeklõdök körbe te nagyokos...!!! :D
Ne kifogásokat keress, mozogj többet.
4 év alatt folyamatosan híztál nem tûnt fel???? pffffff

16 éves fiú vagyok.170cm és 76 kiló.5 kilót szeretnék fogyni és szálkás testalkatot. Hogyan lehetséges ez? Tudnátok tippeket, tanácsokat adni. Sportolok azon belül focizok, de most szünet van.

Legjobb válasz: ha focizol, akkor nyáron járj el futni, az nagyon jó :) (de csak este!:D) ha estleg vmi tó mellet laksz, vagy van valami víz, akkor úszás, estleg görkori meg bicikli, ha hetente 3x sportolsz de intenzíven akkor sikerülni fog az a fogyás:)

ha focizol, akkor nyáron járj el futni, az nagyon jó :) (de csak este!:D) ha estleg vmi tó mellet laksz, vagy van valami víz, akkor úszás, estleg görkori meg bicikli, ha hetente 3x sportolsz de intenzíven akkor sikerülni fog az a fogyás:)


16 éves fiu vagyok..170cm magas.. és még csak 50kilot is csak alulról súrolom... miylen hízókurák vannak, amik segíthetnének?

Legjobb válasz: Az én véleményem az, hogy ballagj el egy konditerembe, ott kérj tanácsot az edzéssel és a táplálkozással kapcsolatban is. Aztán KITARTÓAN járj el edzeni. Ha táplálékkiegészítõt javasolnak, ne félj tõle, az NEM doppingszer, ezek általában nagyon egészséges dolgok és segítenek, hogy súly pakolj fel magadra. (Csak a pult alól ajánlott dolgokat, meg az "egy bartom tud szerezni" kezdetû szereket NE fogadd el!)

Az én véleményem az, hogy ballagj el egy konditerembe, ott kérj tanácsot az edzéssel és a táplálkozással kapcsolatban is. Aztán KITARTÓAN járj el edzeni. Ha táplálékkiegészítõt javasolnak, ne félj tõle, az NEM doppingszer, ezek általában nagyon egészséges dolgok és segítenek, hogy súly pakolj fel magadra. (Csak a pult alól ajánlott dolgokat, meg az "egy bartom tud szerezni" kezdetû szereket NE fogadd el!)
sztem a legjobb ha elmész a körzetidhez vagy a gyerekorvosodhoz(nem tudom melyikhez järsz)éS megkéRdezed...tuti ami tuti.puszo


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!